کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

عجل خرابکاری کردم /:.yead.:/شما از خودمونی استاد هر چی دلت می خواد بگو/:.yead.:/کی می تونه به شما چپ بگه تا خودم بتر سونمش/:.grlim:./

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      عجل خرابکاری کردم /:.yead.:/شما از خودمونی استاد هر چی دلت می خواد بگو/:.yead.:/کی می تونه به شما چپ بگه تا خودم بتر سونمش/:.grlim:./
      بله! عجل! :D
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ثرود از دستم پرید... دقیقا مانند سباقر... ولی اصلا جای تاسف ندارد... آدمی که این کاره باشد هزارتای دیگر پیدا می کند... و آدمی که این کاره نباشد همان طور که شانسی یک جا حال می کند شانسی هم یک جا حال نمی کند...

سجام کف خری خوب امروز بود...

یکی از دوستان می گفت تو آن قیمتی که تو می گویی اصلا داد و ستد نشده! :O یادم باشد عکسش را بگذارم همین جا نگویید طرف الکی برای خودش حرف می زند...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کیسون 1900 هم سفارش گذاشتم نرسید... فردا ان شاء الله.

خدا را شکر (چشم نخورد) انگار بازار دارد بر می گردد... خیلی خوشحالم. خیلی.

دقیقا مانند این کویرهایی که درش یک باران می آید و یک باره دشت مرده زنده می شود و انواع و اقسام گیاهان و جانوران به آن بر می گردند... ان شاء الله به زودی رونق به این بورس و سایت و بازار برگردد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این هم برای آن دوستمان:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

چیزهایی که نشد بخرم
              ==========

حالا که آن را گذاشتم، این هم اینجا باشد، تا بعدا اگر بخواهم به آن رجوع کنم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دیده بان
                =====

https://vgy.me/C7Nso6.png
                https://vgy.me/CywqRV.png

سباقر که دیگر کامل از دیده بان باید دور انداخته شود... رشدی که ازش می خواستیم بگیریم را کامل کرد... پس دیگر ورود که معنی ندارد... حتی ای بسا کسی که خریده شاید باید بررسی کند برای فروش!
                این از این...

غمینو هم که از اول صبح (که ما بلند شدیم از خواب! یعنی ساعت 9.5) صف بود... پس این هم هیچ...

کیسون خوب بود... فقط نشد بخریم. حجم خوبی هم خورد... اگر می دانستم قیمت بالا تر می گذاشتم... تمرکزم رفت پی نمادهای دیگر و برگزاری مسابقه نشد پی گیر کیسون باشم... عیب ندارد... فردا هم روز خدا است...

سکرد هم که گفتیم خرید بنیادی و بلند مدت است... اصراری نیست... عجله ای هم نیست...

یک سری هم که الکی از قبل آنجا مانده اند...

در سصوفی پیشنهاد خرید گذاشته بودم... اذیت کردند بازی در آوردند... نه خود خورد نه کس دهد کردندش... :(

باز هم می گویم... بازار و سیمانی ها ممکن است کف کاذب ساخته باشند... آستانه زیان مهم است... (مگر اینکه در نمودار شمع خوبی ببینیم و خیالمان راحت شود... از پیدایش موج 1 خیالمان راحت شود.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در کیسون اگر اشتباه نکنم هنگامی که من سفارش وارد کردم صف خرید کمتر از صف فروش بود... با این حال باید به من می رسید! چرا نرسید؟؟؟؟؟
                  حتما کسی که بعد از من آمده قیمت بالاتری نسبت به من گذاشته... (این جوری جلو تر از من می افتد؟؟؟)
                  شاید هم صف فروش آب رفته که به من نرسیده...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    این هم برای آن دوستمان:

فقط از خرید این رتکو یک مقدار احساس می کنم ممکن است خرید خوبی نکرده باشم... در مورد باقی احساس خوبی دارم...
                    البته همه چیزش عالی است ها! بنیاد عالی دارد... بازیگر نصفه نیمه دارد... آینده ی درخشان دارد (اگر پتروشیمی ها بالاخره راه بیافتند...) حتی در میان مدت هم قیمتش عالی است... تنها اینکه در کوتاه مدت گمان کنم قیمت مناسبی خرید نکردم... حول شدم... ممکن بود بتوانم 7800 هم بخرم... البته... حالا یک قران دو زار چقدر فرق می کند مگر؟ نمی خواهم از دستش بدهم... شاید در آینده باز هم در این نماد خرید کنم... الان نمودارش که خوب است... (میان مدت البته) بنیادش هم که خوب است... دیگر چه می خواهم؟؟؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بساما
                      ====

من یکی دو سال پیش یک موج ازش گرفتم. (در جستارش هست... با یکی از دوستان بودیم...)

امسال از دستم در رفت...

بازی اش را خوب امسال نگاه کنید و یاد بگیرید. اگر سال بعد در بازار هستید خیلی راحت و بی استرس می توان یک موج خوب با آن همراه بود.

شرکت در مجامعش هم پیشنهاد می شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام دوست عزیز،

بالاخره زمانی پیش آمد که با فراغ بال به نوشته ی شما بپردازم رضا جان،

=================

پرسش: حجم چقدر باید باشد که بالا یا پایین محسوب شود؟

احسنت.
                        به خصوص به خاطر صداقت. (هم می توانستید خریدی پیش از شماره ی 5 اعلام کنید و هم می توانستید بالاتر از شماره ی 5 را به عنوان زمان خروج اعلام کنید.)

البته همچنان دقیقا معلوم نیست معیار شما برای بالا بودن یا پایین بودن حجم چیست؟ خیلی جاها هست که اندازه ی میله ی حجم خودش کوچک است ولی دو سه برابر میله ی پیشین است... خیلی جاها هم هست که اندازه ی میله ی حجم بزرگ و بلند است ولی در مقایسه با روزهای پیش از خودش تغییر زیادی ندارد. کدام معیار است؟ و چقدر (یعنی چند درصد) تفاوت نسبت به روزهای گذشته معیار است و چند روز گذشته سنجیده می شود؟

یک پرسشی:
                        درصد سود و زیان را محاسبه کرده اید؟
                        البته با این وصف هایی که شما در بالا آورده اید دقیقا نمی توان محاسبه کرد. یک جایی گفته اید یک کم وارد می شوم. یا یک جای دیگر گفته اید هر چه دارم می فروشم در صورتی که پیش از آن خرید خاصی نبوده... (مانند شماره ی 3 در همین عکس اخیر) یعنی یک سری از اینها به نگر می رسد محاسباتی و خشک نیستند. راهبرد دقیق و مشخص نیست به گونه ای که ماشین هم آن را بفهمد.

نمی دانم منظورم را توانستم برسانم یا نه؟؟؟؟؟؟

ماشین... منظور ما را از اینکه یک کم وارد شویم نمی فهمد. همین طور (در مورد شماره 3) وقتی پیش از این هیچ دستور خریدی نبوده اگر دستور فروش بدهیم نمی فهمد. چون ماشین کلا تهی از احساسات است... و همین طور دقیق دقیق دقیق عمل می کند. وقتی دستور فروش برایش می رسد حتم می گیرد که همه ی آنچه داشته ایم را دقیقا (تا آخر) فروخته ایم...
                        حالا چرا می گویم ماشین... برای اینکه به نگر من راهبردی که ما در نهایت می خواهیم به آن برسیم باید خیلی خیلی خیلی خیلی خشک، منظم، دقیق باشد. به گونه ای که یک بچه یا یک ماشین یا یک نفر که هیچ چیز از بورس و نشانگر (ایندیکیتر) و نمودار و ... نمی فهمد با یک توضیح تفهیم شود... در غیر این صورت نشان می دهد که ما راهبردمان را درست ننوشته ایم!!! نشان می دهد که در خود متن راهبردمان مقداری از ابهام وجود دارد! پس ما چگونه می خواهیم بدون دخالت احساسات و به صورت دقیق به راهبردی عمل کنیم و به آن پای بند باشیم که در متن خودش دقیق وظایف ما را مشخص نکرده؟؟؟

احسنت.

با اجازه دوباره پیشنهاد می کنم به جای نشانگر حجم از نشانگر نوسانگر حجم که به صورت پایه در خود آمی بروکر وجود دارد استفاده کنید.

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
                        خب الان تنها هستم و وقت دارم خدا رو شکر
                        این که پرسیده بودید حجم چقدر باید باشد تا بالا یا پایین محسوب بشه این دیگه بستگی به خود فرد داره، وقتی اندیکاتورها در محدوده خرید هستند زیاد شدن حجم دیگه به چشم مشخص میشه، خب رو این حساب هست که میگم سود و زیان کردنش کم میشه چون زیاد شدن حجم به چیز نسبی هست و بستگی به خود فرد داره و ممکنه یه نفر وقتی حجم نسبت به روزهای قبل زیاد شد بگه الان موقع خرید هست.زیاد شدن حجم جوری باید باشه که دقیقا تو چشم بیاد و مشخص باشه.منظورم اینه که میله های حجم نسبت به روزهای قبلی به طور چشم گیری بالا بره.
                        بله قبول دارم که روشم ماشینی نیست و یکم (شاید بیشتر از یکم/.:biggrinsmiley.:/) احساسات توش دخالت داشته باشه.
                        در مورد اندیکاتور حجمی که گفته بودید جناب محمد حسین عزیز میشه فرمولش رو برام بفرستید؟ چون تو آمی بروکر دقیقا اون اندیکاتوری که شما گفتید رو پیدا نکردم راستش

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

منظورم از یکم همون یک پله بود.
                          خب که اون یک پله هم بستگی به مقدار پولی داره که شما دارید.اگر پولتون خب زیاد هست پله اول حجمش زیاد هست و اما پله دوم از نظر من مقدار پولش دو برابر پله اول هست.مثلا پله اول رو اگر 4 میلیون خرید داشتم پله دوم باید 8 میلیون خرید کنم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                            با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
                            خب الان تنها هستم و وقت دارم خدا رو شکر
                            این که پرسیده بودید حجم چقدر باید باشد تا بالا یا پایین محسوب بشه این دیگه بستگی به خود فرد داره، وقتی اندیکاتورها در محدوده خرید هستند زیاد شدن حجم دیگه به چشم مشخص میشه، خب رو این حساب هست که میگم سود و زیان کردنش کم میشه چون زیاد شدن حجم به چیز نسبی هست و بستگی به خود فرد داره و ممکنه یه نفر وقتی حجم نسبت به روزهای قبل زیاد شد بگه الان موقع خرید هست.زیاد شدن حجم جوری باید باشه که دقیقا تو چشم بیاد و مشخص باشه.منظورم اینه که میله های حجم نسبت به روزهای قبلی به طور چشم گیری بالا بره.
                            بله قبول دارم که روشم ماشینی نیست و یکم (شاید بیشتر از یکم/.:biggrinsmiley.:/) احساسات توش دخالت داشته باشه.
                            در مورد اندیکاتور حجمی که گفته بودید جناب محمد حسین عزیز میشه فرمولش رو برام بفرستید؟ چون تو آمی بروکر دقیقا اون اندیکاتوری که شما گفتید رو پیدا نکردم راستش
                            سلام؛ سلامت باشید.

توی همون ایندیکیترز هست... جزء پیش فرض های آمی بروکر است. گمان می کنم.

متن فرمولش هم می شود:

_SECTION_BEGIN("Volume Oscillator");
                            show_var = OscV( Param("Periods (fast)", 12, 1, 100 ),
                            Param("Periods (slow)", 26, 1, 100 ) );

_SECTION_END();

Plot(show_var,
                            _DEFAULT_NAME(), ParamColor("Color", ColorCycle ) );
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

تنظیمات اصلی اش همان 12 - 26 است. (روی همین حساب گمان کنم مکدی از حجم باشد.)
                              ولی من آن را گذاشته ام 33 - 100.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پترول را امروز خوب خریدند. ولی نمودارش فوق العاده خطرناک است... پس ولش.
                                (وقتی نماد (به نگرم) خطرناک است خر مخم را گاز نگرفته که بروم بخرم... حالا هر چقدر پاداش می خواهد داشته باشد... نمادهایی هستند در بازار با همین مقدار پاداش و با خطر خیلی کمتر که یا در کف اند یا در حال کف سازی...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X