کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

صفحه ی سایت بورسی عریض تر شده درست است؟؟؟ یا فایرفاکس جدید من این گونه نشان می دهد؟

گمان کنم عرض صفحه را به جای یک عدد خشک و ثابت (مثلا 500 پیکسل) به صورت درصدی تعیین کرده اند. (مثلا 80 درصد)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چندین روز است کارم به خنس (خنسی؟) خورده است... چند روز که چه عرض کنم... گمان کنم دو سه هفته شد!
      اعصاب معصاب برایم نگذاشته...
      هر کاری می کنم درست نمی شود...

یک چیز خیلی خیلی خیلی کوچک... (یعنی همان کلیک کردن خودکار روی یک دکمه در یک صفحه ی اچ تی ام ال...)
      واقعا هنگ کرده ام...
      حتی راه حلی هم به ذهنم نمی رسد که چگونه درستش کنم...
      #:-S
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

غشان
        ====

نامعلوم است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خکار
          ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

تمام بازار دارد خوب می شود...
            یکی دو تا گروه نیست... اکثر گروه ها در کف هستند.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پدرخش
              ====

بررسی سرسری است... بررسی دقیق هم نمی کنم... چون حوصله اش را ندارم... و از طرف دیگر این قدر سهم خوب معرفی کردیم که دیگر...
              پاسا... سصوفی... سجام... سشرق... ثنوسا... ثرود... توریل (کوتاه مدت)... کفپارس...نفتی ها که البته بسته شدند ولی باز شوند باز هم خرید دارند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در پدرخش چه خبر است؟؟؟ انگار همه ی سهامداران عمده سفته باز تشریف دارند! :d
                نمودار سهامشان را نگاه کنید:

پیوند تی اس ای پدرخش
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

در اصل توسط matin پست شده است View Post
                  سلام جناب محمدحسین،
                  چند روزی سرم به وارس و ثتوسا گرمه که شکر خدا سود خوبی دادن تا اینجا
                  بابت سباقر هم ممنون ... به موقع خریدم ... از سجام حا موندم با اینکه در واچ بود ولی انلاین نبودم :)

چندتا سهم دیگه هم زیر نظر دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در خصوص وضعیت شون:

#شکف
                  شسم
                  ثقزوی

جناب Abad گرامی هم اگر نظرشون رو بگن کمک بزرگی میکنن
                  در سال جدید تحلیل های هر دو بزرگوار برای من بسیار قابل استفاده بوده
                  با سلام
                  ضمن تشکر از محمد حسین عزیز که این سهم ها را تحلیل کردند.

ثقزوی استعداد ریزش تا 300 تومان در مرحله اول را دارد
                  احتمال برگشت سهم از حدود 320 هم هست که احتمالش کم است .
                  در حدود 300 بررسی داشته باشید .
                  تاثیر حرکت دسته جمعی احتمالی گروه انبوه سازی در نظر فوق مفقود است.
                  آت دو سهم دیگر را هم بررسی خواهم کرد.
                  درود
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    امروز یک کوچولو دیگر سشرق اضافه کردم.
                    سشرق هم مانند سدور گمان کنم بازیگر دارد و نمودارش هم خوب است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز سجام یک منفی درست حسابی خورد. فردا هم منفی 10 بدهند من خرید می کنم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

حاریا هم داد و ستدهایش مشکوک است...
                        ببینیم جناب سفته باز چه می خواهد بکند...
                        قیمت را بیاورد پایین ما اضافه می کنیم.
                        بنیادش هم تعطیل است!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بازار امروز و سبدم
                          =========

خوب...
                          امروز روز بدی نبود...
                          البته اکنون داشتم نگاه می کردم... دیدم چند تا منفی 10 در سبدم وجود دارد! :O ولی ناراحت نیستم. ;) یکی اش حاریا است یکی اش هم سجام یکی اش هم کقزوی که شاید بیایند پایین اضافه هم بکنم...

اما نگرانی من از آرمان است... :-s
                          درصد خوبی از سبدم را درگیر آرمان کرده ام (گمان کنم 10 درصد باشد... و با توجه به اینکه 50 درصد سبدم وقوام است، این 10 درصد زیاد است...) و نگرانی اینجا است که دقیقا روند مشخصی به خودش نگرفته... و من هم (دروغ چرا؟) یک مقدار از روی احساس اینجا مانده ام... (احساس جا ماندن :"> با عرض شرمندگی /.:blushsmiley:./ )
                          چون نماد کم حجم و بدون شناوری ای است امکان دارد هنگام فروش آدم آچمز هم بشود. و در یک حالت قفل گیر بکند و نتواند بفروشد...

مسئله ی بعدی ام هم خاذین است که از قضا این هم درصد زیادی از سبدم را دارد...
                          شاید به قیمت خرید این را فروختم... نشانگرهایش برای کوتاه مدت خوب است. عالی است! ولی بحث حق تقدم دارد... و تجربه ی بزخری سایپا در خپارسح هم موجود است... البته خاذین کوچک است و خرید حق تقدم هایش زیاد پولی نمی خواهد... نمی دانم... بعدا یادم باشد دقیق بررسی کنم...

سیمانی ها طبق وعده خدا را شکر خوب پیش رفتند... (دیدی گفتم؟؟؟ دیدی گفتم؟؟؟)

کاشی نیز.

شاخص هم 390 واحد! مثبت خورده!!! ولی همچین که می چرخی در بین نمادها می بینی خبری از این مثبت نیست... گمان کنم شاپور جان دوباره رفته سراغ بلوک! >:)
                          شاید هم برای کگل باشد که می خواهد گهر زمین را رو کند...
                          شاید هم به خاطر فولاد و ذوب باشد که نمی دانم جریانشان چیست؟

امروز در خگستر4 بلوک 240 میلیونی به قیمت هر سهم 6700 جا به جا شد. (کل سهام خگستر 1.5 میلیارد است.)

قندی ها منفی خوردند... ببینیم طبق پیشبینی بوده یا اینکه اصلاح موقت و کوچک است برای رشد دوباره.

در شیمیایی ها هم پارسان را معمولی باز کردند. پترول هم دارد جذاب می شود...

حمل و نقلی ها هم خیلی بد بودند... من از این گروه حسینا دارم... این هم نمی دانم دقیقا چه کارش کنم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک نفر در سایت همسایه به نقل از خزلی این را گذاشته:
                            بسمه تعالی شانه
                            عزیزانی که سهام آذرآب (فاذر) را برای تملک مطالبات شان خریداری کرده و در کد شرکت یا بانک یا هر کد دیگری نگه داری می کنند، جهت تجمیع کدها و آگهی کردن بلوک آن، در خصوصی با من تماس داشته باشند.لطفا تعداد سهام تحت تملک و قیمت پیشنهادی خود را در پیام خصوصی به اینجانب اطلاع دهید.ان شاءالله با هماهنگی سازمان و کانون، بتوانیم این مهم را به سرانجام برسانیم.
                            حسین خزلی @khezli
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام علیرضای عزیز؛
                              نیستی آقا؟ کم پیدایی؟ جریان چیست؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

سلام استاد
                                اگه قندی ها موقت باشه منفی شون شاهص تا چند بالا میره؟ممنون
                                به نظر ساختمانی بهتره یا سیمان ( هرچند که هردوشون یه کار می کنن) ممنون
                                باز مزاخم شدم تشکر/:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
                                X