کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

اکنون دارم به نماد گروه های مختلف نگاه می کنم... همچنان اکثرا عالی هستند و مستعد رشد...
    فقط باید این وبملت و وبصادر و خودرو و خساپا و پالایشگاهی ها را باز کنند تا موقعیت از دست نرفته... (انبار باروت که نه... ولی انبار کاه آماده است فقط می خواهد یک جرقه باشد و یک آب نباشد. همین)

امیدواریم به زودی این آقای طیب نیای نه چندان عزیز هم با ما خداحافظی کند و برای همیشه به تاریخ بپیوندد و برود به دانشگاهش خدمت کند. و امیدوارم دیگر هرگز در این مملکت وزیر اقتصاد اصفهانی نباشد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

باز دوباره دیدم نیما آزادی از ثشاهد و سهگمت گفته...
      دقت کردید؟ سهگمت زیاد عرضه نشد!

ببینیم فردا پس فردا منفی می دهند؟ یا نه؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

انصافا نمی رسم تمام سیمانی ها و خودرویی ها را اینجا اعلام کنم.
        خلاصه بگویم:
        اکنون دارم نگاه می کنم می بینم ساراب هم می تواند در جمع سیمانی های خوب ما قرار گیرد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سامان
          ====
          سامان هم اگر جزء سین ها حساب کنید طبق پیشبینی پیش رفته... با این افت شدیدی که داشته اکنون هم پیشنهاد خرید به نگر می رسد باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سرود هم مقاومتش را شکست.
            اگر فردا به همین مقاومت شکسته بازگشت کند برای خرید خوب است.
            ===========
            پس تا اکنون شد یک عالم سیمانی که معرفی کرده ایم به علاوه ی این دو تا.
            ==========
            البته فردا و پس فردا ممکن است بازی در بیاورند که اگر بیاورند زمان خرید است نه فروش. (به نگر من)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سقاین و سشمال (اگر باز کند) و سغرب و خیلی های دیگر هم خوب هستند... ولی من هیچ وقت جرات نمی کنم از اینها در جستارم نام ببرم... اینها با این حجم کمشان می توانند تله باشند برای خریدار. وقتی در بازار جنس خوب پیدا می شود با شرایط خوب چرا باید بیاییم از اینها بخریم؟؟؟؟؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در قندی ها از اول موج افزایشی شان داشتم در این جستار جیغ جیغ می کردم... تا همین اواخرش (دست کم در اواخر موج 3 عزیز!)
                در ابتدای روند هم چند تا قندی خریدم و تا آخر روند -موج 3- هم حفظ کردم و به خوبی فروختم و ...

ولی بعد که نگاه کردم دیدم درصد خاصی از سبدم را به قندی ها اختصاص نداده بودم!
                یعنی:
                ائیچی! (به قول مهران غفوریان) (یا به قول آذری ها: هِچ)

==============

حالا در این سیمانی ها هم همین طور است...
                از ابتدای روند اینها داشتم در این جستار داد و بیداد می کرد و دوستان را به خرید تشویق می کردم و نمودارهایشان را پیشبینی می کردم و به به و چه چه می کردم...
                ولی چند درصد از سبدم الان سیمانی است؟
                چقدر از اینها حال گرفتم؟؟؟
                ایچی...

==============

البته باز هم خوشحال و راضی هستم...
                هم شاید یک نفر بررسی ما را بررسی کرده باشد و خریده باشد و به نفعش شده باشد و دعایمان کرده باشد...

هم اینکه خود اینکه بررسی نتیجه بدهد کلی آدم را سر ذوق می آورد...

==============

اینکه (با وجود پیشبینی خوب) نتوانستم خوب استفاده ببرم به خاطر خصوصیات شخصیتی است که باید رویش کار کنم... (مانند همان وسوسه ی نوسانگیری در موج افزایشی >:) که خدا را شکر این بار روی سدور و سشرق انجام ندادم #:-S یا مانند همان رعایت نکردن آستانه زیان که جدیدا خودم را مجبور کرده ام رعایت کنم... :-> )

کلا کاش در بورس آدم ماشین بود. /:.hmmsmiley.:/
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بهترین راه حل مشکل این است که مشکل را باز کنی. اگر اشتباه نکنم در احادیث داریم که درست پرسیدن نیمی از پاسخ است!
                  آدم باید ابتدا برای خودش مشخص کند که آقاجان، اصلا صورت مسئله چیست؟
                  اگر آدم صورت مسئله را فهم کند نیمی از راه طی شده...

=============

مشکل این است که:
                  ابتدای روند سیمانی ها که با اطمینان (مطمئن شدم و) گفتم که سیمانی ها روند رشدشان قرار است آغاز شود،
                  تصمیم گرفتم روی اینها سرمایه گذاری کنم...
                  با مقداری که نقد بودم سرمایه گذاری کردم...
                  ولی...
                  بعد که آمدم سهام دیگر نمادهایم را بفروشم ماندم.
                  گفتم از کدام بفروشم؟؟؟
                  از رتکو؟ از وقوام؟ از آرمان؟ از خاذین؟ از توریل؟ از کفپارس؟ از چه؟
                  خوب انصافا هر کدام از اینها را نگاه کردم دیدم زمان فروششان نیست.
                  اکنون هم به آن زمان باز می گشتم باز همین را می گفتم...
                  خوب... باید چه می کردم؟
                  من مطمئن شدم که سیمانی ها روند توپی خواهند داشت... ولی کدام را بفروشم که آن را بخرم؟

این یک مشکل...

مشکل دیگر این بود که یک مقدار نقدینگی که به دستم رسید، آمدم بخرم، ولی باز روی حساب کف خری سعی کردم در قیمت های پایین بخرم... در صورتی که روند افزایشی بود... دیگر در حال کف سازی نبود که من بخواهم در کف بخرم!!! ولی من چون در آنجا بررسی کرده بودم و بعدا در ابتدای روند پول به دستم رسیده بود باز می خواستم تو حال و هوای کف خری، خرید انجام دهم...

خسیس بازی در آوردم و کسی هم به من نفروخت! زیاد نفروخت.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

جناب نیما آزادی روی 2600 پیشنهاد خرید داده برای پخش، ولی از آن طرف روی 2160 آستانه زیان قرار داده! خوب... این که درست نیست که... 450 ریال می شود برابر 17 درصد زیان! بعد از آن طرف هم هدفی که اعلام کرده اند 3500 ریال است... خوب این هم که تقریبا اندازه ی همان آستانه زیان شد!
                    بابا شما استاد مایی... چرا این جوری می کنی؟ :(
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

من معدود کسانی دیدم بی غرض راهنمایی کنن که شما یکی شونی خدا خیرت بده
                      و نیما و یوشیچ و موشیچ و... اکثزا اینطور نیستند
                      چه جالب دیروز حسرت خرید سدور داشتم امروز نه
                      میکن هبچ وقت حسرت داشته های کسی رو نخور راس می گن/:.hmmsmiley.:/

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

ولی وافعا وقت خرید فرآوره از سیمان کرمان هم خبرای خوبی می رسه

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

سکرما این روزها مورد توجه بازار است سهم در 6 ماهه و در گزارش اخیر تعدیل زد و بدجه فروش را در حالی که 1187 میلیارد ریال پیش بینی کرده در 6 ماهه و تا خرداد 578 میلیارد ریال محقق کرده است در تیر ماه نیز فروش 93 میلیارد ریال بوده که در حد دوره های قبل است به نظر در 9ماهه نیز یک تعدیل و یا پوشش بسیار خوب دارد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            سلام
                            من تازه بیدار شدم.
                            :)

چقدر خوب است که سیمانی ها منفی خوردند...
                            دیروز عرض کردم. (نمی دانم... شاید هم در سایت تالار بورس عرض کردم.)
                            فردا طبق برنامه در منفی من می خرم.

با اینکه سدور و سشرق منفی شدند خوشحالم که اینها را نفروختم.
                            از این به بعد هم روزی دو بار با خودم تکرار کنم تا کامل به هوش باشم دیگر در عمرم در روندی که تشخیص داده ام افزایشی است نوسان گیری های کوتاه مدت نکنم. ?@_@? (مشق شبم)

سشرق آس است و هدف اولیه ما هست... نه... بهتر است بگویم بود...

الان چون افت نکرده من هم خرید نمی کنم.

سپاها و سدور گمان کنم خرید های منفی خوب فردا باشند. (برایم)
                            سباقر و سکرماح هم که شما به آن اشاره دارید خوب است. (سکرد و آن یکی که نامش در یادم نیست هم که بلند مدت...)

سباقر اگر سقف اخیر را رد کند الگوی دسته ی فنجان را دارد.

سجام چرا منفی نخورد؟؟؟؟ :(

دیروز اقبال با سشرق بود. پریروز با سهگمت... یک مقدار هم رفت دنبال سپاها و سصوفی... (خدا را شکر دیروز کل روز بازارخوانی سیمانی ها را کردیم...) یک پولی دارد توسط عده ای از عزیزان سفته باز در سیمانی ها می چرخد بعید نیست فردا این پول به سکرما و سکرد و سایر دوستان اصابت نکند...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در فارس و پارسان و شصفها یک عده دارند بدجور خالی می کنند!
                              در شصفها خرید حقوقی انگار یک کثافت کاری است.

پترول2 چرا در قیمت پایین بلوک شد؟ (شاید کد به کد برای بازارگردانی است.)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/25, 13:02.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                البته من دوستش دارم... همین طور به خاطر اینکه دو سه صفحه از کتاب ترجمه شده اش را خوانده ام و نکات آموزشی ازش یاد گرفته ام حکم استادی را هم دارد برای من...
                                ولی برخی اوقات هم چیزهای مشکوک (مشکوک، نه اشتباه و کلک) ازش دیده ام.
                                ========
                                از لطفتان سپاسگزارم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X