کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

کماسه
    =====

دو احتمال هست هر دو هم به یک اندازه محتمل هستند:
    ۱- شروع موج افزایشی از ۱۰۰۰ ریال بوده و فیبوی ۶۲ درصد در 162۰ ریال است و الان از همان جا برگشته.
    ۲- شروع موج افزایشی از ۷۶۲ ریال بوده و فیبوی ۶۲ درصدش روی ۱۵۰۰ ریال است و از آنجا بر می گردد.

ما احتمال اصلی را روی ۱۵۰۰ ریال می گذاریم و اگر رسید به آنجا
    پیشنهاد خرید (در ۱۵۰۰ ریال) می دهیم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

حپترو
      ====

سلام
      متاسفانه چند تا از نمودار های حمل و نقلی را نگاه کردم ولی به خاطر اینکه داده های TseClient آورده نقدی ها را تعدیل نمی کند و کاملا مشخص است که بدون آن نمی توان نمودار را بررسی کرد، برای همین آنها را نیاوردم. :(

کانال بسیار تمیزی است! این طور نیست؟

پیشنهاد خرید در ۲۹۰۰ تا ۲۸۵۰ ریال
      هدف ۴۵۰۰ ریال (۵۵ درصد سود)
      آستانه زیان ۲۸۵۰ ریال (بسته به روحیه شخص می تواند ارقام پایین تری مانند ۲۵۰۰ و ۲۲۵۰ و ۲۱۵۰ و ۱۹۰۰ ریال هم باشد)
      زمان نگهداری: ابتدای برج ۶ تا ابتدای برج ۸
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شاخص کل
        =======

سلام
        همان طور که می بینید این شاخص زبان بسته دقیقا طبق پیش بینی های ما پیش رفت. (دو تا پیکان قبلی)
        البته قدرت بازگشتش آن قدر که فکر می کردم نشد و یک کوچولو کمتر شد.

الان باید دوباره آر اس آی ادامه ی همان مسیر بازگشت را طی کند و در نتیجه دوباره ادامه ی افت را خواهیم داشت.

سرعت افت چقدر باید باشد؟
        تاریخ نماد نشان می دهد هر دو حالت ِ کند و تند، ممکن است.
        پس ما شانسی کند را در نظر می گیریم.

پس 5 روز کاری دیگر باید شاخص باید برسد به حدود های 77452 واحد.

ببینیم هفته ی بعد این بررسی مان درست از آب در می آید یا نه؟

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        شاخص کل
        =======

سلام

نمودار شاخص کل در بالا آورده شده است. می خواستم برای مسابقه هفتگی بررسی کنم که گفتم اینجا بگذارم تا دور همی بررسی کرده باشیم و اگر غلط غلوطی دارم برایم اصلاح کنید.

همان طور که می بینید طبق پیش بینی ای که کرده بودم (پیکان های آبی رنگ) شاخص افت داشته و بعد از آن هم متاسفانه افت دیگری آمده.

از نظر موج شماری به نظر می رسد آن رشد جانانه ی شاخص موج یک بوده از یک پنج موجی جنبشی بسیار زیبایی که ان شاء الله امسال و سال های آتی اصلش را خواهیم دید.
        مهمترین عاملی که به چشم می خورد این است که تراز فیبوناچی 38.1 درصد شکسته شده!
        خوب با این احتمال خیلی بعید نیست که ما به تراز 50 درصد یا 61.8 درصد فکر کنیم!
        پس به نظر من در کوتاه مدت متاسفانه رقم های 71568 و 69132 را خواهیم دید!

آن خط روند زیرین هم بعید است بهش برسیم. پس زیاد اهمیت ندارد.
        اگر از همین دو تراز 50 یا 62 درصد نمودار بخواهد برگشت داشته باشد یک موج سه زیبا را خواهیم داشت که معنی اش برآورده شدن آرزوهایمان است!

اما برای مسابقه نیاز به بررسی کوتاه مدت تر (در حد پنج روز کاری است) پس نمودار را یک مقدار بزرگنمایی می کنیم:

ابتدا در مورد نشانگر ها (البته انگار برای شما در عکس خوب نیافتاده) عرض کنم که آر اس آی از یک جای خوبی برگشته ولی مکدی در یک موقعیت بسیار حساس بلکه بد قرار دارد. خلاصه اش این می شود که به نظر می رسد یک افت شدید دیگر در مکدی (در کوتاه مدت) داشته باشیم که آر اس آی را هم با خود همراه کند و آر اس آی یک کف دیگر بزند و از این کف دو قولو برگردد.

با این تفاسیر تراز 62 درصد فیبوناچی محتملتر از تراز 50 درصد خواهد شد.

در پنج روز کاری آینده احتمال رسیدن به تراز 50 درصد وجود دارد ولی فکر نمی کنم به این قیمت برسیم. چرا که روز کاری گذشته قدرت خوب در شاخص و بازار بود و به احتمال قوی یک الی دو روز (اگر بنا باشد روند تغییر کند) طول می کشد تا جو مثبت قبلی خنثی شود و بازار دوباره بوی خون به خودش بگیرد.
        پس پیش بینی ما این است که یک روز یک مقدار کم مثبت باشد و روز بعدش (یکشنبه) یک مقدار کم منفی باشد تا پتانسیل لازم برای افت شدید برای رسیدن به تراز 62 درصد فراهم شود.

به احتمال قوی در این پنج روز زیر کف ساخته شده ی پیشین خواهیم آمد و با این تفاسیر پیشبینی نهایی من کمتر از 72400 و بیش از 71570 می باشد. فکر کنم
        72140 مناسب باشد.

شاخص کل
        =======

پیش بینی می کنم یک مقدار بالا برود و بعد روند نزولی به خود بگیرد.
        چرا؟ به خاطر اینکه بنده به نشانگر ها خیلی اعتقاد دارم و الان آر اس آی سریع بالا رفته و به حد اشباع دارد می رسد. پس به نظر می رسد به سقف آن بخورد و برگردد.

از نمای نزدیک تر:

پس هفته ی بعد احتمال این است که شاخص در همین حدود باشد.

================

اما اگر پیش بینی ما این است، چگونه این مسیر طی خواهد شد؟
        احتمالا دو سه روز بازار به واسطه ی ایران خودرو بالا برود و بعد دو سه روز به واسطه ی عرضه ی زیاد در آن پایین بیاید.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مسابقه هفتگی
          =========

حالا برای مسابقه چه انتخاب کنیم؟؟؟

حقیقتش من عاشق این مسابقه ام ولی هیچ وقت نمی رسم درست حسابی پی گیری اش کنم و چند تا سهم خوب برایش انتخاب کنم.

امروز هم انگار مثل قبل شد... و چهل دقیقه بیشتر وقت ندارم.

پس این دفعه استراتژی جدیدی را امتحان می کنم تا ببینم بعدا می توانم ازش استفاده کنم؟ یا نه؟

استراتژی: سهامی که میانه ی راه صعود هستند و آر اس آی آنها دارد از پایین به بالا حرکت می کند.

در دو صفحه ی قبل اینها را دیدم:
          سفارس، بشهاب، حفاری، وپترو

ببینیم چطور می شود؟

اگر خوب شد که استراتژی شرکت در مسابقه را تغییر می دهیم، بلکه بالکل استراتژی خودمان را هم شاید تغییر دادیم و کوتاه مدت کار شدیم.
          اگر هم بد شد که تنها ستاره مان می پرد و دوباره روی یک چیز دیگر کار می کنیم.

یا علی
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وتجارت
            ====

مکدی در جایی که نشان داده شده به کف خوبی خورده و برگشته. برای همین افت زیادی برای قیمت نمی شود متصور بود.

پس منتظر بازگشت قیمت هستیم، ولی از کجا؟
            یکی همین جا است یعین ۱۰۰۰ ریال (حالا نمی دانم تقسیم سود آخر در داده های TseClient نظر گرفته شده یا نه؟)
            یکی یک مقدار پایین تر است یعنی در ۹۶۰ ریال
            یکی هم در ۹۱۳ ریال است.

من خودم احتمال قوی را روی ۹۶۰ ریال می گذارم. حتی اگر پایین تر هم برود (یعنی تا ۹۱۶ ریال) باز هم احتمال بازگشت و رفتن بالای ۹۶۰ ریال بسیار زیاد است، پس خرید خوبی خواهد شد.

نتیجه:
            پیشنهاد خرید در ۹۶۰ ریال
            آستانه زیان: ۹۱۵ ریال (۵ درصد)
            هدف: ۱۳۰۰ ریال (۳۵ درصد)
            زمان نگهداری: چهل روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

لخزر
              ===

پیشنهاد فوق العاده برای خطرپذیران!

شاید خودم هم که خطر پذیر نیستم بخرم!

جنبه ی خطرپذیری برای این نماد تنها برای این است که تیر پارسال قیمت سهم نصف میزان الان بوده (و این با استراتژی ما زیاد جور در نمی آید ولی با توجه به اینکه در بهمن پارسال قیمت سهم دو برابر الان بوده می توان گفت خطری ندارد!)

قیمت خرید: ۸۸۰۰ ریال (یا ۸۵۳۰ ریال) (یا اگر خیلی کم خطر می پذیرید در ۸۲۵۰ ریال) (من خودم شاید همین ۸۸۰۰ را انتخاب کردم.)
              هدف: ۱۶۰۰۰ ریال! (۱۰۰ درصد سود)
              آستانه زیان: ۸۲۵۰ (یا ۷۷۵۰ ریال) (یا نهایت ۶۶۰۰ ریال. بسته به میزان خطرپذیری) (من خودم اگر بخرم همان ۷۷۵۰ ریال را انتخاب می کنم.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

دعوت به مجامع تازه اعلام شده:
                ___نماد___
                __نام_شرکت__ لغو
                اصلاحیه سالیانه افزایش
                سرمایه
                انتخاب
                اعضای
                هئیت
                مدیره
                تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                تمحرکه ماشين سازي نيرو محرکه

افزایش
                1395/06/06 شنبه 15:00 قزوين - شهرصنعتي البرز - بعد از را ه آهن- سمت چپ - شرکت ماشين سازي نيرومحرکه
                وپست پست بانک ایران #VALUE!
                سالیانه

#VALUE! پنج شنبه 10:00 #VALUE! ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                وکوثر اعتباری کوثر مرکزی

سالیانه

1395/05/31 یکشنبه 16:00 تهران - خيابان وصال شيرازي - بالاتر از تقاطع طالقاني - شماره 99 - سازمان انتقال خون ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                کايتا ايتالران

1395/06/07 یکشنبه 10:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در تهران خيابان سپهبد قرني خيابان شهيد برادران شاداب پلاک 7 طبقه 5

کل مجامع پیش رو:

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/08/14, 20:21.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مشکل داده ها
                  =========

آن قدر داده های TseClient مشکل دارد که ممکن است بروم دوباره با همان مفید تریدر کار کنم...
                  اینها هر کدام یک خوبی هایی نسبت به یکدیگر دارند.
                  مثلا داده های ره آورد به نظر بهترین می رسد (چند جا امتحان کردم دیدم افزایش سرمایه و سود را به درستی تعدیل کرده) هر چند پولی است.
                  داده های مفید تریدر بد نیست ولی مشکل دارد! چند تا خودم دیدم! در ضمن خود نرم افزار به خوبی آمی بروکر نیست و به شخصه با حفظ نمودار ها و خطوط کشیده شده ی قبلی مشکل دارم. (یعنی یا باید همین طور همه ی نمودار ها را باز نگه دارم که هم بد است و هم اینکه به شدت زور رایانه را می گیرد... طوری که شاید نتوانی بعد از باز کردن 30 نمودار، از نرم افزاری دیگر در کنار مفید تریدر استفاده کنی... یا اینکه باید داده ها را از مفید تریدر استخراج کنی و ببری در آمی بروکر که نمی دانم چقدر زمان بر است و همان طور که گفتم خود داده های مفید تریدر هم زیاد درست نیست و یا اینکه باید نمودار ها را دانه دانه ضبط کنی و دوباره بخوانی شان که این هم سخت می شود...)
                  داده های TseClient که از نظر آورده نقدی تعدیل نمی شود و معلوم نیست نسخه ی اصلی (Alpha Version) آن کی بیاید و اگر بیاید در آن این تعدیل هست یا نه؟ ولی خوبی اش این است که به خوبی با آمی بروکر مچ است و نام نماد ها و از همه مهمتر تاریخ فارسی را پشتیبانی می کند و در دو دقیقه کل اطلاعات بورس به روز می شود... و همین طور خیلی راحت و خوب خودش خودکار نمودار ها را ضبط می کند و می توانی ببندی و اگر هم نبندی قدرت رایانه را نمی گیرد...

=====================

الان این بررسی من از سهگمت با آمی بروکر است:

و این با مفید تریدر:

همان طور که می بینید در یکی کامل خط روند شکسته شده و در یکی می توان گفت شکسته نشده... الان من به ساز کدام برقصم؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

مشکل داده ها
                    =========

آن قدر داده های TseClient مشکل دارد که ممکن است بروم دوباره با همان مفید تریدر کار کنم...
                    اینها هر کدام یک خوبی هایی نسبت به یکدیگر دارند.
                    مثلا داده های ره آورد به نظر بهترین می رسد (چند جا امتحان کردم دیدم افزایش سرمایه و سود را به درستی تعدیل کرده) هر چند پولی است.
                    داده های مفید تریدر بد نیست ولی مشکل دارد! چند تا خودم دیدم! در ضمن خود نرم افزار به خوبی آمی بروکر نیست و به شخصه با حفظ نمودار ها و خطوط کشیده شده ی قبلی مشکل دارم. (یعنی یا باید همین طور همه ی نمودار ها را باز نگه دارم که هم بد است و هم اینکه به شدت زور رایانه را می گیرد... طوری که شاید نتوانی بعد از باز کردن 30 نمودار، از نرم افزاری دیگر در کنار مفید تریدر استفاده کنی... یا اینکه باید داده ها را از مفید تریدر استخراج کنی و ببری در آمی بروکر که نمی دانم چقدر زمان بر است و همان طور که گفتم خود داده های مفید تریدر هم زیاد درست نیست و یا اینکه باید نمودار ها را دانه دانه ضبط کنی و دوباره بخوانی شان که این هم سخت می شود...)
                    داده های TseClient که از نظر آورده نقدی تعدیل نمی شود و معلوم نیست نسخه ی اصلی (Alpha Version) آن کی بیاید و اگر بیاید در آن این تعدیل هست یا نه؟ ولی خوبی اش این است که به خوبی با آمی بروکر مچ است و نام نماد ها و از همه مهمتر تاریخ فارسی را پشتیبانی می کند و در دو دقیقه کل اطلاعات بورس به روز می شود... و همین طور خیلی راحت و خوب خودش خودکار نمودار ها را ضبط می کند و می توانی ببندی و اگر هم نبندی قدرت رایانه را نمی گیرد...

=====================

الان این بررسی من از سهگمت با آمی بروکر است:

و این با مفید تریدر:

همان طور که می بینید در یکی کامل خط روند شکسته شده و در یکی می توان گفت شکسته نشده... الان من به ساز کدام برقصم؟
                    بنده دارم تکنیکال یاد می گیرم می دونم زود هم پیشرفت خواهم کرد از ره اورد هم استقاده می کردم نتیجه صحبت شما اینه که ره اورد بهتره ، آیا درست می گم؟ و اگر بهتره اشتراک ره اورد توجیه داره؟ ممنون
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      بنده دارم تکنیکال یاد می گیرم می دونم زود هم پیشرفت خواهم کرد از ره اورد هم استقاده می کردم نتیجه صحبت شما اینه که ره اورد بهتره ، آیا درست می گم؟ و اگر بهتره اشتراک ره اورد توجیه داره؟ ممنون
                      سلام

بله، ره آورد بهتر است و پول هم می گیرد.
                      سابقا در سایتش می شد داده ها را با نرم افزار خودشان به صورت رایگان استفاده کرد ولی قابلیتش را برداشتند.
                      اگر اشتباه نکنم سالی 3600 هزار ریال است. (البته پول زور است و این داده ها را باید سازمان بورس رایگان در اختیار عموم بگذارد.)

==========

در مورد توجیه داشتن یا نداشتن:
                      در کوتاه مدت که تقریبا هیچ فرقی ندارند!
                      در بلند مدت هم داده های مفید تریدر نزدیک به ره آورد است و باید تعداد موارد اختلاف را بررسی کرد که آیا موارد اختلاف قابل قبول ما هست یا نه؟
                      و داده های TseClient هم به نظر می رسد درست باشند منتها با آورده نقدی تعدیل نمی شوند. (افزایش معمولی و سود نقدی را در تعدیل لحاظ کرده) و این خود یک روش محاسباتی است، یعنی نمی توان گفت داده ها اشتباه هستند! (کما اینکه اگر اشتباه نکنم جناب فرشید_یو داده ها را بدون سود نقدی! تعدیل می کند و برخی اصلا از داده های تعدیل نشده استفاده می کنند.)
                      و اگر نسخه ی آلفای TseClient بیاید دیگر داده ها با آورده نقدی هم (به احتمال بسیار زیاد) تعدیل شده است و نیازی به ره آورد نیست.

مسئله ی دیگر نرم افزار است.
                      تقریبا هر داده ای با هر نرم افزاری راحت هماهنگ است و اگر آدم بخواهد داده های یکی را به نرم افزار مرتبط با دیگری بدهد زمان بر است و اگر این کار هر روزه ی آدم بشود اذیت کننده می شود!
                      پس بد نیست شما یک نگاهی هم به نرم افزار ها داشته باشید و ببینید با کدام راحت تر هستید. یک وقت می بینید اختلاف امکانات و سهولت کاربری نرم افزار به حدی است که عطای داده ها را به لقایشان می بخشید!
                      به شخصه دقیقا همین نظر را روی داینامیک تریدر دارم! هر چند خیلی از قدیمی های بازار فقط با داینامیک تریدر کار می کنند و داینامیک تریدر به راحتی از اطلاعات ره آورد استفاده می کند... ولی بنده حاضرم داده های مفید و تی اس ای را داشته باشم ولی به هیچ وجه سمت این نرم افزار قدیمی نروم!
                      به نظرم آمی بروکر از همه بهتر است و کار کردن با آن عالی است.
                      و مفید تریدر هم کاربری خوبی دارد و مزیت دیگرش این است که داده ها را زنده (Live) به شما می دهد و نیز هشدار را راحت تر می توان در آن تنظیم کرد.

=================

نتیجه: ره آورد بهتر است ولی خریدش برای من توجیه ندارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

سلام

بله، ره آورد بهتر است و پول هم می گیرد.
                        سابقا در سایتش می شد داده ها را با نرم افزار خودشان به صورت رایگان استفاده کرد ولی قابلیتش را برداشتند.
                        اگر اشتباه نکنم سالی 3600 هزار ریال است. (البته پول زور است و این داده ها را باید سازمان بورس رایگان در اختیار عموم بگذارد.)

==========

در مورد توجیه داشتن یا نداشتن:
                        در کوتاه مدت که تقریبا هیچ فرقی ندارند!
                        در بلند مدت هم داده های مفید تریدر نزدیک به ره آورد است و باید تعداد موارد اختلاف را بررسی کرد که آیا موارد اختلاف قابل قبول ما هست یا نه؟
                        و داده های TseClient هم به نظر می رسد درست باشند منتها با آورده نقدی تعدیل نمی شوند. (افزایش معمولی و سود نقدی را در تعدیل لحاظ کرده) و این خود یک روش محاسباتی است، یعنی نمی توان گفت داده ها اشتباه هستند! (کما اینکه اگر اشتباه نکنم جناب فرشید_یو داده ها را بدون سود نقدی! تعدیل می کند و برخی اصلا از داده های تعدیل نشده استفاده می کنند.)
                        و اگر نسخه ی آلفای TseClient بیاید دیگر داده ها با آورده نقدی هم (به احتمال بسیار زیاد) تعدیل شده است و نیازی به ره آورد نیست.

مسئله ی دیگر نرم افزار است.
                        تقریبا هر داده ای با هر نرم افزاری راحت هماهنگ است و اگر آدم بخواهد داده های یکی را به نرم افزار مرتبط با دیگری بدهد زمان بر است و اگر این کار هر روزه ی آدم بشود اذیت کننده می شود!
                        پس بد نیست شما یک نگاهی هم به نرم افزار ها داشته باشید و ببینید با کدام راحت تر هستید. یک وقت می بینید اختلاف امکانات و سهولت کاربری نرم افزار به حدی است که عطای داده ها را به لقایشان می بخشید!
                        به شخصه دقیقا همین نظر را روی داینامیک تریدر دارم! هر چند خیلی از قدیمی های بازار فقط با داینامیک تریدر کار می کنند و داینامیک تریدر به راحتی از اطلاعات ره آورد استفاده می کند... ولی بنده حاضرم داده های مفید و تی اس ای را داشته باشم ولی به هیچ وجه سمت این نرم افزار قدیمی نروم!
                        به نظرم آمی بروکر از همه بهتر است و کار کردن با آن عالی است.
                        و مفید تریدر هم کاربری خوبی دارد و مزیت دیگرش این است که داده ها را زنده (Live) به شما می دهد و نیز هشدار را راحت تر می توان در آن تنظیم کرد.

=================

نتیجه: ره آورد بهتر است ولی خریدش برای من توجیه ندارد.
                        سلام از لطف و حوصله شما سپاسگزارم از خدا می خواهم به شما و خانواده تان سلامتی و موفقیت بدهد . درود
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

................................
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام

مجامع تازه اعلام شده:

مجامع سرمایه های پیش رو:
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مسابقه هفتگی
                              =========

حالا برای مسابقه چه انتخاب کنیم؟؟؟

حقیقتش من عاشق این مسابقه ام ولی هیچ وقت نمی رسم درست حسابی پی گیری اش کنم و چند تا سهم خوب برایش انتخاب کنم.

امروز هم انگار مثل قبل شد... و چهل دقیقه بیشتر وقت ندارم.

پس این دفعه استراتژی جدیدی را امتحان می کنم تا ببینم بعدا می توانم ازش استفاده کنم؟ یا نه؟

استراتژی: سهامی که میانه ی راه صعود هستند و آر اس آی آنها دارد از پایین به بالا حرکت می کند.

در دو صفحه ی قبل اینها را دیدم:
                              سفارس، بشهاب، حفاری، وپترو

ببینیم چطور می شود؟

اگر خوب شد که استراتژی شرکت در مسابقه را تغییر می دهیم، بلکه بالکل استراتژی خودمان را هم شاید تغییر دادیم و کوتاه مدت کار شدیم.
                              اگر هم بد شد که تنها ستاره مان می پرد و دوباره روی یک چیز دیگر کار می کنیم.

یا علی
                              استراتژی مسابقه هفتگی (کوتاه مدت)
                              ==============

بسم الله الرحمن الرحیم
                              سلام علیکم

مسابقه قبلی به نتیجه نرسید و نتیجه ی دلخواه کسب نشد.

ولی ما همچنان به دنبال بهبود و ارتقاء سامانه ی داد و ستدی خودمان هستیم و می خواهیم در این مسابقه خودمان را بسنجیم و نیز همچنان به حرکت به سمت کوتاه مدت بسیار بسیار تاکید می کنیم.

فکر می کنم در بالا نوع نگاهمان درست بود ولی دقت کار کم بوده... برای همین این هفته و هفته ی آینده باز دوباره می خواهم روی همین قبیل استراتژی ها کار کنم.

===================

اگر دقت کرده باشید در مسابقه ذکر شده که
                              نماد های دارای صف خرید قابل انتخاب نیستند.
                              خوب این خودش بهترین سیگنال برای ما است! (حتما در ابتدای مسابقه کسانی بوده اند که چندین بار با این روش برنده شده اند که این قانون وضع شده! یا دست کم حتما قانون نویسان این مسابقه می دانسته اند که این جور انتخاب ها برد فرد را در پی دارد که این قانون را وضع کرده اند!)

===================

موضوع دیگری که در کوتاه مدت فکر کنم باید به آن توجه کنیم
                              زمان است... خوب من هیچ چیز از زمان سر در نمی آورم جز اینکه
                              • واقعه یا وقایع پیشین را (مثل دره تا دره یا قله تا دره و ...) از نظر زمانی اندازه گیری کنم و به نسبت یک به یک یا نسبت یک به 1.68 آنها را برای آینده در نظر بگیرم...
                              • یا اینکه شیب روند حاضر یا روند فعلی مشابه را در نظر بگیرم و آن را به عنوان آینده ی شیب حاضر لحاظ کنم و با توجه به هدف ریالی که مشخص کرده ام به یک جمع بندی زمانی برسم...
                              • یا اینکه زمان برخورد چند خط روند را به عنوان زمان رسیدن به قیمت مشخص شده در نظر بگیرم...

ولی از قضا چند بار این کارها را کرده ام ولی به نتیجه ی دلخواهی که می خواسته ام نرسیده ام!
                              حالا یا باید بیشتر روی اینها کار کنم یا اینکه باید بروم کتاب بخوانم.

==================

نکته ی بعدی در کوتاه مدت
                              حجم است.

بعدی
                              میانگین های متحرک.

بعدی
                              دستکاری (کوتاه مدت کردن) نشانگر ها!

بعدی استفاده از
                              قاب های زمانی کوتاه مدت تر. (البته من فقط در مفید تریدر دیده ام و فکر کنم در آن هم زیاد اطلاعات درست نباشد.)

بعدی استفاده و تاکید بیشتر به
                              بولینگربندز است.
                              (این موارد بالا همه
                              نموداری بود.)

بعدی توجه روزانه به
                              نحوه داد و ستد ها است... (مثلا چه کسی خریده و چه کسی فروخته و قدرت خریدار چه قدر بوده و نحوه ی خرید چگونه بوده و ...) که خودش می شود نوعی تحلیل... و واقعا صبر و حوصله می خواهد و کل وقت آدم را می گیرد...

یک چیز دیگر هم
                              (مثل همین توجه به داد و ستد ها) زمان بر و مهم است و آن رصد گفته ها و شنیده ها است یعنی رصد گروه های تلگرامی و شایعات و اخبار روزنامه ای و جستار های انجمن های اینترنتی است...

و از همه مهمتر اینکه ما باید بررسی های کوتاه مدت را در قالب
                              زیر مجموعه ای از بررسی های بلند مدت انجام دهیم!!! منظورم این است که دقیقا مثل بررسی امواج الیوت که در آن باید بدانیم موج بزرگتری که در آن هستیم چیست تا بتوانیم بررسی کنیم موج کوچکتر چیست؛ در اینجا هم باید بدانیم روند بلند مدت و میان مدت دقیقا چگونه است و با توجه به آن برویم سراغ روند کوتاه مدت فعلی!

من در ابتدای این جستار خیلی علاقه داشتم هر روز بنشینم نحوه ی داد و ستد ها را مفصل بررسی کنم... ولی از آنجا که واقعا نفس گیر و وقت گیر است الان ترجیح می دهم به
                              نوشتن فرمول در فیلتر سایت تی اس ای یک بررسی بسیار سطحی داشته باشم.

خوب... بسم الله...
                              ببینیم با موارد تاکید شده در بالا می توان برای مسابقه ی این هفته چیز خوبی انتخاب کرد یا نه؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ابتدا می رویم سراغ نماد هایی که نزدیک به صف خرید بوده اند یا حجم خاصی داشته اند را مشخص می کنیم. این کار را توسط فیلتر نویسی انجام می دهیم.
                                بعد از این نماد ها آنهایی را که نمی شناسیم و یا ویژگی های مشخص شده ی ما را ندارند حذف می کنیم.
                                در مرحله ی بعد می آییم به نماد های انتخاب شده از نظر بلند مدت نگاه می کنیم می بینیم روندشان دقیقا چه جوری است... اگر مناسب بود می رویم مرحله ی بعد. (مناسب یعنی چه؟ مناسب یعنی اینکه از روی خط روند حمایتی برگشته یا در حال بازگشت است، یعنی اینکه روند نزولی یا خط مقاومت مهمی را با حجم شکسته، یعنی اینکه الگوی سر و گردن یا کف دوقولو روی خط مقاومت ایجاد کرده...)
                                بعد می رویم سراغ بررسی کوتاه مدت (قاب زمانی کوتاه و میانگین های متحرک و بولینگر و ...)
                                و در نهایت اگر شد یک جستجویی هم در اینترنت می کنیم ببینیم اخبار و شایعات در مورد این نماد چگونه بوده...
                                فقط نمی دانم از نظر زمانی می رسم یا نه؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X