کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بررسی عملکرد خرداد
    ============

سلام

به نظر می رسد زیاد جالب عمل نکرده ام...
    راضی نیستم.
    البته این را هم بگویم: همان طور که می دانید در حساب هایم چند درصد ذخیره گرفته ام که اگر آن را در حساب می آوردم معادل شاخص 83 هزار واحد بودم...
    همان طور که می بینید از ابتدای سال تا الان درصد کمی در سود هستم (البته اگر آن ذخیره را حساب کنم می شود بالای 10 درصد) ولی این اصلا راضی کننده نیست. قرار بود ماهی 15 درصد سود کنیم و البته با حساب دو ماه زیان و دو ماه با عملکرد صفر ... (یه 3-4 درصد هم در جای دیگری مانند ذخیره در نظر گرفته ام. در کد های خانواده ام گذاشته ام که هر وقت عرضه ی اولیه شد بخشی از آن را بفروشم و در عرضه ی اولیه شرکت کنم)
    این جور بخواهم حساب کنم الان آن دو پوئن ِ ماه با عملکرد صفر را از دست داده ام و دیگر نمی توانم ازشان در ادامه ی سال استفاده کنم.
    کاش سایر دوستان هم عملکردشان را می گذاشتند ببینیم نسبت به بقیه در چه حالی هستیم؟ (در فروم ها که می گردیم می بینیم همه در سودند و پیشنهاد خرید و فروش می دهند و و و ولی همه می دانیم دروغ می گویند)
    بازار و شاخص که گویا از ابتدای سال 10 درصد در زیان است و عملا هر کسی (هر شخص عادی ای) اگر زیان نکرده باشد هنر کرده. (و البته ما نمی خواهیم هر کس عادی ای باشیم و می خواهیم
    آهسته آهسته عملکردمان را بهبود ببخشیم و جزء حرفه ای ها شویم.)

برنامه تیر
    =====

اما برای رسیدن به 150 درصد سود در پایان امسال باید چه کرد؟؟؟

این سبد من است.
    دماوند را به عنوان نقدینگی در سبد گذاشته بودم که متاسفانه حواسم نبود و بست و عملا شد یک بخش از سبدم. خدیزل هم مهمان چند هفته بیشتر نیست و با اینکه سهم توپی است به احتمال قوی ردش می کنم.
    چیزی که الان در نظر دارم این است که وقوام را در صورت رشد کوتاه مدت (در قیمت های 950 تا 1050 ریال) به چهل تا صفر درصد برسانمش.
    40 تا 50 درصد باقی سبدم را در نظر دارم بانک دی بخرم.
    حالا بستگی به شرایط دارد یا بانک دی یا پترول یا سهگمت (که الان 10 درصد است) یا سکارون یا پارسان یا تاپیکو یا حکمت یا سایر سهم های مطمئن و
    بنیادی به شرط اینکهدر کف باشند.
    می ماند 20 درصد از سبدم که با آن می خواهم
    بازی کنم تا هم تجربه کسب کنم و هم حوصله ام از نگهداری های دو سه ماهه ی سهم های بنیادی سر نرود. مثلا حق تقدم بخرم یا نوسان گیری های یکی دو روزه انجام دهم و یا عرضه های اولیه را شرکت کنم و ...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

این هم از نمودار با جزئیات بیشتر. (البته توضیحاتش دقیق نیست و شاید از نظر زمانی اندکی پس و پیش باشد)
      نمودار شاخص را هم انداختم کنارش. (رنگ آبی)

این نمودار خیلی حرف دارد و خیلی نکته ی آموزنده برای من دارد.

اولین نکته اش این است که متاسفانه
      همگرایی زیادی بین دارایی من و شاخص کل وجود دارد. در صورتی که درستش این است که این همگرایی فقط در رشد بازار باید باشد. و در هنگام ریزش کلی بازار باید با سرعت مناسبی به سمت مواردی که بتای منفی دارند حرکت می کردم. (مثلا قندی ها یا تک سهم ها یا اوراق یا سود بانکی)

نکته ی بعدی این است که هنوز در بعضی موارد،
      هنگامی که دارایی ام بالا رفته نفروختم. چرا؟ چون الان در نمودار رشد های تیز و افت های تیز مشاهده می شود در حالی که در نمودار یک خبره (حرفه ای) باید رشد های تیز و افت های تیز کوتاه! مشاهده شود!!! پس این را الان در یادم نگه داشته باشم تا بعدا به صورت مفصل بنشینم فکر کنم دقیقا باید در چه زمانی فروخت. (البته هم من خوب می دانم و هم شما... ولی باید مداوم مسائل را برای خودمان یادآوری کنیم و جنبه های مختلف قضیه را بازگو کنیم تا آویزه ی گوشمان شود و مانند یک دانش بدیهی و tacit knowledge شود که به صورت ناخودآگاه در داد و ستد هایمان عمل کند و جلوی ورود احساسات (ترس و طمع) و شک و ... را بگیرد.)

نکته های دیگرش باشد برای بعد.
      یا علی

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بررسی فروش وقوام و کلا استراتژی فروش بعد از رشد تیز
        ================================

سلام

یک مقدار اینجا
        بلند بلند فکر کنم.

وقوام را می دانید چقدر ازش نوشتم...
        الان گویا دارد بخشی از پتانسیل هایش را آزاد می کند و دوباره نمودار دارایی من یک رشد تیز را دارد تجربه می کند...
        اما الان شاید وقتش باشد که بررسی کنیم واقعا مکان فروش وقوام کجا است؟

پرسش واضح تر:
        آیا باید استراتژی کلی داشته باشم (به این معنی که در هر سهمی که باشد یک استراتژی خرید و فروش کلی را رعایت کنم) یا اینکه استراتژی شخصی_سازی شده داشته باشم (یعنی در هر سهمی متناسب با آن رفتار کنم)؟

حوصله بررسی درست حسابی ندارم. فکر کنم بهترین کار جمع این دو باشد. مطمئنا نماد با نماد فرق می کند ولی یک سری مسائل در همه جا یکسان است. پس من هم هر دو استراتژی را رعایت می کنم.

الان وقوام از کفی که در آن خرید انجام دادیم (یعنی 800 ریال. البته بنده تمام شده ام با خرید های قبلی 836 ریال است) یک 20 درصدی داده.
        رسم من این است که کاراگاه بازی در می آورم و تمام احتمالات را می سنجم و به هر کدام یک درصد (درصد احتمال) می دهم.
        از چند حالت خارج نیست:
        * یا یک نفر قوی دارد سفته بازی می کند. (و این اطلاعیه را هم دستاویز قرار داده)
        * یا یک سری (به خصوص کارمندان سازمان بورس) این اطلاعیه ی تسویه بدهی را دیده اند و حول شده اند.
        * یا اینکه خریدار بنیادی این فرصت را غنیمت شمرده و دارد خرید انجام می دهد.

خوب باید اطلاعات را بگذاریم کنار اطلاعات قبلی:
        1- با توجه به نوع خرید و فروش مشخص می شود اینها قبلا می دانستند همچین اطلاعیه ای دارد می آید.
        2- حقوقی این دو روزه دارد خرید انجام می دهد و البته حقوقی ای هم دارد می فروشد. (فروشنده مهم نیست چون می تواند بنیادی ها یا بازارگردان باشد)
        3- یک عرضه ی بسیار مشکوک اداره ی مالیات در قبل داشتیم که خریدار حقیقی گردن کلفتی هم همزمان با آن (بلکه پیش تر از آن) پیدا شد. و بعد تماس گرفتم با امور سهام گفت دیگر اداره ی مالیات نمی خواهد فعلا سهم بفروشد.

باز هم حوصله ندارم. بدون بررسی دقیق حدس و احتمال غالب این است که
        این حقیقی و حقوقی وابستگان به بنیاد هستند و دارند از خان نعمت استفاده می کنند. (به خصوص با توجه به اینکه پیش از نامه ی کدال خرید انجام شد و با توجه به اینکه حقوقی هم خرید انجام داد)
        اما کجا می خواهند خالی کنند؟
        1- از این نامه استفاده می کنند و سریع خالی می کنند.
        2- از این نامه استفاده کرده اند و خرید بنیادی انجام داده اند تا در بالا خالی کنند.

هر دو مورد نامشخص است و بهترین کار این است که در این موارد (همان طور که پیش تر نگاه کردیم و چیز هایی فهمیدیم) به نوع داد و ستد ها (و قدرت های خریدار و فروشنده و حجم داد و ستد) نگاه کنیم و ببینیم چه زمانی داد و ستد ها بو دار می شوند... فعلا که به صورت برعکس بو دار هستند. یعنی پول گذاشته اند پشت سهم و دارند می خرند و بالا می برند...

اما استراتژی ما باید چه باشد؟
        1- باید شش دانگ و سفت و تیز بپایم تا مثل چندین دفعه ی پیش رشد تیزمان با افت تیز جبران نشود. (دفعات پیش یعنی نیمه ی اول سال 94 چون انصافا نیمه ی دوم سال نود و چهار و سه ماهه ی نود و پنج از عملکردم راضی هستم.)
        2- طمع الکی مضر است و ترس الکی هم مضر است. فقط باید محاسباتم بهم بگوید کی بفروشم.
        3- شاید یکی از بهترین استراتژی ها کشیدن آستانه زیان باشد! بله. این خیلی عالی است ولی باید یک مقدار دیگر قیمت رشد کند که از این استراتژی استفاده کنم. (با 20 درصد که نمی شود آستانه زیان را کشید! آن هم در سهمی که روزی 10 درصد جا به جا می شود...)
        4- شاید یکی از بهترین کار ها این باشد که ببینم کی سهم رشدش کند می شود. (یعنی نگاه کردن به میانگین های متحرک یا نگاه کردن به نوع مبادلات)
        5- یک استراتژی هم می تواند این باشد که آهسته آهسته یک مقدار از سهامم را در هر جا که مقداری مشکوک (و سخت) بود مقداری بفروشم. (نقاط سخت برای من با توجه به تجربه ی نیم ساله ام روی نماد: 1050 ریال و 1100 ریال و 1200 ریال و 1360 ریال و 1500 ریال و 1750 ریال)
        6- در کل این را به یاد داشته باشم که زیان هایت را ببر؛ و بگذار سود هایت پیش رود.

در کل چیزی که الان می توانم به عنوان دستور کار برای خودم تعیین کنم این است که
        (شاید یک کوچولو الان فروختم و) اگر در داد و ستد ها ضعفی دیدم (یا احساس کردم دارند خالی می کنند) سفارش فروش بگذارم. (به خصوص در 1190 ریال) و اگر بالا رفت که هیچ و اگر افت کرد دوباره نوع داد و ستد ها را نگاه کنم و اگر امکان بالا رفتن بود نوسان بگیرم.

یا علی
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

متاسفانه این یکی دو ساله بازار خیلی بد شده.
          رفتار رمه وار و گله ای (شما بخوانید گوسفندی) در بین اهالی بازار مد شده...
          همه نماد ها با هم بالا می روند و همه ی نماد ها با هم به زیر کشیده می شوند...

چرا می گویم بد؟ برای اینکه در این جور حالات قدرت اعمال تغییرات برای ما کم می شود.

من نوعی می نشینم فلان نماد را بررسی می کنم ولی در عمل بررسی های نموداری و بنیادی من کشک می شود چرا که روند قیمتی نماد متاثر از کلیت بازار است...

خوب مطمئنا اگر من نوعی بیشتر هوشمند باشم باید برای این گونه بازار هم استراتژی ای (در چنته) داشته باشم.

یک استراتژی این است که به جای بررسی نماد های مختلف (از نظر بنیادی و نموداری) بیایم کلیت بازار را بررسی کنم و بیش از بررسی های نموداری و بنیادی نگاهم به رفت و آمد پول (رصد جریان نقدینگی) باشد.

نکته: البته شاید بتوان این گونه بازار را از جنبه ای هم خوب دانست!. هنگام خرید. چه کسی بدش می آید نمادی بنیادی که در رویا دارد به راحتی در قیمت پایینی عرضه شود و راحت بتوان آن را خرید؟ (الان دی و پترول و سهگمت و تاپیکو و تعداد بسیار زیادی دیگر از این نماد های عالی و بنیادی را نگاه کنید که اسیر روند گروه و کل بورس هستند... چه کسی بدش می آید اینها را ارزان بتواند شکار کند؟

بخش دیگری از استراتژی باید رصد نماد ها باشد ولی از نظر توانایی برای خیزش در روند رشد بازار. خشک بودن نماد. نوع رفتار بازیگران. عرضه نکردن حقوقی هنگام رشد و سفته بازی. کوچک بودن نماد (البته نه خیلی). داشتن بنیاد و مسائلی که بتوان روی آن مانور داد (برای سفته بازان) (مثل دارایی های مازاد)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ودی
            ===

سلام
            به نظر می رسد
            مقاومت 1070 ریالی را می شکند و در 905 ریال خرید خوبی به نظر می رسد داشته باشد. به خصوص با توجه به دماوند از نظر بنیادی هم به نظر می رسد مناسب باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پارسان
              =====

پیشنهاد خرید خوب در 1920 ریال
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دی
                ==

امکان رسیدن به 1300 ریال هست و امکان اینکه از همان 1350 ریال هم بازگشته باشد هست. ولی فکر کنم 1300 محتمل تر است.
                (دیگر اواخر اصلاح هستیم... اگر زیادی محتاط نیستید هر قیمتی خریدید خریدید... ولی من چون خیلی محتاطم می گذارم همان
                1310 ریال یا 1320 ریال می خرم)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

رتکو
                  ===

پیشبینی خیلی سخت است. (امکان اشتباه زیاد است)
                  ولی با توجه به اینکه آر اس آی رفته در محدوده ی اشباع.
                  و نیز مکدی هم رقم بسیار بالایی دارد و تقریبا به سقف سالانه اش خورده.
                  و نیز حرکت صعودی بعد از شکسته شدن کانال به اندازه ی طول قبل از آن طی شده.
                  فکر کنم
                  از همین جا ها باید یک برگشت داشته باشیم و چون صعود رقم زیادی داشته بازگشت نیز بزرگ خواهد بود.
                  پس هر چند پیشبینی سخت است ولی پیشبینی می کنم
                  تا 6333 ریال یا 6500 ریال افت داشته باشیم. (البته حتی رقم 6130 و 5900 هم هست)
                  نماد بنیادی و قرصی است. با توجه به گفته های جناب زنگنه مبنی بر در راه بودن پروژه های پتروشیمی به نظر می رسد آینده ی یکی دو ساله ی این نماد عالی باشد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

تاپیکو
                    ====

سلام
                    همان طور که می بینید بررسی پیشین شکسته (Failed) شد. (احیانا اگر کسی به بررسی بنده توجه کرده بود و در دردسر افتاده معذرت می خواهم. البته آستانه زیان را هم فکر کنم گفته بودیم... ولی باز حتی آستانه زیان را هم نمی شد رعایت کرد! چون یک باره بستند و پایین باز کردند...)
                    پیشبینی کنونی این است که
                    از کمی پایین تر یعنی 1850 ریال تا نهایت 1810 ریال برگردد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پترول
                      ===

همان طور که گفته بودم این هم آستانه زیانش را شکست و وحشتناک سقوط کرد.
                      الان سخت است بگوییم انتهای افت تا کجا خواهد بود ولی حتی امکان دارد تا 1000 ریال هم افت داشته باشد!
                      آر اس آی اشباع شده ولی مکدی هنوز جا برای افت دارد.
                      به علاوه معمولا یک کانال یا یک خط روند معتبر که شکسته می شود همان مقدار طی مسیر شاهد هستیم.
                      پس باز هم می گویم
                      به نظر می رسد حتی به 1000 ریال هم برسیم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

شاخص کل
                        =======

سلام

نمودار شاخص کل در بالا آورده شده است. می خواستم برای مسابقه هفتگی بررسی کنم که گفتم اینجا بگذارم تا دور همی بررسی کرده باشیم و اگر غلط غلوطی دارم برایم اصلاح کنید.

همان طور که می بینید طبق پیش بینی ای که کرده بودم (پیکان های آبی رنگ) شاخص افت داشته و بعد از آن هم متاسفانه افت دیگری آمده.

از نظر موج شماری به نظر می رسد آن رشد جانانه ی شاخص موج یک بوده از یک پنج موجی جنبشی بسیار زیبایی که ان شاء الله امسال و سال های آتی اصلش را خواهیم دید.
                        مهمترین عاملی که به چشم می خورد این است که تراز فیبوناچی 38.1 درصد شکسته شده!
                        خوب با این احتمال خیلی بعید نیست که ما به تراز 50 درصد یا 61.8 درصد فکر کنیم!
                        پس به نظر من در کوتاه مدت متاسفانه رقم های 71568 و 69132 را خواهیم دید!

آن خط روند زیرین هم بعید است بهش برسیم. پس زیاد اهمیت ندارد.
                        اگر از همین دو تراز 50 یا 62 درصد نمودار بخواهد برگشت داشته باشد یک موج سه زیبا را خواهیم داشت که معنی اش برآورده شدن آرزوهایمان است!

اما برای مسابقه نیاز به بررسی کوتاه مدت تر (در حد پنج روز کاری است) پس نمودار را یک مقدار بزرگنمایی می کنیم:

ابتدا در مورد نشانگر ها (البته انگار برای شما در عکس خوب نیافتاده) عرض کنم که آر اس آی از یک جای خوبی برگشته ولی مکدی در یک موقعیت بسیار حساس بلکه بد قرار دارد. خلاصه اش این می شود که به نظر می رسد یک افت شدید دیگر در مکدی (در کوتاه مدت) داشته باشیم که آر اس آی را هم با خود همراه کند و آر اس آی یک کف دیگر بزند و از این کف دو قولو برگردد.

با این تفاسیر تراز 62 درصد فیبوناچی محتملتر از تراز 50 درصد خواهد شد.

در پنج روز کاری آینده احتمال رسیدن به تراز 50 درصد وجود دارد ولی فکر نمی کنم به این قیمت برسیم. چرا که روز کاری گذشته قدرت خوب در شاخص و بازار بود و به احتمال قوی یک الی دو روز (اگر بنا باشد روند تغییر کند) طول می کشد تا جو مثبت قبلی خنثی شود و بازار دوباره بوی خون به خودش بگیرد.
                        پس پیش بینی ما این است که یک روز یک مقدار کم مثبت باشد و روز بعدش (یکشنبه) یک مقدار کم منفی باشد تا پتانسیل لازم برای افت شدید برای رسیدن به تراز 62 درصد فراهم شود.

به احتمال قوی در این پنج روز زیر کف ساخته شده ی پیشین خواهیم آمد و با این تفاسیر پیشبینی نهایی من کمتر از 72400 و بیش از 71570 می باشد. فکر کنم
                        72140 مناسب باشد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کچاد
                          ====

شرح در متن است.
                          پیشبینی پیشین درست از آب درآمده، یک مقدار بعد از آن هم باز ریزش داشته ایم و پیشبینی کنونی هم رسم شده. (البته درصد اطمینان این پیشبینی بالا نیست)
                          چیزی که می توان پیشیبینی کرد این است که در یک ماه آینده خیلی محتمل است که برآیند ماه مثبت باشد. (ولی به شخصه سمت این نماد نمی روم. چرا که فکر می کنم تقسیم سود بالا خواهند داشت ولی سود را سر 8 ماه خواهند پرداخت تا هم سهامداران بلند مدت اذیت شوند و هم خریداران حق تقدم نقره داغ شوند.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

حسینا
                            =====

پیشبینی پیشین تا اینجا درست بوده.

به نظر می رسد از همین جا برگردد.

چرا که در 30000 ریال یک کف دو قولوی زیبا در نمودار قیمت و در مکدی و در آر اس آی زده.

اما چگونه بر گردد و تا کجا نیاز به بررسی بیشتر دارد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

ستران
                              ====

الحمد لله به نتیجه رسید.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ثتران
                                ===

این هم الحمد لله به نتیجه رسید.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X