کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

یادآوری
    ====

آستانه زیان پیش از خرید
    ==============

فقط لطفا یادتان باشد پیش از ورود به یک نماد آستانه زیانتان را محکم و مشخص مشخص کنید. محکم و مشخص.
    چون آدم هنگامی که یک مقدار سهمی را می خرد دلبستگی و احساسات هم با آن می آید و دیگر محاسباتش صد در صد محاسبات نیست! ;)

مثلا پیش از خرید دقیق بنویسید برای خودتان که اگر فلان حالت به وجود بیاید مطمئنا دیگر من امیدی به روند افزایشی نخواهم داشت. پس در این شرایط می خرم و اگر فلان شرایط (مشخص) به وجود بیاید قطعا می فروشم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری
      ====

بگذارید باز هم چندین بار دیگر یادآوری کنم... چون مشکل خودم هم هست، مشکل دیگران هم هست... مشکل همه است!

تاکید اول: آستانه زیان پیش از ورود باشد. /:.ph34r-smiley.:/ /:.grlim:./ :-B
      تاکید دوم: آستانه زیان باید جایی باشد که قطعا اگر آن شرایط به وجود بیاید ما دیگر امیدی به روند افزایشی نداریم. /:.hmmsmiley.:/ /:.sadsmiley.:/ :-<
      تاکید سوم: آستانه زیان باید خیلی مشخص و دقیق بیان شود. ?@_@? :-?

(یک چیزی هم خدمتتان عرض کنم، به عبارت کوچه بازاری: آستانه زیان یعنی غلط کردم. :D) (آدمی هم که می گوید من غلط نمی کنم، خیلی غلط کرده! یعنی یک غلط اضافه کرده! :D گلابی! مانند آن دروغگویی است که می گوید من هرگز دروغ نمی گویم...)
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 01:26.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بررسی های بنیادی در فن نمودارکاری
          =====================

بنیاد چیست؟
          چه نمادی را ما بنیادی حساب می کنیم؟

* آیا یک شرکتی که پول کارکنانش را به موقع می دهد، خرید و فروشش زیبا و منظم است، آینده ی مناسب دارد و ... بنیادی است؟
          * آیا یک شرکتی که ذلیل شده و از حد ورشکستگی هم عبور کرده و وام و بدهی هم دارد و خلاصه همه جوره بدبخت است بنیادی نیست؟

اگر پاسخ شما بلی است. با این شرایط چطور:
          اگر شرکت اول قیمتش 1000 برابر شد و شرکت دوم قیمتش یک هزارم.
          باز یکی بنیادی است و دیگری بی بنیاد؟
          (داخل پرانتز عرض کنم که گاهی ممکن است حتی یک شرکت صورت بدهی هایش از صورت دارایی هایش بیشتر باشد!!! ولی باز همان برندش یا تجربه ی مدیرانش یا حتی همت کارکنانی که به آن شرکت تعصب دارند! باعث شود آن نماد در قیمتی بالاتر از صفر ریال یک نماد بنیادی باشد!)

پس بنیادی بودن یا نبودن ربط مستقیم و کامل دارد به قیمت.

و اینجا است که نمودار و نمودارکاری وارد بحث می شود!
          و
          محاسبات بنیادی نیز به صورت «نگاه بازیگران به بنیاد» یک شرکت مشاهده می شود.
          و
          مفهوم بنیادی بودن به سمت مفهوم «بلند مدت بودن» تغییر کشیده می شود.

و ما تلاش می کنیم در نمودارهایمان نمادهای بنیادی را از غیر بنیادی به این شیوه تشخیص و تمیز دهیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

آموزشی
            =====

آستانه زیان روی نشانگر
            ===============

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

همین جوری
              =======

باطری زمینه ای برای سرمایه گذاری
              ====================

حمید اعرابی در کانالش از باطری ها گفته...
              واقعا راست می گوید و به نگر من هم -اگر بخواهم نموداری بگویم- الان کف کف کف صنعت باطری است.

تمام فناوری های کناری باطری ها رشد کرده اند. قطعات داخلی رایانه، قطعات خودروهای الکتریکی و ...
              ولی صنعت باطری یا بهتر است بگویم صنعت ذخیره سازی انرژی رشد نکرده.
              داخل خودرو شما و داخل موبایل شما همچنان همان باطری هایی است که 20 سال پیش بود...

الان اگر یک شرکت یا یک کشور پتانسیل آزاد هنگفتی داشته باشد بهترین موضوع برای سرمایه گذاری همین زمینه است.
              از آن طرف سود سرشاری هم حاصل خواهد شد...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

جو بازار
                ====

سخاب
                ====

یک نکته ای که در مورد سخاب وجود دارد این است که فقط یک بار (انگار) قابل داد و ستد است. این باعث می شود که همین جور پیوسته پول از بازار بیرون نیاید و وارد سخاب شود. یک بار برای همیشه. همین.
                از طرف دیگر بیشتر از اینکه از بازار سرمایه اصلی پول خارج شود از اخزا و اوراق مشابه پول خارج می شود.
                از طرف دیگر فعلا سقف اوراقی که منتشر شده کوتاه است و چند ماه بعد دوباره همین پول ها به بازار بر می گردند. (البته اگر دستگاه اوراق چاپ کنی دولت آقای روحانی چاپ این اوراق را متوقف کند! یعنی الان تا سخاب 7 زده اند... اگر بخواهند تا سخاب 90 همین جور چاپ و تکثیر کنند فاتحه ی بورس که سهل است فاتحه ی بانک را هم باید خواند!) همین جور پیش از اینکه این پول ها به بازار برگردد یک سری از پول هایی که از بازار خارج شده و به در بسته خورده و سرخورده شده هم باز می گردد. دقیقا مانند عرضه اولیه که بعد از عرضه بازار یک مقدار گل می کند.
                از طرف دیگر شرکت هایی که در این اوراق سرمایه گذاری می کنند در آینده می توانند سوددهی خوبی داشته باشند. و ما می توانیم سهام آنها را بخریم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

همین جوری
                  ========

عرضه اولیه ی اوان
                  ===========

سلام و وقت به خیر؛

پيام ناظر09:32:54 1396/05/18عرضه اولیه شرکت مبین وان کیش(اوان1) به روش ثبت سفارش

کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛
                  پیرو اطلاعیه شماره 1143/الف/96 مورخ 16/05/1396 مدیر عملیات بازار واعضا فرابورس ایران، امروز چهارشنبه مورخ 18/05/1396 تعداد 10,000,000 سهام شرکت مبین وان کیش (سهامی عام) برای اولین بار پس از پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران در نماد " اوان1" و نمونیک MOBZ1 به روش ثبت سفارش عرضه می شود. خرید صرفاً توسط کارگزاران دارای مجوز فعالیت در فرابورس صورت می گیرد.
                  دراین خصوص توجه به موارد زیر ضروری است:

1)دوره ثبت سفارش ازساعت 10:00 لغایت ساعت 12:00 می باشد

.2)کلیه معامله گران برخط و غیر برخط به صورت همزمان طی دوره ثبت سفارش می توانند اقدام به ورود سفارش خرید نمایند.

3)کلیه درخواست های خرید جهت ورود سفارش می بایست به قیمت محدود باشد.

4)دامنه قیمت در ثبت سفارش از مبلغ 3,400 ریال تا مبلغ 3,470 ریال می باشد.

5)حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی تعداد 450 سهم می باشد.

6)هرخریدار صرفا مجازبه ورود یک سفارش خرید در سامانه معاملاتی می باشد.

7)سفارش های ثبت شده طی دوره ثبت سفارش قابل اصلاح یا حذف هستند. پس از پایان این دوره، ورود، حذف یا اصلاح سفارش مجاز نیست. بدیهی است کارگزاران محترم می بایست راس ساعت 12:00 هرگونه دسترسی معامله گران برخط و غیربرخط را مسدود نمایند.

8)سفارش های خرید باید با کد معاملاتی مشتری ثبت شود و ثبت سفارش با کد گروهی مجاز نیست.

9)مدیر عرضه شرکت مشاور سرمایه گذاری دیدگاهان نوین (سهامی خاص) می باشد.

10)متعهد خرید شرکت مشاور سرمایه گذاری دیدگاهان نوین (سهامی خاص) است و سقف تعهد خرید ایشان تعداد 5,000,000 سهم می باشد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توانید به اطلاعیه مذکور واقع در وب سایت رسمی شرکت فرابورس ایران مراجعه فرمائید. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران
                  برای من که کار نمی کند! گمان کنم مشکل وجود دارد. هیچ سفارشی هم ثبت نشده. پس برای همه مشکل دارد. چرا؟
                  ===========
                  درست شد... نمی دانم چه مرگش بود...
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/11, 13:02.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آموزشی
                    =====

آستانه زیان خشک روی دره
                    ==============

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    آموزشی
                    =====

آستانه زیان خشک روی دره
                    ==============

https://vgy.me/Ntezv9.png

در شکل بالا آستانه زیان خشک می تواند روی تمام دره های گذشته قرار گیرد. (چنان چه در شکل نشان داده شده است...)
                    و اینکه کدام را به عنوان آستانه زیان انتخاب کنید به خودتان و راهبرد داد و ستدی تان و اینکه چه بازه ی زمانی و چه میزان پاداش را انتخاب کرده اید برمی گردد.

و اینکه کدام را به عنوان آستانه زیان انتخاب کنید به خودتان و راهبرد داد و ستدی تان و اینکه چه بازه ی زمانی و چه میزان پاداش را انتخاب کرده اید برمی گردد.

توضیح:

میزان پاداش است که میزان خطر را مشخص می کند و میزان خطر است که آستانه زیان را مشخص می کند.
                    به عنوان مثال من اگر به دنبال یک پاداش 100 تا 200 درصدی می گردم طبیعتا به دنبال یک بازه ی زمانی بزرگ هستم.
                    و یا بالعکس زمانی که من می خواهم یک سال روی یک نماد بمانم (به قول بچه های کف بازار می خواهم یک سال روی این سهم بخوابم) باید دست کم 70-80 درصد انتظار بازدهی از آن داشته باشم.

وقتی من 100 درصد پاداش را هدف گیری کرده ام طبیعتا دیگر به نوسان های 2-3 درصدی کاری ندارم! خطرهای 10 درصدی را هم حتی خیلی خیلی راحت می پذیرم...

پس آستانه ی زیانم را جایی قرار می دهم که اگر امواجی به ارتفاع 10 درصد هم آمد و قیمت را به زیر کشید باعث نشود من بفروشم و از نماد خارج شوم.

پس در آن شکل بالا وقتی من پاداش 100 درصدی در نگر می گیرم دیگر آن سه تا خط بالا که از سه تا دره ی کوچک ناشی شده را کاری ندارم. می روم سراغ آن سه تا خط پایین و از آنها یکی را به عنوان آستانه زیان انتخاب می کنم.

اگر راهبرد داد و ستدی من خیلی کوتاه مدت است آستانه زیان را هم بالتبع می گذارم دقیقا همان اولین دره ی پیشین. یعنی اولین خط زیر خریدم. چون نمی خواهم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی، در هیچ داد و ستدی با زیان بیش از 3-4 درصد خارج شوم.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 13:02.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

جو بازار
                      ====

بررسی بعد از بازار
                      ===========

روز بدی نبود.

در خیلی از جاهای بازار خریداران خوب خرید کردند.
                      ولی من امروز مقدار خوبی نقد کردم. (با توجه به همان حرف هایی که زدیم و گفتیم هر چند کف است...)

فلزاتی ها انگار یک حال اساسی دارند می کنند. امشب اگر خدا خواست بررسی شان می کنیم ببینیم وضعیتشان چگونه است. برای یک حالت بزن در رویی. برای یک سود کوتاه مدت. برای یک خرید و فروش با استرس و به دور از کف.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جو بازار
                        =====

سخاب
                        ====

امروز همان کانال سخاب این را زده:

متن وسط صفحه نوشته به دفعات قابل نقل و انتقال است!!!

چه شد آخر سر؟ به دفعات یا یک بار؟

===============

حمید اعرابی هم از یک نفر نقل قول کرده که رفتند یک اوراقی را به نام بزنند، بعد گندش در آمده که اوراق جعلی و تقلبی بوده.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

سلام بر استاد خدا رو شکر سرچشمه ما رو بیشتر شرمنده نکرد و چهارشبنه با قیمت 5070 باز شد بعد سود مجمع فکر کنم تازه اول راهشه و از اون سهم های زیز=ر خاکی که شانسی پیداش کردم

نظر

• rasam
                            ستاره دار(1)
                            • May 2012
                            • 481

یه نکته تجربی هم بگم
                            هیچ سایتی از سرچشمه تعریف نمی کنه و صخبتی ازش نیس .چرا؟
                            چون ندان و می هوان اضافه کنن یا بخرن بعد بگن سرچشمه چیه

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

فک میکنم موقع خرید مداران باشه البته یک پله!! چون اندیکاتور قرمز رنگ فلش قرمز رو نشون میده و اندیکاتور سفید رنگ حجمش بالا رفته اما در محدوده خرید نیست پس یک پله خرید فک میکنم درست باشه

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام

همان طور که می دانید من اکثر چیزهایی که داشتم را فروختم.
                                البته آنهایی که مسدود/ممنوع نبودند! (آرمان و وقوام و سیدکو و کچینی ممنوع هستند.)
                                و باز هم البته در بازار اصلی نه بازار پایه. در بازار پایه با حاریا و کقزوی و سجام وقوام و آرمان ممنوع) هستم هنوز.

چند تا چیز از بازار اصلی مانده که نتوانستم/نخواستم بفروشم:
                                توریل که متاسفانه نتوانستم بفروشم... (چون خیلی نماد در سبدم بود با عجله همه را فروختم و این ماند.)
                                حسینا
                                رتکو
                                کفپارس (که فعلا از کف یواش یواش دارد می آید بالا و تمایلی به فروشش ندارم.)
                                خزامیا (یک کوچولو باقی مانده ی آنهایی که داشتم... چون الان کف است و حتی جای خرید هم دارد تمایلی به فروش این باقی مانده ندارم. فعلا.)

=================

همان طور که گفتم بازار پایه ای ها زیاد مسئله ای برای من ندارد.

=================

شاید اشتباهی که کردم فروش پالایشگاهی هایی بود که خریده بودم... (شپنا و شتران و شبندر)
                                مرور کنم:
                                ابتدا نموداری اینها را فوق العاده یافتم.
                                بعد دیدم از نگر بنیادی هم فوق العاده هستند.
                                بعد حسابی وارد شدم.
                                ولی دیدم عرضه در اینها زیاد است.
                                به نگرم رسید برای کنترل بازار دارند از اینها استفاده می کنند (شاخص بازی).
                                اینجا نمودارشان هم متزلزل شده بود.

بعد نگاه کردم دیدم در کل بازار عرضه زیاد است و کله گنده ها دارند خداحافظی می کنند.
                                فهمیدم مسئله ی سخاب است و من هم خداحافظی کردم.
                                روز کاری گذشته حقیقی های درشت خرید داشتند.
                                امروز علاوه بر قدرت خوب حقیقی، قیمت های عالی ای را هم شاهد بودیم.
                                امروز حقوقی ها هم پر عرضه ظاهر شدند.

خوب... نتیجه؟ کار درست بود یا اشتباه؟
                                من فکر اینجا را نکرده بودم که بازار اصلی اگر افت کند ممکن است به اینها اجازه ی رشد بدهند که شاخص بازی شان انجام شود!!! دقیقا دو بار یک جور کلک خوردم. یکی هنگام گشایش که خریدم و یکی هم هنگام افت امروز بازار که فروخته بودم. البته زیان نکردم. (حساب نکردم ولی گمان کنم چندان زیان نکردم) چون قیمت خریدم مناسب بود. و از طرف دیگر من نمی توانم دقیق پیشبینی کنم که چه زمانی به حقوقی های اینها اجازه ی عرضه داده می شود و چه زمانی داده نمی شود!

حالا چه؟ الان روند افزایشی قوی دارند؟
                                باز هم نمی دانم چه بگویم... باید یک بار دیگر نمودارهایشان را نگاه کنم و تصمیم بگیرم.

===============

اما در مورد رتکو و حسینا
                                در مورد اینها هم تردید دارم که بفروشم (به خاطر جو کلی ای که بر بازار حاکم است) یا اینکه نگهشان دارم (به خاطر اینکه قیمت هایشان کف است و از طرف دیگر یک موجی هم در حکشتی و حمل و نقلی ها به وجود آمد...)
                                در مورد اینها هم باید نشست و تصمیم گیری مجدد کرد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X