کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است
    محمدحسین خان
    ای الهی که هیچ کس دخترش را به تو ندهد که حالا من اول می باشم ته عمری یک ستاره به من نمیبینی.بورس اگر با با مایو در ساحل هم باشد امام قلی خودش را می رساند تا از شیرش بدوشد و آفتاب گیرد و بنوشد.منتها از چشم و نگر می ترسم.وصیت مینمایم وقتی حیات را بدرود گفتم ستاهر یا ستاره هایم را به تو بدهند.
    با تشکر
    امام قلی خان گرامی اگر اینجا را می بینی باید عرض کنم این نوشته ی شما حذف شد (نه به خاطر سلایق شخصی) بلکه به خاطر اینکه در طی هفته آنجا فقط نتایج اعلام شود و در آخر هفته هم فقط شرکت کنندگان می توانند سبد اعلام کنند.
    ==========
    به هر حال...
    با نوشته های طنزگونه ات خیلی حال می کنم
    و امیدوارم از شیر این بورس حسابی بنوشی. @};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک عزیز سر خطی 122 تا دانه سفارش فروش گذاشته!!! :d

خسته نباشی دلاور! خدا قوت پهلوان!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        یک عزیز سر خطی 122 تا دانه سفارش فروش گذاشته!!! :d

خسته نباشی دلاور! خدا قوت پهلوان!
        شدند 5-6 نفر...
        به احتمال قوی می خواسته اند سفارش خرید بگذارند! نه؟
        چون الان شد دو تا
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دیروز مجمع بمیلا بودم.
          بعدا اگر شد گزارشش را می گذارم.
          ولی خلاصه اش این بود که الان زمان خوبی برای خرید نیست. چیزی که می گفتند این بود که حباب را دارند کنترل می کنند! (و تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اینهایی که زیاد سهم دارند هم گمان نکنید زیاد سود می کنند ها!
            ما برای خودمان یک سری مسائل داریم آنها یک سری مسائل دیگر...
            با یک بنده خدایی دیروز صحبت می کردیم... تعریف می کرد از چند تا از اینها که چگونه نقره داغشان کرده اند... آن بنیادی کار ها را هم می گفت... که سهم جمع می کنند...

از طرف دیگر سفته بازان هم خیلی از اوقات تویش گیر می کنند... یعنی تا وسط راه می روند و بعد کم می آورند...
            آنجا برای ما می شود خروج آستانه زیانی...
            ولی برای آنها واقعا می شود فاجعه... می شود مانند چیز تو گل گیر کردن... چون خروج کلی سهم از یک نماد در روند نزولی معنی اش می شود پایین آمدن قیمت و صف فروش و عدم توانایی در بیرون آمدن.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

به قندی ها دارند قدرت وارد می کنند.
              البته این قندی ها آن قندی های سابق نیستند فعلا.

پیش تر اینها یک سری نماد مستعد سفته بازی بودند که حسابی ذلیل شده بودند.
              اکنون نمادهایی بنیادی هستند که رشد کرده اند! و سهامداران بلند مدت در آن در سودند!

پیش تر تنها نماد برعکس بازار بودند. (بتای منفی)
              اکنون نمادهای بازار پایه آمده... یک مدت سیمانی ها و بیمه ای ها و واسطه گری ها و اخزا آمده اند...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در پترول باز دوباره بازار آمده پشتش را گرفته ولی باز حقوقی اجازه ی رشد نمی دهد.

دو سه بار پترول را زیر نظر گرفتیم... هر دفعه پول در ابعاد عظیمی در صف خرید قرار گرفت ولی حقوقی حال گیری کرد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در بهپاک هم فعلا رها کردند یا برعکس مقداری فروش زدند تا هم تو چشم نباشند و هم اینکه سهم افت کند و به قیمت بهتر بخرند و هم اینکه آنهایی که بفروش هستند بفروشند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بازارخوانی روزانه
                    ==========

وقت ندارم و خلاصه اش می کنم.

وانصار خوب.
                    بهپاک بد
                    قچار و قشیر بد ولی قزوین و قصفها خوب. (قصفها را دنبال می کنید؟ دیروز هم بود... یک روز خوب یک روز بد شده!)
                    ختراک و تکشا خوب
                    فزرین و فنوال خوب
                    شبریز خوب
                    کماسه افتضاح (حقوقی از حقیقی خریده!)

باقی بازار هم بد.
                    (بد یعنی بد می خرند و خوب هم یعنی خوب می خرند. قدرت خرید خوب است.)
                    اگر بخواهم درصدی (بین منفی 5 تا مثبت 5) به بازار بدهم باید بگویم امروز منفی 2 درصد بودیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

نمادهای خاص
                      ========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خیلی خاص:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آموزشی
                          ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام و صبح به خیر؛

غگلپا را یک عزیزی می گفت بنیادی و خوب است. الان دارند بدجور می فروشند اصلا به درد نمی خورد خریدش.

بازار دارد یک ریز موج افزایشی می دهد. به احتمال قوی زمان خروج سهامی است که هنوز نقد نشده ایم و قابل فروش است. ولی طول این موج چقدر است خدا می داند... شاید فقط امروز باشد.

کترام هم که فوق العاده خطری است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

حمل و نقلی ها
                              =========

حپارسا
                              را باز دارند می خرند. البته حقش را! خاطرتان که هست...
                              در مورد حسینا انگار عروسی این بار بالاخره به کوچه ی ما آمده... فشار فروش سهام ناشی از حق تقدم انگار تمام شده... امروز زمان فروش نیست... در مورد حسینا یک چیزی عرض کنم: 1-وضع بنیادی شرکت همچنان فوق العاده است و شما رجایی را تمام شده فرض کنید و هر روز هم دارند بهتر کار می کنند و تحریم و این جور حرف ها هم فعلا موردی نبوده 2- اگر سفته باز بیاید زیرش را بگیرد حقوقی دخالت نمی کند. (حقوقی عوضی اش!) کما اینکه وقتی داشتند قیمت را ذلیل می کردند هم حقوقی نیامد.
                              بعد از حسینا بنیادی ترین شرکت حبندر است (برای بلند مدت را دارم عرض می کنم ها!) ولی اکنون زمان خریدش نیست. اکنون نمودارش به هم ریخته و حالت گیج دارد... اگر یک مدت زمانی حالت رکودی/کاهشی داشته باشد برای خرید عالی می شود.
                              در حاریا هنوز قدرت وارد شده خارج نشده!
                              توریل هم وارد فاز اصلاح شده... و اگر مثبت خوبی بخورد زمان خروج است.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

وکادو را دارند خوب می خرند! یک حالتی که انگار صف فروشش را جمع کرده اند و می خواهند صف خرید کنند... جان می دهد برای مسابقات هفتگی (بازار پایه؟) ... خاطرمان باشد اگر توانستیم شرکت کنیم این را بگذاریم درون مسابقه. برای خرید چه؟ باید نگاه کرد. فعلا که من تمایلی ندارم نقدینگی ام را وارد بازار کنم... تا ببینیم این سخاب چه می شود...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X