کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در کیسون 800 هزار تا روی 4 درصد مثبت خریده اند و 100 هزارتای دیگر هم سفارش گذاشته اند برای خرید.

بد نیست آمار داد و ستدش را امروز زیر نگر بگیریم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

26 میلیون در فایرا داده شده ولی همچنان 42 میلیون صف دارد... از این بیست و شش میلیون حدودا 10 میلیون برای حقوقی بوده.

معلوم نیست امروز وضعش چگونه باشد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شرانلح خیلی خوب خرید می شود. در بازارخوانی های گذشته هم از شرانل داشتیم اگر خاطرتان باشد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

پترول دارد خوب کار می کند...
          فعلا با پترول کاری نداریم. وضعش خوب است.

امروز یک مقدار کماسه خریدم. به خاطر برخورد به فیبوناچی.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

رتکو خوب داد و ستد می خورد و احتمالا شمع امروزش خوب باشد...

حسینا بد داد و ستد می شود و باید حتما امشب دوباره بررسی شود برای نگهداری یا فروش.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

کفپارس را هم دقیقا مانند فایرا اشتباه فروختم.
              البته نمی شود گفت اشتباه.
              طبق برنامه فروختیم. و از این بابت ناراحت نیستم. (شاید حتی دوباره خرید هم بکنم... مهم نیست...)

باید آدم زمانی ناراحت شود که از برنامه اش خارج شده باشد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                کفپارس را هم دقیقا مانند فایرا اشتباه فروختم.
                البته نمی شود گفت اشتباه.
                طبق برنامه فروختیم. و از این بابت ناراحت نیستم. (شاید حتی دوباره خرید هم بکنم... مهم نیست...)

باید آدم زمانی ناراحت شود که از برنامه اش خارج شده باشد.
                طبق استراتژی خود عمل کنیم خوب است ، منهم احتمال زیاد می دادم که فایرا خوب خواهد بود ، در تاپیکش هم نوشتم که بازار در صف فروش 80 تومانی اشتباه می کند ، اما خودم در صف خرید در حدود 91 تومان فروختم. چون باید به استراتژی خود عمل می کردم. البته کسب تجربه برای بهبود روش لازم است درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• abed
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 427

سلام
                  برای خرید کیسون هنور مجور لارمه یا منتفی شده؟ بنظر اماده حرکته اما من از بازار دور بودم نمیدونم مجوز میخواهد یا نه.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                    سلام
                    برای خرید کیسون هنور مجور لارمه یا منتفی شده؟ بنظر اماده حرکته اما من از بازار دور بودم نمیدونم مجوز میخواهد یا نه.
                    علیکم السلام @};-
                    مجوز نمی دانم منظورتان چیست؟ همان تعهد نامه را می گویید که برای شرکت های بازار پایه قرار شد دریافت شود؟
                    این قضیه تقریبا تمام شد دیگر... خرید و فروش آفلاین که کما فی السابق مسئله ای ندارد... خرید و فروش برخط هم هنگامی که وارد سامانه ی برخط می شوید سریع یک نوشته می آید جلو چشمتان و آن را امضاء می کنید و برای همیشه از هر نمادی در بازار پایه که تمایل داشته باشید می توانید به صورت برخط خرید انجام دهید.

مسئله دیگر این بود که بازار پایه ای ها را سه قسمت کردند (الف و ب و ج) که نمادهای تابلو ج یک روز در میان شده اند... که چیز مهمی نیست... و چند تا هم بیشتر نیستند و کیسون هم جزئشان نیست.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پترول انگار صف شد!
                      مرحبا.
                      البته من از صف خیلی بدم می آید... به خصوص برای پترول... که همیشه حقوقی ها در صف حال گیری می کردند... البته این بار فرق می کند و حقوقی هایی که می فروختند خودشان این بار خریدار شده اند... (نفهمیدیم جریانش چه بود؟)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• abed
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 427

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        علیکم السلام @};-
                        مجوز نمی دانم منظورتان چیست؟ همان تعهد نامه را می گویید که برای شرکت های بازار پایه قرار شد دریافت شود؟
                        این قضیه تقریبا تمام شد دیگر... خرید و فروش آفلاین که کما فی السابق مسئله ای ندارد... خرید و فروش برخط هم هنگامی که وارد سامانه ی برخط می شوید سریع یک نوشته می آید جلو چشمتان و آن را امضاء می کنید و برای همیشه از هر نمادی در بازار پایه که تمایل داشته باشید می توانید به صورت برخط خرید انجام دهید.

مسئله دیگر این بود که بازار پایه ای ها را سه قسمت کردند (الف و ب و ج) که نمادهای تابلو ج یک روز در میان شده اند... که چیز مهمی نیست... و چند تا هم بیشتر نیستند و کیسون هم جزئشان نیست.

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 427

ممنون

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام و وقت به خیر
                            کماسه خوب داد و ستد می شود.
                            قمرو نامرد سهام جایزه باز شد... ولی خیلی نامرد هستند.... قیمت را از 5500 کشاندند به 4000 ریال و حالا اینجا سهام جایزه را باز کردند.... :( الان اینجا زمان فروش کوتاه مدت و خرید میان مدت است.... به عبارت دیگر اینجا دیگر برای من فروش ندارد.... :( فروش آن زمانی بود که می گفتم قندی ها در اوج هستند و موج 5 هستند... جایی که سایر قندی هایم را فروختم... :(

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این کفپارس هم دیوانه است... طرف دیروز 450 هزارتا گذاشته بود در صف خرید... امروز کلا 280 هزار تا داد و ستد شده!
                              همان طور که دیروز نگفتیم حیف که فروختم اینجا هم نمی گوییم خدا را شکر که فروختم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

قابل توجه جناب رسّام عزیز؛
                                سایپا یک گزارش بد داده و به زودی می خواهند بازش کنند. که به احتمال قوی در قیمت مناسب بازش می کنند و احتمالا یک حال (کوتاه مدت یا بلند مدت) به گروه و بلکه به بازار می دهد...
                                حواسمان جمع باشد...
                                می گردم آن نوشته ای که در مورد خودرویی ها نوشته بودم را پیدا می کنم و اگر شد دوباره قرار می دهم. (مقایسه بین خودرویی ها و اینکه کدام خوب است.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X