کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بـهـپـاک هم این آخر سری یک مقدار در پایین ترین قیمت خریدم.

(به خاطر همان بازیگری که مدتی است رصدش می کنیم... ببینیم فردا جمع می کند یا نه؟)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      بـهـپـاک هم این آخر سری یک مقدار در پایین ترین قیمت خریدم.

(به خاطر همان بازیگری که مدتی است رصدش می کنیم... ببینیم فردا جمع می کند یا نه؟)
      غبهشر هم (به عنوان سهامدار عمده) تازگی ها با خرید 3 میلیون ازش حمایت کرده.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• بورث
        ستاره‌دار (۶)
        • Sep 2013
        • 263

باسلام یادمه ده روز پیش نقد شده بودین فکر کنم الانم وقت خریدنباشه. پیگیر مطالب تون هستم و لطفاٌ‌همین فرمون ادامه بدین. زمانیکه اعلام خروج کردین کاش من هم نقد میشدم از اون زمان سبدهامون قرمز بود و تابلو سبز، الان هردو قرمزه.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
          باسلام یادمه ده روز پیش نقد شده بودین فکر کنم الانم وقت خریدنباشه. پیگیر مطالب تون هستم و لطفاٌ‌همین فرمون ادامه بدین. زمانیکه اعلام خروج کردین کاش من هم نقد میشدم از اون زمان سبدهامون قرمز بود و تابلو سبز، الان هردو قرمزه.
          سلام
          ممنونم از لطف شما
          البته بنده اشتباه زیاد می کنم ولی اگر خدا بخواهد قصد دارم یواش یواش اشتباهاتم را کم کنم... یکی اش هم همین رعایت آستانه زیان است که تازگی ها رعایتش می کنم و به موقع از بازار خارج شدم.
          ===========
          البته خارج خارج هم نشدم...
          کلا خیلی سختم است نقد بمانم یا پولم را بگذارم در بانک یا اوراق... برای همین با آن پولم دارم نوسان گیری می کنم... که زیاد بد هم نیست...
          (یک سری از سهم هایم هم که در نمادهای منجمد شده و مسدود شده است... به لطف آقا شاپور...
          ===========
          می دانید چیست؟ همان طور که بزرگان به ما یاد داده اند درصد زیادی از «بازرگان موفق بودن» به کنترل احساسات بر می گردد...
          یعنی اینکه وقتی جو عالی است و دارد عالی تر می شود و مردم می گویند بخرید بخرید... آدم بتواند به آن جو بی توجه باشد و فقط به برنامه ی خودش (که امتحان پس داده و درست است) عمل کند.
          ===========
          یک چیزی هم خدمتتان عرض کنم... الان بنده خیلی به ماهی گیری توجه نمی کنم و بیش از نیمی از قوایم را به قلاب ماهی گیری سازی معطوف کرده ام...
          برای همین حرکتم در بازار سرمایه یک مقدار مانند این انسان های مست است که تلو تلو می خورند.... و دو تا کار از روی عقل می کنند و دو تا کار از روی بی عقلی...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در سرچشمه امروز یک قدرت زیادی برای برگشت قیمت وارد شد... خیلی قدرت خوبی بود...
            ولی وضعیت نشانگر هایش اصلا خوب نیست...
            اگر بتواند چند روز همین جوری قدرت بالا وارد شود و قیمت هم رشد خوبی داشته باشد (مثلا چهار روز) نشانگر هایش هم خوب می شوند.

می شود؟ نمی شود؟

فعلا که به نگر می رسد نمی شود...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حپارسا، قیمت حقش به آنجایی که می خواستیم نرسید... :( (حقوقی خسیس)
              حرهشا هر چه خورده بود بالا آورد...

فولاد و فباهنر و فخوز و فملی و ارفع و سایر فلزی ها شاید رشدشان تمام شده باشد... یک مقدار افت کنند وضعشان کلا خراب می شود.

در فملی وضعیت خیلی جالب است... نسبت خریداران عالی است! (100 به 250) ولی قیمت بالا نرفته!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پالایشگاهی ها هم یک مقاومت دارند (تقریبا همه)
                الان بلاتکلیف هستند که رد کنند یا برگردند...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در خساپا تمام حقوقی ها حمایت خودشان را از نماد اعلام کردند. این همان چیزی است که رصد می کردیم... از پیش هم که گفته بودیم پایین باز کردند خوب است... و البته منتظر گشایشش هم بودیم... (قابل توجه جناب رسّام عزیز)

گروه خودرویی احتمالا طبق انتظار یک رشد عالی خواهد کرد... امروز بد نیست یک بررسی بکنیم ببینیم چند چندیم... (وارد شویم؟ نشویم؟)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سرچشمه-چند روز پیش:
                    کوره فلش کارخانه ذوب مس سرچشمه راه‌اندازی شد
                    با شارژ کنسانتره در کوره فلش کارخانه ذوب مس سرچشمه، عصر امروز چهارم شهریور ماه، عملیات ذوب مس در این کارخانه با تکنولوژی جدید آغاز شد
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

از طرف دیگر دو تا آگهی خوب از طرف سایپا و یکی دیگر روی خمحور آمده که به عنوان یک محرک می تواند عمل کند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خودرویی ها
                        =======

کوتاه مدت زياد معلوم نيست
                        ولي در ميان مدت
                        رشد خوبي بايد داشته باشد

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خپارس: رشد میان مدت
                          خپویش ادامه رشد
                          خچرخش نامعلوم با قابلیت عالی شدن
                          خگستر فوق العاده به نگر می رسد (یادم باشد برای بررسی دقیق تر)
                          خاذین نامعلوم - با احتمال افت بیشتر
                          خاهن نامعلوم با احتمال افت شدید
                          خاور در کوتاه مدت نامعلوم و در میان مدت عالی (بررسی دقیق تر می خواهد) (خرید در 720 ریال با آستانه زیان 700 ریالی)
                          خبهمن به هیچ دردی نمی خورد. دقیقا روی یک مقاومت است ولی در عین حال دارای خطر بسیار زیاد هم هست! احتمالا یک افت بلند مدت را از این نماد شاهد خواهیم بود. باز هم هشدار می دهم.
                          ختراک بسیار مستعد رشد شده و اگر یک موج خوب پشتش بیاید بسیار عالی می شود. امروز اگر اشتباه نکنم نسبت خریدار/فروشنده اش هم خوب بود... (بررسی دقیق تر)
                          ختور به درد خرید نمی خورد.
                          ختوقا در کوتاه مدت نامعلوم و در میان مدت احتمالا رشد
                          خدیزل رشد در بلند مدت ولی در کوتاه مدت نامعلوم
                          خریخت در کوتاه مدت نامعلوم و در میان مدت احتمالا رشد عالی. باید دوباره چند روز بعد نگاه شود.
                          خرینگ نامعلوم - احتمالا یک مقدار دیگر تحت موج 2 افت می کند و بعد رشد

ادامه دارد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خزامیا - فوق العاده
                            خزر - نامعلوم
                            خساپا - نمودارش نامعلوم است (به خاطر بسته بودن) ولی با توجه به جو بازار و اینکه در نمودار حمایت دارد و اینکه توسط سهامداران عمده حمایت شد پیشنهاد خرید در 1131 ریال دارم. با آستانه زیان 1090 ریال.
                            خشرق - نامعلوم
                            خفناور - نامعلوم
                            خفنر - رشد میان مدت
                            خکار - نامعلوم احتمالا تا 1090 افت می کند و دوباره بر می خیزد... و یک مثلث بازشونده را به نمایش می گذارد...
                            خکمک - در کوتاه مدت به درد نمی خورد و احتمال افت وجود دارد.
                            خلنت - نامعلوم
                            خمحرکه - در حال افت است و برای خرید به درد نمی خورد.
                            خمحور - نموداری که نامعلوم است... ولی آگهی ای که کردند می تواند محرک خوبی باشد تا آن بخش زیبای نمودار (واگرایی ها) فعال شوند.
                            خمهر - نامعلوم - اگر دو تا شمع خوب بخورد عالی می شود.
                            خموتور - پیشبینی افت شدید
                            خنصیر - نامعلوم
                            خودرو - برای بازگشت بسیار عالی و مستعد است . در میان مدت می تواند سود خوبی بدهد ولی در کوتاه مدت باید به وضعیت خساپا توجه کرد.
                            خوساز - نامعلوم

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              وقت به خیر
                              متاسفانه امروز هم دیر بیدار شدم و بازار را از دست دادم...

اوان دیگر آن صف سابق را ندارد.
                              گکوثر هم غوغا کرده... احتمال دارد فردا جوش تمام شود. ولی اگر فردا را رد کند احتمال دارد مانند اوان شود.
                              کماسه طرف فروشنده اش خالی است... احتمالا امروز هم یک رنج می کشد.
                              حسینا هم که به مدار خودش برگشت خوشبختانه.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در خودرو نقش حمایت انگار بعد از نگارنصرسهم و سرمایه گذاری ملی افتاده گردن صندوق بازنشستگی کشوری...
                                خساپا هنوز به قیمت 1130 ریال ما نرسیده. می ایستیم ببینیم با این قیمت چه کار می کند.... فعلا دارند جو منفی را از نماد می گیرند و فروشنده ها را خالی می کنند... رنج نمی کشند... ما هم فقط حواسمان به آن هست...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X