کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام و صبح به خیر؛
    در سجام باز دوباره حقوقی دست به کار شده و خرید می کند.
    در خگستر وضع خوب است و من یک سفارش فروش و یک سفارش خرید همزمان با هم در سیستم گذاشته ام! چون هم اگر مثبت زیاد بخورد جای فروش دارد و هم اگر منفی زیاد بخورد جای خرید دارد. الان در حال حاضر 2.5 درصد مثبت است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بهپاک دارد به آستانه زیان ما نزدیک می شود. خیلی ما را اذیت کرد این نماد.
      در حسینا فعلا خریداری نیست. ما هنوز این شرکت را درک نکرده ایم... اصلا عجیب است... با نسبت خریدار ضعیف بالا می رود... از ابتدای صبح نامعلوم است و وسط روز بالا می رود... حقوقی می گوید من در معاملات اصلا هیچ دخالتی نمی کنم! ولی بعدا معلوم می شود با کد شخصی های خودش کار می کرده! و و و به هر حال... روی همین حساب صبح و وسط روزی که گفتم احتمال دارد باز دوباره بخواهد وسط روز بالا برود که اگر برود من باز دوباره یک کوچولو سبک کنم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حاریا دارد بازی در می آورد... من یک سفارش خرید در همین 1000-1020 ریال می گذارم.... سابقه داشته!
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بازار امروز خیلی مثبت و عالی به نگر می رسد...
          300 واحد رشد شاخص تا اینجا! انگار شاخص و نمادها هم با هم هماهنگ هستند چون تو سایت تی اس ای که می چرخم بیشتر سبز می بینم تا رنگ قرمز...
          خگستر و خاهن و خپارس امروز هم خوب مورد استقبال واقع دارند می شوند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در چدن به میزان خوبی عرضه شد... 8 میلیون داده شد و 50 میلیون صف دارد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سفارش خرید و فروشم را در خگستر حذف کردم. صبح اگر صف خرید می شد یک معنی می داد (برای من) و اکنون اگر صف خرید شود (ان شاء الله) یک معنی دیگر می دهد... پس سفارش فروشم را که در سقف گذاشته بودم برداشتم.
              سفارش خرید را هم برای این برداشتم که دیگر انگار امیدی به خرید در قیمت 2750 ریال یا پایین تر نیست...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در حاریا کل ارزش داد و ستد ها تا این لحظه 60 میلیون ریال است! /:.ohno-smiley.:/ با این وضع فکر کن یک درصد در پایین سفارش بگذارم و به من برسد!!!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

انگار راننده ی حاریا صدای ما را شنید و یک مقدار به ما داد... ببینم پایین تر باز هم یک مقدار می دهد؟ یا نه؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کیسون امروز حرکت خیلی خوبی کرد. فراسر تقریبا هر چه فروخته بود را گذاشته سر جایش.
                    کلا گزینه های خوب برای خرید این روزها تو بازار خوب پیدا می شود... آدم باید درست انتخاب کند. (درست یعنی آنهایی که احتمال روند افزایشی داشتنشان بیشتر است و نیز میزان این رشد احتمالی شان هم بیشتر به نگر می رسد.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در سیمانی ها (البته بعد از سکرما و سجام) سشرق و سپاها (به عنوان دو پرچم دار و جلودار و رهبر سیمانی ها) امروز چراغ را روشن کردند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همین جوری
                        =======

برخی وقت ها خدا با سود کردن به آدم حال می دهد برخی وقت ها هم با سود نکردن.
                        اولی بیشتر زمانی حال می دهد که آدم تازه وارد باشد و قرار باشد از بورس دل زده نشود...
                        دومی هم بیشتر زمانی حال می دهد که آدم وسط راه باشد و این گونه خطاهای کارش را بهتر بتواند پیدا کند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پترول را فروخته ام ولی هنوز در دیده بانم نگه داشته ام...
                          قرار بود اگر 1450 را بشکند دوباره وارد شویم...
                          الان شکسته؟
                          والا چه بگویم؟
                          هر وقت یک ظرف را از فاصله ی 20 سانتی روی زمینی که موکت شده است بیاندازی و صدای نیمچه شکستن بدهد ولی نگاه بکنی هیچ ترکی بر نداشته باشد، اگر آن ظرف شکسته باشد، این مقاومت پترول هم شکسته. /:.wacsmiley.:/ تازه در ملامین بودن یا چینی بودن ظرف هم شک داشته باشی! /:.ohno-smiley.:/ /:.winksmiley02.:/
                          یک همچین وضعیتی داریم ما الان با پترول.
                          ولی همان طور که گفتم چیزی که مهم است این است که با از دست دادن یک سود احتمالی آدم چیزی از دست نمی دهد! پس ما هم به جنبش تحریم نمادهای نامعلوم می پیوندیم و رهایش می کنیم...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بهپاک آستانه زیانش را امروز شکست و گذاشتم برای فروش ولی من حاضر نشدم کمتر از 5100 بفروشم و کسی هم حاضر نشد از من به این قیمت بخرد. وضعیتش هم نامعلوم است و با آنکه بازی اعتباری ها تمام شده ولی هنوز فروشنده دارد...
                            حاریا امروز شمع بسیار بدی زد ولی من خرید کردم. فردا روی 960 آستانه زیان دارد و مشخص می کند وضعش چگونه است. امید دارم از این قیمت برگردد. اگر بر نگردد می فروشم. (ببینید کف خریدن چقدر عالی است! من چون قیمت خرید پیشینم 800 ریال است با قیمت 1000 ریال خرید امروز میانگینم 900-950 ریال است و به هر قیمتی اگر فردا بفروشم فعلا در سود هستم... این در کف خریدن برای آرامش خیال خیلی عالی است...)
                            حسینا دارد موج پنجش را می زند (پنج از یک؟) فردا دوباره منتظر یک مثبت5 اتفاقی هستم برای فروش. اگر آن مثبت 5 احتمالی نیامد چه؟ احتمالا بتوان بالاتر از 7900 ریال بفروشم...
                            خزامیا الان خیر سرش در بازه ی زمانی رشدش است! ولی همان گونه که بسیاری از جاها می گوییم اصلاح فقط زمانی است اینجا هم انگار تا اینجای کار رشد فقط زمانی بوده! شعرا در اشعارشان از یک باد صبا یا یک همچین چیزی صحبت می کنند که بیاید و مستشان کند... این هم دقیقا دنبال یک همچین چیزی است که بیاید و ببردش بالا... (اگر نیامد؟ همان رشد زمانی فقط!)
                            این ها هم در سبدم نیست: خساپا زمان نیاز دارد. خودرو اما بسیار عالی فاز رشد بلند مدتش را شروع کرده. و احیانا اگر از این نماد فردا پس فردا یک مثبت پنج دیدید اصلا تعجب نکنید. سپاها امروز شمع عالی ای زد. پیشنهاد خرید در 1126 ریال آستانه زیان 1110 ریال. سدور هم همین طور. خرید: 1026 با آستانه زیان: 1020 سشرق هم همین طور خرید در 1010 ریال و آستانه زیان در 995 یا 977 ریال. سفارس هم که مثل بقیه خرید در 1322 و آستانه زیان هم همان قیمت خرید!
                            رتکو خاک بر سر شده نمی دانم چرا اذیت می کند. دقیقا مانند آن پترول چسبیده به یک قیمت و نه از آن جدا می شود و بالا می رود و نه می شکندش رو به پایین. اگر کسی می خواهد رتکو بخرد من اینجا پیشنهاد خرید دارم!!! ✅✅✅ و خوبی اش هم این است که قیمت خرید دقیقا همان قیمت آستانه زیان است یعنی 7370 ریال. ???? خودم هم احتمال دارد فردا اضافه کنم. البته نه به قصد میانگین کم کردن! (از این حرف واقعا بدم می آید و به نگرم واقعا اشتباه است.)
                            سجام هم که عزیز دل ما است... امیدوارم یک منفی 10 فردا بخورد که اضافه کنم! ;) ;)) :)
                            یک چیزهای دیگری هم در سبد و در دیده بان دارم که برای طولانی نشدن کلام ازش صحبت نمی کنم. مثلا وقوام و آرمان و کچینی و فاذر و دی که بسته هستند یا کقزوی و کماسه که زیاد معلوم نیستند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

من امروز استاد علارغم هشدار شما قندی شدم
                              ما را دعا کنین

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                من امروز استاد علارغم هشدار شما قندی شدم
                                ما را دعا کنین
                                سلام
                                امیدوارم امروز و هر روز در هر جایی (و هر نمادی) هستید موفق و پیروز باشید.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X