کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    در مورد گزارش...
    خوب من بنیادی کار نیستم... و داده های بنیادی ام هم انصافا در حدی نیست که در مقام قضاوت قرار بگیرم...
    ولی می دانید چیست؟
    وقتی سایپا تا دیروز سود خوبی ساخته بود بعد یک روزه گزارشش از یک سود خوب به یک زیان فوق سنگین رسید...
    دیگر من به چه گزارشی اعتماد کنم؟

بقیه اعتماد می کنند؟

من گمان کنم مردم بنیادی کار بیشتر به گزارش آمار تولید ماهانه توجه می کنند و قیمت های جهانی و کلا سعی می کنند خودشان از خودشان گزارش بنویسند تا اینکه به گزارش ها و تعدیل های نوشته شده توسط شرکت ها اتکا کنند...

این پالایشگاهی ها هم که واقعا دیگر شورش را در آورده اند...
    عملا چیزی به نام گزارش و بنیاد در پالایشگاهی ها معنی ندارد انگار... البته من که تا به حال بررسی نداشته ام ولی دوستان یادم هست می گفتند آن طرف بین پالایشگاهی ها و دولت یک جعبه سیاه هست که از آن جعبه سیاه دولت هر چه بخواهد در می آورد و به عنوان سود پالایشگاهی ها اعلام می کند!

همین درسته

سود این گروه مثل شعبده بازی میماند فقط به نظر میرسه این گروه باید رشد کند نوبت این گروه رسیده
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آهان!
      پیش از اینکه بروم...
      اگر سیمانی ها راه افتادند سجام هم بد نیست!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

کسی جواب این سوال ها را می داند؟ مال کارگزاری آگاه است...

سوال : با توجه به مطلب عوامل بنیادی مشترک تاثیر‌گذار بر صنایع کشور، صنایع غذایی جزء کدام دسته از طبقه‌بندی صنایع است؟‌
        عوامل بنیادی مشترک تاثیرگذار بر صنایع کشور

+

سوال : بورس کالای ایران دارای دو بازار معاملات کالای فیزیکی و مشتقه است که پذیرش .... صرفا در یکی از تابلوهای بازار معاملات کالای فیزیکی و پذیرش .... صرفا در یکی از تابلوهای بازار مشتقه صورت می پذیرد.
        وای چقدر سوالاتت سخته آقا محمد حسین
        اصلا سوالاتشون رو جوری طرح میکنن که کسی بخواد اینا رو جواب بده باید شانسی یه گزینه بزنه بره حالا اگه درست شد که شانسش گفته
        :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام
          من برگشتم
          سخاب5 البته بهتر است بگوییم سخاب15 امروز 926 هزار ریال عرضه شد.
          یعنی 8 درصد سود.
          سررسیدش هم 24 بهمن امسال است... یعنی 5 ماه و ده روز دیگر که می شود 160 روز.
          با این حساب می شود 18.25 درصد؟؟؟؟ (شاید حساب من اشتباه است. اگر توانستید خودتان هم یک حساب کنید.)

اگر 18 درصد باشد حساب کنید کسی که در بازار سیاه 40 یا 35 درصد خریده دو روزه بدون خطر چند درصد کاسب شده؟؟؟
          15 - 20 درصد سود تپل بدون خطر دو روزه! نه سالانه!

اکنون دارم نگاه می کنم.... چرا حجمش صفر است؟؟؟ البته باز دارم نگاه می کنم در سامانه معاملات برخط صفر است ولی در تی اس ای زده 326 هزار تا... به هر حال...
          پس 300 میلیارد ریال از بازار امروز این کشید بیرون... (البته باز هم می گویم... نمی توان گفت از بازار برد... چون خیلی از فروشندگان الان خریدارانی هستند که پیش تر از بازار بورس رفته بودند!)
          کلش هم 7 میلیون است که معلوم نیست چند درصدش از پیمانکار پس گرفته شده و خلاصه اینکه چند درصدش الان بفروش هستند.

مکانیزم تعیین قیمتش را هم نمی دانم که آیا دولت به عنوان خریدار و فروشنده دخالت می کند؟ طبق مقررات سازمان بورس یا بانک مرکزی است؟ یا چه؟

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سجام قیمتش امروز خیلی خوب شد...
            یک نگاه کنیم ببینیم نموداری چند می توانیم بخریمش (در بهترین حالت)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              وای چقدر سوالاتت سخته آقا محمد حسین
              اصلا سوالاتشون رو جوری طرح میکنن که کسی بخواد اینا رو جواب بده باید شانسی یه گزینه بزنه بره حالا اگه درست شد که شانسش گفته
              :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
              سلام
              خیلی ها جزء مطالب آموزشی ای است که خودشان ارائه می کنند...
              ولی کی حوصله دارد بنشیند هر روز دو برگه مطالب اینها را بخواند؟

برخی اوقات هم با جستجو در اینترنت به دست می آید...
              کلا حوصله می خواهد...

کسی اینجا به جز من با آگاه کار می کند؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

آهان!
                پیش از اینکه بروم...
                اگر سیمانی ها راه افتادند سجام هم بد نیست!

گروه سیمانی بعیده تا آخر سال حرکتی داشته باشه چون مشکل رکود مسکن حل نشده و فقط باد هوا تحویل میدهند !!

فصل سرما داره میرسه و کاهش فروش

اگر هم خرید باشه باید از بهمن و اسفند باشه

به هر حال هر حالتی ممکنه
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  گروه سیمانی بعیده تا آخر سال حرکتی داشته باشه چون مشکل رکود مسکن حل نشده و فقط باد هوا تحویل میدهند !!

فصل سرما داره میرسه و کاهش فروش

اگر هم خرید باشه باید از بهمن و اسفند باشه

به هر حال هر حالتی ممکنه
                  سلام
                  نگاه شما بـــلـــــــــــــند مدت و بنیادی است.
                  من نگاهم کوتاه مدت تر است.
                  در این گروه دنبال رشد های بالای 50 درصد هم فعلا نیستم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

همین جوری
                    ======

امروز می خواستم در جلسه معارفه چدن سازان شرکت کنم...
                    متاسفانه به خاطر اینکه خوابم به هم ریخته نتوانستم شرکت کنم... خیلی حیف شد.
                    مجمع سفارس هم بود که اطلاعات خوبی می توانستیم به دست آوریم...
                    هر چه خدا بخواهد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مجامع پیش رو
                      =========

چند تا مجمع در آینده ی نزدیک وجود دارد... یکی اش فاذر است... پترول هم هست...

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________
                      سپاها
                      سيمان سپاهان افزایش 1396/06/20 دوشنبه 09:30 تهران - خيابان خالداسلامبولي(وزراسابق)-خيابان نهم پلاک22 سالن همايش انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان
                      پترول(پتريران)
                      گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان
                      1396/06/20 دوشنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشکده صنعت نفت به نشاني تهران بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي
                      فوکا فولاد کاويان انتخاب 1396/06/20 دوشنبه 10:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38
                      پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان سالیانه 1396/06/20 دوشنبه 10:30 مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشکده صنعت نفت به نشاني تهران بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي
                      قنقش شرکت قند نقش جهان سالیانه انتخاب 1396/06/20 دوشنبه 11:00 کارخانه کيلومتر 37 جاده اصفهان مبارکه شرکت قند نقش جهان
                      جم پتروشيمي جم انتخاب 1396/06/21 سه شنبه 10:00 تهران،خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايران شناسي، خيابان نهم مرکز مطالعات بهره وري منابع انساني سازمان مديريت صنعتي (سالن پويش)
                      ونيرو سرمايه گذاري نيرو 1396/06/21 سه شنبه 10:00 تهران- خيابان وليعصر-نرسيده به چهارراه پارک وي-مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                      شگل گلتاش افزایش 1396/06/21 سه شنبه 16:00 سالن آمفي تاتر هتل آکادمي فوتبال واقع در تهران– ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي – بلوار دهکده
                      شگل گلتاش اصلاحیه افزایش 1396/06/21 سه شنبه 16:00 سالن آمفي تاتر هتل آکادمي فوتبال واقع در تهران– ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي – بلوار دهکده
                      نمرينو کارخانجات ايران مرينوس افزایش 1396/06/22 چهار شنبه 09:30 دفتر مرکزي شرکت واقع در تهران - خيابان دکتر بهشتي - خيابان دکتر مفتح شمالي -کوچه 12 پلاک 1 ساختمان ايران مرينوس
                      شپلي
                      پلي اکريل ايران سالیانه انتخاب 1396/06/23 پنج شنبه 10:00 سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان - چهار راه آبشار - ابتداي خيابان سجاد
                      شپلي پلي اکريل ايران 1396/06/23 پنج شنبه 12:00 سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان - چهارراه آبشار - ابتداي خيابان سجاد
                      تيپيکو سرمايه گذاري دارويي تامين سالیانه انتخاب 1396/06/25 شنبه 10:00 پژوهشگاه نيرو ، سالن همايش خليج فارس ، واقع در تهران - شهرک قدس (شهرک غرب) - انتهاي بلوار شهيد دادمان -(پونک باختري)
                      وسنا(رسنا) سرمايه گذاري نيروگاهي ايران- سنا 1396/06/25 شنبه 15:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در خيابان خرمشهر،خيابان گلشن، نبش خيابان گلزار، پلاک2
                      فاذر
                      صنايع آذرآب
                      سالیانه 1396/06/27 دوشنبه 15:00 مجتمع فرهنگي ورزشي وزارت کار و امور اجتماعي واقع در تهران ،خيابان وليعصر ،بالاتر از جام جم ،نرسيده به چهارراه پارک وي ،سالن تلاش
                      فاذر صنايع آذرآب انتخاب 1396/06/27 دوشنبه 17:00 مجتمع فرهنگي ورزشي وزارت کار و امور اجتماعي واقع در تهران ،خيابان وليعصر ،بالاتر از جام جم ،نرسيده به چهارراه پارک وي ،سالن تلاش
                      شسم
                      توليد سموم علف کش 1396/06/28 سه شنبه 08:00 تهران شهرک غرب بلوار دريا روبروي پارک دلاوران پلاک 80 سالن همايش هاي انديشه معلم
                      تپولا
                      مهندسي مرآت پولاد 1396/06/28 سه شنبه 09:00 سالن اجتماعات شرکت تکادوبه نشاني :اصفهان خيابان هزار جريب -مقابل دانشگاه اصفهان -نبش کوچه چهارم
                      کنگار توليد کاشي و سراميک نگار گستر جلگه انتخاب 1396/06/29 چهار شنبه 09:00 کارخانه واقع در دزفول شهرک صنعتي شماره 2 خيابان سوم
                      کنگار توليد کاشي و سراميک نگار گستر جلگه اصلاحیه انتخاب 1396/06/29 چهار شنبه 09:00 کارخانه واقع در دزفول شهرک صنعتي شماره 2 خيابان سوم
                      وايرا سرمايه گذاري صنايع ايران 1396/06/30 پنج شنبه 10:00 شرکت واقع در تهران،خيابان وليعصر،پايين تراز پارک ساعي،شماره 2224(برج سروساعي) طبقه 14، واحد1406
                      تپمپي گروه صنايع پمپ سازي ايران سالیانه انتخاب 1396/07/03 دوشنبه 10:00 تهران- خ وليعصر- بالاتر از ميرداماد- جنب آموزش و پرورش منطقه 3- سالن همايش خانه معلم
                      اميد(تامين سرمايه اميد) تامين سرمايه اميد سالیانه 1396/12/21 دوشنبه 15:00 تهران، خيابان سهروردي شمالي، خيابان خرمشهر، کوچه شکوه پلاک 2 کدپستي 1557746511 تلفن 88536880
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

سلام خدمت آقا محمد حسین عزیز
                        به عکس نگاه کن لطفا
                        شماره یک و دو و سه وقتی حجم رفته بالا موقع خروج بوده اما چون کانال تلگرامی این سهم (دبالک) رو معرفی کرده بود روی شماره یک من خریدم وقتی تو سود بودم طبق استراتژی خودم بازم عمل نکردم و نفروختم.(منظورم اینه که اگه رو شماره یک خریدم دیگه باید رو شماره دو خارج میشدم یا دیگه حد آخر رو شماره سه باید میومدم بیرون)
                        شماره 4 رو نگاه کن موقع خرید بوده اونم فقط یک پله، و در شماره 5 موقع خروج بوده. ممکنه سود کمی باشه اما با ضرر معامله نشده
                        ولی بازم چون من قبلا خرید کرده بودم و نفروختم و الان تو ضرر بودم بازم طبق استراتژی خودم عمل نکردم و هنوزم که هنوزه دبالک رو نگه داشتم!!:((

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          http://up.img7.ir/ok67l.png

سلام خدمت آقا محمد حسین عزیز
                          به عکس نگاه کن لطفا
                          شماره یک و دو و سه وقتی حجم رفته بالا موقع خروج بوده اما چون کانال تلگرامی این سهم (دبالک) رو معرفی کرده بود روی شماره یک من خریدم وقتی تو سود بودم طبق استراتژی خودم بازم عمل نکردم و نفروختم.(منظورم اینه که اگه رو شماره یک خریدم دیگه باید رو شماره دو خارج میشدم یا دیگه حد آخر رو شماره سه باید میومدم بیرون)
                          شماره 4 رو نگاه کن موقع خرید بوده اونم فقط یک پله، و در شماره 5 موقع خروج بوده. ممکنه سود کمی باشه اما با ضرر معامله نشده
                          ولی بازم چون من قبلا خرید کرده بودم و نفروختم و الان تو ضرر بودم بازم طبق استراتژی خودم عمل نکردم و هنوزم که هنوزه دبالک رو نگه داشتم!!:((
                          سلام
                          احسنت.
                          بلی... داشتن راهبرد یک چیز است... داشتن راهبرد موفق یک چیز است... و رعایت کردن آن راهبرد موفق هم یک چیز...
                          که اولی را نیمی از ما ها نداریم... دومی را باز نیمی از این نیمی نداریم... سومی را دیگر اصلا گمان کنم از هر صد نفر یکی دو نفر فقط داشته باشند... :)
                          ========================
                          یک چیزی، نشانگرهایتان را کوتاه مدت تر کرده اید؟؟؟
                          تعداد پیشنهادهایش خیلی زیاد است...
                          کوتاه مدت کار کردن تسلط و انرژی (و اعصاب) خیلی زیادی می خواهد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

سلام
                            احسنت.
                            بلی... داشتن راهبرد یک چیز است... داشتن راهبرد موفق یک چیز است... و رعایت کردن آن راهبرد موفق هم یک چیز...
                            که اولی را نیمی از ما ها نداریم... دومی را باز نیمی از این نیمی نداریم... سومی را دیگر اصلا گمان کنم از هر صد نفر یکی دو نفر فقط داشته باشند... :)
                            ========================
                            یک چیزی، نشانگرهایتان را کوتاه مدت تر کرده اید؟؟؟
                            تعداد پیشنهادهایش خیلی زیاد است...
                            کوتاه مدت کار کردن تسلط و انرژی (و اعصاب) خیلی زیادی می خواهد...
                            بله متاسفانه من هنوز روی اینکه دقیق بر طبق راهبردم عمل کنم یکم زیاد مشکل دارم و موقعی که باید بفروشم لامصب (خخخخخخخخخخخ) طمع میگیردم و میگم خب امروز که رفت بالا و من باید بفروشم حالا بذار یکی دو روز دیگه هم مثبت بخوره بعد میفروشم و..... اون چیزی که نباید اتفاق بیفته میفته
                            نه من به نشانگرهای سفید و قرمزم کاری نداشتم اما نشانگر حجمی که شما داده بودید روی 100و12 تنظیم شده بود. من فقط یکم خط سبز و خط قرمز رو بالا و پایین کردم.
                            بله تعداد پیشنهادها یکم بالاس(البته شماره یک و دو و سه هر سه موقع فروش سهم هستند) و شماره 4 موقع خرید هست و وقتی اندیکاتور قرمز و سفید در موقعیت خرید بودن به اندیکاتور شما یعنی ولوم اسلاتور نگاه میکنم اگر در موقعیت خرید بود وارد سهم میشم.
                            آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2017/09/08, 21:02.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

همین جوری
                              ======

عرضه اولیه ها را که دادم رفت...
                              مقداری هم که نقد هستم...
                              مقداری دیگر هم به احتمال قوی می دهم برود...
                              به خاطر این عرضه اولیه های جدید...
                              حالا چدن که هیچ...
                              ولی آن یکی -داده گستر، های وب- مبلغش یک مقدار زیاد است و دست کم یکی دو روز می تواند بازار را خراب کند...
                              دوستان حساب کرده بودند با قیمت مناسب عرضه شود و به تعداد زیادی هم بخواهد برسد نفری 10 میلیون ریال نقدینگی می خواهد! ده میلیون ریال عرضه اولیه برای این بازار یک مقدار زیاد است...
                              از طرف دیگر تاثیر سخاب هم هست...
                              یک مقدار باید با احتیاط بود... باید آنهایی که پایه شان قوی نیست را بدهیم برود...
                              سایپا هم که هنوز موتورش را روشن نکرده... اگر بکند برای آن هم نقدینگی می خواهیم...

البته نقد ماندن من که خیلی سخت است... تقریبا غیر ممکن است...
                              به احتمال قوی با پولش دوباره به صورت موقت یک چیزی می خرم...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

همین جوری
                                ======

عرضه اولیه ها را که دادم رفت...
                                مقداری هم که نقد هستم...
                                مقداری دیگر هم به احتمال قوی می دهم برود...
                                به خاطر این عرضه اولیه های جدید...
                                حالا چدن که هیچ...
                                ولی آن یکی -داده گستر، های وب- مبلغش یک مقدار زیاد است و دست کم یکی دو روز می تواند بازار را خراب کند...
                                دوستان حساب کرده بودند با قیمت مناسب عرضه شود و به تعداد زیادی هم بخواهد برسد نفری 10 میلیون ریال نقدینگی می خواهد! ده میلیون ریال عرضه اولیه برای این بازار یک مقدار زیاد است...
                                از طرف دیگر تاثیر سخاب هم هست...
                                یک مقدار باید با احتیاط بود... باید آنهایی که پایه شان قوی نیست را بدهیم برود...
                                سایپا هم که هنوز موتورش را روشن نکرده... اگر بکند برای آن هم نقدینگی می خواهیم...

البته نقد ماندن من که خیلی سخت است... تقریبا غیر ممکن است...
                                به احتمال قوی با پولش دوباره به صورت موقت یک چیزی می خرم...
                                سلام و صبح به خیر؛

شپاکسا و خزامیا بد نیست...
                                برای جایگزینی با نقدینگی...
                                شپاکسا را سه - چهار روز پیش نمودارش را گذاشتم... خزامیا هم که خیلی وقت است داریم بررسی می کنیم...
                                =============
                                برای فروش هم... انصافا دلم نمی آید هیچ کدام از نمادهای سبدم را بفروشم... عموما کف و مستعد رشد هستند... شاید بین اینها پترول و حاریا را بدهم بروند... پترول به خاطر اینکه فردا مجمع دارد و با این آقا شاپور معلوم نیست واقعا کی نماد باز شود... (گفته از چند روز دیگر قانون 60 دقیقه ای می گذاریم... ولی عمل مهم است نه حرف... الان درصد زیادی از سبد من یعنی نمادهای وقوام و آرمان و فاذر و کچینی و دی مسدود و منجمد است... و آنهایی هم که منجمد بودند و باز شدند با حال و روز خوشی باز نشدند... پس همان بهتر که آدم اصلا با هیچ نمادی به هیچ مجمعی نرود... :( ) حاریا را هم به خاطر این می خواهم بدهم برود که مدتی گذشته و خبری از آقا_بازیگر نشد... و از طرف دیگر نمودار هم یک مقدار خطری به نگر می رسد...)
                                حسینا هم پیش چشمم هست... چون تو کوتاه مدت رشد کرده... البته بهتر است ابتدا به 9000 ریال برسد بعد بفروشمش.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X