کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آمده‌ام، آمدم ای شاه پناهم بده
    خط امانی ز گناهم بده
    ای حرمت ملجا درماندگان
    دور مران از در و راهم بده
    لایق وصل تو که من نیستم
    اذن به یک لحظه نگاهم بده
    رضاجان

دانلود صدا
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      به وضوح قدرتی که روی خودرو است بیشتر است. یعنی حقیقی ها از خودرو بیشتر حمایت می کنند.
      ولی حقوقی ها بیشتر با خساپا بازی می کنند.
      باز دوباره می بینیم که در دید بلند مدت حمایتی که حقوقی های خودرو (سرمایه گذاری ملی و سمند و ...) از خودرو کرده اند بیشتر و به صورت پیوسته بوده و فروش سنگین نداشته اند...
      این الگوهای تابلو بد نیست در یاد داشته باشیم... به احتمال قوی اگر سال بعد هم در بازار همین جور پای تابلو باشیم به دردمان می خورد. (خدا نکند البته! :( که هر کسی پای تابلو نشست // دین و دنیایش برفت! :d سلامتی اش هم زودتر بجست!)
      =====================
      در پالایشی ها هم یادمان باشد که روزهای اول حقوقی می فروخت و اجازه ی رشد نمی داد... جوری که اصلا اوضاع تعجب برانگیز شده بود!!!
      این را هم گوشه ی ذهنمان بگذاریم.
      شما هم اگر چیزی دیدید و یا در ذهن دارید یک خبری اطلاع رسانی ای چیزی اینجا داشته باشید بد نیست! جای دوری نمی رود! :)
      =====================
      امروز حقوقی خودرو از آن کارها کرد....
      زمانی که من نوشته ی بالا را داشتم می نوشتم حقوقی خودرو بدجور در حال خرید بود. قشنگ داشت به بازار جو می داد... حتی بیشتر از خساپا...
      سپس که بازار آمد دنبالش و حقیقی های کله گنده (یعنی واقعا واقعا واقعا کله گنده! از این هایی که میانگین خریدشان در هر بار 1 میلیارد ریال است!) آمدند پشتش و صف خرید هم ایجاد کردند دیگر نه تنها چیزی نخرید بلکه عرضه هم کرد... آن هم چه عرضه ای!
      دو تا سناریو:
      1- پر کردن سبد حقیقی های خودی (با متوسط خرید 1 میلیارد ریال!) با این عرضه
      2- بازارگردانی و ممانعت از تشکیل صف به وسیله ی این عرضه
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بورس 7 عنوان زده:
        ۱۴۰ میلیون یورو در راه بورس ایران

یک جوری هم بعدش مطلب زده انگار 140 میلیون یورو چقدر می شود...

عزیز دلم! همین الان سازمان بورس عزیز با هر عرضه اولیه بزرگ 50 میلیون یورو از بازار خارج می کند! یک بار زمان عرضه یک بار زمان متعادل شدن و بعد هم به تدریج... همین جور ضربه می زند...
        حتی گمان کنم عرضه اولیه های کوچکی مانند چدن هم همین حدود از بازار را خراب کردند...
        دیگر اخزاها و سخاب ها و تسه و اوراق مشارکت و... را نمی گویم...

صد و چهل میلیون؟؟؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

برای مطالعه
          =======

واگرایی ها
          ======

کاش یک جوانمردی یک زمانی پیدا می شد و درباره ی علل و شرایط پیدایش واگرایی ها یک پژوهشی اساسی می کرد... (یک شاهکار انجام می داد)

خیلی مسئله ی جالبی است و درش نان هم دارد. (یعنی صرفا یک کار دانشگاهی صرف نیست... از اینهایی که می گویند علم برای علم...)

چیزهایی که به ذهنم می رسد:
          * باید روی حجم کار کرد. مطمئنا وقتی حجم افت محسوسی نکرده باشد نمی توان به پایان روند کاهشی امید داشت (چرا که هنوز، نماد، فروشنده دارد!) و احتمال ایجاد واگرایی (شناسایی کف جدید در پایین تر) هست...
          * باید روی زمان کار کرد... هر قدر هم یک افت سنگین باشد تا زمانی که الگوهای نشانگرها به ما نگویند زمانش شده، باز احتمال دارد بازار خرسی شود و فروشنده ها بازار را دست بگیرند. (چرا؟ به خاطر اینکه هنوز اثر یک هیجان در ذهن عامه مردم تخلیه نشده... اگر خاطرتان باشد این مطلب مرتبت است به مطلب ضرب آهنگ تاب بازی)
          * باید روی نشانگر های بلند مدت و نحوه ترکیب آنها با نشانگر های کوتاه مدت کار کرد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دوستانی که از سبک کاری آقای فرشید یوسف پور خوششان می آید یک کانال دیگر هم هست به اسم time tunnel یا SATTAR9GANNANALYST که بررسی های جالب و علمی و به شیوه ی نوآورانه و مقداری هم اخترشناسی و از این جور مسائل دارد... اگر خواستید یک نگاه بیاندازید. (نتیجه اش را هم به ما بگویید اگر خوب بود ما هم دنبال کنیم! :) :) :d)

یک کانالی هم کارگزاری آگاه دارد که هر روز انگار قیمت مواد پتروشیمی را در آن قرار می دهد... اسمش هست: آگاه با معاملات پتروپلیمر PetroPolymerAgah

کانال جناب صباغ را هم که می شناسید Commodities

دو تا کانال هم هست یکی اش فلزات را منعکس می کند و یکی اش انرژی را. MetalsNews و enenews

هیچ کدامشان را هم دنبال نمی کنم. :d آدم مگر در روز چقدر وقت دارد بگذارد پای هزارتا موضوع...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

دوستانی که از سبک کاری آقای فرشید یوسف پور خوششان می آید یک کانال دیگر هم هست به اسم time tunnel یا SATTAR9GANNANALYST که بررسی های جالب و علمی و به شیوه ی نوآورانه و مقداری هم اخترشناسی و از این جور مسائل دارد... اگر خواستید یک نگاه بیاندازید. (نتیجه اش را هم به ما بگویید اگر خوب بود ما هم دنبال کنیم! :) :) :d)

یک کانالی هم کارگزاری آگاه دارد که هر روز انگار قیمت مواد پتروشیمی را در آن قرار می دهد... اسمش هست: آگاه با معاملات پتروپلیمر PetroPolymerAgah

کانال جناب صباغ را هم که می شناسید Commodities

دو تا کانال هم هست یکی اش فلزات را منعکس می کند و یکی اش انرژی را. MetalsNews و enenews

هیچ کدامشان را هم دنبال نمی کنم. :d آدم مگر در روز چقدر وقت دارد بگذارد پای هزارتا موضوع...
              دوتا کانال تلگرامی دنبال میکنم که کارشون خوب بوده خدایی
              یکی کانال تحلیل های متین
              یکی هم کم ریسک هست
              این دوتا کانال تحلیل های واقعا خوبی میذارن
              کانال جناب فرشید یو هم خوبه.
              یه چندتا دیگه هم کانال دارم که این ها بهترین هاش بودن.
              جناب محمد حسین عزیز توصیه میکنم دوتا کانال اولی یعنی تحلیل های متین و کم ریسک رو عضو بشید و یه نگاهی به تحلیل هاشون بندازید ضرر نداره.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                دوتا کانال تلگرامی دنبال میکنم که کارشون خوب بوده خدایی
                یکی کانال تحلیل های متین
                یکی هم کم ریسک هست
                این دوتا کانال تحلیل های واقعا خوبی میذارن
                کانال جناب فرشید یو هم خوبه.
                یه چندتا دیگه هم کانال دارم که این ها بهترین هاش بودن.
                جناب محمد حسین عزیز توصیه میکنم دوتا کانال اولی یعنی تحلیل های متین و کم ریسک رو عضو بشید و یه نگاهی به تحلیل هاشون بندازید ضرر نداره.
                سلام
                کم ریسک (علی رزاعی) که اگر اشتباه نکنم دو قسمتی اش کرده. یعنی وی آی پی زده. دیروز داشتم می گشتم دیدم. ماهی هم اگر اشتباه نکنم 2 میلیون ریال می خواهد از اعضایش بگیرد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دوستان عزیز وقت به خیر؛
                  خودرو تا این لحظه رویش کار نکرده اند! نه حقیقی نه حقوقی. فوق العاده عجیب است این مسئله.
                  آن تابلوخوانی دیروز ما به ما می گوید روند میان مدت فوق العاده عالی خواهد بود. (برای همین بنده خگسترم را نخواهم فروخت. به این زودی ها)
                  ببینیم امروز هم از آن بازی های هر روزه که همین موقع ها آتش را گرم می کردند انجام می دهند یا نه؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سجام را هم دارند منفی می دهند.
                    اگر بیاید روی 860 احتمالا اضافه می کنم. فعلا که بازیگر دارد می سنجد ببیند نماد فروشنده دارد یا نه.
                    حیف که بیشتر سبدم مسدود است وگرنه زیر 800 ریال درصد بیشتری از سبدم را به سجام می دادم... (الان باید 22 درصد از سبدم سجام باشد. :( )
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پاسخ سوالات بآشگاه کارگزاری آگاه
                      ====================

(به نگر من)

پرسش: مدیرعامل فرابورس در چه شرایطی معامله یا معاملات اوراق بهادار را حداکثر تا پایان ساعات اداری روز کاری برگزاری جلسه معاملاتی، باطل می‌نماید؟
                      پاسخ: گزینه 4 - همه موارد

پرسش: کدامیک از گزینه‌های زیر در خصوص ارزش دفتری یک دارایی صحیح نیست؟
                      پاسخ: گزینه 4 - تورم و نرخ بهره

پرسش: خریدار یک قرارداد اختیار معامله می تواند به سه روش موقعیت باز خود را ببندد و از قرار داد خارج شود. کدام یک از موارد زیر جزو این سه روش محسوب نمی‌شود؟
                      پاسخ: گزینه 1 - مراجعه به فروشنده اولیه و لغو قرارداد
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

باز دوباره انگار خرید و فروش ها مشکل پیدا کرده... چند وقت پیش یک کارگزاری مشکل داشت الان یک کارگزاری دیگر...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

اختلال در هسته ی معاملات فرابورس

11:54:39 1396/08/15
                          کاربران گرامی ، به استحضار می رسانیم امروز دوشنبه 96/08/15 در بازه ی زمانی ۱۱:۱۵:۱۵ تا ۱۱:۱۸:۰۰ شاهد اختلالاتی در هسته ی معاملات فرابورس بوده ایم.مشکلات احتمالی رخ داده، توسط همکاران ما در حال بررسی و پیگیریست . از صبوری شما تا رفع این موارد سپاسگزاریم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

نیما آزادی - پیش دریافت های ایران خودرو
                            =========================

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پیشنهاد می کنم فلزی و پالایشی نخرید.

اکثرا نمودار گروه ها نامعلوم است.

برخی هم وضعیت خوبی پیدا کرده اند. ولی فلزی ها و پالایشی ها رشد زیادی کرده اند و آمادگی برای رشد بیشتر ندارند. هر چند روی 3300 باشد و نفت 64 دلار...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

سلام
                                کم ریسک (علی رزاعی) که اگر اشتباه نکنم دو قسمتی اش کرده. یعنی وی آی پی زده. دیروز داشتم می گشتم دیدم. ماهی هم اگر اشتباه نکنم 2 میلیون ریال می خواهد از اعضایش بگیرد.
                                بله درسته اما یه کانال هم داره که رایگانه. فک نمیکنم کانال وی آی پی با کانال رایگانش زیاد فرقی کنه چون حتی تو کانال وی آی پیش اگه سهمی نزول کنه که نمیگه فقط سهمی که صعود کنه میگه من گفتم و.... مثل بقیه کانال ها.
                                اما حتی تو کانال رایگانش هم تحلیل های خوبی میذاره و اون یکی کانال هم ( تحلیل های متین) اونم کانال خیلی خوبی هست.

نظر

در حال کار...
                                X