کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

پارسیان هم با دید کوتاه مدت و پرخطر پیشنهاد خرید است.
    خرید و آستانه زیان هر دو 1500 ریال و فروش هم مثلا 5 یا 10 یا 15 درصد بالاتر.

================ویرایش====================
    الان صف خرید شد ولی انگار زیاد قدرتمند نیست و بهتر است از همین امروز یا فردا آدم پله ای خارج شود! یعنی همان 5 یا 10 یا 15 درصد سودی که عرض کردم.
    =============پایان ویرایش====================

=================ویرایش==================
    پرونده ی پارسیان با رسیدن به 1682 ریال بسته شد و یک سود کوتاه مدت داد و تمام شد رفت پی کارش.
    =============پایان ویرایش====================
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/12/06, 11:57.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وسبحان هم پیشنهاد فروش دارم. مثلا فروش 30 درصد سهام.

=====================ویرایش==========
      اگر نفروخته اید نفروشید. که با این صف خرید امروز این پیشنهاد فروش باطل شد. و رفت برای موج بعدی.
      ===================================
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/28, 11:14.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه
        ==============

960907
        =====

سوال : قیمت پایانی سهام نفت و گاز و پتروشيمي تأمين‌‌‌‌‌ با نماد "تاپیکو" در پایان معاملات روز چهارشنبه 29 آذر ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟ (قیمت بازه ها به ریال است.)‌‌‌
        گزینه 3 یعنی 1340 تا 1420

سوال : شرکت نسبی چه نوع شرکتی است؟
        گزینه 3 یعنی این نوع شرکت برای امور تجارتی تحت عنوان خاصی، بین یک یا دو یا چند نفر تشکیل شده و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته‌ است.

سوال : اساس الگوهای تکرار شونده یا هارمونیک بر مبنای..... استوار است.
        گزینه 4 یعنی نظریه لئوناردو فیبوناچی

سوال : قیمت پایانی سهام ملي‌ صنايع‌ مس‌ ايران‌‌‌‌‌ با نماد "فملی" در پایان معاملات روز سه شنبه 14 آذر ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟ (قیمت بازه ها به ریال است.)‌‌‌
        گزینه 2 یعنی بین 2180 و 2300 ریال
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یادآوری
          =====

میانگین کم کردن گزینه ی درستی نیست. به هر خرید باید به دید جداگانه نگاه کرد. نباید در تصمیم ها احساسات ناشی از سهامدار بودن یا نقد بودن داخل شود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شاخص
            =====

امروز شاخص 600 واحد رشد به خودش دید:
            من: /:.zzzzzz.:/
            بازار: /:.ohno-smiley.:/
            شاخص هم وزن: /.:blinksmiley.:/
            کسی که شاخص کل را ابداع کرده: /:.yead.:/ :d

یعنی خیلی مهارت می خواهد! من جدا دست مریزاد عرض می کنم به کسی که این شاخص را ابداع کرده و نیز راننده ای که پشت این رُل نشسته. چون پالایشی ها هم اوضاعشان عالی که چه عرض کنم. خوب هم نمی توان گفت بود. شاید متوسط بودند. کانه های فلزی هم نیمی زیر صفر بودند. در فلزاتی ها هم منفی زیاد داشتیم... یعنی هر جور حساب می کنم بالای 100 واحد رشد شاخص غیر منطقی است. حالا چگونه حساب می شود که 600 واحد رشد کرده خدا می داند.

نکته اش احتمالا در ونیکی و وامید است. کگل و کچاد هم خوب بودند امروز.

باقی صحبت ها در ارسال بعدی...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ورود حقیقی
              =======

امیدوار بودم یکی دو روز دیگر آن روز خاص و با شکوه ادامه می داشت... همان روزی که حقیقی های خفن پول های گنده وارد بازار می کردند و نمادهای بزرگ را 5 درصد بالا می بردند... تا بتوانم بگویم روندی بسیار قدرتمند دوباره شکل گرفت...
              ولی آن شور و حال دوباره مشاهده نشد... البته هنوز امید در دل ما نمرده و همچنان با دیدن آن حالت می توانیم امیدوار باشیم... و البته امروز نیز مقداری قدرت از سمت حقیقی های گنده (سپرده گذاران سابق) وارد بازار شد... ولی... هنوز چندان به دل نمی چسبد.

ورود حقیقی های امروز را ببینیم:

همان گونه که می بینید وبملت هم در فهرست است! این می تواند امید بخش باشد. خیلی. خیلی خیلی. خیلی خیلی خیلی! می تواند نوید بخش گشایش وبصادر باشد!
              (وخاور که الکی است. هر از چند گاهی یک همچین چیزی در این نماد اینجا نشان داده ایم اگر خاطرتان باشد.)
              وبانک و وامید هم همان گونه که در بالا گفتیم، در این فهرست حائز اهمیت هستند. اینها هم هیچ کدام راست کار ما نیستند که پیشنهاد خرید دهیم.
              در فالوم می بینیم که حقوقی دارد می فروشد. پس ممکن است حقیقی فردا پس فردا جا بزند. پس مواظب باشیم.
              ونفت دارد مطابق انتظار پیش می رود. خیلی مطابق انتظار! :d جالب است که برخی نمادها به پیشبینی های آدم بهتر واکنش نشان می دهند! جریانش چیست؟
              اما گروه کانه فلزی. باز هم ورود عالی حقیقی به صورت ادامه دار. (نه یک روزه) مطابق آن چه که در فولاد چندین و چند روز اشاره می کردیم. در اینها داریم می بینیم. کگل سردم دار است. فوق العاده ورود حقیقی عالی است در این گروه. حقوقی هم دارد زیاد می فروشد و بازارگردانی می کند. ولی می دانیم که اگر حقیقی های گردن کلفت از جنس خاص (مثل همین با چند روز دیگر ادامه دادن) بیایند حقوقی آچمز می شود. من هرگز نمی توانم در این گروه در اینجا پیشنهاد خرید بدهم (اصلا در میانه ی راه پیشنهاد دادن تخصص من نیست) ولی خیلی وسوسه برانگیز هستند. مثلا همین کگل اگر 2950 که سقف کوتاه مدت پیشین باشد را رد کند (که گویا رد کرده) راحت تا 3900-4000 ریال راهش باز است! و باز زور کمی راحت می تواند تا آنجا برود... همین وضعیت عینا در ومعادن هم هست. در چادرملو یک مقدار با درصد بیشتر هست. در کنور این جای رشد به گونه ی دیگری هست. ولی باز هم می گویم: من اینجا پیشنهاد خرید هرگز نمی دهم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

جناب محمد حسین در حال حاضر از نظر نموداری و شاخص گروهی، کدام گروهها در وضعیت بهتری برای رشد قرار دارند ؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه کارگزاری آگاه
                  ======================

960908
                  =====

سوال : با توجه به گزارش فعالیت ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 96/07/30 (صورت وضعیت پرتفو) توسعه معادن و فلزات و فلزات با نماد "ومعادن" بر اساس ارزش بازار انتهای دوره، چند درصد از پورتفوی بورسی به نماد "کچاد" احتصاص دارد؟
                  گزینه 3 یعنی 14.4 درصد.

سوال : کدام یک از گزینههای زیر در خصوص صرف سهام صحیح است؟
                  گزینه 4 یعنی مهم‌ترین مزیت صرف سهام در افزایش سرمایه، بکارگیری آن در ساختار مالی شرکت است. شرکت‌هایی که نیاز به اصلاح ساختار سرمایه دارند و از طرف دیگر نیازمند منابع سنگین مالی برای دستیابی به طرح‌های توسعه‌ای خود هستند، این نوع افزایش سرمایه برایشان بسیار کارآمد است..
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    جناب محمد حسین در حال حاضر از نظر نموداری و شاخص گروهی، کدام گروهها در وضعیت بهتری برای رشد قرار دارند ؟
                    سلام
                    دستگاه های برقی به شرط اینکه دو سه روز مثبت خوب بخورند.
                    چند رشته ای صنعتی برای اهلش نه برای ما که خطرپذیر نیستیم. آن هم به صورت دنبال کردن نقدینگی و از این حرف ها. به خصوص با توجه به کگل و کچاد.
                    غذایی.
                    شیمیایی هم مانند چند رشته ای صنعتی، خطرناک و کوتاه مدت و دنبال کردن نقدینگی.
                    سیمان اگر یک روز مثبت خوب بخورند.
                    سرمایه گذاری ها هم خطرناک و کوتاه مدت. (البته خطرشان کمتر است.)
                    بانکی ها اگر یک مقدار کوچولو مثبت بخورند.
                    سایر مالی اگر چند تا مثبت خوب بخورند.
                    حمل و نقل به دید کوتاه مدت و با اندکی خطر. (که البته بعدا باید دوباره بررسی شود برای بلند مدت)
                    مالی به دید بلند مدت نه کوتاه مدت.
                    انبوه سازی.
                    ========================
                    حالا با این توضحیات بستگی دارد شما دیدتان چه باشد. اگر خطر کم را می خواهید انبوه سازی خوب است. غذایی هم اگر امروز اقدام کنید هنوز کم خطر است و خوب است.
                    اگر کوتاه مدت و با هیجان و دنبال کردن نقدینگی می خواهید چند رشته ای صنعتی و شیمیایی و سرمایه گذاری ها خیلی عالی است.
                    اگر بلند مدت می خواهید مالی و انبوه سازی و سیمان خوب است.
                    همه اینها با رعایت آستانه زیان.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

همین جوری
                      =======

1- دیده ام نمودارهای مختلف را مردم با هم مقایسه می کنند. آخر دیگر حدی دارد. نمودار قیمت آفتابه سازی قرچک ورامین با نمودار قیمت گازوئیل بورس شیکاگو آخر چه همبستگی ای ممکن است داشته باشد؟؟؟ گلاب به رویتان آفتابه سازی باید با نمودار چیز دیگری همبستگی داشته باشد.
                      البته یک سری عجایب را ما هفته ی گذشته دیدیم در بورس... که همه چیز با همه چیز همبستگی داشت و مانند کش همه چیز به هم بسته شده بود... ولی این یک توجیهی داشت و توجیهش این بود که کلا در بورس ایران تولید و کاسبی واقعی وجود ندارد و وقتی نفت بیاید تو مملکت همه چیز با هم رشد می کند. هم خودرو سازی و هم خانه سازی و هم آفتابه سازی. ولی دیگر همبستگی آفتابه سازی و قیمت گازوئیل چه توجیهی ممکن است داشته باشد؟
                      حیا کن عزیزم.
                      حیا کن.

2- آمی بروکر از هر لحاظ نسبت به رقبایش سر است. لامذهب چیز فوق العاده خفنی است و برجسته ترین قابلیتش هم برای آدم های حرفه ای سبک بودنش است! (اگر اشتباه نکنم کلش هم 40-50 مگابایت است) یعنی آن قدر سرعت عمل دارد که آدم کف می کند. و همان طور که در یک نوشته از نویسنده ی برنامه اش دیدم گفته بود این قابلیت به خاطر به کار گیری عالی آرایه ها است. همچنین کد نویسی داخلش هم فوق العاده عالی و قوی است. من هیچ محدودیتی از برنامه نویسی داخل آن ندیدم این چند ساله که دارم با آن برنامه می نویسم. البته تازگی ها برنامه هایی که نوشته ام رویش خیلی زیاد شده و واقعا سنگین شده. خیلی اذیت کننده شده.

3- این زرنگ بازی هست که کانال های تلگرامی در می آورند: یعنی می آیند و از پیشنهاد خریدهایی که داده اند هر وقت یکی دو تا صف خرید شد آن را می آورند بالا و دیدی گفتم وی آی پی راه می اندازند؟؟؟ این زرنگ بازی را در انجمن متاتریدر هم می توانید پیدا کنید. هم آنها که فروشی است و هم آنهایی که رایگان! است!!! طرف می رود روی هزارتا شاخص کدهایش را می آزماید آن وقت هر کدام بهتر بود همان را می آورد به عنوان نمونه کار ارائه می کند.

4- یک ویدئو/نماهنگ دیدم از آخرین حرف های استیو جابز... خیلی قشنگ بود. حرف همه ی آدم های مشابه خودش را می زد... می گفت یک عمر برای دنیا تلاش کردیم ولی آخر دیدیم چیزی که می ماند عشق و محبت این قبیل مسائل معنوی است...

5- نمی دانم چه حسابی است برخی ها را فقط وقت بدبختی می توانی ببینی. برخی ها را فقط وقت خوشحالی. نمی دانم چه حسابی است. در همین بورس و فضای مجازی هم همین است ها... برخی را که پس از مدت ها می بینی انگار شمیم خوش سود را داری استشمام می کنی... با برخی زمانی هم_سهم می شوی احساس می کنی دارد اتفاق های خوب می افتد... برخی ها را می بینی می خواهی به آنها بگویی چقدر تو خوب و خوش یمنی! تو زندگی خارج از بورس را هم دارم عرض می کنم. دم همه ی آدم های خوش انرژی و با صفا و خیرخواه و خوش بین گرم.

6- چه چرت و پرت هایی برای تبلیغ کانال هایشان می گذارند! نمی دانم یعنی برای خنده می گذارند؟ یا چه؟ بابا تو یک آبرو داری یک شخصیت داری یک پرستیژ داری. هم برای خودت و هم برای کانالت. نگذار از این چیزها! خودت را زیر سوال نبر! بعضی ها هم هستند واقعا گول می خورند ها! یعنی من به عمرم گمان نمی کردم کسی واقعا پول بدهد و از این وی آی پی ها بخرد... ولی چند وقت پیش در یکی از این گروه ها یک بنده خدایی می گفت رفته ام کلی پول در کلی از این وی آی پی ها داده ام (این جور که می گفت انگار چندین جا رفته بوده ثبت نام کرده بوده) و پولم زیاد که نشده هیچ کم هم شده و ... چه بگویم؟ من نمی دانم... واقعا کسی که ماهی بتواند ده درصد سود مطمئن بسازد برای چه باید برود کانال بزند و ماهی 0.2 تا 20 میلیون ریال هم حق عضویت بگیرد؟ خوب معلوم است دیگر. بابا! طرف دارد از این راه امرار معاش می کند! بفهم! اگر خودش می توانست راحت پول در بیاورد و واقعا همه ی پیشنهاد خریدهایش دو روزه صف خرید می شد که دیگر نمی آمد حق عضویت و کانال وی آی پی و از این جور حرف ها راه بیاندازد!
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/29, 22:46.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

پیشنهاد خرید
                        =======

اگر کسی سرمایه ی بزرگ دارد الان برای خرید
                        ثمسکن زمان خوبی است.
                        قیمت خرید: 700 ریال.
                        آستانه زیان: 700 ریال.

چون ثمسکن همیشه کند است گفتم برای سرمایه های بزرگ.

=============ویرایش====================
                        ثمسکن به محض پیشنهاد ما تا 755 ریال رفت و دوباره اصلاح کرد ولی همچنان پیشنهاد خرید است.
                        البته پیشنهاد خرید بلـــــــــــــند مدت نه کوتاه مدت!
                        باز هم اگر یادم بود این را پی گیری می کنم.
                        این را هم بگویم که ما اکنون به دنبال یک حجم خوب در روزهای آینده می گردیم تا ببینیم روند با قدرت (جنبشی) است یا کم جان و کم توان (اصلاحی).
                        960915

=============پایان ویرایش=================
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/12/06, 12:01.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همین جوری
                          ========

نقل قول
                          ======

آخرین جملات استیو جابز

من در دنیای کسب و کار، به قله ی موفقیت رسیدم. به چشم دیگران، زندگی من مظهر موفقیت است. اما جدای از کار، انسان چندان شادمانی نیستم. به هر حال، ثروت یک حقیقت زندگی است که من به آن عادت کرده ام.

در این لحظه و در حالی که روی بستر بیماری قرار دارم و کل زندگی ام را به یاد می آورم، در می یابم که تمام شهرت و ثروتی که اینقدر به آنها افتخار می کردم رنگ باخته اند و در مواجهه با مرگ قریب الوقوع من، معنای خود را از دست داده اند.

در تاریکی، به چراغ های سبز رنگ دستگاه های کمک حیاتی بالای سرم نگاه می کنم و به سر و صداهای ماشینی آنها گوش می دهم و می توانم نفس خدای مرگ را، که هر لحظه نزدیک تر می شود، حس کنم.

حال می دانم، وقتی به اندازه ای ثروت اندوختیم که تا آخر عمرمان را کفاف بدهد، باید به مسائل دیگری بپردازیم که ربطی به ثروت ندارند. این مسئله باید چیز مهم تری باشد: شاید روابطمان، شاید هنر، شاید رؤیایی که در سال های جوانی در سر داشته ایم. مدام در پی ثروت بودن تنها نتیجه اش این است که فرد تبدیل به موجودی رنجور می شود؛ درست مثل من.

خداوند حس هایی در وجود هر یک از ما قرار داده است تا بتوانیم عشق را در قلب هر کسی احساس کنیم، نه توهماتی که ثروت برایمان به ارمغان می آورد.

من نمی توانم ثروتی که در زندگی ام کسب کرده ام را با خودم ببرم. تمام آنچه می توانم با خود ببرم خاطراتی هستند که به واسطه ی عشق ثبت شده اند.

این آن ثروت حقیقی است که شما را همراهی خواهد کرد، با شما خواهد ماند و به شما توان و روشنایی لازم برای ادامه ی مسیر را خواهد بخشید.

عشق می تواند هزاران مایل مسافت را دربنوردد. زندگی محدودیتی ندارد. هر جا که می خواهید بروید. به هر قله ای که می خواهید صعود کنید. تمام اینها در قلب و در دستان خود شماست.

گران قیمت ترین تختخواب جهان کدام است؟ تخت بیمارستانی…

شما می توانید کسی را استخدام کنید که به جای شما اتومبیلتان را براند، یا برای شما پول در بیاورد. اما نمی توانید کسی را استخدام کنید تا رنج بیماری را به جای شما تحمل کند.

مادیات را می توان به دست آورد. اما یک چیز هست که اگر از دست برود دیگر نمی توان آن را بدست آورد و آن زندگی است.

آدم وقتی وارد اتاق عمل می شود، پی می برد که هنوز یک کتاب باقی مانده که آن را نخوانده است، و آن کتاب زندگی سالم است.

ما در این لحظه در هر مرحله ای از زندگی خود هم که باشیم، با گذر زمان، بالاخره روزی خواهد رسید که پرده ی نمایش زندگی مان پایین کشیده خواهد شد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

همین جوری
                            =======

پی نوشت مطلب بالا:
                            عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید
                            ناخوانده نقش مقصود از کارگاه هستی

کسی که عاشق نیست و عاشقانه زندگی نمی کند، احمق است.
                            خیلی.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• سیروس احمدی
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 282

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              پیشنهاد خرید
                              =======

اگر کسی سرمایه ی بزرگ دارد الان برای خرید
                              ثمسکن زمان خوبی است.
                              قیمت خرید: 700 ریال.
                              آستانه زیان: 700 ریال.

چون ثمسکن همیشه کند است گفتم برای سرمایه های بزرگ.

با احترام به جناب محمد حسین خان / استاد من چون حتی از شما هم ریسک گریز تر هستم / و اولویت اول و آخرم حفظ سرمایه

مو مراقبت شدید از آن هست / ثمسکن را هر وقت از 99 ت عبور کرد میخرم با هدف فروش در حوالی 118 ت / از 99 ت اگه عبور نکرد

هرگز نمیخرم !!!! / چیزی که بازار زیاد هست سهم خوب که د رجای خوب هستند !!!!! / مخلص استاد هم هستیم !!!!!!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
                                با احترام به جناب محمد حسین خان / استاد من چون حتی از شما هم ریسک گریز تر هستم / و اولویت اول و آخرم حفظ سرمایه

مو مراقبت شدید از آن هست / ثمسکن را هر وقت از 99 ت عبور کرد میخرم با هدف فروش در حوالی 118 ت / از 99 ت اگه عبور نکرد

هرگز نمیخرم !!!! / چیزی که بازار زیاد هست سهم خوب که د رجای خوب هستند !!!!! / مخلص استاد هم هستیم !!!!!!
                                سلام
                                شما که گونه داد و ستدتان «خرید بالاتر و مطمئن تر» است، چرا 800 ریال خرید نمی کنید؟ آنجا را هم اگر رد کند خط روند کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت را شکسته.
                                به هر حال...
                                آهان... این را می خواستم بگویم...
                                این ثمسکنی ها زیاد آدم های درست حسابی ای نیستند و حال گیری و سفته بازی و بازی و قر و ادا اطوار زیاد از اینها دیده ایم...
                                ممکن است یک مقدار که نمودار قیمت جان بگیرد و بخواهد رشد کند عرضه بد جور داشته باشد و حال گیری کند...
                                یعنی منظورم این است که شاید همان 1000-1100 زمان پیاده شدن باشد...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X