کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    روانشناسی فردی (متناسب با جو این روزهای بازار)
    ==========

سلام
    می دانید مهمترین مسئله هنگامی که دو هیچ از تیم حریف عقب هستید چیست؟
    اینکه خودتان را نبازید؛
    احساسی تصمیم نگیرید؛ اوضاع را منطقی و با عقل نگاه کنید نه با احساس.
    کارهای احمقانه برای برگشت به گذشته و 2-2 کردن بازی نکنید! چون در این لحظات احتمال 4-0 شدن بیشتر قوت می گیرد تا 2-2 کردن.
    برای این لحظات برنامه داشته باشید.
    اگر احیانا در کله تان این نوارها دارد پخش می شود به سرعت قطعش کنید:
    الان بازی درست می شود. الان دست خدا از غیب می رسد که مرا نجات دهد. به محض اینکه بازی (بازار) خوب شد به سرعت بیرون خواهم رفت و دیگر پشت سرم را هم نگاه نخواهم کرد... بدبخت شدیم، اوضاع خیلی بد شده... همه چیز آرام است، اوضاع اصلا هم بد نیست... خاک تو سر فلانی که باعث و بانی اش بود... (حتی اگر واقعا باعث و بانی اش یکی دیگر باشد باید مراقب این حرف بود... چون ممکن است باعث شود آدم را در موضعی قرار دهد که تصمیم گیری نکند. تصمیم صحیح عقلانی.)

و فراموش نکنیم خاک ِ بازی (بازار) را خوردن یعنی همین! سرد و گرم روزگار را چشیدن یعنی همین. باید بفهمیم که این طبیعی است. طبیعت بازی (بازار) است.
    در این شرایط من نمی گویم بفروشید یا بخرید ها...
    تنها حرف من این است که در این شرایط عقلانی رفتار کنیم. به دور از احساسات. با یک برنامه ی از پیش تعیین شده (راهبرد - Strategy)
    به این توجه نکنیم که وای خدا الان بدبخت می شوم، بروم بفروشم... یا به زودی دست غیب می آید و اوضاع درست می شود و باید نگهداری کنم...
    نه.
    به این توجه کنیم که برنامه ما برای این روزها چه بود؟ برنامه ی روزهای سخت. همان برنامه ای که از پیش رویش کار کرده بودیم. و اکنون زمان اجرای آن است.

(به شخصه من درصد زیادی از سبدم قفل است... نمی توانم کاری اش بکنم. ولی آن درصد که قفل نیست را نقد شده ام. آن هم به خاطر تجربه ی سال 92 که مهمترین تجربه زندگی اقتصادی ام بود. و البته تجربه ی مسائل سیاسی کره شمالی و سوریه و برجام و... )
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در این شرایط من نمی گویم بفروشید یا بخرید ها...
      تنها حرف من این است که در این شرایط عقلانی رفتار کنیم. به دور از احساسات. با یک برنامه ی از پیش تعیین شده (راهبرد - Strategy)
      به این توجه نکنیم که وای خدا الان بدبخت می شوم، بروم بفروشم... یا به زودی دست غیب می آید و اوضاع درست می شود و باید نگهداری کنم...
      نه.
      به این توجه کنیم که برنامه ما برای این روزها چه بود؟ برنامه ی روزهای سخت. همان برنامه ای که از پیش رویش کار کرده بودیم. و اکنون زمان اجرای آن است.

(به شخصه من درصد زیادی از سبدم قفل است... نمی توانم کاری اش بکنم. ولی آن درصد که قفل نیست را نقد شده ام. آن هم به خاطر تجربه ی سال 92 که مهمترین تجربه زندگی اقتصادی ام بود. و البته تجربه ی مسائل سیاسی کره شمالی و سوریه و برجام و... )
      متاسفانه من هیچ برنامه ای برای روز های سخت نداشته ام (منظورم در بورس است) . اما حدود 5 درصد سرمایه ام طلا و سکه است ، و این کمی خیالم را راحت کرده است ، در آینده آن را به 10 درصد خواهم رساند ( نه برای سرمایه گذاری فقط برای ضریب امنیت زندگی ، البته دعا می کنم مدیران و مردم کشور ما با درایت و منطق و تحمل یگدیگر ، به سمت اصلاح و منطق حرکت کنند ، خشونت ، هرج و مرج ، تخریب به نفع کشور نیست ، به نفع هیچ شخصی هم نیست ، امیدوارم حکومت هم با مدارا و منطق با مردم رفتار کند )
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        متاسفانه من هیچ برنامه ای برای روز های سخت نداشته ام (منظورم در بورس است) . اما حدود 5 درصد سرمایه ام طلا و سکه است ، و این کمی خیالم را راحت کرده است ، در آینده آن را به 10 درصد خواهم رساند ( نه برای سرمایه گذاری فقط برای ضریب امنیت زندگی ، البته دعا می کنم مدیران و مردم کشور ما با درایت و منطق و تحمل یگدیگر ، به سمت اصلاح و منطق حرکت کنند ، خشونت ، هرج و مرج ، تخریب به نفع کشور نیست ، به نفع هیچ شخصی هم نیست ، امیدوارم حکومت هم با مدارا و منطق با مردم رفتار کند )
        سلام.
        ان شاء الله.

==================

چطور می فرمایید برای روزهای سخت برنامه ندارید؟
        تا آنجا که من شما را می شناسم می دانم چه جور آدمی هستید و حتما باید داشته باشید... با توجه به ادامه ی صحبتتان حتما منظورتان این است که برنامه ی (خیلی) کلی برای روزهای سخت ندارید... خوب... مطمئنا برای هر نماد یک سیاست «شکست راهبرد» یا «خروج بحرانی» دارید... من هم منظورم همان است... چیزی مانند آستانه زیان روی نمادها...

==================

من چند تا چیز را تجربه کرده ام که بگذارید عرض کنم:
        یکی اینکه شوک هایی که به بازار وارد می شود یک شبه درست نمی شود. و اگر در یک روز یک شوک بیاید به بازار وارد شود در روزهای آینده یک مقدار تبعات خواهد داشت.
        یکی دیگر اینکه وقتی گله رم می کند باید ترسید.
        یکی دیگر اینکه باید سرمایه ترسو باشد.
        یکی دیگر اینکه وقتی نمی دانم جریان چیست باید نقد شوم و بمانم.
        یکی هم اینکه باید آستانه زیان بگذارم و به آن پایبند باشم.
        (که البته متاسفانه به خاطر رعایت نکردن این موارد خودم در چند وقت اخیر دوباره یک زیان خیلی خیلی سنگینی کردم. :( :( :(( ولی باز جلو زیان را بگیرم منفعت است...)

==================

وضع انگار خیلی خراب است... البته ما که چیزی به چشم خودمان ندیده ایم... ولی در فضای مجازی خیلی اخبار بدی می آید...
        در سال 88 خودم یادم است که در تهران هر روز آشوب بود و خیابان انقلاب و آزادی هر روز صحنه جنگ بود! ولی این روزها با چشم خودم چیزی ندیده ام ولی در فجازی هر روز می گویند چندین نفر کشته شده اند...
        حالا راست و دروغش را کاری ندارم... ولی بالاخره انگار یک اتفاقات بدی دارد می افتد...
        شما یا سایر دوستان می دانید جریان چیست؟ پشت ماجرا کیست؟ (احمدی نژاد؟ رئیسی؟ خاتمی؟ بسیج؟ آمریکا؟)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Francis
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 328

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          کتاب UNSHAKABLE آنتونی رابینز رو پیدا کنید مطالب جالبی داره

نظر

• abed
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 427

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
            موافقم
            اصولا برنامه داشتن میتونه همین روحیه وشناخت بازار باشه. رابینزهم میگه طبیعت بازار را باید بشناسی. و یکیش اینه که سیکلهای رکود (Bear market) هر چند سال اتفاق میافته وبا این حال همیشه بهتره سرمایه گذاری کنی تا اینکه پول نقد داشته باشی ولی از ترس افت بازار هیچ وقت ورود نکنی چرا که ممکن بازار بریزه. هیچ کس هم نمیتونه بگه کی بازار میریزه.
            البته ایشون در مورد سرمایه گداری صحبت میکنه(invest) و با کاری که اکثر ما میکنیم متفاوته= (Trade) و
            یا معاملات نوسانی کوتاه مدت.
            بهر حال باز من موافقم ایشونم ==با صبر پیشه کردن چون دیر یا زود اصلاح (افت کوتاه مدت)تمام میشه و یا اگر رکود باشه(افت زیاد و رکود بلند مدت) باز اگر پولت را نیاز نداشته باشی با صبر برنده ای فقط طولانیتره.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
              ممنون از شما حتما تهیه و مطالعه خواهم کرد .
              ظاهرا این کتاب ترجمه شده است

نام کتاب: تزلزل ناپذیر (پرفروش ترین کتاب نیویورک تایمز در زمینه استقلال مالی در سال 2017)
              نویسنده: آنتونی رابینز
              مترجم: تیم ترجمه رویال مایند
              تعداد فصول: 10 فصل
              تعداد صفحات: 325
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

جو بازار امروز
                =======

بسیاری از نمادهای بازار امروز شکست آستانه زیان داشتند... آستانه زیان های کوتاه مدت هم نه... آستانه زیان های میان مدت... :(
                دیگر چه می شود کرد؟ طبیعت بازار است...

ما با قبول این حرکات وارد بازار شدیم و از این بالا پایین شدن ها نباید خوشحال یا ناراحت شویم... (هر چند از بی کفایتی ها و دزدی ها حق داریم ناراحت شویم که بحثش جدا است.)

بهترین کار هم در این جور مواقع کنترل نفس و نگاه از دید سوم شخص است. یعنی خیلی راحت آدم برود چند تا نفس عمیق بکشد و یک دوری بزند و یک آب خنکی بخورد و خلاصه به هر روشی که بلد است مقداری خودش را آرام کند و سپس بیاید بنشیند یک کاغذ قلم بردارد و با خودش بدون هیچ تعصب و بدون هیچ نگرانی و بدون هیچ خویشتن فریبی ای بیاندیشد: که اگر من یک شخص ثالث بودم برای کسی که در چنین شرایط بحرانی درون بازار است چه توصیه ای می کردم؟ این اندیشه مقدمه ای می شود بر اینکه آدم به این سه سوال بدون دخالت احساسات پاسخ دهد: در ابتدا و یا میانه و یا انتهای روند کاهشی باید چه کرد؟ روند کاهشی را چگونه می توان تشخیص داد؟ در مواقعی که نمی دانیم چه به چه است باید چه کنیم؟

بازار ما یک طرفه است و در آن فروش از جنس Short نداریم... و نمی توانیم از این افت ها استفاده کنیم... ولی نه... عملا ما هم این حالت را داریم و می توانیم از آن استفاده کنیم... اگر مطمئن باشیم دو سه روز قرار است بازار بریزد، اگر امروز بفروشیم، و پس فردا بخریم، عملا سهاممان را 10 درصد اضافه کرده ایم! یا به عبارت دیگر با جلوگیری از افت ده درصدی نسبت به این نماد یا نسبت به کل بازار مانند این می مانند که ما ده درصد سود کرده ایم!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

روانشناسی فردی این روزها
                  ===============

یک چیز را هم یادم رفت عرض کنم...
                  مهمتر از افت و رشد سهام برای ما سلامتی است.
                  سلامتی را مفت نبازیم!
                  سلامتی خیلی قیمتش بیشتر از این حرف ها است!

از دوستان هم کارگاهی معذرت می خواهم، خیلی ببخشید این گونه حرف می زنم. ولی باید بگوییم:
                  گور بابایش.
                  فوقش این است که نیمی از سرمایه ام را می بازم... می رود پی کارش... یا نمی بازم...
                  به جهنم.
                  سلامتی ام را عشق است. /:.Heart.:/
                  خانواده ام را عشق است. /:.Heart.:/
                  خدایم را عشق است. /:.Heart.:/
                  خودم را عشق است. /:.Heart.:/

از دو حال هم خارج نیست:
                  یا فردا می روم به راحتی تمام سهامم را می فروشم و تا وقتی اوضاع روحی ام آرام نشده کاری نمی کنم.
                  یا سهامم را به راحتی و با اطمینان نگه می دارم و خطرش را با آرامش قلب قبول می کنم و نقدینگی ام را هم خرید می کنم.
                  در هر دو حال هم با اراده ای راسخ و عزمی جزم و فکری آسوده پیش خواهم رفت (بدون احساسی شدن و کاملا با درایت و عاقلانه) و در هر صورت به دنیا لبخند خواهم زد.
                  اصلا اگر هم خواستم بفروشم و نتوانستم و گیر کردم تویش باز هم غمی نیست! دیگر کاری شده که از توان من خارج است... می گذارم روی حساب بلایای طبیعی.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

روانشناسی فردی این روزها
                    ===============

یک چیز را هم یادم رفت عرض کنم...
                    مهمتر از افت و رشد سهام برای ما سلامتی است.
                    سلامتی را مفت نبازیم!
                    سلامتی خیلی قیمتش بیشتر از این حرف ها است!

از دوستان هم کارگاهی معذرت می خواهم، خیلی ببخشید این گونه حرف می زنم. ولی باید بگوییم:
                    گور بابایش.
                    فوقش این است که نیمی از سرمایه ام را می بازم... می رود پی کارش... یا نمی بازم...
                    به جهنم.
                    سلامتی ام را عشق است. /:.Heart.:/
                    خانواده ام را عشق است. /:.Heart.:/
                    خدایم را عشق است. /:.Heart.:/
                    خودم را عشق است. /:.Heart.:/

از دو حال هم خارج نیست:
                    یا فردا می روم به راحتی تمام سهامم را می فروشم و تا وقتی اوضاع روحی ام آرام نشده کاری نمی کنم.
                    یا سهامم را به راحتی و با اطمینان نگه می دارم و خطرش را با آرامش قلب قبول می کنم و نقدینگی ام را هم خرید می کنم.
                    در هر دو حال هم با اراده ای راسخ و عزمی جزم و فکری آسوده پیش خواهم رفت (بدون احساسی شدن و کاملا با درایت و عاقلانه) و در هر صورت به دنیا لبخند خواهم زد.
                    اصلا اگر هم خواستم بفروشم و نتوانستم و گیر کردم تویش باز هم غمی نیست! دیگر کاری شده که از توان من خارج است... می گذارم روی حساب بلایای طبیعی.
                    ??? نوشته بالا از کسی که تو این یک ماهه زیان سنگینی کرده ???
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

می گویم... الحمد لله این تلگرام و اینستاگرام را بستند...
                      ??? ? ???
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آموزشی
                        =====
                        سپری شدن روزهایی مشخص از زمان افت نشانگر
                        ===========================

چنانچه در یکی دو تا از ارسال های آموزشی یکی دو ماه اخیر خدمتتان عرض کردم یکی از روش های پیشنهاد گیری از نشانگرها کار کردن روی زمان نشانگرها است...
                        در زیر تصویری در این ارتباط می بینید.

نشانگر اصلی (که در اینجا نشانگر بخت است) در بخش بالایی تصویر قابل مشاهده است و در زیر آن نشانگری دیگر که از این نشانگر ساخته شده به رنگ آبی مشاهده می شود. این نشانگر روزهای سپری شده از نشانگر اصلی (بخت) را هنگامی که بالای سطح صفر بوده نشان می دهد.
                        از این نشانگر دوم که بر حسب زمان سنجی از روی نشانگر اول ساخته شده می توان پیشنهاد خرید یا فروش داد. (البته خودش شاید نتواند به تنهایی سامانه ی خوبی برای داد و ستد شود ولی به عنوان مکمل عرض کردیم که کمک خوبی می تواند باشد.)
                        اما مشکلی که این نشانگر آبی رنگ دارد این است که اسیر نوسان های اشتباه می شود. فرض بفرمایید در یک روز به خاطر افت شدید قیمت در نماد مزبور به صورت اتفاقی این نشانگر آبی ری استارت شود... ولی از فردای همان روز دوباره بازار متوجه اشتباه خود شود و به رشدش ادامه دهد... در این صورت دوباره نشانگر آبی رنگ هم از سطح صفر شروع می کند به افزایش... ولی این مطلوب ما نیست.
                        در اینجا ما می آییم و نشانگر سوم را از روی نشانگر دوم می سازیم (نشانگر قرمز رنگ که وقتی روی آن آبی می افتد صورتی می شود). در این حالت نوسان های نشانگر دوم را نادیده می گیرد! و کار بسیار عالی و جالبی هم هست.
                        شما اگر مشتاق باشید و این کاره باشید، با دیدن این تصویر می توانید خودتان برنامه اش را بنویسید... ولی اگر خواستید بگویید الگوریتمش را خدمتتان عرض کنم.

اصلا چه کاری است... بگذار همین جا برنامه اش را تقدیم کنم.
                        برنامه سامانه ی سنجش زمان نشانگر:

من از بخت استفاده کرده ام که مال خودم است... هر کسی می تواند از هر چیزی که دوست داشت استفاده کند. مثلا مکدی یا بختامدی. من خیلی تلاش کردم ولی به صورت آرایه ای نتوانستم بنویسم و در آخر مجبور شدم از حلقه کمک بگیرم... /.:blushsmiley:./کسی اگر چیزی به ذهنش می رسد بگوید.
                        نحوه ی پیشنهاد گیری از این نشانگر را هم که گفته بودم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همین جوری
                          ======

#شاپور_استعفا #فاذر #دی #وقوام #کچینی #آرمان
                          د_ز_د_ی یک طرف... بی لیاقتی یک طرف... خدایی چند جا از کشورمان را می شناسید که مسئول و مدیرش د_ز_د یا فـاسد نباشد و هم زمان بی لیاقت و بی کفایت و هم نباشد؟ الان این سهام مسدود شده ی من را نگاه کن... #فاذر که علنا طرف مدیریت را غصب کرده بود! سهامداران جلسه گذاشته بودند که مدیر عامل را برکنار کنند، آن وقت سهامداران را به جلسه راه نمی داد... #دی که گندش آن جور درآمد... #وقوام که دست هر چه تبهکار است را از پشت بسته... خودش مثلا پلیس است! ولی دستش در جیب ما است و به نفع سهامدار عمده اش که بنیاد ناجا باشد از سهامداران کوچک خرده و برده و پس نیاورده و سهام سهامداران خرد را عملا خورده! #آرمان حالا نامعلوم است و هنوز خبری ازش نیامده... ازش می گذریم... #کچینی هم که همه می دانند... #بنیاد_مستضعفان با آن چه کرده... آخر... تو را به خدا مملکت را نگاه کن... چندجای سالم الان تو مملکت پیدا می شود؟؟؟ انصافا؟ خوب... مردم از همین شاکی هستند دیگر... امروز به یک بهانه می آیند در خیابان... فردا به یک بهانه ی دیگر... خدا وکیلی من یکی که تا چند وقت پیش طرفدار پر و پا قرص نظام بودم الان دیگر زده شده ام... البته مخالف نیستم ولی دیگر موافق هم نیستم... از وقتی این #نتاج #مدیر فلان فلان شده ی #وقوام را دیدم که چگونه او را برداشتند از توی سپاه آوردند گذاشتند مدیر عامل #وقوام و بعد آن طور به ما خیانت کرد و به جای اینکه نماینده ما باشد حق ما را به خاطر حفظ بنیاد ناجا از بین برد... بلکه بدتر... حق ما را به نفع آنها خورد... فهمیدم که... متاسفانه فـساد در سطوح پایین این مملکت و این نظام نیست... در سطوح بالاتر هم هست و بلکه بدتر هم هست...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مقداری اندیشه در اقتصاد کلان
                            ===============

دارم به حرف های آقای محمد حسین ادیب می اندیشم...
                            اوراق تا چند روز پیش (یعنی کمتر از یک ماه پیش) یادم می آید که 18 درصد بود... الان بهترینش 16.5 درصد است...
                            دکتر ادیب پیشبینی کرده بود که سود سپرده بانکی به سرعت زیر 10 درصد و یا حتی زیر 5 درصد یا حتی به حدود 1 درصد می رسد!

چند وقت پیش هم یک حرف حسابی زد که البته همه می دانستیم ولی وقتی به وضوح گفته می شود و توسط یک آدم مطمئن و کاربلد و اقتصاددان زده می شود آدم بیشتر گوشش تیز می شود... می گفت بانک ها به اشتباه سود بالا به مردم پرداخت کردند (درست است) و سود تقسیم شده فقط حاصل سفته بازی و اشتباه بوده... و این پول باید خودش را یک جا نشان دهد و سهمی که برده را برگرداند (درست است) و می گفت در یکی از این سه جا خودش را به رخ خواهد کشید: تورم و نرخ ارز و سرعت گردش پول
                            البته ما این جوری بلد نیستیم به خوبی بررسی کنیم... ما پیش خودمان می گوییم این خیل عظیم پول های الکی زیاد شده در بانک که حتی بیشتر از تورم و بیشتر از سود تولید و کلا بیشتر از هر گونه سود ناشی از فعالیت اقتصادی زیاد و بزرگ شده وقتی بیاید از بانک بیرون غوغا می کند... البته دولت در صدد است با پول بنزین و کم کردن یارانه ی یک سری اقشار جلویش را بگیرد... ولی همان گونه که فهمیدیم این کار یک اشتباه روی اشتباهی دیگر (حماقت روی حماقت) شده.
                            حالا اصلا فرض را بگیریم که دولت یارانه ها را هم کم کند و پول بنزین را هم بالا ببرد که 50 هزار میلیارد هم به این طریق از نقدینگی سرگردان را سرکوب کند... باز هم وقتی سد بانک ها بشکند بی شک تورمی که تا الان پشت این سد مخفی کرده بودند و همه ما می دانستیم مانند سیل بیرون خواهد ریخت و تورم ایجاد خواهد کرد...

حوصله نوشتن باقی اش را ندارم... شاید وقتی دیگر.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پس از جو منفی چه بخریم؟
                              ===============

من که حوصله ندارم...
                              ولی دوستانی که وقت و حوصله دارند بیایند نگاه کنند ببینند امروز کدام نمادها بودند که با اینکه بازار می خواست آنها را پایین بکشد مانند اسب سرکش مقاومت می کردند، کدام نمادها بودند که میل به بالا رفتن داشتند و مدام سرکوب می شدند، کدام نمادها بودند که حقوقی (یا حقیقی) بسیار عالی داشت جمع می کرد و ابایی نداشت...
                              خلاصه اینکه این نمادها به احتمال قوی در برگشت بازار قوی تر از دیگران ظاهر خواهند شد. و اگر افت خوبی داشته باشند بهترین گزینه برای خرید می شوند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

امام هادی علیه السلام فرموده اند:

اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ

بجای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن.

(میزان الحکمة، ج7، ص454)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X