کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

پاسخ مسابقات بآشگاه
    ==============

961002 و 961003
    ==========

سلام

سوال : کدام یک از موارد زیر، نسبت ROE را به درستی تعریف کرده است؟
    گزینه 2 یعنی میزان سود شرکت در ازای یک سھم را نمایش می دھد.

سوال : کدام‌یک از موارد زیر جزء مزایای سبدگردانی اختصاصی نسبت به سرمایه‌گذاری مستقیم در بورس محسوب نمی‌شود؟
    گزینه 3 یعنی امکان انتخاب و تغییر سریع در نوع سرمایه‌گذاری توسط سرمایه‌گذار به صورت مستقیم.

سوال : قیمت پایانی سهام شركت نیرو کلر ‌در نماد "شکلر" در پایان معاملات روز چهارشنبه 6 دی ماه در چه محدوده ای خواهد بود ؟
    گزینه 1 یعنی بالاتر از 4810.

سوال : قیمت پایانی سهام شركت مس‌ شهيد باهنر ‌در نماد "فباهنر" در پایان معاملات روز چهارشنبه 6 دی ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟
    گزینه 3 یعنی 7000 تا 7500.

سوال : عدد شاخص کل در پایان در پایان جلسه معاملاتی چهارشنبه مورخ 6 دی ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟
    گزینه 1 یعنی بیش از 97000.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

جو بازار - تابلو خوانی
      ===========

خریداران قوی:

این روز چندم است که واحیا را عالی می خرند؟؟؟ نمودارش را نگاه نکردم ولی احتمالا میانه ی راه باید باشد.
      کرازیح بسیار مهم و برای روز دوم! بسیار مهم.
      شپدیس اولین روزش است و مهم است.
      باز هم خبهمن! این هم بسیار بسیار مهم است. اصلا شبیه این است که رانتی دارند می خرند! بررسی شود.

فروشندگان قوی:

متاسفانه وضع خیلی بد است!
      در مرقام و آپ به وضوح حقیقی به حقوقی داریم.
      کیسون مهم نیست. چون عملا حقوقی بازیگر است و تازگی ها بازارگردان شده.
      در همراه بر خلاف دیروز اخابر خروج قدرت را مشاهده می کنیم. البته اولین روزش است.
      سرچشمه و کلوند وضعشان خراب است. باید در رصدخانه با عنوان «بدها» قرار داد.
      حوصله توضیح در ارتباط با باقی را ندارم... ولی انصافا خودم از زیادی فهرست و شدت موارد بد نگران شدم... در گروه فلزات اساسی وضع خیلی بد است و احتمالا همه اش زیر سر ذوب است که گروه را به گند کشیده...

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• abed
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 428

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام
        بلی... این موضوع ِ مسکن و طلا (ارز) همیشه به عنوان رقیب جدی هست...
        ولی بگذارید نکته نکته به آن نگاه کنیم:
        1- حالا رقیب باشند... که باشند... مهم نیست... بالاخره وقتی مقداری از سهم بازار پول (بانک ها) جدا شود جذب بازارهای دیگر می شود... یک مقدار طلا سهم می برد یک مقدار مسکن یک مقدار هم بورس... بالاخره مقداری پول وارد بازار سرمایه خواهد شد... کم و زیادش جای بحث دارد ولی ان شاء الله با روند کاهشی نرخ های سپرده حتما مقداری پول وارد بازار سرمایه خواهد شد.
        2- در بخش مسکن هم دولت آماده و دست به ماشه است! دولت (و بانک ها) هر چقدر بنگاه های اقتصادی در بورس برای عرضه دارد، دو برابر آن مسکن و ملک اضافی و الکی دارد که دوست دارد از شرش خلاص شود! روی همین حساب سرمایه گذاران ممکن است احساس کنند در آینده یکی دو ساله در بخش املاک نتوانند بهره کافی ببرند و از آنجا که ملک هم مانند شرکت های تولیدی/خدماتی سودسازی معمولی سالانه (EPS) ندارد فلذا ممکن است سرمایه گذاران بترسند و درست حسابی وارد بخش ملک نشوند.
        اکنون (با توجه به صحبت های آقای ادیب) در چند بخش از تهران، سفته بازان در حال داغ کردن بازار هستند. نتایج این بخش (به عنوان نمونه اولیه و پایلوت) برای ما خیلی مهم است. ببینیم آنجا چه می کنند و دولت با آنها چه برخوردی می کند؟ (اصلا آیا برخوردی می کند؟ یا نه؟)
        3- با توجه به صحبت های آقای ادیب در دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی هیچ چیز به اندازه ی ارز (طلا) گران نخواهد شد. خوب این برای بورس خیلی بد است. خیلی. ولی از آنجا که بخشی از درآمدهای شرکت های صادراتی ما (مانند نفتی ها) به ارز وابسته است، این امر می تواند کمک کننده باشد. به خصوص اگر اینکه گران شدن یک باره نباشد و به تدریج باشد و باعث نشود سرمایه ها و انگیزه های سفته بازانه به سمت آن جلب شود.
        باز هم در اینجا شاهد یک ضرب شصت (البته یک ضرب شصت نیمه جالب و دیر هنگام و پس از رشد زیاد) از سمت دولت بودیم. که پس از رشد سفته بازارنه دولت تهدید کرد و اقدام کرد و عرضه کرد و همین باعث می شود پول های سفته بازان زیاد به سمت آن بازار کشیده نشود. تا مدتی...

گمان می کنم:
        دولت می خواهد تورم را ببرد بالا (این از حق انتفاع معادن و صحبت از بنزین 15 هزار ریالی و ... معلوم است) و هر بازاری را هم می خواهد کنترل کند که رفتار هیجانی نداشته باشد (این هم از رفتار پنج ساله ای که ازش دیده ایم معلوم است. به خصوص در بورس.) و می خواهد پول ها را از بانک هم یواش یواش خارج کند. (با هر سه تا هم من موافقم و معتقد بودم باید خیلی پیش تر این کار را می کرد. نه پس از انتخابات)
        به هر حال برای بورس خوب است. یا خیلی یا کمی.
        سلام وخدا قوت
        مطالب ارزندهای ارایه دادید غلظت مطلب زیاد است بخصوص در پیامهای بعدی نقد از گفته های ادیب نیزارایه نمودید. من چون تایپ کردن اهستهای دارم سعی میکنم فقط خلاصه کنم.
        ۱. در سنوات قبلی رشد ویا عدم رشدمسکن ان کمتر بدلیل تقاضای وافعی نیاز مسکن در تهران بوده و روزنامه های دنیای اقتصاد و... بر خالی بودن درصد بسیار بالا و صرفا بیشتر برای بورس بازی ملک بوده
        ۲- پس اگر بعنوان ضربه گیر حجم نقدینگی در نظر بگیریم هنوزجا دارد. اگر این مطلب درست نباشد (همیشه امکان دارد اشتباه کنیم) تکلیف حجم نقدینگی جیست؟ ایا بورس توان تحمل نقدینگی عظیمی که در اثر کم کردن نرخ سود به مثلا ۸-۱۱٪ ویا کمتر رادارد؟ ( باتوجه به پی به ای بازار) و تازه شما باید افراد را با بورس هم اشنا ومطمین سازید (کاری بس خطیر با توجه به تاریخچه اخیر بازار)
        ۴-شایدباید سوال کرد مگر حجم نقدینگی دیگر قابل تحمل نیست؟ تخصصی است و امار میخواهد ولی شواهد وقراین میگویند رکود نتیجه این خلق بیجهت پول توسط بانکهاست. وقتی شما ۲۰-۲۹٪ در سال خلق پول میکنید و در مقابل تولید کالای شما در کلان ماکسیمم ۴.۵٪ رشد میکند این کمبود باید یکجا گریبانگیر شود. راه ادامه به سود بالا وجلوگیری از سرازیر شدن نقدینگی به بقیه بازارها هم بالخره مسدود است (چرا؟ .....نظر؟.). پس مجبوربه باز نمودن بازارهای مواری میشوپد فقط موضوع زمانبندی ونحوه اجراست که بنفع است کمتر هیجانی باشد (اگر امکان داشت)
        بورس هم حتما جای خود را دارد.
        پس ما میتوانیم روی سهمها سرمایه گداری کنیم. سوال طلایی کدام سهمها؟
        ایا سهمهایی که p/Eخوب دارند؟بله چون ....
        اینجا کار سخت شد چون روانشناسی بازار میاید تو کار و....و باید از کار دانان و با تجربه های بازار نطر گرفت .
        اینجا با نظر شما موافقم که اگر من بخود را به جای ... بودم کدام سهم و چرا . خوب کار ما هم همین است باید تحلیل کنیم ودست بازار را بخوانیم
        در بورس چه کنیم؟
        من بدلایل مختلف (از جمله علمی و تجربه) معتقدم اکثر اوقات رشد یک سهم بدلیل پارامترهای زیاد نیست و اکثرا بدلیل ترکیبی از دو فاکتور و یا ۳ فاکتور با هم است. اگر این را قبول کنیم باید دنبال این ترکیب فاکتورها(عوامل)باشیم که بعضی از دوستان ناخوداگاه به ۲-۳ غامل در نوشته های خود اشاره میکنند. میتوانیم بعضی از سهمهای اشاره شده را بگیریم و عاملهای اصلی رشد انها را تعیین کنیم (باید خودمان را محدود به ۲-۳ عامل یا ترکیب انها کنیم) مثلابرای یک سهم مشخص بگوییم: قیمت کف همراه با p/eپایین و حقوقی همراه تمام .همین. نظرتون چیه؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط abed پست شده است View Post
          سلام وخدا قوت
          مطالب ارزندهای ارایه دادید غلظت مطلب زیاد است بخصوص در پیامهای بعدی نقد از گفته های ادیب نیزارایه نمودید. من چون تایپ کردن اهستهای دارم سعی میکنم فقط خلاصه کنم.
          ۱. در سنوات قبلی رشد ویا عدم رشدمسکن ان کمتر بدلیل تقاضای وافعی نیاز مسکن در تهران بوده و روزنامه های دنیای اقتصاد و... بر خالی بودن درصد بسیار بالا و صرفا بیشتر برای بورس بازی ملک بوده
          ۲- پس اگر بعنوان ضربه گیر حجم نقدینگی در نظر بگیریم هنوزجا دارد. اگر این مطلب درست نباشد (همیشه امکان دارد اشتباه کنیم) تکلیف حجم نقدینگی جیست؟ ایا بورس توان تحمل نقدینگی عظیمی که در اثر کم کردن نرخ سود به مثلا ۸-۱۱٪ ویا کمتر رادارد؟ ( باتوجه به پی به ای بازار) و تازه شما باید افراد را با بورس هم اشنا ومطمین سازید (کاری بس خطیر با توجه به تاریخچه اخیر بازار)
          ۴-شایدباید سوال کرد مگر حجم نقدینگی دیگر قابل تحمل نیست؟ تخصصی است و امار میخواهد ولی شواهد وقراین میگویند رکود نتیجه این خلق بیجهت پول توسط بانکهاست. وقتی شما ۲۰-۲۹٪ در سال خلق پول میکنید و در مقابل تولید کالای شما در کلان ماکسیمم ۴.۵٪ رشد میکند این کمبود باید یکجا گریبانگیر شود. راه ادامه به سود بالا وجلوگیری از سرازیر شدن نقدینگی به بقیه بازارها هم بالخره مسدود است (چرا؟ .....نظر؟.). پس مجبوربه باز نمودن بازارهای مواری میشوپد فقط موضوع زمانبندی ونحوه اجراست که بنفع است کمتر هیجانی باشد (اگر امکان داشت)
          بورس هم حتما جای خود را دارد.
          پس ما میتوانیم روی سهمها سرمایه گداری کنیم. سوال طلایی کدام سهمها؟
          ایا سهمهایی که p/Eخوب دارند؟بله چون ....
          اینجا کار سخت شد چون روانشناسی بازار میاید تو کار و....و باید از کار دانان و با تجربه های بازار نطر گرفت .
          اینجا با نظر شما موافقم که اگر من بخود را به جای ... بودم کدام سهم و چرا . خوب کار ما هم همین است باید تحلیل کنیم ودست بازار را بخوانیم
          در بورس چه کنیم؟
          من بدلایل مختلف (از جمله علمی و تجربه) معتقدم اکثر اوقات رشد یک سهم بدلیل پارامترهای زیاد نیست و اکثرا بدلیل ترکیبی از دو فاکتور و یا ۳ فاکتور با هم است. اگر این را قبول کنیم باید دنبال این ترکیب فاکتورها(عوامل)باشیم که بعضی از دوستان ناخوداگاه به ۲-۳ غامل در نوشته های خود اشاره میکنند. میتوانیم بعضی از سهمهای اشاره شده را بگیریم و عاملهای اصلی رشد انها را تعیین کنیم (باید خودمان را محدود به ۲-۳ عامل یا ترکیب انها کنیم) مثلابرای یک سهم مشخص بگوییم: قیمت کف همراه با p/eپایین و حقوقی همراه تمام .همین. نظرتون چیه؟

سلام
          ===============
          ابتدا بگذارید اشاره کنم (یعنی انتقاد کنم) که شما تایپتان خیلی بد است. کاملا معلوم است یک سری جاها جملات را به خاطر عدم اطاله کلام خلاصه کردید و یک جاهایی را فاکتور گرفته اید!
          ===============
          در مورد اینکه آیا بورس جایش را دارد یا نه -------> نه. بورس کنونی جایش را ندارد! ولی بورس یک ظرف با ظرفیت محدود نیست! بورس می تواند هر چقدر دوست داشته باشید جا باز کند! و این کار را دولت با «بیانداز بیانداز» هایش احتمالا انجام خواهد داد و می تواند راحتی هر چه دوست دارد در آن عرضه کند. و قصد هم دارد بکند. (به نگر من) و باید هم بکند.
          ===============
          در مورد اینکه مردم همه آشنا نیستند -----------> به نگر بنده انسان در مسائل اقتصادی چند خصیصه دارد. یکی اش همین انعطاف پذیری بالا و سرعت در تغییر است و دیگری این است که انسان در بعد اقتصادی اش بسیار بسیار به حیوان شباهت دارد و با کمترین چماق و هویجی از این سو به آن سو کشانده می شود... می گویید نه، یک نگاه بیاندازید به دوران اوج بساز بفروشی که از دکتر و مهندس تا معلم و خانه دار و و و همه به فکر بساز بفروشی افتاده بودند! یعنی طرف صبح ها می رفت تو اداره کارمندی می کرد شب ها می آمد سر کارگرهای ساختمان و بساز بفروشی می کرد! :d وضعیت عجیبی شده بود که گمان نکنم در هیچ جای دیگری از جهان همچین چیزی بوده باشد...
          یا به خاطر بیاورید که بحث گلد کوئیست چگونه یک شبه همه جا را فرا گرفت و شب می خوابیدی صبح بیدار می شدی می دیدی یکی زنگ زده و می خواهد «پرزنت» ات بکند! :d و اتفاقا مردم سرمایه های کلانی را هم می آوردند در کار...
          نمونه ی این مسائل زیاد است... در صف رفتن ها و خبرهایی که مردم به سرعت دهان به دهان به هم منتقل می کنند و همه گیر می شود... هم صف اجناس کوپنی را می گویم. هم صف اجناس حراج خرده! هم صف سکه های حراجی زمان آقای احمدی نژاد!
          چقدر سریع مردم یاد گرفتند که در زمانی باید بروند برنج بخرند و ذخیره کنند که فردا گران شد بفروشند!!! یادتان هست؟ یا یک زمانی مایه ی شوینده یا ماکارونی! واقعا آن سرعت برای من تعجب بر انگیز بود...
          یک زمانی مردم می رفتند دلار می خریدند چون می دانستند قرار است گران شود و بعد همه خیلی سریع یاد گرفتند که باید بروند اجناس خارجی بخرند... که یک بار به سمت خودرو حمله کردند یک بار به سمت لوازم خانگی...
          پس از این بابت هیچ جای نگرانی نیست... سرعت تغییر مردم در این زمینه بسیار بالا است... و حتی نیاز به آموزش هم ندارد و خود مردم به شیوه ی دهان به دهان تمام اطلاعات لازم را بین خود رد و بدل می کنند کافی است یک چماق خوب روی سپرده ها و یک هویج خوب روی بورس به مردم نشان داده شود... شما مطمئن باشید فردای همان روز مردم پشت درب کارگزاری ها صف کشیده اند!!! (حالا فردا که اغراق است... ولی ظرف مدت کمتر از نیم سال احتمالا مردم دسته دسته پول هایشان را به بورس می آورند...)
          ضمن اینکه ما الان کم کد بورسی نداریم!
          فقط 160 هزار نفر دارند در عرضه اولیه شرکت می کنند! و شمار دارندگان کد بورسی میلیونی است! (و از هر خانواده هم فقط یکی نیاز است) و همه ی اینها بالقوه آماده هستند فعال بورسی شوند.
          ===============
          در مورد اینکه کدام نمادها در هنگام رشد این گونه ی بازار بیشتر مورد اقبال قرار می گیرند --------> باید عرض کنم که اولین نکته ای که ما باید به آن نگاه کنیم این است که رشد نمادها در زمان رکود و در زمان رونق متفاوت است. در زمان رکود نمودار خوب داشتن و کوچک بودن یک نماد خیلی عالی یا خیلی خطرناک می تواند باشد و سفته بازان در آن مدت بازار را دست می گیرند و روی نمادهای کوچک بازی می کنند. ولی در زمان رشد مطمئن بودن و بنیاد خوب داشتن یک نماد خیلی مهم است. مطمئن بودن هم با بنیاد و پی بر ای فرق می کند. یک نماد شفاف و واقع در بازار اصلی بورس بسیار مطمئن تر از یک نماد در بازار پایه ی فرابورس و غیر شفاف است. یا یک نماد بزرگ مطمئن تر از یک نماد کوچک است.
          ===============
          در مورد یکی دو عامل رشد. ابتدا پی بر ای -----> پی بر ای اصلا مهم نیست. به نگر من. الان هم که سازمان می خواهد برش دارد کلا.... و به جایش سود سنوات پیش را لحاظ کند. باز اگر بگوییم پی بر ای تحلیلی یک چیزی. ولی خود پی بر ای اصلا مهم نیست.
          اما در مورد حقوقی همراه ----------------------> حرف درست است ولی همان گونه که می دانید باید این را به صورت پیچیده تر و با جزئیات بیشتر نگاه کرد... خودتان می دانید که در خیلی از مواقع حقوقی یک باره نقش عوض می کند... یعنی مثلا تا امروز داشته حق می خریده، از فردا می آید حق می فروشد. یا همزمان سهم اصلی را می فروشد و حق می خرد. یا برعکس. یا اینکه نشان می دهد که دارد می فروشد ولی در عمل دارد با یک سری کدهای حقیقی/حقوقی جمع می کند! از اینها که بگذریم در مواقع رشد سیل آسای بورس دیده ایم که حقیقی ها می توانند حقوقی های بزرگ را ناک_اوت کنند! یعنی مانند سال 92 وضع جوری می شود که تمام حقوقی های دولتی به جان بازار می افتند و حتی در برخی نمادها به صورت درصدی! در هر روز عرضه انجام می دهند! ولی باز خریدار حقیقی (خرد و درشت) از در و دیوار می ریزد و صف خرید مجدد شکل می دهد! یعنی نه تنها آن عرضه بد نمی شود که هیچ مردم استقبال هم می کنند! (یاد صف های میلیاردی وبصادر و خساپا و مبین و ... به خیر... :) ) البته این وضع در میان مدت بازار را می تواند ساکت کند... ولی 1- در میان مدت (یعنی مثلا با یک ماه عرضه شدید حقوقی های دولتی) و نیز اینکه 2- ممکن است ذات بازار عوض شود... یعنی اگر سپرده ها حسابی همین جور حسابی پایین بیاید و پایین باشد به راحتی نقدینگی موجود در سپرده ها می تواند تمام سهم دولت در سهام حاضر یا سهامی که بعدا عرضه می شود را ببلعد!
          در مورد کف هم که ----------> موافقم.
          ================
          در مورد اینکه در سنوات پیشین رشد سفته بازی بوده -------> ببینید... هر سفته بازی ای بی حساب کتاب نمی شود... باید پشت یک سفته بازی موفق یک وضع بنیادی یا یک استدلالی چیزی وجود داشه باشد... سفته بازان معمولا قیمت را از کف می گیرند می برند بالا... یا اینکه ابتدا یک موج بنیادی آغاز می شود و سپس سفته بازان آن موج را گرمش (داغش) می کنند...
          در زمان های گذشته هر بار دلیلی وجود داشته... مثلا تورم بالای کشور و اعتقاد راسخ مردم به اینکه مسکن و زر و ارز هیچ گاه ارزان نمی شود... یا مثلا تزریق شدید نقدینگی به بخش مسکن به صورت عمد توسط دولت ها (حالا به هر دلیل... برای خانه دار شدن مردم یا برای افزایش اشتغال یا هر چه...) ... یا مثلا در این دوره ی اخیر سال 92 به خاطر افزایش یک باره ی ارز و توقع مردم از اینکه همه چیز باید قیمتش چهار برابر شود (که اعتقاد درستی هم بوده تقریبا) و سپس هجوم نقدینگی مردم و سفته بازان پس از چند برابر کردن پول هایشان در خرید و فروش ارز و زر و خودرو ...
          در تمامی این حالات که دقیق مشاهده بفرمایید رد پایی ملموس از دولت می بینید... یعنی این دولت است که با تبیین سیاست های کلی اش به بازار می گوید چه کند. با همان چماق و هویج هایش... کافی است دولت وام مسکن را دست کاری کند... یا کافی است مالیات بر خانه های خالی بگیرد یا نگیرد... یا کافی است در بحث نظارت بر ساخت سختگیری یا آسانگیری هایی انجام دهد... یا کافی است تراکم را کمتر یا بیشتر تزریق کند. یا کافی است ارزش ارز و سیمان و فولاد را دستکاری کند...
          احتمالا دولت دوست دارد مسکن گران نشود ولی رونق داشته باشد. دقیقا مانند بورس. پس احتمالا اجازه خواهد داد یک مقدار از پول های سپرده ها برود به آن سمت. به خصوص اینکه بانک ها کلی ملک و املاک دارند که روی دستشان مانده و باید از شر آن خلاص شوند...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه
            =============

961004
            ====

سلام.

سوال : کدام گزینه در خصوص صرف سهام صحیح نیست؟‌
            گزینه 2 یعنی بخشی از هزینه‌های عملیاتی شرکت در حساب بدهکار صرف سهام منظور میشود.

سوال : کدامیک از موارد زیر در خصوص کاهش سرمایه شرکت‌ها صحیح نیست؟‌
            گزینه 2 یعنی شرکت‌های سهامی عام نمی توانند سرمایه خود را به کمتر از 5میلیون تومان کاهش دهند.

سوال : مثلث های مورب (Ending Diagonals) در کدامیک از امواج الیوت ظاهر می شوند؟‌
            گزینه 1 یعنی موج 5.

سوال : قیمت پایانی سهام شركت توسعه ‌معادن ‌وفلزات‌ در نماد "ومعادن" در پایان معاملات روز شنبه 16 دی ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟
            گزینه 2 یعنی 2031 تا 2160 ریال.

سوال : قیمت پایانی سهام شركت معدني و صنعتي گل گهر در نماد "کگل" در پایان معاملات روز شنبه 30 دی ماه در چه محدوده ای خواهد بود
            گزینه 1 یعنی بالاتر از 3530 ریال.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نطرین امروز از ساعت 12.5 است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آموزشی - برای اندیشه
                =============

نگاهی دوباره به مکدی (پالایه کردن سه چهارم پیشنهاد ها+چند ایده)
                ======================================

خلاصه می کنم:
                می خواهیم از مکدی پالایه (filter) بسازیم به گونه ای که سه چهارم از پیشنهادهایمان را که در فرینه (پیشنهاد فروش در بیشینه یا پیشنهاد خرید در کمینه) نیست را از بین ببرد.
                مکدی یعنی سرعت.
                مکدی یعنی قیمت امروز نسبت به قیمت چند روز پیش چه حالتی دارد؟
                پس لزوما دره ی مکدی با دره ی قیمت هماهنگ نیست. و مکدی پیش فاز است! (در اصل مکدی آمده اند میانگین گیری کرده اند که این پیش فازی و آن پیش فازی همدیگر را خنثی کنند.)
                اما کجای مکدی برای پیشنهاد دادن خوب است؟ آیا عبور از صفرش خوب است؟ ابدا! چرا که عبور از صفر در مکدی یعنی قیمت امروز برابر قیمت میانگین چند روز گذشته است! عملا این یعنی تاخیر زیاد.
                برای کسانی که روی کف شناسی در الگوی وی (نه یو) دارند کار می کنند. دقیقا بهترین جا برای پیشنهاد دادن همان کف مکدی است.
                پس در کل اگر بخواهیم یک پالایه ی عمومی برای همه ی حالات بنویسیم می شود زمان بین کف مکدی تا عبور از صفر آن.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/12/26, 13:50.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پاسخ مسابقات بآشگاه
                    ===========

961005
                    =====

سلام.

سوال : افزایش قیمت متانول بر روی سودآوری کدام‌یک از شرکت‌های زیر بیشتر تاثیرگذار است؟
                    گزینه 2 یعنی شرکت پتروشیمی زاگرس.

سوال : کارمزد خرید گواهی سپرده طلا در بورس چقدر است؟
                    گزینه 2 یعنی 0.0019 .
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

چون روی طلا تا حالا تو عمرم کار نکرده ام با گواهی سپرده آشنایی نداشتم. اگر شما هم مثل من هستید این مقاله (که مربوط به همان سوال بالا است) احتمالا برایتان مفید خواهد بود:

دربازار بورس اوراق بهادار، با توجه به نیاز سرمایه‌گذاران، ابزارهای متنوعی طراحی شده است. یکی از ابزاری که به تازگی در این بازار عرضه شده، اوراق گواهی سپرده سکه طلا است. پس از گذشت حدود ۸ سال از راه اندازی بازار آتی سکه، در اسفند ۱۳۹۴معاملات گواهی سپرده طلا به منظور شفافیت و کشف قیمت رسمی سکه و همچنین تنوع بخشی به سبد ابزارهای مالی، راه اندازی شد. معاملات این ورقه بهادار در بورس همانند سایر اوراق، شرایط و قوانین خود را داراست. در این مطلب قصد داریم به‌طور اختصار در خصوص اوراق سپرده سکه طلا، نحوه معامله، مزایا و هزینه‌های آن صحبت کنیم. تعریف گواهی سپرده

گواهی سپرده ورقه‌ای است بهادار که نشان‌دهنده مالکیت دارنده آن بر مقدار معینی کالای سپرده‌شده در انبار است؛ پشتوانه آن قبض انباری است که توسط انباردار صادر می‌شود. بنابراین مقدار کالا در اوراق سپرده مشخص است و این کالا در انبار معینی سپرده شده است. کالا در کدام انبار سپرده می‌شود؟

کالاهای ذکرشده در گواهی سپرده سکه طلا، در انبار بورس کالای ایران نگهداری می‌شود. آدرس این انبار در خزانه‌داری پردیس بانک رفاه معرفی‌شده است. در این انبار پس آن‌که اصالت سکه های مورد نظر بررسی شد، گواهی سپرده صادر می‌شود. ویژگی‌ سکه مورد تایید انبار
                      • نوع: سکه تمام بهار آزادی
                      • سال ضرب: ۱۳۸۶
                      • عیار: ۹۰۰ در هزار
                      • وزن: ۸٫۱۳۳ گرم

فرآیند انجام معاملات، تسویه و تحویل سکه

انجام معامله:

افرادی که تمایل به خرید یا فروش سکه از طریق گواهی سپرده سکه دارند، می‌توانند از طریق سازوکار بورس اوراق بهادار، معامله خود را انجام دهند. برای این کار داشتن کدبورسی الزامی است. اگر فرد نام کاربری سامانه معاملات برخط آنلاین (سهام) را نیز داشته باشد، می‌تواند بدون مراجعه به شعب کارگزاری‌ها، معامله خود را از طریق سامانه معاملات برخط به راحتی انجام دهد. بنابراین با داشتن کد بورسی مشتری می‌تواند از طریق کارگزاران دارای مجوز گواهی سپرده سکه کالایی، اقدام به معامله این اوراق نماید.
                      نحوه خرید اوراق همانند سهام است. یعنی چنانچه گفته شد، مشتری می‌تواند به صورت حضوری یا آنلاین، اوراق مدنظر خود را خریداری نماید. شایان ذکر است برای خرید این اوراق، مشتری باید حساب معاملاتی خود را به میزان کافی شارژ نماید. در صورتی که مشتری به صورت حضوری اقدام به خرید یا فروش کند، لازم است علاوه بر وایز وجه مورد نیاز، فرم درخواست خرید یا فروش خود را نیز تکمیل کرده و تحویل کارگزاری دهد. معاملات گواهی سپرده (خرید و فروش) طبق جدول عرضه و تقاضا و در نماد سکه ۹۷۱۲-۰۱ (سکه تمام بهار آزادی تحویل۱روزه) انجام می شود. ثبت درخواست خرید گواهی سپرده سکه طلا زمان معاملات

• مرحله پیش گشایش: از ساعت ۸:۳۰ تا ساعت ۹ صبح
                      • گشایش: راس ساعت ۹ صبح
                      • مرحله حراج پیوسته: از ساعت ۹ الی ۱۵:۳۰

اقدامات دارنده سکه فیزیکی برای فروش سکه خود طی گواهی سپرده

دارندگان سکه فیزیکی، می‌توانند با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر به خزانه بانک رفاه مراجعه کرده و سکه یا سکه‌های مورد نظر خود را به انبار تحویل دهند. پس از اعتبارسنجی سکه‌ها، قبض انبار یک روز کاری بعد صادر می‌شود و فرد می‌تواند آن را دریافت نماید. دارنده قبض انبار می‌تواند از طریق مراجعه حضوری به کارگزاری‌ها یا سامانه معاملات برخط سهام، اقدام به فروش سکه یا سکه‌های خود نماید. فروشنده می‌تواند یک روزکاری پول حاصل از فروش را برداشت نموده یا با آن به معاملات دیگر بپردازد. ساعت مراجعه به خزانه بانک برای تحویل دادن و گرفتن سکه:

ساعت مراجعه به خزانه بانک رفاه (انبار بورس کالا) برای تحویل سکه (توسط دارندگان سکه فیزیکی) یا دریافت سکه (توسط دارندگان اوراق گواهی سپرده) از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ روزهای کاری است. نکته: سکه‌هایی که پس از ساعت ۱۲ ظهر روز کاری جاری به خزانه بانک تحویل داده می‌شود، پس از ۲ روز کاری تبدیل به گواهی سپرده کالاییِ قابل معامله می‌شود. برای تحویل سکه به انبار یا دریافت سکه از انبار، حضور شخص خریدار یا نماینده قانونی وی (با مدارک شناسایی و وکالت‌نامه) الزامی است. آدرس انبار بورس کالا (خزانه بانک رفاه): تهران – میدان ونک – خیابان ملاصدرا – خیابان شیراز شمالی – شماره ۱۸۶ – کد پستی: ۹۹۱۷۵۶۷۸۳ هزینه‌های معاملاتی:

۱- هزینه ارزیابی و کارشناسی هر سکه: ۵۰۰۰ ریال (در زمان تحویل دریافت می‌شود) ۲- هزینه انبارداری هر سکه: روزانه ۵۰ ریال ۳- کارمزد معاملات: ۰٫۰۰۱۹ ارزش معامله تفاوت‌معاملات گواهی سپرده با سهام عادی
                      مکانیزم خریدوفروش گواهی سپرده سکه طلا در سامانه آنلاین تقریباً مشابه خریدوفروش سهم عادی است و نماد آن در سایت مدیریت فناوری بورس قابل مشاهده است. اما تفاوتهای هم دارد. در ادامه تفاوت این دو نوع اوراق را آمده است:
                      • برای خرید سهام، با انتخاب نماد آن لازم است قیمت و حجم مورد نظر در زمان ارسال سفارش درج شود. اما برای خرید گواهی سپرده بجای حجم سفارش مدنظر، باید حاصل ضرب آن را در عدد ۱۰ وارد کرد. به عنوان مثال برای خرید ۱ گواهی سپرده باید عدد ۱۰ و برای خرید ۲۰ گواهی سپرده باید عدد ۲۰۰ در بخش حجم سفارش ثبت گردد. همچنین قیمت واحد درج شده در سفارش برابر است با قیمت مجاز سکه (طبق تابلوی عرضه و تقاضا) تقسیم بر عدد ۱۰٫ به عنوان مثال برای معامله سکه در قیمت ۱،۱۰۰،۰۰۰ تومان، مشتری باید درخواستی با تعداد ۱۰ سفارش ۱۱۰ هزارتومانی را در سامانه ثبت کند.
                      • معاملات این اوراق گواهی سپرده به‌طور معمول در بازه زمانی ۹ الی ۱۵:۳۰ روزهای کاری بورس اوراق بهادار (شنبه تا چهارشنبه) انجام می‌شود. اما معاملات سهام عادی به‌طور معمول در بازه زمانی ۹ صبح الی ۱۲:۳۰ ظهر روزهای کاری صورت می‌پذیرد.
                      • دامنه نوسان سهام عادی در بازار بورس و فرابورس برای اکثر نمادها ۵±% است. اما دامنه نوسان گواهی سپرده سکه طلا ۱۰±% است.
                      • با فروش سهام عادی، ۳ روز کاری بعد پول از حساب معاملاتی مشتری قابل برداشت خواهد بود. اما پس از فروش اوراق گواهی سپرده، یک روز کاری بعد، می‌توان پول حاصل از فروش را برداشت کرد.
                      • معاملات سهام در زمان فروش ۰٫۵% کارمزد در بردارد ولی معاملات گواهی سپرده فاقد مالیات است.

مزیت گواهی سپرده سکه طلا:

• امنیت

این اوراق برای افزایش ضریب ایمنی در حمل و نقل، نگهداری و معاملات سکه نقدی و جابجایی مربوط به آن صورت گرفته است. ایجاد بستری امن برای خریدوفروش سکه و انتقال پول مربوط به آن، از اهداف بورس کالای ایران در ورود به معاملات گواهی سپرده سکه طلا است. در این معاملات دارنده گواهی بانام، امکان معامله و نگهداری را دارد و نیازی به حمل و نگهداری سکه را ندارد. از طرفی تحویل فیزیکی سکه نیز در صورت درخواست دارنده آن به فاصله یک روز انجام می‌پذیرد و ریسک جابجایی این کالا را کاهش می‌دهد.
                      • کارمزد بسیار پایین معاملات نسبت به صرافی‌ها

معاملات گواهی سپرده سکه، کارمزدی به مراتب کمتر از کارمزد صرافی‌ها دارد و نوسانات مربوط به شرایط خاص را نیز ندارد.
                      • عدم نیاز به مراجعه حضوری و حمل فیزیکی کالا (معاملات به‌صورت آنلاین انجام می‌شود)
                      • کشف نرخ عادلانه در بورس توسط مکانیسم عرضه و تقاضا
                      • دارا بودن قابلیت وثیقه برای اخذ تسهیلات
                      • معافیت مالیاتی در معاملات (خریدوفروش)
                      • انتقال بخشی از سفته‌بازی بازار سکه از معاملات نقدی به گواهی سپرده

نکات تکمیلی:

• هر فرد حقیقی و یا حقوقی می‌تواند با مراجعه به بانک رفاه کارگران و تحویل سکه گواهی سپرده کالای سکه دریافت نماید و سپس گواهی دریافت شده را نگهداری و یا در بازار بورس به فروش رساند.
                      • برای خرید گواهی سپرده کالایی سکه نیز فرد صرفاً می‌تواند از طریق معاملات آنلاین و یا تماس با کارگزار و واریز وجه اقدام به خرید نماید.
                      • تحویل سکه به خریداران، با همان قیمت معامله‌شده در سیستم انجام می‌شود.
                      • قیمت کشف‌شده در بازار این اوراق می‌تواند در آینده‌ای نه‌چندان دور، مبنای خریدوفروش معاملات آتی و آپشن سکه طلا باشد.
                      • هر گواهی سپرده شامل ۱ سکه است.

جمع‌بندی

اوراق گواهی سپرده کالایی با هدف افزایش ایمنی مشتریان در معاملات سکه نقدی ایجاد شده است. معاملات این اوراق به عنوان شاخه جدیدی از معاملات اوراق بهادار دارای قوانین و شرایط خاص خود است؛ لذا لازم است مشتریان محترم با اطلاع و آگاهی کافی اقدام به معامله اوراق گواهی سپرده نمایند. از جمله دقت به زمان معامله، نحوه اعتبارسنجی سکه‌ها، سازوکار معامله بخشی از اطلاعاتی است که باید به آن توجه داشت.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

از نیما آزادی - چگونگی بررسی بنیادی شرکت های پتروشیمی که در حد طرح هستند
                        ===============================================

✅طرح های پتروشیمی

یک سری از این شرکت های پتروشیمی که صرفاً طرح هستند چند وقتی است مورد توجه بازار قرار گرفته است. در واقع با یک پولتیک،هیجانی در خرید ایجاد کردند تا "بانک صادرات" سهام این شرکت ها را در بازار راحت عرضه کند!
                        فارغ از اینکه این شرکت ها در این قیمت ها ارزش خرید دارند یا ندارند لازم است خدمت دوستان نازنین متذکر شوم که عزیزان من، این مدلی نیست برید ببینید شرکت ظرفیتش چقدر هست ضربدر قیمت فعلی محصول کنید، بهای تمام شده رو کسر کنید و ازش به سود برسید!!

عزیز جان، سال های اول شرکت های پتروشیمی هزینه های استهلاک وحشتناکه، کلا ذهنیت سود رو از ذهنتون دور کنید.
                        از سوی دیگر به این فکر نکنید که از ب بسم الله شرکت بیاد در پیک ظرفیت تولید بکند.
                        از طرف دیگه در عمده شون تسهیلات ارزی کلان گرفته شده که با رشد شدید ارز عملاً ممکن است سودی در چند سال عاید آنها نشود.
                        نکته مهم تری که لازم است حتماً توجه شود این است که یک وقت پیشرفت طرح 90% است و شما میگید 10% چیزی نیست که ته سال 96 اینها به 100% میرسند! اصلا اینطوری نیست یهو می بینی 90% تا 91% دو سال طول کشید!

هیجانی اگر در سهام این مدلی بازار هست صرفاً بازی هایی است که تعریف می شود و اخباری از این منظر که شرکت ها در آستانه تولید قرار گرفتند. اگر به سمت حساب کتاب سود بروید محاسبات طور دیگری رقم می خورد....

متن بالا به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش سهام این مدلی نیست.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 428

سلام
                          ===============
                          ابتدا بگذارید اشاره کنم (یعنی انتقاد کنم) که شما تایپتان خیلی بد است. کاملا معلوم است یک سری جاها جملات را به خاطر عدم اطاله کلام خلاصه کردید و یک جاهایی را فاکتور گرفته اید!
                          ===============
                          در مورد اینکه آیا بورس جایش را دارد یا نه -------> نه. بورس کنونی جایش را ندارد! ولی بورس یک ظرف با ظرفیت محدود نیست! بورس می تواند هر چقدر دوست داشته باشید جا باز کند! و این کار را دولت با «بیانداز بیانداز» هایش احتمالا انجام خواهد داد و می تواند راحتی هر چه دوست دارد در آن عرضه کند. و قصد هم دارد بکند. (به نگر من) و باید هم بکند.
                          ===============
                          در مورد اینکه مردم همه آشنا نیستند -----------> به نگر بنده انسان در مسائل اقتصادی چند خصیصه دارد. یکی اش همین انعطاف پذیری بالا و سرعت در تغییر است و دیگری این است که انسان در بعد اقتصادی اش بسیار بسیار به حیوان شباهت دارد و با کمترین چماق و هویجی از این سو به آن سو کشانده می شود... می گویید نه، یک نگاه بیاندازید به دوران اوج بساز بفروشی که از دکتر و مهندس تا معلم و خانه دار و و و همه به فکر بساز بفروشی افتاده بودند! یعنی طرف صبح ها می رفت تو اداره کارمندی می کرد شب ها می آمد سر کارگرهای ساختمان و بساز بفروشی می کرد! :d وضعیت عجیبی شده بود که گمان نکنم در هیچ جای دیگری از جهان همچین چیزی بوده باشد...
                          یا به خاطر بیاورید که بحث گلد کوئیست چگونه یک شبه همه جا را فرا گرفت و شب می خوابیدی صبح بیدار می شدی می دیدی یکی زنگ زده و می خواهد «پرزنت» ات بکند! :d و اتفاقا مردم سرمایه های کلانی را هم می آوردند در کار...
                          نمونه ی این مسائل زیاد است... در صف رفتن ها و خبرهایی که مردم به سرعت دهان به دهان به هم منتقل می کنند و همه گیر می شود... هم صف اجناس کوپنی را می گویم. هم صف اجناس حراج خرده! هم صف سکه های حراجی زمان آقای احمدی نژاد!
                          چقدر سریع مردم یاد گرفتند که در زمانی باید بروند برنج بخرند و ذخیره کنند که فردا گران شد بفروشند!!! یادتان هست؟ یا یک زمانی مایه ی شوینده یا ماکارونی! واقعا آن سرعت برای من تعجب بر انگیز بود...
                          یک زمانی مردم می رفتند دلار می خریدند چون می دانستند قرار است گران شود و بعد همه خیلی سریع یاد گرفتند که باید بروند اجناس خارجی بخرند... که یک بار به سمت خودرو حمله کردند یک بار به سمت لوازم خانگی...
                          پس از این بابت هیچ جای نگرانی نیست... سرعت تغییر مردم در این زمینه بسیار بالا است... و حتی نیاز به آموزش هم ندارد و خود مردم به شیوه ی دهان به دهان تمام اطلاعات لازم را بین خود رد و بدل می کنند کافی است یک چماق خوب روی سپرده ها و یک هویج خوب روی بورس به مردم نشان داده شود... شما مطمئن باشید فردای همان روز مردم پشت درب کارگزاری ها صف کشیده اند!!! (حالا فردا که اغراق است... ولی ظرف مدت کمتر از نیم سال احتمالا مردم دسته دسته پول هایشان را به بورس می آورند...)
                          ضمن اینکه ما الان کم کد بورسی نداریم!
                          فقط 160 هزار نفر دارند در عرضه اولیه شرکت می کنند! و شمار دارندگان کد بورسی میلیونی است! (و از هر خانواده هم فقط یکی نیاز است) و همه ی اینها بالقوه آماده هستند فعال بورسی شوند.
                          ===============
                          در مورد اینکه کدام نمادها در هنگام رشد این گونه ی بازار بیشتر مورد اقبال قرار می گیرند --------> باید عرض کنم که اولین نکته ای که ما باید به آن نگاه کنیم این است که رشد نمادها در زمان رکود و در زمان رونق متفاوت است. در زمان رکود نمودار خوب داشتن و کوچک بودن یک نماد خیلی عالی یا خیلی خطرناک می تواند باشد و سفته بازان در آن مدت بازار را دست می گیرند و روی نمادهای کوچک بازی می کنند. ولی در زمان رشد مطمئن بودن و بنیاد خوب داشتن یک نماد خیلی مهم است. مطمئن بودن هم با بنیاد و پی بر ای فرق می کند. یک نماد شفاف و واقع در بازار اصلی بورس بسیار مطمئن تر از یک نماد در بازار پایه ی فرابورس و غیر شفاف است. یا یک نماد بزرگ مطمئن تر از یک نماد کوچک است.
                          ===============
                          در مورد یکی دو عامل رشد. ابتدا پی بر ای -----> پی بر ای اصلا مهم نیست. به نگر من. الان هم که سازمان می خواهد برش دارد کلا.... و به جایش سود سنوات پیش را لحاظ کند. باز اگر بگوییم پی بر ای تحلیلی یک چیزی. ولی خود پی بر ای اصلا مهم نیست.
                          اما در مورد حقوقی همراه ----------------------> حرف درست است ولی همان گونه که می دانید باید این را به صورت پیچیده تر و با جزئیات بیشتر نگاه کرد... خودتان می دانید که در خیلی از مواقع حقوقی یک باره نقش عوض می کند... یعنی مثلا تا امروز داشته حق می خریده، از فردا می آید حق می فروشد. یا همزمان سهم اصلی را می فروشد و حق می خرد. یا برعکس. یا اینکه نشان می دهد که دارد می فروشد ولی در عمل دارد با یک سری کدهای حقیقی/حقوقی جمع می کند! از اینها که بگذریم در مواقع رشد سیل آسای بورس دیده ایم که حقیقی ها می توانند حقوقی های بزرگ را ناک_اوت کنند! یعنی مانند سال 92 وضع جوری می شود که تمام حقوقی های دولتی به جان بازار می افتند و حتی در برخی نمادها به صورت درصدی! در هر روز عرضه انجام می دهند! ولی باز خریدار حقیقی (خرد و درشت) از در و دیوار می ریزد و صف خرید مجدد شکل می دهد! یعنی نه تنها آن عرضه بد نمی شود که هیچ مردم استقبال هم می کنند! (یاد صف های میلیاردی وبصادر و خساپا و مبین و ... به خیر... :) ) البته این وضع در میان مدت بازار را می تواند ساکت کند... ولی 1- در میان مدت (یعنی مثلا با یک ماه عرضه شدید حقوقی های دولتی) و نیز اینکه 2- ممکن است ذات بازار عوض شود... یعنی اگر سپرده ها حسابی همین جور حسابی پایین بیاید و پایین باشد به راحتی نقدینگی موجود در سپرده ها می تواند تمام سهم دولت در سهام حاضر یا سهامی که بعدا عرضه می شود را ببلعد!
                          در مورد کف هم که ----------> موافقم.
                          ================
                          در مورد اینکه در سنوات پیشین رشد سفته بازی بوده -------> ببینید... هر سفته بازی ای بی حساب کتاب نمی شود... باید پشت یک سفته بازی موفق یک وضع بنیادی یا یک استدلالی چیزی وجود داشه باشد... سفته بازان معمولا قیمت را از کف می گیرند می برند بالا... یا اینکه ابتدا یک موج بنیادی آغاز می شود و سپس سفته بازان آن موج را گرمش (داغش) می کنند...
                          در زمان های گذشته هر بار دلیلی وجود داشته... مثلا تورم بالای کشور و اعتقاد راسخ مردم به اینکه مسکن و زر و ارز هیچ گاه ارزان نمی شود... یا مثلا تزریق شدید نقدینگی به بخش مسکن به صورت عمد توسط دولت ها (حالا به هر دلیل... برای خانه دار شدن مردم یا برای افزایش اشتغال یا هر چه...) ... یا مثلا در این دوره ی اخیر سال 92 به خاطر افزایش یک باره ی ارز و توقع مردم از اینکه همه چیز باید قیمتش چهار برابر شود (که اعتقاد درستی هم بوده تقریبا) و سپس هجوم نقدینگی مردم و سفته بازان پس از چند برابر کردن پول هایشان در خرید و فروش ارز و زر و خودرو ...
                          در تمامی این حالات که دقیق مشاهده بفرمایید رد پایی ملموس از دولت می بینید... یعنی این دولت است که با تبیین سیاست های کلی اش به بازار می گوید چه کند. با همان چماق و هویج هایش... کافی است دولت وام مسکن را دست کاری کند... یا کافی است مالیات بر خانه های خالی بگیرد یا نگیرد... یا کافی است در بحث نظارت بر ساخت سختگیری یا آسانگیری هایی انجام دهد... یا کافی است تراکم را کمتر یا بیشتر تزریق کند. یا کافی است ارزش ارز و سیمان و فولاد را دستکاری کند...
                          احتمالا دولت دوست دارد مسکن گران نشود ولی رونق داشته باشد. دقیقا مانند بورس. پس احتمالا اجازه خواهد داد یک مقدار از پول های سپرده ها برود به آن سمت. به خصوص اینکه بانک ها کلی ملک و املاک دارند که روی دستشان مانده و باید از شر آن خلاص شوند...
                          سلام
                          تمام مطالبی که نوشتم با یک اشاره به کلید backspaceحذف شد. بعدا ادامه میدهم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط abed پست شده است View Post
                            سلام
                            تمام مطالبی که نوشتم با یک اشاره به کلید backspaceحذف شد. بعدا ادامه میدهم
                            سلام
                            دو حالت دارد. (اگر باز اتفاق افتاد یادتان باشد)
                            1- شما کل مطالب را در همان کادر مخصوص نوشتن انتخاب کرده بودید و سپس دکمه ی Backspace را زده اید که در اینجا این دکمه شبیه دکمه ی Del عمل کرده. در این حالت خیلی ساده با زدن دکمه ی Ctrl+z عمل پاک کردن اطلاعات معکوس می شود و دوباره نوشته بر می گردد.
                            2- شما جای دیگیری غیر از کادر مخصوص نوشتن را انتخاب کرده بودید و سپس دکمه ی Backspace را زده اید که در اینجا این دکمه شبیه دکمه ی Alt+-> (معادل دکمه ی Back در مرورگر) عمل کرده و یک صفحه رفته عقب. که در این حالت در بسیاری از موارد می شود همه یا بخش زیادی از نوشته را برگرداند! مرورگر یا انجمن (Vbulletin) خودش معمولا یک ذخیره و پشتیبان از نوشته ها می گیرد. برای آوردن آن کافی است بروید روی کادر و ببینید چیزی شبیه عکسی که در زیر نشان داده ام آمده؟
                            اگر نبود یک بار به صفحه ی قبل بروید (دکمه ی Alt+-> یا دکمه ی Back در مرورگر). باز دوباره در این صفحه ی قبل هم نگاه کنید ببینید چیزی آمده؟
                            اگر باز هم نبود یک بار صفحه را تازه کنید. (دکمه ی F5 یا زدن دکمه ی refresh یا reload در مرورگر). باز دوباره در این صفحه نگاه کنید ببینید چیزی آمده؟
                            احتمال زیادی هست که باشد. اگر بود. روی همان دکمه کلیک کنید متنتان می آید!

تصویر دکمه ای که باید رویش کلیک کنید:
                            http://i64.tinypic.com/35an7eu.png
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

از نیما آزادی - روانشناسی فردی
                              =================

✅یاد بگیریم.....

اگر بناست ارزش گذاری بکنیم سهمی را ،واقعاً ارزش گذاری بکنیم سهم را و درگیر هوچی گری و پوچی گری و حرف های اینور آنور نشویم.
                              مهم چیزی است که در تحلیل خود بدان رسیدیم و مهمتر آنکه به تحلیل خود پایبند شدیم فارغ از نوسانات کوتاه مدتی سهام.

هر سهمی که بدان اعتقاد داریم یک محدوده هدف قیمتی و یک محدوده هدف زمانی برای خود در پلن تعریف کنیم و بدان عمل کنیم.
                              هر شخصی از زاویه خود به بازار نگاه می کند که تمام زاویه ها در جایگاه خود قابل احترام است
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X