کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

    #5776
    پاسخ : کارگاه

    از ارسال گذشته:
    پترول امروز برگشت جالب و خوبی داشت. ولی بعید می دانم این بازگشت بازگشت عمیقی باشد. یعنی روند نیست. اصلاح است. روند بلند مدت همچنان کاهشی است (مانند خگستر و خودرو که رشدشان را کردند و الان منتظر استراحت هستند.) پس اگر رشد کند احتمالا همان 10-15 درصد و موقت است و دوباره افتش را از سر می گیرد...
    حسینا هم امروز یک مقدار مثبت خورد و نامه داد! حالا مثبتش را کاری نداریم ولی نامه!!! خریدهای بزرگ حقیقی در روز کاری گذشته نشان می دهد که نامه پیش از این که به دست همه ی سهامداران برسد... به دست بعضی ها رسیده! دیگر تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل... البته احتمالش هم هست که تصادفی این دو تا واقعع در کنار هم قرار گرفته باشد... که... ????
    رایانه ای ها را هم نگاه کردم... همچین مالی نبودند...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

    نظر

    • mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

      #5777
      پاسخ : کارگاه

      جو بازار
      ====

      پاکشو و پاکسان یک حقوقی به حقیقی بزرگ داشتند. (شپاکسا نمودارش خوب است. برای مدت یکی دو ماهه)
      در آرمان هم حقوقی ها خیلی مشکوک دارند به هم پاسکاری می کنند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

      نظر

      • mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

        #5778
        پاسخ : کارگاه

        نكات اصلی سرمایه گذاری وارن ادوارد بافت

        – قیمت سهام را در بازار دنبال نكنید و به جای پیش بینی تغییرات بازار بر روی تك تك شركتها و ارزش آن ها كار كنید.
        – در مورد خرید سهام همان قدر وسواس داشته باشید كه در مورد كسب و كار خود دارید. در محدوده‌های كاری خود سهم خریده و در مورد سرمایه‌گذاری خویش دانش كافی داشته باشید.
        – پس از انتخاب سهم مناسب باید آن را در شرایط خوب و بد حفظ كنید. در بلند مدت شركت‌های خوب برنده‌اند و شركت‌های بد از بازار خارج می شوند.
        – شركت های خوب را در قیمت های پایین بخرید.
        شركت خوب، شركتی است كه از خصوصیات زیر برخوردار باشد:
        1. دارای مدیریتی خوب باشد.
        2. بیش از حد نیاز وجه نقد به دست آورده و آن را به روشی مناسب مصرف كند. یعنی یا آن را در فعالیت های سود ده سرمایه‌گذاری كند و یا به صورت سود نقدی و یا بازخرید سهام به سرمایه گذاران خود دهد.
        3. بودن مصرف وجه نقد در آن را بررسی نمود.
        4. دارای حاشیه سود بالا هستند.
        5. ارزش بازار آن بیش از سودشان افزایش می‌یابد.
        6. قیمت خرید خوب زمانی است كه قیمت سهم پایین تر از ارزش دفتری باشد (استفاده‌ی مستقیم از نظریه گراهام).
        7. سبد خود را به چند سهم خوب محدود كنید.
        8. تحقیقات خود را به طور مناسب و روشن انجام داده و تحت تاثیر تفكرات دیگران قرار نگیرید.
        دو قانون وارن بافت

        اول پول سهامدارانتان را نسوزانید.
        دوم قانون اول را فراموش نکنید!

        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

        نظر

        • mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

          #5779
          پاسخ : کارگاه


          سخنان جالب و مفید وارن بافت


          1. سال‌ها پیش اسحاق نیوتن سه قانون حرکت را کشف کرد که بسیاری از پیشرفت‌های دنیا در تکنولوژی و صنعت مدیون آن است و از بهترین کارهای او است اما هیچ کس روی هوش و استعداد نیوتن سرمایه‌گذاری نکرد! ما میتوانیم حرکت ستاره‌ها را محاسبه کنیم اما دیوانگی انسانها را هرگز. اسحاق دچار سانحه شد و در کشف قانون چهارم ناکام ماند. به نظر سرمایه‌گذاران, افزایش حرکت با کاهش سود همراه است. ((من که نفهمیدم منظورش از این چه بود))
          2. اگر تنها ۱ درصد انسانها خوش شانس باشند, شما حتما خود را در ۹۹ درصد باقیمانده قرار می‌دهید. ((این هم نامفهوم بود. احتمالا آن می دهید آخر «دهید» بوده به قول داونه: منظور از شیر شور و از بید بود بیده.))
          3. همیشه می‌دانستم که ثروتمند می‌شوم، حتی یک لحظه هم به آن شک نکردم. ???
          4. اکثر مردم جذب سهام‌هایی می‌شوند که دیگران آنرا می‌خواهند اما باید به دنبال سهامی باشید که کسی آن را نمی‌خواهد. نمی‌توانید چیزی را که همه به دنبال آن هستند، بخرید و بخواهید تا خوب عمل کند.
          5. بازار کوتاه مدت مانند زندان است و مکان امنی ندارد و کار دراین بازار کودکانه است. ((تصحیح می کنم: بازار بزرگان است!))
          6. همانطور که سرمایه برک شایر به شدت رشد می‌کند، جهان سرمایه‌گذاری با همان سرعت می‌تواند برنتایج کار ما اثر گذارد پس بررسی بیشتری نیاز داریم و باید با استفاده از هوشمندی، برنامه و نقشه‌ای طرح کنیم، البته استفاده از هوش و تفکر زیاد، نه فقط چند لحظه تفکر، پس هر سال می توانیم یک طرح خوب اجرا کنیم. (این تفاوت من است.)
          7. رایج‌ترین دلیل پایین بودن قیمت سهام شرکت‌ها این است: بدبینی عام و خاص به شرکت یا صنعت. قصد داریم تا تجارت را در چنین محیطی انجام دهیم؛ البته نه به خاطر طرفداری از بدبینی بلکه به دلیل علاقه به چنین قیمت‌هایی. بدبینی، یکی از دشمنان یک خریدار منطقی است.
          8. بدست آوردن موفقیت در سرمایه گذاری به ضریب هوش بستگی ندارد، پس برای بررسی مباحثی که مردم در طول سرمایه‌گذاری با آن روبرو می‌شوند، با ضریب هوشی بالای ۲۵ درصد یا متوسط هم تنها به یک روحیه عالی نیاز دارد.
          9. زمان، دشمن تجارت ضعیف و دوست تجارت قوی است. چنانچه شما ۲۰ الی ۲۵ درصد سود از سرمایه خویش بدست آورید؛ زمان دوست شماست اما اگر بازده تجارت شما پایین‌تر بود, زمان دشمن شماست.
          10. دنبال سرمایه‌گذاری در بزرگترین تجارت های جهان هستم. موفقیت از آن من است. اگر موقعیت آن برسد، باید جای خود بایستید و منتظر پرتاب به نقطه‌ای باشید که انرا دوست دارید. ممکن است که بقیه‌ی رقبا در خواب باشند، در آن هنگام می‌توانید در راستای هدف خویش راحت گام بردارید.
          11. بازار سهام یک بازی بیسبال و بولینگ نیست؛ نبایدبر همه چیزی چیره شوید. می توانید منتظر پرتاب باشید.مشکل اساسی مربوط به زمانی است که شما مدیر مالی هستید، یعنی زمانی که طرفداران داد می‌زنند: «پرتاب کن» و شما در این هنگام باید محکم و استوار و بدون دخالت احساس، کار خود را انجام دهید.
          12. چنانچه تمامی تجارت و آینده ی تجاری را بشناسید، به ندرت به این روش روی می‌آورید. آسیب‌پذیرترین تجارت , آن است که در آن سرمایه گذاران به امنیت زیادی نیاز مند باشند.
          13. اگر بازارها همیشه موثر باشند , پس من حالا می‌بایست یک ولگرد کاسه به دست باشم.
          14. قانون شماره ۱ هرگز از سرمایه کم نکن. قانون شماره ۲ قانون اول را هرگز فراموش نکن.
          15. خرید سهام یک شرکت معمولی با قیمت نسبتا پایین بهتر از خرید یک شرکت متوسط با قیمت بالا است.
          16. در صورت شناخته نشدن ارزش جواهرات , جواهرساز هم شناخته نمی شود .
          17. اگراینطور تصور می‌کنید که در طول ۱۰ سال به آسانی نمی توانید به یکسری از اهدافتان برسید پس حتی ۱۰ دقیقه هم به این اهداف فکر نکنید.
          18. در انسان ویژگیهای فاسدی وجود دارد که کارهای آسان را سخت جلوه می‌دهند. هدف فرد باید به گونه‌ای باشد که بتواند آن کار را به درستی , تمام و کمال انجام دهد.مشکل شما با گذشت زمان حل نمی شود.
          19. نظرات عموم در اندیشه ما جایی ندارند.
          20. باوجود بیمه هیچ محدودیتی برای حماقت و اشتباه وجود ندارد.
          21. اگر تجارت یک شرکت خوب عمل کند. به دنبال آن سهام شرکت نیز از آن پیروی می‌کند.
          22. مهم ترین ویژگی برای سرمایه گذاری، رفتارشخصی است نه هوش , شما به رفتار و کردار خوبی نیاز دارید که در صورت بودن کنار مردم رویارویی آنان برای شما لذت بخش باشد.
          23. برای بدست آوردن شهرت به ۲۰ سال زمان نیاز است و برای تخریب آن تنها ۵ دقیقه زمان لازم است.
          24. هرگاه از بافت سوال شده است که چگونه در زمینه سرمایه‌گذاری موفق شدی؟ او پاسخ داده است : هر سال صدها و صدها گزارش سالانه شرکت‌ها را خوانده ام.
          25. هر گز چیزی نمی‌خرم مگر اینکه بتوانم بر اساس استدلال و منطق خویش قیمت درست را پرداخت کنم.با وجود آگاهی از اشتباه خویش راه حل آن را می‌دانم . در حال حاضر ۳۲ میلیارد دلار به شر کت کوکاکولا پرداخت کرده ام به این دلیل که….. ؟ اگر نتوانید به این سوال پاسخ دهید پس قادر به خرید آن نیستید و اگر توانستید در طول چند دقیقه از عهده آن برآیید می توانید.
          26. باید بتوانید توضیح دهید که چرا کار می‌کنید؟ چرا سرمایه گذاری می کنید؟ هرچه است باید روی کاغذ آورید و در صورت عدم ارائه یک پاسخ درست و هوشمندانه نباید شغلی انتخاب کرده و سرمایه گذاری کنید.
          27. زندگی خویش را واقعا دوست دارم و آن را به گونه ای ترتیب داده ام تا آنچه را می‌خواهم , انجام داده و به آن برسم. به خاطر اینکه زمانی خاص عده‌ای از مردم درختانی با طول عمر زیاد کاشته اند; الان برخی در سایه آن می‌نشینند.
          28. من با هوش هستم و روش های را که منطقی است و برروی آن شناخت دارم اگرچه سختی‌هایی داشته باشند, رها نمی‌کنم. اگر روشی آسان به من ارائه شود که اصلا شناختی درباره آن نداشته باشم , در این مسیر موفق نمی شوم و سرمایه خود را از دست می دهم .
          29. به دنبال یک چیز واهی نیستم که در من امید ایجاد کند ; مثل یک سال خوب و پر شانس و هرگز نمی‌خواهم با پول دیگران به شانس برسم ; با محیط بازار شارژ نمی شوم و نمی خواهم وارد بازی شوم که در مورد آن شناخت ندارم تنها به دلیل اینکه یک قهرمان را شکست دهم.
          30. نوع جنگ من برنده شدن است و دیگر هیچ
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

          نظر

          • mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

            #5780
            پاسخ : کارگاه

            ۲۳ اصل موفقیت در کسب و کار

            ۱- سودهای‌تان را دوباره سرمایه‌گزاری کنید

            وقتی برای بار اول، از سرمایه‌گزاری‌ های‌تان و یا از کسب و کارتان، سودی عایدتان می‌شود، دچار وسوسه می‌شوید که آن پول را خرج کنید. ولی هرگز این کار را نکنید. به جای خرج کردن، آن‌را دوباره سرمایه‌گزاری کنید. وارن بافت، در همان اوایل کارش، این را یاد گرفت. زمانی‌که او و دوست‌اش پال، در دوران دبیرستان، یک ماشین پین‌بال خریدند و آن‌را در یک سلمانی قرار دادند، و با درآمد آن دستگاه‌های بیشتری خریدند تا جایی که تعداد دستگا‌ه‌های آنها به هشت دستگاه رسید. وارن بافت تا جایی پیش رفت که توانست با سرمایه‌گزاری مجدد عایدی‌های‌اش در سن ۲۶ سالگی ۱۷۴ هزار دلار [به پول امروز، ۱.۴ میلیون دلار] سرمایه دست و پا کند. حتی پول‌های کوچک هم می‌تواند به سرمایه‌های بزرگ تبدیل شود.
            ۲- تمایل به متفاوت بودن داشته باشید

            تصمیمات‌تان را برپایه اعمال و گفته‌های دیگران پایه‌ریزی نکنید. در سال ۱۹۵۶ زمانی که وارن بافت مدیریت ۱۰۰ هزار دلار پول را بر عهده گرفت، آن تعداد معدود سرمایه‌گزاران که با او شریک شده‌بودند، اعمال‌اش را عجیب و غریب توصیف کردند؛ او حتی به شرکای مالی‌اش نگفته بود که قرار است پول‌ها را کجا سرمایه‌گزاری کند. همه پیش‌بینی می‌کردند که وارن بافت با شکست سختی روبرو خواهد شد. اما ۱۴ سال بعد، زمانی که وارن بافت شراکت‌اش را تمام شده اعلام کرد، تشکیلات‌اش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزش داشت. وارن بافت معتقد است که هر کس باید خودش را با استاندارهای خودش مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد، نه استانداردهای دیگران.
            ۳- هرگز انگشت شست‌تان را نمکید

            تمام اطلاعاتی را که برای تصمیم‌گیری به آن‌ها احتیاج دارید، از قبل آماده کنید و از یکی از دوستان‌تان بخواهید که شما را کنترل کند و اطمینان حاصل کند که در اجرای ضرب‌‌الاجل‌هایی که برای خود تعیین کرده‌اید، پایبندید. یکی از افتخارات وارن بافت، انجام کارهای مقتضی در زمان‌های تعیین شده است. وارن بافت جلسات غیرضروری و بی‌نتیجه را «مکیدن انگشت شست» نام‌گزاری کرده است.
            ۴- قبل از انجام هر معامله‌ای آن‌را به خوبی بررسی کنید

            همیشه قبل از شروع هر کاری، قدرت چانه‌زنی شما در آن کار بیشتر است. این نکته را وارن بافت به سختی فرا گرفته است. زمانی که پدرپزرگ وارن، او و دوست‌اش را برای پارو کردن برف‌های اطراف سوپر مارکت‌اش استخدام کرده بود، وارن و دوست‌اش برای مدت ۵ ساعت، در حال پارو کردن برف‌ها بودند. بعد از اتمام کار، پدر بزرگ به هر دوی آن‌ها مجموعا ۹۰ سنت داد، که آن‌را باید بین خودشان تقسیم می‌کردند. یعنی برای انجام یک کار طاقت فرسا، برای هر ساعت کمتر از چند پنی عایدشان شده بود. قبل از انجام هر معامله ای، از تمام جزئیات آن مطلع شوید، حتی اگر آن معامله را با دوست یا اعضای خانواده‌تان انجام می‌دهید.
            ۵- مواظب هزینه‌های خرد باشید

            تمرین کنید که مراقب تمام هزینه‌های‌تان باشید. پیش‌گیری کردن از هزینه‌های اضافه می‌تواند سود شما را افزایش دهد و سود بیشتر مساوی ‌است با سرمایه‌گزاری بیشتر و سرمایه‌گزاری بیشتر می‌تواند شما را سریع‌تر به ثروت و شوکت برساند.
            ۶- وام گرفتن را محدود کنید

            زندگی کردن با کارت‌های اعتباری و وام، شما را ثروتمند نمی‌کند. وارن بافت هیچ وقت مبالغ قابل توجهی وام نگرفته است حتی برای سرمایه‌گزاری.
            [در کشوری مانند ایران، که نرخ بهره‌ی بانکی، کمتر از نرخ تورم است؛ گرفتن وام در صورتیکه شرایط بازپرداخت فراهم باشد و مبلغ آن در مسیر سرمایه‌گذاری و گردش پول باشد توصیه می‌شود.]
            ۷- سمج باشید

            با سرسختی و البته هوش می‌توانید بر رقبای خوب برتری پیدا کنید.
            ۸- به موقع خارج شوید

            وقتی وارن بافت جوان بود، یک بار در مسابقات اتومبیل رانی شرط بندی کرد و باخت. برای جبران ضرر متحمل شده، دوباره شرط بندی کرد و باز هم باخت و تمام پول‌هایی را که در یک هفته بدست آورده بود از دست داد. وارن دیگر هیچ وقت آن اشتباه را تکرار نکرد و به آن مسابقات شرط بندی باز نگشت. بدانید که چه وقت جلوی ضررها را بگیرید و اجازه ندهید که نگرانی از ضررهای متحمل شده، شما را به تکرار همان اشتباه وا دارد.
            ۹- خطرات را تشخیص دهید

            در سال ۱۹۹۵ شرکتی که پسر وارن بافت را استخدام کرده بود از سوی اف.بی.آی متهم به حساب‌سازی برای کسر مالیات شد. وارن به پسرش پیشنهاد داد که تصور کند اگر در آن شرکت بماند بهترین و بدترین سناریویی که ممکن است وجود داشته باشد چیست. و اگر باز هم ارزش داشت، در آن شرکت بماند. پسر وارن به سرعت تشخیص داد که خطر ماندن در شرکت بیشتر از فایده آن است، بنابر این روز بعد از کار در آن شرکت استعفا داد. قبل از هر تصمیمی تمام پیامدهای آن‌را بررسی کنید.
            ۱۰- معنی واقعی موفقیت را درک کنید

            با وجود ثروت افسانه‌ای وارن بافت، او موفقیت را با دلار اندازه نمی‌گیرد. در سال ۲۰۰۶، وارن تقریبا تمام ثروت افسانه‌ای خود را به خیریه ملیندا و بیل گیتس بخشید. وارن بافت می‌گوید: “وقتی شما به سن و سال من برسید، موفقیت را اینچنین تفسیر می‌کنید که چه تعداد از افرادی که می‌خواهید شما را دوست داشته باشند، به راستی، دوست‌تان دارند. این آخرین امتحانی است که نشان دهید، چگونه در تمام این سال‌ها زندگی کرده‌اید.”
            ۱۱- در مراحل ضروری تلاش خود، سر وقت حاضر شوید

            وقتی در میانه یک تلاش مهم هستید، مراحلی هستند که عبور از آنها تعیین کننده است. وارن بافت که اینک ۸۲ ساله است، درباره به دست آوردن یک کمک هزینه تحصیلی در دوران نوجوانی اش می گوید: «من رفتم به آنجا و تنها کسی بودم که [سر وقت] آمده بود. ۳ پروفسور [داور] آنجا بودند و مدام می خواستند که بیشتر صبر کنیم [تا بقیه هم بیایند]. من گفتم “نه،نه، قرارمان ساعت ۳ بود.” بنابراین بدون اینکه هیچ کاری بکنم، کمک هزینه را بُردم.»
            ۱۲- کار سخت و صادقانه، درمان همه مشکلات نیست

            آقای بافت می گوید: «سوارکارهای خوب روی اسب های خوب کارشان عالی است، ولی روی اسبچه های چوبی نه! اساساً کار سخت و صادفانه همه مشکلات را درمان نخواهد کرد» بلکه مردم و شرایط اقتصادی هم نقش بزرگی در موفقیت کسب و کار ها دارند. (قابل توجه مسئولان فضای کسب و کار)
            ۱۳- قراردادهای کاری را طوری انتخاب کنید که انگار دارید دنبال همسر می گردید

            نظر آقای بافت در این باره جالب است: «در جستجو برای یک معامله، ما همان روشی را به کار می بندیم که یک فرد در جستجوی همسر ممکن است استفاده کند. یعنی پیوندی برقرار می کنیم تا چیزی فعال، جذاب، و با ذهن باز را به دست بیاوریم، نه اینکه بخواهیم خودمان را در عجله بیندازیم.» (قابل توجه جوانان جویای کار و همسر)
            ۱۴- پیش بینی کنید که آینده چه شکلی خواهد داشت وارن بافت‌،‌ثروتمندترین مرد جهان

            و اما درباره نگاه به آینده، آقای بافت می گوید: «من [برای سرمایه گذاری] دنبال کسب و کارهایی می گردم که بتوانم پیش بینی کنم ۱۰ یا ۱۵ یا ۲۰ سال بعد، چه شکلی خواهند داشت. این به معنای جستجو برای کسب و کارهایی است که در آینده، عملکردی کما بیش شبیه آنچه امروز دارند داشته باشند، با این استثنا که بزرگتر شده باشند و در سطح جهانی کار کنند.»
            «بنابراین روی فقدان تغییر تمرکز می کنم. برای مثال وقتی به اینترنت نگاه می کنم، سعی می کنم و بالاخره هم تشخیص می دهم که چطور فلان صنعت یا کمپانی می تواند توسط اینترنت تغییر کند یا صدمه ببیند، و بعد، از آن سرمایه گذاری اجتناب می کنم.»
            ۱۵- به افراد، به چشم سرمایه نگاه کنید

            و حالا اندرز آقای بافت برای دانشجویان رشته مدیریت ارشد کسب و کار (MBA) را بخوانید: «به هم کلاسی های تان نگاه کنید. یکی را که شخصیتش را دوست دارید برای خرید انتخاب کنید و یکی دیگر را که به نظرتان آدم جالبی نیست برای فروش. بعد این ویژگی ها[ی دخیل در تصمیم گیری] را یادداشت کنید و خواهید دید که هیچ کدام، مادرزادی نیستند بلکه در جریان زندگی به دست می آیند. پس آنها را بنویسید و دنبال کنید.»
            ۱۶- تشخیص دهید که از چه کسی خوش تان می آید و از چه کسی بدتان

            آقای بافت تقریباً درباره هر چیزی نظر خاص خودش را دارد. همه دارند. او می گوید: «آدم یا آدم هایی را که بیش از همه تحسین می کنید انتخاب کرده و بعد بنویسید که به چه خاطر او/آنها را ستایش می کنید. حق ندارید اسم خودتان رو توی این فهرست بیاورید.»
            «بعد [از اینکه فهرست را پر کردید] فرد/افرادی را فهرست کنید که صادقانه، دو سنت هم برای شما نمی ارزند و ویژگی هایی را که باعث شده از او/آنها روی گردان شوید را هم یادداشت کنید.»
            ۱۷- با افرادی کار کنید که برای شان احترام قائل هستید

            آقای بافت با چه افرادی کار می کند: «پیش آمده که من معاملاتی را لغو کنم، فقط چون از افرادی که با انجام معامله مجبور به همکاری باهاشان می شدم، خوشم نیامده بود. هیچ دلیلی هم برای تظاهر نداشتم.»
            «کار کردن با افرادی که باعث می شوند زخم معده بگیرید، -به جرأت می گویم- شبیه ازدواج کردن با پول و ثروت است. احتمالاً تحت تمام شرایط کار اشتباهی است، حالا اگر ثروتمند هم باشید که دیگر حماقت است.»
            ۱۸- موقع استخدام، به سه ویژگی کلیدی افراد نگاه کنید

            زیر دست یکی از ثروتمند ترین افراد دنیا، چه کسانی کار می کنند؟ او مشخصات افراد مناسب برای استخدام را چنین بر می شمرد: «یک بار کسی گفت که در جستجو برای استخدام افراد، دنبال سه کیفیت بگرد: “صداقت، آگاهی و انرژی. و اگر طرف اولی را نداشت، آن دو تای دیگر تو را خواهد کشت.”»
            ۱۹- صبور باش

            نظر آقای بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن ۹ زن، ۱ ماهه بچه تولید کرد!»
            ۲۰- با آدم هایی بچرخ که از خودت بهتر هستند

            خود آقای بافت (و البته بیل گیتس) که چنین می کند: «ارتباطاتی به وجود بیاور که در آنها، اخلاق و رفتار افراد از خودت بهتر باشد و آن وقت به طور خودکار، در همان مسیر خواهی افتاد.»
            ۲۱- از اشتباهات خودت درس بگیر

            «من اشتباهات زیادی می کنم و در آینده هم اشتباهات زیادی خواهم کرد. این هم بخشی از بازی است. فقط باید اطمینان حاصل کنی که کارهای درست بر اشتباهات چیرگی دارند.»
            ۲۲- تحقیقات خود را انجام بده

            «ریسک ها از اینجا ناشی می شوند که ندانی داری چه می کنی.»
            ۲۳- بدان که تغییر عادت ها سخت است

            «زنجیرهای عادات بسیار سبک تر از آن هستند که حس شوند و در عین حال، بسیار سنگین تر از آن که به راحتی پاره شوند. در سن و سال من، نمی شود عادت ها را تغییر داد. من گیر کرده ام. ولی شما ۲۰ سال بعد، عادت هایی را خواهید داشت که امروز تصمیم گرفته اید در زندگی روزانه تان جاری کنید.»

            منابع:
            citytomb.com


            faranashr.com

            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

            نظر

            • mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

              #5781
              پاسخ : کارگاه

              از حرف های آقای بافت آدم یک پندهای اساسی می تواند بگیرد... اساسی به این معنی که نگرش کلی آدم را می تواند دقیق تر کند... بهبود بخشد... عوض کند... نگرش کلی آدم حتی بالاتر از سطح اقتصاد را می تواند این پندها بهبود دهد.
              به عنوان مثال این تاکید ایشان بر این که موفقیت اصلی (و پایانی) معنی اش تصاحب (واقعی) قلوب است... نه اینکه دو قران آدم بشود چهار ریال...
              یا این تاکید ایشان بر اینکه دقیقا بدانیم داریم چه کاری انجام می دهیم و یک دو دو تا چهار تا بکنیم ببینیم واقعا فلان سهم ارزش خرید دارد؟ یا نه؟ فلان جلسه ارزش وقت گذاشتن و شرکت کردن دارد یا نه؟ فلان کارمند یا فلان رئیس و محل کار، ارزش همکاری دارد یا نه؟ و هنگام انتخاب به اندازه ی انتخاب همسر وسواس به خرج دهیم...
              اینکه نگاهمان به آینده همراه با امید و قاطعیت باشد...

              کلا خوشم آمد ازش...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

              نظر

              • mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

                #5782
                پاسخ : کارگاه

                امروز حتی حاضر شدم در قیمت های بالاتر پیشنهاد خرید برای سیمانی ها بگذارم... ولی آخرش هم گیرم نیامد...
                شنبه هم قصد دارم حتما بروم سیمانی بخرم... تا امروز روی ستران تمرکز کرده بودم... شاید تا شنبه چند چیز خوب دیگر هم توانستم بیابم.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                نظر

                • mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

                  #5783
                  پاسخ : کارگاه

                  وضعیت برخی نمادهای درون دیده بان:
                  بهپاک هم احتمالا اصلاحش (افتش) موقت است و پس از تمام شدن موج دو و ظاهر شدن نشانه های کوچکی از ظهور سه می توان وارد شد.
                  حپارسا هم انگار دوباره زمان خریدش رسیده.
                  خساپا هم یک علائمی دارد از خودش نشان می دهد.
                  سپاها هم وضعش هنوز خوب است و زمان فروشش نیست.
                  ستران هم وضعش خیلی خوب است و روی همین 1500 ریال پیشنهاد خرید است.
                  سدور هم با این شمع آخری که زد پیشنهاد خرید است. حالا کوتاه مدت یا میان مدتش را بعدا مشخص می کند.
                  سشرق نامعلوم است ولی با توجه به اینکه وضع دوستانش خوب است خوب می خوانیمش. همین طور سفارس و سکرد را.


                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                  نظر

                  • mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

                    #5784
                    پاسخ : کارگاه

                    نوشته ام از سایت همسایه:
                    سلام علیکم
                    من دوباره می خواهم وارد سهام گروه سیمانی بشوم.
                    دفعه ی پیش اگر اشتباه نکنم کلا 15 درصد داد که سهم من هم خیلی کمتر از این بود و حدود 5 درصد فکر کنم شد. این بار هم حتی اگر همین را هم بگیرم خدا را شکر می کنم!
                    در حال حاضر مقداری سپاها خریدم که 5 درصد داده... و نگهش داشته ام... نظر خاصی هم درباره اش ندارم...
                    ولی چیزی که می خواهم بخرم ستران است.
                    البته خیلی از سیمانی ها خوب هستند... ساراب 970 ریالی به شرط یک مثبت خوب خوردن، سباقر830 ریالی، سبجنو 4750 ریالی، سبزوا 12650 ریالی، ستران 1500 ریالی و سپاها 800 ریالی را هم که گفتم، سدور 705 ریالی، سرود 1280 ریالی، سشرق 711 ریالی، سشمال 1111 ریالی اگر بتواند خودش را نگه دارد و چند روز منفی نخورد، سصوفی اگر تا 2250 ریال افت کند یا حتی شاید 2400 ریالی که الان هست، سغرب 2750 ریالی، سفارس 1045 ریالی، سکرد 720 ریالی به شرط تثبیت، سهگمت 1750 ریالی (البته شاید یک مقدار زمان نیاز داشته باشد)...

                    تقریبا همه خوب هستند و مستعد یک رشد هستند. حالا یا یک رشد کوچولو و موقت یا یک رشد عالی و بازگشتی اساسی.
                    با این خبری که این یارو رئیس جمهور هم امروز داد امکانش هست تغییر بنیادی وجود داشته باشد. گفت یک تصمیماتی گرفتیم که بافت های فرسوده را اصلاح کنیم. البته اگر حرفهایش راست باشد. (بهتر است ما روی تغییر بنیادی و اصلا وضع بنیادی و حرفهای ایشان کلا حساب باز نکنیم. در کل هم از دید نموداری الان قابلیت بازگشت وجود دارد و می توان سود کرد. ان شاء الله.)


                    اینهایی که پررنگ و رنگی کرده ام را خیلی خوب می دانم و خودم قصد خریدشان را دارم. همان گونه هم که عرض کردم بهترینشان هم ستران است که آستانه زیانش هم خیلی خیلی واضح و مشخص است و نمودارش خیلی ساده و خوانا شده. (سپاها را هم که دارم.)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                    نظر

                    • mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

                      #5785
                      پاسخ : کارگاه

                      راهی که آمدیم و راهی که در پیش داریم...
                      _______________________________

                      سلام.
                      دوباره سلام می کنم چون دوباره می خواهم یک فصل جدیدی را از این دفتر آغاز کنم. دوباره من پس از کارهایی که کردم یک مقدار دچار خستگی و کسالت شدم و یک مقدار از پژوهش و حتی از بازار دور بودم و دوباره می خواهم برگردم و ان شاء الله یک هفته ای سرحال باشم و به صورت مفید کار کنم...
                      فصل های اخیری که داشتیم یکی بحث حجم بود (که با همراهی دوست عزیز جناب abed پیش بردیم) و یکی هم بحث فشرده سازی درصدی بود که در پی این پرسش ایجاد شد که چرا یک سری از نمودارها عجیب و نامنظم هستند...
                      هر دو هم الحمد لله بحث های خوبی شدند و ثمرات نسبتا خوبی داشتند. بگذار یک جمع بندی ای بکنم:




                      بحث حجم
                      ________

                      بحث حجم که یکی دو تا نتیجه داشت (و البته تمام نشد و همچنان موضوعش باز است) و یکی از نتایجش را که اندازه گیری کردم به عدد 65-15 رسیدم. (شاید هم 65-10 بود درست خاطرم نیست. ولی یادداشت کرده ام.) یعنی پیشنهادهای خوبی که سامانه ای که بر این مبنا نوشته شده بود می داد 65 درصدش درست بود و سودهای خوبی می داد و 15 درصدش اشتباه بود و زیان ده بود (البته زیان خیلی کمتر از سود بود) و 20 درصد باقی هم معمولی بود و نه سود می داد و نه زیان... منتها مشکلی که من با این سامانه داشتم روی چند مورد بود... یکی اینکه خیلی بلند مدت بود! خوب این از چند منظر بد است... یکی اینکه برای کسی که صبح تا شب پشت رایانه است و کارش بورس است و می خواهد با سرعت بهتری نسبت به سرمایه گذاری های بلند مدت پول در آورد این بلند مدت کار کردن اصلا معنایی ندارد. و دیگر اینکه این بلند مدت بودن باعث می شود نتوانم من به عنوان یک قلاب ساز قلاب ماهی گیری ای که ساخته ام را در عمل آزمایش کنم! چرا که دست کم به 40 مورد خرید و فروش نیاز دارم که بتوانم ببینم آن 65-15-20 آیا در عمل هم 65-15-20 است یا نه؟ آیا کاربردی است یا نه؟ و اگر هر پیشنهاد یک سال زمان نیاز داشته باشد برای آزمایش و در طی یک نیم سال بتوانم 20 پیشنهاد خرید هم از سامانه بگیرم... پس دست کم به 1.5 سال زمان نیاز خواهم داشت برای آزمایش سامانه! و این یعنی تمام عمر پژوهش من! پس کلا بی خیال...

                      اما بحث حجم تمام نشد... باز ماند و من دوباره خسته شدم و یک هفته ای رفتم تو کما... و گذاشته ام بعدا دوباره به خدمتش برسم... ادامه ی این مبحث با این موضوعات است:
                      چگونه بحث حجم را کوتاه مدت کنیم؟
                      چگونه آن را با بحث قیمت باید ترکیب کرد؟
                      چگونه می توان دو گونه سامانه ی حجم را با هم ترکیب کرد؟
                      و نیز استفاده از نرم کننده ها در ترکیب حجم با نشانگرهایی چون بختامدی و قدرت نسبی
                      و نیز مشاهده و بررسی واگرایی ها و همگرایی های بین قیمت و حجم

                      دو سه تا ثمره ی فلسفی/مفهومی هم می توان از این بحث گرفت:
                      یک) اینکه همیشه روندهای اصلی همراه با حجم بالا هستند. همیشه. و این حجم هم به تدریج همراه با رشد حجم افزایش پیدا می کند و در انتهای روند قیمتی هم حجم بزرگترین ضربه اش را می زند و خاموش می شود و با خاموش شدن حجم دیگر قیمت رها می شود. و در اینجا دو اتفاق می افتد یا اینکه از همین جا سقوط قیمتی خواهیم داشت. یا اینکه از اینجا یک موج پنج (که من آن را موج کاذب می خوانم) خواهیم داشت و همین جوری الکی قیمت مقداری بالا می رود...
                      دو) اینکه در حجم های عجیب می توان منتظر اتفاق های عجیب بود. یعنی نه تنها حجم های بالا که همه دنبالش هستند. بلکه حجم های پایین.




                      بحث فشرده سازی
                      ______________

                      این هم موضوع خوبی بود و هر چند خودش به خودی خود یک سامانه و یک راهبرد حساب نمی شود ولی یک کمک حال بسیار خوبی است که نتایج سامانه های دیگر را بهبود بخشد. و می توان گفت این موضوع تمام شد ولی موضوع بهینه سازی نمودارها و بهنجار کردن آنها تمام نشد... بحثی بسیار جذاب که هم کنجکاوی انسان را بسیار بر می انگیزد (که چرا یک نمودار باید این قدر ضایع باشد؟ چرا برخی نمودارها مانند سیمانی ها تمام شمع هایشان یک شکل و ضایع است؟ چرا بازار به سراغ اینها نمی آید؟) و هم می تواند پول ساز باشد... البته من خودم نرفتم نتایج را خودکار بررسی کنم ببینم واقعا چند درصد در خروجی کار (پس از بهنجار سازی نمودار) بهبود حاصل می شود... ولی همین جوری چشمی که نگاه می کردم دیدم عملا بالای 10 درصد نتایج سامانه انگار بهبود پیدا می کند... آخر می دانید چیست؟ هنگامی که نمودار بهینه و بهنجار می شود دیگر ما هم باید برویم سامانه ی خودمان را تغییر دهیم! اگر سامانه ی پیشین ما ترکیب مکدی 5-35 و بختامدی 14 روزه و قدرت نسبی 100 روزه بود الان دیگر وقتی نمودار خودمان را تغییر دادیم و مثلا 10 درصد داده ها را حذف کردیم یا اضافه کردیم یا ارتفاع را تغییر دادیم، دیگر مجبوریم سامانه را هم تغییر دهیم! آن سامانه روی آن نمودارها ساخته شده بود و اینک نیاز داریم سامانه ای داشته باشیم که روی این نمودارها بتواند کار کرند... ولی همین جوری چشمی با همان سامانه ی قدیم روی هر دو نمودار (نمودار بهنجار شده و بهنجار نشده) نگاه کردم دیدم بیش از 10 درصد انگار بهبود داریم! که رقم فوق العاده عالی ای است!
                      پس ادامه ی این مبحث هم این شد که بیاییم و سامانه هایمان را تغییر بدهیم به گونه ای که بتواند روی این نمودارهای جدید هم کار کند و بعد بسنجیم ببینیم نتایج چطور است؟ (به عنوان مثال من یک سامانه داشتم که از ترکیب 20 سامانه ی کوچک ساخته شده بود! الان من باید بروم عینا تمام آن 20 سامانه ی کوچک را تغییر دهم و بعد بیاییم ببینم دنیا دست کیست...)
                      و نیز ادامه ی دیگری که می توان بر این مبحث داشت کار روی حجم است! یعنی بهنجار کردن حجم که از قضا واقعا ناهنجار است! یعنی اگر در 50 درصد نمادهای ایرانی عارضه ی ناهنجاری قیمتی را می بینیم باید بگویم در بالای 90 درصد از نمادهای ایرانی عارضه ی ناهنجاری حجمی دیده می شود و کاملا یک چیز مسخره ای است... در نمادهای مختلف دنیا زیاد دقت نکرده ام ولی در آنهایی که دیده ام و به خاطر دارم (به خصوص در فارکس) یادم می آید این مشکلات کمتر است! و البته به خاطر بزرگ بودن نمادها است دیگر... یعنی هر چقدر یک نماد بزرگتر و مردمی تر باشد (به این معنی که شمار بازیگرانش بیشتر باشد...) آن نماد بهتر قابل بررسی است و نتایج بهتری می توان از آن گرفت... (و البته از آن طرف را هم بگویم... از آن طرف میزان بازدهی کم می شود و حرکات قیمتی آن نماد آهسته می شود و اگر هم بخواهیم از اهرم استفاده کنیم مشکلات خاص خودش را دارد...



                      اما بعد!
                      در ادامه می خواهیم باز هم روی بهنجار سازی نمادها کار کنیم... این بار می خواهم نقش نمادها را نسبت به دیگر نمادها بررسی کنم و نسبت به آنها اینها را بهنجار کنم... حالا عرض می کنم:


                      بهنجار سازی مقایسه ای
                      __________________

                      یعنی اینکه ببینیم آقا امروز اگر ستران رشد کرده، وضعیت گروه چگونه بوده؟ آیا گروه هم رشد داشته؟ یا نه؟ (نماد شاخص سیمان) بعد اینکه وضعیت بازار چگونه بوده؟ آیا بازار امروز یا مثلا در طی یک ماه اخیر وضعش خوب بوده؟ یا نه؟ (شاخص کل) در این حال وضعیت اقتصاد ایران چگونه بوده؟ آیا وضع بازار سهام با وضع اقتصاد ایران همسو بوده؟ یا بازار دارد خلاف می رود؟ آیا بازار از اقتصاد کل عقب افتاده؟ یا بازار حبابی شده؟ (نماد تورم و نماد دلار/ریال و نماد طلا و نقت/دلار و ...)
                      خوب... همان طور که از همین چند سطر مشخص شد کار خیلی بزرگ است. خیلی. این قدر بزرگ است که شاید یک نفر نتواند از عهده اش بر بیاید... فلذا کاری که من باید انجام بدهم این است که ابعاد قضیه را بسنجم و تکه ای مشخص که به سودم است را از بین اینها انتخاب کنم...
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                      نظر

                      • mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

                        #5786
                        پاسخ : کارگاه

                        بهنجار سازی مقایسه ای
                        __________________

                        خوب...
                        توضیحات اضافه نمی دهم... برویم سراغ اصل مطلب...
                        برای اینکه دو نمودار را با هم مقایسه کنیم بهتر است که هر دو را در یک رنج بیاوریم... در یک رنج که شاید درست نباشد... بهتر است ابتدا آنها را در یک بُعد بیاوریم و بَعد در یک رنج و بازه.
                        مثلا ستران 1500 ریال است ولی شاخص سیمانی 600 واحد. این دو اصلا در یک بُعد نیستند که بخواهند با هم مقایسه شوند. ببینید... دو تا مسئله است... یک مسئله این است که تغییرات قیمتی ستران از 500 ریال است تا 5000 ریال. ولی تغییرات شاخص سیمان از 300 واحد است تا 1000 واحد. یعنی اندازه هایشان با هم جور در نمی آید... این زیاد مهم نیست و با یک ضرب و تقسیم نهایتا موضوع حل شده است... ولی موضوع دیگر سرعت افت و رشد است و جنس حرکات. برای رفع این مسئله من پیشنهاد می کنم به جای خود نمودارها از مکدی یا قدرت نسبی نمودارها استفاده کنیم.
                        حالا دو تا پرسش اینجا پیش می آید: 1- ابتدا مکدی بگیریم بعد اندازه ها را یکی کنیم؟ یا اینکه اصلا اندازه ها را یکی نکنیم؟ یا اینکه اول اندازه ها را یکی کنیم و بعد مکدی بگیریم؟ 2- چگونه دو تا نماد (نمودار/نشانگر/داده) را با هم ترکیب کنیم؟
                        باز هم بهتر است توضیح اضافه ندهم... گمان کنم این گونه خوب باشد که ابتدا ببینیم هدف چیست؟
                        هدف این است که یا سامانه ای بسازیم که وقتی مثلا ستران از گروه خیلی عقب افتاده بود و خواست جبران کند وارد نماد ستران شویم... یا اینکه بیاییم و اصلا نمودار ستران را تغییر دهیم و بهنجارش کنیم! مثلا بیاییم و میزان افت و خیزهای گروه سیمانی را از ستران کم کنیم و به این روش خالص افت و خیزهای ستران را به دست بیاوریم. و آن را به عنوان یک نمودار بهنجار شده و به عنوان خوراک به سایر سامانه هایمان تحویل دهیم.
                        خوب... اصلا این کار درست است؟ ما اگر موفق شویم و به طور کامل نقش گروه سیمانی را در نماد ستران حذف کردیم به کجا می رسیم؟ به دردمان می خورد؟ چون ما اصلا یکی از اهدافمان در بررسی ستران این است که همزمان (داخلش) گروه سیمانی و اقتصاد ایران و ... را هم بررسی کنیم و ... حالا با این کار اگر این تفکیک را انجام دهیم که...
                        خوب... توجیهی که می توان روی این پرسش داشت این است که بلی... هر چند درست است که ما نقش تمام عوامل و بازیگران را یک جا می توانیم در نمودار قیمتی سهام مشاهده کنیم... ولی گاهی شاید لازم باشد بیاییم و فقط نقش و حرکت یک نماد را به صورت جدا و تفکیک شده و مجرد شده نسبت به آن کلی که در آن است، مشاهده کنیم.
                        ببینید... گاهی است که بازار دارد رشد می کند، گروه سیمانی دارد در جا می زند، یا اصلا بازار دارد رشد می کند و گروه سیمانی هم دارد رشد می کند ولی این رشد نسبت به آن رشد آن قدر کم است که در حقیقت امر درستش این است که بگوییم گروه سیمانی در حال حاضر دارد افت می کند! ولی از آنجا که کل بازار دارد با سرعت بسیار زیادی رشد می کند یک مقداری هم گروه سیمانی را دارد دنبال خودش می کشد! این یکی از استفاده های ما از این ابزار (مقایسه) است.
                        استفاده ی دیگر از آنجا ناشی می شود که اگر خاطرتان باشد در حدود 40-50 صفحه پیش آمدم و همگرایی فوق العاده شدید بین نمادهای مختلف را خدمتتان نشان دادم... و عرض کردم که این همگرایی خیلی عجیب است و سپس اگر خاطرتان باشد نشان دادم که در جاهایی که یک نماد از بازار عقب می افتد و می خواهد این عقب ماندگی خودش را جبران کند چنان خیزی بر می دارد که بیا و ببین... پس
                        بهترین بازدهی های بلند مدت را زمانی می توانیم در نمادهای مختلف مشاهده کنیم که آن نمادها دارای عقب افتادگی نسبت به بازار هستند و یک موج افزایشی قوی را شروع می کنند. و همان گونه که عرض کردم ممکن است روی نمودار یک نمادی افت خاصی نکرده باشد... ولی در همین حال کل بازار یک رشد عجیب کرده باشند و این جا مانده باشد... و حالا که بخواهد این راه بیافتد برود تو این حالت باحال... ولی همین جوری که ما در نمودار نگاه می کنیم چیز خاصی نمی بینیم... ولی وقتی اثر بازار را از نمودار این نماد کم می کنیم و از این جنبه بهنجارش می کنیم می بینیم که یک افت عجیب داشته تو این مدت!

                        البته که این مطالبی که دارم الان عرض می کنم برای خودم هم یک مقدار گنگ است و نیازمند کار است... هم کار عملی و هم کار علمی... یعنی هم اینجا باید بیشتر حرافی کنم و پیرامون موضوع جستجو کنم تا قضیه از بُعد فلسفی اش روشن تر شود و هم باید به واسطه ی برنامه نویسی ها میزان تجربیات و خروجی های کار را بیشتر مشاهده کنم تا از آن منظر نیز قضیه بازتر و روشن تر شود...
                        تا ببینیم خداوند متعال چه می خواهد. (که همیشه خیر و صلاح می خواهد.)
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                        نظر

                        • mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

                          #5787
                          پاسخ : کارگاه

                          مداران را هم دیر دیدیم ولی هنوز هم پیشنهاد خرید است. احتمال سوددهی دست کم 5 درصدی اش از همین جا خیلی بیشتر از احتمال افتش است. اگر فردای کاری افت کرد پیشنهاد خرید خوبی خواهد بود. اگر هم اول وقت در صفر تابلو دادند باز هم خوب است. آستانه زیانش هم همان 5 درصد است. یعنی اگر از همین جا 5 درصد افت کرد یا به عبارت دیگر اگر از 3240 ریال (در کوتاه مدت) کمتر شد دیگر نه تنها خرید دارد بلکه فروش هم دارد.
                          ولی احتمالا این روند است و ادامه دار است.
                          فردا تا 3400 یا حتی 3444 ریال هم پیشنهاد خرید است.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                          نظر

                          • mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

                            #5788
                            پاسخ : کارگاه

                            خلنت هم پیشنهاد خرید است.
                            در 2600 ریال.
                            آستانه زیان هم 2470 ریال.

                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                            نظر

                            • mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

                              #5789
                              پاسخ : کارگاه

                              اپرداز هم در 905 ریال با آستانه زیان 8350 ریالی پیشنهاد خرید است.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                              نظر

                              • mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

                                #5790
                                پاسخ : کارگاه

                                شلعاب هم در 3166 ریال پیشنهاد خرید است. با آستانه زیان خیلی مهم ِ 3000 ریالی.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X