پاسخ : کارگاه
بازار |
بازار امروز به خاطر عرضه اولیه بفجر منفی بود ولی شاخص زیاد منفی نخورد. خودرویی ها یک مقدار مقاومت کردند و به نظر می رسد می توانند بازار را بعد از این عرضه بالا بکشند |
رایانه |
بیشترشان منفی خوردند. رتاب همچنان صف خرید خوبی دارد، هر چند که توسط حقوقی خیلی زیاد عرضه می شود ولی توسط حقوقی خیلی عالی خرید هم می شود. رانفور و رکیش هم مثبت بودند. نکته قابل تامل این است که مداران و مفاخری که چند روز پیش صف خرید بودند الان منفی های سنگینی می خورند! این را برای آینده به یاد بسپاریم |
ساختمان |
یکی در میان مثبت و منفی هستند. وساخت که دیروز حرکتش را شروع کرده بود امروز با صف 5 میلیونی به کارش ادامه داد، پیشبینی می کنم این نماد در ماه اخیر بازدهی خوبی داشته باشد. زیرمجموعه ی آن ثنوسا هم صف خرید بود. ثشاهد همچنان منفی های سنگینی می خورد و نکته جالب اینجا است که ثعمرا بر خلاف آن صف خرید دارد! |
بیمه |
عموما منفی |
حمل و نقل |
همگی پایانی مثبت پررنگ |
لیزینگ |
یکی در میان مثبت. همچنان ولساپا با قدرت به جلو رانده می شود، صف های خرید خوبی برای این نماد قرار داده اند |
بانکی |
همگی منفی خوردند. وقتی قیمت می آید پایین قدرت خریداران حقوقی بیشتر می شود. گویا قیمت اینها را می خواهند خیلی آهسته تغییر دهند. سمایه و ونوین همچنان صف خرید خود را در این بازار حفظ کرده اند. |
سرمایه گذاری |
عموما منفی. صف 100-200 میلیونی وساپا همچنان در کنار خواهر و مادرش (ورنا و خساپا) جلب توجه می کند. ونیرو نیز دیروز و امروز صف خرید بود، به نظر می رسد دارد بالا برده می شود. |
کانی غیر فلزی |
شلیا به سختی توانست به صف خرید باز گردد. باز هم امروز حقوقی 4 میلیون فروخت. کهمدا هم به مرز صفر درصد رسید. |
سیمانی |
سشمال باز هم مثل روزهای گذشته پرحجم بالا کشیده می شود. نکته امروز روی سکارون است که بر خلاف بازار و روند خودش حرکت کرد... اما فکر می کنم باز هم این حرکات ضعیف است و بعد از دو سه روز می خوابد |
کاشی |
عموما منفی. کترام خیلی خیلی خیلی جالب شده! دیروز حرکتش را شروع کرد و صف خریدی ملایم داشت، امروز 42 میلیون صف خرید دارد!!! |
شیمیایی |
عموما منفی های ملایم. باز هم مشاهده می شود که حقوقی ها در این نماد ها نزدیک به هم خرید و فروش انجام می دهند!!! و هر طور که حساب می کنم به دولت محترم می رسم... متاسفانه این کارها جدیدا از گروه شیمیایی به گروه بانکی و پالایشگاهی هم کشیده شده...به نظر می رسد دارند قیمت ها را کنترل می کنند... امروز بلوک 207 میلیونی تاپیکو را داشتیم. |
دارویی |
یکی در میان مثبت |
غذایی |
یکی در میان مثبت. غپیازر چند روز دیگر خریدنی است از نظر من. فکر کنم از 2450 ریال برگردد |
قندی |
عموما منفی. قمرو و قشهد همچنان مثبت. قصفها دارد پایین می آید |
خودرو |
امروز به نظر من خودرویی ها خوب توانستند مقاومت کنند و به دیدی، پرچم را بالا نگه داشتند تا در روز های آینده بتوانند بازار را مثبت کنند. صف خرید خودرو را بعد از فروش 60 به 22.5 حقوقی در این نماد شاهد هستیم. خزامیا بعد از فروش 37 به 12 حقوقی دارای 97 میلیووووون صف خرید است!!! این آمار خیلی برای روز های بعد بورس عالی است. به نظر می رسد این صف ها این هفته نریزند... خپارس که دیروز به خوبی بالا برده شده بود منفی کامل بود. خوساز همچنان بالا برده می شود. خساپا همچنان صف 350 میلیونی بدون عرضه دارد!!! در نماد خدیزل همچنان حقوقی در کف می خرد و اجازه ی رشد به نماد نمی دهد... امروز 1.2 میلیون خرید انجام داد و نشان داد پولش را دارد ولی دوست ندارد قیمت بالا سهم بردارد... جالب اینجا است که با این همه خرید روزانه هنوز به آمار سهامداران عمده (که با 10 میلیون باید در آن باشد) اضافه نشده. خگستر هم همچنان بالا می رود... این نماد از آنهایی که است که سالی یک مرتبه بالا پایین می رود و چنان بالا پایین می رود که یک سری را خوش بخت و یک سری را بدجوری بد بخت می کند... خنصیر هم باز زیاد مبادله شد و 1 میلیون حجم خورد. ورنا متوقف است. علتش باید عرضه ی یک میلارد سهم خساپا در قیمت 3500 ریال باشد |
ماشین آلات و تجهیزات |
یکی در میان مثبت |
ساخت محصولات فلزی |
بسیار عالی - بهترین گروه - فاراک همچنان صف خرید عالی. فاذر امروز صف خریدی بهتر از فاراک دارد و با وجود فروش 62 به 20 حقوقی دارد به خوبی بالا برده می شود. فلامی امروز هم مثبت خوبی خورد. |
فلزات اساسی |
عموما منفی بودند. فروش 35 به 1 حقوقی و عرضه ی بفجر هم نتوانست ذوب را منفی کند. این سهم همچنان دارد با قدرت بالا برده می شود. در نماد فولاد2 شاهد بلوک 50 میلیونی بودیم. هرمز صف خرید 10 میلیونی دارد |
لاستیک |
عموما منفی |
فراورده های نفتی |
منفی های سنگین- جالب است که خرید حقوقی زیاد نمی شود و همچنان نزدیکی بین خرید و فروش حقوقی ها در کلیت نماد ها را شاهد هستیم |
معدنی-استخراج کانه فلزی |
عموما منفی - جالب است که کچاد مثبت است. اگر به خاطر داشته باشید دیروز مطلبی در این مورد نوشته بودیم |
نظر