کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سغرب
    ====

واگرایی در مکدی.

شکسته شدن واضح یک حمایت مهم و نرسیدن به حمایت مهم زیرین در 1750 ریال
    برگشت از یک حمایت در 1930 ریال
    در پیش داشتن یک مقاومت مهم در 2250 ریال که اگر آن را با حجم خوب و خیز خوب بشکند خیلی عالی می شود.

وضع نامعلوم نشانگر های میان مدت و در کف بودن بلند مدتی ها که به این معنی است که در بلند مدت از همین جا ها باید یک سری امواج جنبشی صعودی عالی داشته باشیم.

وایازی خوب. استکاستیک کوتاه مدت عالی روی 50 درصد.
    اسکفت نامعلوم.
    بولینگر جمع شده.

آمار سایت تی اس ای:
    آخر وقتی یک بنده خدایی رنج کشیده.
    البته کل ارزش داد و ستد چهارشنبه به 200 میلیون ریال هم نرسیده!!!
    قدرت خریداران در این چند روزه عالی بوده.
    یک حقیقی درصدی یک مقدار به دارایی اش اضافه کرده.
    گروه بهمن در فهرست سهامداران وجود دارد که وضع را پیچیده می کند. به احتمال قوی باید بفروشد چه سهامدارانش سپاه باشد چه کروز. اما چطور بفروشد؟ رنج بکشد قیمت را ببرد بالا که یا در صف خرید یا به صورت بلوکی بفروشد؟ یا اینکه تا قیمت خواست برود بالا یواش یواش آن قدر بزند تو سر سهم که «نه کس خورد نه کس دهد» اش کند؟ به احتمال قوی بلوکی می فروشند.

به هر حال چیز هایی که به چشم می خورد یکی شیب مناسب خیز ِ قیمت است و یکی واگرایی زیبا در مکدی و دیگری در کف بودن قیمت.

ای بابا الان باز دوباره در نمودار یک شکاف رو به پایین دیدم :( البته چون مال ِ بیش از یک ماه اخیر است در نشانگر ها تاثیر نمی گذارد ولی در خطوط روند چرا... حوصله هم ندارم دوباره بروم با داده های بورس نوین و مفید تریدر و سایت چک کنم...

جمع بندی:
    به نظر خوب می رسد... شاید اکنون در موج 1 از 1 قرار داشته باشیم! از 3 بــــــــزرگ! با اهداف بلند مدت دو سه برابری...

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چالش همیشگی:

در کدام موج بخریم؟
      پیش تر می گفتم فقط ابتدای 1 از 1 از 1 از 1 .... (یعنی کف ِ کف ِ کف)
      اکنون یک مقدار نظرم به میانه ی 1 یا بین میانه و ابتدای 3 است.
      من آدم محافظه کاری هستم. (خیلی) و این سیاست را عاقلانه می دانم ولی موضوع اینجا است که همان کف ِ کف زیاد محافظه کارانه نیست!

من دوست ندارم در بالا، جایی که خیلی ها سود گرفته اند و حجم بالا است و یک عده دارند خالی می کنند سوار شوم... می ترسم و ترسم هم عاقلانه است نه احساسی.

ولی این پایین سوار شدن هم معذلات خاص خودش را دارد. وقوام را خریدیم و گفتیم 800 ریال کف بسیار معتبری است ولی تا 600 ریال دارد می ریزد... چرا؟ چون اوضاع بد مثل یک خرسی است که با ترساندن تو سر سهم می زند و منطق ندارد... (بازار گاوی هم همین طور، چندین بار به خودمان یادآوری کرده ایم که تر و خشک ندارند این بازار ها)

یادم می آید 60 صفحه پیش با جناب نوام چامسکی در این مورد گفتگو می کردیم...

به هر حال اکنون به نظر من بهترین حالت وقتی است که یک روند نزولی با قدرت شکسته می شود. در این حالت نه قیمت بالا است که آدم ِ محافظه کاری مثل من بترسد و نه خیلی پایین است که آدم شک کند اینجا کف است یا نه؟ یا اینکه آیا پایین تر می خواهد برود یا نه؟

اما همچین موقعیت هایی زیاد نیستند. پس با پالایه و پویش (Filter and Scan) در انبوه نماد ها دنبال چنین نماد هایی می گردیم.

یادم باشد حتما برنامه ای بنویسم (یا از اینتزنت بیابم) تا واگرایی مکدی و آر اس آی را نشان دهد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

روی کدام مدیران سرمایه گذاری کنیم؟

چند وقت پیش رفته بودم مجمع سشرق
        یک پیرمرد نازنین و فرهیخته مدیر عامل آنجا بود و مسئول سهامدار عمده هم یکی بود مثل خودش. (اسم ها زیاد یادم نمی ماند.)

مدیر عامل به نظر آدم با جربزه و مسئولی می رسید ولی با خودم می اندیشم آیا اگر واقعا این طور بود شرکت به این بدبختی می افتاد؟؟؟

جوان ها به نظر من مثل نمودار تیز قیمت هستند و پیرمرد ها مثل میانگین های متحرک 50 روزه!

شاید بهترین حالت مدیریت در کنار هم قرار دادن این دو تا باشد. تا یکی با نیروی جوانی پیشنهاد های جسورانه بدهد و دیگری با نرم خویی و دید محافظه کارانه اش آن ها را تصویب کند...
        به عبارت دیگر جوان ها پرش های موفقیت را برنامه ریزی کنند و پیر ها نیافتادن در چاله ها را تخمین بزنند.

بگذریم... به هر حال به نظر من جوان ها در خیلی از شرکت ها بهتر کار می کنند. بهترین نمونه اش هم زیر مجموعه های بنیاد برکت! (البرزی ها را می گویم)
        در عوض یک جوان خیلی راحت تر می تواند دچار یک سانحه بشود تا یک پیر...

بگذریم... حواسمان باشد ما اگر مدیر شدیم هر دوی این موجودات را در خود داشته باشیم. یعنی عقلی جوان و دلی پیر. (یا برعکس)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سرود
          ====

چیز خاصی دیده نمی شود.
          مضافا اینکه آر اس آی هم وضعش مناسب نیست و مکدی هم بسیار ضعیف است و حجم هم بد است.
          پس صرف نظر می کنیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

لپارس
            ====

انگار ولی می خواهند از روی مقاومت ردش کنند!

زیاد مناسب نیست. ولش..
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تکشا
              ====

ببینید چه نمودار خوبی دارد!

گویا این نمودار هایی که خوش غلق هستند بازیگر و بازار گردان دارند...

به هر حال اکنون از یک خط روند حمایت اصلی بسیار عالی ِ کانال برگشته
              و حجم هم الحمد لله بالا رفته.
              و دقیقا روی خط مقاومت قرار دارد.
              اهداف هم خوب است.
              این نمودار جان می دهد برای من ِ خطر ناپذیر.
              نشانگر ها در کوتاه مدت عالی در میان مدت بد و در بلند مدت خوب هستند.
              استاکستیک خیلی عالی است.
              وایازی عالی.
              اسکفت کوتاه مدت عالی و بلند مدت بد است.
              سهامداران عمده را در شکل زیر می بینید:

نمی دانم چرا این طوری عمل کرده اند؟ بانک دی بد جور فروخته همین طور تک سهامدار حقیقی... بعد موسسه اندوخته شاهد و ذخیره شاهد یک کوچولو جمع کرده اند و توسعه معین ملت هم وارد بازی شده...
              من که سر در نیاوردم... منتها می دانم در ثشاهد بنیاد شهید خوب نوسان گیری بلند مدت انجام می داد...
              گیچ کننده است.
              آمار قدرت خریدار و فروشنده هم چیزی را نشان نمی دهد.
              کلا از نظر نموداری خیلی باهاش حال کردم و به عنوان خرید و مسابقه مجازی انتخابش می کنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تکمبا
                ====

این هم نمودار خیلی شفاف و خوبی دارد.
                لذت می برم از اینکه می بینم آمار سال های 1381 هم برای برخی سهام وجود دارد.
                اگر اشتباه نکنم یک مدت (یک یا دو سال) پیش این نماد به یک نماد ِ ابر_سفته_بازی شهرت پیدا کرده بود!

خیلی خیلی خیلی مشهود است که پول گذاشته اند پشتش که از مقاومت بسیار مهم 1000 ریال ردش کنند... و یک حال اساسی به سهم (که نه، به سهامدارانی که خودشان باشند) بدهند.

شیب مکدی هم خوب است و آر اس آی و مکدی کلا پایین هستند.
                وایازی هفت میله پیش را سیگنال خرید اعلام کرده بود و استکاستیک هم انتهای رشد کوتاه مدت را بیان می کند. البته بارها گفته ایم رفتار استکاستیک اینجا توجیح پذیر است و مسئله ای نیست. (تفسیرش با تفسیر بازار نوسانی فرق می کند.)

اسکفت فوق العاده!

1000 ریال را بگذراند عالی می شود...

اوووووه آمار خریدار و فروشنده چرا این طوری است؟ این که از ایران خودرو هم فکر کنم سنگین تر باشد! 400 نفر دیروز و پریروز در این نماد چه .... می کردند دقیقا؟ مگر پادگان است؟
                نا گفته نماند که حقوقی ای بی نام در چند روز اخیر ضمن مدیریت قیمت خرید انجام داده
                و باز ناگفته نماند که یکی از دوستان می گفت آستان قدس هم خوب/بد نوسان گیری می کند. من حافظه ام قوی نیست ولی فکر کنم طرف حالش گرفته بود. یک جا آستان حسابی عرضه کرده بود و حالش را گرفته بود...

به هر حال این را هم ما می خریم... خوشمان آمد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تپمپی
                  ====

این نماد مال بانک سامانی ها است.

در ماه اخیر افزایش سرمایه اش (که فکر کنم حدود 100 درصد بوده) ثبت شده.

الان گویا به خاطر ارائه صورت های مالی بسته شده. و ممنوع است.

نمودار در زیر مشاهده می شود:

چون با استراتژی من جور نیست بیشتر از این بررسی اش نمی کنم.

فقط مکدی اش در کوتاه مدت (دست کم) خوب به نظر می رسد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خریداران قوی امروز
                    ===========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

وضع سبدم افتضاح است...

رویم نمی شود حتی روند تغییرات دارایی هایم را که ماه به ماه می گذاشتم را بگذارم. /:.ohno-smiley.://:.negaran.:/
                      امروز می خواستم یک مقدار از دارایی هایم را بفروشم و مطابق استراتژی جدید خرید انجام دهم که متاسفانه چون دیروز تا دیروقت بیدار بودم، خواب ماندم /.:blushsmiley:./

ببینیم کی از این باتلاق در می آییم.

هم اکنون نیازمند
                      دعای سبزتان هستیم. «کمیته ی امداد به محمد حسین»

یا علی
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اکنون می خواستم سبد خرید این هفته را برای خودم مشخص کنم. نکته ای به ذهنم رسید:

دو سه تا مسئله هست که نتیجه ی واقعی را مغایر با نتایج مسابقه می کند:
                        1- در مسابقه فرض می شود شما بتوانی سهم را بفروشی در صورتی که در عمل شرایطی داریم که در آن نمی توانیم سهم بفروشیم.
                        2- در مسابقه فرض می شود که شما به قیمت پایانی ِ چهارشنبه بتوانی سهم بخری در صورتی که در عمل بعد از اینکه پنج شنبه و جمعه نشستی واکاوی کردی چند تا سهم خوب انتخاب کردی باید به قیمت پایانی شنبه سهم بخری! آن هم اگر گیرت بیاید!
                        2.1- توجه بفرمایید که خیلی از این خرید هایی که ما معرفی می کنیم بر اساس این است که چهارشنبه قدرت خریداران زیاد بوده و شنبه به احتمال زیادی صف خرید تشکیل می شود! (الان قندی هایی که ما انتخاب کردیم صف خرید هستند) مسابقه فرض می کند بتوان در این شرایط با قیمت پایانی ِ چهارشنبه سهم خرید! (خوب البته راه هم همین است) ولی در عمل شما ممکن است اصلا به قیمت ِ پایانی و حتی بالاترین ِ شنبه هم نتوانی خرید بکنی! توجه بفرمایید همین مورد به تنهایی 5 یا 10 درصد یا حتی بیشتر قیمت خرید را بالا تر می برد!!! در حالی که ما در مسابقه ی هفته ی گذشته که به نظرم نتیجه اش فوق العاده بود توانستیم 9 درصد سود کسب کنیم (در بهترین شرایط!) و هفته ی قبل هم 2 درصد!

:(

اما من پی گیر استراتژی هستم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

ناگفته نماند که واقعیت (علاوه بر معایبی که نسبت به مسابقه دارد) محاسنی هم نسبت به مسابقه دارد!
                          1- در عمل آدم می تواند وسط هفته بفروشد و با رسیدن به آستانه سود و زیان سبدش را مدیریت کند در حالی که در مسابقه سهامت منجمد (Freeze) شده.
                          2- در عمل می توانی اصلا نخری! یا شرط خرید بگذاری (مثلا زیاد شدن قدرت خریداران یا زیاد شدن حجم یا رد شدن از فلان مقاومت یا لمس فلان کف) ولی در مسابقه همه چیز منوط به گذشته است نه حال و آینده.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مطالب شخصی (حوصله تان سر نرود)
                            =========

این هفته به خصوص این دو روز گذشته خیلی فعالیت کردم و سه چهار صفحه مطلب نوشتم ولی راضیم. چون مطالب پوچ و بی هدف نبوده بلکه تولید محتوا و تلاش برای بهبود بوده و واقعا در راستای هدف جستار پیش رفتم.
                            فقط اگر می توانستم این معضل زمان را هم حل کنم عالی می شد...

===========

نمی دانم چه زمانی باید وقت بگذارم بروم پی برنامه نویسی (خارج از آمی بروکر- مثلا با سی)
                            الان زمانی که برای ایجاد و به روز رسانی همین چند تا دانه سهم می کنم چندین ساعت ازم زمان می برد در حالی که می توانم با سه چهار روز زمان یک برنامه ی عالی بنویسم...
                            از طرف دیگر برنامه نوشتن هم یک امر 1 و 0 نیست بلکه مراتب دارد. مثلا 1- نوشتن سنجش خودکار ِ فهرست دیده بان که آن هم مراتب دارد! الف)استکاستیک و مکدی آر اس آی از نظر سطح ب)از نظر واگرایی و شکست واگرایی 2-درج فهرست دیده بان یا سبد خرید در یک فایل XLSX و به روز رسانی قیمت های خرید و فروش 3-اعلان اخطار فروش و یا پیشنهاد خرید خودکار 4-محاسبه ی خودکار تمام شده و سر به سر و سود و زیان و سود و افزایش سرمایه ها و ... 5-ایجاد اشکال و شمایل و نمودار ها 6- وارد کردن فرمول های آمی بروکر به برنامه 7- وارد کردن فرمول های متلب (ان ان) به برنامه 7- ترکیب و استفاده همزمان از فرمول ها برای ارتقا 8-حدس الگوها و خطوط روند و ... با استفاده از ان ان و تاییدیه گرفتن توسط برنامه ی خشک و و و

خوب من اگر بخواهم وارد فاز برنامه نویسی بشوم باید چقدر پیش بروم و تا کدام مرحله پیش بروم؟
                            اگر بخواهم ریشه ای کار کنم و بنیان یک چیز درست حسابی را بگذارم که باید حسابی وقت بگذارم و ماه ها زمان از کفم می رود. فکر کنم فقط 1 ماه زمان لازم باشد تا فقط پایه را بگذارم!
                            اگر بخواهم ریشه ای کار نکنم و یک مقدار یک بنیان اولیه بسازم و بعد خرابش کنم بروم سراغ یک بنیان نسخه بالاتر می شود مثل همین الان که برنامه نویسی با آمی بروکر را خوب یاد گرفته ام ولی با مفید تریدر نه! و نیز با بیسیک و سی و جاوا هم نه و یک عالم باید وقت بگذارم برای کارهایی که اگر برنامه ی سی را داشتم در یک چشم به هم زدن انجام باید می گرفت... و دوباره یک هزینه ی زمانی باید بگذارم برای تبدیل کردن آمی بروکر ها به سی...

================

خوب آدم مدیر خودش است.
                            باید بهترین روش را انتخاب کنم.
                            حقیقت این است که یک باره نمی توانم بروم سراغ بنیان گذاری بهترین سامانه ها... (هر چند چندین روز است که دارم به این فکر می کنم که یک برنامه ی ان ان یا یک برنامه ی خشک بنویسم برای تشخیص خودکار الگو ها و امواج الیوت و فکر کنم بتوانم آن را دست کم 10 میلیارد ریال به این سازنده های آمی بروکر و متاتریدر و ... بفروشم که اگر این طور شود خودش می شود یک منبع درآمد ایده آل و اصلا هم دور از دسترس نیست!)
                            ولی این کار درست نیست. بدترین کار این است که آدم مدام از این شاخه به آن شاخه بپرد و درست این است که آدم یک کاری را بدون فرعیات و بدون حواشی، درست انجام دهد و کاری که من الان تصمیم گرفتم رویش سرمایه گذاری زمانی کنم «بهبود سامانه ی داد و ستدی ام» است.
                            ولی حتما در برنامه قرار می دهم که این کار را (در آینده ی دوووووووووووور) بکنم.

فعلا در شرایطی هستیم که امکانات محدود است و نمی توان به بهبود برنامه و برنامه نویسی فکر کرد. باید این وقت های زیاد را گذاشت و البته خیلی یواش یواش برنامه را پیش برد و مدام بنیانی ساخت و خراب کرد و به بنیانی پیشرفته تر خود را ارتقاء داد... باید فعلا خیلی از کار ها را دستی انجام داد تا ببینیم بعدا چه می شود...

یا حق
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این هم پالایه ی جدیدی است که برای سایت ِ تی اس ای نوشته ام فکر کنم مفید باشد:

قدرت هر خریدار بالای 150 میلیون ریال

(pc)*(ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI>150000000

نکته:
                              قدرت برنامه ها و سامانه ها به پیچیدگی و حجمشان نیست! به کارایی شان است.

=========ویرایش جدید=======
                              بد نیست به عبارت بالا عبارت زیر هم اضافه شود :

&&
                              (pc)*(ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI<75000000

چرا؟ چون ما می خواهیم 1-وقتی حقوقی می زند به کد حقیقی را مشخص کنیم یا 2-وقتی حقیقی های دانه درشت قدرتشان اندازه ی حقوقی است. یا 3- وقتی که حقیقی های خریدار از حقیقی های فروشنده قوی تر هستند ولی در این بین ممکن است 1-زورآزمایی هایی بین حقیقی ها باشد یا مثلا 2-به صورت توافقی (بلوکی) دو حقیقی بخواهند با هم داد و ستد کنند یا اصلا 3- قیمت را بالا پایین کنند که این موارد را ما نیاز نداریم و می خواهیم با این عبارت از پالایه مان حذف کنیم.
                              =========پایان ویرایش========
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/17, 15:15.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نتیجه ی پالایه ی بالا که به نظر مفید هم می رسد در زیر آورده شده. اسمش را می گذاریم خریداران پولدار (که با خریداران قوی) اشتباه نشود:

خریداران پولدار امروز
                                ============

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X