کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

نقطه عطف؛

از نیما آزادی

یک نقطهٔ عطف، نقطه‌ای بر روی یک خم است که خمیدگی آن خم در آن نقطه تغییر جهت می‌دهد. در واقع در نقطهٔ عطف جهت تقعر عوض می‌شود. به عبارت دیگر علامت مشتق دوم یک تابع، قبل و بعد از نقطهٔ عطفش بر روی تابع تغییر می‌کند. (مثبت به منفی یا بالعکس).
    در مبحث تکنیکال در خصوص اکسترمم ها بحث زیاد شده است توجه خوانندگان عزیز را به نقطه عطف جلب می کنم اندکی فکر کنید روی نقاط عطف نمودارها. جایی که حرف برای گفتن بسیار است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک شبکه ی عصبی به تنهایی راه به جایی نمی برد!

تصور کنید شما چشم نداشتید...

آن گاه دنیا چه شکلی بود؟

دست کم برای شما چه شکلی بود؟

از شبکه ی عصبی شما چه کاری بر می آمد؟

پس مهمترین کار به نظر می رسد برای ارتقاء یک شبکه ی عصبی، ارتقاء چشم و گوشش باشد!

این شبکه قرار است دقیقا چه چیزی را مشاهده کند؟ تصویر را؟ یا سری زمانی را؟<br>خروجی اش قرار است چه باشد؟ تشخیص الگو؟ تشخیص زمان ورود و خروج؟

این کودک نابالغ، بلکه تازه به دنیا آمده را قرار است چگونه تمرین دهیم؟ خوب اگر زمان ورود و خروج باشد که عالی است و من همین الان در تمام نمودار هایم خطوط سبز و قرمزی برای این کار ها رسم کرده ام. ولی اگر تشخیص الگو باشد چه؟ در این حالت یک انسان خبره باید یک عالم نقاشی بکشد و بدهد دست ما تا با آن بچه مان را تمرین دهیم... اوووووووووووه
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

این چند مکدی را می بینید...
        به نظر شما کدام یک بهتر است؟

فکر کنم دومی بهتر باشد.
        برای اینکه 1- زودتر اعلان کرده (اگر توجه کرده باشید اولی و آخری کند که نه ولی دقیقا سر موقع کار کرده اند.) و نیز 2- حالت نوسانی کمتری دارد.

اما چگونه این را ساخته ام؟ به جای علامت تفریق از کسر استفاده کرده ام (تا نوسانات کم شود.) و به این شیوه یک مقدار توانسته ام دوره را هم پایین بیاورم (تا زودتر اعلام کند).
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          نقطه عطف؛

از نیما آزادی

یک نقطهٔ عطف، نقطه‌ای بر روی یک خم است که خمیدگی آن خم در آن نقطه تغییر جهت می‌دهد. در واقع در نقطهٔ عطف جهت تقعر عوض می‌شود. به عبارت دیگر علامت مشتق دوم یک تابع، قبل و بعد از نقطهٔ عطفش بر روی تابع تغییر می‌کند. (مثبت به منفی یا بالعکس).
          در مبحث تکنیکال در خصوص اکسترمم ها بحث زیاد شده است توجه خوانندگان عزیز را به نقطه عطف جلب می کنم اندکی فکر کنید روی نقاط عطف نمودارها. جایی که حرف برای گفتن بسیار است.

من پیشتر خیلی روی این مسئله فکر کرده بودم...
          وقتی یک سری زمانی را از وسط نگاه می کنید خیلی راحت می توانید نقاط فرینه اش را پیدا کنید.
          البته خیلی راحت هم نه ولی به صورت چشمی می شود و همین به صورت چشمی را می توان در قالب عباراتی (به ماشین) بیان کرد...

اما وقتی در انتهای یک سری زمانی هستیم چطور؟
          خوب راهکار اول این است که صورت مسئله را تغییر دهیم. یعنی لزومی ندارد که ما بدانیم الان در یک کمینه هستیم یا نه؟ تا با استفاده از آن خرید انجام دهیم، بلکه اگر یک هفته از یک کمینه فاصله گرفته باشیم هم می توان خرید خوبی انجام داد. ای بسا یک ماه هم باز خوب است!!! اصلا اگر یک مقداری از یک فرینه بگذرد خرید خیلی بهتری هم هست! تازه اش هم! (چیزهایی که در مورد اینکه در چه موجی بخریم را به خاطر بیاورید. ابتدای موج 1 یا وسط موج 3...)
          این کار را با چشم هم می توان انجام داد ولی اگر ماشین باشد دقیق تر و سریع تر کار را انجام می دهد و بهتر نشان می دهد.

ادامه دارد...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مجامع تازه آگهی شده
            ===========

___نماد___
            __نام_شرکت__ لغو
            اصلاحیه سالیانه افزایش
            سرمایه
            انتخاب
            اعضای
            هئیت
            مدیره
            تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
            فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
            آکنتور کنتورسازي ايران
            اصلاحیه

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
            آکنتور کنتورسازي ايران
            اصلاحیه
            افزایش
            1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک

این آکنتور هم کشت ما را این قدر آگهی داد... اینها دقیقا دردشان چیست؟
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قیمت در 95/06/27 پیوند بررسی صحت سیگنال به صورت دستی
              نوع سیگنال خرید صادر شده:
              بررسی کامل مسابقه هفتگی
              سبد از 95/06/26
              6,891 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698789&viewfull=1#post6987 89 صف خرید ملایم ولی قابل خرید قپیرا-عالی
              3,747 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698769&viewfull=1#post6987 69 صف خرید سه برابر حجم قچار-عالی
              3,413 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698786&viewfull=1#post6987 86 صف خرید داده شده قلرست-عالی
              2,823 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698762&viewfull=1#post6987 62 حقوقی سنگین صف فروش را جمع کرد. دوباره نگاه شود. پارسیان-خطرناک
              884 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698823&viewfull=1#post6988 23 بازبینی -
              2,373 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698822&viewfull=1#post6988 22 آخرین کمتر از پایانی تکشا
              2,199 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698814&viewfull=1#post6988 14 آخرین کمتر از پایانی+حجم فقط 9000 تا
              بررسی
              سخوز-خطرناک
              5,700 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698802&viewfull=1#post6988 02 عالی قند و شکر-عالی
              1,434 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698812&viewfull=1#post6988 12 عالی خکمک-عالی
              2,140 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698811&viewfull=1#post6988 11 متوقف-غیر قابل انتخاب -
              1,850 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698788&viewfull=1#post6987 88 فروش سنگین حقوقی ولی نگهداری صف
              نگهداری کوتاه مدت
              قنیشا-عالی
              6,757 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698790&viewfull=1#post6987 90 داد و ستد به اندازه صف قصفها-عالی
              2167 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698817&viewfull=1#post6988 17 آخرین کمتر از پایانی ولی قدرت خوب خرید سغرب
              4,085 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698816&viewfull=1#post6988 16 حجم فقط 5500 تا سهرمز
              1,449 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698815&viewfull=1#post6988 15 خوب سشمال-نامعلوم
              1,720 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698766&viewfull=1#post6987 66 خرید حقوقی ولی نباشد صف فروش است -
              2,913
              قدرت دو برابری خریدار - لب مقاومت فمراد-خوب
              5,690 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698795&viewfull=1#post6987 95 فروش حقوقی و آخرین کمتر از پایانی زنگان-عالی
              4,438 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698775&viewfull=1#post6987 75 فروش حقوقی و از بین بردن صف خرید قشهد-خطرناک
              1,671 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698761&viewfull=1#post6987 61 عالی-قدرت عالی خریداران چه حقیقی و چه حقوقی بدون صفق اتکام-عالی

این نتیجه ی ارسال چند روز پیش است که خیلی هم برایش وقت گذاشتیم...
              مواردی که خط تیره است به ترتیب عبارتند از: تکمبا - خریخت - کوثر که اینها را برای این سبد مجازی مان نمی خریم.

موارد اصلی سبدمان همان عالی ها هستند و سایر را فقط برای بررسی اینجا گذاشته ایم و در میانگین سود و نتیجه ی سبد دخالت ندارند. (اصل این استراتژی بر مبنای ترکیب ماشین و دست می باشد که ماشین یک سری چیز ها را پیشنهاد می دهد و ما دستی اتخاذ تصمیم می کنیم.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وقوام
                ====

1- نشانگر پیش از موعد جدید ما رفته بالا
                2- آر اس آی و استکاستیک و مکدی اصلی حسابی در کف اند ولی ما گول نمی خوریم! الان زمان خرید نیست! شاید باز هم در کف بمانند.
                3- یک کف موقت شکسته شده.
                4- دی تی میان مدت به کف رسیده و پیشینه ی خوبی هنگام رسیدن به کف دارد.
                5- دو تا دوجی خوشگل در کف
                6- فیبو 200 درصد در 600 ریال
                7- اسکفت بلند مدت افتضاح!
                8- رنگین کمان و بولینگر زیاد جالب نیست چون این نشانگر ها منتظرند قیمت به جایی برسد، استراحت کند، بعد برگردد و برای حالاتی شبیه اسپایک مناسب نیستند و البته از الان ِ وقوام هم انتظار اسپایک نمی رود...

تصمیم:
                فعلا نه می فروشیم و نه می خریم و آماده می مانیم یک مقدار روی 600 تا 650 ریال بماند و هنگام شروع روند بررسی اش می کنیم. (یک مقدار من علاقه دارم با استراتژی سابق در 610 ریال بخرم... از خیلی وقت پیش هم این را گفته بودم... ولی استراتژی جدید این حالت را قبول ندارد حتی اگر 610 ریال کف ِ کف ِ کف باشد!)

هر وقت وساپا و شپترو و وقوام را می بینم با خودم می گویم لعنت بر هر چه دزد و حرام خور است. آخر مگر پول حلال مناسب و اندازه نیست که می روید سراغ دزدی های میلیاردی؟؟؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خدیزل
                  ====

خیلی جالب است...
                  پیش تر یک پیشبینی کرده بودم که انگار درست از آب دارد در می آید ولی نمی دانم روی چه حسابی این پیشبینی را کرده بودم...

وضع آر اس آی و مکدی اصلا جالب نیست. همین یک نقطه ی ضعف بزرگ است...

یک حمایت را هم شکست :(

فعلا وضع خوب نیست ولی اگر به واسطه ی صف خرید امروز خبهمن قیمت ها یک مقدار بالا رفت شاید بفروشمش... شاید هم همین الان یک مقدار بفروشم تا خرج استراتژی جدیدم در بیاید...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دماوند
                    ====

1- مکدی بد
                    2- حجم چرا این قدر بالا است؟؟؟؟
                    بعهههههههههههه داده های TseClient در مورد این هم به نظر می رسد عقب باشد و روی 15 ام گیر کرده... ای بابا...
                    3-استکاستیک (سایت تی اس ای) عالی
                    4- نسبت خریدار به فروشنده خیلی بد است.
                    5- آر اس آی در سایت تی اس ای صفر شده!
                    6- قیمت به کف بولینگر خورده و برگشته.

خرید که اصلا ندارد... ولی فروش هم ندارد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

گوهران
                      ====

1- بولینگر خیلی جمع شده! خیلی! مجبور است می فهمی؟ مجبور! این قدر کوچولو شده که سایه های کندل ازش زده بیرون!
                      2- به نظر می رسد مکدی در عدد کوچک ِ -10 کف تشکیل داده
                      3- چند وقت پیش دیدم با حجم 5 میلیون کف قیمت را بسته بودند. اکنون دوباره نگاه کردم در صف خریداران 14 میلیون سفارش روی 1100 ریال گذاشته شده.
                      4- حجم داد و ستد بسیار کاهش دارد و عالی است.
                      5- نسبت خریدار به فروشنده اصلا جالب نیست.
                      6- استکاستیک عالی است.
                      7- آر اس آی مثل مکدی
                      8- حقوقی 230 هزار تا خریده
                      حدس می زنم یکباره بکشد بالا... ولی کی؟ شاید همین روزها (با توجه به بولینگر) ولی تا کجا؟ شاید به خاطر بالا بودن تعداد خریداران پیشین تا 1170 ریال و بعد از 15 مهر، شکست 1170 ریال
                      من که پول لازم هستم شاید در همین 1140 ریال بفروشم...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سهگمت
                        =====

استاک: عالی
                        بولینگر: مناسب
                        مکدی: عالی + واگرایی
                        آر اس آی: عالی + واگرایی
                        حمایت شکسته شده! /:.ohno-smiley.:/
                        قدرت خریداران و وضعیت سهامداران: معمولی متمایل به بد

اکنون نگاه کردم؛ پیشینه ی واگرایی پیش تر هم بوده و کار خاصی نکرده!

اگر بالا رفت شاید بفروشمش
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری روز:

چه هنگام باید یک چیز را فروخت؟
                          اولین شرطش این است که در حالت عادی
                          تمایلی به خرید آن چیز نداشته باشی.

=============
                          الان از این چیزهایی که من مد نظر دارم که بفروشم کدام را کمتر مایلم بخرم؟
                          وقوام - سهگمت - خدیزل - گوهران - دماوند

گوهران با آن 14 میلیون شاید پیشنهاد خوبی باشد برای خرید.
                          وقوام در کف برای خرید خوب است.
                          خدیزل حمایت خبهمن را می تواند برای کوتاه مدت داشته باشد پس خوب است.
                          می ماند دماوند و سهگمت
                          هر کدام موقت بالا رفت می فروشم. اگر هم بالا نرفت که ببینم چه می شود...

=============

اینها را هم یادمان باشد نگاه کنیم:
                          قشیر چکاپا غچین توریل
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قشیر
                            =====

قشیر دیروز از فهرست پالایه ما بیرون آمده بود.

آمدم با داده های تی اس ای کار کنم دیدم بعد از نماد ِ کوثر و دماوند، قشیر هم دچار مشکل جدید نرم افزار TseClient شده...
                            هر دم از این باغ بری می رسد...

باز هم مجبوریم برویم سراغ سایت. جالب است که سایت هم داده ها را تا سال 2012 فقط ارائه می کند! ولی نمایش تا همین امروز است...

شرح در متن است.

آر اس آی هم رفته بالا 80 که البته من فکر کنم برای سایت مشکل داشته باشد.
                            استکاستیک هم 100 شده. که خطرناک است.
                            جالب است که خریدار و فروشنده هر دو خارج از بازه هستند!!!

چرا؟؟؟
                            حتما به خاطر اینکه صف خرید دیروز به ارزش 1400 میلیون ریال داده شده.... بعدا اگر روند برگردد، هنگام فروش مشکل به وجود نمی آید؟
                            اکنون برای قشکر را هم نگاه کردم همین گونه بود.
                            طبیعی است تمام سفارش های خرید در بالا جمع می شود تا این موقعیت 8 درصدی از دستشان نرود...
                            ای بابا اکنون داشتم آمار داد و ستد روز آخر را در بخش «سابقه نماد» نگاه می کردم دیدم تا لحظه ی آخر 4 میلیون صف وجود داشته! پس این 300 تای بالا چیست؟ حتما سفارش های روزانه بوده که بعد از ساعت 14 حذف شده.

قدرت خریدار ها در چند روز اخیر فوق العاده عالی بوده.

هم اکنون نگاه کردم حجم روز آخر که در بالا نیافتاده خیلی بد بوده! 10 میلیون سهم تقریبا هم اندازه ی بزرگترین میله هایی که در تصویر دیده می شود. البته با توجه به اینکه 8 نفر این تعداد سهم را از 22 نفر خریداری کرده اند فکر نکنم این حجم مشکلی داشته باشد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شکر
                              ====

جهانی شکر - بازه هفتگی

اگر بالای 23-24 خودش را تثبیت کند برای قندی ها فوق العاده می شود.

مکدی های خوبی هم دارد و به نظر نمی رسد فعلا بخواهد برگردد.

حجم هم بالا است و این عطش خریداران را نشان می دهد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نفت
                                ===

خیلی مشتاق بودیم که خط گردن رسم شده در بالا را بشکند ولی الان با قدرت حرکت نکرده و از نظر زمانی و شکلی هم یک مقدار شل شده...
                                اگر قیمت از آن خط افقی که در 38 دلار رسم کرده ام پایین تر بیاید دیگر باید قید سر و گردن را بزنیم و بلکه باید به فکر یک موج تخت با کف همان 25 دلار باشیم!
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X