کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

تراک
    ===
    سیگنال اشتباهی. ارزش بررسی ندارد.

وآیند
    ===
    سیگنال اشتباهی. فقط در آمار همین طور دیده می شود که حقوقی دارد سهم را در قیمتی مشخص جمع می کند! (شاید دارد حمایت می کند از قیمت)

پلوله
    ====
    داده های تی اس ای مشکل دارد و باید دوباره بررسی شود.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وشهر

وشهر
      ====

خروجی پالایه
      وشهر
      قیمت در 950631
      877
      نوع پالایه مسابقه چهارشنبه
      روند آخر روند افزایشی
      الگو/موج ای جااااااااااااانم! تو این نماد جشن یو است انگار!!! هوراااااااا عجب نمودار توپی! تا حالا تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم! انگار نقاشی کرده اند. نشانگر ها چقدر هماهنگ و زیبا هستند!!! انگار یو ها را عینا به مکدی و شاخص قدرت و بختامدی منتقل کرده اند! حیف که دیر فهمیدیم!
      خط روند وسط
      چرخه زمانی تقریبا بد
      فیبوناچی -
      هدف یک هفته ای 950
      هدف ماهانه 1,010
      خطر دارد
      حجم معمولی یک کم زیاد. به نظر می رسد این نشانگر هم با قیمت هماهنگ است.
      بختامدی نزدیک قله
      شاخص قدرت نزدیک قله
      مکدی نزدیک قله
      قدرت خریداران از اول سال که آمار موجود است حقوقی بدجور دارد می خرد!!! چرا؟
      نتیجه اگر بجنبیم شاید بتوانیم از انتهای روند افزایشی استفاده کنیم... البته از آنهایی است که باید مراقب بود از هول حلیم تو دیگ نیافتیم!
      انتخاب خطرناک و هیجان انگیز! شاید بتوان از اواخر افزایش استفاده کرد! باید سریع بود.
      قیمت سفارش خرید 860 ریال خرید و 980 ریال فروش
      آستانه زیان پایین تر آمدن قیمت از روز قبل
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام

خریداران قوی امروز
        ===========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خریداران تپل امروز

خریداران تپل امروز
          ===========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___
            __نام_شرکت__ لغو
            اصلاحیه سالیانه افزایش
            سرمایه
            انتخاب
            اعضای
            هئیت
            مدیره
            تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
            وبملت بانک ملت

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
            وبملت بانک ملت

سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
            کرمان سرمايه گذاري توسعه و عمران استان کرمان

سالیانه

1395/07/12 دوشنبه 14:30 دفترمرکزي کرمان به آدرس : کرمان خيابان حافظ کوچه شماره 11 ساختمان حافظ
            ميدکو(خاورميانه) مادر تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه

انتخاب 1395/07/11 یکشنبه 14:00 خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايرانشناسي، شهرک والفجر، خيابان نهم، پلاک شش، سالن اجتماعات مرکز مطالعات و بهره وري منابع انساني
            کساپا سايپا شيشه

افزایش
            1395/07/14 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات روابط عمومي شرکت سايپا واقع در تهرات ، کيلومتر 15 بزرگراه شهيد لشگري ( جاده مخصوص کرج)

مجامع پیش رو:

نماد
            نام شرکت لغو
            اصلاحیه سالیانه افزایش
            سرمایه
            انتخاب
            اعضای
            هئیت
            مدیره
            تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
            تاپيکو سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين قدیمی
            سالیانه

؟1395/07/11 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
            ولبهمن بهمن ليزينگ

انتخاب 1395/07/07 چهار شنبه 10:00 تهران، بزرگراه چمران، خيابان يمن،بلوار دانشجو،مرکز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي،طبقه سوم تالار استاد شهريار
            آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
            1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
            آکنتور کنتورسازي ايران
            اصلاحیه
            افزایش
            1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
            آکنتور کنتورسازي ايران

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
            آکنتور کنتورسازي ايران
            اصلاحیه

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
            حفاري حفاري شمال

افزایش
            1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
            فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
            وبملت بانک ملت

انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
            وبملت بانک ملت

سالیانه

1395/07/08 پنج شنبه 11:00 تالار حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي - سالن انديشه واقع در تهران - خيابان حافظ -نبش خيابان سميه
            ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم
            ميدکو(خاورميانه) مادر تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه

انتخاب 1395/07/11 یکشنبه 14:00 خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايرانشناسي، شهرک والفجر، خيابان نهم، پلاک شش، سالن اجتماعات مرکز مطالعات و بهره وري منابع انساني
            کرمان سرمايه گذاري توسعه و عمران استان کرمان

سالیانه

1395/07/12 دوشنبه 14:30 دفترمرکزي کرمان به آدرس : کرمان خيابان حافظ کوچه شماره 11 ساختمان حافظ
            کساپا سايپا شيشه

افزایش
            1395/07/14 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات روابط عمومي شرکت سايپا واقع در تهرات ، کيلومتر 15 بزرگراه شهيد لشگري ( جاده مخصوص کرج)
            کهمدا شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام

امروز الحمد لله صبح بیدار شدم (بیدارم کردند!)
              در طی روز داد و ستد ها را روی نماد های منتخبم رصد می کردم.
              خیلی دوست داشتم مطالب را اینجا هم با شما در میان بگذارم که متاسفانه به دلیل مشکلات سایت نشد.

الان فقط بگویم که این چند نماد را برای آزمون واقعی راهبرد کوتاه مدت جدید خریده ام تا ببینیم چه می شود:

آن ثمسکنح جزء راهبرد جدید نیست. می خواستم امروز در مورد این هم بگویم که نشد... هرچند روزهای گذشته چندین بار در موردش صحبت کرده بودم.
              دلایل انتخاب:
              خریدار قوی
              افت بسیار عالی نماد اصلی و همین طور افت بسیار زیاد حق تقدم از زمان شروع زمان داد و ستد
              هیجان بالا!

در مورد سایر نماد ها هم بعدا که وضع سایت رو به بهبود رفت صحبت می کنیم.

یا علی

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

البته می خواستم ده تا بخرم و همه را هم همان دیروز بخرم که نشد...
                قیمت هایی که در نظر گرفته بودم یک مقدار بالاتر از پایین ترین قیمت روز بود و برایم خرید نشد.

(برای اینکه سایت متاسفانه زود به زود مشکل پیدا می کند من هم زود به زود می نویسم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دیروز 4 تا خریدم و امروز هم 3 تا

آن سه تای دیگری هم که نتوانستم بخرم این ها بودند:
                  دپارس
                  دامین
                  شلیا

متاسفانه شلیا از همان اول صف شد و چه صف محکمی هم شد و فردا به احتمال قوی سر خطی می گذارم ببینم بهم می رسد یا نه؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

به این نماد ها واقعا امید دارم:
                    کچینی
                    والبر
                    حسینا

بعضی وقت ها هست آدم چیزی که دوست دارد را می خرد... این جور خرید ها واقعا به دل آدم می نشیند و خیال آدم در حین سهامدارای با آنها راحت است و کلا حال می کند... حتی اگر این نماد ها کاهش هم داشته باشند باز آدم زیاد ناراحت نمی شود...

ولی بعضی وقت ها آدم در شک و بدون امید و اطمینان خاطر خرید انجام می دهد و یک مقدار نسبت به خرید خودش مشکوک است... که در این جور موارد نتیجه ی عمل ممکن است کوفت آدم شود!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

این راهبرد جدید ما همان طور که می دانید توصیه می کند که شمار ِ نماد های درون سبد را افزایش دهیم و تا آنجا که می توانیم زیاد کنیم.

آنجا که می توانیم کجاست؟
                      هر روز باید مراقب اینها بود (علاوه بر اینکه باید بررسی هایی روی سایر نماد ها انجام داد و به سایر امور رسید)
                      باید تعداد خریداران را در نظر داشت
                      همین طور آستانه زیان را مواظب بود
                      همین طور آستانه سود را
                      همین طور مطالب اخیر در مورد این نماد را

فکر کنم برای من که این بورس کارم است 10 تا نماد در سبد برای این راهبرد مناسب باشد.

همین طور بد نیست در این راهبرد همیشه مقداری نقد هم بود. (چون کوتاه مدت است و موقعیت های بکر و عالی تند به وجود می آیند و تند هم از میان می روند...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آن آمار خرید و فروشم را گذاشتم (هم به خاطر اینکه خودم حواسم باشد و اینجا بایگانی داشته باشم و هم برای اینکه بعدا بیاییم و روی همین داده ها مو شکافی و بررسی داشته باشیم و هم) برای اینکه بدانید دروغ نگفته ام و آن چیزی که اینجا در این جستار بررسی کرده ام صادقانه بوده و خودم از نتایج همان بررسی هایی استفاده می کنم که اینجا برای شما می زنم!

البته بعدا که از حالت آزمون در آمدم و داد و ستد های واقعی انجام دادم دیگر این کار را نمی کنم (چون زیاد دوست ندارم میزان دارایی ام را همه جا بیان کنم)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

امروز نماد فارس یک مقدار جلب توجه کرد...
                          7.5 میلیون اگر اشتباه نکنم حقوقی ها خرید و فروش داشتند و قیمت را بالا کشیده بودند...
                          برای چه؟
                          آیا باز جریان شاخص سازی و شاخص بازی است؟؟؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آهان!
                            یک موضوعی که در خلال داد و ستد های امروز می خواستم خدمتتان عرض کنم همان جریانی است که یکی از دوستان در مورد آقای شاپور محمدی می گفت...

می گفت که از زمانی که شاپور محمدی آمده بازی هایی در نماد های پالایشی مشاهده می شود...

فکر کنم این موضوع را در همین جستار یا در جستار «جو بازار» به دوستان گفتم...

همین طور امروز شاهد بودیم که بازی نماد های خودرویی گرفته شد و مجال بالا رفتن پیدا نکردند...

همچنین چند نماد ِ خودرویی بسته شده داریم که شاید این را هم بتوان به آقای شاپور محمدی نسبت داد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فعلا تا اینجای مسابقه ی هفتگی (و از آن مهمتر آزمون عملی راهبرد کوتاه مدتم) به نظر می آید که خراب کرده ام... :(
                              البته در عمل آن قدر خراب هم نکرده ام!
                              70 میلیون ریال گذاشتم و اکنون هم فکر کنم (با احتساب 1 درصد کارمزد و مالیات هنگام فروش) همان 70 میلیون ریال را داشته باشم.
                              چرا؟ چون قیمت های خرید را خودم انتخاب کردم نه مثل مسابقه هر چه که پایانی روز قبل بوده باشد!

============

اما چرا رشد های 5 درصدی به هیچ وجه در پرتفوی کوتاه مدت من نیست؟؟؟

این مسئله ای است که باید بررسی شود.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یکی از دوستان یک حرف بسیار ساده و در عین حال عمیقی می زند. می گوید نیمی از سود، در خرید خوب است!

(آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها)

خرید خوب کجا است؟

در راهبرد قدیم که بنده می گفتم در کف و کف را هم (فکر کنم) خوب شناسایی می کردم.

ولی این راهبرد زیاد به درد این بازار نخورد و تصمیم گرفتیم برای این بازار راهبرد جدید انتخاب کنیم.

اما در این راهبرد کوتاه مدتی خرید خوب در کجا است؟

در موج 3؟

در کجای موج 3 و از کجا موج 3 را بیابیم؟

یک مقدار خطر هم وجود دارد...

در نماد هایی که پیش تر یک افت سنگین داشته اند (مثل سیمانی ها و معدنی ها...) اکنون اگر موج 3 بزنند باز خیال آدم یک مقدار راحت است...

ولی نمادی که نمودارش از شیب ِ توچال هم بیشتر است چطور؟ آنجا اگر اشتباهی موج 5 را به جای 3 گرفته باشی دقیقا روی یک قله ی سهگین خریدی که اگر شروع به اصلاح کند چنان حالی ازت می گیرد که تا عمر داری یادت نرود!

یک راهکاری که ارائه دادیم این بود که برای کاهش خطر بیاییم شمار ِ نماد های درون سبد را افزایش دهیم.

اما این هنگامی کار می کند که قدرت تشخیص ما به صورت ذاتی بالا باشد (و با افزوده شدن شمار ِ نماد ها کاری می کند که تشخیص های خطا کمرنگ بشوند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X