پاسخ : کارگاه
سلام
خدا شاهد است من چند بار در این انجمن و در این جستار گفته ام.
اکنون هم باز تاکید می کنم.
دعایی هست که (نمی گویم فلانی گفته یا فلانی ازش نتیجه دیده بلکه) خودم نتیجه اش را به عینه در زندگی ام دیده ام...
کافی است در گوگل جستجو کنید:
روزی + آیت الله نخودکی + امام خمینی(ره)
دستورش هم به این شرح است:
حالا نمی دانم شما این چیزها را قبول دارید یا نه؟ به هر حال از ما گفتن بود...
من پیش تر در مقطعی این را می خواندم و برایم خوب بود و تصمیم دارم از امروز دوباره شروع کنم به خواندنش. و این را وسیله ای قرار بدهم برای درخواست روزی از پروردگار بلند مرتبه ام. (در کنار بررسی نموداری بورس و ...)
یا حق
سلام
خدا شاهد است من چند بار در این انجمن و در این جستار گفته ام.
اکنون هم باز تاکید می کنم.
دعایی هست که (نمی گویم فلانی گفته یا فلانی ازش نتیجه دیده بلکه) خودم نتیجه اش را به عینه در زندگی ام دیده ام...
کافی است در گوگل جستجو کنید:
روزی + آیت الله نخودکی + امام خمینی(ره)
دستورش هم به این شرح است:
بعد از نمازهای واجب یک بار آیه الکرسی را تا «هو العلی العظیم» میخوانی.
و بعد تسبیحات فاطمه زهرا سلام الله علیها را میگویی.
و بعد سه بار سوره توحید «قل هو الله احد» را میخوانی.
و بعد سه بار صلوات میگویی: اللهم صل علی محمد و آل محمد
و بعد سه بار آیه مبارکه: وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ؛
و بعد تسبیحات فاطمه زهرا سلام الله علیها را میگویی.
و بعد سه بار سوره توحید «قل هو الله احد» را میخوانی.
و بعد سه بار صلوات میگویی: اللهم صل علی محمد و آل محمد
و بعد سه بار آیه مبارکه: وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ؛
حالا نمی دانم شما این چیزها را قبول دارید یا نه؟ به هر حال از ما گفتن بود...
من پیش تر در مقطعی این را می خواندم و برایم خوب بود و تصمیم دارم از امروز دوباره شروع کنم به خواندنش. و این را وسیله ای قرار بدهم برای درخواست روزی از پروردگار بلند مرتبه ام. (در کنار بررسی نموداری بورس و ...)
یا حق
نظر