کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام

خدا شاهد است من چند بار در این انجمن و در این جستار گفته ام.

اکنون هم باز تاکید می کنم.

دعایی هست که (نمی گویم فلانی گفته یا فلانی ازش نتیجه دیده بلکه) خودم نتیجه اش را به عینه در زندگی ام دیده ام...

کافی است در گوگل جستجو کنید:
    روزی + آیت الله نخودکی + امام خمینی(ره)

دستورش هم به این شرح است:

بعد از نمازهای واجب یک بار آیه الکرسی را تا «هو العلی العظیم» می‌خوانی.
    و بعد تسبیحات فاطمه زهرا سلام الله علیها را می‌گویی.
    و بعد سه بار سوره توحید «قل هو الله احد» را می‌خوانی.
    و بعد سه بار صلوات می‌گویی: اللهم صل علی محمد و آل محمد
    و بعد سه بار آیه مبارکه: وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ؛

حالا نمی دانم شما این چیزها را قبول دارید یا نه؟ به هر حال از ما گفتن بود...

من پیش تر در مقطعی این را می خواندم و برایم خوب بود و تصمیم دارم از امروز دوباره شروع کنم به خواندنش. و این را وسیله ای قرار بدهم برای درخواست روزی از پروردگار بلند مرتبه ام. (در کنار بررسی نموداری بورس و ...)

یا حق
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

کارهایی که قرار است امروز و فردا انجام دهم:

1- پیدا کردن علت عدم موفقیت هفته ی گذشته
      2- برررسی فروش/نگهداری نماد های در سبد ِ «آزمون راهبرد جدید»
      3- پیدا کردن نماد های به درد بخور از پالایه ها (یا از بین پتروپالایشی ها)
      4- ارتقاء راهکار ها و نرم افزار
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

کوتاه مدت کردن نشانگر ها

کوتاه مدت کردن نشانگر ها
        ================

فکر می کنم یکی از دلایل عدم موفقیت هفته ی پیش این بود که به جای کوتاه مدت یک مقدار بلند مدت کار کردم...

اکنون داشتم نشانگر هایم را دست کاری می کردم...

فکر کنم مهمترین نکته در مورد کارم که جا انداخته بودم همین بود!

نمونه ی کار را در مورد اعمال تغییر در زیر آورده ام:

قبل از عمل:

بعد از عمل:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خوب حالا به مرور کارهای گذشته می پردازیم.

فکر کنم 10 برگه پیش باشد.
          اکنون نگاه کردم می شود برگه ی 66 به بعد شروع بررسی های هفته ی گذشته و
          برگه ی 69 هم شروع بررسی همان هفته است.

==============

1- فباهنر

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          فباهنر
          ====

خروجی پالایه
          فباهنر-ت
          قیمت در 950631
          1,544
          نوع پالایه استکستیک بالای 50
          روند کوتاه مدت عالی - میان مدت تخت - بلند مدت عالی
          الگو/موج انتهای دو بزرگ - شاید هم وسط 2 بزرگ - شاید هم ابتدای 3 از 3 بزرگ! البته این آخری بعید به نظر می رسد چرا که قدرت موج 1 اش و همین طور موج شماری ساختار آن به موج یک ِ جنبشی نمی خورد! بهر حال به نظر خوب می رسد
          خط روند تازه به مقاومت خورده و خوب است
          فیبوناچی با اغماض شاید بتوان گفت از 62 درصد برگشته. فیبوی گسترش هدف 2070 ریالی را نشان می دهد.
          هدف یک هفته ای 1,677
          هدف ماهانه 1730 یا همان 2070 ریال
          خطر کم خطر
          حجم معمولی متمایل به خوب
          بختامدی عالی
          شاخص قدرت عالی
          مکدی عالی
          قدرت خریداران معمولی متمایل به خوب
          نتیجه پیشنهاد خرید. اگر موج اصلاحی هم باشد فکر کنم تا 1720 ریال برود. حجم هم عالی است.
          انتخاب انتخاب شد
          قیمت سفارش خرید 1520 ریال
          آستانه زیان 1400 ریال

خوب خدا را شکر یک گزینه ی خرید پیدا کردیم.
          البته این هم زیاد کوتاه مدت نیست؛ در صورتی که راهبرد جدید ما کاملا کوتاه مدتی بود! پس در نظرمان باشد اگر 10 گزینه ی کوتاه مدت پیدا کردیم این را رها کنیم.

الف) اولین نکته ای که در بالا به چشم می خورد اعتراف خودم به کوتاه مدت نبودن این نماد است. و این را متاسفانه در بخش انتخاب ننوشتم ولی هنگام انتخاب فقط به همان نوشته در بخش انتخاب توجه کردم.

ب) شکل زیر به روز شده ی شکل بالا است.
          من به شخصه مشکلی نمی بینم!
          در نمودار همه چیز خوب به نظر می آمده و اکنون هم می آید.

ج) نکته ی دیگری نیست...
          یعنی از هر نظر که نگاه می کنم می بینم تصمیم درستی گرفته بودم...
          خوب مقداری از تقدیر را هم باید پای مسائل ناشناخته و بخت و سرنوشت و پیشانی نوشت و این جور مسائل نوشت...
          یعنی اینکه من خوب کار کردم ولی حالا مصلحت نبوده در فباهنر هفته ی پیش خوب نتیجه بگیرم... خوب اشکالی ندارد که...
          البته شمار ِ خریداران و فروشندگان خوب یا معمولی بوده ولی بد نبوده

ولی نماد را اکنون هم دارم بررسی می کنم می بینم هنوز هم عالی است و شاید به عنوان مسابقه این هفته هم انتخابش کنم!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

نوشته های همین جوری
            ===============

سلام

ظهر ِ جمعه تان به خیر (یاد
            قصه های ظهر جمع افتادم... نمی دانم نامش همین بود یا چه؟ ولی به هر حال یادش به خیر... من مشتری هر جمعه ی آن صدای گرم و دلنشین بودم... اصلا صدایش را می شنیدم درونم پر از هیجان و آرامش می شد...)

=========

بررسی کوتاه مدت به مراتب سخت تر از بررسی بلند مدت و میان مدت است.

خیلی دارم تلاش می کنم به این مهم دست پیدا کنم و فکر کنم اگر کسی به این حد از توانایی برسد که بتواند بازه های 1 هفته ای را پیشبینی کند به مراتب در پیشبینی میان مدت و بلند مدت راحت تر و چیره دست تر خواهد بود.

=========

الان دیدم اسمش
            قصه ظهر جمعه بود و آن صدای دلنشین هم از آن ِ محمد رضا سرشار /:.Heart.:/ است... (دمش گرم./:.wubsmiley.:/)

========

دیروز که به
            کارهایم نرسیدم... امروز ببینم می توانیم جستار را تا جایی که باید پیش ببریم یا نه؟

==========

تازگی ها سایت ِ بزرگ ِ
            هم میهن که یک شبکه ی اجتماعی خیلی خوب بود را از کار انداخته اند...
            موسسش (امیر قاسمی) می گوید از داخل کشور و از طرف دستگاه های دولتی دارند به سرورش حمله می کنند و بنده خدا خیلی از این موضوع ناراحت است...
            به نظر می رسد حق دارد...
            بدبختی خیلی
            فساد در این مملکت دارد زیاد می شود... از راننده تاکسی و بغال بگیر تا وزیر و معاون وزیر... انگار همه بی وجدان اند! بعد جالب است که همین ما که خودمان می دانیم وضع خودمان چطور است به بقیه گیر می دهیم! جالب است چند تا از فامیل هایمان نشسته بودند دور هم و با افتخار! از رشوه هایی که داده اند و رانت هایی که خورده اند صحبت می کردند... بعد آخرش به بابک زنجانی فحش می دادند و از حال ِ فساد ِ مملکت غصه می خوردند و برای برون رفت از بحران تز و راهکار ارائه می کردند...
            بابا اول خودت را یک کم پاک کن، تمیز کن، اصلا یک مقدار از آن لجنی که تا گردن رفته ای تویش در بیا بعدا از خودت نظریه مقابله با فساد در کن...
            به هر حال...
            نمی خواهم سیاسی صحبت کنم
            ولی دلم یک مقدار گرفته... :(

این تعطیلی موقت هم میهن هم به احتمال قوی باعث خواهد شد من بخشی از
            نوشته های فلسفی/عرفانی/مذهبی/ادبی ام را به اینجا منتقل کنم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

هم اکنون نگاهی به وساخت در دو ارسال بالاتر انداختم و متوجه نکته ای شدم...

در تمام مدت افزایش قیمت در وساخت در چند ماه پیش که الحمد لله ما هم با آن امواج بودیم نکته ای به وضوح دیده می شود و آن این است که قیمت مانند توپ پینگ پُنگ فقط بین لبه ی بالایی نوار ِ بولینگر و میانگین متحرک 20 روزه حرکت می کرده است!!!!!

آستانه زیان ما هم در خرید اخیری که در وساخت داشته ایم خط روند و میانگین متحرک است (البته در کنار بررسی حجم و مکدی)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک قابلیتی سایت تی اس ای دارد که نامرد از طریق نرم افزار در اختیار ما نمی گذارد
                تصویر زیر را ببینید:

این شمار ِ OpenInt است که می تواند ما را در بهبود سامانه ی داد و ستدی مان بسیار یاری کند. ولی همین طوری ارائه نمی کنند...

این را من از طریق خود سایت گرفتم و متاسفانه نمی توان برای هر کدام از نماد ها در هر روز رفت و این اطلاعات را از سایت تی اس ای گرفت...

البته همین طوری این اطلاعات ارزش زیادی ندارد (خیلی مشابه شمار داد و ستد ها یا حجم داد و ستد ها یا اصلا مکدی معمولی است) ولی وقتی در ترکیب با سایر نشانگر ها (و بحث هایی که پیشتر در مورد نوشتن نرم افزار و برنامه و سامانه داشتیم) قرار می گیرد می تواند نکات با اهمیتی را به ما نشان دهد و می تواند به نوشتن یک سامانه ی داد و ستدی بی نقص! و عالی منجر شود!!!

حیف...

کاش من یک کاره ای بودم می گفت این گردن ِ رئیس سازمان بورس را یک کوچولو ببرند... :.thumbsdownsmileyan حیف...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی چشمی (جادوگر ِ ذهنی)
                  ==================

بله داشتم عرض می کردم خدمتتان...

[COLOR=#808080]
                  یادتان می آید در این فیلم ِ هری پاتر می گفت جادوگران چند مدل هستند؟ هر سری با یک ابزاری کار می کنند... یک سری با ورد و کلام... یک سری با چوب و عصا... یک سری با دست و ادا.... یک سری هم فقط با ذهن و نگاه...؟

خوب این چه ربطی داشت؟

از اینجا شروع می کنم که «مکدی از حجم» خیلی خیلی خیلی خیلی شبیه به «مکدی از قیمت» است!!! /:.ohno-smiley.:/

این از 1

2- مکدی خیلی خیلی خیلی شبیه به شاخص قدرت نسبی و همین طور نشانگر بختامدی و وایازی و نوارهای بولینگر و میانگین های متحرک و سایر نشانگر های به درد بخور است!!! /:.ph34r-smiley.:/
                  (اگر خاطرتان باشد گفتیم فقط زمان های میانگین گیری شان با هم متفاوت است... وگرنه شما بختامدی را بلند مدت کنید می بینید دقیقا همان اطلاعات مکدی را دارد به شما می دهد!)

3- اگر خاطرتان باشد گفتیم اساس کار همه ی این نشانگر ها هم یک چیز است... مقایسه ی تغییرات کنونی با تغییرات دوره ای از گذشته./:.winksmiley02.:/

4- بعد از یک مدت همین جوری فقط با نگاه به قیمت می توان حدس زد کجا مکدی بالا رفته؛ /:.hmmsmiley.:/ با نگاه به نوع بالا رفتن قیمت می توان گفت اکنون شاخص قدرت بالا رفته، بختامدی بالا رفته! حتی حجم! و شمار ِ درخواست های باز! و قدرت خریداران! و سایر نشانگر های موثر بالا رفته است! بله... اینها نه تنها خیلی به هم مربوط هستند بلکه از قضا خیلی به هم شبیه هم هستند!!! می توان فقط با نگاه به نمودار دقیق گفت که آیا از میانگین متحرک 20 روزه بالاتر هستیم یا نه؟ اکنون رنگین کمان ِ میانگین های متحرک در چه وضعی است؟ آیا به هم تاب خورده اند؟ آیا آن تند تر از کند تر بالا زده؟ و ...
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/30, 19:46.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    هم اکنون نگاهی به وساخت در دو ارسال بالاتر انداختم و متوجه نکته ای شدم...

در تمام مدت افزایش قیمت در وساخت در چند ماه پیش که الحمد لله ما هم با آن امواج بودیم نکته ای به وضوح دیده می شود و آن این است که قیمت مانند توپ پینگ پُنگ فقط بین لبه ی بالایی نوار ِ بولینگر و میانگین متحرک 20 روزه حرکت می کرده است!!!!!

آستانه زیان ما هم در خرید اخیری که در وساخت داشته ایم خط روند و میانگین متحرک است (البته در کنار بررسی حجم و مکدی)
                    نمودار به روز شده برای نشان دادن اهداف و آستانه زیان:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بررسی نماد های درون سبد

بررسی نماد های درون سبد
                      ===============

خوب...
                      فباهنر را دیروز یک نگاه اجمالی داشتیم و گفتیم که اشکالی نداشته و ارزش نگهداری دارد...
                      وساخت را هم که امروز بررسی کردیم و گفتیم با آن آستانه زیانی که برایش مشخص شده ارزش نگهداری دارد..
                      والبر را هم که اشتباه خریدیم و ماند در کاسه مان... حالا دو راه داریم... یا آستانه زیان ِ درست حسابی برایش بگذاریم و متحمل زیان بیشتری شویم و خداحافظی... /:.wacsmiley.:/ (به طور مشخص روی 4180 ریال) یا اگر شنبه ازمان خوب برداشتند بفروشیم برود... یا اینکه این حساب را یک حساب بلند مدت کنیم... (البته زیانی که زده اصلا از نظر ریالی مهم نیست ولی از نظر حیثیتی خیلی مهم بود که...) متاسفانه موقع انتخاب این خودم هم می دانستم که یک نماد میان مدت/بلند مدت را دارم انتخاب می کنم و اشبتاه کردم و انتخابش کردم... بگذریم... ولی من این را با همان آستانه زیان نگه می دارم ولی اگر آستانه زیان را رد کرد حتما می فروشمش... دقیقا مثل سهگمت...
                      شیران چه طور؟ همان طور که می بینید شیران حسابی در یک روز با قیمت گشایش افتضاح هم خط روندی که پیش تر رو به بالا شکسته بود را رو به پایین شکست و هم میانگین متحرک را... ولی سریع جمع کرده رفته بالا... بنابر این پالایه ی زمانی/قیمتی برای شکسته شدن می گوید که شکست معتبر نیست. (ان شاء الله /:.negaran.:/) اما حقیقی حقوقی چه می گوید؟ اوه... آمار حقیقی حقوقی بد است... پس حتما این را می دهم برود... به خصوص اینکه وضع نشانگر های دی تی و مکدی اش هم مناسب نیست... البته حجم خوب است... با این حساب می توانم این رشد اخیر را یک بوسه ی خداحافظی به روند های عالی افزایشی گذشته حساب کنم تا یک شکست روند کاهشی... پس در نهایت فردا می فروشمش... در چه قیمتی؟ فکر کنم حتی تا 4044 هم بتوانم بفروشم... اگر بازار تا ساعت 11 نخرید 4000 ریال... اگر نه 39000 می فروشم... اگر نه دوباره تصمیم می گیرم.
                      کچینی: چند نشان از خطر: 1- حجم بالا 2- برابری قدرت 3- وضع بد نشانگر دی تی و معمولی مکدی (البته در میان مدت عالی هستند ها!!!) 4- رسیدن به عدد 3069 که برابر ِ 162 درصد فیبو_گسترش و 50 درصد فیبو_بازگشتی است عجیب است... فکر می کردم این خیلی عالی باشد ولی در عمل انگار زیاد جالب نیست! آه... ببخشید اکنون نگاه کردم فهمیدم قدرت در روز 6 مهر همچین برابر هم نبوده و خریدار حدودا 3 میلیارد ریال قوی تر از فروشنده بوده که این خودش می تواند نشان بسیار عالی ای باشد... و همزمان یک دعوایی هم بین حقوقی ها بوده... پس تصمیم برای این نماد این است: اگر فردا فروشنده قوی ای وجود داشت می فروشیمش... یعنی اگر حجم بالا رفت... حقوقی فروخت ولی حقیقی گنده و حقوقی دیگری جمعش نکرد و امثالهم... در این صورت می فروشیمش...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بررسی نماد های درون سبد

بررسی نماد های درون سبد
                        ===============

حسینا
                        قرار شد تا زمان ِ شکسته شدن این موارد در سبد بماند: حجم و قدرت خرید و در مرتبه ی پایین تر دو خط روند و میانگین متحرک. قدرت خریداران بد نیست... هنوز خیلی به این نماد امید دارم.

کسرا
                        حجمی که دیروز زد یک مقدار بد بود. قدرت خریدار و فروشنده هم برابر بود. البته اگر اشتباه نکنم وضعیت متفاوتی را در طی روز داشت که باید بررسی شود در طول روز قدرت خریدار چگونه بود!!! از نظر نموداری دست کم 10 درصد دیگر باید رشد کند. (طبق سابقه) اگر بخواهد الگوی فنجان را تکمیل کند باید یک افت اینجا ها داشته باشد. این نماد هم از آن نماد های ابرسفته بازی بازار هست که خود شخص حقیقی به عنوان دارنده ی 44 درصد شرکت دارد در فرایند تغییر قیمت دخالت می کند و یا اینکه دارد خالی می کند...همین طور دو شرکت زیرین که حقوقی باشند... اما نکته اینجا است که اگر بخواهد خالی کند در این قیمت نمی تواند و باید قیمت را بالا ببرد و در صف خرید بفروشد یا اینکه دنبال مشتری حقوقی یا بزرگ باشد... این شخص در ابتدای سال 62 درصد سهام داشته و الان 44 درصد. پس مطمئنا می خواهند خارج شوند و کسی هم ازشان بلوکی نمی خرد که مجبورند خرد خرد بفروشند... پس باید حواس ها را حسابی جمع کرد... ان شاء الله در این هفته 10 درصد رشد داشته باشد و از این نماد به سلامت خارج شویم.

قپیرا
                        قدرت خرید و فروش برابر. که هم در آمار حقیقی/حقوقی مشهود است و هم در شمع ِ دوجی! قیمت در حال افزایش است و این خوب است و الحمد لله زیادی هم بالا نرفته... قیمت الحمد لله یک بازگشت به میانگین متحرک داشته و دوباره به نظر می رسد سیر افزایشی خودش را دارد پی می گیرد و نکته ی جالبش اینجا است که نمودار در یکی دو سه ماه اخیر خیلی با این میانگین 20 روزه هماهنگ بوده! وضعیت نشانگر ها مثلا دی تی هم در کوتاه مدت خوب است و در میان مدت و بلند مدت نامعلوم. تایو هم خوب است. در مجموع احتمال می دهم دوباره رشد خیلی خوبی را در این نماد شاهد باشیم. چون یک خط روند کوتاه مدت به عنوان خط موج 2 وجود دارد که با کوچکترین مثبتی در این شنبه شکسته خواهد شد. البته سهم چابکی نیست و خیلی کند است و فروشنده هم زیاد دارد... ولی از نظر نموداری عالی است (البته باز انگار دارم میان مدت کار می کنم نه کوتاه مدت) نکته ی عالی دیگری که وجود دارد دو بار بازگشت به خط روند مهم است و نیز یک مقاومت مهم که شکسته شده است.

قمرو
                        این هم دارای قدرت یکسان در خریداران و فروشندگان است که بعد از یک مقدار بهتر بودن خریداران یک مقدار این پارامتر بدتر شده (چه گفتم؟!!!) نمودارش فوق العاده بد است... من نمی دانم برای چه این را خریدم؟؟؟ (شاید خواب بوده ام...) حجمش هم فوق العاده بالا است که یا موج سوم یا 5 را نشان می دهد... ای بابا... روی 5134 یعنی 2 درصد بالاتر هم فیبو_گسترش 162 درصدش است! :( ای بابا... دقیقا همان جا خط روند هم که هست... من نمی دانم روی چه حسابی این را خریده ام؟ بگذار جدا بررسی اش کنم.

شکر جهانی
                        یک مقدار افت کرده و از مقدار عالی 23.5 که برای خودش ثبت کرده بود رسیده به 22.9 و در قاب زمانی یک ساعته دارد یک سر و شانه و گردن می شکند که بیاید روی 22.22 اگر این طور بشود واویلا... بگذار ببینم... بلــــــه... انگار شکسته... فقط باید زیر 23 تثبیت شود تا راحت تا 22.22 بیاید (از نظر نموداری) اگر این طور باشد باید سریع بفروشیم برویم پی کارمان... عسکشم انداختم این پایین:

آن خط میانی حکم خط گردن را دارد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

قمرو
                          ===

شرح در متن است... اگر خط روند را فردا بشکند که هیچ ولی اگر نشکند حتما حتما حتما باید فروخت.
                          والسلام (علی عباد الله الصالحین)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

این هفته بر خلاف هفته پیش اصلا حوصله بررسی ندارم... دوست داشتم بشنیم باز مثل هفته پیش 40 تا نمودار را بالا پایین کنم که هم تجربه ام بیشتر بشود و هم نماد های مستعد پیدا کنم ولی شکست هفته ی گذشته بدجوری حالم را گرفت... :(

به احتمال قوی بنشینم به همان شیوه ی چشمی یک سری نماد را بالا پایین کنم... :(

/:.offtopic.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام

دیروز و امروز اینترنت من (مخابرات) مشکل دارد. نتوانستم مطلب بنویسم.

دو سه تا نکته را اینجا بگویم که هم خودم یادم بماند و هم دوستان:

ابتدا بگویم این دو تا نکته را از بررسی هایی که در این پیوند داشته ام به دست آورده ام: http://www.adantahlil.com/showthread...l=1#post427936

1- قدرت خریداران آن چنان در عمل فایده ندارد. چون به خاطر همگرایی زیاد با قیمت، عملا با مشاهده ی قیمت می توان چشم بسته حدس زد قدرت خریداران چقدر بوده!

2- پس واگرایی بین قدرت خریداران و قیمت در یک دوره ی کوتاه -به خصوص در یک روز که بسیار مورد علاقه ی ما است- می تواند مستعد صف خرید (در روز بعد) شود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت *** که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
                                من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش *** هر کسی آن دِرَوَد عاقبت کار که کشت
                                همه کس طالب یارند، چه هشیار و چه مست *** همه جا خانه عشق است، چه مسجد چه کنشت
                                سر تسلیم من و خشت در میکده ها *** مدّعی گر نکند فهم سخن، گو سر و خشت
                                نا امیدم مکن از سابقه ی لطف ازل *** تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت
                                نه من از پرده ی تقوی به در افتادم و بس *** پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت
                                حافظا روز اجل گر به کف آری جامی *** یکسر از کوی خرابات برندت به بهشت

(از این شعر عرفانی و زیبا یک دکلمه ی زیبا و همچنین یک آهنگ به سبک جاز -اگر اشتباه نکنم- از گروه اوهام هست که دانلودش را توصیه می کنم.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X