کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

مداران
    =====

این هم مدارانی که جناب سامان طرفدارش هستند.

دو حالت محتمل است... یکی بازگشت از همین 3033 ریال و یکی هم شکست کانال و رفتن قاطی باقالی ها...
    که به نظر من دومی محتمل تر است!
    چرا؟
    1) به خاطر آن خط پر رنگی که کشیده ام که بی شباهت به سر و شانه نیست... و تجربه نشان داده چیزهایی که این شکلی باشند بد جوری حال گیری دارند...
    2) به خاطر حجم کم... که یعنی کسی حاضر نیست قیمت را از زمین بر دارد...

پس اگر فردا حجم خوبی نخورد فکر کنم این جوری می شود:

یعنی تا 2900 ریال سقوط می کند و اگر آنجا هم اوضاع مساعد نباشد یک سر به 2600 ریال می زند... که البته این 2600 زیاد محتمل نیست...
    پس اگر می خواهیم خرید بنیادی در این نماد انجام دهیم شاید 2900 ریال بد نباشد...

*****************پی نوشت*************
    دو سه روز پیش با آقای شــروین شـهریـاری در یکی از مجامع صحبت می کردم... وضعیت صنایع مختلف را ازش می پرسیدم... می گفت در این رایانه ای ها سهامداران عمده خیلی راحت حاضر هستند در همین
    قیمت های تابلو! بلوک بفروشند! ? البته بماند که خودش رفته بود برای واعتبار یک مقدار رایانه ای خریده بود... /:.winksmiley02.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به تحلیل های با احتمال کم توجه نکنیم.
      =====================

سلام

یک سری هستند این جوری تحلیل می کنند:
      * اگر فلان شود فلان می شود... ولی اگر نشود دیگر فلان شدنش منوط به فلان چیز می شود...
      * یا فلان چیز محتمل است ولی عکسش هم خیلی محتمل است...
      * یا بازار ممکن است بریزد... ولی اگر نریزد قطع به یقین صعود خواهد کرد...

کلا دو پهلو حرف می زنند... طوری صحبت می کنند که بازار و نماد هر جوری بچرخد اینها حرفشان درست در بیاید! و بتوانند یک «دیدی گفتم» از دلش در بیاورند...
      یا اگر بعدا کسی نوشته شان را بالا آورد و خواست مزحکه اش کند نتواند...

خوب این تحلیل به درد نشان دادن به بقیه می خورد... ولی
      به درد خود آدم نمی خورد...

باید سعی کنیم (دست کم وقتی برای خودمان) داریم بررسی می کنیم، این جوری بررسی نکنیم.

یک احتمال 50 یا 60 یا حتی 65-70 درصدی به درد نمی خورد... یعنی آدم اصلا نمی تواند روی 65 درصد حساب باز کند. آدم نمی تواند بر مبنای آن شروع به داد و ستد کند...

صد البته قبول دارم که هنگام تحلیل آدم همیشه به احتمالات بالای 80 درصد نمی رسد... ولی منظورم این است که
      اگر 20 تا تحلیل می کنیم که فقط 1 عدد آنها مطمئن و بالای 80 درصد است آن 19 تای دیگر را بریزیم دور و در صحنه ی داد و ستد نبریم و فقط با همان 1 عدد (ولو اینکه هدف و سودش زیاد نباشد) کار کنیم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
        سرمایه
        انتخاب
        اعضای
        هئیت
        مدیره
        تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
        حريل ريل پرداز سير انتخاب 1395/09/06 شنبه 09:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني تهران - خ ولي عصر (عج) بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي نبش کوچه دلبسته پلاک 2141
        کچيرو ماسه ريخته گري چيروک 1395/09/06 شنبه 10:00 اصفهان - خ فردوسي - نبش خ منوچهري - ساختمان امير - طبقه 4 - واحد 402
        خپارس پارس خودرو افزایش 1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن آزادگان مرکزهمايشهاي پژوهشگاه صنعت نفت واقع در تهران ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي
        غپيچک
        پيچک 1395/09/15 دوشنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به نشاني : تهران-بلوارآفريقا-نرسيده به چهارراه حقاني -نبش کوچه 23-پلاک 60 طبقه منفي يک
        وجامي سرمايه گذاري جامي اصلاحیه سالیانه 1395/08/29 شنبه 11:00 تهران خيابان خالد اسلامبولي(وزراء) خيابان هفتم پلاک 10

مجامع پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
        سرمایهافزایش
        سرمایه
        انتخاب
        اعضای
        هئیت
        مدیرهانتخاب
        اعضای
        هئیت
        مدیره
        __تاریخ_مجمع__ __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
        خمحور توليد محور خودرو

انتخاب 1395/09/02 سه شنبه 09:00 سالن کنفرانس شرکت توليدمحورخودرو به آدرس:تهران ميدان آزادي ابتداي خيابان آزادي کوچه شهيدميرقاسمي پلاک 32
        خمحور توليد محور خودرو

1395/09/02 سه شنبه 10:00 سالن کنفرانس شرکت توليدمحورخودرو به آدرس:تهران ميدان آزادي ابتداي خيابان آزادي کوچه شهيدميرقاسمي پلاک 32 ✅تغییر موضوع فعالیت
        ممسني پتروشيمي ممسني

افزایش
        1395/09/03 چهار شنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر بالاتر از خيابان شهيد دستگردي نبش خيابان ناصري پلاک 2551 ساختمان کيان طبقه 11 واحد 3
        وپخش داروپخش

افزایش
        1395/09/03 چهار شنبه 10:00 شرکت کارخانجات داروپخش واقع در کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج، خيابان داروپخش
        غدشت دشت مرغاب

انتخاب 1395/09/03 چهار شنبه 11:00 شيراز، بلوار قرآن، سالن همايش هاي هتل رويال
        غدشت دشت مرغاب

1395/09/03 چهار شنبه 12:00 شيراز، بلوار قرآن ، سالن همايش هاي هتل رويال ✅تغییر سال مالی
        شکيمي پتروشيمي کيمياگران سامان سبزوار

سالیانه

1395/09/04 پنج شنبه 09:00 سبزوار - خيابان 24 متري انقلاب - جنب بانک صنعت ومعدن - پلاک11 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
        حريل ريل پرداز سير

انتخاب 1395/09/06 شنبه 09:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني تهران - خ ولي عصر (عج) بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي نبش کوچه دلبسته پلاک 2141
        کچيرو ماسه ريخته گري چيروک

1395/09/06 شنبه 10:00 اصفهان - خ فردوسي - نبش خ منوچهري - ساختمان امير - طبقه 4 - واحد 402
        ثباغ شهرسازي و خانه سازي باغميشه

سالیانه
        انتخاب 1395/09/06 شنبه 11:00 سالن کنفرانس مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز واقع در تبريز - بلواراستاد شهريار - جنب باغلارباغي
        شجي نفت جي

انتخاب 1395/09/06 شنبه 14:00 تهران - ميدان شيخ بهايي - خيابان سئول - نرسيده به چهارراه رشيد ياسمي کوچه چهارم پلاک يک طبقه سوم
        خپارس پارس خودرو

افزایش
        1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن آزادگان مرکزهمايشهاي پژوهشگاه صنعت نفت واقع در تهران ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي
        خوساز محورسازان ايران خودرو

انتخاب 1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن اجتماعات شرکت محورسازان ايران خودرو واقع در کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج
        رمپنا گروه مپنا

سالیانه

1395/09/07 یکشنبه 09:00 تهران، ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي، بلوار دهکده، هتل المپيک
        بموتو موتوژن

سالیانه

1395/09/07 یکشنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر اول خيابان استاد مطهري هتل بزرگ تهران شماره 391 ( تقاطع خيابان وليعصر و مطهري) ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
        سدشت صنايع سيمان دشتستان

سالیانه

1395/09/09 سه شنبه 10:00 خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-خيابان نهم-پلاک22-طبقه دوم-سالن اجتماعات انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان
        غپيچک پيچک

1395/09/15 دوشنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به نشاني : تهران-بلوارآفريقا-نرسيده به چهارراه حقاني -نبش کوچه 23-پلاک 60 طبقه منفي يک
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

امروز کلی ایستادم کسرا بخرم که بهم ندادند...
          حالا که این طور شد اگر کسرا 4310 ریال هم بدهند دیگر نمی خرم... /:.nono.:/ (ولی 4300 بدهند می خرم ها!)

==============

پترول هم اگر می دانستم 1220 می شود حتما می خریدم...

البته من پترول را آن زمان که 1180 شد می خواستم بخرم که نشد.

==============

پارسان هم سر ِ مقاومت (مثل خری که به گل می رسد) واماند...

احتمال می دادم با قدرت مقاومت را بشکند و روی همین حساب در 2180 ریال سفارش فروش گذاشته بودم که نشد...

حجمش هم پایین آمده... اگر بخواهد زیر این مقاومت بماند -یعنی اگر بخواهد یک مقدار افت کند- در 2010 ریال دوست دارم سفارش خرید بگذارم...

==============

گوهران را هم چند روزی است می خواهم بفروشم کسی نمی خرد...

در 1220 امروز سفارش گذاشته بودم که متاسفانه نشد... نمی دانم نمودارش را گذاشتم یا نه؟ ولی الگوی سر و گردن دارد. و به نظر می رسد تا 110 ریال هم بتواند افت کند...

عیب ندارد... فردا 1200 ریال برای فروش می گذارم ببینم کسی می خرد؟

==============

وتوشه با حجم عالی مقاومتش را شکست.
          ولی هیجان خرید ندارد.
          اگر فردا 3700 بدهند برای خرید عالی به نظر می رسد.

==============

حسینا یک واگرایی عالی دارد... باید ببینیم جریان چیست؟
          آیا حقوقی دارد با ذلت سهام خرده_سهامداران را می خرد؟ یا خبری است؟
          6380 ریال کف کانال است... و اگر آنجا برسد فکر کنم خرید خوبی بوده.
          من یک مقدار از سهامم را قبل از مجمع فروختم که الان به نظر می رسد فروش خوبی بوده
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

امروز هم از یک نفر دیگر یاد کنیم:
            meysam_sh_2020

البته من فکر می کردم ایشان از دنیای بورس یا فروم نویسی رفته...
            ولی بعدا دیدم در بورکس دارد هنوز می نویسد... حالا نمی دانم چرا از اینجا رفته...

چیزهای خوبی که من از این کاربر دیدم این بود که
            1)
            نمادش شیر بود و واقعا هم با دل و جرات خرید و فروش می کرد. که واقعا این در بورس به درد می خورد...
            (اما هر شیری شیر نیست! یکی دیگر از دوستان هم بود که عکس شیر را انداخته بود به عنوان آواتارش و خوب هم قلم می زد... ولی تابلو بود دارد زیان می کند... یکی دو بار هم محکم حرف زد و با قدرت تحلیلش را اعلام کرد ولی همان ها عینا برعکس شد و همان شد که تا الان دیگر در این سایت خبری ازش نیست...)
            2)
            در مسابقه شرکت می کرد.
            منظورم چیست؟ منظورم این است که وقتی شما بایستی در یک کانال تلگرامی و یک طرفه حرف بزنی و ایرادات را نگویی که مهم نیست...
            به نظر من فقط دو گروه حرف هایشان ارزش دارد: اول کسانی که ریز معاملاتشان را به من نشان داده باشند و من خودم آمار سود و زیان هایشان را نگاه کرده باشم. دوم کسانی که در مسابقه شرکت می کنند. وگرنه من نوعی بشینم در این جستار ِ کارگاه خودم و همین طور یک طرفه تحلیل کنم و فقط تحلیل هایی که با موفقیت روبرو شده اند را بالا بیاورم و نشان دهم که نشد کار... اگر مَردم باید بروم در مسابقه و عیار ِ کارم را به همه نشان دهم... (یا ریز معاملاتم را نشان ِ همه بدهم...)

3)
            هر بار که می آمد مسابقه سریع دو سه تا ستاره می گرفت...

خیلی خوشم آمد از این کارکرد و نوع نگاهش... البته فرصت نشد به نوع کارش دقت کنم ولی از روحیه اش و از این نحوه ی شرکت در مسابقه اش خوشم آمد. (اگر کسی خواست آمار نوشته هایش را دنبال کند روی همان پیوند ِ بالا کلیک کند.)
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/20, 03:12.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

کانه فلزی
              =======

سلام

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ذغال سنگ
                ======

یک پرسشی... زغال درست است یا ذغال؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فرآورده های نفتی
                  ===========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

لاستیک
                    =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فلزات اساسی
                      ========

نامعلوم

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خودرو:
                        نامعلوم

قند و شکر:
                        نامعلوم

غذایی:
                        نامعلوم ولی احتمال بیشتر افت:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

شیمیایی

شیمیایی
                          ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

کاشی و سرامیک

کاشی و سرامیک
                            ===========

نامعلوم با احتمال بیشتر افت
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سیمان

سیمان
                              ====

افت زیاد، بسیار محتمل است. /:.ohno-smiley.:/

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

حمل و نقل
                                =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X