پاسخ : کارگاه
مداران
=====

این هم مدارانی که جناب سامان طرفدارش هستند.
دو حالت محتمل است... یکی بازگشت از همین 3033 ریال و یکی هم شکست کانال و رفتن قاطی باقالی ها...
که به نظر من دومی محتمل تر است!
چرا؟
1) به خاطر آن خط پر رنگی که کشیده ام که بی شباهت به سر و شانه نیست... و تجربه نشان داده چیزهایی که این شکلی باشند بد جوری حال گیری دارند...
2) به خاطر حجم کم... که یعنی کسی حاضر نیست قیمت را از زمین بر دارد...
پس اگر فردا حجم خوبی نخورد فکر کنم این جوری می شود:

یعنی تا 2900 ریال سقوط می کند و اگر آنجا هم اوضاع مساعد نباشد یک سر به 2600 ریال می زند... که البته این 2600 زیاد محتمل نیست...
پس اگر می خواهیم خرید بنیادی در این نماد انجام دهیم شاید 2900 ریال بد نباشد...
*****************پی نوشت*************
دو سه روز پیش با آقای شــروین شـهریـاری در یکی از مجامع صحبت می کردم... وضعیت صنایع مختلف را ازش می پرسیدم... می گفت در این رایانه ای ها سهامداران عمده خیلی راحت حاضر هستند در همین قیمت های تابلو! بلوک بفروشند! ? البته بماند که خودش رفته بود برای واعتبار یک مقدار رایانه ای خریده بود... /:.winksmiley02.:/
مداران
=====

این هم مدارانی که جناب سامان طرفدارش هستند.
دو حالت محتمل است... یکی بازگشت از همین 3033 ریال و یکی هم شکست کانال و رفتن قاطی باقالی ها...
که به نظر من دومی محتمل تر است!
چرا؟
1) به خاطر آن خط پر رنگی که کشیده ام که بی شباهت به سر و شانه نیست... و تجربه نشان داده چیزهایی که این شکلی باشند بد جوری حال گیری دارند...
2) به خاطر حجم کم... که یعنی کسی حاضر نیست قیمت را از زمین بر دارد...
پس اگر فردا حجم خوبی نخورد فکر کنم این جوری می شود:

یعنی تا 2900 ریال سقوط می کند و اگر آنجا هم اوضاع مساعد نباشد یک سر به 2600 ریال می زند... که البته این 2600 زیاد محتمل نیست...
پس اگر می خواهیم خرید بنیادی در این نماد انجام دهیم شاید 2900 ریال بد نباشد...
*****************پی نوشت*************
دو سه روز پیش با آقای شــروین شـهریـاری در یکی از مجامع صحبت می کردم... وضعیت صنایع مختلف را ازش می پرسیدم... می گفت در این رایانه ای ها سهامداران عمده خیلی راحت حاضر هستند در همین قیمت های تابلو! بلوک بفروشند! ? البته بماند که خودش رفته بود برای واعتبار یک مقدار رایانه ای خریده بود... /:.winksmiley02.:/
نظر