کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

سلام شب خوش در مورد روی هم میشه راهنمایی کنین ؟ممنون

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      سلام شب خوش در مورد روی هم میشه راهنمایی کنین ؟ممنون
      علیک سلام؛

در پایگاه اینترنتی investing چهار بازار برای روی وجود دارد که من اولی را انتخاب کردم:

==================

ابتدا در نمای بزرگ می بینیم که تمام قله های پیشین را با قدرت شکسته:

همچنین خود نرم افزار ِ سایت الگوی سه کلاغ سیاه را تشخیص داده که یک الگوی بازگشتی است:

از نظر خطوط روند و پیشبینی هم که در زیر نشان داده ام:

البته خطوط روند زیاد مشخص نیستند. و ممکن است اشتباه باشند و به همین خاطر پیشبینی دقیقی نیست...

اگر قرار به بازگشت باشد به نظر می رسد یک افت سنگین 6 ماهه داشته باشد! که با پیکان صورتی پررنگ نشان داده ام.

یا علی
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

این الگو شناسی خودکار ِ نرم افزار بالا خیلی عالی است...
        اگر وقت می کردم یکی از کارهایی که در اولویت داشتم نوشتن برنامه ای برای این بود...
        یعنی شناسایی الگوها...
        الگوهای شمعی و هارمونیک ها و ...

==========ویرایش========
        اینجا را نگاه کردم، یک عالم هست:

اولین نتیجه ی گوگل یعنی این:
        Candlestick Analysis - Largest database of free formulas, indicators, oscillators and trading systems for Amibroker (AFL), Metastock, eSignal (EFS), and NinjaTrader

عالی است و 20 الگو برای شناسایی دارد! الگوی شماره ی 2 اش یعنی long Black Candle خیلی خوب بود...

نتیجه ی دوم گوگل یعنی این:
        Candle pattern exploration - Largest database of free formulas, indicators, oscillators and trading systems for Amibroker (AFL), Metastock, eSignal (EFS), and NinjaTrader

هم در عمل چیزی نشان نمی دهد و فقط یک سامانه ی back test و اسکن است...

می دانید چیست؟ من فکر کنم برای کار کردن در قاب های زمانی سطح پایین (کوچک/کوتاه) یعنی ... در بازه های زمانی کوتاه (هفتگی) باید حتما یک سری به الگو های شمعی زد...

=======پایان ویرایش=========

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/03, 08:40.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
          سرمایه
          انتخاب
          اعضای
          هئیت
          مدیره
          تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
          ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند لغو سالیانه انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:00 لغو شد
          غديس شرکت پاکديس 1395/09/23 سه شنبه 12:00 تهران - خيابان گاندي - کوي هفدهم - پلاک 17 ✅انتخاب حسابرس
          افرا افرانت افزایش 1395/09/23 سه شنبه 08:30 ساختمان اصلي شرکت افرانت به نشاني خيابان شهيد بهشتي-خيابان سهند- پلاک 12 ✅تغییر موضوع فعالیت

مجامع پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره __تاریخ_مجمع__ __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
          شسپا(نفت سپاهان) نفت سپاهان

انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 09:00 تهران-بزرگراه تهران کرج-ورودي اصلي ورزشگاه آزادي-هتل المپيک
          سپاها سيمان سپاهان

سالیانه
          انتخاب 1395/09/14 یکشنبه 14:00 تهران- خيابان وليعصر(عج) ـ بالاتر از خيابان جام جم نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) – سالن همايش هاي مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
          پارسيان بيمه پارسيان

افزایش
          1395/09/15 دوشنبه 09:00 سالن همايشهاي نيايش واقع در تهران -سعادت اباد- ميدان کاج -خيابان نهم -پلاک 14
          خپويش سازه پويش

1395/09/15 دوشنبه 10:00 قانوني شرکت واقع در تهران -خيابان ستارخان- خيابان نيايش-پلاک 51
          خپويش سازه پويش

انتخاب 1395/09/15 دوشنبه 11:00 قانوني شرکت واقع در تهران خيابان ستارخان -خيابان نيايش پلاک 51
          غپيچک پيچک

1395/09/15 دوشنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به نشاني : تهران-بلوارآفريقا-نرسيده به چهارراه حقاني -نبش کوچه 23-پلاک 60 طبقه منفي يک
          ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند

سالیانه
          انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:00 محل سالن اجتماعات بانک مسکن مرکزي واقع در اراک ،خيابان امام خميني ، ساختمان بانک مسکن شعبه مرکزي (سرپرستي)
          ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند لغو
          سالیانه
          انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:00 لغو شد
          آ س پ(ثاسپ) آ.س.پ

سالیانه
          انتخاب 1395/09/16 سه شنبه 09:30 مرکز همايش هاي مجموعه ورزشي انقلاب واقع در خيابان ولي عصر(عج) ابتداي بزرگراه نيايش جنب خروجي کردستان
          وثنو سرمايه گذاري ساختمان نوين

سالیانه
          انتخاب 1395/09/17 چهار شنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بالاتر از ميدان کاج - خيابان نهم - پلاک 14 - مرکز همايش هاي بين المللي نيايش - مجموعه نيايش
          فافزا فولاد افزا سپاهان

افزایش
          1395/09/17 چهار شنبه 10:30 اصفهان خيابان هزار جريب روبروي درب شرقي دانشگاه اصفهان نبش کوچه چهارم سالن اجتماعات شرکت تکادو ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
          وبصادر بانک صادرات ايران

انتخاب 1395/09/18 پنج شنبه 10:00 سالن همايش خليج فارس به نشاني تهران - شهرک قدس - انتهاي خيابان شهيد دادمان - مجموعه پژوهشگاه نيرو ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
          ثزاگرس سرمايه گذاري توسعه و عمران زاگرس چهار محال و بختياري

سالیانه
          انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 چهارمحال وبختياري-شهرکرد-گودال چشمه-بلوار13 آبان-جنب باشگاه رفاه کارگران- سالن سازمان دانش آموزي استان
          وحافظ بيمه حافظ

انتخاب 1395/09/21 یکشنبه 10:00 تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد وحيد دستگردي ( ظفر ) - خيابان صبر - نبش کوچه شادي - پلاک 8
          دامين داروسازي امين

افزایش
          1395/09/22 دوشنبه 10:00 اصفهان - آزادراه ذوب آهن - کليشاد- مقابل شهربهاران - شرکت داروسازي امين
          افرا افرانت

افزایش
          1395/09/23 سه شنبه 08:30 ساختمان اصلي شرکت افرانت به نشاني خيابان شهيد بهشتي-خيابان سهند- پلاک 12 ✅تغییر موضوع فعالیت
          غديس شرکت پاکديس

1395/09/23 سه شنبه 12:00 تهران - خيابان گاندي - کوي هفدهم - پلاک 17 ✅انتخاب حسابرس
          تپمپس کارخانجات توليدي پمپ پارس

1395/09/24 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 13جاده مخصوص کرج نرسيده به چهاراه ايران خودرو شرکت چيني ايران طبقه سوم ساختمان اداري ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
          وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان

سالیانه
          انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

نیرو
            ===

سلام

نمودار نیرو ترانس هم که دارد می خندد:

خرید یا در 3900 ریال یا در 3700 ریال
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ترکیب نشانگر ها
              ==========

سلام در زیر یکی دیگر از نشانگر هایی که به تازگی (دیروز) درست کرده ام آمده:

(فکرش تو مجمع مسخره ی سپاها وقتی داشتند چرت و پرت می گفتند به ذهنم رسید... آقای بد، خیر سرش، داشت حرف های حرفه ای می زد!)

نشانگر خوبی شده...

قدرت خریداران را در نظر می گیرد و بر طبق آن پیشنهاد خرید و فروش می دهد. به حجم و قیمت و زمان نگاه می کند.

ولی این هم مانند بقیه مشکل دارد...
              مشکلش چیست؟
              مشکلش این است که اگر بخواهی شمار ِ روزها (روزهای میانگین گیری، شمار روزهای سنجش، شمار روزهای تکراری....) را بالا ببری دیر اعلام سیگنال می کند:

و اگر بخواهی شمار روزهای میانگین گیری را پایین بیاوری، در وسط امواج بزرگ اعلام خروج می کند و در وسط روزهای رکود پیشنهاد خرید می دهد:

مشکل دیگرش این است که مانند همه ی نشانگر ها آینده را پیشبینی نمی کند! بلکه وضع حال را نشان می دهد.

راه حل چیست؟

چندین و چند بار اینجا با هم در این مورد صحبت کردیم...

یکی از بهترین راه کار هایی که به ذهنم رسید این بود که حساسیت این را ببرم بالا و در عین حال چندین و چند نشانگر دیگر را که آنها هم حساسیتشان بالا است را با این ترکیب کنم...

خوب این به نظر عالی می رسد ولی دو تا مشکل بود:

1- کدام نشانگر ها را با هم ترکیب کنیم؟ (در عمل 90 درصد نشانگر ها مانند هم هستند و بر یک فلسفه استوار هستند! همه می گویند چند روز پیش را نگاه کن، اگر در حال افزایش بود: بخر! همین! یعنی تقریبا همه ی نشانگر ها همین میانگین گیری و بالا رفتن از میانگین را درون خودشان دارند و عملا همه یک کار را می کنند!)
              خوب...
              برای رفع این مشکل گفتیم یا
              الف: اشکال ندارد... هم شکل باشند که باشند... اصلا خود نشانگر را می توانیم با خودش ترکیب کنیم.... یا
              ب: بعضی نشانگر ها و پیشنهاد های خرید هستند که به میانگین گیری ربطی ندارند... می توانیم آنها را ترکیب کنیم. مانند فیبوناچی. مانند الگوهای شمعی (که البته میانگین گیری های یک روزه هستند!!!) و یا الگوهای هارمونیک یا خطوط روند یا حجم و شمار سفارش ها

2- چگونه نشانگر ها را با هم ترکیب کنیم؟ (در عمل رفتم چند نوع پیشنهاد خریدی که از مکدی صادر می شود را با هم جمع کردم... چیز خوبی از آب در نیامد... البته شاید باید بیشتر رویش کار کنم...)
              مدل اول: به محض آمدن یک سفارش فروش از هر کدام بفروش و همین طور بخر
              مدل دوم: در صورتی که همه با هم متفق القول در خرید بودند بخر.
              مدل سوم: ترکیبی از دو حالت بالا
              مدل چهارم: سامانه ی امتیاز دهی (و در نظر گرفتن حد نصابی خاص برای خرید و فروش.) (مثلا اگر 7 تا از 10 تا پیشنهاد خرید بودند بخر) (کاری که برای مکدی انجام دادم و نشد. :( )
              مدل پنجم: ادامه ی مدل چهارم با در نظر گرفتن آخرین درخواست. (یعنی اگر 5 روز پیش یک نشانگر پیشنهاد خرید داده بود و هیچ پیشنهاد فروشی تا کنون نیامده بود، همچنان پیشنهاد خرید را در نظر بگیر.) (یادم باشد این را لحاظ کنم.)
              مدل ششم: سامانه امتیازدهی خاص. شرطی: این طور که امتیاز در سطح خاصی بود به شرط داد و ستد کن: اگر امتیاز فلان قدر بود و در حال افزایش بود بخر و اگر امتیاز فلان قدر بود و در حال کاهش بود بفروش. یعنی بهتر است برای امتیاز هم یک نمودار رسم کرد تا بهتر متوجه شد. (بهتر است این را برای یک متغیر رسم کنم تا ببینم نتیجه اش چطور است؟)
              یا مثلا اگر پیشنهاد اول آمد 10 امتیاز بده. اگر پیشنهاد دوم آمد 30 امتیاز بده. اگر امتیاز سوم آمد 50 امتیاز بده. از چهارم به بعد دوباره 10 امتیاز بده. سقف امتیاز هم نباید از 200 بیشتر شود.
              یا مثلا جدا کردن امتیازات خرید از فروش
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/05, 10:53.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

مس الگوی قشنگی گرفته و اگر بشکند قشنگ بالا می رود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

40 دقیقه مانده به اذان...
                  دوست دارم در این مدت یک مقدار فکر کنم...
                  به روش های بهبود نرم افزار.
                  (بهتر از دنبال کردن بازار است... در حقیقت مشاهده ی داد و ستد ها جستجوی ماهی است و تفکر در روش پول درآوردن جستجوی قلاب ِ ماهی گیری است... که من در مهلت خودم که تا پایان سال است باید پیدایش کنم...)

نظر شما در باره ی نشانگری که تازه نوشته ام چیست؟ به نظرتان می تواند در عمل برایم کار کند و پول بسازد؟
                  (خودم که خیلی ازش راضی ام! بهش افتخار می کنم! فکر کنم اگر تا پایان سال روی همین نشانگر و نشانگرهای پیشینی که نوشته ام کار کنم بتوانم از تویش یک چیزی در بیاورم...)

بگذار یک بار دیگر بهش یک نگاه بیاندازیم:
                  یک نمادی بگذار انتخاب کنم:
                  خوب... خصدرا... در سه سال گذشته...
                  (می دانید چیست؟ بعضی نشانگر ها با بعضی نمادها بیشتر همخوانی دارند! و گویا این نشانگر با خصدرا خوب جور در می آید...)

مشکل سر ِ آن دایره ها است.

بگذار یکی از آن دایره ها را بزرگ کنم تا بیشتر با هم بررسی اش کنیم:

خوب...
                  الان که دارم نگاه می کنم می بینم یک مسئله ی مهمی در این قسمت بالا اتفاق افتاده!
                  خطوط عمودی (سبز و قرمز) در آن قسمت وجود ندارند...

پس بگذار برای خودم این گونه تفسیر (و توجیه!) کنم:
                  در آن دوره هم قرار بوده در حقیقت یک سر بالایی را شاهد باشیم... طبق معمول... یعنی طبق زمان بندی... خریدار طبق معمول فکر کرده آن زمان دوران خوبی است و پول آورده پشت سهم تا بخرد... ولی از قضا این دفعه مثل دوران پیشین نبوده و یک حال_گیری اساسی به وقوع پیوسته است...

یعنی سامانه داشته به خوبی عمل می کرده که چیزی ممانعت به عمل آورده...

خوب...
                  حالا باید من خودم را بگذارم آنجا...
                  ببینم اگر چطور بود بهتر بود نمی خریدم. (و شاید این دستاویزی بشود برای بهبود نرم افزار)
                  20 دقیقه مانده به اذان.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

حالا که به حرف افتاده ام ... بگذار بیشتر بگویم...
                    خیلی از نشانگر های عالی هست که در اینترنت رایگان گذاشته اند...
                    من نمی فهمم...
                    یعنی واقعا نمی فهمم...
                    چرا باید همچین چیزهایی را رایگان در اختیار بقیه گذاشت؟
                    انسان دوستی؟ :)) خوب انسان دوستی در این موارد معنی ندارد... فکر کن من از فردا روزی 1 میلیارد ریال در اینترنت مجانی بگذارم برای هر کسی که دوست داشت... بردارد... حالا فرقی هم نمی کند آن کس که باشد... یک نفر در اسرائیل... یک نفر در عربستان... یک نفر در بنگلادش... یک نفر در ونزوئلا... برایم فرقی هم نداشته باشد طرف پولداری مثل ترامپ باشد یا یک آفریقایی که دارد از گرسنگی می میرد... (که البته می دانم آن آفریقایی هیچ وقت به اینترنت دسترسی ندارد... چون می خواهد غذا پیدا کند! :) ) خوب من برای چه باید این کار را بکنم؟ انسان دوستی؟؟؟ خوب این که معنی ندارد...
                    برای پیشرفت علم! (خوب این از قبلی با مزه تر است.)
                    برای منحرف کردن سایر برنامه نویسان؟
                    همین طوری تفریحی؟

نمی فهمم...
                    نشانگر های خوبی هم هستند...
                    برایش وقت گذاشته اند...
                    برای چه وقت گذاشته اند؟ مطمئنا برای کسب پول و تامین معیشت...
                    حالا برای چه باید مجانی بگذارند روی شبکه؟

شاید از دستشان در رفته (Leakage-نشتی)

به هر حال چیز های خوبی در اینترنت یافت می شود... و source-code هایش را هم می دهند...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یک مقدار به آن موارد اشکال (دایره ها در شکل) توجه کردم...

شاید یک راه کار این باشد: هر گاه دو یا سه پیشنهاد خرید پشت سر هم آمد یک پیشنهاد خرید خوب می شود... یعنی:
                      استفاده از سامانه ی امتیاز دهی...

(امروز و امشب رویش کار می کنم ببینم چه می شود...)

(راستی... امروز یکی دو تا مجمع را از دست دادم... حیف شد... شاید در آنها هم یکی دو نفر مثل جناب بُد پیدا می شد و حرف حرفه ای می زد و باعث خیر می شد... /:.yead.:/ )
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اذان شد... (به افق تهران)

در ضمن... مس هم دارد خیلی خوب پیش می رود... شاید همین دو سه روزه قله ی قبلی را بزند...

این هم یکی از آن کارهای زیبایی که در اینترنت رایگان وجود دارد توسط جناب جاست_آنکل (البته تو آمی بروکر کار نمی کند و نیازمند تغییرات است... ولی در کل کارهایش به نظر زیبا است.) :
                        https://www.tradingview.com/script/Z...by-JustUncleL/
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بکهنوج - شیران -حسینا
                          امروز خوب داد و ستد شدند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یکی از راهکارهایی هم که اکنون به ذهنم رسید و می تواند دست مایه ای برای تفکرات آتی باشد بررسی زمان/قدرت اوج گیری ها و فرو افتادن ها در ارتباط با ریزموج ها است.
                            برای بررسی های نموداری (دستی یا ماشینی)

به عنوان مثال اگر یک سهمی را می خواهیم در بازه ی سه ماه آینده پیشبینی کنیم می توانیم ببینیم هفته های گذشته چطور عمل کرده؟ هنگام بالا رفتن چند روز مثبت بوده و چقدر مثبت خورده؟ و هنگام پایین آمدن چند روز منفی بوده و چقدر منفی خورده؟ (البته شاید روزهایش زیاد مهم نباشد. شاید هم برعکس!)

اگر مثبت قوی تر بود نشان دهنده ی موجی جنبشی/افزایشی است...

برای موج شماری هم می توان از این روش استفاده کرد...

هر چند...

با یک نگاه به نمودار قیمت و با توجه به تیزی و کندی نمودار هم می توان در عمل این ها را یافت...

ولی خاصیت نشانگر، نشان دادن چیزی است که در عمل می توان دید. به نحوی بهتر و واضح تر و پررنگ شده تر.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              خوب... من یک ساعتی روی این نشانگر کار کردم و از تویش یک نوسانگر بیرون کشیدم. (نشانگری با سامانه ی امتیاز دهی و با داشتن حدود 100 و -100 برای نوسان در این بازه)

تصویر:

توضیح تصویر بالا:
                              قسمت میانی سفارش های خرید و فروش را نشان می دهد.
                              قسمت بالایی این گونه است که هر جا سفارش خرید آمده از آنجا به بعد را سبز و هر جا سفارش فروش آمده از آنجا به بعد را قرمز نشان داده.
                              قسمت پایینی هم نوسانگر است که تازه ساخته ام.

چیزی که به نظر می رسد این است که شاید بتوان با این نوسانگر ایراد بخش پیشین را برطرف کرد...
                              این گونه که راهبرد ما این باشد که هر جا نوسان گر از 40 بالاتر رفت خرید انجام گیرد و هرگاه از 40 پایین تر آمد فروش انجام شود... (به بخش منفی و سایر اعداد هم کلا کاری نداریم...)

خوب... روی این نمودار (غشهد) که خوب از آب درآمد و به نظر می رسد دارد کار می کند... برویم ببینیم با بقیه هم خوب کار می کند؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

احساس می کنم دارم وقتم را صرف کار درستی می کنم...
                                خوب... دومین نمودار غمارگ است:

صحبت در مورد این نماد یک مقدار سخت است...
                                4 تا پیشنهاد خرید در این نمودار وجود دارد.

پیشنهاد اول مربوط به سال 82 است! می گوید 1000 ریال بخر! بعد یک سال و چهار ماه بعد در 533 ریال بفروش!!!
                                یعنی تا اینجای کار نصف مال پرید!

پیشنهاد دوم برای نیمه ی سال 86! است. می گوید 360 ریال بخر. و دو سال بعد! 560 بفروش...
                                این می شود 50 درصد سود. که با 50 درصد زیان پیشین جمعا می شود 22 درصد زیان.

پیشنهاد سوم برای تابستان 89 است. می گوید 747 ریال بخر. و آخر 92 (سه سال و نیم بعد) به قیمت 5030 ریال بفروش...
                                این می شود 574 درصد سود. که با قبلی ها می شود 524 درصد سود.

تقریبا 6 سال و بازدهی 524 درصد (6 برابر شدن دارایی) ... خوب است؟
                                الان نگاه کردم. از آن اول تا این آخر 13 سال بوده و اگر کسی تا الان نگه داشته بوده (بدون خرید و فروش) به جای 524 درصد 624 درصد سود می برده...

راهکارهایی که در ارتباط با این نماد/نمودار به ذهنم می رسد و شاید برای بهبود نشانگر خوب باشد:
                                1- می توان این کار را کرد: شیب ِ مثبت نشانگر را دنبال کرد ولی خرید انجام نداد... هر گاه حرکت مثبت خوبی از قیمت مشاهده شد وارد شد.
                                2- می توان واگرایی بین این نشانگر و قیمت را مورد توجه قرار داد.
                                3- می توان مرزبندی های دیگری را برای خرید و فروش در نظر گرفت. (به جای 40) مانند 70 یا -70

متاسفانه هر کدام از این می توان ها با حاشیه هایش 2 ساعتی برای آدم آب می خورد... :(
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X