کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

ادامه ی کار روی نشانگر اشتباهی
    ====================

دیشب خیلی به این نشانگر اشتباهی دل بسته بودم...
    فکر کردم خیلی می توانم عالی ازش نتیجه بگیرم...
    ولی امروز حسابی حالم را گرفت...

نتیجه ی کار روی واعتبار:

البته همچین بد هم نیست...
    ولی این واعتبار هم به نظر می رسد از آن نمادهایی است که با این نشانگر همخوانی دارد...

توضیح تصویر بالا:
    تصویر بالا چهار بخش است:
    دو بخش پایینی برای تنظیمات 5 درصد و دو بخش بالایی برای تنظیمات 1 درصد است.
    هر کدام دو بخش می شود یکی برای نشان دادن نوسانگر و یکی برای نشان دادن نمودار قیمت به طوری که جاهایی که پیشنهاد خرید و نگهداری بوده سبز و جاهایی که پیشنهاد فروش و عدم سهامداری بوده قرمز شده است.

=============پی نوشت==========
    کلی تو سر و کله ی خودم و این رایانه و این آمی بروکر زدم تا توانستم این بخش های سبز و قرمز را درست کنم!
    ولی به نظر می رسد باز می تواند بهتر شود...
    الان پیشنهاد خرید از روی نوسانگر اینگونه صادر می شود که اگر نوسانگر شروع به حرکت رو به بالا بکند به طوری که از 3 روز گذشته ی خود 1 یا 2 درصد بیشتر شده باشد پییشنهاد خرید صادر می شود...
    ولی فکر کنم باید این پیشنهاد دهی ها بهبود پیدا کند...
    باید انتهای نزول به عنوان پیشنهاد خرید ارائه شود... نه؟ یا دست کم وسط این یو ها یک جوری شناسایی شود و به عنوان نقطه ی خرید معرفی شود... (یک جوری!!! چجوری؟؟؟) فکر کنم زندگی من با یو اجین شده... می ترسم آخر سر قبرم را به جای مستطیل شکل، یو شکل بسازند.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/13, 16:34.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نماد بعدی والبر است.

دو تا بخش دیگر به تصویر اضافه کردم برای 15 درصد...

ولی فکر کنم این 15 درصدی ها به هیچ درد نمی خورند!

همان 1 درصد فکر کنم از همه بهتر باشد. (آن بالا)

متاسفانه چون نماد رشد خوبی داشته نمی توانیم گذشته را به خوبی مشاهده کنیم و نتیجه گیری کنیم که آیا دارد درست کار می کند یا نه.

عملکرد در این نماد به نظر می رسد بد نبوده باشد...

باز هم فکر کنم اگر انتهای افت یو را بتوان محاسبه کرد خیلی بهتر از پیشنهاد خرید های کنونی باشد...

اما چگونه می توان وسط یویی که هنوز تشکیل نشده را حدس زد؟

فکر کنم از روی این نشانگر باید یک نشانگر ثانوی بسازم برای سنجش شیب این نشانگر... از روی آن بهتر می توان صحبت کرد...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

این سایت های بازگذاری عکس هیچ کدام به درد نمی خورند...
        خارجی ها که عالی هستند و نیاز به دوباره کاری ندارند و با برنامه ی Share_X کاملا هماهنگ و منطبق (Match) هستند به صورت نصفه نیمه فیلتر شده اند... داخلی ها هم که باید یک بار با برنامه ی شیر_ایکس در پایگاه های خارجی بارگذاری کنم و بعد دوباره از آنجا روی اینها (مثلا image7.ir) بارگذاری مجدد کنم...
        حیف عمر و جوانی ام ننه! که پای این جور جنگولک بازی ها هدر رفت...
        ===================
        نماد بعدی وامید:

بخش های مختلف را با عدد مشخص کرده ام:
        1- خوب
        2- افتضاح
        3- خوب
        4- خوب
        5- عالی
        6- افتضاح

در کل: معمولی

=============
        الان با سایت vgy بارگزاری کردم... خوبی اش این است که خارجی و هماهنگ است... ولی دو دفعه بعد از اینکه روزی ده بیست تا بارگذاری کردم حسابم مشکل دار شد...
        این دفعه مشکل دار نشود صلوات...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وانصار:

از 3 به بعد که مال نشانگر های 5 درصد و 15 درصد است که کلا ول معطل هستند...
          ========
          1- خوب
          2- متوسط
          3- متوسط
          ===========
          وقت اذان است... نماز اول وقت فراموش نشود (که آخرش هم فقط همان برای آدم می ماند و بس). التماس دعا.

=============
          یکی از راههای وسط یوها فکر کنم این باشد که بالای 10 را پیشنهاد خرید اصلا اعلام نکنم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از 1 درصدی:
            اولی بد
            دومی بد
            سومی عالی
            چهارمی خوب

از 5 درصدی:
            اولی خوب
            دومی بد
            سومی عالی

از 15 درصدی:
            اولی عالی!
            دومی عالی
            سومی معمولی
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

وبانک:

چون موارد زیاد است دیگر نمی نویسم.

چیزی که می توان از این برداشت کرد این است که شاید مورد خوب اینجاست که: نشانگر مدت طولانی ای در زیر سطح 1 راکد مانده باشد... بعد با شروع پیشنهاد های خرید نشانگر می توان بیشتر به آن توجه کرد و وارد نماد شد.

این هم وبصادر:

یکی دو جا را عالی پیشبینی کرده و پیشنهاد خرید داده.

همان طور که می بینید مشکل این نشانگر هم داشتن پیشنهاد های اشتباه (در کنار پیشنهادهای عالی ای که دارد) است.

امیدم این است که با ترکیب این نشانگر ها موارد اشتباه را کاهش دهم.

مشکل این است که فلسفه ی پشت این نشانگری که خودم ساخته ام را نمی دانم... برای همین هر چه می زنم، تیری در تاریکی است و از چیزی که بدم می آید علوم تجربی و رهیابی به وسیله ی روش آزمون و خطا و دانش افزایی از طریق فن مسخره ی آمارگیری است.

نکته ی جالبی که در مورد این نشانگر وجود دارد این است که با تغییر متغیرها تغییر زیادی در خروجی دیده نمی شود! (خیلی خوب است.) مثلا من اگر میزان تغییرات را از 1 درصد به 15 درصد یا حتی 20 درصد برسانم اختلاف زیادی در نتیجه مشاهده نمی کنم.... البته یک باره اگر تغییرات را حسابی زیاد کنم و 80 درصد بگذارم این طوری می شود:

که البته می توان روی این هم کار کرد... ولی همه اش آزمون و خطا است. و کورکورانه در اتاقی تاریک دست کشیدن و راه پیدا کردن است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک مقدار در مورد این نشانگر بیاندیشم...

نمی دانم... ارزش بررسی بیشتر دارد یا نه؟ من هنوز در مرحله ی ارزیابی این نشانگر هستم... اگر از این مرحله عبور کند تازه باید بروم سراغ دو سه مرحله ی دیگری که برایش در نظر گرفته بودم. باید بروم ببینم کدهایش چیست و چه چیزی را می رساند؟ آیا توضیح واضحات است؟ یا واقعا دارد پیشبینی انجام می دهد؟ بعد باید ببینم بهترین حالت پیشنهاد گیری از این نشانگر چیست؟
                نمی دانم... چقدر رویش وقت بگذارم خوب است؟ و کی باید پروژه را تمام شده (موفق یا موفق) اعلام کنم.

کارهایی که در مورد این نشانگر باید انجام دهم:
                1- بررسی 20-30 نماد دیگر:
                بررسی پیشهادهای خرید کنونی و اینکه آیا خوب اند یا نه؟
                آیا پیشنهادهای عالی در میان پیشنهادهای بد و معمولی وجود دارد؟
                آیا می توان چشم بسته فقط با توجه به پیشنهادهای خرید این نشانگر (تنها) خرید و فروش انجام داد و بیش از سود بانکی سود برد؟
                2- آیا پیشنهاد خرید دیگری وجود دارد که با توجه به وضع نشانگر بتوان از آن گرفت؟ مثلا وسط یو یا مثلا خرید بعد از اینکه مدت طولانی زیر 1 بود، تغییر مشخصات پیشنهاد خرید. تغییر درصد به خصوص درصد های بالا و پایین و بررسی تفاوت آنها و نتیجه گیری.
                خرید بعد از افت یعنی اگر شکل یو را دو بخش کنیم، بعد از اینکه افت بخش اول تمام شد پیشنهاد خرید صادر کند.
                آیا هر جا که یکباره نشانگر بالا کشید و یو تکمیل شد ولی نمودار قیمت تکان نخورد می توان پیشنهاد خرید عالی قلمداد کرد؟ آیا هر جا یو تکمیل شده پیشنهاد خرید خوبی بوده؟
                میانگین متحرکی که روی نشانگر کشیده می شود (برای ارائه ی پیشنهاد خرید) 1 روزه باشد بهتر است یا 100 روزه یا بین اینها؟ چرا؟
                3- ایجاد سامانه های پیشنهاد دهی دیگر: مثلا اینکه نشانگری روی این نشانگر ایجاد شود که شیب این نشانگر را اندازه گیری و اعلام کند
                و نقاط پاشنه و عطف را که جهت نشانگر عوض می شود اعلام کند.
                و یا مثلا نشانگری روی این نشانگر که به صورت سامانه ی امتیازدهی عمل کند.
                4- کدهای نشانگر چگونه کار می کنند؟
                5- آیا دارد از آینده کمک می گیرد؟
                6- فلسفه نشانگر چیست؟
                7- استفاده از این نشانگر روی سایر نشانگر ها و نیز روی حجم و نتیجه گیری.

در پایان دوباره حفاری را می گذارم جیگرم حال بیاید:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

اما مطلب اصلی که می خواستم این آخر شبی درباره اش بیاندیشم...
                  1- قیمت چگونه بالا می رود؟
                  2- ما دنبال چه رشد هایی هستیم؟ و چه بازه هایی؟
                  ====================
                  قیمت چگونه بالا می رود؟
                  یا سفته بازی و خواست بازیگران بزرگ (مثلا بازارگردانان)
                  یا تغییرات بنیادی
                  یا اقبال عمومی به کلیت صنعت (یا بازار یا اقتصاد حالا هر چه می خواهد باشد باشد... پایان جنگ، معاهده ی اقتصادی، دستور وزیر...)
                  چرخه ی زمانی و روانشناسی بازار
                  .
                  .
                  .
                  ما چگونه باید اینها را در نمودار ببینیم؟
                  شاید چیزی که در تمام اینها بتوانم مشترک بدانم... هیجان است! هیجان خریدار (و به تبع هنگام ریزش اشتیاق و هیجان فروشنده)
                  هیجان خریدار چگونه است؟
                  حاضر است بالا تر بخرد و منتظر نمی ماند قیمت پایین بیاید..
                  باقی اش ولش... خوابم می آید... ان شاء الله در فرصتی دیگر.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مثالی از نشانگری که در گذشته کار می کند: اگر میانگین این هفته از میانگین هفته ی پیش بیشتر و میانگین هفته ی پیش از میانگین هفته ی قبلش کمتر باشد، هفته ی پیش یک نقطه ی پاشنه بوده است.
                    مثالی از نشانگری که در
                    حال کار می کند: اگر حجم افزایش یابد نشان دهنده ی خریدار قوی تر است.
                    مثالی از نشانگری که در
                    آینده کار می کند: اگر قیمت کنونی از مقاومت بگذرد به همان میزان رشد قبلی، رشد خواهد کرد.

مسلما هر چقدر نشانگر آینده را نشان دهد بهتر و ارزشمندتر خواهد بود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

زغال سنگ: رشد داشته در حد تیم ملی. این رشد نوید شکستن سقف در این ماه را می دهد! کطبس هم که دیروز بستند...

نفت ها: دقیقا روی خط گردن! اگر کسی مثل من فکر می کند قیمت بالا خواهد رفت امروز بهترین روز خرید نفتی ها می تواند باشد. (من دیروز پارسان را دادم رفت و به جایش امروز پترول یا یک پالایشگاهی می خواهم بخرم) یک چیزی هم باید بررسی کنیم: نمی شود که... زغال سنگ به قیمت سه سال قبلش برسد ولی نفت رشد نکند؟

مس: بسیار مردد... همچنان به نظر می رسد الگو همان گوه ی کاهشی شکسته شده باشد... دیروز فملی نرفت بالا تا بتوانم بفروشمش، حقوقی فلان فلان شده هم در مثبت و منفی مثل چه فقط می فروشد... آدم یاد این قاتلینی می افتد که سر مقتول را می کنند زیر آب... بابا! انصاف هم خوب چیزی است! یک دقیقه صبر کن بدبخت سرش را از آب بیاورد بیرون یک نفسی چاق کند (من بفروشم) بعد دوباره کله اش را بکن زیر آب... به هر حال امیدوارم اگر حتی گوه درست بوده باشد قیمت به محل شکست الگو بازگشت نماید.

شکر: رسما فاتحه اش خوانده شد... سقوط امروز به نظر می رسد یک هفته ادامه دار باشد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        زغال سنگ: رشد داشته در حد تیم ملی. این رشد نوید شکستن سقف در این ماه را می دهد! کطبس هم که دیروز بستند...

نفت ها: دقیقا روی خط گردن! اگر کسی مثل من فکر می کند قیمت بالا خواهد رفت امروز بهترین روز خرید نفتی ها می تواند باشد. (من دیروز پارسان را دادم رفت و به جایش امروز پترول یا یک پالایشگاهی می خواهم بخرم) یک چیزی هم باید بررسی کنیم: نمی شود که... زغال سنگ به قیمت سه سال قبلش برسد ولی نفت رشد نکند؟

مس: بسیار مردد... همچنان به نظر می رسد الگو همان گوه ی کاهشی شکسته شده باشد... دیروز فملی نرفت بالا تا بتوانم بفروشمش، حقوقی فلان فلان شده هم در مثبت و منفی مثل چه فقط می فروشد... آدم یاد این قاتلینی می افتد که سر مقتول را می کنند زیر آب... بابا! انصاف هم خوب چیزی است! یک دقیقه صبر کن بدبخت سرش را از آب بیاورد بیرون یک نفسی چاق کند (من بفروشم) بعد دوباره کله اش را بکن زیر آب... به هر حال امیدوارم اگر حتی گوه درست بوده باشد قیمت به محل شکست الگو بازگشت نماید.

شکر: رسما فاتحه اش خوانده شد... سقوط امروز به نظر می رسد یک هفته ادامه دار باشد...

جناب محمد حسین عزیز سلام
                        ایا پارسان با توجه به مجمع پیش رو از پترول بهتر نیست ؟ با این دید که اگر بازار خراب شود در کوتاه مدت مجمع شرکت کنیم هر جند که ممکنه بعد مجمع به اندازه سود افت کنه ولی با توجه به تعدیل های احتمالی مجموعه پارسان ممکنه قضیه فرزین تکرار بشه و قیمت بعد مجمع بالا بره که در این صورت خوب عالی است پارسان ریسکش هم کم است البته پترول هم به نظرم به سختی زیر 120 برود و خودم هم 170 هزار تا پترول هم در 120 تومان خریده ام . درود
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          جناب محمد حسین عزیز سلام
                          ایا پارسان با توجه به مجمع پیش رو از پترول بهتر نیست ؟ با این دید که اگر بازار خراب شود در کوتاه مدت مجمع شرکت کنیم هر جند که ممکنه بعد مجمع به اندازه سود افت کنه ولی با توجه به تعدیل های احتمالی مجموعه پارسان ممکنه قضیه فرزین تکرار بشه و قیمت بعد مجمع بالا بره که در این صورت خوب عالی است پارسان ریسکش هم کم است البته پترول هم به نظرم به سختی زیر 120 برود و خودم هم 170 هزار تا پترول هم در 120 تومان خریده ام . درود
                          جناب Abad تاپیکو را چطور می بینید نسبت به پارسان !؟

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                            جناب محمد حسین عزیز سلام
                            علیکم السلام جناب آباد بزرگوار

در ارزنده بودن پارسان هیچ شکی نیست!
                            عالی عالی عالی عالی عالی...
                            مهندس عزیزی کارش درست است.
                            هم بلند پرواز است و هم به نظر می رسد توانا باشد و بلند پروازی هایش را بتواند در عمل پیاده کند.
                            قرارداد های خوبی هم با شرکت های خارجی بسته و به راحتی می توانم بگویم وضع پارسان از این رو به آن رو خواهد شد.
                            ولی...
                            نه در کوتاه مدت.
                            چرا من فروختم؟ : 1- به خاطر اینکه سهم سنگین و کندی است و کلا ذاتش بلند مدت است. 2-در رشد قیمت نفت رشد زیادی نکرد و به احتمال قوی اگر باز هم نفت حسابی رشد کند بازار این را به اندازه ی پالایشگاهی ها بالا نمی برد. 3- یک مقدار (هر چند کم) رشد کرده و از نظر نشانگر ها یک کوچولو شاید بخواهد استراحت کند. (در عوض مثلا پترول رشد نکرده)
                            برای همین تصمیم گرفتم با شبریز 5222 ریالی یا پترول 1200 ریالی یا شپنا ی 2800 ریالی یا شرانل 8400 ریالی عوضش کنم.
                            قیمت فروشم: 2188
                            البته این را هم بگویم که تازگی ها هرچه خرید و فروش می کنم و تحلیل می کنم و تحقیق می کنم انگار همه به در بسته می خورد و کلا انگار دارم تازگی ها زیاد اشتباه می کنم.

ویرایش:
                            شتران 3030 ریالی هم خوب است.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/14, 11:18.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نمی دانم چگونه است که یک مدت آدم هر چه می زند به در بسته می خورد و یک مدت اصلا آدم دست به خاک می زند طلا می شود؟؟؟
                              به هر حال...
                              =====================
                              خانم مینوی؛ تاپیکو از نظر نموداری من نگاه کردم یک کوچولوی دیگر هنوز زمان برای اصلاح نیاز دارد و فکر کنم 1855 ریال برای خرید خوب باشد.
                              =====================
                              خدیزل را هم می خواهم با خودرو عوض کنم.
                              خدیزل موقعیت خرید عالی بود ولی حقوقی با فروش های میلیونی زد تو سر سهم و حمایت را بد جوری شکست... خدیزل یک نماد فوق العاده بنیادی و عالی است که با طرح تعویض مینی بوس و کامیون های فرسوده عالی تر هم می شود... ولی خوب... آستانه زیان را شکسته!
                              خودرو را هم که مدت بسیار زیــــــــــــــادی است دارم می گویم 2700 خواهد رسید... (فکر کنم نیم سال یا یک سال شد) و الان به نظر می رسد فرصت خرید باشد... من خبر ها را دنبال نمی کنم ولی جناب حیدر در جستار خودشان گفته بودند انگار این بحث سرکاری وپارس که هر سال تکرار می شود دوباره تکرار شده و همین طور یک چیز دیگر هم گفته بودند که خاطرم نیست...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

اگر وپارس فروش برود بیمه ی پارسیان یک قران ارزش نخواهد داشت! (دروغ چرا؟ یک قران که ارزش دارد... ولی منظور این است که فکر کنم نصف سود عملیاتی بیمه های مربوط به بانک پارسیان مربوط به ایران خودرو باشد.)
                                باید ببینیم ایران خودرو بعد از پارسیان با که قرارداد می بندد.

البته به نظر من این دفعه هم حرف است... در عمل فکر نکنم فروشی صورت بگیرد.

=============

از حق نگذریم اگر در فملی حقوقی شیر فلکه را بازکرده و همین طور سهم تزریق می کند به بازار... در طرف دیگر یک حقوقی دیگر هم (به نام آتیه سازان مس!) خوب خرید می کند... ولی بالا نمی خرد.
                                در بلند مدت هم مس باید حسابی رشد کند. و واقعا آتیه دارد!

============

امروز بازار برای قند و سیمان افتضاح شد...
                                قند که به خاطر قیمت جهانی احتمالا بدتر از این هم می شود.
                                ولی سیمان...
                                سیمان اگر باز هم خوب افت کند یواش یواش خریدنی می شود... به خصوص سشرقح... یادم باشد یک نگاه به زمان پایان مهلت سشرقح و یک نگاه هم به زمان پایان چرخه ی نزولی گروه سیمانی ها بکنم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X