پاسخ : کارگاه
ادامه ی کار روی نشانگر اشتباهی
====================
دیشب خیلی به این نشانگر اشتباهی دل بسته بودم...
فکر کردم خیلی می توانم عالی ازش نتیجه بگیرم...
ولی امروز حسابی حالم را گرفت...
نتیجه ی کار روی واعتبار:

البته همچین بد هم نیست...
ولی این واعتبار هم به نظر می رسد از آن نمادهایی است که با این نشانگر همخوانی دارد...
توضیح تصویر بالا:
تصویر بالا چهار بخش است:
دو بخش پایینی برای تنظیمات 5 درصد و دو بخش بالایی برای تنظیمات 1 درصد است.
هر کدام دو بخش می شود یکی برای نشان دادن نوسانگر و یکی برای نشان دادن نمودار قیمت به طوری که جاهایی که پیشنهاد خرید و نگهداری بوده سبز و جاهایی که پیشنهاد فروش و عدم سهامداری بوده قرمز شده است.
=============پی نوشت==========
کلی تو سر و کله ی خودم و این رایانه و این آمی بروکر زدم تا توانستم این بخش های سبز و قرمز را درست کنم!
ولی به نظر می رسد باز می تواند بهتر شود...
الان پیشنهاد خرید از روی نوسانگر اینگونه صادر می شود که اگر نوسانگر شروع به حرکت رو به بالا بکند به طوری که از 3 روز گذشته ی خود 1 یا 2 درصد بیشتر شده باشد پییشنهاد خرید صادر می شود...
ولی فکر کنم باید این پیشنهاد دهی ها بهبود پیدا کند...
باید انتهای نزول به عنوان پیشنهاد خرید ارائه شود... نه؟ یا دست کم وسط این یو ها یک جوری شناسایی شود و به عنوان نقطه ی خرید معرفی شود... (یک جوری!!! چجوری؟؟؟) فکر کنم زندگی من با یو اجین شده... می ترسم آخر سر قبرم را به جای مستطیل شکل، یو شکل بسازند.
ادامه ی کار روی نشانگر اشتباهی
====================
دیشب خیلی به این نشانگر اشتباهی دل بسته بودم...
فکر کردم خیلی می توانم عالی ازش نتیجه بگیرم...
ولی امروز حسابی حالم را گرفت...
نتیجه ی کار روی واعتبار:

البته همچین بد هم نیست...
ولی این واعتبار هم به نظر می رسد از آن نمادهایی است که با این نشانگر همخوانی دارد...
توضیح تصویر بالا:
تصویر بالا چهار بخش است:
دو بخش پایینی برای تنظیمات 5 درصد و دو بخش بالایی برای تنظیمات 1 درصد است.
هر کدام دو بخش می شود یکی برای نشان دادن نوسانگر و یکی برای نشان دادن نمودار قیمت به طوری که جاهایی که پیشنهاد خرید و نگهداری بوده سبز و جاهایی که پیشنهاد فروش و عدم سهامداری بوده قرمز شده است.
=============پی نوشت==========
کلی تو سر و کله ی خودم و این رایانه و این آمی بروکر زدم تا توانستم این بخش های سبز و قرمز را درست کنم!
ولی به نظر می رسد باز می تواند بهتر شود...
الان پیشنهاد خرید از روی نوسانگر اینگونه صادر می شود که اگر نوسانگر شروع به حرکت رو به بالا بکند به طوری که از 3 روز گذشته ی خود 1 یا 2 درصد بیشتر شده باشد پییشنهاد خرید صادر می شود...
ولی فکر کنم باید این پیشنهاد دهی ها بهبود پیدا کند...
باید انتهای نزول به عنوان پیشنهاد خرید ارائه شود... نه؟ یا دست کم وسط این یو ها یک جوری شناسایی شود و به عنوان نقطه ی خرید معرفی شود... (یک جوری!!! چجوری؟؟؟) فکر کنم زندگی من با یو اجین شده... می ترسم آخر سر قبرم را به جای مستطیل شکل، یو شکل بسازند.
نظر