کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

خرید و فروش امروز
    ============

شبریز خریدم در 4901 ریال
    شپنا خریدم در 2701 ریال
    فملی را فروختم در 1988 ریال (خاطرتان باشد من از 2150 می خواستم بفروشم! ولی نشد... به خاطر کنترل قیمتی روزانه ی حقوقی نشد....)
    نصف
    خدیزل 3614 ریالی را تبدیل کردم به خودرو 2751 ریالی و باقی اش را می خواستم خگستر بخرم که به قیمت من نرسید. فردا ان شاء الله...
    یک مقدار خیلی کم
    خپارس و تکمبا خریدم در 853 برای اینکه در پرتفویم جلوی چشمم باشند.
    قمرو را هم فروختم (یک مقدار باز ماند که فردا می فروشم.)

===============
    فملی را تقریبا سر به سر دادم (زیان اندک) و خدیزل را هم با زیان زیادی فروختم. ولی در کل نمی دانم چرا خوشحالم؟ فکر کنم به خاطر این باشد که خودرو و خگستر را با اطمینان زیاد خریدم و البته شبریز و شپنا را هم همین طور.
    هر آدمی (من فکر می کنم) مانند نمادها دوره ها و چرخه های رشد و افت دارد و فکر می کنم دیگر زمان چرخه ی افت من باید همین جا ها تکمیل شود به امید خدا.
    ===============

سشرقح هم دارد جذاب می شود. شاید اگر گروه سیمانی افتش کامل شد یک مقدار بخرم به دید استفاده نشده. شاید اگر سیمانی ها کامل تا آنجا که نشان دادم افت کردند یک مقدار بخرم... مثلا در 100 ریال یا پایین تر.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/20, 13:23.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

کاما
      ===

این هم به نظر می رسد یک 5 موجی تمام کرده و یک افت شدید باید بکند:

مخصوصا مکدی را هم گذاشتم تا دوستانی که علاقه به یادگیری دارند واگرایی محسوس را ببینند. (البته برای شما به احتمال قوی با بنده فرق می کند چرا که بنده به جای کسر دو میانگین متحرک از تقسیم آنها استفاده کرده ام و از حالت عددی به حالت درصدی اش درآورده ام.)

فاما
      ===

دیدی گفتم + پیشبینی جدید:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

کگل و ومعادن و کچل واقعا برایم نامشخص است...
        از آن طرف سنگ آهن واقعا خوب دارد بالا می رود...
        ولی نشانی از بالا رفتن یا پایین آمدن در نمودار های اینها مشاهده نمی شود.

البته ومعادن روی یک خط قرار دارد که اگر از آن پایین تر بیاید یک افت کوچک می تواند بکند و به هدفی که پیشتر برایش مشخص کرده بودیم برسد ولی همین هم که از این خط برگردد یا نه هم مشخص نیست:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام
          صبح دیر بلند شدم خگستر را نتوانستم بخرم...
          روی 3751 سفارش گذاشتم که نیامد پایین... بعد رفت روی 4051 ریال که خیلی ناراحت شدم.
          الان دوباره دارد می آید پایین... ببینم روی 3900-3850 ریال می توانم شکارش کنم؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اینترنتم تازگی ها افتضاح شده...
            نمی دانم فقط برای من این طور است؟
            برای کل کسانی که از مخابرات سرویس می گیرند این طور است؟ یا کلا ایران وضع اینترنتش خراب شده.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

آخر سر خگستر را 3922 خریدم.
              خوشحالم. :)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بازار خیلی خوبی بود ولی عجیب است که شاخص زیاد بالا نرفته!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

امروز نتوانستم قیمت های جهانی را بگویم. هر چند الان دیگر فایده ندارد ولی باز با هم یک مرور کنیم بد نیست:

مس یک برگشت زد به سمت بالا. (منتظر بود من پیاده شوم! ولی باز از فروشم در فملی راضی ام.)
                  نفت یک جهش عالی به سمت بالا داشت و دقیقا دارد طبق میل ما رفتار می کند و می خواهد نشان دهد الگوی سر و شانه درست بوده.
                  زغالسنگ (ذغالسنگ؟) همچنان عالی است. (حیف شد دقیقا وقتی می خواستم بخرم کطبس و کپرور را بستند.)
                  سنگ آهن همچنان عالی است و نشانی از برگشت فعلا نیست.
                  فقط باید توجه شود سنگ آهن/زغالسنگ که اگر بخواهد برگردد یک الگوی سر و شانه ی قوی ایجاد خواهد کرد که افتضاح خواهد شد!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در ارتباط با فولاد نمادی پیدا نکردم.
                    فقط در پایگاه investing.com یک نماد بود به نام زیر که بررسی اش را در ادامه با هم خواهیم داشت:

US Midwest Domestic Hot-Rolled Coil Steel, United States
                    (که گویا فیوچرز هم هست...)

نکات:
                    1- 62 درصد را رد کرده
                    2- شاخص قدرت نسبی و مکدی هر دو در سطح بسیار بالایی هستند و اشباع را نشان می دهند و نتیجه می گیریم که اواخر افزایش قیمت باید باشد و باید یک ماه چرخه ی افت داشته باشیم احتمالا.
                    3- یک یو مانند می توان تصور کرد که البته تصور سختی است و زیاد قدرت ندارد، بیشتر شبیه یک spike است.
                    4- قله ی قبلی با چند دره و قله قبل از خودش یکسان است فلذا یک مقاومت مهم تلقی می شود.

پس به نظر می رسد تا آنجا که پیکان نشان داده و در حد 10-20 روز دیگر رشد داشته باشیم و در آنجا یک افت باید مشاهده شود. (احتمال قوی) و آنجا باید دوباره بررسی نمود توان نمودار و نشانگر ها در چه حدی است و با آن مقاومت می خواهد چه کار کند.

این پیشبینی در تصویر بالا نشان داده شده است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بررسی آینده ی بلــــــــــــــــند مدت جهانی (نقش فناوری)
                      ================================

داریم به سال 2017 نزدیک می شویم...
                      من همیشه معتقدم آدم باید ابتدا یک دید کلی، یک چشم انداز و یک جهان_بینی کلی، یک نگاه عمیق به گذشته و یک برداشت بلند مدت از «آنچه در آن است» داشته باشد، بعد
                      با داشتن این چشم انداز بلند مدت برود وارد قاب های زمانی کوتاه مدت تر بشود و چشم انداز های کوتاه مدت تر و راهکارهای کوتاه مدت تر و پیشبینی های کوتاه مدت ترش را انجام دهد.
                      دقیقا مانند بررسی های نموداری یا بنیادی ای که ما انجام می دهیم. (باید انجام بدهیم!)

اما ما اینک کجا هستیم و به کجا می رویم؟

بنده معتقدم
                      خیلی از مشاغل کنونی در آینده باید به طور کلی از میان برداشته شوند. (آینده ی خیلی دور را هم نمی گویم... شاید تا همین 10-20 سال آینده!)
                      شما شغل رفتگری را در نظر بگیرید. وقتی یک ماشین بتواند دقیقا کاری را بکند که یک رفتگر آن را انجام می دهد چرا یک انسان باید این کار را انجام دهد؟ (با پول بیشتر، خروجی بدتر) خوب ممکن است بگوییم برای اینکه دولت به مردم کمک کند و پول بدهد... ولی عملا این دلیلی نمی شود که انسان جای خودش را به ماشین ندهد. وقتی صرفه با ماشین باشد دیر یا زود باید ماشین جایگزین شود. ابتدا از کشور هایی مانند نروژ و فنلاند و سوئد و ... که پول دارند و نیرو کم دارند و فناوری هم دارند این موضوع باید شروع شود و به سرعت تمام دنیا را فرا بگیرد... همان طور که اکنون خیلی از کارخانه ها جای آدم ها را گرفته اند.
                      پس در چشم اندازی که بنده می بینم چیزی به اسم کارهای بدنی انسانی وجود نخواهد داشت.
                      از کار در معدن و کارگری گرفته تا دندانپزشکی و جراحی مغز و اعصاب
                      اینها شغل هایی هستند که به زودی باید شاهد ورچیده شدن آنها باشیم.
                      (خیلی می خواهم خلاصه اش کنم ولی نمی شود.)
                      همچنین باید شاهد بلعیده شدن بنگاه های کوچک توسط کارتل ها و شرکت های بسیار بزرگ باشیم. (نمونه ی ساده اش هایپرمارکت و فروشگاه کوروش است که دارد بساط بقالی ها را بر می چیند و یا این تاکسی اینترنتی جدید که ابداع شده و در آلمان درصد بزرگی از سهمیه تاکسی دار ها را بلعیده و در تهران هم دارد به سرعت باورنکردنی ای گنده می شود و یا ebay و amazon که نمونه ی ایرانی اش دیوار و شیپور دارند رشد های عجیب می کنند و و و )

===========================

چه زمانی؟
                      موضوع این است که سرعت تغییرات نمایی است!
                      بقایای استخوان های انسان های چندین هزار سال پیش همه نشان از زندگی ای یک جور و با فناوری ای بسیار سطح پایین می دهد. تا همین هزار سال پیش سلاح غالب تیرکمان و شمشیر بوده! تا همین دویست سال پیش خودرو وجود نداشته.
                      تا همین 30-40 سال پیش رایانه ی شخصی در خانه ی هیچ کدام از ماها نبوده! ولی الان به یک باره در دست هر کسی یک تلفن هوشمند وجود دارد!!!
                      پس تغییرات و بلکه خود سرعت تغییرات به صورت نمایی در حال تغییر کردن است.
                      هر چند دقیق نمی توانم بگویم چه زمانی ولی می دانم که خیلی خیلی زود این اتفاقات خواهد افتاد. (شاید کمتر از 10 - 20 سال آینده)

===================

به ما چه ربطی دارد؟
                      دو جنبه:
                      الف) خود شغل سرمایه گذاری و تجارت ممکن است دستخوش تغییرات شود. ب) موضوعاتی که رویش می خواهیم سرمایه گذاری کنیم دچار تغییرات خواهد شد.

الف) خودتان شاهد هستید که در این جستار بنده دارم تلاش می کنم تا بررسی نموداری را مکانیزه و خودکارش کنم (فکر کنم بررسی صورت های مالی از این راحت تر باشد) و به خوبی دیده اید که ابزارهای خودکاری برای رسم خطوط روند، فیبوناچی، الگوهای هارمونیک، شناخت بازارهای گاوی و خرسی و ... همین الان به رایگان وجود دارد. می گویند بازارگردان پترول (مدبران اقتصاد) از یک نرم افزار به صورت خودکار برای کنترل سهم استفاده می کند و فقط قوانین را به نرم افزار می دهد و تمام. من مطمئنم شرکت های بزرگ بین المللی همین الان سامانه های قوی ای برای پیشبینی آینده ی کوتاه مدت مسائل اقتصادی دارند و ازش استفاده می کنند.
                      پس هیچ بعید نیست در آینده شغلی به نام داد و ستد گری و تجارت به این نحوی که ما داریم وجود نداشته باشد. ابزارهای نرم افزاری ای بیاید خودکار که فقط از شما سرمایه دریافت کند و تضمین شده ماهی فلان درصد به شما بدهد و از تبعات این تغییر این است که نمودار ها هم نرم تر و بدون افت و خیز شدید شوند!!! (یعنی ابزار داد و ستد روی خود موضوع داد و ستد تاثیر بگذارد!) مسائل قابل پیشبینی تر و شفاف تر شوند و پیشبینی های نموداری و بنیادی دقیق تر. (نرم افزارها اگر جامع الاطراف تر و پیچیده تر شوند می توانند حتی مثلا تاثیر حمله ی نظامی آمریکا به عراق را بر میزان مصرف گوشت های وارداتی برزیلی و استرالیایی توسط عراق محاسبه کنند و در صورت های مالی آینده ی شرکت هایی که با این گوشت ها در ارتباط هستند -مانند شرکت های حمل و نقلی- لحاظ کنند!)
                      خوب... اگر این سطح از پیشرفت برای عموم مردم عرضه شود (که گفتیم دارد عرضه می شود) دیگر مطمئنا شغلی وجود نخواهد داشت که به قول مهران مدیری طرف برود هر روز به تابلوی بورس نگاه کند جیغ بکشد و فحش دهد!
                      وقتی قرار است شما 2 ساعت وقت بگذارید و یک بررسی کامل انجام دهید و نرم افزار در 1 ثانیه بهتر از آن را انجام می دهد دیگر تحلیلگری معنی ندارد!
                      چقدر واقعی است؟ خیلی
                      کی می شود؟ خیلی زود
                      راهکار: 1- گوش به زنگ باشیم برای تغییر شغل و شغل دیگری (مرتبط یا غیر مرتبط) دست و پا کنیم. 2- از پیشگامان این تغییر باشیم و خودمان کسانی باشیم که برای اولین بار این ابزار ها را به کار می گیرند. (مقایسه شود: 1- کشاورزی که در دوره ی 10-30 سال گذشته در برابر ورود تراکتور و کمباین مقاومت کرده و احیانا هنوز هم از یابو برای رفت و آمد و از گاو برای شخم زدن استفاده می کند و کود شیمیایی استفاده نمی کند و از جهاد سازندگی بذر نمی خرد و موتور پمپ را دوست ندارد و ... 2- کشاورزی که آهسته آهسته با تغییرات پیش رفته 3- کشاورزی که خودش به دل تغییرات زده و از پیشگامان استفاده از کمباین و موتور پمپ بوده 4- کشاورزی که خودش تراکتور ساز شده! (اگر بتواند البته!! و عمر و پول خودش را بالکل نبازد!))
                      شاید لازم باشد یک جا هزینه ای بپردازیم (مثلا 400 میلیون ریال بدهیم و یک نرم افزار بخریم! و ماهی هم 10 میلیون ریال بدهیم و داده هایش را بخریم! ولی در عوض با این کار بقای خودمان در این شغل را برای آینده تضمین کنیم.) شاید لازم باشد زمان بگذاریم. شاید لازم باشد راهکارهایمان را و راهبردهایمان را تغییر دهیم...

ب) موضوع مهمتری که می خواهم بهش اشاره داشته باشم بحث تغییرات فناوری روی سرمایه های ما در شرکت های مختلف است. (شما روی کدام کشاورز سرمایه گذاری می کنید؟)
                      خداوند مثال دنیا و آخرت و اعمال انسان ها را که می خواهد بزند از آب و کف روی آب استفاده می کند. بعد از بر هم خوردن آب، کف ایجاد می شود ولی به سرعت آب می ماند و کف روی آب رفتنی است!
                      در صنایع که نگاه می کنم می بینم یک چیزهایی از اول که آدم بوده بوده پس حتما بعد از این هم خواهد ماند. ممکن است دامپروری و کشاورزی نوین شوند و رنگ عوض کنند... ولی نیاز انسان به غذا تغییر نمی کند! یک روز تراکتور می آید و یک روز موتور پمپ و یک روز کود شیمیایی و یک روز انتخاب و پرورش ژن برتر و یک روز کاشت در مریخ (شاید) ... ولی هنوز به نظر می رسد کشاورزی در چشم انداز انسان وجود داشته باشد.
                      خلاصه اینکه: حواسمان جمع باشد. اگر دیدیدیم قیمت نفت و شرکت های نفتی مدام در حال افت هستند و هیچ کس هم دقیق نمی داند چه به چه است و از 100 دلار رسید به 50 دلار و بعد 25 دلار و همچنان داشت افت می کرد... پایمان را در یک کفش نکنیم و بگوییم بالاخره بر می گردد... ای بسا بخواهد برود زیر 5 دلار! چرا؟ چون فناوری جدید هسته ای برق تقریبا رایگان تولید می کند. و شرکت ارائه دهنده ی این خدمات هم یک ماهه برای هر خانه ای یک نیروگاه خانگی کوچک تولید و عرضه می کند! به همین سادگی. (شاید باور کردن این مسئله سخت باشد ولی اگر باور کنیم که یک روزی رایانه هایی بسیار عقب افتاده تر از ضعیف ترین موبایل های امروزی وسعتی بیش از یک زمین فوتبال داشته اند و در عرض 10-20 سال چنین دگرگونی ای رخ داده... باورش آسان تر می شود.)
                      خوب مطمئنا مانند قانون بقای ماده و انرژی این جا هم هر رفتنی یک آمدنی دارد... اگر قرار است یک صنعت بخوابد مطمئنا صنعتی دیگر جایش و کارش را خواهد گرفت و وظیفه ی ما شناسایی امواج بزرگ و چرخه های کاهش و افزایش به وسیله ی این دانسته ها و این سنجش ها است.
                      ممکن است شرکتی که رفتگر معرفی می کند و البته خود رفتگران ورشکست شوند ولی مطمئنا شرکت خدمات ماشین آلات رشد خواهد کرد.
                      البته خیلی جای کار دارد... و بررسی باید بسیار عمیق و پیچیده باشد... یک وقت می بینید هزینه کردن در فناوری نتیجه ی عکس هم می دهد... موبایل سازی صا ایران دیگر هر روز بهتر از دیروز نیست! قول فناوری دنیا نوکیا الان کجاست؟

==============

تا همین جا برای این بررسی کافی است.
                      فقط در یاد داشته باشیم که سرعت تغییرات هم دارد تغییر می کند و زیاد می شود!
                      سرعت واژگون شدن ها و یک شبه به قله رسیدن ها خیلی خیلی زیاد شده.
                      و ما هر کاری که می کنیم،
                      نباید بنشینیم و منتظر باشیم تا تغییرات ما را با خودش ببرد، نباید چشم هایمان را ببندیم و زمانی باز کنیم که شکه شده ایم و کار از کار گذشته است... باید آماده باشیم و به موقع! به استقبال تغییرات برویم. (نه زود و نه دیر)

==============

چند وقت پیش
                      مجمع واعتبار بودم... آدم های دزدی به نظر می رسیدند (البته خودشان نه، سهامدار اصلی که البته معمولا مدیر عامل و هیات مدیره هم از طرف سهامدار اصلی هستند.)
                      مجمع فوووووووووق العاده مفید و آموزنده ای بود.
                      اینها کلی هزینه کرده اند و رفته اند
                      سهام «شیپور» را خریده اند.
                      شما بودید این کار را می کردید؟
                      من خودم را گذاشتم جای آنها و این موضوع خیلی فکر من را درگیر کرد...
                      یه نظر شما چه زمانی از این برند ِ «شیپور» قرار است پول در بیاید؟ چقدر؟ چطور؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

نخ تسبیح
                        =====

معمولا وقتی پیاده روی می روم سخنرانی های یک بزرگ/اندیشمند را گوش می دهم. (معمولا پروفسور دینانی)
                        چند وقتی است بیانات
                        علامه جعفری (رحمت الله علیه) را گوش می دهم...
                        نگاه های زیبا و خاصی دارند.
                        ایشان بحث
                        نظم را خیلی دقیق پی گیری می کنند و مورد اهمیت و تاکید قرار می دهند و اعتقاد دارند نظم از لوازم/عوارض حیات! است. (خیلی حرف بزرگی است و رسیدن به این تفکر خیلی عمق و تعمیق می خواهد.)

در بخشی از سخنانشان یک موضوعی مطرح کردند در ارتباط با این آیه که :
                        إِنَّ سَعْيَكُمْ لَشَتَّىٰ ﴿٤﴾ (یعنی همانا سعى و تلاش شما بسى پراكنده است) و معتقد بودند آدم باید در زندگی یک نخ تسبیح داشته باشد!!!! نخ تسبیحی که دانه های تسبیح را در یک جهت قرار دهد و آنها را نظم و قوام بخشد! و از هم جهتی آنها محصولی حاصل کند!

===================

نمی دانم...
                        آیا شما در شغل خودتان (بورس یا سایر) نخ تسبیح دارید؟
                        نخ تسبیح زندگی شما چیست؟

راستش را بخواهید من روی بورس خیلی دارم کار می کنم... ولی آن چنان که باید این گونه نظمی که مد نظر حضرت علامه است را رعایت نمی کنم. در طول روز یک مقدار قیمت های جهانی را بررسی می کنم... یک مقدار داد و ستد های روزانه را پی گیری می کنم... یک مقدار داد و ستد می کنم... یک مقدار بررسی نموداری انجام می دهم... یک مقدار روی نشانگرهایم و روش ها و راهبردهای داد و ستدی ام کار می کنم... یک مقدار نوشته های دیگران را در مورد نمادهای مختلف نگاه می کنم و ... در صورتی که نخ تسبیح من به من می گوید باید توان و نیرو و تمرکز و توجهم را بگذارم فقط روی بهبود راهبردهای داد و ستدی...

===================

حرف جالبی بود...
                        هیچ وقت کار پراکنده و بدون نظم و بی هدف راه به جایی نمی برد.
                        جمع جبری هزار تا عدد یک، وقتی دارای جهت های گوناگون باشند صفر است!!!
                        ولی اگر یک نخ تسبیح داشته باشند جمعش می شود هزار! یا بیشتر!

سعیکم شتی تناقض اندرید
                        روز می دوزید و شب برمی درید
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/21, 20:15.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          در ارتباط با فولاد نمادی پیدا نکردم.
                          فقط در پایگاه investing.com یک نماد بود به نام زیر که بررسی اش را در ادامه با هم خواهیم داشت:

US Midwest Domestic Hot-Rolled Coil Steel, United States
                          (که گویا فیوچرز هم هست...)

نکات:
                          1- 62 درصد را رد کرده
                          2- شاخص قدرت نسبی و مکدی هر دو در سطح بسیار بالایی هستند و اشباع را نشان می دهند و نتیجه می گیریم که اواخر افزایش قیمت باید باشد و باید یک ماه چرخه ی افت داشته باشیم احتمالا.
                          3- یک یو مانند می توان تصور کرد که البته تصور سختی است و زیاد قدرت ندارد، بیشتر شبیه یک spike است.
                          4- قله ی قبلی با چند دره و قله قبل از خودش یکسان است فلذا یک مقاومت مهم تلقی می شود.

پس به نظر می رسد تا آنجا که پیکان نشان داده و در حد 10-20 روز دیگر رشد داشته باشیم و در آنجا یک افت باید مشاهده شود. (احتمال قوی) و آنجا باید دوباره بررسی نمود توان نمودار و نشانگر ها در چه حدی است و با آن مقاومت می خواهد چه کار کند.

این پیشبینی در تصویر بالا نشان داده شده است.
                          http://www.investing.com/equities/arcelormittal-reg
                          آرسیومیتال
                          هلدینگ فولادی با تولید حدودا میلیون 100 تن و رتبه اول جهان .
                          نکته مهم الان قیمت سهم 7.3 دلار قله ی 10 سال گذشته 46 .
                          قله فولاد 200 الان 140
                          تفاوت در ریزش هاست که تو بازار ما خوب صورت نمیگیره
                          اون شرکتی که در آوردید در واقع از عنوانش معلومه فولادساز نیست . محصولات ثانویه میزنه
                          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/12/22, 10:37.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            http://www.investing.com/equities/arcelormittal-reg
                            آرسیومیتال
                            هلدینگ فولادی با تولید حدودا میلیون 100 تن و رتبه اول جهان .
                            نکته مهم الان قیمت سهم 7.3 دلار قله ی 10 سال گذشته 46 .
                            قله فولاد 200 الان 140
                            تفاوت در ریزش هاست که تو بازار ما خوب صورت نمیگیره
                            اون شرکتی که در آوردید در واقع از عنوانش معلومه فولادساز نیست . محصولات ثانویه میزنه
                            سلام بر حیدر عزیز؛
                            من فکر نکنم آن که پیدا کرده بودم شرکت باشد ها! (واحدش دلار بر تن است. از طرف دیگر 700 دلار برای هر سهم گران می شود. از طرف دیگر در بخش کالاها یا commodities قرار داشت) فکر کنم محصول باشد.
                            البته همان طور که گفتید محصول ثانوی است. (فولاد کویل نورد ِ گرم شده) ولی باز حتما با محصول خام همبستگی دارد.
                            ===============
                            این کاری که شما گفتید هم فوق العاده عالی است (یعنی در نظر گرفتن همبستگی سهام فولاد ساز با فولاد ساز)

Arcelormittal

به نظر می رسد یک افت شدید یک ماهه داشته باشد. به دلیل اینکه به مقاومت سختی خورده و توان رد شدن از آن را نداشته...

نکته ی فوق العاده عجیبی که در نمودار بالا به چشم می خورد افت عجییییییییییییییب این نماد از 50 دلار به 2 دلار است! (مگر داریم؟ مگر می شود؟؟؟)
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/22, 17:19.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بعد از نوشته ی بالا یک مقدار در مورد فولاد داشتم بررسی می کردم...

جالب است این بزرگترین تولید کننده ی دنیا به احتمال قوی در کشور های دیگر تولید می کند. چون آمستردام به نظر نمی رسد در نقشه ی زیر جایی داشته باشد:

آن midwest هم که در بالا به آن اشاره شد به اینجای آمریکا می گویند: (بهش شمال میانی هم می گویند)

نورد یا Rolling هم به این کار می گویند که می تواند گرم یا سرد انجام شود:

به این جور بسته بندی کردن (رول جمع کردن و حالت فنری گرفتن) هم انگار coil می گویند:

billet یا بیلت یا شمشال یا شمش فلز:

اسلب Slab یا تخته:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این هم شاخص آهن و فولاد داوجونز:

در کل نتیجه گیری ای که من از اینها می توانم بکنم این است که یکی دو ماه در جا می زند و بلکه افت می کند و بعد به احتمال قوی دوباره رشد بزرگش را ادامه می دهد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X