کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

اساد ممنون از راهنماییات
    میشه شاخص سیمان رو این جور دید که تا 750 نزول کنه فقط ؟
    واگه شاخص برگرده تا کجا بالا می ره ؟ممنون

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      اساد ممنون از راهنماییات
      میشه شاخص سیمان رو این جور دید که تا 750 نزول کنه فقط ؟
      واگه شاخص برگرده تا کجا بالا می ره ؟ممنون
      سلام

750 را که رد کرد! الان روی 740 هستیم.

البته!
      روش
      کشیدن آستانه زیان می گوید هنوز سهامداری کنید:

این 744 که ازش رد شد هم یک حمایت خوب بود که با چند تا قله و دره قبلی انطباق داشت. البته یک روز دیگر باید زیر این قیمت بماند تا ما بگوییم حمایت شکسته شده و اگر فردا گروه برگردد این شکست قبول نخواهد بود.
      به هر حال
      من احتمال بیشتر را بر نزول می دهم.

اگر بخواهد برگردد من از فیبو استفاده می کنم. که
      162 درصد آن می افتد روی 854 واحد.

=============

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
      سرمایه
      انتخاب
      اعضای
      هئیت
      مدیره
      تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
      شگامرن(شگام) مجتمع پترو صنعت گامرون قدیمی سالیانه 1394/03/24 یکشنبه 15:00 قانوني شرکت
      بصبا توليد نيروي جنوب غرب صبا 1395/10/05 یکشنبه 10:00 خيابان وليعصر، بالاتر از ميرداماد، خيابان قباديان، پلاک 60 ✅انتخاب حسابرس
      بپاس(بيمه پاسارگاد) بيمه پاسارگاد انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 15:00 در محل دانشگاه خاتم واقع در تهران.خيابان ملاصدرا.خيابان شيراز شمالي.خيابان حکيم اعظم.پلاک30
      وسين بيمه سينا 1395/10/06 دوشنبه 11:00 خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225 ✅انتخاب حسابرس
      شگامرن(شگام) مجتمع پترو صنعت گامرون قدیمی سالیانه 1395/04/22 سه شنبه 14:00 قانوني شرکت
      شگامرن(شگام) مجتمع پترو صنعت گامرون قدیمی 1395/04/22 سه شنبه 17:00 قانوني شرکت ✅تغییر موضوع فعالیت
      ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران 1395/10/08 چهار شنبه 10:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران ، فلکه دوم صادقيه ،ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم )پلاک 9 کد پستي 1471677131
      ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/08 چهار شنبه 11:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران فلکه دوم صادقيه ابتداي خيابان آيت الله کاشاني نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم ) پلاک 9 کد پستي 1471677131
      سکرد سيمان کردستان سالیانه 1395/10/06 دوشنبه 14:00 تهران خيابان خالد اسلامبولي (وزراءسابق )خيابان نهم پلاک 22 انجمن صنفي سيمان طبقه اول
      شنفت نفت پارس انتخاب 1395/10/05 یکشنبه 10:00 تهران - بلوار ميرداماد - بين بزرگراه مدرس و خيابان نفت - شماره 346 - ساختمان نفت پارس
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

سپاسگزارم روز و آدینه بر شما خوش

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

پیشنهاد خرید هایی که از کد هایی که نوشته ام درآمده:

خودرو-ت
          خچرخش-ت
          بسويچ-ت
          وغدير-ت
          فولاد-ت
          وسرمد-ت
          زنجان-ت
          خگستر-ت
          تسه9505-ت
          28-محصولات_فلزي6
          34-خودرو6
          ساراب-ت
          داسوه-ت
          مارون-ت
          تليسه-ت
          سبجنو-ت
          كيسون-ت
          كماسه-ت
          ختوقا-ت
          كفرآور-ت
          شفن-ت
          14-ساير_معادن6
          صپارس-ت
          دسبحان-ت
          بفجر-ت
          غپينو-ت
          دزهراوي-ت
          فجام-ت
          شاخص_قيمت_50_شركت6
          اعتماد-ت
          پكرمانح-ت

==============

می گویم... از همین ها چند تا را انتخاب کنم برای مسابقه ماهانه و هفتگی...

آن خودرو که مطمئنا انتخابم خواهد بود! به خصوص برای هفتگی. البته خگستر بهتر است... بله انگار خگستر هم در فهرست است (البته اگر حایز شرایط مسابقه باشد.)
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/16, 19:37.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خودرو
            نمودار خودرو را که پیش تر گذاشته بودم.

خگستر

بسویچ
            نمودارش راست کار من نیست. از اینهایی است که کنترل شده و خیلی عالی بازارگردانی شده اند و طبق رفتار طبیعی و طبیعت بازار پیش نرفته اند... خیلی نمادها این گونه هستند... رانفور... زیرمجموعه های والبر... و ... بنابر این نمی توانم پیشبینی اش کنم.

وغدیر

طبق پیشبینی پیش رفته. با توجه به رشد پارسان باید رشد کند. رشد زیادی هم ندارد... کوتاه مدت فوقش 10 درصد. خرید خوب در 1364

فولاد - وسرمد - محصولات_فلزی - داسوه
            اینها هم کار من نیست.

زنجان

پیشبینی نسبتا قوی ای است. اهداف خیلی خوبی هم می تواند داشته باشد. از خود شرکت هم هیچ چیز نمی دانم.

ساراب

فکر کنم برنامه در تشخیص این اشتباه کرده!

مارون

این هم فکر کنم برنامه اشتباه کرده.

تليسه

زیاد مشخص نیست.

سبجنو

فکر کنم اشتباه بود.

کیسون

نامشخص.

کماسه

احتمال دارد 20 درصد بازدهی بدهد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قیمت های جهانی
              ===========

سلام

اصلا حالم خوب نیست.

برنت

با خط گردن دارد بازی می کند ولی همچنان خیلی امیدبخش است.

نفت خام

با خط گردن دارد بازی می کند ولی همچنان خیلی امیدبخش است.

زغال سنگ

فوق العاده عالی.

شکر
              https://vgy.me/0xENjY.png
              افتضاح

سنگ آهن
              https://vgy.me/9gJJzn.png
              عالی

یا علی
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

با تشکر فراوان تحلیلی از زمان رشد گروه خودرو میگذارید ؟ وساپا و کرماشا اوره ساز را چطور میبینید در کوتاه و میان مدت ؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خودرویی ها
                  =======

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  با تشکر فراوان تحلیلی از زمان رشد گروه خودرو میگذارید ؟ وساپا و کرماشا اوره ساز را چطور میبینید در کوتاه و میان مدت ؟
                  سلام

نماد خودرویی ها دقیقا مانند نماد خودرو است. عالی!

این هم خود ایران خودرو:

از نظر زمانبندی چون سوال کرده بودید:
                  خیلی خیلی محتمل است همین اکنون آغاز رشد جدید باشد...
                  اگر خطوط سبز و قرمز پشت نمودار را دقت کرده باشید (که فواصل بین چرخه ها و دره ها و قله ها را نشان می دهند) متوجه شده اید که این دفعه یک مقدار وقوع دره به تاخیر افتاده است و روی همین حساب احتمال وقوع یک خیزش مناسب به سمت بالا را در همین زمان ها بسیار قوی می کند.
                  از روی مکدی و دی تی هم می توان گفت چند وقت قبل این چرخه شروع شده...
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/18, 00:53.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

وساپا
                    ====

زیاد نتیجه محکم نیست.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ورنا
                      ===

این هم محکم نیست.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کرماشا
                        ====

یک افت کوچک به نظر می رسد داشته باشد. (این هم بررسی قوی ای نیست.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

امروز رفتم معارفه شرکت برکت
                          قبلا این جور مجامع برایم حکم عالی ترین موقعیت کسب اطلاعات و تجربه را داشت...
                          ولی واقعا دیگر احساس می کنم این رفتن به مجمع ها و این دنبال کردن اخبار بنیادی و این انجام و درج بررسی های نموداری و ... همه وقت تلف کردن است (در این موقعیت خاصی که دارم.)
                          تنها کاری که من باید تمام قوایم را رویش متمرکز کنم بهبود کامل راهبرد داد و ستدی ام است. تا 90 روز دیگر.
                          پس چه خوب است همین جا به خودم قول بدهم تا زمان کامل نشدن راهبرد داد و ستدی ام سعی کنم هیچ کار بورسی (و احیانا غیر بورسی) دیگری انجام ندهم... مگر معدود بررسی های نموداری روی سهامی که دارم و یا قبلا قرار بوده بخرم یا سهام خاص...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جلسه معارفه برکت
                            ===========

البته تمام مسائل (تقریبا) در مجامع گروه سرمایه گذاری البرز گفته شده بود... ولی

1- مهمترین مسئله،
                            شهرکی است که دارد این گروه می سازد و می خواهد منطقه آزادش کند و یک مقدارش را فروخته به خارجی ها
                            2- یک مقدار با
                            خارجی ها همکاری کرده
                            3- چند تا
                            پروژه خارج از بورس دارد (در حد شرکت هایی که در بورس دارد.) که جعبه سیاه هستند و معلوم نیست چقدر سودآوری داشته باشند.
                            4- حساب هایشان (کل گروه برکت بلکه کل تدبیر)
                            شفاف است. (من خودم تایید می کنم.)
                            5- بخشی مناسب از
                            مطالبات بیمه ای ها به گروه پرداخت شده (فکر کنم گفت 1000 میلیارد تومان) و صحبت هایی هم شده بود که دولت قرضش را به گروه با اوراق بدهد که به خاطر کم بودن درصد سودش نپذیرفته اند و همچنان با 7-8 ماه تاخیر مطالباتشان را وصول می کنند.
                            6- راهبرد شرکت این است که
                            سود یکنواخت داشته باشد. (سودرسانی آنی و آتی. یعنی سود نقدی معقول برای امسال و سال های بعد)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
                              دقاضي داروسازي شهيد قاضي اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
                              وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان سالیانه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
                              وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
                              پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان 1395/10/06 دوشنبه 11:00 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
                              پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان انتخاب 1395/10/06 دوشنبه 11:30 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مجامع پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
                                چکارم کارتن مشهد

انتخاب 1395/09/30 سه شنبه 11:00 کارخانه، واقع در مشهد، کيلومتر 18 جاده قوچان ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                                ثنوسا نوسازي و ساختمان تهران

سالیانه

1395/10/01 چهار شنبه 10:00 "مرکز همايش هاي بين المللي نيايش"واقع در تهران-سعادت آباد-بالاتر از ميدان کاج(شهيدطهراني مقدم)-خيابان نهم-پلاک 12-مجموعه نيايش
                                ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران

انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 تهران - فلکه دوم صادقيه ، ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن ( بوستان دوم ) پلاک 9
                                ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران لغو

انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 لغو شد
                                فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نوردولوله اهواز واقع درکيلومتر9جاده اهواز-خرمشهر
                                شبندر پالايش نفت بندرعباس

1395/10/01 چهار شنبه 11:00 بندرعباس،کيلومتر 20جاده اسکله شهيدرجائي،شرکت پالايش نفت بندرعباس،سالن آمفي تاترشهيد تندگويان
                                فاهواز نورد و لوله اهواز
                                اصلاحیه

انتخاب 1395/10/04 شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نوردولوله اهواز واقع درکيلومتر9جاده اهواز-خرمشهر
                                ثشرق سرمايه گذاري مسکن شمال شرق

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/05 یکشنبه 09:00 مشهد-بلوار خيام -سرپرستي بانک مسکن
                                بصبا توليد نيروي جنوب غرب صبا

1395/10/05 یکشنبه 10:00 خيابان وليعصر، بالاتر از ميرداماد، خيابان قباديان، پلاک 60 ✅انتخاب حسابرس
                                شنفت نفت پارس

انتخاب 1395/10/05 یکشنبه 10:00 تهران - بلوار ميرداماد - بين بزرگراه مدرس و خيابان نفت - شماره 346 - ساختمان نفت پارس
                                نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان

سالیانه

1395/10/05 یکشنبه 10:00 شرکت واقع در کيلومتر 85 جاده اصفهان نايين - ابتداي جاده امامزاده قاسم
                                پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان

1395/10/06 دوشنبه 11:00 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
                                وسين بيمه سينا

1395/10/06 دوشنبه 11:00 خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225 ✅انتخاب حسابرس
                                پترول(پتريران) گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان

انتخاب 1395/10/06 دوشنبه 11:30 دفتر مرکزي شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس به نشاني تهران ميدان هفت تير ابتداي خيابان کريم خان زند پلاک38 طبقه اول
                                سکرد سيمان کردستان

سالیانه

1395/10/06 دوشنبه 14:00 تهران خيابان خالد اسلامبولي (وزراءسابق )خيابان نهم پلاک 22 انجمن صنفي سيمان طبقه اول
                                ثغرب سرمايه گذاري مسکن شمالغرب

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 10:00 آمفي تئاتر هتل پارس به نشاني تبريز - ائل گلي
                                بپاس(بيمه پاسارگاد) بيمه پاسارگاد

انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 15:00 در محل دانشگاه خاتم واقع در تهران.خيابان ملاصدرا.خيابان شيراز شمالي.خيابان حکيم اعظم.پلاک30

1395/10/08 چهار شنبه 10:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران ، فلکه دوم صادقيه ،ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم )پلاک 9 کد پستي 1471677131
                                قشهد شهد(قند خوي)

سالیانه

1395/10/08 چهار شنبه 10:30 تهران ميدان فردوسي ساختمان شهد طبقه6 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد

انتخاب 1395/10/08 چهار شنبه 11:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران فلکه دوم صادقيه ابتداي خيابان آيت الله کاشاني نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم ) پلاک 9 کد پستي 1471677131
                                چافست افست

سالیانه

1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
                                چافست افست
                                اصلاحیه سالیانه

1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
                                دقاضي داروسازي شهيد قاضي
                                اصلاحیه سالیانه
                                انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
                                وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
                                وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
                                وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
                                وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي

سالیانه
                                انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X