کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آدم دو تا هنر داشته باشد:

1- تجربه ی خوب داشته باشد. (بداند کی باید بخرد و کی باید بفروشد و دانش کافی در این زمینه کسب کرده باشد...)

2- بتواند با ماشین خوب صحبت کند. (دانش خودش را بتواند به ماشین منتقل کند. بتواند به ماشین بگوید چه زمانی بخر و چه زمانی بفروش. در چه شرایطی بازار مساعد است و در چه شرایطی بازار نامساعد. دانش هایی که به ناخودآگاه خودش برده بتواند به خوبی به خودآگاهش بیاورد و بعد منطقی سازی اش کند و به خورد ماشین بدهد.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
      ستاره دار(1)
      • May 2012
      • 481

سلام و ممنون بابت معرفی همه جانبه شما از اخلاق تا بورس ممنون واقعا علامه جعفری زیبا سخن میگه
      میشه در مورد خگستر بیشتر راهنمایی کنین؟ممنون
      سیمانی ها رو تو این مر حله چطور ارزیابی می کنین/؟ممنون
      نموداری از آینده قیمت جهانی روی دارین؟ممنون

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خگستر
        =====

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
        سلام و ممنون بابت معرفی همه جانبه شما از اخلاق تا بورس ممنون واقعا علامه جعفری زیبا سخن میگه
        میشه در مورد خگستر بیشتر راهنمایی کنین؟ممنون
        سیمانی ها رو تو این مر حله چطور ارزیابی می کنین/؟ممنون
        نموداری از آینده قیمت جهانی روی دارین؟ممنون
        سلام و عرض ادب و احترام
        متشکرم.
        ================
        خگستر را به خاطر اینکه خودم می خواسته ام بخرم (و خریده ام) به طور دقیق بررسی کرده ام (و فکر نکنم با بررسی بیشتر نظرم عوض شود) و الان فقط مرور می کنم:
        =============
        ابتدا از جنبه ی مکدی:

در تقریبا تمام تنظیمات مختلف مکدی مشاهده می کنیم که از نیمه ی آذرماه (جایی که در تصویر نشان داده ام) مکدی در حال برگشت است.
        البته چیزی که تضعیفش می کند این است که پیش از رشد، به اندازه ی کافی افت نکرده (این طور بخوانید: قیمت به اندازه ی مناسب افت نداشته، نماد و خریداران در این نماد نیروی کافی برای بالا آمدن زیاد در خودشان ذخیره نکرده اند و ...) ولی همین که یک حوضچه ی کوچکی آنجا تشکیل شده و از آنجا برگشته جای امیدواری دارد.
        برگشت دو جور می تواند محاسبه شود: به محض اینکه روند نزولی خودش را تمام کرد و اولین میله ی سبز رنگ بعد از چندین میله ی قرمز به وجود آمد بگوییم برگشته. یا اینکه وقتی مکدی از 0 بالاتر آمد بگوییم برگشته. من معمولا اولین میله ی سبز را برگشت حساب می کنم. در مورد خگستر الان تقریبا می شود گفت اگر یک روز دیگر مثبت بخورد از سطح 0 هم بالاتر می آید.
        پس آن عمق و طول حوضچه ی کوچک را با این بازگشت که کنار هم بگذاریم به این نتیجه می رسیم که به احتمال قوی، دست کم به همین اندازه (یعنی حدود 15 روز دیگر) باید مکدی سبز باشد. یعنی بازار گاوی.
        ===========
        کل نمودار خودرویی را هم در چند صفحه گذشته بررسی کرده بودیم مناسب بود و همین طور خود نماد خودرو
        و می دانیم که خگستر را وقتی می خواهند حرکت دهند خیلی شدید تر و تیز تر از خودرو و خودرویی ها حرکت می دهند.
        ===========
        شاخص قدرت نسبی:

1- همان حوضچه در تنظیمات کوتاه مدت تر (و تند تر) مشاهده می شود.
        2- اگر دقت کنید عین همین دو حوضچه کوچک در نیمه ی تیر و نیمه ی شهریور هم اتفاق افتاده و رشد های خوبی داشته که در تصاویر بعدی نشان خواهم داد.
        ============
        از نظر بنیادی در مجمع خگستر مدیر عامل (فکر کنم آقای مهندس جلالی) در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت سهم در اینجا -یعنی در 3500 ریال- ارزشمند است؟ پاسخ داد: من اگر مجاز بودم کل دارایی ام را -خانه و زندگی ام را- می فروختم و سهام خگستر می خریدم.
        ============
        بختامدی (Stochastic)

باز هم اینجا آن حوضچه قابل مشاهده است با این تفاوت که به خاطر خصوصیت ذاتی بختامدی و اینکه می دانیم بختامدی ذاتا کوتاه مدت است فلذا این حوضچه در تمام تنظیمات به وضوح و خیلی بزرگ مشاهده می شود، حتی در بزرگترین تنظیمات که 100 روزه باشد!
        آن دو سه حوضچه ی پیشن را هم با پیکان های صورتی نشان داده ام.

ادامه دارد...

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خگستر، ادامه...

حمایت و مقاومت:

پاشنه ها (دره ها و قله ها) در شکل بالا نشان داده شده است و من طبق بخش زیری در تصویر بالا عمل می کنم. یعنی اگر آمد زیر 3555 ریال می فروشم و اگر به 5000 ریال رسید دوباره بررسی می کنم.

===================

خطوط خودکار روند:

1- طبق بخش بالایی تصویر در 3850 ریال یک حمایت خوب است. (ای بسا اگر قیمت از همین 3850 ریال پایین تر آمد بفروشم.)
          2- در 4500 ریال یک مقاومت است.
          3- در 5000 ریال (جایی که قرار است قیمت به خط قرمز در بخش پایینی تصویر برسد) یک مقاومت مهم وجود دارد.
          حدس می زنم با رسیدن قیمت به 5000 ریال مدتی نمودار قیمت گیج بزند (مثل کسی که با سر رفته تو دیوار!) و بعد تصمیم بگیرد چه کار می خواهد بکند.

این پایین هم تقریبا همان بالایی است:

===================

رنگین کمان:

رنگین کمان یک جور هایی همان مکدی است.

اکنون به هم گره خورده اند (به قول جناب پشوتن مشهوری نژاد عزیز) و اوضاع بلاتکلیف است.
          اوج گیری اواخر سال 94 را ببینید! آن وضع مطلوب است. (ولی نه اینکه ما وقتی به وضع مطلوب رسید تازه خرید کنیم...)
          در همین چند روز اخیر یکی دو بار قیمت به سقف رنگین کمان زده و نا امید برگشته ولی همین تلاشش باعث شده رنگین کمان جمع شود! اگر با یک حرکت تند (انتحاری!) بتواند خودش را برساند بالای رنگین کمان عالی می شود. ولی اکنون وضعیت نامعلوم است.

=================

خوب برویم سراغ نمودار اصلی:

حقیقتش این است که موج شماری اصلی زیاد برایم مشخص نیست.

آن دو موج بسیار بزرگ که هم قد هم هستند -یکی در اواخر 92 و یکی در اواخر 94 - کار را برای موج شماری سخت می کند.

آیا این یک موج تخت است؟ یا بوده است؟ خوب موج تخت قبلش چه بوده؟
          آیا یک مثلث باز شونده است؟
          متاسفانه موج شماری در سطوح پایین تر منوط به دانستن موج شماری در سطوح بالاتر است... و من دقیقا نمی دانم در سطوح بالا (ابعاد بزرگتر) دقیقا چه می گذرد...

اما چند نکته را می دانیم:
          1- آن سال 92 مطمئنا یک 5 موجی جنبشی بوده
          2- تیر 95 دقیقا از روی فیبوناچی 62 درصد (3100 ریال) اصلاح تمام شده و تا کنون به زیر آن نرفته ایم.
          3- اگر آن بازویی که از قله ی 92 تا تیر 94 در افت بوده را موج a و آنکه از انتهای a تا اواسط آبان رشد داشته (تا قیمت 5000 ریال) را موج b در نظر بگیریم باید یک موج c را در تصویر نشان دهیم.
          اگر همین افت از 5000 تا 3500 را که اخیرا به وقوع پیوسته به عنوان موج سی در نظر بگیریم مشکل حل می شود ولی مشکل دیگری به وجود می آید که عرض این موج می باشد! نمی شود که... موج a چهار ماه... موج بی چهار ماه... آن وقت موج سی 1 ماه؟
          البته شدنی که می شود... ولی زیاد متین و وزین نیست!

حالا اگر همان بازوی a را کلا یک موج abc کامل در نظر بگیریم چطور؟
          نه.
          نمی شود.
          در این صورت باید آنچه که الان با b نشان داده ایم را یک موج جنبشی بدانیم! در صورتی که به وضوح داریم می بینیم حالت اصلاحی دارد. کند است. نرم است. حجمش با خودش زیاد جفت و جور نیست. بی رمق است.اگر زیرموج/ریزموج برایش در نظر بگیریم 1 و 3 و 5 این امواج تو هم می رود. اصلا تعداد حرکات اجازه نمی دهد 5 تا یی باشد...
          پس دو حال باقی می ماند:
          * یا موج سی یک موج کوتاه 1 ماهه بوده.
          * یا اینکه اکنون در یک ریزموج بی از موج سی هستیم. (اگر قیمت از 4444 ریال -برابر 62 درصد موج قبلی عبور کند این احتمال از بین می رود.)
          ولی اگر اکنون در ریزموج بی هم باشیم باز احتمال زیادی وجود دارد که قیمت تا همان 4444 ریال رشد کند. خوب ما آنجا می توانیم دوباره بررسی کنیم و ببینیم قدرت موج افزایشی در چه حدی بوده و آیا به یک ریزموج بی بیشتر می خورد یا به یک ریزموج 3؟
          در این مدت باید به دو چیز توجه کنیم: حجم و قیمت. این گونه باید توجه کنیم که ببینیم در نمودار و در ساعات داد و ستد چگونه روی این سهم خریدار عمل می کند؟
          اگر حجم چند روز رفت بالای 10 میلیون و اگر قیمت های پایانی هر روز فاصله ی مشخصی از روز پیش داشت و اگر قدرت خریداران بیشتر بود و احیانا اگر حقوقی حمایت کرد به احتمال نوید دهنده ی ریزموج 3 است و با این فرض راحت می توان تا 6500 ریال نشست و سود گرفت.
          ولی اگر قیمت یک روز رفت بالا و روز بعد آمد پایین یا اگر حجم زیر 4 میلیون بود و ... باید همان 4500 ریال خارج شد.
          آستانه زیان هم روی 3700 ریال (یا 3850 ریال پایانی)

یا علی
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سیمانی ها
            =======

هنوز خیلی بد

همچنان بیشترین احتمال با افت شدید تا فیبو 50 درصد است. و احتمالش هم خیلی بالاست.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

متاسفانه اینترنتم ضعیف شده سایت اینوستینگ باز نمی شود که قیمت های جهانی را نگاه کنم.
              اگر خاطرم بود شب نگاه می کنم و عرض می کنم. برای مسابقه هم خوب است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ادامه ی کار روی نشانگر ها
                ================
                (حالت قصه دارد و شخصی است... حوصله تان سر نرود...)

اختراع کردن را خیلی دوست دارم...

متاسفانه یک مقدار با نشانگر اشتباهی کار کردم... ولی نتیجه نگرفتم و یک مقدار گذاشتمش کنار...

در سایت wisestocktrader رفتم برای تفریح یک دوری زدم... به یک سری نشانگر برخوردم که برای گرفتنشان شرط داشت و شرطش هم این بود که باید یک فرمول از خودت به اشتراک می گذاشتی تا بتوانی آن فرمول ها را برداری...

خدمتتان عرض کنم که ما هم گفتیم باشد... رفتم یک فرمول نصفه نیمه ای از یک جای رایانه ام برداشتم گذاشتم آنجا...
                فرمول خیلی ساده ای بود برای محاسبه ی مکدی با عمل تقسیم به جای عمل کسر و همچنین استفاده از وایازی به جای میانگین گیری... نه چیزی را نشان می داد و نه پیشنهاد خرید و فروش می داد... فقط ایده بود... ایده ای ساده...
                یکی دو نفر نظر (Comment) گذاشتند که ما چیزی نمی بینیم و آقا این که پیشنهاد خرید نمی دهد و ...
                من هم دیدم این جوری بد است یک مقدار برایشان کد اضافه کردم تا پیشنهاد خرید هم بدهد...

خلاصه اینکه درگیر این نشانگر جدید شدم و نشانگر اشتباهی را متاسفانه/خوشبختانه رها کردم...
                و الان دو روز است دارم روی این سامانه ی داد و ستدی جدید کار می کنم.

نتیجه اش هم شده این:

جاهایی که سبز است پیشنهاد خرید است و جاهایی که قرمز است پیشنهاد فروش.
                به نظرتان چگونه است؟
                نظرتان به درد عمه تان می خورد. خیلی هم خوب است! چشم نداری موفقیت من را ببینی؟؟؟
                خوب... گذشته از شوخی... یک شخص که این کاره نیست اگر این را ببیند ممکن است بگوید افتضاح است! خیلی جاها پیشنهاد داده بدون اینکه سود کسب شود. بلکه زیان هم رسانده! خیلی جاها یک روزه حرفش را پس گرفته (مثلا امروز پیشنهاد خرید داده و فردا پیشنهاد فروش...) و ...

ولی به نظر من فووووووووووووووووووق العاده است!
                بعدا در موردش بیشتر خدمتتان عرض خواهم کرد.
                (فعلا ببینیم با این وضع اینترنت همین نوشته فرستاده می شود یا نه؟)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ادامه ی کار روی نشانگر ها
                  =============

می دانید در مورد یک سامانه ی داد و ستدی کدام بخش از فروش یا خرید اهمیت دارد؟
                  خرید!

فروش که کاری ندارد! شما اگر خوب خرید کرده باشید یا امروز می فروشید یا فردا یا با 5 درصد سود خارج می شوید یا با 20 درصد و دوباره سامانه یک خرید خوب در نمادی دیگر بهتان پیشنهاد می دهد...
                  پس فروش تقریبا اصلا اهمیت ندارد!

سامانه ی داد و ستدی خودکار ِ خوب سامانه ای است که پیشنهاد های خرید خوبی بدهد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

موضوع بالا را گفتم برای اینکه این طور ادامه دهم:
                    کافی است یک سامانه پیشنهاد خرید خوبی بدهد... از آن به بعد با هر روشی می توان فروش را انجام داد... حتی با روش های بسیار ساده ای مانند عبور از میانگین متحرک 20 روزه یا روش کشیدن آستانه زیان و ...
                    حالا چرا این را می گویم؟
                    به خاطر اینکه خیلی از نشانگر ها و سامانه های داد و ستدی ای که روی این نشانگر ها کار می کنند متقارن نیستند!
                    اصلا خود نشانگر ها...
                    تا حالا به شاخص قدرت نسبی و مکدی توجه کرده اید؟ در خیلی از نماد ها اینها متقارن نیستند! یعنی به خاطر اینکه در اکثر نماد ها (فکر کنم در کل دنیا) این گونه است که رشد خیلی خیلی سریع اتفاق می افتد (شاید به خاطر طمع مردم) و در عوض افت آهسته تر اتفاق می افتد، مشاهده می شود که مکدی و شاخص قدرت نسبی هم دارای میانگین بالاتر از صفر یا 50% هستند!!! (تا حالا دقت کرده بودید؟ در خیلی از نمادها این گونه است...)
                    حالا اگر بخواهیم با استفاده از یک نشانگر سامانه ی داد و ستدی خودکار بنویسیم می بینیم اگر روی خرید تنظیم کنیم فروش مشکل پیدا می کند و اگر روی فروش تنظیم کنیم خرید مشکل پیدا می کند!
                    شکل زیر را که همان سامانه ی داد و ستدی تازه اختراع شده ام است را ببینید:

(روی خگستر است)
                    ببینید آن رشد سال 92 را به چه خوبی پیشبینی کرده و از ابتدای رشد با آن همراه بوده!!!
                    ولی یکی دو جا (به خصوص در موج 5 ام) سریع پیشنهاد فروش داده!

خلاصه اینکه اگر من با روش عقب افتاده ای مثل همان رنگین کمان هم کار می کردم می دانستم که نباید آنجا فروخت...

پس کاری که ما باید بکنیم این است که سامانه ی داد و ستدی را روی «خرید» تنظیم کنیم و باقی اش را بعدا بررسی کنیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

جناب mhjboursy عزیز هر وقت که میام تو کارگاه شما واقعا لذت می برم از اینکه هر ایده و هر روشی که دارید و اون رو حتی پیدا می کنید که باید مال خودتون باشه و این حق شماست که با کسی اشتراک نذارید اما به راحتی تو کارگاهتون اون رو میگذارید.
                      من با چندتا از اندیکاتورهایی که شما گذاشته بودید برای خودم یه روش معاملاتی پیدا کردم که واقعا از روش معاملاتی قبلی خودم که هرکاری میکردم نمیتونستم درستش کنم خیلی بهتر و عالی تر جواب میده.
                      واقعا واقعا از شما تشکر میکنم.امیدوارم و براتون هم دعا میکنم که تو کارتون(بورس) به هرجا که میخوایید برسید و مطمئنم که می رسید.
                      بازم ممنونم

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

باز هم سلام
                        تو اندیکاتورهایی که تو کارگاهتون گذاشته بودید من از دایورجنس ها و پترن اکسپلورر (PE - Alert 2 - Indicator) و اندیکاتور حجم استفاده میکنم.این اندیکاتورها روش معاملاتی من رو درست کردن
                        به نظرتون من فقط از اندیکاتورها استفاده میکنم آیا روش درستی هست یا نه؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          جناب mhjboursy عزیز هر وقت که میام تو کارگاه شما واقعا لذت می برم از اینکه هر ایده و هر روشی که دارید و اون رو حتی پیدا می کنید که باید مال خودتون باشه و این حق شماست که با کسی اشتراک نذارید اما به راحتی تو کارگاهتون اون رو میگذارید.
                          من با چندتا از اندیکاتورهایی که شما گذاشته بودید برای خودم یه روش معاملاتی پیدا کردم که واقعا از روش معاملاتی قبلی خودم که هرکاری میکردم نمیتونستم درستش کنم خیلی بهتر و عالی تر جواب میده.
                          واقعا واقعا از شما تشکر میکنم.امیدوارم و براتون هم دعا میکنم که تو کارتون(بورس) به هرجا که میخوایید برسید و مطمئنم که می رسید.
                          بازم ممنونم

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          باز هم سلام
                          تو اندیکاتورهایی که تو کارگاهتون گذاشته بودید من از دایورجنس ها و پترن اکسپلورر (PE - Alert 2 - Indicator) و اندیکاتور حجم استفاده میکنم.این اندیکاتورها روش معاملاتی من رو درست کردن
                          به نظرتون من فقط از اندیکاتورها استفاده میکنم آیا روش درستی هست یا نه؟
                          سلام
                          خدا را شکر.
                          باور کنید یک احساس خیلی خوبی بهم دست داد. از شما سپاسگزارم. @};-
                          ==========================================
                          راستش بنده قصد ندارم دقیقا
                          همه چیز را به اشتراک بگذارم. یعنی قصد ندارم اگر به موفقیت 80 درصدی رسیدم همان را عینا با همه به اشتراک بگذارم... (قلاب ماهیگیری را به اشتراک نمی گذارم. به صورت 100 درصد به اشتراک نمی گذارم... حالا شاید 70 درصدش را گذاشتم... ولی 100 درصد نه. اگر نگاه کرده باشید اختراعات مهمم مثل نشانگر اشتباهی و نشانگر خیزش و نشانگر بسامد و سامانه ی داد و ستدی مکدی ام را با آنکه در موردشان توضیح می دهم ولی متن کد هایش را به اشتراک نمی گذارم.)
                          چیزی که در ذهن دارم این است که اگر به موفقیت 80 درصدی توانستم برسم، خیلی از ماهی هایی که با این قلاب ماهیگیری صید می کنم را با دوستانم به اشتراک بگذارم.
                          و همچنین طوری هم بنویسم که اگر کسی خواست راه من را دنبال کند، برود مقداری از صفحات این جستار را بخواند و یکی دو ماهی تلاش کند و بعد در نهایت بتواند به موفقیت 70 درصدی برسد. و خودم هم اگر خواست کمکش کنم.
                          همین طور اینکه اگر کسی ازم کمکی خواست در مورد نحوه ی برنامه نویسی کمکش کنم. همچنین اگر شد سامانه ی داد و ستدی اش را ارتقاء بخشم...
                          اما در مورد سامانه ی داد و ستدی...
                          ببینید در مورد اینکه نشانگر (Indicator) کافی است یا نه؟ باید خدمتتان عرض کنم که به قول استاد عزیز جناب
                          پشوتن مشهوری نژاد نشانگر نشان می دهد. کارش نشان دادن است. (اسم این آقا را اگر توانستید در اینترنت جستجو کنید و جزوه اش را بخوانید... خیلی تجربه برای آدم دارد!)
                          هر نشانگری یک چیزی را به وضوح نشان می دهد و در عوض یک چیز هایی را هم مخفی می کند...
                          حالا بر اساس اینکه آدم از چه نشانگر هایی استفاده کند معلوم می شود که دارد چه چیز هایی را نادیده می گیرد و به چه چیزهایی اهمیت می دهد.
                          وقتی شما از نشانگر واگرایی روی شاخص قدرت نسبی با تنظیمات 60 روزه استفاده می کنید یعنی اینکه شما دارید اطلاعات قبل از 60 روز را بالکل نادیده می گیرید و می ریزید دور!

حالا دیگر به خودتان مربوط می شود...

من به شخصه، در نوشته هایی که در مورد خگستر داشتم تقریبا تمام چیزهایی که بهشان اهمیت می دادم را نشان دادم. پیشنهاد می کنم به دقت بررسی ام را بررسی کنید.

من این طور رفتار می کنم:
                          اول از همه به
                          مکدی! نگاه می کنم!!!
                          حتی پیش از نگاه کردن به قیمت!
                          دو تا تنظیمات را خیلی دوست دارم در این نشانگر:
                          5-35
                          و
                          12-26
                          (5 از 12 کوچکتر است پس سریع تر است پس داده های روزهای اخیر را کمتر حذف می کند. در عوض 12-26 نرم تر است و حرکت های نوسانی را بهتر حذف می کند!)
                          بعد از مکدی،
                          هماهنگی قیمت با حجم برایم مهم است که اگر بخواهم توضیح دهم می شود مثنوی هفتاد من! ولی شما با نگاه کردن به 30-40 تا نماد و بررسی هماهنگی هایی که بین حجم و قیمت وجود دارد (در فراز ها و فرود ها) می توانید منظورم را در یابید.
                          بعضی وقت ها برای تایید حجم یک نگاه هم به تعداد درخواست های باز یا ارزش هر سفارش می اندازم. (این هم خیلی توضیح دارد و آن قدر به تنهایی کارایی ندارد... ولی برای تایید حجم خوب است.)
                          بعد یک نگاه به
                          دی تی و شاخص قدرت نسبی و بختامدی (stochastic) می اندازم.
                          از نحوه ی حرکت اینها یک چیزی به دستم می آید و با آن چند تا
                          سناریو در ذهنم می نویسم.
                          اگر سناریو معتبری نتوانم بسازم به سایر نشانگر ها توجه می کنم...
                          حالا وقت اش است! به سراغ
                          نمودار اصلی قیمت می روم!
                          خطوط روند را می کشم. اگر نتوانستم خطوط درست حسابی بکشم یک سر به pattern explorer و امثالهم می زنم که خودشان خطوط خودکاری کشیده اند...
                          نسبت های
                          فیبوناچی را با توجه به موج شماری ذهنی ای که انجام می دهم (و گاهی می نویسم) ترسیم می کنم.
                          حالا با توجه به خطوط روند، نسبت های فیبوناچی،
                          مقاومت ها و حمایت ها (و نیز تراکم آنها) ، و از همه مهمتر موج شماری و مکدی و حسی که حرکت قیمت (و حجم) بهم می دهد تصمیم می گیرم کدام سناریو را به عنوان نتیجه ی نهایی اعلام کنم. همان را با پیکان نشان می دهم و در این جستار قرار می دهم و خودم هم از همین ها استفاده می کنم.
                          اگر هم با هیچ کدام زیاد حال نکردم و هیچ کدام را در قد و قواره ی یک پیشبینی خوب ندانستم نهایتا پیشبینی را با خط چین نشان می دهم. یا اصلا علامت سوال می گذارم.
                          خوب...
                          می بینید که
                          واگرایی، با اینکه خودم نشانگرش را معرفی کرده ام در هیچ کجای راهبرد بنده قرار ندارد.
                          خراب است؟
                          نه.
                          برای اینکه هنوز وقت نکرده ام بررسی اش کنم و ازش استفاده کنم! همین طور
                          الگوی هارمونیک را... همچنین خیلی نشانگر های دیگر را...
                          مثلا
                          3linebreak

یا
                          تایو

یا
                          اسکفت

یا
                          بولینگر بندز

و ...
                          نه به این خاطر که بد هستند... (از قضا خیلی از اینها را می دانم خوب هم هستند!) بلکه به این خاطر که حوصله و وقت ندارم. الان بهتر است وقتم را صرف بهبود سامانه ی داد و ستدی خودکارم کنم! شاید از تویش چیزی در بیاید!
                          آهان!
                          این را یادم رفت بگویم، چند تا الگو (غیر هارمونیک) هست که اگر ببینم خیلی بهشان علاقه دارم و حتما بررسی بیشتری می کنم:
                          سر و شانه و بعضی مثلث های کوچک و فنجان (یو)
                          همچنین بعضی وقت ها اگر الگوی شمعی خاصی -مانند
                          مرد آویزان و چکش و ستاره قطبی و بچه ی سر راهی- ببینم، به طوری که خیلی تو چشم باشد، به اینها هم اهمیت می دهم.
                          شکاف ها هم بعضی مواقع اهمیت می دهم.
                          شکافی که در حال پر شدن باشد یا شکاف بازگشتی. (درست گفتم؟ منظورم آن شکافی است که دقیقا هنگام بازگشت قیمتی اتفاق می افتد)

یا علی
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/23, 23:28.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قیمت های جهانی
                            ==========

روی

افتضاح!
                            ریزش سنگین داشته
                            این هفته پیشبینی می شود باز هم ریزش سنگین داشته باشد!
                            بعد از ریزش این هفته باز هم محتمل است یک ریزش داشته باشد! (پیکان نقطه چین شده)

================================================== ===============
                            سرب

یک ریزش سهمگین داشته.
                            پیشبینی می شود یک ریزش کوچولوی دیگر هم داشته باشد. ولی در کل نامعلوم است.

زغالسنگ

دارد رشد می کند ولی رشدش زیاد قوی نیست.
                            برنت

مثلث ساخته
                            باید ببینیم از کدام ور مثلث می زند بیرون.
                            مکدی می گوید دست کم چند روز افت داریم! :(
                            خام

این هم زیاد معلوم نیست چه کاره است...
                            دارد فکر می کند ببیند چه کار می کند...
                            به احتمال قوی یک مقدار کج دار و مریز بالا می رود و یک گوه ی کاهشی می سازد و مقداری افت می کند.
                            مس

این هم افتضاح! (خدا را شکر فروختم! /:.tonguesmiley:./ )
                            وضع مکدی اش خیلی بد است و دارد سطح 0 را رد می کند!
                            آلومینیوم

این هم نامعلوم.
                            این هم مثلث ساخته!
                            این هفته را باید اسمش را بگذاریم هفته ی مردد ها.
                            انگار اینها منتظر سخنرانی رئیس جمهوری یا منتظر اعلام نسبت بی کاری یا میزان ساخت و سازی چیزی هستند... خلاصه اینکه منتظرند تا از یک ور بشکنند!
                            خلاصه اینکه ذکر این روزهایشان شده:
                            بشکن بشکن است بشکن! من نمی شکنم... بشکن! :D اگر این وری بشکنم یار گله دارد... اگر از آن طرف بکشنم آن یکی یار گله دارد... :D بشکن بشکن است... بشکن!

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/23, 22:34.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مشکل زمان
                              =======

خوب...
                              امروز را هم تقریبا بدون توجه به آن مطلب نخ تسبیح سر کردم....
                              از ظهر پشت این رایانه ام...
                              ولی...
                              فکر کنم یک ساعت و نیم صرف بررسی خگستر شد...
                              فکر کنم یکی دو ساعت هم صرف آموزش نحوه قرار دادن عکس شد... که یکی از دوستان خواسته بودند...
                              نیم یا یک ساعت هم صرف بررسی قیمت های جهانی شد...
                              نیم یا یک ساعت هم فکر کنم صرف پاسخ دادن به جناب gholamk شد. که نمی دانم اصلا منظور پرسش ایشان را درست گرفته بودم یا نه؟
                              حالا باقی زمان چه شد؟
                              چرا این قدر زمان برد؟
                              خیلی هم سریع کار کردم...
                              نمی دانم.

خلاصه اینکه تازگی ها بدجوری مشکل زمان دارم.
                              شاید هم توقع زیاد از خودم دارم.

ولی هر چه هست می دانم یکی از مشکلات اصلی همان نبود نخ تسبیح است.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

استفاده از مکدی برای شناسایی چرخه های سینوسی
                                ==============================

از چندین بار مکدی گرفتن از مکدی می توان به یک حالت سینوسی رسید. (بخش سوم از تصویر زیر) :

به نظر می رسد خیلی عالی باشد و یک ابداع و اختراع محسوب می شود و ندیده ام کسی این کار را کرده باشد.
                                خوبی این کار چیست؟ خوب اگر شما دوره تناوب (و یا بسامد) امواج سینوسی را بدانید تمام است. می دانید کی قرار است بالا برود و کی قرار است پایین بیاید. چرخه های زمانی آینده در دستان شما است!

البته قرار نیست فعلا روی این کار کنم. باشد برای بعد.

مشکلی که فعلا در این نشانگر به چشم می خورد (علاوه بر آنکه امتحان نکرده ام ببینم چقدر دارد درست کار می کند و ممکن است اصلا درست کار نکند) این است که باید مقداری به عقب کشیده شود و این مقدار هم از قضا زیاد است! (فکر کنم در تصویر بالا سنجش را برای 140 روز گذشته انجام دهد!) ولی اگر دقیق باشد و بسامد سهم در طی زمان دچار تغییر نشود می توان ازش استفاده کرد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X