کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

ساعت 6:15
    تقریبا تمام مشکلات سامانه ی داد و ستد خودکار (یا اصلا دستی) به این بر می گردد که بتوانیم یک نمودار را نرم کنیم. البته بدون اینکه تاخیر پیدا کند!

در زیر تقریبا آخرین کار من است که فکر کنم توانستم بختامدی را به هر صورتی که بود نرمش کنم. (نمی دانم شما چقدر برای همین نرم کردن اهمیت قائل می شوید... به نظر من که فوق العاده است!)

البته این را هم بگویم که همین، 8 روز نرم شده و تاخیر درش افتاده که این شده!

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به نظر می رسد خودرو و خگستر را خراب کردم!
      ساعت 5.5 داده های جدید را بگیرم ببینم اوضاع از چه قرار است؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
        سرمایه
        انتخاب
        اعضای
        هئیت
        مدیره
        تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
        قثابت کارخانه هاي توليدي و صنعتي ثابت خراسان سالیانه 1395/10/15 چهار شنبه 15:00 دفتر شرکت واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي نبش خيابان کلاهدوز ساختمان برج نگين قلهک طبقه پنجم واحد 51 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
        وسين بيمه سينا لغو 1395/10/06 دوشنبه 11:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس
        کروي توسعه معادن روي ايران انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 11:00 زنجان-خيابان شيخ فضل اله نوري-سالن همايش هاي دارالقرآن
        ثرود سرمايه گذاري مسکن زاينده رود سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 سالن همايش هاي بانک مسکن واقع در اصفهان ، خيابان کمال اسماعيل
        شجي نفت جي لغوقدیمی سالیانه 1394/03/27 چهار شنبه 14:00 #VALUE!
        شجي نفت جي قدیمی سالیانه 1394/04/24 چهار شنبه 10:00 تهران - خيابان ونک غربي روبروي بوستان آفتاب پلاک 172 طبقه دوم
        کورزي سرمايه گذاري کشاورزي ايران سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 15:00 ساختمان شماره 2شرکت به نشاني:تهران خيابان فلسطين شمالي -پايين تر از چهارراه زرتشت-نبش کوچه برادران شهيد فرزام پلاک 518
        شجم صنايع پتروشيمي تخت جمشيد سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 تهران - بزرگزاه آفريقا - نبش کوچه نهم گاندي - پلاک 38 - ساختمان شماره 2 بازرگاني پتروشيمي - طبقه 8
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مجامع پیش رو (فردا را نیاوردم، از پس فردا است) :

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
          ثغرب سرمايه گذاري مسکن شمالغرب سالیانه انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 10:00 آمفي تئاتر هتل پارس به نشاني تبريز - ائل گلي
          بپاس(بيمه پاسارگاد) بيمه پاسارگاد انتخاب 1395/10/07 سه شنبه 15:00 در محل دانشگاه خاتم واقع در تهران.خيابان ملاصدرا.خيابان شيراز شمالي.خيابان حکيم اعظم.پلاک30
          ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران 1395/10/08 چهار شنبه 10:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران ، فلکه دوم صادقيه ،ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم )پلاک 9 کد پستي 1471677131
          قشهد شهد(قند خوي) سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 10:30 تهران ميدان فردوسي ساختمان شهد طبقه6 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
          ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/08 چهار شنبه 11:00 دفتر مرکزي گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران به نشاني تهران فلکه دوم صادقيه ابتداي خيابان آيت الله کاشاني نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن (بوستان دوم ) پلاک 9 کد پستي 1471677131
          چافست افست سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
          چافست افست اصلاحیه سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
          سشرق سيمان شرق سالیانه 1395/10/13 دوشنبه 09:00 سالن همايش معلم - واقع در تهران – خيابان ولي عصر – بالاتر از تقاطع ميرداماد- سمت چپ- جنب مديريت آموزش و پرورش منطقه 3
          دبالک توليد مواد اوليه داروئي البرز بالک افزایش 1395/10/13 دوشنبه 10:00 ميدان آرژانتين - خيابان الوند _ کوچه آويز - پلاک 5 - طبقه 5
          دقاضي داروسازي شهيد قاضي اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
          سبزوا(ذسبزوار) سيمان لار سبزوار سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 09:00 سبزوار خيابان مطهري ميدان لاله تالار کاشفي مجتمع فرهنگي هنري اسرار
          وپاسار(پاسارگاد) بانک پاسارگاد انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 09:00 مجتمع فرهنگي ورزشي شهيد بهشتي، به نشاني تهران خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد اکبري، پلاک 2
          کروي توسعه معادن روي ايران انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 11:00 زنجان-خيابان شيخ فضل اله نوري-سالن همايش هاي دارالقرآن
          کورزي سرمايه گذاري کشاورزي ايران سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 15:00 ساختمان شماره 2شرکت به نشاني:تهران خيابان فلسطين شمالي -پايين تر از چهارراه زرتشت-نبش کوچه برادران شهيد فرزام پلاک 518
          ثرود سرمايه گذاري مسکن زاينده رود سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 سالن همايش هاي بانک مسکن واقع در اصفهان ، خيابان کمال اسماعيل
          شجم صنايع پتروشيمي تخت جمشيد سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 تهران - بزرگزاه آفريقا - نبش کوچه نهم گاندي - پلاک 38 - ساختمان شماره 2 بازرگاني پتروشيمي - طبقه 8
          وايلام سرمايه گذاري استان ايلام سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:30 ايلام-ميدان کشوري-خيابان کوثر-جنب مسجد حضرت زينب(س)-شرکت سرمايه گذاري استان ايلام(سهامي عام)
          تديزل بنيان ديزل 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 استان آذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
          قثابت کارخانه هاي توليدي و صنعتي ثابت خراسان سالیانه 1395/10/15 چهار شنبه 15:00 دفتر شرکت واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي نبش خيابان کلاهدوز ساختمان برج نگين قلهک طبقه پنجم واحد 51 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
          وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
          خساپا شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 16:00 تهران - بلوار غربي ورزشگاه آزادي - مرکز همايشهاي بين المللي- پژوهشگاه صنعت نفت
          شپارس بين المللي محصولات پارس سالیانه انتخاب 1395/10/18 شنبه 15:00 کارخانه واقع درکيلومتر 50 جاده خاوران-شهرک صنعتي جنت آباد
          وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
          فلامي لاميران سالیانه 1395/10/21 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194
          وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان سالیانه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
          وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
          وخاش سرمايه گذاري استان خراسان شمالي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 شرکت واقع در شهرستان بجنورد - خيابان قيام - نبش ضلع جنوبي چهارراه دانش آموز
          وگل سرمايه گذاري استان گلستان سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 استان گلستان- گرگان- خيابان وليعصر (عج) - عدالت يکم- ساختمان گلستان- طبقه اول
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ادامه ی کار روی نشانگرها - روز 85 ام
            =======================

بسم الله...

از 90 روز 5 روز گذشت و هر چند یواش پیش رفتم ولی فکر کنم برای 5 روز بد نبوده باشد... مقداری روی نشانگر اشتباهی وقت گذاشتم و مقداری روی مکدی و مقداری هم روی بختامدی...

امروز هم برویم ادامه ی کارمان را روی نشانگر ها و سامانه ی داد و ستدی مان داشته باشیم...

برای شروع کار فکر کنم خوب باشد با بررسی فلسفی خود مکدی و میانگین های متحرک (که اساس تمام نشانگر ها و سامانه های خودکار و دستی می باشند) شروع کنیم... انواع میانگین متحرک را بررسی کنیم و ببینیم کدام بیشتر به کارمان می آید و چرا؟ (وکجا؟)

پیش از شروع:
            1- خکار خوب برگشته... شاید 10 درصد دیگر برای کوتاه مدت داشته باشد.
            2- خگستر 3700 ریال آستانه زیان است... اگر بشکند باید خداحافظی کنم با این نماد. (شاید فردا بتوان در همان حدود خرید خوبی داشت...) متاسفانه حجم هم فوق العاده کم شده که واقعا بد است.
            3- عینا شرایط گفته شده برای خودرو نیز وجود دارد... اگر این دو تو یکی دو روز آتی خوب نشوند باید فکری به حالشان بکنم. البته هر روز س.سمند و س.ملی دارند حمایت می کنند.
            4- وساخت هم خراب کرد و حالا حالا ها شاید خبری از الگوی سر و شانه نباشد.
            5- وقوام هم شاید برای خرید خوب باشد اینجا ها (560 ریال)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دنبال چگونه پیشنهاد خریدی هستیم؟
              ====================

یک نکته ای که باید پیش از نوشتن فرمول در باره اش بیاندیشیم و تکلیف خود را تعیین کنیم این است که دقیقا چگونه پیشنهاد خریدی می خواهیم؟
              دنبال چه هستیم؟
              چه چیزی را می خواهیم نشان دهیم؟ (و البته چه چیزی را می توانیم؟ و نیز اینکه چه توانایی ای و چه اختیاراتی داریم؟)

آیا می خواهیم کاری کنیم که در هر افزایش قیمتی ولو 1% هم باشد پیشنهاد خرید داده شود؟

آیا می خواهیم فقط سالی یک بار پیشنهاد خرید بگیریم؟

آیا دنبال موقعیت های با احتمال زیاد (هر چند با سود کم) هستیم؟

آیا دنبال شکار موقعیت های بسیار پر بازده هستیم؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                ادامه ی کار روی نشانگرها - روز 85 ام
                =======================

بسم الله...

از 90 روز 5 روز گذشت و هر چند یواش پیش رفتم ولی فکر کنم برای 5 روز بد نبوده باشد... مقداری روی نشانگر اشتباهی وقت گذاشتم و مقداری روی مکدی و مقداری هم روی بختامدی...

امروز هم برویم ادامه ی کارمان را روی نشانگر ها و سامانه ی داد و ستدی مان داشته باشیم...

برای شروع کار فکر کنم خوب باشد با بررسی فلسفی خود مکدی و میانگین های متحرک (که اساس تمام نشانگر ها و سامانه های خودکار و دستی می باشند) شروع کنیم... انواع میانگین متحرک را بررسی کنیم و ببینیم کدام بیشتر به کارمان می آید و چرا؟ (وکجا؟)

پیش از شروع:
                1- خکار خوب برگشته... شاید 10 درصد دیگر برای کوتاه مدت داشته باشد.
                2
                - خگستر 3700 ریال آستانه زیان است... اگر بشکند باید خداحافظی کنم با این نماد. (شاید فردا بتوان در همان حدود خرید خوبی داشت...) متاسفانه حجم هم فوق العاده کم شده که واقعا بد است.
                3- عینا شرایط گفته شده برای خودرو نیز وجود دارد... اگر این دو تو یکی دو روز آتی خوب نشوند باید فکری به حالشان بکنم. البته هر روز س.سمند و س.ملی دارند حمایت می کنند.
                4- وساخت هم خراب کرد و حالا حالا ها شاید خبری از الگوی سر و شانه نباشد.
                5- وقوام هم شاید برای خرید خوب باشد اینجا ها (560 ریال)

با این قیمت دلار گروه خودروی فعلا حرکتی نخواهند کرد تا ترامپ بیاید و نظر بدهد شاید خگستر را در قیمت 300 تومان هم بتوان خرید کرد
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تقریبا تمام مشکلات سامانه ی داد و ستد خودکار (یا اصلا دستی) به این بر می گردد که بتوانیم یک نمودار را نرم کنیم. البته بدون اینکه تاخیر پیدا کند!

در زیر تقریبا آخرین کار من است که فکر کنم توانستم بختامدی را به هر صورتی که بود نرمش کنم. (نمی دانم شما چقدر برای همین نرم کردن اهمیت قائل می شوید... به نظر من که فوق العاده است!)
                  میانگین گیری کاری است که تقریبا هم معنی «نرم کردن» می شود.

انگار در جهان هیچ راه دیگری برای این کار نیست...

البته روش زیگزاگ هم هست که به درد نمی خورد (چون در زمان گذشته کار می کند نه در حال). ولی اگر در زمان حال کار می کرد...

روش های نرم کردن کلا اینها است:
                  میانگین متحرک ساده،
                  نمایی،
                  نمایی دوبرابر،
                  نمایی سه برابر،
                  وایلدر،
                  وزن دار،

تمام اینها را هم نگاه کنید می بینید اختلافی با هم ندارند و می شوند همان میانگین متحرک. در آینده شرحی مختصر بر هر کدام از اینها خواهم داد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پیش از ادامه دادن بگویم که به نظرم بهترین نماد دنیا نماد بانک دی است! می توان از آن به عنوان یک نماد نمونه نام برد و تمام محاسبات ابتدایی را برای تمام نشانگر ها و سامانه های داد و ستدی روی آن انجام داد و بعد به باقی نمادها گسترش داد...
                    خیلی عالی است...
                    بالا پایین شدن های منظم و مرتب و با فاصله های مشخص و با اندازه های مشخص...
                    تنها بدی اش این است که 5 سال داده بیشتر ندارد
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/25, 22:46.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دنبال چگونه پیشنهاد خریدی هستیم؟
                      ====================

یک نکته ای که باید پیش از نوشتن فرمول در باره اش بیاندیشیم و تکلیف خود را تعیین کنیم این است که دقیقا چگونه پیشنهاد خریدی می خواهیم؟
                      دنبال چه هستیم؟
                      چه چیزی را می خواهیم نشان دهیم؟ (و البته چه چیزی را می توانیم؟ و نیز اینکه چه توانایی ای و چه اختیاراتی داریم؟)

آیا می خواهیم کاری کنیم که در هر افزایش قیمتی ولو 1% هم باشد پیشنهاد خرید داده شود؟

آیا می خواهیم فقط سالی یک بار پیشنهاد خرید بگیریم؟

آیا دنبال موقعیت های با احتمال زیاد (هر چند با سود کم) هستیم؟

آیا دنبال شکار موقعیت های بسیار پر بازده هستیم؟
                      چه چیزی می خواهیم ؟
                      می خواهیم بهترین نقطه ی ورود را پیدا کنیم؟ می خواهیم روند معتبر را شناسایی کنیم؟

بازه ی نوسان گیری مان چقدر است؟ یک ساله؟ یک ماهه؟

بر چه اساسی می خواهیم کار کنیم؟
                      یعنی فلسفه، راهکار، راهبرد و چگونگی کار را بدانیم.
                      آیا می خواهیم با استفاده از آمار و احتمالات کار کنیم؟ (پیشبینی محتمل ترین حالت بر اساس سابقه)
                      آیا می خواهیم بر اساس price action کار کنیم؟
                      آیا می خواهیم روانشناسی بازار را بسنجیم؟
                      تلفیقی از اینها؟
                      آیا می خواهیم بر اساس پیشبینی های هارمونیک و الگوهای قیمتی و فیبوناچی کار کنیم؟ (یعنی پیشبینی و پیشگویی)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        با این قیمت دلار گروه خودروی فعلا حرکتی نخواهند کرد تا ترامپ بیاید و نظر بدهد شاید خگستر را در قیمت 300 تومان هم بتوان خرید کرد
                        سلام جناب کمالی؛ (درست گفتم؟ حافظه ام مشکل دارد، اگر اشتباه گفتم شرمنده.)
                        مهمتر از بنیاد، پولی است که پشت سهم می گذارند (یا از پشتش بر می دارند.) اگر پشت سهم آفتابه سازی (آن هم از نوع سوراخش!) پول بگذارند می برندش بالا... حالا هر قصدی دارند داشته باشند. (سیاسی/سفته بازی/کثافت کاری/بنیادی...)

چند وقت پیش به نظرم رسید پشت نماد خودرو پول گذاشته اند و به همین هوا خگستر را خریدم. (چون معمولا خگستر تیز تر از خودرو و همجهت با آن است.)
                        هنوز هم می بینم س.سمند و س.ملی پول گذاشته اند پشت خودرو ... برای همین هنوز دلم نمی آید بفروشمش...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوب...
                          ساعت از 6.5 شد 11.5

من امروز کلی وقت صرف کردم (5 ساعت که می شود نیم ساعت مفید!) و در عوض توانستم باز هم بیشتر نرم کنم!

تصویر زیر را ببینید.
                          اولی خود بختامدی است.
                          زیرش کار دیروز است.
                          سوم نمودار قیمت است.
                          آخرین هم کار نهایی است... که فکر نکنم حوصله داشته باشم بیشتر روی آن کار کنم...

البته!!!!!
                          این روی چه نمادی است؟؟؟ روی نماد «دی» که همان طور که گفتم یک نماد نمونه و فووووووووووق العاده عالی برای ساخت مدل اولیه است...

اگر روی همه ی نمادها این طور کار می کرد فکر کنم خوب بود و می توانستم اعلام کنم بیش از 50 درصد تشخیص هایش درست است. (مثلا 65 درصد) (که ان شاء الله یک زمانی بیاید به 80 درصد برسیم...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک بار دیگر عرض کنم خدمتتان که... آن بالا را باید با چشم بصیرت دید! همین طوری نبینید بگویید بد است ها!
                            در تصویر بالا جاهایی که پیشنهاد خرید و نگهداری بوده قرمز شده است و بارها گفته ام که پیشنهاد فروش اینها چون متقارن نیستند مهم نیست... ما فقط به پیشنهاد خرید و در اصل اولین پیشنهاد خرید اینها کار داریم...
                            یعنی یک چشم حرفه ای در نمودار بالا باید ببیند کجا رنگ قرمز شروع شده است نه چیز دیگر. (تمام شدنش مهم نیست، فقط شروع)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خوب...
                              کارهایی که مانده این است که یکی روش های نرم سازی را بررسی کنیم.
                              =============================
                              یکی هم اینکه انواع پیشنهاد های سامانه را با هم مقایسه کنیم.

یکی هم اینکه نگاه کنیم ببینیم احیانا اگر می شود یک مقدار دیگر سامانه و نشانگری که از سامانه بیرون می آید را تغییر دهیم... مثلا نرمش کنیم دوباره! (به روش میانگین گیری نمایی ساده)
                              یکی هم اینکه سایر نماد ها را نگاه کنیم ببینیم روی نمادهای مختلف چقدر جواب می گیرد.
                              و اگر شد این سامانه را بسپریم به دست بخش سنجش خودکار آمی بروکر (Scan or Explore) ببینیم آیا در کل روشی قابل اطمینان و اتکا هست یا نه؟

در ضمن در زیر تصویر نحوه ی خرید و فروش سامانه روی «دلر» است. سامانه پیشنهاد می کند از جایی که قرمز شده است با سهم باشیم تا جایی که رنگ قرمز تمام می شود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

سلام جناب کمالی؛ (درست گفتم؟ حافظه ام مشکل دارد، اگر اشتباه گفتم شرمنده.)
                                مهمتر از بنیاد، پولی است که پشت سهم می گذارند (یا از پشتش بر می دارند.) اگر پشت سهم آفتابه سازی (آن هم از نوع سوراخش!) پول بگذارند می برندش بالا... حالا هر قصدی دارند داشته باشند. (سیاسی/سفته بازی/کثافت کاری/بنیادی...)

چند وقت پیش به نظرم رسید پشت نماد خودرو پول گذاشته اند و به همین هوا خگستر را خریدم. (چون معمولا خگستر تیز تر از خودرو و همجهت با آن است.)
                                هنوز هم می بینم س.سمند و س.ملی پول گذاشته اند پشت خودرو ... برای همین هنوز دلم نمی آید بفروشمش...

سلام خیر بنده اکبری هستم با نظر شما موافق هستم که اگر پول بیاید پشت سهم آفتابه ساز سهم رشد می کند ولی باید به یک نکته توجه کنیم آن پولی که می خواهد

بیاید دوباره در گروه خودروی باید به همراه یک خبر انگیزه دار همراه بشه مثلا آن خبر انگیزه دار می تواند نظر مثبت ترامپ باشه یا افزایش سرمایه تجدید ارزیابی در نماد

ایران خودرو و یا مورد دیگه به هر حال گروه خودرو حرکت خواهد کرد ولی ممکنه کمی زمان ببرد تا آن خبره بیاید مثلا تا یک ماه دیگه با تشکر
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X