کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

نماد مورد آزمایش تا اطلاع ثانوی: دی
    مقیاس : میانگین متحرک نمایی
    تنظیمات مقایسه: 35
    سایر تنظیمات:

پس در هر تصویری که از این به بعد می گذارم بالاترین بخش نمودار قیمت بانک دی است و زیرش هم نشانگر بر مبنای میانگین متحرک نمایی و در زیرش هم دو تا نشانگر دیگر می گذارم تا با این نمایی مقایسه کنم.

راستی این را هم اضافه کنم در مورد فهرست میانگین های بالا lsma همان linregression است و optimum-moving_average هم یک میانگین گیری مسخره است که یک نفر از خودش در کرده بود و من صرفا برای اینکه مجموعه ام کامل باشد آنجا قرار دادم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ساده و وایلدر
      ========

(ساده سومی است و وایلدر چهارمی)

مبنای مقایسه:
      تیز بودن و عدم تاخیر:

وایلدر بهتر است. (از نمایی)

کم لرزشی و یک دست بودن:
      وایلدر بهتر است.

البته الان نگاه می کنم می بینم در اینجا هر چند وایلدر بهتر عمل کرده ولی در جاهای دیگر نمایی هم خیلی عالی عمل کرده...

پس فعلا نمایی و وایلدر را یادداشت می کنیم به عنوان «خوب» برای بازبینی و تصمیم گیری نهایی.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

وایازی و نمایی 2
        ========

نمایی2 یعنی double_exponential
        مبنای مقایسه:
        تیز بودن و عدم تاخیر:

وایازی از نمایی ها بهتر است.

کم لرزشی و یک دست بودن:
        وایازی بد و نمایی2 بهتر از نمایی معمولی.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

نمایی3 و وزنی
          ========

مبنای مقایسه:
          تیز بودن و عدم تاخیر:

نمی توان گفت... خیلی وقت است دارم بهش نگاه می کنم... فکر کنم وزنی تاخیر نداشته باشد.
          خوب... الان یک میانگیری ثانوی ازشان گرفتم... https://vgy.me/zz8vzE.png به نظر می رسد وزنی تاخیر نداشته باشد ولی جالب است که نمایی3 پیش فاز هم هست! (یعنی از نمایی معمولی و حتی از خود نمودار قیمت جلوتر است!!! که اگر باشد عالی است)

کم لرزشی و یک دست بودن:
          نمایی3 بسیار بد و پر تزلزل
          وزنی عالی!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

آما و آما2
            ========

مبنای مقایسه:
            تیز بودن و عدم تاخیر:

نمی توان گفت... در مواردی مانند نمایی است و در مواردی بهتر و در مواردی بدتر.

کم لرزشی و یک دست بودن:
            بهتر از نمایی

مقایسه ی آما با سایر میانگین ها شاید یک مقدار سخت باشد...
            آما2 که کلا یک مقدار پیچیده تر هم هست...
            تنظیمات 15 این میانگین خوب کار می کند. (البته 15 منظورم روز نیست... بلکه متغیری است به نام «عامل نرم سازی» که تقسیم بر 100 شده ی همان 15 است.)
            باید بررسی بیشتر شود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

محمد حسین حان
              بنده جسارت میکنم ببخشید به نظرم کلا راه خیلی شلوغی رو در پیش گرفتید هر چه ساده تر بهتر . چه بسا یک خط روند خیلی از اوقات پاسخگو باشد
              البته متوجه هستم شما سعی میکنید معاملات را مکانیزه کنید این عالیه ولی پیچیده کردن زیاد خوب نیست
              ببخشید باز هم/:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                محمد حسین حان
                بنده جسارت میکنم ببخشید به نظرم کلا راه خیلی شلوغی رو در پیش گرفتید هر چه ساده تر بهتر . چه بسا یک خط روند خیلی از اوقات پاسخگو باشد
                البته متوجه هستم شما سعی میکنید معاملات را مکانیزه کنید این عالیه ولی پیچیده کردن زیاد خوب نیست
                ببخشید باز هم/:.Heart.:/
                سلام و عرض ادب و احترام و ارادت به دوست و برادر عزیزم؛ @};-
                بعد از تشکر از انتقاد زیبایتان،
                عارضم خدمت شما که دلیل اینکه باید ساده باشد چیست؟
                خوب من شنیده ام که می گویند نمودار باید ساده باشد ولی دلیلش را تا به حال نشینده ام. خودم معتقدم خروجی کار که آدم می خواهد به دیگران نشان دهد باید ساده باشد. (که به خاطر راحتی این کار را هم نمی کنم!) ولی فقط خروجی... فقط برای نمایش به دیگران....
                در غیر این صورت چرا باید ساده کار کرد؟
                به نظرم آدم خوب است تمام راهها را بررسی کند و حالات را بسنجد و درصد احتمال هر کدام را در نظر بگیرد و چندین سناریو داشته باشد و در نهایت محتمل ترین حالت را به عنوان خروجی اعلام و نمایش دهد و باقی سناریوها را موقتا داخل پرانتز بگذارد.

@};-
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

سلام بر شما خسته نباشید....کرماشا و وساپا و پارسان را چطور میبینید در کوتاه مدت ؟؟؟

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

راستی نظرتان در مورد کچاد و کگل چیست در کوتاه مدت و میان مدتی؟؟؟ممنون از همه زحمات

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

سلام بر محمد حسین عزیز

منتظرم ببینم آقا حیدر گل چه دلیل یا دلایلی برای ساده بودن تحلیل اقامه خواهند کرد.
                      بنده به روش بینابینی معتقدم. دلایلش را بعدا میگم/:.ph34r-smiley.:/

برای مسابقات که بازار را بررسی کردم به سهام مستعد زیر رسیدم. شاید به کار آید. تاکید میکنم که با دید مسابقه و حتما احتمال است احتمال

وکوثر: اصلاح مناسب و قرار گرفتن بر روی حمایت روانی 100 تومان + حجم معاملات هم نشان از شروع احتمالی یک روند صعودی را میدهد
                      ونیرو: تغییر در حجم معاملات و قرار گرفتن در یک موج C و ادامه احمالی روند صعودی با هدف 200
                      وگستر: شروع یک موج B با هدف 220
                      سپاها: پولبک به خط روند نزولی رو به اتمام است و احتمال واکنش قوی به 118 وجود دارد
                      شپاکسا: مدتی است در محدوده 480 تا 500 نوسان میکند حجم اخر هفته احتمال تشکیل سقف جدیدی بالای 540 را زیاد کرده.
                      خراسان: سقف های گذشته را در نوردیده و سر پر سودایی دارد.
                      شاراک: احتمالا از الگوی اخیر سهم های کوچک پیروی کند. شکستن خط روند و یک صعود خوب. حجم اخیر نوید تکرار این الگو در شاراک را میدهد.
                      غشصفا: برای سومین بار درگیر شده با مقاومت 550 احتمال میدهم اینبار با قدرت بگذرد
                      بالبر: احتمالا دارد یک موج B تشکیل میدهد با هدف 440
                      لابسا: روی حمایت قوی و معتبر 360 قرار گرفته و احتمال برگشت مناسب هست
                      تمحرکه: یک اصلاح شیک و مجلسی انجام داده و نشانه توقف ظهور کرده. هرچند حرکتش وابسته به گروه است ولی ممکنه بالایی داشته باشد. هدف احتمالی 210
                      فاذر: اصلاح مناسب و واگرایی شدید - حرکت انفجاری برای این سهم محتمل است
                      فلوله: درگیری شدیدی با مقاومت 370 داشته و به تازگی خلاص شده - این بار حرکت صعودی در پیش است احتمالا
                      ومعادن: داره میرسه به مقاومت 180 – اگر عبور کنه و پرواز کند، ایرادی بهش وارد نیست.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                        سلام بر محمد حسین عزیز

منتظرم ببینم آقا حیدر گل چه دلیل یا دلایلی برای ساده بودن تحلیل اقامه خواهند کرد.
                        بنده به روش بینابینی معتقدم. دلایلش را بعدا میگم/:.ph34r-smiley.:/

برای مسابقات که بازار را بررسی کردم به سهام مستعد زیر رسیدم. شاید به کار آید. تاکید میکنم که با دید مسابقه و حتما احتمال است احتمال

وکوثر: اصلاح مناسب و قرار گرفتن بر روی حمایت روانی 100 تومان + حجم معاملات هم نشان از شروع احتمالی یک روند صعودی را میدهد
                        ونیرو: تغییر در حجم معاملات و قرار گرفتن در یک موج C و ادامه احمالی روند صعودی با هدف 200
                        وگستر: شروع یک موج B با هدف 220
                        سپاها: پولبک به خط روند نزولی رو به اتمام است و احتمال واکنش قوی به 118 وجود دارد
                        شپاکسا: مدتی است در محدوده 480 تا 500 نوسان میکند حجم اخر هفته احتمال تشکیل سقف جدیدی بالای 540 را زیاد کرده.
                        خراسان: سقف های گذشته را در نوردیده و سر پر سودایی دارد.
                        شاراک: احتمالا از الگوی اخیر سهم های کوچک پیروی کند. شکستن خط روند و یک صعود خوب. حجم اخیر نوید تکرار این الگو در شاراک را میدهد.
                        غشصفا: برای سومین بار درگیر شده با مقاومت 550 احتمال میدهم اینبار با قدرت بگذرد
                        بالبر: احتمالا دارد یک موج B تشکیل میدهد با هدف 440
                        لابسا: روی حمایت قوی و معتبر 360 قرار گرفته و احتمال برگشت مناسب هست
                        تمحرکه: یک اصلاح شیک و مجلسی انجام داده و نشانه توقف ظهور کرده. هرچند حرکتش وابسته به گروه است ولی ممکنه بالایی داشته باشد. هدف احتمالی 210
                        فاذر: اصلاح مناسب و واگرایی شدید - حرکت انفجاری برای این سهم محتمل است
                        فلوله: درگیری شدیدی با مقاومت 370 داشته و به تازگی خلاص شده - این بار حرکت صعودی در پیش است احتمالا
                        ومعادن: داره میرسه به مقاومت 180 – اگر عبور کنه و پرواز کند، ایرادی بهش وارد نیست.
                        سلام مهدی جان، خیلی خیلی خیلی متشکر بابت معرفی. حیف که مهمان داشتیم و نتوانستم در مسابقه شرکت کنم. بنده در نظر داشتم همان خگستر و خودرویی را که دو هفته است دارم انتخاب می کنم را دوباره برای هفته ی سوم انتخاب کنم...
                        ان شاء الله فرصت شد یکی یکی اینها را بنده هم برای خودم بررسی کنم.
                        این معرفی شما از چند جهت و بسیار زیاد برای من ارزنده است. ممنون @};-
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کرماشا
                          =====

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          سلام بر شما خسته نباشید....کرماشا و وساپا و پارسان را چطور میبینید در کوتاه مدت ؟؟؟
                          علیکم السلام و رحمة الله. کرماشا الان یک پنج موجی زده است که زیاد هم معلوم نیست موج شماری درست باشد چرا که 2 تمام 1 را برگشته که مورد نادری است. و از طرف دیگر نشانگر ها موج 5 را کامل تایید نمی کنند... پس ممکم است یک موج 5 در پیش داشته باشیم.

از حجم و مکدی و دی تی و ... هم نمی شود چیز خاصی در آورد...

پس در کل نتیجه می شود:
                          نامعلوم. ولی احتمال افت بیشتر است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

وساپا
                            ====

این هم نامعلوم است...
                            یک حمایت عالی داشت که خودم می خواستم روی آن خرید انجام دهم. یعنی کف آن مثلثی که در شکل زیر آمده:

ولی متاسفانه زد و شکستش...

الان این هم نامعلوم شده... احتمال زیاد می دهم که یک افت داشته باشد (مثلا تا حوالی 930 ریال ) و بعد رشدش را شروع کند و یک رشد بلند مدت و خوب هم داشته باشد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پارسان
                              ====

من همین حوالی فروختم.

در کوتاه مدت احتمال قوی می دهم که افت کند.

اما تا کجا؟ و با چه قدرت؟ و تحت چه موجی؟ و در چه زمانی؟

خوب... از شکل و شمایل و جنس موج به نظر می آید که جنبشی نباشد... پس اگر بخواهد افت کند افتش هم در قالب یک موج بی انجام خواهد گرفت و شدید نخواهد بود... ولی ممکن است زمان بر باشد...

کی شروع می کند به افت؟ فکر کنم دقیقا از همین امروز (که شنبه باشد).

باقی بررسی هم فکر کنم نه به درد من بخورد و نه شما.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کچاد
                                ====

این هم نامعلوم با احتمال افت کوچک تا حمایتی که مشخص شده... باید دید نسبت به این خط چه کار می کند؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X