کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

کگل
    ===

این هم به نظرم نامعلوم است. (همه اش که شد نامعلوم! شاید امروز رو دور نامعلومیت افتاده ام!)

احتمال بیشتر با افت تا 2255 ریال است.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فاذر
      ===

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      فاذر: اصلاح مناسب و واگرایی شدید - حرکت انفجاری برای این سهم محتمل است
      با فاذر دقیقا موافقم. واگرایی شدید. حجم خوب. (البته عالی بود ولی یک مقدار خراب کرد و بعد درست شد.)

روی فیبو 62 (البته بستگی دارد از کجا حساب کنیم. یک جوری می شود 4000 و یک جوری می شود 3800 ریال)

خط روند حمایتی بسیار مهم

قله ی موج 1 عظیم.

کلا همه چیز خوب است و از قبل هم همین قیمت 4000 تا 3800 ریال را در نظر داشتیم...

ولی برای خرید می گویم شاید بهتر باشد صبر کنیم تا مطمئن شویم بر می گردد... می گویند معمولا بازار خلاف جهت تصور عموم مردم حرکت می کند. به علاوه تازگی ها بازار خیلی نامرد شده و بدجور آستانه زیان ها و خطوط مهم روند را می شکند! (حالا نمی دانم حقوقی ها تازگی ها از این کار ها می کنند یا اینکه کلا چون بازار خراب است این طور شده...)

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

قیمت های جهانی
        ==========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

پترول
          ====

امروز روز سرنوشت پترول است. (نموداری)

باید بالای 1166 ریال امروز بسته شود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در خودرو و خگستر عجیب قدرت خریداران بیشتر است! فکر کنم در خگستر نفری 110 میلیون! و در خودرو نفری 90 میلیون!!!!!!!!! ریال بیشتر است!
            خپارس و خپرخش و خکمک هم خیلی خوب است.

=============
            قیمت نفت دارد آهسته هر روز یک رشد خیلی کوچکی می کند ولی چرا شبریز و شپنا و سایر نفتی ها زیاد رشد نمی کنند؟ البته رشد قیمت نفت خیلی مشکوک است و بعید نیست در کوتاه مدت و حتی میان مدت ریزشی باشد. (از نظر نموداری) ولی به هر حال تا الان که خوب جلو رفته و اینها مثل خر در گل مانده اند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              در خودرو و خگستر عجیب قدرت خریداران بیشتر است! فکر کنم در خگستر نفری 110 میلیون! و در خودرو نفری 90 میلیون!!!!!!!!! ریال بیشتر است!
              خپارس و خپرخش و خکمک هم خیلی خوب است.

=============
              قیمت نفت دارد آهسته هر روز یک رشد خیلی کوچکی می کند ولی چرا شبریز و شپنا و سایر نفتی ها زیاد رشد نمی کنند؟ البته رشد قیمت نفت خیلی مشکوک است و بعید نیست در کوتاه مدت و حتی میان مدت ریزشی باشد. (از نظر نموداری) ولی به هر حال تا الان که خوب جلو رفته و اینها مثل خر در گل مانده اند.

سلام
              آقا محمد حسین این جدول که گذاشتید تعداد خریدار و فروشنده رو به درستی نشون میده؟
              توی سایت tse وقتی ی قالب درست میکنم که تعداد خریدار و فرشنده رو نشون بده کاملا اشتباه مینویسه.راهی هست که درستش کنم؟
              آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2016/12/31, 20:29.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                سلام
                آقا محمد حسین این جدول که گذاشتید تعداد خریدار و فروشنده رو به درستی نشون میده؟
                توی سایت tse وقتی ی قالب درست میکنم که تعداد خریدار و فرشنده رو نشون بده کاملا اشتباه مینویسه.راهی هست که درستش کنم؟
                سلام
                من حافظه درست حسابی ندارم ولی یادم می آید قدیم ها امتحانش کردم و انگار درست بود...
                حالا کاری ندارد من جدول به روز رسانی شده ی آن را در زیر قرار می دهم، خودتان یک نگاه بیاندازید ببینید درست کار می کند یا نه؟
                (من حقوقی ها را اصلا محاسبه نکرده ام، فقط حقیقی ها هستند)

بگذارید خودم امتحانش کنم:
                برای خودرو:

خرید

فروش
                حقیقی (حجم) 9.127 M 8.865 M
                حقوقی (حجم) 5.915 M 6.177 M
                تعداد 255 484

1- حجم خرید هر حقیقی 35800 عدد سهم
                2- حجم فروش هر حقیقی ١٨٣١٦ عدد سهم
                3- اختلاف می شود 17483 عدد سهم به نفع خریدار
                4- که ضرب در هر سهم 2827 ریال می کنیم می شود 49.5 میلیون ریال
                پس درست است.

نحوه ی محاسبات و فرمولی که باید بنویسیم هم که با این چهار حرکت آورده شد.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/31, 21:28.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

وکوثر
                  ====

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                  وکوثر: اصلاح مناسب و قرار گرفتن بر روی حمایت روانی 100 تومان + حجم معاملات هم نشان از شروع احتمالی یک روند صعودی را میدهد
                  خوب... همان طور که گفته بودم این اظهار نظر جناب مهدی خیلی سودمند است (دست کم برای من)
                  نکته ای که در بالا قرار دارد و در یکی دو تا نماد دیگر هم آورده بودند اصلاح مناسب بود.
                  یک مدتی بود یادم رفته بود مهمترین بخش راهبرد خرید و فروشم همین اصلاح مناسب و در کف بودن است.
                  ========================

داده های من تا روز 7 ام دی را نشان می دهد. و به اندازه ی دو میله کم دارد. در این دو روز هم به نظر می آید قیمت را روی 1000 ریال کنترل کرده اند.

پیش تر هم به نظر می رسد مدتی روی 1160 ریال قیمت را کنترل کرده بودند (البته با در نظر گرفتن تعدیل) که بعد آن جهش زیبای سال 95 اش را انجام داد...

البته آن دفعه ی قبل من روی نماد فعال نبوده ام و نمی دانم چه اتفاقی افتاد ولی نمودار را که نگاه می کنم معلوم است خیلی کشش دادند. تقریبا دو ماه کنترل قیمتی ادامه داشته... نمی دانم... این بار هم می خواهند همین کار را بکنند؟

========================

ابتدا بگذارید به خودم یک آفرین بگویم به خاطر پیشبینی پیشین.

مکدی فوق العاده است... اگر مقداری دیگر روی 1000 ریال تثبیت کنند بهتر هم می شود... واگرایی هم در 5-35 و هم در 12-36 مشهود است. در شاخص قدرت هم واگرایی وجود دارد.

ولی واگرایی مکدی دلیل بر خرید نیست. دلیل بر ارزنده بودن است!

ولی آیا الان زمان خرید است؟؟؟

فکر کنم این هم دقیقا مانند فاذر است!

یعنی قیمت مناسب است ولی معلوم نیست، شاید مناسب تر هم بشود. فکر کنم بهترین تصمیم در مورد این نماد این باشد که صبر کنیم. ببینیم در آینده چه می شود. بعید می دانم یک شبه بخواهد حسابی بالا برود... تا کی صبر کنیم؟ تا زمانی که مکدی از صفر بگذرد!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شبریز
                    ====

شبریز خراب کرد... رسما با این شمعی که زیر خط حمایت آمده آن را شکسته...

باید به فکر فروشش باشم. اما به جایش چه بخرم؟ پترول هم که خراب کرد... :( یکی دو ماه پیش در 1180 ریال یک کوچولو برای مادرم خریده بودم... البته هنوز خیلی خراب نکرده... ولی در آستانه اش است! یادم باشد فردا یک نگاه به نحوه ی داد و ستدش بیاندازم ببینم قصد حمایت دارند ازش یا نه؟ اگر بود شاید بخرم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مکدی و هما
                      ========

مبنای مقایسه:
                      تیز بودن و عدم تاخیر:

هما خیلی عالی است.

کم لرزشی و یک دست بودن:
                      هما خوب است.

مکدی دقیقا مانند میانگین متحرک نمایی عمل کرد و از این بابت تفاوتی نداشت.
                      هما خیلی خاص و زیبا است. خوبی اصلی هما این است که با اضافه کردن روزهای میانگین گیری تاخیر درش به وجود نمی آید و با خیال راحت می توان رویش کار کرد. اگر در سامانه کار نکند باز به عنوان نشانگری بهتر از بختامدی و شاخص قدرت ازش استفاده کرد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

هنر نمودارکار
                        ========

چرا نمودار؟
                        برای اینکه نمودار راست است.
                        و برای اینکه نمودار می تواند کارا باشد.

اخباری که وجود دارند معمولا خلطی از اخبار دروغ و تاخیر دار با اخبار صحیح و بدون تاخیر هستند.
                        نه یک بار نه دو بار بلکه چندین و چند بار دیده شده خبر خاص پیش از آنکه به دست ما برسد به دست افراد زیادی رسیده... (از فامیل و همسایه ی وزیر بگیر تا فامیل و همسایه ی مدیر مالی شرکت تا فامیل و همسایه ی خبرنگاری که قرار است خبر را پخش کند...)
                        خیلی از اوقات دقیقا این رفتار دیده شده: قیمت مدت ها بدون آگاهی بالا می رود، بعد خبر پخش می شود ولی در این لحظه آنها که جلوتر خریده بودند در حال خالی کردن هستند!
                        داده های بنیادی به راحتی تغییر می کند و بعدها می فهمیم دروغ بوده یا جور دیگری اطلاعات را منتشر کرده اند... نمونه اش بانک صادرات که یک شبه زیان ساز شد. (البته بود! ولی ما نمی دانستیم)
                        خیلی وقت ها جاهای اطلاعات صورت های مالی را به راحتی تغییر می دهند و مثلا یک سود را به عنوان دارایی لحاظ می کنند یا یک دارایی را به عنوان سود!

ولی
                        نمودار راست است! هر چه اعلام شود همان است که هست!
                        تاخیر هم ندارد. چون همان است که هست.

فقط کاری که می ماند این است که بررسی کنیم آیا کارا هم هست یا نه؟
                        فلسفه این است که نمودار افعال بازیگران و بنیادی که بازیگران قبول دارند و خلاصه هر چیزی که به قیمت مربوط می شود! باید در قیمت منعکس شود.
                        و
                        هنر نمودارکار این است که از این انعکاس پی به علت پیدایش آن ببرد و متناسب با آن علت پیشبینی درست را انجام دهد.

مشکل اینجا است که نمودار یک چیز است و علت ها بسیار! از تغییر قیمت های جهانی کالاها بگیر تا یک نفر که همین جوری! و بی دلیل می خواهد 1 میلیون ریال در این نماد سرمایه گذاری کند... اینها همه حکم بازیگر و علت تاثیر گذار در نماد هستند...
                        بعضی ها تاخیر دارند و بعضی ها بلافاصله تاثیر دارند... و مشکل اصلی هم این است که این قیمت انعکاسی از خلط و ملغمه ای از این عوامل است.

پس
                        یک نمودارکار باید این هنر را داشته باشد که عوامل (اصلی) را در نمودار تشخیص و از هم تفکیک کند و متناسب با هر کدام راهکار/راهبردی داشته باشد.
                        یا اینکه
                        ساده سازی ای بلد باشد که تمام این عوامل را بتواند (نه 100 درصد بلکه 70 درصد) در آن دسته بندی جا دهد. (مثلا: اگر قیمت از میانگین متحرک زد بالا یعنی یا حقوقی بزرگی در حال خرید است یا خبری بنیادی وجود دارد یا اینکه بازار بعد از افت زیاد به سهم رو کرده یا اینکه قیمت های جهانی در حال بالا رفتن است یا اقتصاد کلی مملکت در حال بهبود است یا دستوری از سمت مسئولی برای این صنعت گرفته شده یا...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

evwma و جمع
                          ========

مبنای مقایسه:
                          تیز بودن و عدم تاخیر:

evwma معلوم نیست.
                          جمع کاملا تاخیر دارد.
                          کم لرزشی و یک دست بودن:
                          evwma به درد نمی خورد.
                          جمع فوووووووووووق العاده است.

«جمع» اینجا کاربرد ندارد ولی به نظر می رسد یک نشانگر فوق العاده ارزشمند است که در گذشته کار می کند. و کاربردش در تفسیر آنچه اتفاق افتاده است. (مثلا ساخت زیگزاگ با تاخیر کمتر یا شناسایی امواج و یا شناسایی روند هایی که به وجود آمده اند.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

حسی که هر کدام از موارد زیر به شما می دهند چگونه است؟ (بر طبق تجربه ی ناخودآگاهی که در ذهنتان ذخیره کرده اید پاسخ دهید.)
                            1. قیمت آهسته آهسته دارد می آید پایین و حجم هم آهسته آهسته دارد می رود بالا. (نمونه اش فاذر الان)
                            2. قیمت یک عالم بالا رفته و باز هم دارد عالی بالا می رود و حجم هم عالی بالا رفته و الان دارد کم می شود.
                            3. قیمت به شدت دارد کاهش پیدا می کند و حجم هم به شدت دارد کاهش پیدا می کند.

اگر موارد دیگری در ذهن دارید اضافه کنید.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

کاش چند متغیر دیگر -به جز حجم و قیمت- برای بررسی و تایید گرفتن داشتیم...
                              الان با روش های مختلف می توان پیشنهاد خرید های عالی از نمودار قیمت گرفت ولی مشکلش این است که یک سری از آنها اشتباه هستند...
                              هنگامی که اینها را با حجم هماهنگ می کنی -یعنی از حجم تایید می گیری- مقدار کمی از این اشتباه ها از بین می روند...
                              اگر چند عامل دیگر داشتیم که باز هم بیشتر اشتباهات را حذف می کرد خیلی عالی می شد... /:.wubsmiley.:/
                              من به درخواست های باز Open Int یا تعداد داد و ستد ها فکر می کردم... ولی متاسفانه اطلاعاتی که از اینها می آید عینا همان اطلاعاتی است که از حجم می آید!!! و درصد خطایش هم بالا است.
                              در خارج روی تعداد خبرهای منتشر شده روی توئیتر و فیسبوک هم کار می کنند... (مثلا اگر امروز دو برابر دیروز کلمه ی «وبصادر» در شبکه های اجتماعی وجود داشت نشانه ی خوبی است و قرار است یک موج مثلا 5 داشته باشیم) که فکر نکنم روش عملی ای باشد یعنی فقط به درد سهام بزرگ می خورد و خیلی کوتاه مدت است و .... شاید اگر شد در آیـــــــــــــنده روی گوگل کار کردم... (اصلا نمی دانم گوگل چنین اطلاعاتی را از بخش analytic خودش به صورت مکانیزه ارائه می دهد یا نه؟ و البته در ایران فعلا تلگرام باب است که اجازه ی دسترسی به گوگل نمی دهد.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

قیمت های جهانی
                                ===========

اطلاعات بالا:

American Manganese -4.17% 2.22% -13.21% 0.00% 1050.00% -
                                Crude Oil 0.24% 1.66% 4.30% 0.34% 45.52% -43.52%
                                Brent Oil -0.19% 2.86% 4.19% -0.14% 52.20% -47.36%
                                Copper 0.76% 1.37% -4.13% 0.36% 17.92% -26.95%
                                London Sugar 0.63% 6.76% 2.91% 0.00% 24.16% 17.69%
                                Coal 0.00% -4.50% 10.31% 0.00% 54.23% -11.33%
                                Iron Ore 62% 0.93% -2.61% 5.93% 0.00% 81.11% -28.74%
                                Iron Ore 62% -0.01% 0.00% 6.95% 0.00% 101.49% -40.19%
                                DJ Iron & Steel -2.38% -3.71% -4.61% 0.00% 65.21% 0.30%
                                ArcelorMittal -0.43% -0.99% -2.16% 0.00% 132.32% -29.35%
                                US Steel Coil 0.00% 8.21% 12.04% 0.00% 61.89% -6.22%
                                Aluminum 1.04% -1.09% -0.70% 0.00% 13.44% -5.61%
                                Zinc 2.61% -0.51% -2.82% 0.00% 61.08% 25.08%
                                Lead 0.88% -2.67% -11.45% 0.00% 12.72% -9.43%
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X