کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

احساس می کنم دوران رکودم دارد یواش یواش اگر خدا بخواهد گوش شیطان کر تمام می شود (یادم رفت بگویم بترکد چشم حسود :) )
    احساس می کنم پیشبینی هایم دقیق تر و سود از داد و ستد هایم بهتر دارد می شود. (البته فعلا فقط در حد احساس است.)
    این دوران افت و رکود خیلی بد بود و طولانی... خیلی حالم گرفته شد... امیدوارم دوران رونق قوی باشد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

از ابتدای جستار تنهایی دارم در این جستار کار می کنم...
      همراهان خوب و زیادی هم الحمد لله دارم... خیلی ها هم آمدند و اظهار علاقه کردند، خیلی ها هم لطف می کنند بعد از خواندن مطالب تشکر می کنند، ولی نمی دانم چرا کسی نیامد با هم تمرین کنیم؟
      البته یک چیزی هم بگویم ها... من خودم زیاد
      کار گروهی کن نیستم... شاید اگر کس دیگری می آمد بازدهی ام هم کم می شد! ولی در عوض آدم از گروه انرژی و انگیزه کسب می کند.
      ================
      خیلی دوست دارم جستار را یک بار
      مرور کنم، اعتقاد دارم که هر سه چهار صفحه یک بار مطالبی نوشته ام که می توان رویش فکر کرد و از آنها یک چیزی در آورد. (قلاب ماهیگیری) اخیرا این مطالب را تحت عنوان ِ «برای تفکر» درج می کنم و در آرشیو خودم نگهداری می کنم ولی پیش تر این کار را نمی کردم...
      همین طور باید یک بررسی کنم و
      آمار بازدهی پیشبینی هایم را در آورم. فکر کنم اگر یک نمودار برای میزان موفقیت پیشبینی ها در نظر بگیریم، در میانه ی راه (مثلا صفحات 35 تا 70) امتیازات خیلی خوبی را مشاهده کنیم و بعد دوران رکود لعنتی ام و بعد الان که فکر کنم دوباره دارم اوج می گیرم... (بد نیست نگاه کنم ببینم علت موفقیت آن موقعم چه بوده؟)
      همین طور خیلی علاقه دارم ببینم راهی که رفته ام/رفته ایم
      چگونه طی شد... الان نگاه کردم دیدم یک سال گذشته! اگر جلوتر فهمیده بودم حتما یک جشن تولد برایش می گرفتم... اشکال ندارد... ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است. بیا این هم کیک تولد جستار:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مرقام
        ====

مرقام را امروز می خواستند باز کنند... سفارش های خرید و فروش بدی برایش چیده بودند...
        یادم می آید یکی از دوستان (فکر کنم جناب حیدر) ازم در مورد مرقام نظر خواهی کرده بود که من گفتم می ریزد و موج 5 است و ... و خیلی دقیق! از همان موقع که گفتم می ریزد یک کله رفت به سمت بالا! :)) (جوان ضایع کن ِ نامرد :( )
        و البته بلافاصله بست و الان دارد پایین باز می کند...
        بد نیست یک مرور کنیم ببینیم نمودارش چگونه بود و هست...
        متاسفانه الان در تصویر اشکالی که آن موقع کشیده بودم نیست.

در تصویر بالا پیکان صورتی را با توجه به سفارش های خرید و فروش امروز قرار دادم. چون تا 5150 ریال توسط خریدار و فروشنده هماهنگ شده بود. (البته معلوم نیست فردا چند باز کند)
        بعد از افت فردا احتمال می دهم باز هم تا 4000 - 4500 ریال افت کند... احتمال 4500 ریال کمتر است برای همین با خط چین نشان دادم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

tma , vwma
          ========

مبنای مقایسه:
          تیز بودن و عدم تاخیر:

tma به خوبی نمایی نیست.
          vwma بد است.
          کم لرزشی و یک دست بودن:
          tma به خوبی نمایی نیست.
          vwma بد است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خلاصه ای از نشانگر های خوب
            =================

وایلدر

ذاتانسگیناستوروندهایبلندمدتتررانشانمیدهد. نرم تر است.
            وایازی
            پیش فاز تر است!!! به این معنی که موج سوم و یکم را در قله ی خودش نشان می دهد نه موج پنجم را.
            نمایی3
            اندکی پیش فاز. خیلی متزلزل و نیازمند میانگیری ثانویه.
            وزنی
            عالی. بدون تاخیر و با حالتی بسیار نرم تر.
            آما2
            نیاز به بررسی بیشتر دارد. تنظیمات 0.15 آن خوب کار می کند.
            هما
            خیلیخاصوزیبااست. بدون تاخیر. اگردرسامانهکارنکندبازبهعنواننشانگریبهترازبختامدیوشاخصقدرتازشاستفادهکرد.
            جمع
            یکنشانگرفوقالعادهارزشمنداستکهدرگذشتهکارمیکند.
            Gsma
            خیلی شبیه نمایی است و شاید یک کوچولو از نمایی بهتر باشد (شاید هم بدتر).
            kma
            تنظیمات 10-16-263 یا 6-9-263 اش خوب کار می کند. نیاز به بررسی دارد. مانند نمایی ای است که صاف شده باشد و همین صاف شدن می تواند یکی دو روز زودتر اعلام پیشنهاد خرید بدهد.
            SMMA
            در ارقام بالا خوب کار می کند. مثلا در 35-40-150 (البته 1-7-150 هم خوب است) و تاخیر هم نداردو روند های مطمئن را اعلام می کند و البتهبه خاطر همین مقداری شبه تاخیر دارد. در کل فوق العاده است و بسیار تمیز و تیز.
            SWMA , T3
            برایSWMA این دو تنظیم مناسب به نظرم آمد: 1-20-20 و 15-20-30 به نظر می آید نشانگر و سامانه ی فوق العاده ای می توان با این ساخت.t3 هم شبیهSWMA است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام ممنون از راهنماییاتون
              به نظر تو این شرایط خگستر بگیریم ؟ ممنون

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام ممنون از راهنماییاتون
                به نظر تو این شرایط خگستر بگیریم ؟ ممنون
                علیکم السلام؛
                بله.
                من در صدد هستم خودم باز هم اضافه کنم.
                بهترین خرید هم در 3715 است اگر بدهند.
                مکدی عالی بود عالی تر هم شده.
                حجم افتضاح است.
                دو سه روز خریدار قوی وارد نماد شده و هنوز خارج نشده.
                بعید نیست برای بازگشایی بانک ها یا برای بالا کشیدن کل بورس از خودرویی ها (که گل سرسبدشان می شود همین خودرو و خگستر) استفاده کنند.

دی تی و شاخص قدرت و بختامدی هم معمولی هستند.
                دقیقا هم روی خط است. البته یک مقدار رفت زیرش ولی مقدارش آن قدر نبود که حمایت را شکسته شده حساب کنیم.

آستانه زیان هم دقیقا همین قیمت خرید باید باشد. یعنی اگر خواست بیاید زیر 3600 ریال (موقت) یا زیر 3650 - 3700 ریال تثبیت شد (قیمت پایانی روز)، بهتر است ما در همان 3700 بفروشیم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                  سرمایه
                  انتخاب
                  اعضای
                  هئیت
                  مدیره
                  تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                  دسينا لابراتوارهاي سينادارو افزایش 1395/10/20 دوشنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج ــ کيلومتر 15 ــ روبروي سايپا ــبلوار 52 ــخيابان شهيد گمنام
                  قهکمت قند هکمتان سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 15:00 خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي خيابان آبشارپلاک 23طبقه اول
                  وتهران سرمايه گذاري استان تهران سالیانه 1395/10/26 یکشنبه 10:00 محل شرکت واقع در تهران –خيابان انقلاب –خيابان وصال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2
                  والبر شرکت گروه دارويي البرز(گروه سرمايه گذاري البرز) افزایش 1395/10/18 شنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي رازي به نشاني : تهران اتوبان شهيد همت حدفاصل اتوبان هاي شيخ فضل اله نوري و شهيد چمران دانشگاه علوم پزشکي ايران سالن شماره 3
                  تديزل بنيان ديزل 1395/11/06 چهار شنبه 11:00 استان اذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                  لبوتان گروه صنعتي بوتان انتخاب 1395/10/27 دوشنبه 14:00 تهران – خيابان سهروردي شمالي – خيابان هويزه شرقي – خيابان سهند – کوچه متحيري – پلاک 31 طبقه همکف
                  غگز گز سکه قدیمی 1395/07/01 پنج شنبه 10:00 خ امام خميني کيلومتر 2
                  وکرد سرمايه گذاري استان کردستان سالیانه 1395/10/28 سه شنبه 09:30 دفتر شرکت سرمايه گذاري استان کردستان واقع در سنندج خ آبيدر جنب اداره بازرسي استان کردستان
                  کسرام پارس سرام سالیانه 1395/10/20 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان سميه - خيابان رامسر - پلاک 46
                  ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند سالیانه انتخاب 1395/10/21 سه شنبه 10:00 اراک ،خيابان امام خميني ، ساختمان بانک مسکن شعبه مرکزي (سرپرستي)
                  ثامان سامان گستر اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:00 اصفهان ميدان فيض سالن همايش هاي اتاق بازرگاني
                  ومرکز سرمايه گذاري استان مرکزي سالیانه 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 استان مرکزي- اراک- شهرک پرديس-فاز2-خيابان فردوس 4 کوچه ياس 11
                  ثقزوي(عمران و سازندگي استان قزوين) عمران و سازندگي استان قزوين سالیانه 1395/10/23 پنج شنبه 15:00 قزوين ميداان جانبازان بلوار نخبگان کيلومتر 2 جاده باراجين سالن آمفي تئاتر پارک علم وفناوري امام خميني (ره)
                  سباقر سيمان باقران سالیانه انتخاب 1395/10/21 سه شنبه 15:00 خراسان جنوبي شهرستان درميان 34 کيلومتري جاده اسديه به بازارچه مرزي ميل 73 بعد از شهر گزيک کارخانه سيمان باقران ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                  شپلي پلي اکريل ايران افزایش 1395/10/23 پنج شنبه 10:00 سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان -چهارراه آبشار -اول خيابان سجاد
                  ونيرو سرمايه گذاري نيرو سالیانه انتخاب 1395/10/25 شنبه 10:00 تهران، خيابان وليعصر، نرسيده به چهار راه پارک وي، مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                  بفجر پتروشيمي فجر افزایش 1395/10/26 یکشنبه 10:00 تهران ، سعادت آباد ، ميدان شهيد حسن تهراني مقدم ( کاج) ، پشت مسجد جامع الرسول ( ص ) ، کوچه نهم ، پلاک 14 مرکز همايش هاي بين المللي نيايش

مجامع پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________
                  غگز گز سکه قدیمی 1395/07/01 پنج شنبه 10:00 خ امام خميني کيلومتر 2
                  ومشان سرمايه گذاري فني و مهندسي مشانير 1395/10/11 شنبه 15:00 شرکت مشانير واقع در تهران ميدان ونک، خيابان شهيد خدامي، کوچه شادي ، پلاک1
                  سشرق سيمان شرق سالیانه 1395/10/13 دوشنبه 09:00 سالن همايش معلم - واقع در تهران – خيابان ولي عصر – بالاتر از تقاطع ميرداماد- سمت چپ- جنب مديريت آموزش و پرورش منطقه 3
                  دبالک توليد مواد اوليه داروئي البرز بالک افزایش 1395/10/13 دوشنبه 10:00 ميدان آرژانتين - خيابان الوند _ کوچه آويز - پلاک 5 - طبقه 5
                  دقاضي داروسازي شهيد قاضي اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
                  سبزوا(ذسبزوار) سيمان لار سبزوار سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 09:00 سبزوار خيابان مطهري ميدان لاله تالار کاشفي مجتمع فرهنگي هنري اسرار
                  وپاسار(پاسارگاد) بانک پاسارگاد انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 09:00 مجتمع فرهنگي ورزشي شهيد بهشتي، به نشاني تهران خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد اکبري، پلاک 2
                  کروي توسعه معادن روي ايران انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 11:00 زنجان-خيابان شيخ فضل اله نوري-سالن همايش هاي دارالقرآن
                  کورزي سرمايه گذاري کشاورزي ايران سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 15:00 ساختمان شماره 2شرکت به نشاني:تهران خيابان فلسطين شمالي -پايين تر از چهارراه زرتشت-نبش کوچه برادران شهيد فرزام پلاک 518
                  ثرود سرمايه گذاري مسکن زاينده رود سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 سالن همايش هاي بانک مسکن واقع در اصفهان ، خيابان کمال اسماعيل
                  شجم صنايع پتروشيمي تخت جمشيد سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 تهران - بزرگزاه آفريقا - نبش کوچه نهم گاندي - پلاک 38 - ساختمان شماره 2 بازرگاني پتروشيمي - طبقه 8
                  وايلام سرمايه گذاري استان ايلام سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:30 ايلام-ميدان کشوري-خيابان کوثر-جنب مسجد حضرت زينب(س)-شرکت سرمايه گذاري استان ايلام(سهامي عام)
                  تديزل بنيان ديزل 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 استان آذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                  تديزل بنيان ديزل لغو 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 لغو شد
                  قثابت کارخانه هاي توليدي و صنعتي ثابت خراسان سالیانه 1395/10/15 چهار شنبه 15:00 دفتر شرکت واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي نبش خيابان کلاهدوز ساختمان برج نگين قلهک طبقه پنجم واحد 51
                  وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
                  خساپا شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 16:00 تهران - بلوار غربي ورزشگاه آزادي - مرکز همايشهاي بين المللي- پژوهشگاه صنعت نفت
                  والبر شرکت گروه دارويي البرز(گروه سرمايه گذاري البرز) افزایش 1395/10/18 شنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي رازي به نشاني : تهران اتوبان شهيد همت حدفاصل اتوبان هاي شيخ فضل اله نوري و شهيد چمران دانشگاه علوم پزشکي ايران سالن شماره 3
                  شپارس بين المللي محصولات پارس سالیانه انتخاب 1395/10/18 شنبه 15:00 کارخانه واقع درکيلومتر 50 جاده خاوران-شهرک صنعتي جنت آباد
                  حريل ريل پرداز سير انتخاب 1395/10/19 یکشنبه 10:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني: تهران - خيابان وليصر (عج) - بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي، نبش کوچه دلبسته، پلاک 2141
                  دسينا لابراتوارهاي سينادارو افزایش 1395/10/20 دوشنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج ــ کيلومتر 15 ــ روبروي سايپا ــبلوار 52 ــخيابان شهيد گمنام
                  وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
                  وسين بيمه سينا 1395/10/20 دوشنبه 11:00 تهران خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225
                  قهکمت قند هکمتان سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 15:00 خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي خيابان آبشارپلاک 23طبقه اول
                  کسرام پارس سرام سالیانه 1395/10/20 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان سميه - خيابان رامسر - پلاک 46
                  فلامي لاميران سالیانه 1395/10/21 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194
                  ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند سالیانه انتخاب 1395/10/21 سه شنبه 10:00 اراک ،خيابان امام خميني ، ساختمان بانک مسکن شعبه مرکزي (سرپرستي)
                  سباقر سيمان باقران سالیانه انتخاب 1395/10/21 سه شنبه 15:00 خراسان جنوبي شهرستان درميان 34 کيلومتري جاده اسديه به بازارچه مرزي ميل 73 بعد از شهر گزيک کارخانه سيمان باقران
                  ثامان سامان گستر اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:00 اصفهان ميدان فيض سالن همايش هاي اتاق بازرگاني
                  غگل گلوکوزان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:30 تهران خيابان استاد نجات الهي خيابان سپند شرقي پلاک 28 گروه هتلهاي بزرگ تهران (هتل شماره 2)
                  شپلي پلي اکريل ايران افزایش 1395/10/23 پنج شنبه 10:00 سالن اجتماعات دفتر شرکت واقع در اصفهان -چهارراه آبشار -اول خيابان سجاد
                  ثقزوي(عمران و سازندگي استان قزوين) عمران و سازندگي استان قزوين سالیانه 1395/10/23 پنج شنبه 15:00 قزوين ميداان جانبازان بلوار نخبگان کيلومتر 2 جاده باراجين سالن آمفي تئاتر پارک علم وفناوري امام خميني (ره)
                  ونيرو سرمايه گذاري نيرو سالیانه انتخاب 1395/10/25 شنبه 10:00 تهران، خيابان وليعصر، نرسيده به چهار راه پارک وي، مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                  بفجر پتروشيمي فجر افزایش 1395/10/26 یکشنبه 10:00 تهران ، سعادت آباد ، ميدان شهيد حسن تهراني مقدم ( کاج) ، پشت مسجد جامع الرسول ( ص ) ، کوچه نهم ، پلاک 14 مرکز همايش هاي بين المللي نيايش
                  وتهران سرمايه گذاري استان تهران سالیانه 1395/10/26 یکشنبه 10:00 محل شرکت واقع در تهران –خيابان انقلاب –خيابان وصال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2
                  وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان سالیانه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
                  لبوتان گروه صنعتي بوتان انتخاب 1395/10/27 دوشنبه 14:00 تهران – خيابان سهروردي شمالي – خيابان هويزه شرقي – خيابان سهند – کوچه متحيري – پلاک 31 طبقه همکف
                  وکرد سرمايه گذاري استان کردستان سالیانه 1395/10/28 سه شنبه 09:30 دفتر شرکت سرمايه گذاري استان کردستان واقع در سنندج خ آبيدر جنب اداره بازرسي استان کردستان
                  وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
                  وخاش سرمايه گذاري استان خراسان شمالي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 شرکت واقع در شهرستان بجنورد - خيابان قيام - نبش ضلع جنوبي چهارراه دانش آموز
                  ومرکز سرمايه گذاري استان مرکزي سالیانه 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 استان مرکزي- اراک- شهرک پرديس-فاز2-خيابان فردوس 4 کوچه ياس 11
                  وگل سرمايه گذاري استان گلستان سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 استان گلستان- گرگان- خيابان وليعصر (عج) - عدالت يکم- ساختمان گلستان- طبقه اول
                  تديزل بنيان ديزل 1395/11/06 چهار شنبه 11:00 استان اذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

روز هفتاد و هفتم
                    ==========

سلام

صبح به خیر روز هفتاد و هفتم را در حالی شروع می کنم که از برنامه حسابی عقب هستم.

امروز اگر خدا بخواهد قصد دارم پرونده ی این سامانه ی داد و ستدی مشابه بختامدی را ببندم. می توانستم مجمع سشرق (و دبالک) هم بروم که فعلا منتفی است...

کارهایی که در برنامه ی امروز دارم اگر خدا بخواهد: 1- مرور میانگین های متحرک منتخب و 2- به دست آوردن تنظیمات بهینه هر کدام و 3- انتخاب دو یا سه میانگین منتخب نهایی برای کار و 4- آزمودن سامانه روی چندین نماد و رسیدن به این نتیجه که آیا سامانه به درد می خورد یا نه؟ و اینکه چقدر می توانم رویش حساب باز کنم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قیمت های جهانی
                      =========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

قندی ها
                        ======

با توجه به منفی بودن دیروز بازار و رشد قیمت شکر و احتمال افت قیمت نفت ممکن است از امروز تا مدتی قندی ها بازدهی داشته باشند.

بگذار یک نگاهی به نمودارش بیاندازیم ببینیم چه به چه است؟

نظر خودم این است که از شبریز و احتمالا شپنا بیایم بیرون و یک مقدار قندی بخرم/اضافه کنم. (اضافه کنم چون مقدار خیلی کمی قمرو و قپیرا دارم)

پیشبینی جدید (پیکان تو پر) هم همان پیشبینی پیشین (یعنی پیکان خط چین قدیمی) است.

توضیح نمی دهم دیگر. خلاصه: گوه افزایشی + دسته فنجان بزرگ + مکدی مناسب + حجم بد که ان شاء الله خوب می شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

فراورده های نفتی
                          ========

شبریز امروز 5050 ریال فروشش فکر کنم درست باشد.
                          شپنا هم اگر بیاید زیر 2681 ریال فروشی است. تثبیت هم نمی خواهد فقط لمس کند باید فروخت. فروش هم بهتر است در 2733 ریال باشد.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/02, 06:53.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قصفها
                            ====

خرید در 5888 ریال به شرط اینکه از 5850 ریال پایین تر نرود.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/02, 06:55.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              پیرو گفتگویی که با جناب مجید گلد داشتم؛
                              من به شخصه
                              در فملی تقریبا سر به سر خارج شدم و اگر تا الان مانده بودم زیان بیشتری کرده بودم.
                              در وساخت به موقع خارج شدم و اگر تا الان مانده بودم زیان بیشتری کرده بودم.
                              در خنصیر به موقع خارج شدم (فکر کنم 3100 ریال بود یا شاید هم بیشتر) و اگر نگه داشته بودم تا 2400 ریال متحمل زیان شده بودم.
                              در پارسان به موقع خارج شدم (به تازگی خارج شدم ولی قیمتش دقیق خاطرم نیست... ولی همین چند صفحه پیش نوشته ام) و اگر می ماندم زیان بیشتری می کردم.
                              و و و
                              در خیلی از اینها با شکسته شدن آستانه زیان خارج شدم، ولی زیان که نکردم هیچ مختصر سودی هم بردم! (در حد نیم یا یک درصد بعد از کسر مالیات و کارمزد)

من به شخصه عقیده دارم:
                              آدم یک سامانه ی داد و ستدی که دست کم از هر 100 پیشنهادش 40 تایش 15 درصد رشد کند ، داشته باشد کافی است. باقی اش را با روش هایی مانند آستانه زیان و کشیدن آستانه زیان و مدیریت داد و ستد و مدیریت سبد و ... می توان جمع و جور کرد و در نهایت به احتمال بالایی می توان به سود سالانه ی عالی (مثلا بالای 70 درصد) رسید! به همین راحتی.
                              می ترسم توضیح بیشتر بدهم و بیافتم تو این موضوع فرعی و یکی دو روزی زمان ازمان گرفته شود... و الان موضوع اصلی و هدفی که نشانه گرفته ایم این است که (در این 78 روز) به یک
                              سامانه ی داد و ستدی برسیم که از هر 100 پیشنهاد خریدش 75 تایش رشد دست کم 15 درصدی داشته باشد...
                              اگر آدم زمان کافی داشته باشد خیلی کارها می تواند بکند.
                              کافی است آدم یک چیزی پیدا کند که یک کفه ی ترازویش از آن کفه ی دیگرش قدری سنگین تر باشد -نه یک روز دو روز ها! بلکه کلا به گونه ای باشد که بتواند بیشتر از کفه ی زیان در کفه ی سود دهی اش اظهار وجود کند- بعد همین را آدم می تواند رویش کار کند و همین طور که ازش سود اندکی می گیرد یواش یواش ارتقاء بدهدش و درصد سنگینی کفه ی سودش را بیشتر کند...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

قپیرا
                                ===

خرید در 5710 ریال

نه جنس حرکت قوی است و نه پیشبینی

============

سایر قندی ها برای خرید:

قشهد
                                خرید در 4750

قلرست
                                3260

قشیر
                                4050

قهکمت
                                2888

اینها هم هیچ کدام قوی نیستند.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/02, 07:22.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X