کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بانکی ها
    =====

به نظر می رسد بانکی ها یک افت کوتاه مدت داشته باشند و حتی ممکن است آن فلش نقطه چین شده هم اجرایی شود و یک افت بزرگ در آنها شاهد باشیم.

البته من همچنان حکمت و دی و وقوام را خریدنی می بینم:

حکمت در 1140 ریال

وقوام در 850 تا 865 ریال

دی در 1380 تا 1280 ریال (البته این یک مقدار با قیمت خرید فاصله دارد و انگار هنوز زمانش نشده)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وقت نشد گروه معدنی (استخراج کانه های فلزی) را درست حسابی بررسی کنیم.
      ولی
      ومعادن که هدف اول را زد و به احتمال زیاد به 1100 ریال خواهد رسید:

کچاد هم که مقاومتی که انتظار می رفت را شکست و ان شاء الله در 831 ریال اولین درخواست را برای حق تقدمش خواهیم گذاشت. (زمان باید بگذاریم ببینیم تا کجا پایین می رود؟ اولین مقاومت فیبویی است که بین 1850 تا 1800 را نشان می دهد و اکستنشن این سقوط آزاد هم عدد 1650 ریال را نشان می دهد)

یا علی
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دماوند هم خیلی نماد مطمئنی است! بانک دی کف سهم را بسته و عملا دارد به بازار پیشنهاد خرید می دهد.
        اگر دنبال یک سود معقول و مطمئن هستیم می توانیم از این نماد هم خرید داشته باشیم.
        اگر به 87000 ریال برسد 15 درصد سود داده. که برای یک ماه عالی است.
        (چرا الکی بلند پروازی کنیم؟ که معمولا بلند پروازی با حرص و طمع و حول و خطا و احتمال خطر بالا همراه می شود...)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 121

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام
          این امکان هم وجود دارد که سر و گردن شکسته باشد! و قیمت را تا 1050 ریال بکشد پایین!
          البته یک حمایت محکم دیگر هم دقیقا زیرش است.

یک سوالی: شما مکدی تان را برای هر سهم جداگانه تنظیم می کنید؟ چرا از تنظیم استاندارد 12-26-9 استفاده نمی کنید؟
          سلام و خسته نباشید خدمت جناب محمد حسین خان
          من هم از همون نسبت برای مکدی استفاده میکنم . اینجا برام مکدی مهم نبود که اعدادش را تغییر ندادم . روز قبل از بستنش حقوقی کشید زیر سهم و +5 شد :.thumbsupsmileyanim. در آینده ممکنه اگه پرداخت سود را در نظر بگیریم همون الگوی سر و شانه تایید بشه. خدا داند .... راستی مگه برای تایید سر و شونه نباید تاییدیه واگرایی منفی داشته باشیم از مکدی یا آر اس آی؟؟؟؟ البته من زیاد وارد نیستم ولی یه گوشهای از ذهنم یه همچین مطلبی هست. اگه توضیح بدید خیلی عالیه.
          نمودار خمحرکه را میگذارم . با توجه به اینکه حق تقدمش تموم شد میتونه شروع یه بازی را داشته باشه. از نظر نموداری دی تی کفه و مکدی هم واگرایی داره. البته این را هم خدا داند.... باید نشست و دید. /:.smilingsmiley.:/

وپارس هم یه چشمکهایی داره میزنه. اونم واگرایی مکدی و سطح حمایتی در شکل مشخصه البته از نظر زمانی به نظر یه کم زوده .

راستی اگه میشه لینک کانالهای آقای آزادی و فرشید یوسف پور را که فرموده بودیید را قرار بدید.

موفق و پر سود باشید.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ولصنم و سمگا هم به نظر من از نظر بنیادی تایید شده است. البته ولصنم قیمتش بالا است برای من (و با استراتژی من جور در نمی آید که در بالا بخرم و در بالا تر بفروشم)

سمگا
            ====

از یک طرف به فیبوی درستی نرسیده که برگردد.
            از یک طرف در موج شماری یک مقدار مشکل داریم و سناریوی درستی نمی توانیم برایش متصور باشیم. (مثلا موج 5 افزایشی قبلی دقیقا معلوم نیست از کجا شروع می شود و کجا پایان می یابد. آیا آن قله ی بزرگ 4500 ریالی انتهای موج 3 است؟ یا موج 5؟ به علاوه آن دره ی بزرگی که تا 3450 ریال آمده نمی تواند موج 5 کاهشی باشد! چرا که موج 4 و 1 در این حالت (اندکی) با هم اشتراک پیدا می کنند.
            در نتیجه (اگر آن اندکی را قبول داشته باشیم) باید الان یا در موج 4 کاهشی باشیم یا در 2.
            نتیجه:
            نامعلوم
            محتمل ترین حالت این است که هر دو پیکان هایی که در بالا کشیده ام درست از آب در بیاید!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rezayours.rg
              عضو جدید
              • Apr 2016
              • 15

ولصنم و سمگا هم به نظر من از نظر بنیادی تایید شده است. البته ولصنم قیمتش بالا است برای من (و با استراتژی من جور در نمی آید که در بالا بخرم و در بالا تر بفروشم)

سمگا
              ====

از یک طرف به فیبوی درستی نرسیده که برگردد.
              از یک طرف در موج شماری یک مقدار مشکل داریم و سناریوی درستی نمی توانیم برایش متصور باشیم. (مثلا موج 5 افزایشی قبلی دقیقا معلوم نیست از کجا شروع می شود و کجا پایان می یابد. آیا آن قله ی بزرگ 4500 ریالی انتهای موج 3 است؟ یا موج 5؟ به علاوه آن دره ی بزرگی که تا 3450 ریال آمده نمی تواند موج 5 کاهشی باشد! چرا که موج 4 و 1 در این حالت (اندکی) با هم اشتراک پیدا می کنند.
              در نتیجه (اگر آن اندکی را قبول داشته باشیم) باید الان یا در موج 4 کاهشی باشیم یا در 2.
              نتیجه:
              نامعلوم
              محتمل ترین حالت این است که هر دو پیکان هایی که در بالا کشیده ام درست از آب در بیاید!
              استاد یه سوال؟
              چرا بروی یک روند همزمان از دو فیبوناچی هم جنس استفاده میکنیم و ایا اگر فیبو زمانی براش در کنار فیبو اول رسم میکردیم بهتر جواب نمی داد . البته عذر خواهی میکنم میخوام از محضرتان یاد بگیرم. سپاس

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Post
                استاد یه سوال؟
                چرا بروی یک روند همزمان از دو فیبوناچی هم جنس استفاده میکنیم و ایا اگر فیبو زمانی براش در کنار فیبو اول رسم میکردیم بهتر جواب نمی داد . البته عذر خواهی میکنم میخوام از محضرتان یاد بگیرم. سپاس
                سلام و عرض ادب؛
                من هم آماتور هستم و در این کارگاه در حال تمرین هستم و حقیقتش این است که تا حالا نه کلاس رفتم و نه حتی تمرین زیاد نموداری انجام داده ام. حتی همین تمرین هایی را هم که در این کارگاه انجام داده ام نرفته ام ببینم چند تایش درست پیش رفته و چند تایش اشتباه بوده... (جناب
                نیما آزادی در تلگرام و در سایت بورکس و جناب فرشید یوسف پوردر همین سایت و در تلگرام به نظرم تو این زمینه متخصص هستند... چند بار از جناب یوسف پور خواستم بهم یاد بدهند و ایشان هم موافق بودند ولی هنوز که هنوز است وقت نشده بروم ازشان چیزی بپرسم... الان یادم افتاد... آقای علیرضا شاهکوهی هم در بررسی نموداری خیلی خوب کار می کنند... یادم می آید همه یک بار یک اشتباهی می کردند که جناب شاهکوهی خیلی خوب بر خلاف روند بازار و بر خلاف بررسی های دیگران بررسی ای انجام داد و گرفت و خیلی هم زمان و اندازه ی دقیقی داده بود...)
                ============
                خیلی
                متشکرم از مشارکتتان و از اینکه موضوعی مطرح کردید برای تحقیق.
                ============
                منظور من از اینکه دو تا فیبو ناچی استفاده کردم این بود که دقیقا نمی دانم کدام فیبوناچی درست است.
                بستگی دارد که موج شماری ما چطور باشد؟
                اگر آن قله ی بزرگ (یعنی 4500 ریال) را انتهای امواج افزایشی و انتهای موج 5 در نظر بگیریم یک فیبوناچی درست است و اگر آن را انتهای موج 3 در نظر بگیریم (در این حالت آن قله ی 4300 ریالی به عنوان انتهای یک موج پنجم از نوع کوتاه شده یا trancated است) در این حالت هم یک فیبوناچی دیگر درست است.
                هر چند این دو با هم اختلاف زیادی ندارند؛ من هر دو را آوردم.
                ============
                من فیبو زمانی استفاده نمی کنم. کلا من تا فلسفه ی یک چیز را به صورت کامل ندانم و یا در عمل نتایجی از یک چیزی نبینم سمتش نمی روم. در عمل بررسی نکرده ام فیبوی زمانی چقدر پاسخ می دهد. اگر شما مثال هایی در ذهن دارید به من نشان دهید بلکه قانع شوم و از این به بعد از آن استفاده کنم.
                ============
                باز هم متشکرم.
                یا علی
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/19, 19:59.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نمودار دارایی من (پایان نتایج اردیبهشت)
                  ==========

(مطالب شخصی است؛ حوصله تان سر نرود)

خوب این هم از نتیجه ی مسابقه ی ما (با خودمان)
                  ماه پیش: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post682862
                  به نظر می رسد که
                  به اهداف نرسیدم. (البته باید در پشت این نمودار، نمودار شاخص کل یا شاخص هم وزن را هم می انداختم تا عملکردم نسبت به بازار مشخص شود که چون برنامه نویسی می خواهد فعلا حوصله ندارم)
                  باید 7 تا 15 درصد رشد می کردم که انگار برعکس شده و از 78 هزار رسیده ام به 75 هزار. یعنی 4 درصد کاهش!

اما دلایل عدم موفقیت چیست؟
                  می دانم
                  مشکل زمان است.

اگر آن ماه پیش را نگاه کرده باشید می بینید که نوشته بودم می خواهم خنصیر را بفروشم و خدیزل را بررسی کنم و دلبران زیبا رویی که می شناسم را بخرم و ...
                  مشکل اینجا است که من تازه همین دو سه روز پیش خنصیر را توانستم بفروشم و خدیزل هم هنوز در روند افزایشی قرار نگرفته که بخواهم به فروشش فکر کنم و آن دلبرانی که گفتم هم تازه دارند یواش یواش به اهدافی که گفتم می رسند... (وقوام و دی و پترول و تاپیکو وسکارون و سهگمت و پارسان (که اصلا خیلی مانده به هدف برسد) و غاذر (که اصلا دور شد و دیگر دستم بهش نمی رسد) و فاهواز و ...)

شاید بازار خیلی کند است و من اشتباه کردم برای هر ماه اهداف 15 درصدی در نظر گرفتم...
                  شاید هم مشکل از من است... (آخر نمی دانم چرا این روز ها همیشه با زمان مشکل پیدا می کنم و وقت نمی کنم هیچ کاری را انجام دهم...)
                  به هر حال با این کندی که در کار هایم دارم یا باید اهدافم را اصلاح کنم یا اینکه نوع فعالیتم را.

===========

یک مسئله ای الان فهمیدم و آن این است که انگار دارم اشتباه می کنم. قرار بود طبق برنامه بنده تقریبا تک سهم شوم ولی دو سه روز کاری گذشته طبق عادت همیشگی رفتم در هزار تا نماد سفارش خرید گذاشتم که دو تایش یک مقدار کم شد (تاپیکو و وقوام) (آخر عادت دارم همیشه ابتدای دوره تعداد زیادی سهام در سبدم می گذارم و بعد تا میانه ی دوره با توجه به اینکه شناختم از اینها بالا رفته، اینها را در هم ادغام می کنم و یکی که از همه پر پتانسیل تر می بینم را انتخاب می کنم)
                  اما با فعالیت هایی که در این جستار انجام داده بودیم قرار شده بود که حسابی بررسی کنیم و درون یک نماد با دو پا بپریم و خیلی هم مراقب حد ضرر باشیم... و فقط دنبال 15 درصد باشیم.
                  این موارد را باید با تکرار و تکرار و چندین بار برای خودم بازگو کردن جا بیاندازم.

============

الان
                  سبدم:
                  66 درصد نقد
                  0 درصد خنصیر
                  20 درصد وقوام (که از محل فروش خنصیر دو برابر کرده ام و باز هم دو برابر و بلکه چندین برابر خواهم کرد)
                  24 درصد خدیزل
                  1 یا 2 درصد هم تاپیکو است.
                  (11 درصد هم ذخیره گرفته ام برای خودم)

اما دلبران زیبا روی!
                  خبهمن
                  وقوام
                  دی
                  حکمت

(الان با توجه به نموداری که جناب کریمی گذاشتند روی
                  وپارس هم باید کار کنم. البته زیاد از بنیادش خبری ندارم)
                  پترول
                  تاپیکو
                  سهگمت
                  پارسان
                  سکارون
                  فاهواز
                  فخوزح
                  کچادح
                  ومعادن

(شاید
                  وامید)
                  (شاید
                  وساخت)
                  (شاید
                  ثپردیس)
                  (شاید
                  ولصنم)

که مطمئنا باید از میان اینها فقط یکی (یا نهایتا دو تا) را انتخاب کنم! آن که زمانش از همه مناسب تر است. (و دل از سایر دلبران بکنم)

مطمئنا الان زمان دی نیست. (هر چند در فهرست نماد های بنیادی من در صدر است!) همین طور پارسان و سهگمت و سکارون و ومعادن و ... پترول هم همین طور.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فهرست مجامع پیش رو
                    =============

نماد
                    نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                    سرمایه
                    انتخاب
                    اعضای
                    هئیت
                    مدیره
                    تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع
                    خديزل بهمن ديزل سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 09:00 اتوبان تهران کرج- بلوار غربي استاديوم آزادي - مرکز همايش هاي پژوهشگاه صنعت نفت - سالن کاسپين
                    دارو کارخانجات دارو پخش سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 10:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج - خيابان داروپخش - کارخانجات داروپخش
                    دارو کارخانجات دارو پخش لغو سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 10:00 لغو شد
                    دسبحا گروه دارويي سبحان سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 10:00 تالار ثامن الحجج واقع در ساختمان امام رضا (ع)، طبقه اول، دانشکده مديريت دانشگاه تهران به نشاني تقاطع بزگراه جلال احمد و شهيد چمران، زير پل نصر (گيشا)
                    فباهنر صنايع مس شهيد باهنر سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 10:00 هتل بزرگ ارم واقع در تهران-ميدان ونک-بزرگراه شهيد حقاني-جنب روگذر شهيد همت
                    دارو کارخانجات دارو پخش 1395/03/03 دوشنبه 12:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج - خيابان داروپخش - کارخانجات داروپخش
                    دارو کارخانجات دارو پخش لغو 1395/03/03 دوشنبه 12:00 لغو شد
                    سخوز سيمان خوزستان سالیانه انتخاب 1395/03/03 دوشنبه 15:00 مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش در خيابان وليعصر.نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي)
                    پسهند صنايع لاستيکي سهند سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 08:00 هتل بزرگ ارم واقع در بزرگراه شهيد حقاني بعد از کتابخانه ملي ورودي همت غربي سالن فيروزه
                    نوين(بيمه نوين) بيمه نوين افزایش 1395/03/04 سه شنبه 09:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در تهران-بلوار ميرداماد-ميدان مادر-خيابان سنجابي(بهروز)-پلاک 11
                    توريل توکا ريل سالیانه 1395/03/04 سه شنبه 10:00 سالن اجتماعات هتل آسمان واقع در اصفهان پل فلزي
                    دالبر البرز دارو افزایش 1395/03/04 سه شنبه 10:00 تهران -خيابان 16آذر -دانشگاه تهران -ساختمان جديد دانشکده داروسازي -سالن رازي
                    ددام داروسازي زاگرس فارمد پارس (داملران رازک) سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شيخ بهايي جنوبي - شهرک والفجر - خيابان ايران شناسي - خيابان نهم - پلاک 6 - سالن همايش پويش
                    ددام داروسازي زاگرس فارمد پارس (داملران رازک) اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شيخ بهايي جنوبي - شهرک والفجر - خيابان ايران شناسي - خيابان نهم - پلاک 6 - سالن همايش پويش
                    غشصفا شير پاستوريزه پگاه اصفهان سالیانه 1395/03/04 سه شنبه 10:00 اصفهان-کيلومتر 5 جاده اصفهان-تهران،جنب خيابان شماره 18-شرکت شير پاستوريزه پگاه اصفهان(سهامي عام)
                    مداران داده پردازي ايران سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 10:00 تهران- خيابان فاطمي- نبش خيابان حجاب- هتل لاله تهران
                    مداران داده پردازي ايران سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 10:00 تهران- خيابان فاطمي- نبش خيابان حجاب- هتل لاله تهران
                    تشتاد صنايع توليدي اشتاد ايران سالیانه 1395/03/04 سه شنبه 14:00 شرکت صنعتي نيرو محرکه واقع در تهران ، خيابان شريعتي ، بالاتر از پل سيد خندان خيابان خواجه عبداله انصاري پلاک 176
                    دشيمي شيمي دارويي داروپخش سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 14:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج ، خيابان داروپخش ( شصت و يکم ) خيابان طالقاني پلاک 1
                    سبهان سيمان بهبهان سالیانه انتخاب 1395/03/04 سه شنبه 15:00 سالن همايش شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري (IGI) واقع در تهران خيابان استاد مطهري بعد از تقاطع قائم مقام فراهاني پلاک 334
                    درازک لابراتوارهاي رازک سالیانه انتخاب 1395/03/05 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان شهيد بهايي جنوبي -شهرک والفجر -خيابان ايران شناسي - خيابان نهم-پلاک 6-ساختمان مرکز مطالعات بهره وري منابع انساني طبقه سوم سالن پويش
                    شاراک پتروشيمي شازند (پتروشيمي اراک) سالیانه 1395/03/05 چهار شنبه 10:00 تالار انديشه واقع در تهران، خيابان سميه، بين خيابان استاد نجات اللهي و حافظ، حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي
                    غشهداب شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان سالیانه انتخاب 1395/03/05 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 16 جاده قوچان بعد از نيروگاه توس ( شرکت صنايع مهتاب خراسان )
                    سفارس سيمان فارس و خوزستان افزایش 1395/03/05 چهار شنبه 11:00 سالن تلاش واقع در خيابان ولي عصر نرسيده به چهارراه پارک وي مجموعه فرهنگي وزارت کار
                    ولصنم ليزينگ صنعت و معدن انتخاب 1395/03/05 چهار شنبه 11:00 تهران خيابان سهروردي شمالي خيابان خرمشهر (آپادانا سابق) پلاک 61
                    شتوکا توکا رنگ فولاد سپاهان سالیانه انتخاب 1395/03/05 چهار شنبه 14:00 اصفهان -نبش پل فلزي -هتل آسمان - طبقه چهارم -سالن اجتماعات
                    غشان شير پاستوريزه پگاه خراسان سالیانه انتخاب 1395/03/05 چهار شنبه 14:00 تهران - خيابان آفريقا - پايينتر از چهارراه حقاني - نبش خيابان بيست و سوم - شماره 60 - طبقه منفي1 - سالن اجتماعات شرکت صنايع شير ايران
                    غشان شير پاستوريزه پگاه خراسان افزایش 1395/03/05 چهار شنبه 16:00 تهران - خيابان آفريقا - پايين تر از چهارراه حقاني- نبش خيابان بيست و سوم - شماره 60 - طبقه منفي 1 - سالن اجتماعات شرکت صنايع شير ايران
                    کلوند صنايع کاشي و سراميک الوند سالیانه 1395/03/06 پنج شنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر (عج) بالاتر از خيابان جام جم نرسيده به چهار راه پارک وي مجتمع فرهنگي ورزشي تلاش
                    چکارن کارتن ايران سالیانه 1395/03/08 شنبه 10:00 شرکت واقع در تهران ، جاده قديم کرج - بعد از ميدان شير پاستوريزه - اول شاد آباد
                    دابور داروسازي ابوريحان سالیانه انتخاب 1395/03/08 شنبه 10:00 تهران سه راه تهرانپارس هتل بين المللي شهر
                    خريخت صنايع ريخته گري ايران سالیانه انتخاب 1395/03/08 شنبه 14:00 تهران-خيابان وليعصر-بالاتر از جام جم-نرسيده به چهار راه پارک وي-خيابان هتل استقلال -مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش-سالن تلاش
                    خفناور(ذخفناور) مهندسي صنعتي روان فن آور انتخاب 1395/03/08 شنبه 14:00 تهران،خيابان افريقا،بالاترازخيابان ظفر،کوچه نور،پلاک 6
                    بصبا توليد نيروي جنوب غرب صبا سالیانه انتخاب 1395/03/09 یکشنبه 08:00 تهران، خيابان وليعصر (عج) ، بالاتر ازخيابان ميرداماد، خيابان قباديان ، پلاک 60
                    بصبا توليد نيروي جنوب غرب صبا سالیانه انتخاب 1395/03/09 یکشنبه 08:00 تهران، خيابان وليعصر (عج) ، بالاتر ازخيابان ميرداماد، خيابان قباديان ، پلاک 60
                    سدشت صنايع سيمان دشتستان افزایش 1395/03/09 یکشنبه 09:00 تهران-ميدان آرژانتين-خيابان الوند -کوچه 31-پلاک9-طبقه دوم-شرکت صنايع سيمان دشتستان(سهامي عام)
                    سرود سيمان شاهرود سالیانه انتخاب 1395/03/09 یکشنبه 15:00 تهران ،خيابان فرشته ،خيابان سعيدي ،خيابان چناران ،خيابان سروستان شرقي ،کوچه شاهد پلاک 16 باشگاه بانک کشاورزي
                    سيستم(همکاران) همکاران سيستم سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 08:30 سالن آمفي تئاتر مرکز مطالعات و بهره وري منابع انساني واقع در خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايران شناسي، خيابان نهم، پلاک 6
                    سيستم(همکاران) همکاران سيستم سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 08:30 سالن آمفي تئاتر مرکز مطالعات و بهره وري منابع انساني واقع در خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايران شناسي، خيابان نهم، پلاک 6
                    دفرا فراورده هاي تزريقي و دارويي ايران سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 09:00 قانوني شرکت واقع در خيابان شهيد رجايي خيابان امامزاده ابوالحسن
                    کتوکا توليدي و خدمات صنايع نسوز توکا سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 09:00 خيابان مطهري پل فلزي هتل آسمان
                    کتوکا توليدي و خدمات صنايع نسوز توکا اصلاحیه سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 09:00 خيابان مطهري پل فلزي هتل آسمان
                    غپينو صنعتي پارس مينو سالیانه انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 09:30 اتوبان تهران کرج خروجي غربي استاديوم آزادي سالن آمفي تئاتر هتل المپيک
                    دلر داروسازي اکسير سالیانه انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 10:00 تهران - خيابان شيخ بهايي جنوبي،شهرک والفجر،خيابان ايرانشناسي،خيابان نهم پلاک6، موسسه مطالعات و بهره وري منابع انساني،سالن همايش پويش
                    شرانل(شرانول) نفت ايرانول سالیانه 1395/03/10 دوشنبه 10:00 مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش واقع در خيابان وليعصر بالاتر از جام جم نرسيده به چهارراه شهيد چمران(پارک وي)
                    دلر داروسازي اکسير افزایش 1395/03/10 دوشنبه 12:00 تهران - خيابان شيخ بهايي جنوبي، شهرک والفجر،خيابان ايرانشناسي، خيابان نهم،پلاک6، موسسه مطالعات و بهره وري منابع انساني، سالن همايش پويش
                    سصوفي کارخانجات سيمان صوفيان سالیانه انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان ولي عصر-خيابان شهيدفياضي-خيابان نيلوفر-خيابان مريم شرقي-خيابان امين-خيابان چناران-خيابان سروستان-خيابان شاهد-پلاک16- مجتمع فرهنگي و رفاهي الهيه
                    سمتاز(سممتاز) سيمان ممتازان کرمان سالیانه انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 15:00 کارخانه سيمان ممتازان واقع در کرمان ، کيلومتر 32 جاده کرمان - رفسنجان
                    فرابورس فرابورس ايران سالیانه انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 15:00 تالار قلم مرکز همايشهاي بين المللي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران واقع در تهران،بزرگراه شهيد حقاني(غرب به شرق) بعد از ايستگاه مترو حقاني بلوار کتابخانه ملي
                    قشرين صنعتي و کشاورزي شيرين خراسان انتخاب 1395/03/10 دوشنبه 15:00 انجمن صنفي کارخانه هاي قند وشکر ايران واقع در تهران -ميدان فاطمي -خيابان شهيد گمنام-شماره 14-طبقه چهارم
                    قشرين صنعتي و کشاورزي شيرين خراسان 1395/03/10 دوشنبه 17:30 انجمن صنفي کارخانه هاي قند وشکر ايران واقع در تهران -ميدان فاطمي -خيابان شهيد گمنام-شماره 14-طبقه چهارم
                    دتماد توليد مواد اوليه داروپخش سالیانه انتخاب 1395/03/11 سه شنبه 10:00 شرکت کيلومتر 28جاده مخصوص کرج
                    دسينا لابراتوارهاي سينادارو سالیانه انتخاب 1395/03/11 سه شنبه 10:00 واقع در کيلومتر 14 جاده مخصوص کرج روبروي سايپا بلوار 52 خيابان شهيد گمنام
                    کروي توسعه معادن روي ايران سالیانه 1395/03/11 سه شنبه 10:00 زنجان-خيابان شيخ فضل اله نوري-سالن همايش هاي دارالقرآن
                    سفار سيمان فارس سالیانه انتخاب 1395/03/11 سه شنبه 15:00 تهران-خيابان مطهري -بعد از خيابان قائم مقام فراهاني پلاک334-سالن اجتماعات شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري
                    فخاس مجتمع فولاد خراسان سالیانه 1395/03/12 چهار شنبه 09:00 مشهد- بزرگراه شهيد کلانتري- جنب پارک صدا و سيما- هتل پرديسان
                    دارو کارخانجات دارو پخش سالیانه انتخاب 1395/03/12 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج - خيابان داروپخش - کارخانجات داروپخش
                    فخاس مجتمع فولاد خراسان اصلاحیه افزایش 1395/03/12 چهار شنبه 10:30 مشهد- بزرگراه شهيد کلانتري جنب پارک صدا و سيما - هتل پرديسان
                    دارو کارخانجات دارو پخش 1395/03/12 چهار شنبه 12:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج - خيابان داروپخش - کارخانجات داروپخش
                    زمگسا کشاورزي و دامپروري مگسال سالیانه 1395/03/12 چهار شنبه 14:00 شرکت واقع در کيلومتر 18 جاده قزوين - آبيک ، کيلومتر 6 جاده خاکعلي
                    کاما باما
                    سالیانه 1395/03/12 چهار شنبه 14:00 تهران خيابان طالقاني چهار راه فرصت طبقه دهم اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران
                    کاما باما سالیانه 1395/03/12 چهار شنبه 14:00 تهران خيابان طالقاني چهار راه فرصت طبقه دهم اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران
                    انرژي بورس انرژي ايران سالیانه انتخاب 1395/03/12 چهار شنبه 15:00 تهران - شهرک قدس (غرب)- انتهاي بلوار شهيد دادمان (پونک باختري )-پژوهشگاه نيرو- تالار خليج فارس
                    خموتور موتورسازان تراکتورسازي ايران سالیانه 1395/03/12 چهار شنبه 15:00 مجتمع طلائيه واقع در تهران - بزرگراه شهيد بابائي ابتداي جاده لشکرک
                    شيراز پتروشيمي شيراز سالیانه 1395/03/13 پنج شنبه 10:00 شيراز - کيلومتر 5 جاده پل خان- سد درود زن سال آمفي تاتر آموزش مجتمع
                    والبر شرکت گروه دارويي البرز(گروه سرمايه گذاري البرز) سالیانه انتخاب 1395/03/13 پنج شنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي رازي واقع در: تهران - اتوبان شهيد همت ،حدفاصل اتوبان هاي شيخ فضل اله و شهيد چمران،دانشگاه علوم پزشکي ايران
                    کپرور فرآوري زغال سنگ پروده طبس سالیانه 1395/03/13 پنج شنبه 10:30 سالن اجتماعات شرکت تکادو واقع دراصفهان، خيابان هزارجريب، مقابل درب شرقي دانشگاه اصفهان

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
                      سلام و خسته نباشید خدمت جناب محمد حسین خان
                      من هم از همون نسبت برای مکدی استفاده میکنم . اینجا برام مکدی مهم نبود که اعدادش را تغییر ندادم . روز قبل از بستنش حقوقی کشید زیر سهم و +5 شد :.thumbsupsmileyanim. در آینده ممکنه اگه پرداخت سود را در نظر بگیریم همون الگوی سر و شانه تایید بشه. خدا داند .... راستی مگه برای تایید سر و شونه نباید تاییدیه واگرایی منفی داشته باشیم از مکدی یا آر اس آی؟؟؟؟ البته من زیاد وارد نیستم ولی یه گوشهای از ذهنم یه همچین مطلبی هست. اگه توضیح بدید خیلی عالیه.
                      نمودار خمحرکه را میگذارم . با توجه به اینکه حق تقدمش تموم شد میتونه شروع یه بازی را داشته باشه. از نظر نموداری دی تی کفه و مکدی هم واگرایی داره. البته این را هم خدا داند.... باید نشست و دید. /:.smilingsmiley.:/

وپارس هم یه چشمکهایی داره میزنه. اونم واگرایی مکدی و سطح حمایتی در شکل مشخصه البته از نظر زمانی به نظر یه کم زوده .

راستی اگه میشه لینک کانالهای آقای آزادی و فرشید یوسف پور را که فرموده بودیید را قرار بدید.

موفق و پر سود باشید.
                      سلام و عرض ادب؛
                      http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post680902
                      این پیوند مربوط به گروه های تلگرامی است که گفته بودم.
                      ===========
                      آن
                      خمحرکه ای هم که کشیدید بد جوری درش سر و شانه وجود دارد ها! (فکر کنم اگر می خواستند در این کلاس های خصوصی یک مورد ملموس نشان بدهند از این نمودار بهتر وجود نداشت!!!!)
                      یعنی من هیچ وقت این جور سهم ها را نمی خرم. (چون آدم محتاطی هستم. به قول شاملو مثل تونل وحشت می ماند! /:.negaran.:/ laughingsmiley )
                      ===========
                      پرداخت سود تو نمودار های بنده تاثیر ندارد چون از داده های شما (عملکردی) استفاده می کنم. و اصولا اعتقادی به داده های بدون تعدیل ندارم.
                      برای همین موضوعی که فرمودید که: ممکن است پرداخت سود باعث شکسته شدن سر و شانه شود. به نظر من نمی تواند.
                      ===========
                      برای تایید سر و شانه باید از نشان گر ها تاییدیه گرفت؟ نمی دانستم. چطوری؟
                      من برای چند مورد (مشابه این) به نشان گر ها نگاه می کنم:
                      1- انتهای موج پنجم یا سوم (هنگامی که بین این دو مردد هستم)
                      همین طور انتهای موج a یا c
                      2- سقف/کف دو قولو
                      3- رد شدن یا برگشت از یک مقاومت/حمایت
                      4- زمان بندی و اینکه الان به زمان مورد نظر رسیده ایم یا نه؟ (بیشتر این را با DT_Osc نگاه می کنم)
                      5- در حالت کلی هم به این نشان گر ها نگاه می کنم ببینم حال نمودار کلا چگونه است... اگر حسابی منفی بودند یک سیگنال خرید بسیار مثبت برای من است.
                      (همه ی اینها هم تقریبا در یک مایه هستند. در کل من از نشان گر این را می فهمم که الان وضع خوب است یا بد؟)
                      ===========
                      یا علی
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• rezayours.rg
                        عضو جدید
                        • Apr 2016
                        • 15

سلام و عرض ادب؛
                        من هم آماتور هستم و در این کارگاه در حال تمرین هستم و حقیقتش این است که تا حالا نه کلاس رفتم و نه حتی تمرین زیاد نموداری انجام داده ام. حتی همین تمرین هایی را هم که در این کارگاه انجام داده ام نرفته ام ببینم چند تایش درست پیش رفته و چند تایش اشتباه بوده... (جناب
                        نیما آزادی در تلگرام و در سایت بورکس و جناب فرشید یوسف پوردر همین سایت و در تلگرام به نظرم تو این زمینه متخصص هستند... چند بار از جناب یوسف پور خواستم بهم یاد بدهند و ایشان هم موافق بودند ولی هنوز که هنوز است وقت نشده بروم ازشان چیزی بپرسم... الان یادم افتاد... آقای علیرضا شاهکوهی هم در بررسی نموداری خیلی خوب کار می کنند... یادم می آید همه یک بار یک اشتباهی می کردند که جناب شاهکوهی خیلی خوب بر خلاف روند بازار و بر خلاف بررسی های دیگران بررسی ای انجام داد و گرفت و خیلی هم زمان و اندازه ی دقیقی داده بود...)
                        ============
                        خیلی
                        متشکرم از مشارکتتان و از اینکه موضوعی مطرح کردید برای تحقیق.
                        ============
                        منظور من از اینکه دو تا فیبو ناچی استفاده کردم این بود که دقیقا نمی دانم کدام فیبوناچی درست است.
                        بستگی دارد که موج شماری ما چطور باشد؟
                        اگر آن قله ی بزرگ (یعنی 4500 ریال) را انتهای امواج افزایشی و انتهای موج 5 در نظر بگیریم یک فیبوناچی درست است و اگر آن را انتهای موج 3 در نظر بگیریم (در این حالت آن قله ی 4300 ریالی به عنوان انتهای یک موج پنجم از نوع کوتاه شده یا trancated است) در این حالت هم یک فیبوناچی دیگر درست است.
                        هر چند این دو با هم اختلاف زیادی ندارند؛ من هر دو را آوردم.
                        ============
                        من فیبو زمانی استفاده نمی کنم. کلا من تا فلسفه ی یک چیز را به صورت کامل ندانم و یا در عمل نتایجی از یک چیزی نبینم سمتش نمی روم. در عمل بررسی نکرده ام فیبوی زمانی چقدر پاسخ می دهد. اگر شما مثال هایی در ذهن دارید به من نشان دهید بلکه قانع شوم و از این به بعد از آن استفاده کنم.
                        ============
                        باز هم متشکرم.
                        یا علی
                        من هم مثل شما از طریق مطالعه اگر بشه گفت دارم یاد میگیرم
                        اتفاقا اقای نیما ازادی در مورد مبحث فیبو زمانی یه سلسه درس داره که خیلی دقیق و جالب هست و خیلی کامل نحوه استفاده رو بیان میکنه میکردم اگر پیدا کردم براتون ارسال میکنم.
                        من مطالب شما و این کارگاه رو دنبال میکنم و خیلی هم استفاده میبرم از شما تشکر و قدردانی ویژه دارم به خاطر این تاپیک زیبا و درست هم همینه که توی مسیر یاد گیری دست همدیگر رو بگیریم و به هم کمک کنیم ضمنا اگر توانستید با اقا فرشید هماهنگ کنید بنده رو هم خبر کنید خیلی علاقه مندم از محضر جنابعالی و ایشون استفاده کنم.
                        باعث خوشحالی و سعادت خودم میدونم تو این سایت با انسانهای کاملی مثل حضرتعالی و سایر دوستان اشنا شدم .ایام به کام[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji255] [emoji255] [emoji255]

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

تکرار استراتژی (برای جا افتادن)
                          =========

زیان هایت را ببر؛ و بگذار سود هایت رشد کنند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خمحرکه
                            ======

به نظر من یک کلاس درس کامل برای سر و گردن است!
                            آن اولی که شانه ی راستش تکمیل شنده و عمل نکرده. وسطی که الگو کامل شده و چه زیبا هم جواب داده و این آخری که وسط کار می باشد)

الان هم فکر کنم سر و گردنش شکسته!
                            آر اس آی به نظر می آید به کف می رسد و مکدی هم هنوز به کف نرسیده و دارد می رسد. فکر کنم تا
                            2000 ریال پایین بیاید.

این جور موارد (که اختلاف نظر در موردش وجود دارد) برای تمرین فکر کنم خیلی خوب باشد. نتایجی که حاصل می شود به خوبی در ذهنمان نقش می بندد و جا می افتد.

===========

الان یک موردی یادم افتاد.
                            یک موقعی نوشته های جناب پشوتن را نگاه می کردم و از آن موقع خاطرم هست که چیزی داریم به نام
                            واگرایی های عمل نکرده!
                            مکدی را که نگاه کنید می بینید از شصت هفتاد منفی شروع کرده به بالا آمدن... اینجا ممکن است یک نفر بگوید واگرایی شده و ...
                            ولی موضوع اینجا است که این واگرایی نیست (چنانچه الان دیگر مشهود است چرا)
                            واگرایی زمانی تایید می شود که نوسانگر به سطح صفر رسیده باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            وگرنه در مواردی مثل الان ممکن است برگردد.
                            و این برگشت یک حالت خاص و فوق العاده قوی است...
                            (یادم نمی آید آقای پشوتن به اینها چه می گفت ولی) من به اینها می گویم «واگرایی های عمل نکرده»
                            اگر در نمودار ها نگاه کنید اکثر خیزش های بزرگ و جهش های عالی و همین طور افت های وحشت ناک و دره های عمیق با همین واگرایی های عمل نکرده اتفاق افتاده! (یعنی نشانگر یک مقدار یک واگرایی نشان داده ولی هنوز به سطح صفر نرسیده دوباره تغییر مسیر داده...)
                            روی همین حساب فکر کنم این سر و گردن حسابی عمل کند و نمودار قیمت 2000 ریال را بزند.
                            خود قسمت سر در این سر و گردن را اگر نگاه کنید با همین واگرایی های عمل نکرده به وجود آمده!!!
                            در رشد و افت بسیار عظیم سال 92، نمودار اکثر شرکت ها را نگاه کنید می بینید با همین واگرایی های عمل نکرده انجام شده!!!

الان در اینجا که هستیم اگر در مکدی دره ی کوچکی که قبلا ایجاد شده رد شود (که دارد رد می شود) به نظر من این واگرایی عمل نکرده اتفاق خواهد افتاد... ای بسا آن قدر قوی باشد که قیمت را به 1600 ریال هم بکشاند...
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/19, 21:44.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Post
                              من هم مثل شما از طریق مطالعه اگر بشه گفت دارم یاد میگیرم
                              اتفاقا اقای نیما ازادی در مورد مبحث فیبو زمانی یه سلسه درس داره که خیلی دقیق و جالب هست و خیلی کامل نحوه استفاده رو بیان میکنه میکردم اگر پیدا کردم براتون ارسال میکنم.
                              من مطالب شما و این کارگاه رو دنبال میکنم و خیلی هم استفاده میبرم از شما تشکر و قدردانی ویژه دارم به خاطر این تاپیک زیبا و درست هم همینه که توی مسیر یاد گیری دست همدیگر رو بگیریم و به هم کمک کنیم ضمنا اگر توانستید با اقا فرشید هماهنگ کنید بنده رو هم خبر کنید خیلی علاقه مندم از محضر جنابعالی و ایشون استفاده کنم.
                              باعث خوشحالی و سعادت خودم میدونم تو این سایت با انسانهای کاملی مثل حضرتعالی و سایر دوستان اشنا شدم .ایام به کام[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji255] [emoji255] [emoji255]
                              لطف و بزرگواری شما را می رساند.
                              ==============
                              آن کتاب آقای آزادی را دارم... متشکر. منتها به خاطر همان مشکل زمانی که دارم هنوز که هنوز است وقت نشده نگاهش کنم...
                              ===============
                              راستش جناب فرشید یو در جستارشان ( http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2899&page=270 ) چند وقت پیش اعلام کردند که دیگر خسته شده اند و مدتی باید استراحت کنند...
                              با این وجود بهشان می گویم اگر توانستند هر چند وقت یک بار بیایند اینجا و غلط های ما را بگیرد...

@};-@};-@};-@};-@};-
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                یک سری موارد همیشه تکراری است و یک سری موارد مداوم به روز می شود و ما باید طبق آنها تغییر جهت دهیم (نان به نرخ روز خوری... موج سواری... تغییر استراتژی...)
                                چه چیز هایی تغییر نمی کند؟
                                مثلا اینکه انسان همیشه از طرف ترس و طمع در این جور بازارهای مالی گول می خورد.
                                سهم های با بنیاد در بلند مدت سود ده هستند.
                                و ...
                                چه چیز هایی تغییر می کند؟
                                مثلا الان نقش گروه های تلگرام قوی شده و جالب اینجا است که به نظر می رسد دوباره نقششان در حال افول باشد!
                                یک زمانی کاربر های نارنجی سایت تالار بورس نقش خوبی در شکل دهی افکار عمومی داشتند...
                                یک زمانی نحوه ی عرضه های سازمان بورس رشد یا افت را مشخص می کند. یک زمانی جنگ های منطقه...
                                یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X