کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    @};- @};- @};-

جریان این بلوک ها چیست؟
    سلام و صبح به خیر به محمد حسین عزیز
    جریان بلوک زنی تو این سهم امری عادی و روز مره شده آقای پ چند سال پیش به واسطه کارگزاری که تاسیس کرده و برو بیایی داشته وارد چرخه سهم میشه در زیر 300 سهم رو هل میدن میبرن بالا تا 900 افزایش سرمایه تجدید ارزیابی میزنن 333% بعد میان رو 270 باز میکنن باز میبرن تا 380 سال 92 بعد افت و افت تا 185 و باز تا 350 دوباره میارن تا 220 یهو برجام اوکی میشه میره تا 650 بعد عاغای محترم یادش میفته که دیگه بسشه و کارگزاریش براش نون آور نبوده خلاصه اینکه با رایزنی بذل و بخشش میکنه بین کارگزاریهای دیگه و افرادی که با هم دیگه بده و بستونی دارن البته بگم پروژه هم زیاد تعریف کرده بودن که بعد از برجام فاینانسور چینی میاد شرکت ژاپنی میاد این میشه و اون میشه حتی کار به جایی رسید صدای نماینده اراک هم چند وقتی بلند شد اما فعلا وضعیت بنیاد مبهمه یعنی شفاف سازی نمیکنن که این مطمئنا دلایلی داره که افراد عادی از بهره بردن بی نصیب موندن ولی در عوض تکنیکال الگوی کاپش تایید شده بود الگوی کاپ 7/8 ساله و حمایت های مهم و همچنین شکسته شدن روند نزولی یکساله ولی مطمئن باش تکنیکال و موج شماری تو بازاری جواب میده که رانت نباشه در غیر این صورت باید خودت برا نمودارهات یه اندیکاتور جدید به عنوان رانتونینگ(رانت های دور و بر سهم )هم ترسیم کنی!!!!
    من از صعود صدرا اصلا ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم افراد بازنشسته ای رو دیدم که زمانی که 20 سال خدمتشون تو سالهای 80 به پایان رسیده بود بهشون مبلغ 400 هزار تومان سهم داده بودن تقریبا حول و حوش 7/8 هزار تا که اکثرشون تقریبا 11/12 میلیون دستشون گرفت اتفاقاٌ تو مسئله زجر کشیدن و عذاب کشیدن سهامداری صدرا تو تاریخ بورس ایران توی صدر هستن و حقشون بود این صعود اما فاذر!!!!
    فاذر یه زمانی هم قیمت و هم رده فاراک بود اما حالا این کجا و آن کجا فاراک یه افزایش سرمایه داد قبلش تا 800 900 رفت دوباره بعد افزایش سرمایه تا 600 رفت سهام فاراک الان شده 6/2 میلیارد برگه سهم و الان فاذر 3 سال و اندی هست تقریبا همون 1000 میلیون برگه سهم باقی مونده!!!
    دلایل این عدم رشد فقط بر میگرده به عدم وجود یک سهامدار حقوقی خوب و حامی روند سهم به خاطر همین عدم صعود و رشد نکردن هست بنده هنوز به فاذر امیدوارم و به پاش موندم گهگاهی نوسان گرفتم اما از ترس جا موندن سریع جایگزین کردم ولی خب یه روزم میاد که این فاذر بخواد دینشو به بازار ادا کنه حالا خدا داند کی خواهد بود!!!
    آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2017/05/07, 07:30.
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
      سلام و صبح به خیر به محمد حسین عزیز
      جریان بلوک زنی تو این سهم امری عادی و روز مره شده آقای پ چند سال پیش به واسطه کارگزاری که تاسیس کرده و برو بیایی داشته وارد چرخه سهم میشه
      در زیر 300 سهم رو هل میدن میبرن بالا تا 900 افزایش سرمایه تجدید ارزیابی میزنن 333%

بعد میان رو 270 باز میکنن باز میبرن تا 380 سال 92
      بعد افت و افت تا 185
      و باز تا 350 دوباره میارن تا 220
      یهو برجام اوکی میشه میره تا 650
      بعد عاغای محترم یادش میفته که دیگه بسشه و کارگزاریش براش نون آور نبوده
      خلاصه اینکه با رایزنی بذل و بخشش میکنه بین کارگزاریهای دیگه و افرادی که با هم دیگه بده و بستونی دارن (البته بگم پروژه هم زیاد تعریف کرده بودن که بعد از برجام فاینانسور چینی میاد شرکت ژاپنی میاد این میشه و اون میشه حتی کار به جایی رسید صدای نماینده اراک هم چند وقتی بلند شد)

اما فعلا وضعیت بنیاد مبهمه

یعنی شفاف سازی نمیکنن
      که این مطمئنا دلایلی داره که افراد عادی از بهره بردن بی نصیب موندن

ولی در عوض تکنیکال الگوی کاپش تایید شده بود الگوی کاپ 7/8 ساله و حمایت های مهم و همچنین شکسته شدن روند نزولی یکساله ولی مطمئن باش تکنیکال و موج شماری تو بازاری جواب میده که رانت نباشه در غیر این صورت باید خودت برا نمودارهات یه اندیکاتور جدید به عنوان رانتونینگ(رانت های دور و بر سهم )هم ترسیم کنی!!!!
      من از صعود صدرا اصلا ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم افراد بازنشسته ای رو دیدم که زمانی که 20 سال خدمتشون تو سالهای 80 به پایان رسیده بود بهشون مبلغ 400 هزار تومان سهم داده بودن تقریبا حول و حوش 7/8 هزار تا که اکثرشون تقریبا 11/12 میلیون دستشون گرفت اتفاقاٌ تو مسئله زجر کشیدن و عذاب کشیدن سهامداری صدرا تو تاریخ بورس ایران توی صدر هستن و حقشون بود این صعود اما فاذر!!!!
      فاذر یه زمانی هم قیمت و هم رده فاراک بود اما حالا این کجا و آن کجا فاراک یه افزایش سرمایه داد قبلش تا 800 900 رفت دوباره بعد افزایش سرمایه تا 600 رفت سهام فاراک الان شده 6/2 میلیارد برگه سهم و الان فاذر 3 سال و اندی هست تقریبا همون 1000 میلیون برگه سهم باقی مونده!!!

دلایل این عدم رشد فقط بر میگرده به عدم وجود یک سهامدار حقوقی خوب و حامی روند سهم به خاطر همین عدم صعود و رشد نکردن هست بنده هنوز به فاذر امیدوارم و به پاش موندم

گهگاهی نوسان گرفتم اما از ترس جا موندن سریع جایگزین کردم ولی خب یه روزم میاد که این فاذر بخواد دینشو به بازار ادا کنه حالا خدا داند کی خواهد بود!!!
      وقت شما هم به خیر؛

چه اطلاعات مفیدی، ممنون. @};-

این آقای پ (که هست؟) به خود بانک کشاورزی هم ربط دارد؟ چون الان صندوق آتیه و رفاه تامین آمده سهام خریده که به نظر می رسد مال بانک کشاورزی باشد.

الان دارند اینها چه غلطی می کنند؟ احیانا این بلوک ها حکم تصویه بدهی ندارد؟ (اگر این گونه باشد واویلا... یادم می آید بیمه ی ایران در یکسری نمادها جای طلبش سهم از طرفش می گرفت... و بعد بلوکی که گرفته بود را همین جور در بازار عرضه می کرد... و پدر سهم ها را در می آورد!)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

@};- @};- @};-

جریان این بلوک ها چیست؟
        وقت شما هم به خیر؛

چه اطلاعات مفیدی، ممنون. @};-

این آقای پ (که هست؟) به خود بانک کشاورزی هم ربط دارد؟ چون الان صندوق آتیه و رفاه تامین آمده سهام خریده که به نظر می رسد مال بانک کشاورزی باشد.

الان دارند اینها چه غلطی می کنند؟ احیانا این بلوک ها حکم تصویه بدهی ندارد؟ (اگر این گونه باشد واویلا... یادم می آید بیمه ی ایران در یکسری نمادها جای طلبش سهم از طرفش می گرفت... و بعد بلوکی که گرفته بود را همین جور در بازار عرضه می کرد... و پدر سهم ها را در می آورد!)
        سلام بر محمد حسین عزیز

آقای پ همون جناب فریبرز پرنا البته برادر زیاد دارن ولی خب همگی با هم از یه کاسه میخورن !!!
        یه سری سال 93 بود یه شکایتی کردم بعد 2 ماه از تهران جواب نامش اومد که نه روند طبیعی سهم و تقاضای بازار همینه همون موقعی که حجم های میلیونی زده میشد و صف خرید 75 میلیونی رو دادن و پس از اون سهم رفت تو فاز منفی و یه کله از 380 رسید به 185 خلاصه اینکه سرت درد نیارم الان بعد از 4/5 سال که مداوم تو بورس هستم همش حسرت روزای اول رو میخورم و حتی هنوز درس عبرت برام نشده که همین چند ماه پیش تو 650 خالی نکردم با تقریبا 95 درصد سود!!!!
        ولی خب آدم صبر داد دیگه دقیقه 90 خالی نمیکنه و تو وقت های اضافی تمام تلاشش رو میکنه نهایت کشید به ضربات پنالتی اونجا هم از تمام وجودش مایه میذاره یا نهایتش مثه دوران مدرسه که پنالتی ها مساوی میشد یه سکه شیر خط مینداختن!!!/:.negaran.://.:biggrinsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim
        خودت حالا حساب کن من چقد موندم پای این سهم:">
        خیلی از همکارا توصیه میکنن تو با سهام ازدواج کردی /:.yead.:/ البته خب چه اشکال داره آدم با یه کیس خوب ازدواج کنه و ثمره بدهlaughingsmiley
        تهش اینه که اینجوری ما دل خودمون میدیم و استرس رو کم میکنیم!!!!
        خلاصه اینکه هر کی جای ما بود با این مبلغ پول از سال 92 تا الان راحت مبلغ رو دو سه برابر کرده بود
        /:.sadsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یک تجربه شخصی از نیما آزادی
          ==================

در این 9 سالی که به نوعی با دوستان زیادی در کلاس های تکنیکال سر و کار دارم تجربیات زیادی از برخورد با این عزیزان بدست آوردم. این تجربیات حاصل آموزش بیش از 4000 نفر به شکل حضوری در کلاس ها در این سال ها بود.
          میخوام بخشی از این تجربیات رو با شما در میان بزارم.

متوجه شدم که اکثر افرادی که با آنها ارتباط داشتم با ولع موارد بیسیک را فرا می گیرند چه در حوزه تحلیلی و چه در حوزه مدیریت سرمایه گذاری و تدوین استراتژی اما در نهایت آن کاری را می کنند که خودشان می خواهند. اکثر آنها سودشان را محدود می کردند و اجازه پیش روی گسترده به زیان می دادند. مواقعی که بازار یک سود خوب می دهد به کمترین بسنده می شد و موقعی که روند حرکتی بازار خلاف تحلیل پیش می رفت هراسان می شدند و دست ها را هم به نشانه تسلیم هم به نشانه دعا بالا می آوردند.
          بعد از مدتی برایم عادی شد که این قانون "به سود اجازه پیشروی بده و جلوی زیان را بگیر " توسط اکثر افراد نادیده گرفته شود.

دلیل را از چند تایشان پرسیدم هر کدام نظر خاصی داشتند. در طول دوره کلاس ها بخصوص دوره های "مدیریت سرمایه گذاری و پلن نویسی" بارها اشاره کردم سیستمی که می نویسید را تست کنید "بک تست گرفتن" و با یک اشل محدود "فوروارد تست" گرفتن باعث می شود اعتماد شما به سیستم تان افزایش یابد. ولی انگار این بک تست کمک خاصی به مدیریت و کنترل احساساتشان نکرد. چیزی که حس کردم این بود معامله گران ضرر و زیان را جزیی از سیستم در نظر نمی گیرند و وقتی زیانی ایجاد می شود آن زیان را به خود می گیرند و از آن زیان ناراحت می شوند!

وقتی در زیان می روند به تمام نکات منفی معامله گری فکر می کنند و کوچک ترین توجهی به این قضیه نمی کنند که زیان جزیی از سیستم و جزیی از ساختار معامله است و یک لحظه فلش بک می زنند به تمام شماتت هایی که از خانواده شنیده بودند که بورس جای خوبی برای کسب درآمد نیست برای یک لحظه تمام مشکلات و دردسرها و سرزنش های قدیم جلوی چشم شان ظاهر می شود.
          وقتی تفکر به این گونه است طبیعی است بلافاصله بعد از ضرر دنبال مقصر بگردید و از آنجایی که نمی خواهید ضرر را بپذیرید به طرق مختلف میخواهید حد ضرر را بردارید یا به نقطه دوری منتقل کنید تا آرامش پیدا کنید!

اگر بازار برگشت که در ذهن خود یک اسطوره معامله گری می سازید که از یک معامله خراب یک موقعیت برنده ساختید!

جالب است عمده افرادی که نتوانستند سود خوبی از بازار بگیرند حادترین مشکل شان همین بود که در بازار خوب معامله گران فعالی هستند و در بازار خراب بشدت گوشه نشین می شوند و یک بازنده فعال نیستند.
          بریدن سر سود و آزادی عمل گسترده به زیان، بزرگ ترین آفت تریدرهایی بود که با آنها صحبت می کردم.

یک سوال ساده :

فرض کنید سهمی را به قیمت 300 تومان خریدید و این سهم به 350 تومان رسید در یک کانال تلگرامی شایعه ای را دیدید که نوشته سهم تعدیل منفی دارد عمده افراد با دیدن این شایعه سهم را با سود می فروشند. حال فرض کنید این سهم را که 300 خریدید به 250 تومان سقوط کرد شایعه ای در کانال های تلگرامی منتشر می شود که سهم تعدیل منفی دارد. عمده کسانی که این خبر را می خوانند می گویند انشالله که شایعه است و از فروش سر باز می زنند!!
          چرا با در مواجهه با یک اتفاق در یک جا فروش می کنیم و در یک جا فروش نمی کنیم....؟

تکنیکال، فاندامنتال، رانتامنتال روی هم 20% عامل موفقیت در بازار است و 80% دیگر را در جای دیگر باید جستجو کرد این را در صحبت هایم با اکثر مخاطبین متوجه شدم.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

تکنیکال، فاندامنتال، رانتامنتال روی هم 20% عامل موفقیت در بازار است و 80% دیگر را در جای دیگر باید جستجو کرد این را در صحبت هایم با اکثر مخاطبین متوجه شدم

جناب محمد حسین عزیز سلام
            به نظرتون اون 80 درصد رو کجا باید جستجو کرد؟خب 20 درصد که شد همه بورس اون 80 درصد کجاست پس؟

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

می گویند آقای ماکارونی که انتخاب شده به نفع فروغونی ها شده...
              ما که نفهمیدیم چه شده؟ ولی (الحمد لله) درصدی (زیاد) از سبدمان خاذین و خزامیا شده...

انگار جملات بالا شعر هم شده!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                تکنیکال، فاندامنتال، رانتامنتال روی هم 20% عامل موفقیت در بازار است و 80% دیگر را در جای دیگر باید جستجو کرد این را در صحبت هایم با اکثر مخاطبین متوجه شدم

جناب محمد حسین عزیز سلام
                به نظرتون اون 80 درصد رو کجا باید جستجو کرد؟خب 20 درصد که شد همه بورس اون 80 درصد کجاست پس؟
                سلام
                مدیریت سبد. مدیریت احساسات. راهبرد داشتن. و خود را موظف کردن به پیروی از راهبرد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

این چه می گوید دیگر؟؟؟؟

??نتایج کشوری ??

? دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
                  ? ساعت 00:29:17

1️⃣ رئیسی ................. 113212 (%42.32)
                  2️⃣ روحانی ............... 91400 (%34.17)
                  3️⃣ قالیباف ............... 31417 (%11.74)
                  4️⃣ جهانگیری ............ 4761 (%1.78)
                  5️⃣ میرسلیم .............. 2568 (%0.96)
                  6️⃣ هاشمی طبا .......... 810 (%0.30)
                  ------------------------------------------------------
                  ❓ تصمیم نگرفته ام ... 13829 (%5.17)
                  ❎ رای نمی دهم ......... 9504 (%3.55)

تعداد کل آراء: 267501

@IranOnlineElection96Bot
                  البته ممکن است این روبات توسط سپاهی ها طراحی شده باشد! ;)

ولی نتیجه اش خیلی برای من دور از انتظار و جالب بود... دوستان جای دیگری را سراغ دارید که نظرسنجی با این ابعاد کرده باشند؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

من اصلا فکر رئیسی را نکرده بودم...
                    البته همان طور که گفتم در برنامه ی پشت روبات بالا بحث است... ولی به هر حال... اگر این یک پیش درآمد برای رئیس جمهور شدن رئیسی باشد... کلا حساب کتابمان می ریزد به هم... من با خودم حساب می کردم روحانی بیاید این جوری... قالیباف بیاید آن جوری...
                    الان رئیسی دیگر از کجا آمد؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قند و صف خرید
                      -----------------

قشیرح و قشکر را گذاشته ام برای فروش.
                      ولی ممکن است سفارشش را بر دارم.
                      چون نرم دارند می آیند بالا! نرم بالا آمدن خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از صف خرید است!
                      صف خرید اصلا یک جورهایی خودش نشانگر اشباع خرید است! خخخخخ یک جوری می گوید دارد افراط و تفریط صورت می گیرد... یک جورهایی می گوید آدم های دم دمی مزاج آمده اند در صف که فردا دوباره قرار است در صف فروش زیارتشان کنیم....
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

می گویند آقای ماکارونی که انتخاب شده به نفع فروغونی ها شده...
                        ما که نفهمیدیم چه شده؟ ولی (الحمد لله) درصدی (زیاد) از سبدمان خاذین و خزامیا شده...

انگار جملات بالا شعر هم شده!
                        سلام صبحت به خیر این روزها خوب شعر و شاعری رو در دستور کارت گذاشتیا!!!!
                        یه سوال که ذهنم رو درگیر کرده بود و بیشتر جو روانی داره نزدیکی ماه مبارک رمضان و افزایش قیمت سهام قندی هست!!!
                        میخواستم یه زحمت بکشی تو گروه قندی ببینی کدومشون خوب و مفید هست جهت سود 20تا 50 درصدی تا یه خرده فاذر رو سبک کنیم و روحیه جدیدی بدست بیاریم تا ببینیم انتخابات چی میشه حالا 1 هفته سود تو یه سهم قندی بدم نیس ولی خب خیالبافیه:.thumbsupsmileyanim/:.rolleyessmileyani

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

فاذر هم امروز به صف خرید میرسه ولی خب طبق معمول صف خریدش دلخوشی برا همین امروزه نهایت امروز و فردا چهارشنبه باز منفی میشه طبق روال گذشته!!!!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام و عرض ادب و احترام به رفیق عزیزم؛

من اصلا در قندی ها توصیه به خرید نمی کنم.

خودم امروز هم می خواستم بفروشم. که البته فعلا دست نگه داشتم.

به نگر من همین امروز و فردا است که یک افت شدید! داشته باشیم! در حد سی و هشت درصد فیبو مثلا. (38 درصد رشد بزرگی که تا اینجا کردند.)

زمانش کی است؟ نمی دانم. موج 5 است. امروز، فردا... پس فردا... 5 روز دیگر... نمی دانم... ولی می دانم الان در موقعیت خطر و دست به ماشه هستیم و هر آن باید به فکر فروش باشیم.

الان هم نمی توان نسبت به آن موقع نظر داد. (برای خرید) باید ببینیم چگونه افت می کنند و تا کجا افت می کنند و ...

اگر افت تا ماه رمضان باشد و از ماه رمضان بتوانیم رشد جدید را ببینیم عالی می شود...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

قندی ها همین الان دوباره متزلزل شدند... شاید افت همین امروز شروع شود...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در قشیر به احتمال قوی می خواهند حق تقدم ها را بیاندازند به مردم.
                                6 میلیون! صف خرید قشیر! آن وقت حق تقدمش با قیمت پایین تر بدون صف ؟ و در حال تردد بین صفر و +5 ؟ خوب آدم که نگاه می کند می گوید یک کاسه ای زیر نیم کاسه است...
                                آن 6 میلیون صف هم حتما کار یک نفر است...

البته از طرف دیگر نسبت خریدار به فروشنده در قشیرح هم مناسب است!

پس می توانم بگویم طرف دارد تلاش خودش را می کند... ولی تا کنون موفق نشده...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X