کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    خودرویی های مورد قبول ما:
    خاور
    خپارس
    خگستر
    خچرخش
    خرینگ!
    خزامیا (البته یک مقدار مشکوک است و باید دو سه تا شمع خوب بزند.)
    خشرق (با خطر بالا)
    خمهر!

البته شاید من اینها را اشتباه کردم نوشتم... تا وقتی خساپا بلند نشود نوشتن اینها بی فایده است! امروز خساپا بد نبود... ولی این نشانه ی بیدار شدن نیست... شاید بخواهد چند روز دیگر استراحت کند... به خصوص با عرضه اولیه ی فردا و پایان شهریور...
    خاور پرید! ? ☑
    خپارس روی صفر است.
    خگستر را خوب خریدند ولی هنوز وقتش نشده.
    خچرخش آخرین قیمتش منفی سنگین خورد.
    خرینگ آخرین قیمتش منفی سنگین خورد!
    خزامیا عالی حمایت شد. ? ☑
    خشرق عالی حمایت شد. ? ☑
    خمهر متعادل.

اما مهم؟ سایپا است... خساپا خیلی معمولی بود امروز... هنوز کسی زیرش نزده.
    اما جالب خودرو بود! خودرو خیلی عالی از طرف بازار حمایت شد! هم حقیقی و هم حقوقی! خودرو رهبر بازار بشود خگستر یک آتش بازی ای می کند که بیا و ببین...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آپ امروز خوب حمایت شد... شخص حقیقی سهامدار عمده زیاد از رشد قیمت بدش نمی آید.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

امروز می خواستم مقداری سجام بخرم...
        خوب شد نخریدم...
        چون همین جوری و با تمرکز کم بود این تصمیم...
        صبر می کنم تا شنبه حسابی فکر می کنم ببینم چه بخرم چه بفروشم...
        راحت و از سر صبر و با دقت بالا.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

آموزشی
          =====

یک نکته تا یادم نرفته:
          هیچ کس جای آدم نیست و جای آدم نمی تواند تصمیم بگیرد. و معمولا نگاه کردن به دست دیگران بدتر از این است که آدم طبق راهبرد خودش عمل کند. (هر چند طرف کارکشته و بلد و باخدا و با صداقت باشد و هر چند آدم راهبردش چندان تعریفی نداشته باشد و یک راهبرد دست و پا شکسته باشد.)
          من نمی گویم به دست دیگران نگاه نکنیم و نمی گویم از دیگران چیزی نیاموزیم... چرا... به دیگران نگاه کنیم... ولی در نهایت این مغز ما است که باید مسئولیت را بپذیرد و بسیار حساب شده و متمرکز و مدبرانه تصمیم گیری کند و به حرف دیگران و پیشنهاد دیگران و آموزش دیگران هم صرفا به چشم یک ورودی مانند بسیاری از ورودی های دیگر نگاه کند. ورودی هایی مانند نمودار قیمت و حجم و نشانگر و اخبار و بخشی از بررسی های بنیادی و ...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بانک ها
            =====

طبق روال هر هفته دارم نمودار صنایع مختلف را نگاه می کنم...
            در این میان چشمم به بانک ها خورد... بانک ها ممکن است بخواهند یک رشد درست حسابی بکنند.

من همیشه چه مجمع می روم چه اخبار می خوانم چه تلگرام می بینم چشمم و ذهنم روی برخی اخبار خاص می ماند... الان هم خیلی جدی دارم به حرف های آقای مدیر عامل بانک ملت می اندیشم که گفته بود بانکی ها رهبر بازار خواهند شد... (البته این حرف ها برای عرضه ی پرداخت بود... ولی باز قدرت این خبر بیش از این حرف ها است!)

بررسی اخبار
            ========

دلم می خواهد یک زمانی بگذارم و در مورد اخبار با هم صحبت کنیم... بگذار خلاصه اش کنم... در فن نمودارکاری می گویند نباید چشم را به تمام نقاط نمودار دوخت... بلکه باید فقط برخی نقاط کلیدی و مهم را بررسی و تجزیه تحلیل کرد! نقاط پاشنه یا Pivot Points... در اخبار هم به نگر من باید یک سری اخبار حاشیه ای و کلیشه ای و حرف های زائد و آنهایی که می دانیم از سر شکم زده شده و آنهایی که می دانیم از روی مصلحت زده شده و آنهایی که برای رد گم کنی زده شده را رها کنیم و فقط به برخی اخبار کلیدی بپردازیم... در جستار تدبیر و امید در باره اش گفتگو کردیم... مثلا در ارتباط با رابطه ی آمریکا و خاورمیانه دو سه تا نقطه ی کلیدی هست که اینها به نگر من باید اساس تجزیه تحلیل را در بر بگیرد... یکی اش بحث بوئینگ ها و ایرباس ها... یکی اش هم حرفی که آمریکا در ارتباط با حمله مستقیم به سوریه زد و بعد از دو روز پس گرفت... باقی حرکات و اخبار باید حول این نقاط بررسی شوند...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یادآوری
              ====

حرکت عمقی مفید است نه عرضی.
              اگر صد بار آدم نمودار نگاه کند و هر بار یک کار تکراری را تکرار کند همان می ماند که همیشه بوده!
              اگر یک بار آدم به دستاویزی برای اندیشه درون نمودار اندیشید و در مورد یک مسئله دقت کرد خیلی جلوتر از آن صد بار حالت بالا است.

یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است
              حضرت محمد(ص)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آموزشی
                =====

یک نکته ی دیگری می خواستم خدمتتان عرض کنم (ساعت سه نیمه شبی!)
                البته بیشتر حکم یادآوری دارد چون چندین بار تکرار کرده ایم...
                همان گونه که گفته ایم در بازار باید متناسب با شرایط متفاوت راهبردهای گوناگونی داشت در مورد نشانگر ها هم همین گونه است. بسیاری تلاش می کنند خشک نشانگر ها را بررسی کنند. مثلا اشباع هست یا نیست، فلان خط را رو به بالا قطع کرد یا رو به پایین، زیر 0 (میانه ی نوسانگر) است یا بالای 0، اگر دره ی پیشین در نمودار بالا تر بود ولی در نشانگر پایین تر بود خوب است و ...
                ولی این تفسیر و کاربرد اشتباه است.
                بگذارید پیچ و تابش ندهم و خلاصه اش کنم. برای موج افزایشی یک تفسیر از نشانگر داشته باشید (سعی کنید به دست بیاورید) برای موج کاهشی یک جور... برای موج 1 یک جور برای موج 3 یک جور... برای پایان اصلاح یک جور.... برای پایان اصلاح در پایان یک اصلاح بزرگ یک جور برای پایان اصلاح در وسط موج 3 بزرگ یک جور... و ...
                البته خشک و ثابت و ایستا هم می شود کار کرد و نتیجه گرفت...
                ولی طبیعی است دیگر... همین الان بنشینیم یک اندیشه بکنیم می بینیم بازار حالت هایش با هم فرق می کند... و یک مرور کنیم می بینیم وضعیت نشانگر ها هم در این حالات بازار فرق دارد...
                بگذار چند مورد مثال هم بزنم که خوب در خاطرمان بماند...
                در بازار گاوی مثلا آستانه ای که برای اشتباع در نگر گرفته ایم را باید بیاوریم بالاتر! چون نصفه نیمه به اشباع نرسیده بر می گردند!
                برای خرید در انتهای یک اصلاح باید (نه تنها یکی بلکه) چندین نشانگر در قاب های زمانی متفاوت با هم به اشباع بروند!
                شروع موج 3 معمولا با واگرایی علامت داده می شود! پس اگر دنبال اشباع باشیم ممکن است چیزی به ما نرسد! در عوض موج یک اگر می خواهیم (یعنی اینجا اگر جایش است) باید دنبال اشباع و ای بسا پسا_اشباع باشیم. (یعنی به اشباع برود و هنگام درآمدن منتظر واکنش بازار به نماد باشیم و عجله هم نکنیم)
                و و و

کاش می شد یک زمانی می گذاشتم و اینها را با هم مرور می کردیم... البته طلبه هم انگار اینجا (به غیر از من) فقط جناب رضا است و بس... :(
                خواهان ندارد...
                باز هم با این حال تلاش می کنم یواش یواش به صورت خیلی خلاصه و سرسری اگر شد این موارد را نشان دهم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

برای اندیشه
                  =======

کف های تقریبا اشتباه
                  =============

این تصویر را ببنید:

ببینید...
                  تصویر مربوط به نماد پیمانکاری است (که بعدا عوض هم شده و دیگر چنین نمادی به روز نمی شود) مربوط به سال 90 است.
                  سه تا کف در تصویر دیده می شود که دو تای آنها اشتباه است!
                  ولی بنده با هیچ ابزاری (از ابزارهای در اختیارم) نمی توانم بین این سه تا کف تفاوت قائل شوم. (شما اگر بلدید به من هم یاد بدهید)
                  (حالا یک چیزی بگویم شاد شوید! من این جور مواقع می گویم بازار اشتباه کرده! :d) (البته ممکن است یک موضوع خارج از عرف بوده باشد... مثلا نرخ بهره، جنگ، تحریم و ...)
                  حالا ما که نفهمیدیم چگونه باید با این حالت تا کنیم... و البته در دست بررسی است...
                  ولی یک راه حل خوب (که تازگی ها به آن رسیده ام و در جریان هستید) می تواند این باشد که با آستانه زیان این خطاهای روش و راهبرد داد و ستدی را گرفت. تقریبا می توان گفت با آستانه زیان، بدون زیان از هر دو حالت می توان خارج شد و دیگر در آن 10 درصد افت شرکت نداشت!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

جناب محمد حسین عزیز سلام
                    در همون سایتی که گفته بودید فرمول های آمی بروکر رو داره یک فرمول توپ تازگی ها قرار دادند که من برداشتم و به اندیکاتورهای دیگه اضافه کردم(البته برای من که برنامه نویسی بلد نیستم اندیکاتور خوبی هست و شاید برای شما که بلدید زیاد حرفه ای نباشه)
                    اندیکاتور باحالی هستش/.:biggrinsmiley.:/(اندیکاتور پایینی که سیگنال خرید رو با رنگ سفید و سیگنال فروش رو با رنگ قرمز نشون میده)
                    یه نمونه از سیگنال هاشو میذارم. روی سهم های بزرگ مثل ذوب،خودرو، وبصادر خیلی خوب جواب میده و برای من که کوتاه مدتی هستم سیگنال خرید خوبی صادر میکنه

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                      جناب محمد حسین عزیز سلام
                      در همون سایتی که گفته بودید فرمول های آمی بروکر رو داره یک فرمول توپ تازگی ها قرار دادند که من برداشتم و به اندیکاتورهای دیگه اضافه کردم(البته برای من که برنامه نویسی بلد نیستم اندیکاتور خوبی هست و شاید برای شما که بلدید زیاد حرفه ای نباشه)
                      اندیکاتور باحالی هستش/.:biggrinsmiley.:/(اندیکاتور پایینی که سیگنال خرید رو با رنگ سفید و سیگنال فروش رو با رنگ قرمز نشون میده)
                      یه نمونه از سیگنال هاشو میذارم. روی سهم های بزرگ مثل ذوب،خودرو، وبصادر خیلی خوب جواب میده و برای من که کوتاه مدتی هستم سیگنال خرید خوبی صادر میکنه
                      http://up.img7.ir/xrrbx.png
                      سلام و عرض ادب؛ شاخص قدرت نسبی یا همان RSI است.
                      در چند ارسال بالاتر اگر اشتباه نکنم به RSI و CCI یک اشاره ای داشتم. (عنوانش را هم یادم است آموزشی گذاشته بودم.)
                      نشانگر های قوی ای هستند...
                      همه ی نشانگر ها قوی هستند...
                      می دانید چیست؟ زیاد اینها مهم نیستند... البته مهم هستند ها... برخی ها هم بهتر و برخی هم بدتر هستند... ولی حرف من چیست؟.... به نگر من بیشتر از اینکه اینها مهم باشند خود ما هستیم که مهم هستیم...
                      تفاوت اینها مثل تفاوت خودروها می ماند... یکی پرادو است و یکی پرایدو ... ولی من اگر رانندگی ام خوب نباشد با هر دو تا تصادف می کنم. اگر هم رانندگی ام خوب باشد یک مقدار پرادو از پرایدیو بهتر است. فقط در صورتی که بهترین راننده جهان باشم و در سطوح بالا در حال برگزاری مسابقه باشم آنجا است که تفاوت خودروها برایم بسیار مهم می شود.... و این برای ما حکم کسی را دارد که سالی 300 درصد دارد از بازار سود می گیرد و این 300 درصدش را می خواهد بکند 450 درصد...
                      ولی برای من که به دنبال 100 درصد سود هستم همه ی اینها پاسخگو خواهند بود. اگر بتوانم ازشان به خوبی استفاده کنم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

برای اندیشه
                        =======

کف های تقریبا اشتباه
                        =============

این تصویر را ببنید:

ببینید...
                        تصویر مربوط به نماد پیمانکاری است (که بعدا عوض هم شده و دیگر چنین نمادی به روز نمی شود) مربوط به سال 90 است.
                        ولی بنده با هیچ ابزاری (از ابزارهای در اختیارم) نمی توانم بین این سه تا کف تفاوت قائل شوم. (شما اگر بلدید به من هم یاد بدهید)
                        (حالا یک چیزی بگویم شاد شوید! من این جور مواقع می گویم بازار اشتباه کرده! :d) (البته ممکن است یک موضوع خارج از عرف بوده باشد... مثلا نرخ بهره، جنگ، تحریم و ...)
                        حالا ما که نفهمیدیم چگونه باید با این حالت تا کنیم... و البته در دست بررسی است...
                        ولی یک راه حل خوب (که تازگی ها به آن رسیده ام و در جریان هستید) می تواند این باشد که با آستانه زیان این خطاهای روش و راهبرد داد و ستدی را گرفت. تقریبا می توان گفت با آستانه زیان، بدون زیان از هر دو حالت می توان خارج شد و دیگر در آن 10 درصد افت شرکت نداشت!
                        انصافا هر چقدر نگاه می کنم نمی فهمم مشکل آن دو تا پیشنهاد اشتباه که تقریبا در تمام نشانگر هایم و در تمام راهبردهای داد و ستدی ام هست چیست؟
                        حسابی سر در گم شده ام...
                        اصلا یک وضعی...
                        /:.negaran.:/ /:.wacsmiley.:/
                        کاش وضع بازار را در آن زمان می دانستیم... کاش اخبار مهم را هم در نمودارها می گذاشتند... البته ساید تریدینگ_ویو این کار را می کند که خیلی کار عالی ای است.

به هر حال... فعلا بهترین کاری که به نگر من می رسد این است که با آستانه زیان با یک زیان خیلی کم یا بدون زیان از نماد خارج شویم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          ====

خلاصه نکات بورسی
                          ===========

خلاصه نکاتی که می دانم و گردآوری کرده ام، هدیه ای از طرف من به دوستان خوب بورسی

دعا: با خدا بودن و خواندن نماز اول وقت و خواندن اذکار آیت الله نخودکی

احمق کسی است که موج صعودی بیاید و تمام شود و موج نزولی بیاید و تمام شود و همین طور امواج مختلف بیایند و بروند و او همین طوربی برنامه مانده باشد...

باید یک پاسخ مشخص به این پرسش ها داشته باشیم: برنامه ی شما دقیقا برای ریزش و صعود آتی قیمت ها در بورس چیست؟ (کجا می خواهید بخرید؟ چرا؟ کجا بفروشید؟ چرا؟) برنامه ی شما دقیقا چیست؟
                          شما قرار است دقیقا چگونه پول در آورید؟

در
                          چند نماد باید متخصص شویم و اصول رفتارش را یاد بگیریم (مانند اینکه نسبت به گروه چگونه عمل می کند، نسبت به قیمت های جهانی چگونه عکس العمل نشان می دهد، کند است یا تند؟ بتای منفی دارد یا مثبت؟ حقوقی اش چگونه سیاست هایی دارد؟ نمودارش با نشانگر ها و الگو ها چگونه عکس العمل نشان می دهد؟ نسبت به فصل ها و زمان های خاص و مجامع چگونه عمل می کند؟ مدیر عاملش کی عوض شده و سیاست مدیر عامل و بازیگر جدید چیست؟ چه عواملی در سودسازی بسیار دخیل هستند؟)

ابتدا مسائل کلی بررسی شود و بعد جزئی. (وضعیت جهانی... وضعیت کشوری... وضعیت بازار... وضعیت صنعت... وضعیت کلی نماد... وضعیت جزئی نماد) باید بدانیم دقیقا الان کجای بازار ایستاده ایم و بازار دارد چه روندی را دنبال می کند! بهتر است از الیوت هم استفاده کنیم.

شرکت در مجامعی که قیمت سهم بعد از تقسیم سود بالا، نمی تواند زیاد پایین بیاید. (مثلا نماد خوبی الان 1200 ریال است و 400 ریال می خواهد سود بدهد و ای پی اس سال بعدش هم 250 ریال است. به احتمال قوی این سهم بعد از تقسیم سود نمی تواند در 800 ریال باز شود و ممکن است 1000 ریال یا بالاتر باز شود)

در
                          افزایش یا کاهش های یک باره، بررسی نموداری (Technical Analysis) زیاد جواب نمی دهد و روانشناسی بازار (روانشناسی گله) بیشتر به درد می خورد.

شاخص بورس به نظر می رسد با طلا و نفت و یورو همگرایی داشته باشد. پس اگر یورو و طلا و نفت بالا رفت می توان به خرید در بازار فکر کرد.

رفتار سهامدار عمده مهم است پیش از معامله یک نگاه به آن بیاندازیم.

پیش از معامله به
                          تناسب قدرت خریدار و فروشنده هم باید توجه کرد.

خرید حقوقی اگر از تعداد زیادی حقیقی باشد به نظر کف قیمتی را نشان می دهد و اگر از تعداد کمی حقیقی باشد مشکوک به اخبار بعد و خروج آشنایان است به خصوص اگر در قیمت بالا باشد. (همین طور برعکس در مورد فروش حقوقی)

اگر
                          حجم معاملات با بالا رفتن قیمت کم شود هشدار دهنده است. همین طور برعکس.

سهم خشکی که
                          فروشنده های خسته اش پیاده شده اند و هر چند سهامدارانش را خسته کرده ولی دیگر کسی حاضر نیست پایین تر بفروشد پیشنهادی برای بررسی خرید است.

هنگامی که نمودار قیمت نمادی،
                          روند نزولی خود را شکست (و بهتر از آن هنگامی که به آن بازگشت کرد و دوباره شروع به افزایش کرد) بهترین زمان ها برای خرید سهم از آن نماد می باشد!

زمانی که
                          حاضر نیستید سهم را بخرید به احتمال قوی زمان فروش است.

وقتی از سهم
                          سر و صدایی در نمی آید زمان خوبی برای ورود است. و بر عکس.

لازم نیست همیشه سهامدار باشیم. لازم نیست همیشه معامله کنیم! گاهی اوقات باید نقدینگی را نگه داشت و هیچ کاری نکرد. گاهی اوقات سهام را باید نگه داشت و هیچ کاری نکرد.

شاید بتوان
                          بازار پر نوسان را بازار بدون معامله حساب کرد.

هنگام خرید
                          پیه بدترین حالات را به تنت بمال.

معیار کار ما
                          شاید ها و شنیده ها و شایعات نیست. معیار کدال است و مصاحبه ها و اخبار معتبر (هر چند درصد زیادی از اینها درست نباشد). ما طبق چیز هایی که می دانیم عمل می کنیم نه طبق چیز هایی که نمی دانیم.

در
                          اواخر بازار منفی باید خرید و در اوایل بازار مثبت باید فروخت. (به همین سادگی)
                          در بازار مثبت باید با
                          گله حرکت کرد و در بازار منفی باید از گله جدا بود.
                          در وسط بازار منفی نباید خرید کرد. بازار منفی تر و خشک را با هم می سوزاند. بازار نزولی کف ندارد.
                          چاقویی که در حال افتادن است را نباید گرفت.
                          فروش تا وقتی
                          صف خرید هست جایز نیست.
                          در سقف نخر. در کف بخر. در کف نفروش. در سقف بفروش. (به همین سادگی) در کف خریدن یعنی زمانی که قیمت به سطوح حمایتی اصلی واکنش نشان داده است و در سقف فروختن یعنی زمانی که قیمت به سطوح مقاومتی اصلی واکنش نشان داده است. (اصلی -> اصلی ترین)
                          اصلاح زیاد یعنی آماده شدن برای خرید و افزایش قیمت مناسب یعنی کشیدن حد ضرر! (به همین سادگی) (کشیدن هم یعنی یک مقدار که قیمت بالا رفت ما هم حد ضرر را یک کم بالا بکشیم)

جا ماندن حرف کاملا اشتباهی است. فکر کنید شما اصلا با بازار بورس آشنا نبودید! اصلا فکر کنید در خارج از کشور زندگی می کردید! جاماندن اصلا حرف بی معنی ای است ومنشا آن طمع آدم است. (به یاد داشته باشیم وارون بافت از نخریدن شرکت های رایانه ای ضرری نکرد!!!)

فرصت خرید همیشه هست و فرصت فروش همیشه نیست.

ما
                          روند را تعیین نمی کنیم. حدس هم نمی زنیم. ما متناسب با روندی که (همین الان) وجود دارد داد و ستدی می کنیم که سود داشته باشد.

همیشه به یاد داشته باشیم:
                          لحظه ای تصمیم نگرفتن و از قبل بررسی داشتن

نماد هایی که
                          اول هفته یا ماه یا دوره را خوب شروع می کنند شانس خوبی دارند که تا آخر هفته یا ماه خوب ادامه دهند.

نشان گر ها به خوبی می توانند در موج شماری و زمان ورود و خروج کمک کننده باشند. پس یادمان باشد همیشه پیش از معامله یک نگاه کوچک به RSI و MACD بیاندازیم . (واگرایی در سقف ها و کف ها. مقایسه ی کف ها و سقف های قبلی و وضعیت نشانگر ها در آنها. و نقاط اشباع) (در قاب های زمانی پایین می توان با استفاده از میانگین های متحرک برای قاب های زمانی بالاتر تصمیم گیری کرد) (عبور میانگین های متحرک از هم نشانه ی خوبی است)

تجمع میانگین های متحرک و سطوح فیبو و مقاومت و حمایت...
                          سطوحی قوی به عنوان حمایت/مقاومت می سازند.

سطوح فیبوناچی در هدف یابی موج شماری و در اصلاح ها خوب جواب می دهند.

یکی از علائم
                          چرخش بازار عبور از قله ها یا دره های کامل پیشین است. پس دره های قبلی می توانند حد ضرر ما باشند.

این الگو ها مهم هستند: الگوی سر و شانه، الگوی سقف یا کف دو قولو، مثلث ها

الگوی مثلث: امواج صعودی که در جا بزنند محکوم به نزول خواهند بود. (و نیز برعکس). تایید این الگو با مکدی و آر اس آی معمولا همراه است! از نظر روانشناسی بازار: دیگر بازیگران و هیجانات و اخبار قدرت بالا بردن قیمت سهم را ندارند. (یا برعکس). با شکست مثلث (یا کانال، یا هر چه...) معمولا همان قدر که خط زیر مثلث طول دارد، بالای آن هم امتداد پیدا خواهد کرد!

بررسی
                          الگو های شمع های ژاپنی به خصوص در هنگامی که مشکوک هستیم آیا اینجا سقف/کف است یا نه؟ مفید می تواند واقع شود. بررسی این الگو ها در قاب زمانی هفتگی بد نیست.

قیمت به
                          میانگین متحرک با فنر بسته شده است.

شکست روند بهتر است با قدرت اتفاق بیافتد. یعنی هم با درصد های بزرگ و هم حجم های بزرگ. (وگر نه ممکن است شکست اتفاق نیافتاده باشد یا تاثیرش را درست حسابی نگذارد)

جلوی ضرر را بگیر و بگذار سود ها پیش روی کنند. (قرار دادن و کشیدن
                          حد ضرر) (من خودم هیچ وقت این را رعایت نمی کنم! ولی نکته ای است که اکثر معامله گران بزرگ رویش تاکید دارند و گویا درست هم هست)
                          هیچ وقت نگذار دستانت برای بالا رفتن سهم به نشانه ی دعا بالا برود
                          هدف اول زیان نکردن است و هدف دوم سود کردن.
                          سرمایه باید ترسو باشد.
                          نسبت پاداش به زیان (حد سود به حد ضرر) باید چندین برابر باشد... (لا اقل 4 برابر)

طمع نکن. قرار نیست همه ی سود های بازار را ما ببریم! قرار است ماهی 15 درصد سود خودمان را بکنیم همین. نه بیشتر! نه در همه ی نماد های خوب! در یک نماد خوب معتبر و مطمئن که این بازدهی را به ما بدهد.

نترس.(محاسبه کن)

تعصب نداشته باش. تبلیغ بی جا هم نکن! (گاهی اوقات آدم مثل ملانصر الدین می شود... آن قدر داد می زند نذری!!! که خودش هم باورش می شود! در ضمن با تبلیغ هیچ تغییری در روند کوچکترین شرکت ها هم ایجاد نمی شود! مطمئن باش. نهایت دو نفر آدم کم_پول گول می خورند و همان ها هم آه می کشند و حالت را می گیرند!!!)

احساس ما به ما نباید بگوید چه بخر و بفروش. محاسبات ما به ما باید این را بگوید. (حتی اگر این محاسبات بر مبنای احساسات خود یا دیگران(روانشناسی بازار) باشد)

اگر سهام زیر خاکی یا بلند مدت خریده ایم واقعا باید
                          صبر داشته باشیم. واقعا.

نکات حق تقدم:
                          شرکت هایی که
                          آتیه ی خوبی دارند انتخاب شوند... کلا خرید حق تقدم خرید آینده است.
                          بهتر است قیمت توسط حقوقی
                          پایین آورده شده باشد و حقوقی مشغول بزخری باشد...
                          سهمی باشد که
                          حاضر باشید 1000 ریالش را واریز کنید
                          نماد هایی که به مرز قیمت
                          1000 ریال رسیده اند
                          شرکت هایی را انتخاب کرد که
                          حقوقی پدر سوخته ای ندارند
                          بهتر است نمادی باشد که زیاد دور و ورش
                          سر و صدا نیست.
                          در کف باید خرید. یعنی چه؟ یعنی اینکه بهتر است از سمت بالا (قیمت) حسابی به سمت پایین آمده باشد و اندکی هم در حال بالا رفتن باشد. (اگر پایین نیامده بود مهم نیست... طمع که نداریم که)
                          خرید خود سهم بعد از اینکه حق تقدم های استفاده نشده، به صورت کامل توسط شرکت به فروش رفت. به خصوص اگر حقوقی بدجنس بوده باشد و به عمد حسابی قیمت را پایین آورده باشد...
                          ریختن 1000 ریال های حق تقدم هایی که سود سال بعد خوبی دارند.
                          گاهی اوقات فاصله
                          می افتد بین سهم و حقش که زمان خوبی است. گاهی اوقات فاصله می اندازند بین این دو که باید توجه کرد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یادآوری
                            =====

سلام
                            این مورد بالا در مورد ما که صدق نکرد laughingsmiley چون تو مسابقه هفتگی 4 روز در صدر بودم و روز آخر چهارم شدم و در مسابقه ماهانه هم چند بار سوم بودم و روز آخر ششم شدم./:.wacsmiley.:/:D

دلایل خرید مسابقه ماهانه
                            ================

با بررسی مسابقات ماهانه مشاهده می شود که دلایلی که از طرف کسانی که رتبه های خوبی کسب کرده اند عموما این موارد بوده است:

بنیادی
                            افزایش سرمایه (به خصوص از سود انباشته)
                            پی بر ای مناسب سهم
                            کاهش قیمت مواد اولیه و افزایش قیمت فروش
                            شایعات - مثلا افزایش سرمایه - احتمال تعدیل مثبت در گزارش جدید - شایعه مشارکت یک شرکت بزرگ نفتی برای طرح توسعه شرکت
                            گزارش مناسب و پوشش مناسب دوره ای (مثلا 6 ماهه یا 3 ماهه برای یک سهم غذایی یا قندی)
                            تاثیر زیر مجموعه ها (مثلا تاثیر پلوله روی وپترو)

تکنیکال
                            اصلاح زیاد (و ریسک کم)
                            موج شماری (مثلا شروع 3 از 5 - اتمام c از 2 از 5 - احتمال اتمام c در فیبوی 100 اکسپنشن)
                            حمایت سهامداران عمده از سهم
                            برخورد به کف کانال و خط روند (مثلا به کف کانال صعودی - به خط روند هفتگی - به مووینگ 200 روزه - عبور از مقاومت)
                            قرار داشتن در محدوده حمایتی و نیز واکنش مثبت به نقاط حمایتی و برگشت قیمت از نقطه حمایتی و تشخیص اتمام اصلاح و برگشت از اصلاح
                            واگرایی در مکدی و آر اس آی
                            داشتن روند صعودی - خروج از روند نزولی
                            مشاهده ی الگو ها - مثلا احتمال تشکیل الگوی گارتلی صعودی - یا تکمیل سر و شانه سقف
                            نبود فروشنده در قیمتهای فعلی و حجم معاملات بسیار کم
                            حجم مناسب و بالا (به خصوص در نقطه حمایت)
                            قرار گیری در ناحیه اشباع فروش
                            کف سازی مناسب در سطح قیمتی - کف دو قلو
                            پولبک به مقاومت شکسته شده
                            شناور کم
                            فاصله قیمت با سهام اصلی برای حق تقدم
                            از لحاظ تکنیکی در نقطه کم ریسکی بودن
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

برای اندیشه
                              =======

کف های تقریبا اشتباه
                              =============

این تصویر را ببنید:

ببینید...
                              (حالا یک چیزی بگویم شاد شوید! من این جور مواقع می گویم بازار اشتباه کرده! :D) (البته ممکن است یک موضوع خارج از عرف بوده باشد... مثلا نرخ بهره، جنگ، تحریم و ...)

انصافا هر چقدر نگاه می کنم نمی فهمم مشکل آن دو تا پیشنهاد اشتباه که تقریبا در تمام نشانگر هایم و در تمام راهبردهای داد و ستدی ام هست چیست؟
                              حسابی سر در گم شده ام...
                              اصلا یک وضعی...
                              /:.negaran.:/ /:.wacsmiley.:/
                              کاش وضع بازار را در آن زمان می دانستیم... کاش اخبار مهم را هم در نمودارها می گذاشتند... البته ساید تریدینگ_ویو این کار را می کند که خیلی کار عالی ای است.

به هر حال... فعلا بهترین کاری که به نگر من می رسد این است که با آستانه زیان با یک زیان خیلی کم یا بدون زیان از نماد خارج شویم.
                              می توانم بگویم که این مورد شاید دقیقا همان حالت موج پنجی است...
                              بگذار یک بار کامل خدمت شما (برای باری دیگر) عرض کنم...
                              موج پنج یک اشتباه است!
                              تمام موج های پنج دنیا اغراق و اشتباه و اشباع و زیاده روی است.
                              موج پنج هیچ دلیل بنیادی ندارد. حتی بازیگر هم معمولا دیگر اینجا فروخته رفته!!!
                              و بازار (که شما اینجا بخوانیدش مردم) سوار یک موج ضعیف و کم جان! ولی شتابان! می وشد و در همان جهت که حرکت کرده بود با یک اینرسی ای که از پیش گرفته بود به راه خود ادامه می دهد... (پارسی این اینرسی هم از یادم رفته...)

اما چه باید کرد؟
                              ما کجا باید سوار شویم؟؟؟؟
                              ما اگر بخواهیم روند مثبت تثبیت شود و بعد سوار شویم (همان طور که ادعه ای از دوستان عقیده دارند) یک اشتباه بزرگتر مرتکب شده ایم... (که پیش تر در موردش با هم گفتگو کردیم... دیگر ادامه اش نمی دهم...)

اکنون بهترین روشی که به ذهنم می رسید همان فروختن با آستانه زیان و دوباره خرید انجام دادن بود... (یعنی موج 4)

اما راهکار اساسی این است که یک نفر انسان دانشگاهی... یعنی بهتر بگویم یک دانشــجو، یک دانش پژوه بیاید وقت بگذارد و روی تفاوت های موج 3 و 5 تحقیق کند و هم به ما و هم به خودش سود برساند. :d
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک راهکار هم این است که اصلا بیاییم و در همان انتهای موج 3 خرید کنیم...
                                گور بابابیش!
                                یک مقدار زیان کنیم و یک مقدار هم وقتمان بپرد...
                                اشکالی ندارد.
                                از آن طرف هم هست... یعنی در روند افزایشی در انتهای موج 3 فروشمان را انجام دهیم و بعدا هر چقدر بالا رفت به قول دوستان نوش جان خریدار!
                                البته از آن طرف آدم بیشتر می سوزد! یعنی در روند افزایشی چون اینجا در ایران ما فروش_کوتاه (Short_sell) نداریم (جناب نیما آزادی هم خیلی از این مورد ناراحت است!) روند های افزایشی مان خیلی تیزتر و بلند تر از روند های کاهشی مان است! و خیلی از امواج 5 در ایران هستند که به صورت کشیده شده هستند (Extended fifth Elliott wave) کلا نشانگر ها را هم نگاه کنید می بینید آستانه ای که برای بالای آنها انتخاب می کنید باید یک مقدار بیشتر باشد نسبت به آستانه پایین! یعنی وقتی نشانگر ها رفتند به اشباع فروش احتمال بیشتری دارند که مدتی در آن حال بمانند تا اشباع خرید! که البته حالا ما به اینها کاری نداریم.. موضوع اصلی ما الان چیز دیگری است... اینکه با امواج 5 باید چه کنیم؟
                                روش دیگر این است که ما انتهای موج سه را شناسایی کنیم ولی در آن خرید انجام ندهیم... بگذاریم در اولین واگرایی پس از آن خرید انجام دهیم. که البته شناسایی واگرایی هم خودش داستانی است! چون اصولا بسیاری از واگرایی ها هنگامی شناخته می شوند که کار از کار گذشته و قیمت ده بیست درصد رشد داشته.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X