کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

حسینا
    =====

این هم نامعلوم است.
    آستانه زیانی که برایش مشخص کرده بودیم و در شکل نشان داده ام را... والا چه بگویم؟ هم می توان گفت شکسته و هم می شود گفت نشکسته! :D
    برای همین هم من یک مقدار نقد کردم. در 7650 ریال.
    اینجا هم میانگین متحرک است و هم فیبوناچی. و مقاومت خوبی به شمار می رود. اگر این را رد کند احتمالا ده درصد می ریزد.
    باز دوباره این را فردا می گذاریم پیش چشمانمان ببینیم اگر باز دوباره به این خطی که ما برایش کشیده ایم بی اعتنایی کرد ما هم از خدمتش مرخص می شویم...

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری
      ====

جنبش خداحافظی با نامعلوم
      ==============

باید یک جنبشی راه بیاندازیم... به قول دوستمان که در امضایش نوشته بود ارتش تک نفره... اینجا هم اگر کسی نیامد با من هم_جنبشی شود خودم یک جنبش تک نفره راه خواهم انداخت :D به نام «جنبش خداحافظی با نامعلوم»
      والا... چه کاری است؟؟؟
      من برای چه باید از یک نمادی که برایم نامعلوم است خرید کنم؟ و به همین نحو: من برای چه باید در یک نمادی که برایم نامعلوم است بمانم؟؟؟

مطمئنا من از فروش یک نماد نامعلوم زیانی نخواهم کرد!

این یک فکر غلط غلط غلط غلط است که همه ما داریم که اگر من این نماد را بفروشم «نکند از سود احتمالی جا بمانم»

اشتباه ترین کار این است که آدم بعد از این که در نمادی دست به فروش سهامش زد بنشیند و آن را باز دوباره نگاه کند! و اگر بالا رفت آهی بکشد و بگوید اگر نفروخته بودم....
      غلط غلط غلط غلط است.

این کار احساسات است!
      اگر احساسات می خواهی برو آدامس بخر تا در جایزه اش برنده شوی! اینجا نیا!

اینجا فقط محاسبات.
      اینجا فقط تصمیم گیری بر پایه ی دانسته ها (نه نادانسته ها).
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/17, 23:06.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

باید بدانم که من هیچ وقت از ازدست دادن یک سود زیان نکرده ام. هیچ وقت. چه قیمت سهام فروخته شده بالا رفته باشد چه پایین...

در عوض باید بدانم که اگر با یک نماد نامعلوم بمانم و رشد شانسی صورت نگیرد قطعا زیان خواهم کرد.

و چیزی که برای من مهم باید باشد این است که به صورت متوسط سالیانه سبدم چند درصد رشد می کند!

حالا اشکالی هم ندارد... اگر من مطمئنم به وسیله ی بخت و شانس و احتمالات نامعلوم سبدم هر سال رشد می کند: بسم الله... از همین فردا باید تمام نمادهای نامعلوم سبدم را نگه دارم و در نمادهای نامعلوم هم خرید کنم... (به قول دوستان جاهل نسبت به خدا: توکل بر خدا... می خریم ببینیم چه می شود...)

ولی اگر روال کار این گونه نیست باید از همین فردا این جنبش را در خودم راه بیاندازم... که خرید تمام نمادهایی که برایم نامعلوم است را متوقف کنم و هرگز خرید نکنم مگر اینکه آن خرید کاملا برایم توجیه شده و محاسبه شده و منطقی به نگر برسد... و از این طرف هم بلافاصله تا نمادی در نگرم نامعلوم شد نسبت به فروش آن اقدام کنم.

به دست آوردن سود کار شانس نیست.
        نباید باشد.
        به دست آوردن سود از راه بخت، کار جایزه است. کار قمار است. (حالا به این کاری نداریم که قمارباز ها شکست می خورند یا پیروز می شوند... ولی) جایش اینجا نیست. جایش در قمارخانه است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب؛ شاخص قدرت نسبی یا همان RSI است.
          در چند ارسال بالاتر اگر اشتباه نکنم به RSI و CCI یک اشاره ای داشتم. (عنوانش را هم یادم است آموزشی گذاشته بودم.)
          نشانگر های قوی ای هستند...
          همه ی نشانگر ها قوی هستند...
          می دانید چیست؟ زیاد اینها مهم نیستند... البته مهم هستند ها... برخی ها هم بهتر و برخی هم بدتر هستند... ولی حرف من چیست؟.... به نگر من بیشتر از اینکه اینها مهم باشند خود ما هستیم که مهم هستیم...
          تفاوت اینها مثل تفاوت خودروها می ماند... یکی پرادو است و یکی پرایدو ... ولی من اگر رانندگی ام خوب نباشد با هر دو تا تصادف می کنم. اگر هم رانندگی ام خوب باشد یک مقدار پرادو از پرایدیو بهتر است. فقط در صورتی که بهترین راننده جهان باشم و در سطوح بالا در حال برگزاری مسابقه باشم آنجا است که تفاوت خودروها برایم بسیار مهم می شود.... و این برای ما حکم کسی را دارد که سالی 300 درصد دارد از بازار سود می گیرد و این 300 درصدش را می خواهد بکند 450 درصد...
          ولی برای من که به دنبال 100 درصد سود هستم همه ی اینها پاسخگو خواهند بود. اگر بتوانم ازشان به خوبی استفاده کنم.
          آقا محمد حسین اصلا من راستش دقت نکردم به اندیکاتور rsi الان دقت که کردم دیدم راس میگیدا!!! این اندیکاتور دقیقا همون فرمول rsi هست و حتی تغییری(من فک کردم شاید نرمش کردن یا اندیکاتور دیگه ای هم داخلش بکار بردن) هم توش ندادن

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

فک میکنم ولساپا موقع خرید باشه
            چون هم در تایم هفتگی هم در تایم روزانه اندیکاتورها در حالت اشباع فروش هستند و موقع خرید

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              فک میکنم ولساپا موقع خرید باشه
              چون هم در تایم هفتگی هم در تایم روزانه اندیکاتورها در حالت اشباع فروش هستند و موقع خرید
              سلام
              احسنت.
              خیلی نماد عالی ای است.

اما پرسشی که ما باید از خودمان بپرسیم این است:
              در چه تنظیماتی اشباع است؟؟؟
              و البته آیا هر اشباع بودنی خوب است؟
              و اینکه کدام نشانگر ها اشباع هستند؟
              =============
              اگر نشانگری که برای شما اشباع شده RSI14 است که من نگاه می کنم برای من اشباع نشده (البته چون RSI من دست ساز است شاید با مال شما متفاوت باشد.)
              اگر نشانگری که اشباع شده بختامدی است... که این مدت ها است اشباع شده! اصلا یکی از خوبی ها یا بدی هایی که اساتید و بزرگان دنیای بورس و فارکس به بختامدی می گیرند این است که سریع اشباع می شود و اشباع می ماند!
              اگر چیز دیگری است بفرمایید.

بعد اینکه در چه تنظیماتی؟ : اگر تنظیمات RSI14 است نسبت به دیدی که من از شما دارم یک مقدار بازه ی زمانی بزرگی انتخاب کرده اید (چون یادم است شما کوتاه مدت کار می کردید)

بعد اینکه شما اشباع را چند گرفته اید؟ من روی RSI14 خودم اشباع را -85 درصد در نگر می گیرم که می شود 20 یا 17 درصد معمولی.

در مورد اینکه آیا هر اشباعی خوب است؟ : به سابقه مراجعه کنید... مثلا همین ولساپا... اگر بخواهیم هر وقت RSI14 اش اشباع بود بخریم خیلی بد نتیجه می دهد...

اگر بعدا وقت شد یک مقدار بیشتر در این زمینه با هم گفتگو می کنیم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک چیزی تا یادم نرفته: آن نشانگر قرمز شما را من داشتم یک زمانی بررسی می کردم در تنظیمات 5 روزه اش خیلی خوب می شود... البته خیلی سریع می شود و باید با یک نشانگر دیگر ترکیب شود. البته آن نشانگر هم تقریبا همین RSI است!!! نمی دانم مقایسه کردید یا نه؟ فرمولشان که تقریبا یکی است!

بگذارید خودم اکنون مقایسه اش را نشان دهم:

این در دوره ی 5 روزه:
                (بالایی آر اس آی است و پایینی دیمارکر.)

این هم برای دوره ی 60 روزه:
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

این هم برای دوره 60 روزه:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خزامیا
                    ====

این شمع آخری یک مقدار کار را خراب کرد...
                    یک چیزی حدود دو سه روز زمان دارد... تو این دو سه روز باید خودش را نشان دهد... (البته باز به شمع ها و قدرتشان بستگی دارد... ای بسا اگر فردا -3 درصد بخورد کارش تمام شود! و یا برعکس اگر صف خرید شد دوباره احتمالا عالی می شود...) الان نامعلوم است. البته مقداری نامعلوم است و هنوز به جایی نرسیده که رهایش کنیم...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

رتکو
                      ===

این 5 شمع آخر خیلی خوب بوده...
                      آستانه زیانش مشخص است. (مشخص بود مشخص تر هم شد...)
                      اگر ظرف این هفته حجم خوبی برایش آمد (که در این صورت یک جورهایی مطمئن هستم صف خرید هم می شود) می توان به روند افزایشی مطمئن تر هم بود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خگستر
                        ====

امروز خوب بود.
                        حجم این هم مانند حجم کل بازار تقریبا دارد صفر می شود. که علامت بسیار عالی ای است!!!!
                        اکنون باید چند روز دوام بیاورد تا موج جدید از راه برسد و خودش را حسابی نشان دهد.
                        اکنون آستانه زیان به صورت دقیق 2690 است (خرید ما هم 2720 ریال است...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بمیلا نماد بسیار بنیادی ای است. اگر افت کرد حتما برای بلند مدت بخریم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام
                            احسنت.
                            خیلی نماد عالی ای است.

اما پرسشی که ما باید از خودمان بپرسیم این است:
                            در چه تنظیماتی اشباع است؟؟؟
                            و البته آیا هر اشباع بودنی خوب است؟
                            و اینکه کدام نشانگر ها اشباع هستند؟
                            =============
                            اگر نشانگری که برای شما اشباع شده RSI14 است که من نگاه می کنم برای من اشباع نشده (البته چون RSI من دست ساز است شاید با مال شما متفاوت باشد.)
                            اگر نشانگری که اشباع شده بختامدی است... که این مدت ها است اشباع شده! اصلا یکی از خوبی ها یا بدی هایی که اساتید و بزرگان دنیای بورس و فارکس به بختامدی می گیرند این است که سریع اشباع می شود و اشباع می ماند!
                            اگر چیز دیگری است بفرمایید.

بعد اینکه در چه تنظیماتی؟ : اگر تنظیمات RSI14 است نسبت به دیدی که من از شما دارم یک مقدار بازه ی زمانی بزرگی انتخاب کرده اید (چون یادم است شما کوتاه مدت کار می کردید)

بعد اینکه شما اشباع را چند گرفته اید؟ من روی RSI14 خودم اشباع را -85 درصد در نگر می گیرم که می شود 20 یا 17 درصد معمولی.

در مورد اینکه آیا هر اشباعی خوب است؟ : به سابقه مراجعه کنید... مثلا همین ولساپا... اگر بخواهیم هر وقت RSI14 اش اشباع بود بخریم خیلی بد نتیجه می دهد...

اگر بعدا وقت شد یک مقدار بیشتر در این زمینه با هم گفتگو می کنیم.

این نمودار هفتگی

و این هم نمودار روزانه ولساپا است.
                            منظور من در هر دو نمودار اشباع هر سه نشانگر هست هم در هفتگی و هم در روزانه
                            rsi برای من روی 15 تنظیم شده اس

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post

این نمودار هفتگی

و این هم نمودار روزانه ولساپا است.
                              منظور من در هر دو نمودار اشباع هر سه نشانگر هست هم در هفتگی و هم در روزانه
                              rsi برای من روی 15 تنظیم شده اس
                              سلام
                              بسیار عالی.
                              البته روزانه اش اشباع نیست ها! یکی پریروز اشباع بوده آن دو تای دیگر هم 6 میله پیش!
                              البته انصافا خیلی خیلی خیلی زیبا هر سه با هم در هفتگی اشباع شده اند و فوق العاده زیبا هم هستند. @};- @};- @};-
                              می دانید چیست؟ من تا حالا با هفتگی کار نکرده ام. /.:blushsmiley:./ به خاطر اینکه این برنامه ها بلد نیستند با تقویم شمسی کار کنند و از طرف دیگر من هم حوصله ندارم یک بار داده شمسی بگیرم و یک بار داده را با میلادی و بعد یک بار نمودارم را با حالت معمولی نگاه کنم و بعد یک بار هم بیایم نمودار را در میلادی جستجو کنم و و و زمان می برد...
                              یک بار آمدم یک برنامه بنویسم که در حالت معمولی (تقویم هجری شمسی) بتواند این کار را بکند که دیدیم زمان می خواهد و کارهای دیگر هم دارم و ... خلاصه اینکه حوصله ام سر رفت و از خیرش گذشتم... اکنون با دیدن این نمودار شما دوباره تشویق شدم بروم آن را احیا کنم... @};- @};- @};- (حالا با آن کیفیت که نشد نشد... ولی دست کم یک چیزی سمبل کنم که مثلا هر هفت میله روزانه را یک میله هفتگی بکند برود پی کارش :d)

شما چقدر با هفتگی ها کار کرده اید؟ تاخیر ندارند؟ پیشنهادهایشان به موقع است؟

یک پیشنهاد: به جای اینکه در حالت اشباع بودن را در نگر بگیرید می توانید حالت از اشباع خارج شدن را هم در نگر بگیرید... چون در همین هفتگی ولساپا مثلا... اکنون درون اشباع هست، ولی معلوم نیست کی از آن خارج شود و اگر دو میله دیگر در همین حال بماند یعنی دو هفته افت قیمت!!!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک حرکت روی خگستر زدند.
                                بلوک های خمحرکه و خمحور هم که جا به جا شد...
                                همین می تواند پتانسیل خوبی برای رشد گروه خودرویی باشد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X