کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم

کتوکا: برای اینکه رد شود حجم می‌خواهد. شمع امروزش مهم است.
    فاذر: شمع امروزش مهم است. احتمالا خوب شده.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نکته‌ی حقیقی حقوقی:
      امروز زکشت را نگاه کنید:

این آمار اشتباه است!
      قابل توجه برادرم.
      ما این را باید بخوانیم دعوای یک حقیقی و یک حقیقی دیگر. همین. باقی چند صد نفر در این ور و چند هزار نفر در آن ور کشک هستند! نباید بیاییم سرانه بگیریم! سرانه اشتباه است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

چالش:
        زکشت فرصت خرید است یا فرصت فروش؟؟؟؟
        تصویرش هم بگذارم: https://i.vgy.me/JUgew5.png
        امروز بزرگترین حجم عمرش را زده. خیلی زیاد. اکنون هم صف خرید است. تا فردا صبح هم زمان داریم به این چالش پاسخ دهیم. (فوق‌العاده چالش سختی است.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          چالش:
          امروز بزرگترین حجم عمرش را زده. خیلی زیاد. اکنون هم صف خرید است. تا فردا صبح هم زمان داریم به این چالش پاسخ دهیم. (فوق‌العاده چالش سختی است.)
          سقف قبلی را نمی زند./.:blushsmiley:./ رشدش کوتاه مدت است (مگر با جو بازار بالا بیاید (الکی بالا بیاد) )
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• محمد20
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 165

سلام محمد حسین جان
            ونوین رو یه بررسی کن
            حجم جالبی میخوره ببین دست پر زور داره میخره یا کم زور>:D<
            وساخت برا تسویه وام اتیش زده به مالش /:.ohno-smiley.:/

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط محمد20 پست شده است View Post
              سلام محمد حسین جان
              ونوین رو یه بررسی کن
              حجم جالبی میخوره ببین دست پر زور داره میخره یا کم زور>:D<
              وساخت برا تسویه وام اتیش زده به مالش /:.ohno-smiley.:/
              سلام. @};-
              خودش می‌فروشد یا اینکه وثیقه‌ای برایش می‌فروشند؟

در خبرها آمده بود که دیگر نمی‌خواهد (خرد خرد) بفروشد... پس چه شد؟ (اصلا مگر چقدر بدهی بالا آورده؟؟؟)
              من که امروز خریدم. باز هم دقیقه‌ی نود می‌خواستم به قصد نوسان کوتاه‌مدت بخرم که نشد.
              ============================
              ونوین
              ببینید... چون حجم خیلی زیاد است نمی‌توان در موردش قشنگ قضاوت کرد.
              حجم بالا معمولا بررسی را آسان می‌کند. ولی چون این دیگر خیلی خیلی زیاد است نمی‌توان کاری‌اش کرد. بررسی دوباره به روز بعد موکول می‌شود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• محمد20
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 165

سلام. @};-
                خودش می‌فروشد یا اینکه وثیقه‌ای برایش می‌فروشند؟

در خبرها آمده بود که دیگر نمی‌خواهد (خرد خرد) بفروشد... پس چه شد؟ (اصلا مگر چقدر بدهی بالا آورده؟؟؟)
                من که امروز خریدم. باز هم دقیقه‌ی نود می‌خواستم به قصد نوسان کوتاه‌مدت بخرم که نشد.
                ============================
                ونوین
                ببینید... چون حجم خیلی زیاد است نمی‌توان در موردش قشنگ قضاوت کرد.
                حجم بالا معمولا بررسی را آسان می‌کند. ولی چون این دیگر خیلی خیلی زیاد است نمی‌توان کاری‌اش کرد. بررسی دوباره به روز بعد موکول می‌شود.
                من بخاطر افت زیادش میخواستم بخرم
                ولی با این حجمای سنگین که دو روزه خورده دیگه بیخیالش شدم
                ایشالا سود خوبی کنی/:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

چالش:

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  سقف قبلی را نمی زند./.:blushsmiley:./ رشدش کوتاه مدت است (مگر با جو بازار بالا بیاید (الکی بالا بیاد) )
                  خوب... این جمله یک مقدار ابهام/ایهام دارد. /:.tonguesmiley:./ چون از اینجا تا سقفش ۴۰ درصد (حالا ۴۰ نه ۳۷ درصد... اصلا چون شمایید ۳۰ درصد) راه است!!!
                  حالا منظور شما این بود که این ۳۰ درصد را می‌تواند بزند؟ یا اصلا از فردا بر می‌گردد؟ یا بین این دو تا؟
                  =====================
                  من خودم خوش‌بینم به شرط اینکه فردا خراب نکند.
                  اگر فردا خراب نکند من گمان کنم یک موج عالی دیگر را آغاز کرده!
                  یعنی توانایی رسیدن به سقف را دارد (این حجم از ورود) و بعد بالاتر هم می‌تواند برود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

جناب سروش،
                    آیا ایده‌ای در این خصوص دارید:
                    چه زمانی در یک نماد حجم خوب می‌آید؟
                    (با این پرسش می‌خواهیم برویم (از دیدگاه روندبینی) به دیدگاه پیشبینی.)
                    برای نمونه یک نماد اکنون هست... بنیادش همان است، همه‌چیزش همان است که دیروز بود... چه می‌شود که یک باره یکی می‌آید سراغش و زیرش را می‌گیرد و حجم‌هایی به خودش می‌بیند که به عمرش ندیده بود؟

من، یک سفته‌باز یا یک سرمایه‌گذار بنیادی.

چه دلیلی دارد بیایم این را بخرم؟
                    چه چیزی را باید بفروشم که بیایم این را بخرم؟ (خارج از بورس چه؟ در بورس چه؟)
                    کی این کار را انجام دادم و چرا این را انتخاب کردم؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

خوب... این جمله یک مقدار ابهام/ایهام دارد. /:.tonguesmiley:./ چون از اینجا تا سقفش ۴۰ درصد (حالا ۴۰ نه ۳۷ درصد... اصلا چون شمایید ۳۰ درصد) راه است!!!
                      حالا منظور شما این بود که این ۳۰ درصد را می‌تواند بزند؟ یا اصلا از فردا بر می‌گردد؟ یا بین این دو تا؟
                      =====================
                      من خودم خوش‌بینم به شرط اینکه فردا خراب نکند.
                      اگر فردا خراب نکند من گمان کنم یک موج عالی دیگر را آغاز کرده!
                      یعنی توانایی رسیدن به سقف را دارد (این حجم از ورود) و بعد بالاتر هم می‌تواند برود.

سلام نظرم عوض شد بعد از اینکه خواندم کل شناور معامله شده

دیروز منظورم این بود که 15-20 درصد رشد میکنه و میریزد. (یعنی فقط نوسان گیرها خریده اند که بفروشند به افرادی که در سقف می خرند. و آینده ای ندارد ) ولی حالا که یکی اینجور جمعش کرده می تونه مثل شمواد بره تا بینهایت بقول خودتان
                      آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/25, 22:34.
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        چه خفن /:.mellowsmiley.:/ کل شناور یک روز

حقوقی عاقل باشد میگذارد حداقل 20 درصد بالاتر حقوقی احمق هم که نداریم شایدم غنوش بشه! تا حالا اینجوری نگاه نکرده بودم.
                        حقوقی این‌جوری نمی‌اندیشد.
                        کسی که مثلا بیست درصد از یک سهامی را دارد مانند ما به این نمی‌اندیشد که تا جای ممکن تلاش کند بالاتر بفروشد! (که مثلا خارج بشود!)
                        این را جناب درمییر هم به آن اشاره کرده بود. یادم باشد قرار می‌دهم.
                        اصلا بگذارید اکنون بگذارم و همین نوشته را هم در جستار کارگاه قرار بدهم.

Strong Hands
                        Strong hands are generally considered to be large well-financed
                        institutions that invest on the right side of the market. Knowing the
                        landscape intimately, these investors are confident, well informed,
                        tactical, and, above all, logical. Strong hands paddle with the tide of
                        the major trend, leaving the smaller swales for other investors while
                        they patiently await the big kahuna. Although many strong hands are
                        institutions, they do not have to be. Typically, strong hands are position investors not looking to—or even be able to—take quick profits
                        due to their massive size. Strong hands are interested in the big
                        money. This is an important point as these institutions are often so
                        large that their operations would significantly impact the stocks in
                        which they participated if special precautions were not employed.
                        When these “old turkeys” find a winner, they ride it and are not easily
                        shaken from their positions. As buy-and-hold investors, strong hands
                        generally hold positions until specific long-term targets are achieved
                        or until the underlying conditions begin to erode. When repositioning
                        their portfolios, these investors patiently work into and out of the
                        market, executing their meticulously planned tactics with stealth and
                        keeping the public largely unaware of their campaigns.

Now that I have introduced the major players, we move to the
                        important point—how each plays the game. Strong hands buy out of
                        an expectation of capital appreciation. Weak hands buy out of greed
                        and the fear of missing out on an opportunity. Weak hands sell from
                        the fear of losing capital. Strong hands sell to reinvest in better opportunities (which does not have to be other equities)
                        خلاصه اینکه حقوقی زمانی که ببیند قیمت منصفانه نیست (نمی‌گویم بنیادی یا بالای ارزش ذاتی) یواش یواش می‌فروشد.
                        و زمانی که ببیند قیمت مناسب است می‌خرد! یواش یواش!
                        نه می‌تواند خارج شود و نه وارد. تنها کاری که می‌تواند بکند این است که یواش یواش یک مقدار سبک یا سنگین کند. همین.

چرا یواش یواش؟
                        (این را هم جناب درمییر گفتند...)
                        برای اینکه اگر همه را همان اول بسم‌الله بفروشند دیگر خریدار می‌ترسد و پا پس می‌کشد...
                        مجبورند یواش یواش بفروشند که روزهای دیگر هم خریدار بیاید پای میز معامله...

پس:
                        برای حقوقی بیشتر از اینکه در کدام «قیمت» بهتر می‌تواند بفروشد این مطرح است که در کدام قیمتِ بالا «حجیم‌تر» می‌تواند بفروشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همراه هم دارد حجم می‌خورد.
                          اتفاقا چه حجم‌های میمون و مبارکی هم دارد می‌خورد.

ولی آخر اکنون؟ اکنون که بازار بزرگ پسند نیست!؟؟؟

در کل هم... اینکه مانند دلار است... بالای بزرگی ندارد و همواره بازار بورس از ارز بهتر است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

به نظرت سصوفی چطوره؟
                            تارگت 5000 تومن میدن واسشِ
                            الان 350 تومنه

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                              به نظرت سصوفی چطوره؟
                              تارگت 5000 تومن میدن واسشِ
                              الان 350 تومنه
                              سلام.
                              سصوفی باید حجم بخورد.
                              دقیقا همین‌جا.
                              دو سه برابر باید حجم بخورد.

البته اگر حقوقی نفروشد و صف خرید بالا برود می‌توان حجم نخوردنش را توجیه کرد.

مقاومتش ۴۵۰۰۰ ریال است.
                              اگر این مقاومت کنونی‌اش را (همین ۳۵۰۰۰ ریال که امروز دارد می‌شکند) بشکند (با حجم زیاد) گویا از آن ۴۵۰۰۰ ریال هم رد می‌شود چون این مقاومت از آن قوی‌تر است.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• محمد20
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 165

چالش:
                                سلام محمد حسین جان
                                به ریز معاملات زکشت تو ساعت۹:۱دیروز نگا کن /:.ohno-smiley.:/
                                خیلی جالبه
                                ببینم سیگنال خروجو میشه از این کدا گرفت یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X