کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : کارگاه حجم

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    چقدر خوب شد این را دیشب بررسی کردیم.
    اکنون تفسیر این شمع آخر، (شمع امروز که در تصویر بالا نیست و در زیر آمده (به رنگ قرمز)) چیست؟

اکنون این شمع به ما انرژی خوب می‌دهد یا بد؟
    (این را هم عرض کنم که شمع آخر پایانی‌اش منفی نیست. آخرینش منفی است. اگر پایانی را حساب کنیم شبیه دوجی می‌شود احتمالا.)

.
    .
    .
    .
    .
    .
    پاسخ خودم...
    خوب...
    بگذارید ببینیم چه داریم؟
    نخست حجم تقریبا اندازه‌ی دیروز است.
    دیگر اینکه...
    حجم مقاومت از حجم این دو شمع کمتر است. (هم از این کمتر است و هم از آن.)
    دیگر چه؟... دیگر اینکه...
    یک حمایت خوب آن پایین داریم. روی ۲۳۵۰ ریال.
    دیگر چه؟... دیگر اینکه امروز چرا شلش کردند؟ اگر خریدار زور داشت و اگر خریدار می‌خواست چرا همین امروز صف خریدش نکرد که با صف خرید (آخر وقت) فردا بازی تمام شود؟
    پس یا دوست نداشته یا زور نداشته!
    دیگر چه؟
    دیگر اینکه... کاملا مشخص است که روند داریم. دست دست پر زور است. از کجا این را می‌فهمم؟ از شمع پر زور روی ۲۳۵۰ ریال. حتی شمع‌های گذشته‌اش. (در تصویر هم گفته‌ام که) این حرکت کار دست پر زور بازار است. پس ما خوش‌بین هستیم به این نماد و احتمال قوی‌تر را روی این می‌گذاریم که بازیگر زور دارد. ولی بازی دارد. بازی دارد در می‌آورد.
    این بازی تا کجاست؟ یک احتمال این است که فردا تمام شود. احتمال دیگر این است که بگذارند تا حمایت بیاید پایین.
    پس:
    من روی ۲۳۵۰ ریال سفارش خرید می‌گذارم (الکی مثلا!) (مجازی!) (شاید هم واقعی!) یا زمان شکست مقاومت در ۲۶۰۰ ریال.
    (بعدا بررسی کنیم ببینیم چه می‌شود.)
    در مورد سهامی که بهشون خیلی خوش بین هستیم و اهداف بالایی دارن (مثلا همین فاراک که من خیلی خوش بینم به هدف قیمت ۴۰۰ تومن برسه در ۵ - ۶ ماه آینده) یه نکته مهم وجود داره.

حتما در هر روندی اصلاح مقطعی هم هست که معمولا این نقاط اصلاحی فرصت ورود و خروجه. کاش میشد یه تحقیق انجام داد که اگه شخصی با اون سهم سهام داری کنه بهتره یا نوسان گیری؟
    شاید خیلی سریع بگید سهامداری ولی تا وقتی علمی بررسی نشه نمیشه با قطعیت گفت کدوم روش به سود بیشتری میرسه.

هیچ وقت فرصت نشد همچین چیزی رو بررسی کنم چون معمولا پول نقدم رو سریع خرید میزنم رو یه سهم دیگه و پول رو نگه نمیدارم تا بعد از اصلاح سهم واردش شم.
    راستی اینم یه استراتژی دیگه که باید اینم یه بار بررسی کنم ببینم بین این ۳ تا استراتژی کدومش بهتره.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      در مورد سهامی که بهشون خیلی خوش بین هستیم و اهداف بالایی دارن (مثلا همین فاراک که من خیلی خوش بینم به هدف قیمت ۴۰۰ تومن برسه در ۵ - ۶ ماه آینده) یه نکته مهم وجود داره.

حتما در هر روندی اصلاح مقطعی هم هست که معمولا این نقاط اصلاحی فرصت ورود و خروجه. کاش میشد یه تحقیق انجام داد که اگه شخصی با اون سهم سهام داری کنه بهتره یا نوسان گیری؟
      شاید خیلی سریع بگید سهامداری ولی تا وقتی علمی بررسی نشه نمیشه با قطعیت گفت کدوم روش به سود بیشتری میرسه.

هیچ وقت فرصت نشد همچین چیزی رو بررسی کنم چون معمولا پول نقدم رو سریع خرید میزنم رو یه سهم دیگه و پول رو نگه نمیدارم تا بعد از اصلاح سهم واردش شم.
      راستی اینم یه استراتژی دیگه که باید اینم یه بار بررسی کنم ببینم بین این ۳ تا استراتژی کدومش بهتره.
      نقاط قوت و ضعف کوتاه‌مدت (۱)
      =================
      معلوم است: نوسان‌گیری.
      (در پرانتز: سهامداری و نوسان‌گیری... معنی ندارند. سهامداری هم یک جور نوسان‌گیری بلند مدت است!!!!! بهتر است بگوییم: کوتاه مدت یا بلند‌مدت؟)

البته یک امر کاملا نسبی است.
      به این بستگی دارد که شخص چقدر در کوتاه‌مدت هنر دارد و چقدر در بلند‌مدت.

ولی اگر یک نفر در هر دو خبره باشد (حالت ایده‌آل در هر دو) صد در صد کوتاه‌مدت سودهای چند برابری و یا حتی چند ده برابری می‌دهد. (ده تا سود ده درصد خیلی بیشتر از یک سود صد در صدی است. حدودا شصت درصد بیشتر است! اگر یک نفر توانایی داشته باشد و افت‌های این دوره‌ی صد در صدی را هم نداشته باشد و به جای یک سود ۱۰۰٪ بتواند ۱۲ تا سود ۱۰٪ ببرد می‌توان گفت اصلا آن بلند مدت به درد نمی‌خورد. این دو برابر آن است.)

و از سوی دیگر به این بستگی دارد که شرایط بازار چقدر ایده‌آل باشد. آیا نمادهای بازار این اجازه را به ما می‌دهند که هر روز با فلان درصد از سرمایه‌مان به یک نماد وارد شویم یا از آن خارج شویم؟

پس همه‌اش بستگی به شرایط (شرایط خود فرد و شرایط محیط) دارد. شخص به شخص و بازار به بازار این پاسخ می‌تواند متفاوت باشد.

در بلند مدت آدم آسان‌تر می‌تواند سرمایه را وارد و خارج کند. دستش در انتخاب نماد بازتر می‌شود. بررسی‌هایش بیشتر می‌شود. تمرکزش بیشتر می‌شود. خطایش کمتر می‌شود. احساساتش کمتر دخالت می‌کنند. تمرکز در کوتاه‌مدت نسبت به بلند مدت خیلی کمتر است. این می‌شود که به جای اینکه خیلی‌ها بیایند نوسان بگیرند، نوسان آنها را می‌گیرد! /.:biggrinsmiley.:/
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

معلوم است: نوسان‌گیری.
        (در پرانتز: سهامداری و نوسان‌گیری... معنی ندارند. سهامداری هم یک جور نوسان‌گیری بلند مدت است!!!!! بهتر است بگوییم: کوتاه مدت یا بلند‌مدت؟)

البته یک امر کاملا نسبی است.
        به این بستگی دارد که شخص چقدر در کوتاه‌مدت هنر دارد و چقدر در بلند‌مدت.

ولی اگر یک نفر در هر دو خبره باشد (حالت ایده‌آل در هر دو) صد در صد کوتاه‌مدت سودهای چند برابری و یا حتی چند ده برابری می‌دهد. (ده تا سود ده درصد خیلی بیشتر از یک سود صد در صدی است. حدودا شصت درصد بیشتر است! اگر یک نفر توانایی داشته باشد و افت‌های این دوره‌ی صد در صدی را هم نداشته باشد و به جای یک سود ۱۰۰٪ بتواند ۱۲ تا سود ۱۰٪ ببرد می‌توان گفت اصلا آن بلند مدت به درد نمی‌خورد. این دو برابر آن است.)

و از سوی دیگر به این بستگی دارد که شرایط بازار چقدر ایده‌آل باشد. آیا نمادهای بازار این اجازه را به ما می‌دهند که هر روز با فلان درصد از سرمایه‌مان به یک نماد وارد شویم یا از آن خارج شویم؟

پس همه‌اش بستگی به شرایط (شرایط خود فرد و شرایط محیط) دارد. شخص به شخص و بازار به بازار این پاسخ می‌تواند متفاوت باشد.

در بلند مدت آدم آسان‌تر می‌تواند سرمایه را وارد و خارج کند. دستش در انتخاب نماد بازتر می‌شود. بررسی‌هایش بیشتر می‌شود. تمرکزش بیشتر می‌شود. خطایش کمتر می‌شود. احساساتش کمتر دخالت می‌کنند. تمرکز در کوتاه‌مدت نسبت به بلند مدت خیلی کمتر است. این می‌شود که به جای اینکه خیلی‌ها بیایند نوسان بگیرند، نوسان آنها را می‌گیرد! /.:biggrinsmiley.:/
        پس فارغ از اینکه چقد مهارت داریم استراتژی درست تلاش برای نوسان گیری هست چه بسا در ابتدای کار مهارت ما کم باشه و سودمون از سهامداری بلند مدت کمتر اما استراتژی اینه که بتونیم به مرور دانش و تجربه خودمون رو تو نوسان گیری بالاتر ببریم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          پس فارغ از اینکه چقد مهارت داریم استراتژی درست تلاش برای نوسان گیری هست چه بسا در ابتدای کار مهارت ما کم باشه و سودمون از سهامداری بلند مدت کمتر اما استراتژی اینه که بتونیم به مرور دانش و تجربه خودمون رو تو نوسان گیری بالاتر ببریم.
          نقاط قوت و ضعف کوتاه‌مدت (۲)
          =================
          دقیقا.
          هرچند همان‌گونه که گفتم در حالت ایده‌آل کوتاه‌مدت به مراااااااااتب بهتر از بلند مدت است...
          ولی همان‌گونه که گفتم سخت‌تر است. آن‌قدر که هم آدم اذیت می‌شود و هم عموم انسان‌ها بهتر می‌توانند از بلند مدت سود در بیاورند تا کوتاه‌مدت (خبره و غیر خبره را نمی‌گویم. هر کدام را با خودش دارم مقایسه می‌کنم.)
          برای نمونه: «مدیریت سرمایه» در بلند مدت می‌تواند روی پنج نماد باشد. پیشنهادهای خرید و فروش روی هر نماد هم خیلی کم می‌شوند. ولی در کوتاه‌مدت شما نمی‌توانی با ۲۰ درصد پولت به هر نمادی وارد شوی! خیلی جاها بیش از یک یا حتی نیم‌درصد سرمایه نمی‌تواند وارد شود! (حالا کمتر را نمی‌گویم.) البته خوش‌بختانه این موضوع با توجه به اینکه در کوتاه‌مدت پیشنهادهای خرید خیلی بیشتر هستند جبران می‌شوند. ولی یک چالش (نمی‌گویم مشکل، یک چالش) جدید به وجود می‌آید. اینکه در سبد شما همواره شمار بسیــــــــــار زیادی نماد باید وجود داشته باشد.
          هم مدیریت این نمادها سخت می‌شود. (هر روز باید به آنها سر بزنید و ببینید زمان فروششان شده یا نه.)
          و هم اینکه خودشان چون کوتاه‌مدت هستند تندتر زمان خرید و فروششان سر می‌رسد.
          این می‌شود که به صورت نمایی (تصاعدی) حجم کار بالا می‌رود.
          حجم کار بالا علاوه بر تنش (Stress) و خستگی، در انسان می‌تواند باعث بروز خطا شود.
          (در پرانتز: تمام این مسائل با مکانیزه شدن کامل خرید و فروش (یعنی برنامه‌نویسی و Algorithm Trading) به صورت کامل برطرف می‌شود!) (پس می‌توان گفت در آینده کوتاه‌مدت به صورت کامل جای بلند مدت را می‌تواند بگیرد. و از هر نگر برتری دارد.)

یک سری چیزهای دیگر هم هست... من چون خیلی کوتاه‌مدت کار کرده‌ام دقیقا می‌دانم چه دارم می‌گویم... از کتاب مطلب در نیاورده‌ام... اینها را با گوشت و پوستم لمس کرده‌ام...
          مثلا اینکه در کوتاه مدت بحث مالیات و کارمزد کارگزاری‌ها حیاتی می‌شود... (شما در ایران با دید بلندمدت، یعنی مثلا به دید سود صد درصدی، با زیان ۱٫۵ درصدی کار خودتان را آغاز می‌کنید. ولی اگر حسابی کوتاه‌مدت بشوید، یعنی بازه‌های پنج درصدی، این ۱٫۵ درصد می‌شود ۳۰ درصد! شما هر بار از منفی سی درصد زیان کار خودتان را آغاز می‌کنید... حالا آیا می‌توان از پس این چالش برآمد؟)
          یا اینکه در کوتاه‌مدت شکاف بین سفارش‌های خرید و سفارش‌های فروش حیاتی می‌شود!
          و...

===============================

در اصل توسط mortezam83 پست شده است View Post
          فرابورس امروز نزدیک ۶۰ میلیون روی ۱۸۰۰ تومن حجم خورده
          چه خبره؟؟؟
          خوب!
          این چیزی است که دقیقا «ما» در «همین» جستار عهده‌دارش هستیم! (تخصص ماست عزیز، بسپرش به ما...) :->:->:->
          در نوشته‌ی بعدی برویم سراغ فرابورس و ببینیم می‌توانیم سر از اسرار و رموزش در بیارویم یا نه؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فرابورس
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

چالش: وصنا - زمان حال.
              (خیلی سخت است... من که نمی توانم پیشبینی کنم. اگر اصلاح کند و بعد دوباره رشد کند و این قیمت را دوباره بزند می‌شود یک چیزی گفت... ولی اکنون؟)
              پی‌نوشت: بروم ببینم خوابم می‌برد... /:.hmmsmiley.:/

چالش‌های دیگر: زقیام - وسکاب - غفارس - حپارسا - دشیری و ...
              وصنا
              باز هم امروز حالت چالشي دارد

با توجه به حجم فوق العاده بالا
              احتمال افت دارد بيشتر مي‌شود
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فجر (دیروز)
                فجر
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

غنوش
                  ====
                  سلام.
                  احسنت.

ولی یک مقدار صبر کنیم. من می‌گویم معلوم نیست دست پر زور چه گفته باشد.

ببینید...
                  ۱- بازار امروز و دیروز منفی بود. این بدبخت باید هم حجم بخورد.
                  ۲- این پایانی‌اش مثبت است!!! (در این روز تلخ تر از تلخ.)
                  ۳- حجم‌های این روزها باید با حجم‌های هفت هفت نود و هشت مقایسه شود. و حتی بیشتر! حجم آن روز و روزهای پس از آن!
                  ۴- سیزدهم همین ماه هم یک حجم زیاد خورده و باز رفته بالا. حتی بیشتر از حجم این‌روزها.

من هیچ وقت از این نخریده‌ام و نخواهم خرید. ولی این چهار مورد احساس خوبی به من منتقل می‌کند. به خصوص پایانی‌اش که منفی پنج نخورده.
                  اگر بخواهم چیزی بگویم می‌گویم ۷۰ درصد احتمال رشد دارد و ۳۰ درصد احتمال ریزش. (ولی چون خطرش خیلی بالاست و به خاطر قوانین شاپور و رشد زیاد می‌تواند چندین روز در صف فروش گیر کند اصلا به خریدش نمی‌اندیشم.)

پی‌نوشت: غنوش را به جز با این روش‌ها نمی‌شود بررسی نموداری انجام داد. یعنی هرچقدر هم خط بکشی به آن بالا نمی‌رسد. هر نشانگری باشد مدت‌هاست که اشباع است. خوب است که داریم از این روش استفاده می‌کنیم. برای این جور نمادها خوب است.

پی‌نوشت: زکشت هم مانند همین بود. ولی کله‌پا شد. اتفاقا من در مورد آن هم بررسی داشتم و گفتم که احتمالا کله‌پا می‌شود. ولی همچنان به آن خوش‌بین هستم و گذاشته‌ام‌اش تو دیده‌بان که شاید زمانی که برگشت از آن بخرم! (البته من دل و جرات خرید در بالا را ندارم... ولی دوست دارم بالاخره در دیده‌بانم باشد. برای کسب تجربه عالـــــــــــی است.)
                  غنوش
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

اوان.
                    اوان
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

زکشت
                      =====
                      تصویرش: https://i.vgy.me/RGRYXx.png چیز خاصی ندارد. فقط اینکه امروز حقوقی ۱۰۰ هزارتا خرید. دیروز هم ۳۰۰ هزارتا خریده بود. در تصویر نشان داده شده که نخستین حمایتش ۴۳۰۰۰ ریال است. احتمال برگشتش هست. برنگشت حمایت بعدی یکباره می‌رود روی ۲۶۰۰۰ ریال! :O (البته این وسط یک نیمچه-مختصر حمایتی هم روی ۳۵۰۰ ریال دارد که زیاد پررنگ نیست.)
                      چیزی که نشانه‌ی برگشت می‌تواند باشد حجم بالای ۲۰۰ میلیارد ریال است.

لخانه
                      ===
                      حجمش را نزد پس همچنان ناآشکار است. منتظریم حجم بزند تا بررسی‌اش کنیم.

اوان
                      ==
                      حجم زنده ولی با صف خریدش حساب کنیم هنوز بازیگر پشتش هست. فردا پس‌فردا حجم‌هایش آغاز می‌شود و معلوم می‌شود چند مرده حلاج است. (باز هم می‌گویم من ندارم. صرفا دارم بررسی می‌کنم.)

خرینگ
                      ===
                      (در پرانتز: یادم باشد خدیزل را هم بررسی کنم.)
                      نتوانست روند ثبت کند. داستان: چرا کسی که دو روز پیش خرید انجام داده بود امروز و دیروز سنگین خرید نکرد؟ هرچند خرید کرد ولی سنگین نبود. چرا؟ چرا پیش‌تر مخالف گروه خودرویی یا بالاتر از آنها حرکت می‌کرد ولی امروز از آنها مقدار زیادی پیروی می‌کرد؟ پس احتمال دارد این چند روز که بازار آن را بالا می‌برده با دست کم زور داشته بالا می‌برده و حجم ۲۲ میلیارد ریالی که پریروز ثبت کرده خرید پر زور نبوده باشد بلکه فروش پر زور بوده باشد. ولی دست کم زور آیا خلاف جهت گروه می‌تواند یک نماد را حرکت دهد؟ یا هماهنگ با بازار است (منفعل است)؟
                      سناریو: شوک نخست را وارد کرده‌اند و ولش کرده‌اند ببینند چگونه بازخورد می‌گیرند و حالا بعدها دوباره بزنند زیرش. اگر این‌گونه باشد در کوتاه‌مدت چیزی ندارد.

خساپا
                      ===
                      چیز خاصی ندارد. در یک محدوده گیر افتاده. ۲۰۲۰ تا ۲۲۰۰ ریال. امروز هم کار خاصی نکرد. (این را می‌گذارم کنار. و دیگر هر روز بررسی نمی‌کنم.)

خودرو
                      ====
                      یک حجم خیلی جالب امروز زد. ولی معلوم نیست این حجم خوب است یا بد؟
                      اگر به رنگ شمع توجه کنیم یک حجم بد است. اگر بگوییم پایان یک روند با دست کم زور از ۸۵۰۰ ریال است یک حجم خوب است. کدام درست است؟ خیلی سخت است. حالت چالشی شد. (خگستر را هم دارم نگاه می‌کنم به عنون آتی‌خودرو. خگستر هم عینا همین خل و چل بازی‌ها را در حجم خودش دارد.)
                      احتمال بزرگتر این است که یکی دو روز استراحت کنند و راه بیافتند.
                      خودرو: رهاست. پيشنهاد خريد نمي‌شود.
                      خساپا: رهاست. پيشنهاد خريد نمي‌شود.فعلا خبري نيست.
                      خرینگ: نامعلوم.
                      لخانه: دو روز دیگر به مقاومت به ارزش 15 ميليارد ريال و نيم ميليون سهم می‌رسد و آنجا حجم می‌زند و معلوم می‌شود که اهل رشد است یا افت. بیشتر خوش‌بین هستیم. که حتی اگر بازی در بیاورد احتمال دارد که از پس این مقاومت بر بیاید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

پی‌نوشت: این جستار را دوست دارم. خیلی. هر چند یک مقدار برکتش کم شده ولی همچنان دوستش دارم.
                        پی‌نوشت: نمی‌دانم چرا در تصویر بالا و چند تصویر دیگر رنگ حجم‌های آبی یکی در میان کم‌رنگ و پررنگ شده؟ (کلا سه رنگ دارد: آبی و قرمز و سبز ولی آبی‌ها خودشان چند رنگ شده‌اند.) در نرم‌افزار این‌گونه نیتس ولی زمانی که عکس می‌گیرم ازش می‌گذارم اینجا این‌گونه می‌شود.
                        دارم جستار را مرور می‌کنم.
                        باز هم خیلی این جستار را دوست دارم.
                        در گذشته نمی‌دانستم این‌قدر از کارگاه خوشم می‌آید...
                        از زمان کارگاه اصلی فهمیدم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای امروز:
                          بترانس: سرش به سنگ خورده و توان عبور از ۸۰۰۰ و ۸۲۰۰۰ ریال را فعلا ندارد. احتمال یک افت متوسط و بدون فشار. بیشتر اصلاح زمانی.
                          ارفع: منتظر ورود بازيگر است و فعلا خبري در نماد نيست.
                          شاخص کل: مورد خاصي ندارد و معلوم نيست دقيقا چه مي‌کند.
                          کخاک: دقيق مشخص نيست به شمع بعدي هم احتياج است ولي به نگر مي‌رسد که فعلا خريدار کم آورده و دست پر زور رفته سمت فروشنده‌ها
                          مفاخر: يک حجم عالي زده. در گذشته هم يک شمع خوب ديگر داشته. احتمالا روند آغاز شده. نخستين مانع 10250 ريال است که. خيلي سنگين است و احتمالا آنجا بازي داشته باشيم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

وکار

ویرایش: این حجمش را نگاه کردم. برای بلوک بوده. زیاد معتبر نیست. البته به شمع امروز وابسته است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

میخوام یه مطلب در مورد حجم معاملات بزارم این نکته ماحصل چندین سال تجربه شخصی هست.

اولا اینکه من از روی نمودار هیچ سهمی رو نمیتونم تحلیل کنم، نمودار فقط برای تعیین حدود حمایتی و مقاومتی استاتیک ازش استفاده میکنم فقط همین.

من تا سهمی رو ۲۴ ساعته و هر لحظه معاملاتش رو نگاه نکنم نمیتونم در موردش قضاوتی داشته باشم واسه همین نهایت بتونم روی ۲ تا سهم تمرکز کنم که معمولا هم بعد چند روز تمرکزم بهم میریزه تک سهم میشم.

امروز در شروع بازار نحوه معاملات فاراک منو شگفت زده کرد و حسرت بسیار خوردم از اینکه چرا فروختمش. اما در پایان بازار نحوه معاملات ولساپا بیشتر هیجان زدم کرد و خوشحال از اینکه سهام رو تبدیل به ولساپا کردم.

امروز ولساپا حجم خوبی خورد با فروش با حجم بالای حقوقی، اما تا معاملات رو لحظه به لحظه دنبال نکرده باشید متوجه نمیشید این حجمی که خورده فرصت خرید بوده یا فروش. امکان نداره از روی نمودار بشه متوجه این موضوع شد.

پیشنهاد من برای تازه واردا اگه این تاپیک رو دنبال میکنن اینه که تمرکزتون رو از روی تحلیل نمودار وردارید و روی تحلیل تابلو معاملات قرار بدید، اگه وقت ندارید سهام سبدتون رو لحظه به لحظه دنبال کنید بدون شک در ادامه بازار تا سال های سال از سود خبری نخواهد بود.

و مورد بعدی اینکه اگه از روی دست دیگران و مشورت با دیگران خرید و فروش میکنید بدون شک بخشی از اصل سرمایتون رو طی سالهای آینده در بورس از دست خواهید داد.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

فرابورس

سلام آقا محمد حسین بسیار عالیست این تاپیک (جستار ؟ کارگاه ؟) بلی بسیار عالی هست این کارگاه مخصوصا که قیمت و داستان آینده سهم در می آید ( یکجورایی مدیریت امیدواری و یاس ..... امید و یاس الکی تبدیل به امید و یاس اشکار و واقعی می شود.)

فرابورس امروز چه کرد ؟

از بازار غافل بودم بخاطر اتفاقی که صبح برایم افتاد و ارامش نداشتم ، الحمدلله رب العالمین ، دل ها با یاد خدا ارام می گیرند و خوشبختانه مالک یوم الدین خودش هست

شاخص هم وزن بزودی رکورد های خیلی خوبی بنظرم خواهد زد و اصلا فرصت نوسان گیری نیست و سهامداری تا وقتی ارزش معاملات خرد بالای 1200 میلیارد هست بهترین کار است.
                                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/24, 15:44.
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X