کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : کارگاه حجم

تصویر زیر درست هست؟

(البته کندل های سبز رعنا و خوش قد و بالا نیستن

الان داشتم بررسی می کردم ی نکته ی دیگه ای هم دیدم : جدا از حجم زیاد و رعنا بودن ، نباید بالاترین نقطه چند وقت اخیر باشه ، هرچه که فاصلش تا نقطه ای که ازش بالاتره کمتر باشه شانس موفقیتش بیشتر
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/13, 18:16.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است
      وقت ندارم.
      ولی خرینگ هم انگار خوب کار کرده.
      این نوشته را شب تکمیل می‌کنم.
      نماد ولملت را بررسی کنیم

.
      .
      .
      .
      .
      ..

.
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/13, 21:29.
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        خرینگ امروز یک حجم زیاد زد.
        آیا این آغاز روند افزایشی بوده یا پایان آن؟
        آیا دست پر زور داشت می‌خرید یا داشت می‌فروخت؟ (بهتر است بپرسیم: بازار داشت پر زور می‌خرید یا پر زور می‌فروخت؟)
        خرینگ - ادامه
        ========
        نکات:
        حجم‌ها عجیب است. {۱}
        ۱- انگار موج پیشین جنبشی نبوده.
        ۲- و اینکه نمی‌توانم در آن یک حجم مبنا پیدا کنم. نه یکی نه دو تا... هفت هشت ده تا شمع هستند. کدام را بگیریم و داستان‌مان را پیرامون آن بسازیم؟
        ۳- امروز حجم نخورد. حالا نمی‌دانم به‌خاطر نبود خریدار بود یا نبود فروشنده. احساس می‌کنم خریدار بود ولی منتظر فروشنده بود که فروشنده هم خودش را تمام و کمال ظاهر نکرد. این یک مقدار کار را سخت می‌کند... ببینید... اگر صف خرید بود یک چیزی... ولی صف خرید هم نیست. باید حجم بیشتر می‌خورد. نخورده. حجم کم هم نخورده. اکنون نمی‌دانیم خریدار به اندازه‌ی ۶-۷ میلیون حجم، (۴۰ میلیارد ریال حجم) پول دارد یا نه؟ حاضر است خرج کند یا نه؟ فروشنده خودش را نشان داده یا نه؟

نمودارش را ببینیم:

۴- چند ناحیه را مشخص کرده‌ام... از یکی جستی ملخک... ولی دومی و سومی مانده. فردا و پس‌فردا باید خودش را دیگر کامل نشان دهد. برای ما بسیار خوب است. دقیق می‌فهمیم که خریدار می‌آید پشتش یا جا خالی می‌کند. در مقاومت بسیار مهم بعدی که روی ۵۶۰۰ ریال است قشنگ این نمودار و این خریدار آزموده می‌شوند.

پس پیشبینی‌مان را این‌گونه پیش می‌بریم. احتمالا فردا هم اوضاع گل و بلبل باشد و فروشنده نباشد و خریدار هم خودش را نشان ندهد. ولی روز بعدش حسابی یک درگیری شدید به وجود خواهد آمد که آنجا خریدار خودش را ثابت خواهد کرد و حجم بالای ۴۰ میلیارد ریال در روز را از این نماد می‌بینیم و می‌فهمیم که یک روند آغاز شده است. و پس از آن هم دیگر تا ۶۵۰۰ ریال راه باز است برای افزایش. که این احتمالا مصادف می‌شود با رشد خودرویی‌ها...

۵- آهان... نکته‌ی دیگر که در نمودار نشان داده نمی‌شود (هرچند غیرمستقیم منعکس شده است) این است که امروز وضع بازار و گروه خودرویی چگونه بوده است. امروز گروه خودرویی منفی و متعادل بودند. می‌شود گفت خرینگ در بین آنها جزء تک و توک نمادهای مثبت (مثبت بالای ۱ - ۱٫۵ درصد بود) من چند بار امروز گروه خودرویی را نگاه کردم. خبری از رهبرها (خپارس و خودرو و خساپا) نبود و شهر که بدون کلانتر باشد قورباغه هفت‌تیرکش می‌شود. (هفت‌تیرکش: خرینگ و خزامیا و خگستر). خوب اینکه در این روز فروشنده کم بوده یک مقدار ما را به مثبت اندیشیدن بیشتر متمایل می‌کند. چگونه بوده که در این روز همین‌جور خرینگ مثبت می‌خورد و آن بالا بازی‌اش می‌دادند و خبری از فروشنده‌ی گردن‌کلفت نبود؟ که بفروشد تا صفر تابلو و یا حجم ثبت کند؟ این پیشبینی ما را قوی‌تر می‌کند.

============================
        پانویس:
        {۱} اصلا این را می‌گویم خیلی حال می‌کنم... آدم احساس می‌کند رفته داخل کتاب آگاتاکریستی... موضوع اصلا جنایی می‌شود... شم کاراگاهی آدم گل می‌کند... فقط کافی است بگویی فلان چیز خیلی عجیب بود. (شبیه اینکه تو فیلم زمانی که زنگ می‌زنند می‌گویند یعنی که می‌تواند باشد این موقع شب؟؟؟؟)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          سلام آقا محمد حسین عزیز
          میشه 2-4 را بیشتر (ساده تر ) توضیح بدهید ؟
          و اینکه مشخصه ی حجمی خوب چیست ؟
          و اینکه کجاها خطا می دهد این حجم خوب ؟ هر جا خریدار قوی باشد و حجم خوب باشد ، حتما داستانی هست ؟

بنظرم کارگاه حجم هم از همان مطلب های شماس که چند ماه بعد تازه میفهم چه شاهکاری بود ، هر بار که می رم عقب و دوباره میام جلو نکات جالب تری متوجه میشم (شاید باید از پست آخر رو به عقب خواند مطالب تاپیک رو اگر سخت باشه برای سایر دوستان هم )
          سلام.
          در مورد آن مورد ۴ و ۲ (دو که پیش‌تر گفته بودم.) امروز ششصد هزارتا حجم زده بود و یک میلیون و نیم هم صف داشت. همین‌جوری به ششصد هزارتا حجم نگاه می‌کردی کم بود. ولی اگر آن حجم صفش را هم جزء قدرت خریدار حساب کنی... در این صورت... عالی! فوق العاده می‌شد. {۱}
          =========
          بسمه‌تعالی، حجم خوب است. حجم کلا خوب است. مشخصه ندارد.
          چون بازار ما یک طرفه است تقریبا بیشتر موارد حجم خوب است.
          حجم را ما این‌گونه می‌خوانیم: زور خریدار. (زور Short کننده‌ها نیست.)
          بار دیگر: زیاد ما چیزی به نام زور فروشنده نداریم. (هرچند ممکن است این را بگوییم. ولی کمتر آن چیزی که در Short کردن مشاهده می‌شود را ما داریم در بورس.) پس بازار را باید این‌گونه بخوانیم: نیرو و حرکت در جهت خریداران و اصطکاک و مقاومت (و نه نیرو) در جهت فروشنده‌ها.
          بار دیگر: قضیه این است که خریدار چقدر زور می‌زند و اینجا چقدر مقاومت وجود دارد و آیا از پس این مقاومت و اصطکاک بر می‌آید یا نه؟ این فواره تا کجا زور دارد و بالا می‌رود؟ (قضیه زیاد تقابل طرفین نیست. حتی اگر این را بگوییم.)
          به نگر من.
          =========================
          دقیقا.
          گمان کنم حتما (دست‌کم اکنون) باید داستانی فهمید کدام خوب است. {۲}
          لطف دارید. و البته جالب اینجاست که من خودم هم با مرور بیشتر برداشت می‌کنم! می‌بینم خیلی چیزها که گفته شده (نتیجه‌گیری شده) را نمی‌دانم!
          پانویس:
          {۱} کاش این را هم سازمان بورس می‌داد... تو را به خدا نگاه کن... یک قانون من‌درآوردی عاقلانه (!) از خودشان در آوردند که حالا هی برای درست کردن آن قوانین عاقلانه‌ی بیشتر نیاز است... از قانون نوسان رسیدند به صف‌نشینی از صف‌نشینی به => هر که زودتر کلیک کند گلش را می‌خورد! => حجم مبنا => رفع گره! =>بستن نمادهایی که چند روز صف بوده‌اند و و و . این هم یک مشکل دیگر... حجم ۲ میلیونی پانصدهزارتا ثبت می‌شود. بگذریم.
          {۲} نمی‌دانم نوشته‌ی جناب نوام را دیدید؟ (این جناب نوام همیشه برای من پر خیر و برکت بوده. خدا حفظش کند و روزی‌اش را بیافزاید.) از یک بنده خدایی نقل قول می‌کرد که قدیمی کار بود و می‌گفت در گذشته ما فقط همین داستان‌ها را خرید و فروش می‌کردیم... (البته او منظورش یک داستان دیگر بود ولی به این کار ما هم خیلی می‌خورد.) ما باید داستان را خرید و فروش کنیم. اکنون مثلا خیلی داستان افزایش سرمایه‌ها روی رونق است... و البته باید مراقب این هم باشیم که داستان‌ها کدام واقعی هستند و کدام تقلبی و اگر وارد داستان تقلبی شدیم نه بخشی از تقلب‌کار بشویم و نه احمق آخر بشویم! /:.tonguesmiley:./laughingsmiley
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

تصویر زیر درست هست؟

(البته کندل های سبز رعنا و خوش قد و بالا نیستن

الان داشتم بررسی می کردم ی نکته ی دیگه ای هم دیدم : جدا از حجم زیاد و رعنا بودن ، نباید بالاترین نقطه چند وقت اخیر باشه ، هرچه که فاصلش تا نقطه ای که ازش بالاتره کمتر باشه شانس موفقیتش بیشتر
            بلی... یک چیزهایی هست فقط با تمرین به دست می‌آید.
            اکنون این که شما گفتید چیز درستی است. نسبتا درست است. چرا نسبتا؟ برای اینکه بگیر نگیر دارد. بگیر نگیرش کجاهاست؟ دقیقا نمی‌دانم... ولی مثلا در همین شکل بالا نگاه کنیم روزهایی بوده که بالاترین باشد و حجم هم خورده باشد و بعدش افتی هم نداشته باشیم!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نماد ولملت را بررسی کنیم

.
              عالی.
              عالی بود. عالی.
              اگر نام (نماد) را می‌پوشاندید و قیمت را هم می‌پوشاندید و ادامه‌اش را نمی‌گذاشتید و صرفا همین تصویر بالا را قرار می‌دادید... من گمان کنم می‌گفتم حاضرم بخرم.
              البته:
              ۱- روز بعدش شمع قرمزی زد... که واقعا شاید می‌توانست مرا به فروش متقاعد کند ولی:
              ۲- روز بعدش احتمالا یک روز خاص بوده! این را از شیوه‌ی بالا پایین شدن روی نمودار می‌توانم حس کنم. بدون اینکه به کدال مراجعه کنم! به خاطر اینکه:
              ۳- روز بعدش یک افت مسخره داریم. یک شکاف قیمتی. این به احتمال بسیار بسیار بسیار بسیار قوی افزایش سرمایه یا سود نقدی بوده و آن شمع قرمز هم به خاطر آن ثبت شده که یک عده برای بلوکه نشدن پولشان فرار کرده‌اند {۱}
              ۴- پس احتمالا آن افت هم رشد بوده. امکان دارد رشد خوبی هم بوده باشد. در کل هم در کوتاه‌مدت جواب داده و هم در بلند مدت. ولی یک چیزی... بلند مدت را نباید نگاه می‌کردیم... فعلا این بررسی‌ها برای کوتاه‌مدت بوده... شاید بررسی بلند مدت مستلزم بررسی حجم بلند مدت (شمع‌های ماهانه مثلا) باشد.

===========================
              پانویس:
              {۱} من همیشه این کار را می‌کنم. از زمانی که چند بار نمادهایی که به بهانه‌ی مجمع را بستند و دیگر باز نکردند و از زمانی که دیدم هرچقدر سود می‌دهند همان را (حتی کمتر) باید نسیه پس بگیری و از زمانی که دیدم برخی اوقات افزایش سرمایه قیمت سهم را در کل می‌تواند کاهش دهد، تصمیم گرفتم تا جای ممکن مجمع شرکت نکنم. فقط یک مقدار کم نگه دارم و بیشترش را بفروشم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یکی از دلایلی که به حجم علاقه داریم چیست؟ برای اینکه واقعی است.
                مانند قیمت.
                در حقیقت مکمل قیمت است.
                قیمت هم چیز واقعی‌ای است. قیمت یعنی اینکه در یک جایی خریدار و فروشنده توافق کرده‌اند و داد و ستدشان را بسته‌اند و تمام شده رفته پی کارش. این حرف (خبر) نیست که بعدا تکذیب شود.
                حجم هم همین است.
                البته شاید قیمت یک جاهایی کمتر واقعی بشود!!!
                در آنجاها حجم می‌آید قیمت را واقعی می‌کند.
                مثلا چه؟ مثلا یک جایی قیمت همین‌جور بالا می‌رود... ما نمی‌دانیم خریدار پشتش هست یا نه؟ ولی زمانی که به حجم نگاه می‌کنیم می‌بینیم فلان‌جا خریدار با قدرت پشتش هست و دارد واقعا خرج می‌کند! (در نمودار قیمت نمی‌توان فهمید این نمودار با ۵۰ میلیون ریال در روز دارد بالا می‌رود یا با ۵۰ میلیارد ریال. ولی با نمودار قیمت به همراه حجم می‌توان این را هم دید.) نمودار قیمت واقعی‌تر می‌شود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

برای اندیشه
                  ======
                  اصلا چیزی به نام جمع‌آوری داریم؟
                  از بررسی‌هایی که در این جستار دارم انجام می‌دهم این‌گونه به من القاء می‌شود که اصلا انگار چیزی به نام مرحله‌ی جمع‌آوری برای بازیگر وجود ندارد. در بسیاری موارد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

برای اندیشه
                    ======
                    اصلا چیزی به نام جمع‌آوری داریم؟
                    از بررسی‌هایی که در این جستار دارم انجام می‌دهم این‌گونه به من القاء می‌شود که اصلا انگار چیزی به نام مرحله‌ی جمع‌آوری برای بازیگر وجود ندارد. در بسیاری موارد.
                    وقتی می تونه یهو جمع کنه، چرا خرد خرد جمع کنه؟
                    تا قبل از تاپیک شما فکر می کردم وجود دارد، اما الان نه

شایدم حقوقی های صبور مرحله جمع آوری و خرید هر وقت به کف می خورد را داشته باشند، بعد با 30 درصد سود بفروشند بلوک (همون حجم خوب منظورمه) به حقیقی که میل به خرید کرده

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

یکی از درصدی هایی که خرید میکنه و عضو کانالش هستم اکثرا به اعضا میگه سهمو بخرن وقتی اعضا خسته هستن، خودش ی حجم کوچیک می خرد، معمولا سهم که رشد می کند کمی می فروشد (البته این را بعدا می گوید) دوباره پنج درصد که پایین آمد باز می خرد، یکجورایی بین 1-3 درصد سهم دارد کلا، در موقعیت های کف می خرد، حتی کف کوتاه مدت و در سقف ها حتی سقف کوتاه مدت می فروشد، ولی نه کامل خالی می کند نه کامل پر، معمولا شرت کردن سریع و لانگ کردن صبورانه

بنظرم اگر پول خوبی داشته باشیم راهکار خوبیست، ولی من آنقدر سرمایه ندارم.

راستی تاپیک آتی رو می خواندم، اسمشان یادم رفت، جالب بود نموداری که گذاشته بودن و میگفتن فقط موقعیت فروش باید برداشت در آتی، چون رشد ها سریع بودن روی نمودار و یکهویی ولی افت ها همیشگی و طولانی
                      آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/14, 23:23.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

وقتی می تونه یهو جمع کنه، چرا خرد خرد جمع کنه؟
                        تا قبل از تاپیک شما فکر می کردم وجود دارد، اما الان نه

شایدم حقوقی های صبور مرحله جمع آوری و خرید هر وقت به کف می خورد را داشته باشند، بعد با 30 درصد سود بفروشند بلوک (همون حجم خوب منظورمه) به حقیقی که میل به خرید کرده
                        آخر یکباره جمع کردن هزینه‌بر است. میانگین را می‌برد بالا. شاید بالای ۱۰ - ۱۵ درصد. برای کسی که می‌خواهد قشنگ بکشد ببرد بالا.
                        احمقانه است اگر طرف این کار را نکند.
                        اما روی نمودار که نگاه می‌کنی زیاد انگار این کار را نمی‌کنند.

مگر اینکه طرف با خودش حساب کند به زمان گذاشتنش نمی‌ارزد!!!
                        /:.hmmsmiley.:/
                        ===========
                        البته حقوقی بحثش جداست. حقوقی این کار را می‌کند.
                        حقوقی: آب‌زیرکاه، صبور، خر پول، خر سهم، همیشه برنده و راضی به سودهای کوچک است.
                        توضیح اینکه: قیمت که می آید پایین (دقیقا مانند آن بنده خدا) یواش یواش می‌خرد و قیمت که می‌رود بالا یواش یواش می‌فروشد. بیشتر بازارگردانی می‌کند. (تقریبا در تمام نمادها هم این هست! یعنی می‌شود گفت نود درصد حقوقی‌ها همین کار را می‌کنند.) این کار سود زیادی هم روی سرمایه ندارد. سرمایه‌ای هم که درگیر می‌کنند یک بخش خیلی کم از سهام و ریال است. ولی یک سود مستمر است. و مهمتر اینکه بگیر نگیر ندارد. تقریبا (این سود بازارگردانی) یک سود قطعی است.

در یک مقاله‌ای خواندم یکی از بیشترین و بهترین سودها در دنیا برای شرکت‌های بازارگردانی است!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای اندیشه
                          =======
                          پس از یک دوره قحطی اگر علایم فراوانی {۱} بیاید باید یک رشد خوب داشته باشیم.
                          چرا این موضوع بگیر نگیر دارد؟

==============================
                          {۱} منظور افت قیمت و حجم و بعد رشد اینهاست.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برای اندیشه
                            =======
                            پس از یک دوره قحطی اگر علایم فراوانی {۱} بیاید باید یک رشد خوب داشته باشیم.
                            چرا این موضوع بگیر نگیر دارد؟

==============================
                            {۱} منظور افت قیمت و حجم و بعد رشد اینهاست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

بنظر در ایران تک خوری معنا ندارد، یعنی اگر بسم ا... گفتی و خواستی سهمی را بالا ببری، میانگین را هم باید بالا ببری و دنگ نوسان گیر و حقوقی و همه را بدهی، اصلا اگر این 10-15 درصد بالا بردن میانگین را ندهی بعد سهم بالا نمی رود یا کم می رود (البته این شد صورت سوال، ولی بنظرم عرفش اینه که یهو بخره،

اصلا سهام را بی دلیل می خرند یا یک خبر رانتی (که ممکن است بعد بفهمند کذب بوده) باعث می شود یکهو بخرند؟ واگر یکهو نخرند ممکن است بقیه آن خبر رانتی را دریافت کنند و بخرند؟

پست بعدی:
                              بنظرم حجم اول هم درست هست، ! مثلا خریدن که بفروشن ببرن پایین تر سنگین تر جمع کنن، در همان ماه رشد عالی داشته،

اما دو حجم آخر؟! ?

ویرایش سوم:
                              امکانش هست همین نماد خساپا را ماهانه یا هفتگی بررسی حجم کنید؟
                              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/14, 23:53.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

بنظر در ایران تک خوری معنا ندارد، یعنی اگر بسم ا... گفتی و خواستی سهمی را بالا ببری، میانگین را هم باید بالا ببری و دنگ نوسان گیر و حقوقی و همه را بدهی، اصلا اگر این 10-15 درصد بالا بردن میانگین را ندهی بعد سهم بالا نمی رود یا کم می رود (البته این شد صورت سوال، ولی بنظرم عرفش اینه که یهو بخره،

اصلا سهام را بی دلیل می خرند یا یک خبر رانتی (که ممکن است بعد بفهمند کذب بوده) باعث می شود یکهو بخرند؟ واگر یکهو نخرند ممکن است بقیه آن خبر رانتی را دریافت کنند و بخرند؟

پست بعدی:
                                بنظرم حجم اول هم درست هست، ! مثلا خریدن که بفروشن ببرن پایین تر سنگین تر جمع کنن، در همان ماه رشد عالی داشته،

اما دو حجم آخر؟! ������
                                آن مورد نخست هیچ...
                                ولی این دوتا واقعا قابل قبول نیستند. فقط همین دو تا هم نیست. از چندین و چند مورد یکی‌اش درست از آب در می‌آید. در صورتی که آدم احساس می‌کند باید همواره درست از آب در بیاید.
                                نمی‌دانم.
                                باید گشت دنبال علتش.
                                حتما.

ویرایش سوم:
                                امکانش هست همین نماد خساپا را ماهانه یا هفتگی بررسی حجم کنید؟
                                نه. نمی‌توانم. روی آمی‌بروکر خیلی سخت می‌شود این کار را کرد. (چون تاریخ من شمسی است.)
                                البته انگار ماهانه می‌شود ...
                                ولی اکنون که دارم نگاه می‌کنم می‌بینم این هم مشکل دارد... (چون شمار شمع‌ها بیش از ۱۲تا است بین دو سال!)
                                ==================
                                تصویری که من در ماهانه‌ی خساپا می‌بینم این است:

(چون مفیدتریدر را هم دیدم شبیه همین است روی همین توضیح می‌دهم.)
                                نکته‌ها:
                                ۱- با این دو حجم عالی‌ای که در برج سوم و برج هفتم زده‌ایم می‌شود گفت کاملا مقاومت شکسته شده و نمودار آزاد است برای رشد عالی.
                                ۲- سال ۸۲ هم که گویا از دید قیمتی بالاتر است (اگر قیمت درست باشد و تعدیل‌ها را TseClient درست به ما داده باشد) این‌قدر دور است (بخوانید کم حجم و کم ارزش) که اصلا ارزش بررسی ندارد. یعنی من ۲۲۰۰ تا ۲۴۰۰ ریال را مقاومت نمی‌شمارم. و اعتقاد دارم بالای نمودار قیمت باز شده و مانعی دیگر نیست.
                                (تو پرانتز: خوبی نمودار ماهانه این است که دیگر مسخره‌بازی شاپوردانا یعنی قانون صف‌نشینی را نداریم و حجم‌ها عالی و واقعی واقعی واقعی است!)
                                ۳- الگوی سر و شانه یا فنجان درست کرده که جا دارد در یک سال ۱۰۰ درصد بدهد.
                                ۴- با شمع ماه گذشته عملا تاثیر شمع بد (قرمز) برج ۴ هم خنثی شده.

نتیجه اینکه احتمالا پیشبینی رشد درست‌تر است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X