کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    شما دست پر زور بودین میلی داشتین؟ مگر اینکه قیمت افت کنه، و حجم خوبی هم بهتون برسه که حاضر باشین بازم ورود کنید.
    خیلی بستگی دارد به حقوقی‌ها. به‌خصوص دولتی.
    البته حقوقی‌ها که چه به آنها بگویند چه نگویند در بازار منفی می‌خرند. به خصوص اگر بازارگردان داشته باشند.
    ولی اگر بیایند صفر تابلو را دست‌جمعی با هم یک روز ببندند یا دو روز تمام صف فروش‌ها را جمع کنند... منِ دست‌پرزور هم می‌آمدم یک گوشه‌ی کار را می‌گرفتم با هم برویم بالا. اگر مطمئن می‌شدم که سفت و سخت صفر را بسته‌اند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بررسی‌های روزانه‌ی نمادهایی که در این کارگاه دنبال می‌کنیم
      ====================================

زکشت - هیچ حجمی نمی‌خورد. احتمال دارد (به جای اینکه یواش یواش حجمش زیاد شود) یکباره یک روز حجم بسیار زیاد بخورد. اگر بخورد نشانه‌ی برگشت است؟ احتمالش هست. (باید بیشتر بررسی شود) حمایت نخست روی ۴۳۰۰۰ ریال یعنی فرداست. شبیه همین بازی در اواخر ماه گذشته وجود داشته.

دفارا - افت داشته ولی افتی که داشته می‌تواند نشانه‌ی برگشت باشد. خریدار دارد. اگر خریدار نداشت در این بازار بد حجمش بالا می‌رفت؟؟؟

لخانه - خیلی خوب پیش رفت.

فنرژی - حجمش را خورد. فردا مهم است. احتمالا مثبت باید باشد.

خرینگ - افتضاح عمل کرد. چرا؟ اصلا انتظارش را نداشتم. ولش کردند. نبود حجم نشان‌دهنده‌ی نبود بازیگر است. شاید از فردا این را دیگر دنبال نکنیم.

تشتاد - رها است. ولی افتی برایش متصور نیستم. این هم بازیگر ندارد. چون امروز باید حجم می‌خورد. پس این را هم احتمالا رها کنیم.

دتولید - اصلا حجم نزد. نشان‌دهنده‌ی این است که رهایش کرده‌اند. ولی این رها کردن یا می‌تواند دائمی باشد یا موج دو.

لخانه - از پس مقاومت ۲۵۰۰۰ ریال برآمد. حالا می‌رود برای مقاومت ۳۰۰۰۰ ریال احتمالا.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام رضا جان.
        متشکرم از اشتراک ایده.
        من کد بالا را درست نگاه نکردم ولی برای درآوردن نمادهایی که هفت برابر میانگین N روزه‌ی خودشان دارند حجم می‌خورند می‌توان از کد زیر استفاده کرد:

Code:
        // بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
        // نمادهایی که هفت برابر میانگین N روزه‌ی خودشان دارند حجم می‌خورند
        N=20;
        average_volume =  (tvol); j =0;
        for(i = 1; i<N;i++) if(typeof [ih][i]!="undefined" && (typeof [ih][i].QTotTran5J!="undefined") && ( [ih][i].QTotTran5J!=0) ) {
            average_volume +=[ih][i].QTotTran5J;
            j++;
        }
        average_volume/=j;
        (tvol) > 7 * average_volume ;(tvol) > 7 * average_volume ;
        در آمی‌بروکر هم از کد زیر می‌توان استفاده کرد:
        Code:
        Buy = v > ma(v , 20) * 7;
        همین.
        خخخخخخخخخخخخخ
        ما رو نگاه فک میکردیم یه فیلتر توپ نوشتیم:)):)):)):))

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

سلام آقا محمد حسین، امکانش هست کدی که برای حجم نوشتین (در یک طرف تصویر، کد حجم های خوب، را عمومی کنید، )
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام آقا محمد حسین، امکانش هست کدی که برای حجم نوشتین (در یک طرف تصویر، کد حجم های خوب، را عمومی کنید، )
            خیلی ساده: فلان درصد از میانگین بیشتر باشد.
            =============
            البته اگر در تصویرهای مختلف موارد متفاوت هستند به خاطر این است که هر بار یک مقدار تغییر رویش داده‌ام که آزمایش کنم کدام بهتر است...
            یک بار میانگین‌گیری ساده.
            یک بار میانگین‌گیری مثلا آما...
            یک بار دو بار میانگین گیری...
            یک بار دو بار میانگین گیری و وسطش در آوردن اختلاف با میانگین...یا احیانا جینگول‌بازی‌های بیشتر...
            یک بار بالا بردن میزان حساسیت (یعنی فلان درصد بیشتر) و یک بار پایین آوردن حساسیت...
            یک بار حجم ساده... یک بار ارزش...
            یک بار نگاه به آینده! (این کار اشتباه و گناه بزرگ (کبیره) است. ولی حالا... برای کارهای پژوهشی یک مقدار RePainting داشته باشیم... جای دوری نمی‌رود... گمان کنم تنها در یک تصویر از آن استفاده کردم..../.:blushsmiley:./)
            ولی در کل تقریبا همه‌شان یکی هستند. مفهوم یکی است. بالاتر بودن از میانگین به میزان خاصی.
            =============
            کدش:

Code:
            Period = 20;Difference = 1.4;
            volume > ma(volume , Period) * Difference;
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

خیلی ساده: فلان درصد از میانگین بیشتر باشد.
              =============
              البته اگر در تصویرهای مختلف موارد متفاوت هستند به خاطر این است که هر بار یک مقدار تغییر رویش داده‌ام که آزمایش کنم کدام بهتر است...
              یک بار میانگین‌گیری ساده.
              یک بار میانگین‌گیری مثلا آما...
              یک بار دو بار میانگین گیری...
              یک بار دو بار میانگین گیری و وسطش در آوردن اختلاف با میانگین...یا احیانا جینگول‌بازی‌های بیشتر...
              یک بار بالا بردن میزان حساسیت (یعنی فلان درصد بیشتر) و یک بار پایین آوردن حساسیت...
              یک بار حجم ساده... یک بار ارزش...
              یک بار نگاه به آینده! (این کار اشتباه و گناه بزرگ (کبیره) است. ولی حالا... برای کارهای پژوهشی یک مقدار RePainting داشته باشیم... جای دوری نمی‌رود... گمان کنم تنها در یک تصویر از آن استفاده کردم..../.:blushsmiley:./)
              ولی در کل تقریبا همه‌شان یکی هستند. مفهوم یکی است. بالاتر بودن از میانگین به میزان خاصی.
              =============
              کدش:

Code:
              Period = 20;Difference = 1.4;
              volume > ma(volume , Period) * Difference;
              سلام، ممنون برای توضیحات خوب (فکر می کردم این جینگولک بازیا بد هست و چون نابلدم انجام میدم ? به خودم امیدوار شدم)

آقا اینکه نمودار را میاورید روی محور عمودی چگونه است؟
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام، ممنون برای توضیحات خوب (فکر می کردم این جینگولک بازیا بد هست و چون نابلدم انجام میدم ������ به خودم امیدوار شدم)

آقا اینکه نمودار را میاورید روی محور عمودی چگونه است؟
                خود آمی‌بروکر دارد.
                PlotVAPOverlay(200, 10, colorCustom12, True | 4 * True );
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در یک روند کاهشی یک جا یکباره یک حجم زیادی را شاهد هستیم و بعد دوباره افت ادامه دارد.
                  اینها را ما چگونه باید تفسیر کنیم.

دیدگاه خودم:
                  در آنجا معلوم است که درگیری عرضه‌کننده و تقاضاکننده اتفاق افتاده. ولی بعدش چه می‌شود؟
                  یک سناریو این است که همان خریدار می‌ترسد و خودش از فردا می‌شود فروشنده.
                  یک سناریو این است که خریدار دست نگه می‌دارد و مدت‌ها بعد که قیمت به اینجا رسید فروشنده می‌شود. (یادآوری: سامانه‌ی رای‌گیری گراهام.)
                  یک سناریو این است که خریدار زور نخستش را آنجا زده و این طلیعه‌ی خوبی است از اینکه باز پایین‌تر هم وارد می‌شود.

شبیه این حالت را در زکشت داریم می‌بینیم.

متاسفانه این حالت هم مخصوص ایران است... فرع بر قوانین من‌درآوردی #شاپور_دانا و سازمان بورس است. در اصل دو حالت بیشتر نباید می‌داشتیم: یا افزایش حجم یا کاهش حجم. کاهش حجم را پایان زور فروشنده می‌گرفتیم و افزایش حجم را روند داشتن کاهش قیمت تفسیر می‌کردیم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پرسش بعدی اینکه:
                    چرا در روند حجم بالا می‌رود؟
                    احتمالا درستش باید این‌گونه می‌بود که من نوعی در فلان قیمت فلان نماد را ارزشمند بدانم. و حاضر نباشم گران‌تر بخرم. چرا زمانی که پنج درصد رفت بالاتر باز حاضرم بخرم. ده درصد... بیست درصد... پنجاه درصد... چرا من حاضرم بخرم؟ زمانی که همین نماد یک زمانی بدون صف خرید نداشت و راحت می‌توانستم بخرم. (در کشورهای خارجی هم که اصلا صفی نیست!)

پاسخ شماره ۱:
                    برای اینکه اخباری از شرکت منتشر شده که شرکت را تغییر داده. یا دیدگاه من را در خصوص شرکت تغییر داده. (که این خوب، زیاد درست نیست. دست کم همواره درست نیست. خیلی وقت‌ها همین رفتار هست و نه خبری آن زمان هست و نه بعدا می‌آید. صرفا یکی می‌زند زیرش و بقیه هم زیرش را می‌گیرند. همین.)

پاسخ شماره ۲:
                    برای اینکه با احساس دارم داد و ستد می‌کنم. منِ بازار را می‌گویم. من احساساتی هستم. با طمع و ترس کار می‌کنم و بالا و پایین می‌شوم، البته حول یک نقطه‌ی بنیادی.

خوب؟ از این موضوع چه برداشتی می‌توانیم داشته باشیم؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بخش‌هایی از کتاب:

روند
                      =================================
                      روند پاسخی است به نابرابری عرضه و تقاضا. روند افزایشی یعنی سرمایه‌گذاران دارند سهام جمع/تقاضا می‌کنند و کاهشی یعنی دارند سهام را نقد/عرضه/رها می‌کنند.
                      روند افزایشی: خطی زیر شمع‌ها که نشان می‌دهد پایینی مدام دارد بالا می‌رود. نخست پایین‌ترین میله را انتخاب می‌کنیم. میله‌ی بعدی زمانی است که قیمت یک بار برود بالا و بعد برگردد. روند سه نقطه احتیاج دارد. هر چه نقاط بیشتر روند محتمل‌تر.
                      تکانه‌ی روند با زاویه‌ی آن معلوم می‌شود.

چارلز داو: روندها فرض می‌شود که ادامه دارند مگر اینکه شاهدی بر خلاف آن پیدا شود!

هواپیما باید یک سرعت کمینه‌ای را داشته باشد و بعد برای برخواستن زمانی که زاویه را افزایش داد همزمان مقداری زور مضاعف وارد کند.

با گذشت زمان اجتماع تقاضاهای محصور و نگه داشته شده در (میانه‌ی) روند فشارهایی را مجتمع می‌کند که روی حرکات روند اعمال می‌شوند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

هرچی زور زدم نتونستم نتیجه بگیرم /:.sadsmiley.:/

اولش راحت هست میگی هرچی می بینم رو میگم ولی بعدش هیچی به هیچی

آخرین فروش حقوقی نسبتا فروش سنگینی بوده

سرانه خرید 30 میلیون تومان
                        و سرانه فروش 16 میلیون تومان

میشه منتظر یک ابر موج صعودی بود (یهو هم نشد شاید)

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/22, 00:40.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

هرچی زور زدم نتونستم نتیجه بگیرم /:.sadsmiley.:/

اولش راحت هست میگی هرچی می بینم رو میگم ولی بعدش هیچی به هیچی

آخرین فروش حقوقی نسبتا فروش سنگینی بوده

سرانه خرید 30 میلیون تومان
                          و سرانه فروش 16 میلیون تومان

میشه منتظر یک ابر موج صعودی بود (یهو هم نشد شاید)

نتیجه اینکه فعلا کسی پشت فرمان نیست!
                          بین دو محدوده ۲۸۰۰ تا ۳۲۰۰ ریال گیر افتاده (قیمت).
                          پایین که بسیار محکم است و اکنون هم که فروشنده ندارد و بعید است پایین را بشکند. پس ۲۸۰۰ ریال یک حمایت بسیار مهمی است که فقط در شرایط بحرانی بازار می‌شکند. و اگر بشکند می‌تواند ا ۲۰۰۰ ریال هم برود.
                          ولی از آن سو فعلا کسی هم نیست که این را بردارد ببرد بالا و مقاومت‌ها را بشکند. کسی که می‌آید باید چندین روز، روزی ۴۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال حجم ثبت کند روی نمودار که فعلا چنین چیزی در نمودار نیست. پس کلا این نماد فعلا رها است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

نتیجه اینکه فعلا کسی پشت فرمان نیست!
                            بین دو محدوده ۲۸۰۰ تا ۳۲۰۰ ریال گیر افتاده (قیمت).
                            پایین که بسیار محکم است و اکنون هم که فروشنده ندارد و بعید است پایین را بشکند. پس ۲۸۰۰ ریال یک حمایت بسیار مهمی است که فقط در شرایط بحرانی بازار می‌شکند. و اگر بشکند می‌تواند ا ۲۰۰۰ ریال هم برود.
                            ولی از آن سو فعلا کسی هم نیست که این را بردارد ببرد بالا و مقاومت‌ها را بشکند. کسی که می‌آید باید چندین روز، روزی ۴۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال حجم ثبت کند روی نمودار که فعلا چنین چیزی در نمودار نیست. پس کلا این نماد فعلا رها است.
                            داستان را از کجا باید آغاز کرد؟
                            ================
                            پرسش/چالش...
                            در تصویر بالا از یک جایی (شماره‌ی ۱) بررسی را آغاز کردم.
                            ولی آیا باید از آنجا آغاز کرد داستان را؟
                            ما از کجا می‌توانیم بفهمیم که این بازیگری که آنجا (در حقیقت چند روز پیش از آنجا) بازی را آغاز کرده همان بازیگر قدیمی با آن داستان‌های قدیمی است یا نه؟

البته تاثیرش زیاد نیست... در حقیقت مانند میانگین متحرک نمایی است. یعنی وقایع اخیر به مراتب تاثیرشان بیشتر از وقایع قدیم است و می‌توان گذشته‌های دور را کلا نادیده گرفت.
                            و نیز اینکه در بررسی مقاومت/حمایت‌ها (و نه بررسی داستان‌ها) (به نگر من) بزرگترین حجم‌ها مهم هستند. که هم ۱- شناسایی‌شان آسان است و قدیم و جدید ندارند. و هم اینکه ۲- به خاطر عامل تورم (و نیز افزایش سرمایه و رشد ارزش واقعی شرکت) همواره دوره‌ی اخیر بیشترین حجم و ارزش را ثبت می‌کند و کار ما آسان می‌شود. و نیز اینکه ۳- زمانی که یک بار قیمت از روی مقاومت/حمایت رد شد عملا می‌توانیم بگوییم واکنش بازار را به آن منطقه دیده‌ایم و دیگر آن منطقه خنثی و بی‌اثر (کم‌اثر) شده است.

ولی باز با این حال علاقه داریم بدانیم داستان را باید از کجا آغاز کرد.
                            پاسخ‌هایی که به ذهنم می‌رسد:
                            ۱- از آغاز. یعنی پذیره‌نویسی.
                            ۲- از کلی‌ترین حالت (به جزئی‌ترین حالت). یعنی از قاب زمانی سالانه (تا برسیم به روزانه). (شبیه همین مورد نخست البته با دیدی دیگر)
                            ۳- از آخرین افت بزرگ (جایی که بازی پیشین تمام شد).
                            ۴- از آغاز بزرگترین رشد (جایی که می‌گوییم آخرین بار دست پرزور وارد شد).
                            ۵- از بزرگترین حجم تاریخ نمودار. (که احتمالا می‌شود همین مورد سوم.)

جمع‌بندی این پنج مورد شاید بتواند به ما بگوید که همه‌شان در دو مورد خلاصه می‌شوند. در مجموع بهتر است ابتدا نمودار را در بزرگترین قاب زمانی (ماهانه مثلا) نگاه کنیم تا شمای کلی در ذهنمان در بیاید و بعد داستان را حول بزرگترین حجم ترتیب دهیم. و کلیات را بررسی کنیم و به جزئیات توجه نکنیم (مگر در مورد دوره‌ی اخیر).
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

جالبه که سهم شبندر دقیقا یکماه قبل (20191015 ) از گرانی بنزین در 1800 تومان حقوقی بیشترین خرید این چند وقت اخیر را زده و چند روز قبلش هم بزرگترین حجم این چند وقته انجام شده

با اینکه دوستان می گویند پالایشی ها تموم شدن ..... ولی بنظر میاد داستان متفاوت باشه

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

حقوقی های کاهشیون (محمد حسین ادیب)
                                بانک قوامین (لپارس)
                                ؟ (حفارس) اطلاعات پاک کردن !!!
                                مهر آیندگان+؟ (پترول)
                                صدرتامین (وتوکا) بدم فروخته
                                توسعه اقتصادی تدبیر (والبر) جالبه بقیه درصدیا سنگین اضاف کردن ولی !
                                گنجینه زرین شهر (وبشهر) رانتی ترین شرکتیه که می بینم
                                بانک سپه و تجارت و گروه مالی ملت (بجهرم) (نمی دونم حساب کنیم یا نه )
                                آتیه نوین (اخابر) حرکت جالبی زده اگر شد یکی از دوستان تفسیر کنه حرکتشو

تدبیر (وپارس)
                                مهر اقتصاد مبین (های وب)

حقوقی فروش سنگین داشتن اما تو درصدیا که نگاه می کنم خبری از اون حقوقی که سنگین فروخته نیست( یعنی کامل فروخته اومده زیر درصد؟)

نظر

در حال کار...
                                X