پناهی عزیز شرمنده باز مزاحم شما شدم بنده با فرمول شما به اعداد دیگری میرسم اگر لطف کنید یک مثال عددی را بزنید تا اشتباهات خودم را اصلاح کنم
تعدیــــــل دیتـــــــــای خـــام
Collapse
X
-
در اصل توسط sina پست شده است View Postپناهی عزیز شرمنده باز مزاحم شما شدم بنده با فرمول شما به اعداد دیگری میرسم اگر لطف کنید یک مثال عددی را بزنید تا اشتباهات خودم را اصلاح کنم
چون از سال 80 به بعد وارد بورس شده میتونید از همین دیتایی که تو آمی بروکر هست استفاده کنید
نظر
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postجناب پناهی من مطلبو نگرفتم. الان ضریب درصد آورده همون افزایش سرمایه از محل آورده هست؟
s چیه؟ اندوختش کدومه؟
s هم افزایش سرمایست
افزایش سرمایه=آورده + اندوخته
مثلا شرکتی افزایش سرمایه میده که 30 تاش از آوردس و 70 تاش از اندوخته اونموقع میگیم شرکت 100% افزایش سرمایه داده که s=100 میشه
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postضریب درصد آورده برای مثال تو وسینا که 50% از آورده هست برابره 50 هست
s هم افزایش سرمایست
افزایش سرمایه=آورده + اندوخته
مثلا شرکتی افزایش سرمایه میده که 30 تاش از آوردس و 70 تاش از اندوخته اونموقع میگیم شرکت 100% افزایش سرمایه داده که s=100 میشهآخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/16, 19:04.
نظر
-
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمیشه در مورد فرق فرمولتون با فرمول جناب یزدی توضیح بدید؟ کلا فکر کنم نمودارها با هم فرق کنه درسته؟
مثلا چرا در تعدیل سود قیمت بعد از مجمع رو لحاظ کردید ولی در افزایش سرمایه قیمت قبلش؟
فرمول من با فرمول جناب یزدی 99% شبیه تنها تو یک قسمت فرق میکنه
و اما جواب سوال قرمز رنگ شما
شما با این فرمول برید جلو خواهید دید که اگر شما قبل از مجمع سهمی را بخرید و بعد ار مجمع دقیقا در همانروز بازگشایی به قیمت کلوز سهمتونرو بفروشید به همون اندازه که در نمودار هست سود کردید
میتونید امتحان کنید ;)
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمتغیرهای فرمولها اونقدر جابجا شدن تا این شده!
فرمول من با فرمول جناب یزدی 99% شبیه تنها تو یک قسمت فرق میکنه
و اما جواب سوال قرمز رنگ شما
شما با این فرمول برید جلو خواهید دید که اگر شما قبل از مجمع سهمی را بخرید و بعد ار مجمع دقیقا در همانروز بازگشایی به قیمت کلوز سهمتونرو بفروشید به همون اندازه که در نمودار هست سود کردید
میتونید امتحان کنید ;)
نظر
-
نظر