نرم افزار change date column و اون فایل پی دی افی که نحوه محاشباتو نشون میده تو رپیدشیر آپلود کردم که دیگه پاک نشه
تعدیــــــل دیتـــــــــای خـــام
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سرمايه جو پست شده است View Postبا سلام خدمت اساتيد محترم ... متاسفانه تمامي لينكهاي دانلود غير معتبر شده ... امكانش هست جاي ديگه آپلود فرماييد
این لینک هایی که جناب پناهی قرار دادند
خدمت شما قربان
بابک پناهی
تبدیل کننده
(تبدیل کننده جناب پناهی رو نداشتم و یک نمونه مشابه اون که خودم استفاده میکنم قرار دادم)
نظر
-
با سلام جناب آقای پناهی و تشکر از زحماتتان
میخواستم در صورت امکان نمودار یک یا دو سهم مشخص را که با متد شما و در نرم افزار " مبنا " تعدیل شده را جهت مقایسه داشته باشیم چون بعضی از دوستان در مورد نمودارهای تعدیل شده مبنا نظر زیاد مساعدی ندارند و ......
ممنون میشوم اگر در این مورد راهنمایی کنید و مثلا در مورد درصد خطاها نیز نظرتان را بفرمایید
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postخوب تعدیل دیتارو با وصنعت شروع میکنیم
لینک دیتایی که از irbourse گرفتم اینه:
دیتا با فرمت csv میباشد
حال در آمی بروکر import wizard را از گزینه file انتخاب میکنیم و طبق شکل زیر عمل میکنیم
بعد next رو میزنیم
اسم فایل هم sar.sanatomadan هست
افزایش سرمایه و تقسیم سود نقدی هم به شکل زیره
سود تقسیمی:
افزایش سرمایه:
بعضی از آمی برورها تاریخاشون میلادیه.بخواین تاریخ شمسی سود تقسیمی و افزایش سرمایه رو میلادی کنید تا ببینید میلادیش چه تاریخی میشه از فایل زیر استفاده کنید:
نوبت میرسه به نحوه تعدیل دیتا ;)
از لینک زیر که فایل pdf هست میتونید تعدیل دیتا رو به ردیف تاریخ از اولین تاریخ انجام بدین
http://www.upload4files.tk/download.php?file=af03d7f251da75a05290c388a42d7b29
عکس ها و مطالبی که لینک دادین حذف شدن میشه دوباره آپلودشون کنین ؟
نظر
نظر