در اصل توسط mohad پست شده است
View Post
تعدیــــــل دیتـــــــــای خـــام
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post2010/03/15 افزایش سرمایه 53.8% از اندوخته + 437 ریال سود تقسیمی -------- ratio=1.624
2010/07/19 مبلغ 500 ریال سود تقسیمی --------- ratio=1.079
15/3/2010
قبل از مجمع :4707.75
بعد مجمع:5425.3
19/07/2010
قبل از مجمع:6100
بعد مجمع:6337
درسته؟
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postجناب پناهی , کلوز چارت من قبل و بعد مجمع به صورت زیر هست:
15/3/2010
قبل از مجمع :4707.75
روز مجمع:5425.3
19/07/2010
قبل از مجمع:6100
روز مجمع:6337
درسته؟
15/3/2010
قبل از مجمع :4720
روز مجمع:5440
19/07/2010
قبل از مجمع:6116.7
روز مجمع:6337
نظر
-
-
سلام استاد بابک
جالبه
دیتای قبلی رو با firefox گرفتم با پسوند aspx دانلود شد.
با internet explorer امتحان کردم و ظاهرا مشکل حل شده برا اطمینان بیشتر یه نگاه بندازید ممنون میشم.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postاما مشکل اینجاست که برای من نظر هر دو شما قابل احترامه!
و الان نمیدونم کدومو مرجع قرار بدم
اگه لازم دونستید بیشتر در مورد تفاوت های دو فرمول و اون 1 درصد توضیح بدبد.
استراتژی من در تعدیل دیتا سود واقعیه که نصیب سهامدار میشه هست.
شما 1 بار با فرمول بنده تعدیل بدین میبینید که اگر کسی 1 دونه برای مثال از سهم البرز قبل از مجمع بخره و 270 ریالم سود نقدی بگیره و بعد از مجمع دقیقا روز بازگشایی رو قیمت کلوز بفروشه دقیقا به اندازه بازدهی که روی نمودار تعدیل شده هست گین نصیبش میشه
نظر
-
در اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام استاد بابک
جالبه
دیتای قبلی رو با firefox گرفتم با پسوند aspx دانلود شد.
با internet explorer امتحان کردم و ظاهرا مشکل حل شده برا اطمینان بیشتر یه نگاه بندازید ممنون میشم.
http://www.upload4files.tk/download....62a26941ecc056
از اون نرم افزاری که دادم استفاده کنید ببینید عمل میکنه یا نه
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالان درسته
از اون نرم افزاری که دادم استفاده کنید ببینید عمل میکنه یا نه
فایل تبدیل شده رو که باز میکنم 5-6 ردیف خالی داره بعد دیتا شروع میشه.اینا رو باید پاکشون کنم دیگه؟
نظر
-
در اصل توسط mohad پست شده است View Postاون پیغامی رو که میداد یه 7-8 باری میده و شروع میکنه به تبدیل.آخرشم 2-3 باری همون پیغام رو میده(به نظرم به خاطر اون عکسیه که بالای جدوله این پیغاما رو میده)
فایل تبدیل شده رو که باز میکنم 5-6 ردیف خالی داره بعد دیتا شروع میشه.اینا رو باید پاکشون کنم دیگه؟آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/20, 18:58.
نظر
-
سلام خدمت استاد بابک
یه چند تا سئوال دارم:
-محاسبات تعدیل رو دستی انجام میدید یا با نرم افزار؟
-پس از اعمال تعدیل تو آمی بروکر ,دیتای جدید کجا ذخیره میشه که ازش بکاپ بگیرم واسه روز مبادا.
-نرم افزاری که بورسیست کوچک تو سایت bourex گذاشته رو میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام خدمت استاد بابک
یه چند تا سئوال دارم:
-محاسبات تعدیل رو دستی انجام میدید یا با نرم افزار؟
-پس از اعمال تعدیل تو آمی بروکر ,دیتای جدید کجا ذخیره میشه که ازش بکاپ بگیرم واسه روز مبادا.
-نرم افزاری که بورسیست کوچک تو سایت bourex گذاشته رو میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
آره اون ضرایبی که حساب میکنیم دستیه . اون فایل پی دی افو که چند صفحه پیش گذاشتم دانلود کنید و از روی اون ضرایبو حساب کنید
با اسم دیکه ( یعنی کلمه new به ایم نماد اضافه میشه ) و تو خود آمی ذخیره میشه.ولی اگر بخواید کلا تو اکسل ذخیره بشه و موقع آپدیت بهم نریزه اونو بلد نیستم چیکار کنم
لطف کنید لینک بورسیست کوچکو برام بزارید تا نگاه کنم
نظر
-
لینک بورسیست کوچکو برام بزارید تا نگاه کنم
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postخوب تعدیل دیتارو با وصنعت شروع میکنیم
لینک دیتایی که از irbourse گرفتم اینه:
دیتا با فرمت csv میباشد
حال در آمی بروکر import wizard را از گزینه file انتخاب میکنیم و طبق شکل زیر عمل میکنیم
بعد next رو میزنیم
اسم فایل هم sar.sanatomadan هست
افزایش سرمایه و تقسیم سود نقدی هم به شکل زیره
سود تقسیمی:
افزایش سرمایه:
بعضی از آمی برورها تاریخاشون میلادیه.بخواین تاریخ شمسی سود تقسیمی و افزایش سرمایه رو میلادی کنید تا ببینید میلادیش چه تاریخی میشه از فایل زیر استفاده کنید:
نوبت میرسه به نحوه تعدیل دیتا ;)
از لینک زیر که فایل pdf هست میتونید تعدیل دیتا رو به ردیف تاریخ از اولین تاریخ انجام بدین
http://www.upload4files.tk/download.php?file=af03d7f251da75a05290c388a42d7b29آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/20, 18:59.
نظر
نظر