در اصل توسط mohad پست شده است
View Post
تعدیــــــل دیتـــــــــای خـــام
Collapse
X
-
-
جناب پناهی , کلوز چارت من قبل و بعد مجمع به صورت زیر هست:در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post2010/03/15 افزایش سرمایه 53.8% از اندوخته + 437 ریال سود تقسیمی -------- ratio=1.624
2010/07/19 مبلغ 500 ریال سود تقسیمی --------- ratio=1.079
15/3/2010
قبل از مجمع :4707.75
بعد مجمع:5425.3
19/07/2010
قبل از مجمع:6100
بعد مجمع:6337
درسته؟
نظر
-
اگر با ضرایب من تعدیل کرده باشید اینطوری میشه:در اصل توسط مسلم پست شده است View Postجناب پناهی , کلوز چارت من قبل و بعد مجمع به صورت زیر هست:
15/3/2010
قبل از مجمع :4707.75
روز مجمع:5425.3
19/07/2010
قبل از مجمع:6100
روز مجمع:6337
درسته؟
15/3/2010
قبل از مجمع :4720
روز مجمع:5440
19/07/2010
قبل از مجمع:6116.7
روز مجمع:6337
نظر
-
-
سلام استاد بابک
جالبه
دیتای قبلی رو با firefox گرفتم با پسوند aspx دانلود شد.
با internet explorer امتحان کردم و ظاهرا مشکل حل شده برا اطمینان بیشتر یه نگاه بندازید ممنون میشم.
نظر
-
مسلم جاندر اصل توسط مسلم پست شده است View Postاما مشکل اینجاست که برای من نظر هر دو شما قابل احترامه!
و الان نمیدونم کدومو مرجع قرار بدم
اگه لازم دونستید بیشتر در مورد تفاوت های دو فرمول و اون 1 درصد توضیح بدبد.
استراتژی من در تعدیل دیتا سود واقعیه که نصیب سهامدار میشه هست.
شما 1 بار با فرمول بنده تعدیل بدین میبینید که اگر کسی 1 دونه برای مثال از سهم البرز قبل از مجمع بخره و 270 ریالم سود نقدی بگیره و بعد از مجمع دقیقا روز بازگشایی رو قیمت کلوز بفروشه دقیقا به اندازه بازدهی که روی نمودار تعدیل شده هست گین نصیبش میشه
نظر
-
الان درستهدر اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام استاد بابک
جالبه
دیتای قبلی رو با firefox گرفتم با پسوند aspx دانلود شد.
با internet explorer امتحان کردم و ظاهرا مشکل حل شده برا اطمینان بیشتر یه نگاه بندازید ممنون میشم.
http://www.upload4files.tk/download....62a26941ecc056
از اون نرم افزاری که دادم استفاده کنید ببینید عمل میکنه یا نه
نظر
-
اون پیغامی رو که میداد یه 7-8 باری میده و شروع میکنه به تبدیل.آخرشم 2-3 باری همون پیغام رو میده(به نظرم به خاطر اون عکسیه که بالای جدوله این پیغاما رو میده)در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالان درسته
از اون نرم افزاری که دادم استفاده کنید ببینید عمل میکنه یا نه
فایل تبدیل شده رو که باز میکنم 5-6 ردیف خالی داره بعد دیتا شروع میشه.اینا رو باید پاکشون کنم دیگه؟
نظر
-
بله...اول به این شکل در بیارید...تو صفحات قبلم کامل توضیح دادمدر اصل توسط mohad پست شده است View Postاون پیغامی رو که میداد یه 7-8 باری میده و شروع میکنه به تبدیل.آخرشم 2-3 باری همون پیغام رو میده(به نظرم به خاطر اون عکسیه که بالای جدوله این پیغاما رو میده)
فایل تبدیل شده رو که باز میکنم 5-6 ردیف خالی داره بعد دیتا شروع میشه.اینا رو باید پاکشون کنم دیگه؟آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/20, 18:58.
نظر
-
سلام خدمت استاد بابک
یه چند تا سئوال دارم:
-محاسبات تعدیل رو دستی انجام میدید یا با نرم افزار؟
-پس از اعمال تعدیل تو آمی بروکر ,دیتای جدید کجا ذخیره میشه که ازش بکاپ بگیرم واسه روز مبادا.
-نرم افزاری که بورسیست کوچک تو سایت bourex گذاشته رو میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
نظر
-
سلامدر اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام خدمت استاد بابک
یه چند تا سئوال دارم:
-محاسبات تعدیل رو دستی انجام میدید یا با نرم افزار؟
-پس از اعمال تعدیل تو آمی بروکر ,دیتای جدید کجا ذخیره میشه که ازش بکاپ بگیرم واسه روز مبادا.
-نرم افزاری که بورسیست کوچک تو سایت bourex گذاشته رو میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
آره اون ضرایبی که حساب میکنیم دستیه . اون فایل پی دی افو که چند صفحه پیش گذاشتم دانلود کنید و از روی اون ضرایبو حساب کنید
با اسم دیکه ( یعنی کلمه new به ایم نماد اضافه میشه ) و تو خود آمی ذخیره میشه.ولی اگر بخواید کلا تو اکسل ذخیره بشه و موقع آپدیت بهم نریزه اونو بلد نیستم چیکار کنم
لطف کنید لینک بورسیست کوچکو برام بزارید تا نگاه کنم
نظر
-
نرم افزار Adjusterلینک بورسیست کوچکو برام بزارید تا نگاه کنم
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postخوب تعدیل دیتارو با وصنعت شروع میکنیم
لینک دیتایی که از irbourse گرفتم اینه:
دیتا با فرمت csv میباشد
حال در آمی بروکر import wizard را از گزینه file انتخاب میکنیم و طبق شکل زیر عمل میکنیم
بعد next رو میزنیم
اسم فایل هم sar.sanatomadan هست
افزایش سرمایه و تقسیم سود نقدی هم به شکل زیره
سود تقسیمی:
افزایش سرمایه:
بعضی از آمی برورها تاریخاشون میلادیه.بخواین تاریخ شمسی سود تقسیمی و افزایش سرمایه رو میلادی کنید تا ببینید میلادیش چه تاریخی میشه از فایل زیر استفاده کنید:
نوبت میرسه به نحوه تعدیل دیتا ;)
از لینک زیر که فایل pdf هست میتونید تعدیل دیتا رو به ردیف تاریخ از اولین تاریخ انجام بدین
http://www.upload4files.tk/download.php?file=af03d7f251da75a05290c388a42d7b29آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/20, 18:59.
نظر

نظر