جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #1516
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    دولت و سیف به بانکها و موسسات مذهبی سیاسی...و به قولی غیر مجاز اخطار داد
    راسشان هم صندوق مهر است مال بسیجیان
    اینها 100هزار میلیارد پول دارند
    زمان مموت امد گفت سود بانکها رباست باید کم شود
    در واقع این نقشه بود
    سود بانکها باید کم میشد
    تا پول برود در صندوق مهر امام رضا ...
    چرا برود چون مردم دنبال سود بیشترند و صندوق مهر روز شمار16درصد انموقع میداد به نظرم
    در واقع هدف محمود انتقال پول از بانکها به مهر بود
    باز هم سخن گهر بار معاویه را سرلوحه تفسیر ات خود در ملک عجم قرار دهید
    که من با شما نجنگیدم برای خواندن نماز روزه...جنگیدم با شما تا بر شما حکومت کنم...
    تمام انچه زمان مموت به عنوان مبارزه با ربا سود بانک.....انجام شد فقط هدفش همین بود
    حال این دولت شمشیر را اینها از رو کشیده....و اکثر این موسسات مالی هم مال برادران نظامی ... است....
    کما اینکه علاوه بر نقشه انتقال پول به موسسات بسیجی....یکبار گفتند بورس قمارخانه است بعد امدند اصل44را انجام دادند و کلی این وسط پول به جیب زدند
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #1517
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      بهای نفت به ارزانی سال ۱۹۸۱ رسید
      سقوط قیمت نفت همچنان ادامه دارد. بهای نفت در بسیاری از کشورها به شدت ارزان شده است. آلمانی‌ها نفت مورد نیاز خود را با قیمت ۳۴ سال پیش خریداری می‌کنند. هنوز هیچ نشانی از پایان سقوط قیمت نفت به چشم نمی‌خورد.
      Saudi-Arabien Energie Ölraffinerie
      در روزهای پایانی سال ۲۰۱۴ میلادی هر بشکه نفت خام قیمتی زیر ۵۰ یورو داشت، این قیمت اما در روزهای آغازین سال ۲۰۱۵ اندکی افزایش یافت. کارشناسان این افزایش را واکنشی در رابطه با سقوط طولانی بهای نفت ارزیابی می‌کنند.

      حد متوسط قیمت هربشکه نفت خام برنت دریای شمال (۱۵۹ لیتر) در سال ۲۰۱۴ میلادی ۷۹/ ۷۳ یورو بود؛ قیمتی که کمی پائین‌تر از قیمت نفت در سال ۱۹۸۱ بود. بهای متوسط نفت در سال ۱۹۸۱ با احتساب تورم ۶۰/ ۷۹ یورو بود.

      افزایش استخراج نفت در بسیاری از کشورهای جهان

      یکی از دلایل مهم کاهش قیمت نفت افزایش عرضه آن در بازار جهانی است. آغاز استخراج نفت در آمریکا یکی از دلایل کاهش قیمت نفت بود. در اواخر ماه ژوئن ۲۰۱۴ دولت آمریکا برای نخستین‌بار پس از ۴۰ سال مجوز صدور نفت به خارج را صادر کرد.

      DW.DE

      تقاضای جهانی برای نفت اوپک کاهش می‌یابد
      هراس بازارهای بورس از سقوط بهای نفت به سطح ۶۲ دلار
      بهای نفت به کمترین سطح در ۵ سال گذشته رسید
      شرکت ملی نفت ایران: قیمت نفت در سال آینده حداکثر ۶۰ دلار است
      دلیل این امر افزایش بی‌سابقه استخراج نفت در آمریکا با استفاده از فن‌آوری فراکینگ (استخراج نفت و گاز از درون سنگ‌های زیرزمینی) بود. این کشور در سال ۲۰۰۸ روزانه تنها چهارمیلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت تولید می‌کرد. این میزان در پایان ماه دسامبر سال ۲۰۱۴ به حدود ۹ میلیون بشکه رسید.

      روسیه نیز در سال ۲۰۱۴ به رغم تحریم‌ها و بحران اقتصادی در این کشور رکورد استخراج نفت خود را پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق شکست. تولید نفت خام در این کشور در سال ۲۰۱۴ افزایشی ۷/ ۰ درصدی داشت. وزارت انرژی روسیه روز جمعه (۱۲ دی / ۲ ژانویه) اعلام کرد که تولید نفت خام در این کشور در سال ۲۰۱۴ به ۱۰ میلیون بشکه در روز رسید.

      صادرات نفت عراق نیز اکنون بسیار بیشتر از سابق شده است. به گفته یکی از مقامات وزارت نفت عراق صادرات نفت این کشور در ماه دسامبر سال ۲۰۱۴ میلادی ۹/ ۲ میلیون بشکه در روز بوده است. خبرگزاری سومریه نیوز روز جمعه (۱۲ دی / ۲ ژانویه) گزارش داد که صادرات این میزان نفت از دهه ۱۹۸۰ تاکنون در عراق بی‌سابقه بوده است.

      آلمان خشنود از کاهش قیمت نفت

      انجمن اقتصادی مواد نفتی آلمان روز جمعه (۱۲ دی / ۲ ژانویه) در برلین اعلام کرد که با سقوط دائمی قیمت نفت در نیمه دوم سال ۲۰۱۴ میلادی در سطح جهان‌، قیمت نفت در آلمان به ارزانی سال ۱۹۸۱ (۱۳۶۰) رسیده است.

      کلاوس پیکارد، رئیس هئیت مدیره انجمن اقتصادی مواد نفتی آلمان کاهش قیمت نفت را نشانی مثبت برای این کشور ارزیابی کرد و در این باره از جمله گفت: «کاهش قیمت نفت نشان‌دهنده این واقعیت است که پیش‌بینی‌ها در باره محدود شدن منابع نفت خام جهان و گران‌تر شدن دائمی آن با واقعیت همخوانی ندارد.»

      ذخایر نفت کنونی جهان از سال ۲۰۰۰ تا کنون حدود ۷۰ درصد تا سطح ۲۴۰ میلیارد تن افزایش یافته است. دلیل این امر توسعه فناوری، هم در عرصه یافتن منابع نفتی و هم در عرصه استخراج این ماده معدنی است.

      USA Fracking Öl-/Gasbohrung
      استخراج نفت و گاز در آمریکا از درون سنگ‌های زیرزمینی
      رئیس هئیت مدیره انجمن اقتصادی مواد نفتی آلمان در این باره نیز خاطر نشان کرد که "نفت به اندازه کافی وجود دارد. عرضه زیاد نفت سبب شده که قیمت نفت با احتساب تورم بیشتر از قیمت سه‌دهه پیش نباشد."

      کاهش قیمت نفت را رانندگان خودروهای آلمان به خوبی حس می‌کنند. برمبنای آمارها قیمت متوسط بنزین در آلمان در سال ۲۰۱۴ به نسبت سال‌های قبل کاهشی محسوس را نشان می‌دهد. قیمت بنزین در این سال به حد قیمت‌ها در سال ۲۰۱۰ رسید.
      گفته بودم تکنولوژی مثل عصای موسی است و جهان ششم یعنی شرق الاوسط..با طنابهای مار نما نمی توانند غرب را تهدید کنند...
      ان تهدیدهای بستن هرمز اتش زدن چاهها سکوها نفتکشها...و..چه شد؟
      میگفتند شیرهای نفت را ببندیم..تا نفت فلان شود..الان خود غرب شیرهای نفت ایران را بست شاید روزی خودش هرمز را ببندد...
      ان تهدید همان شد که چوب های خشک ساحران شد و خوراک عصای موسی شدند الان نفت شل مثل افعی همه اینها را خورد و باید التماس کنند تا نفتشان را بخرند...
      کشورهایی مثل ایران جنبه پول دار شدن ندارند و باید در همان فلاکت بمانند تا یکبار نفت بالا میرود داد قال میکنند دنیا از نفت ما متمدن شدپیشرفت کرد استعمار کردند و..بسیاری حرف مفت دیگر...خاک بر سرتان که شما هیچ نشدید که مخزن نفت بودید....:D
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #1518
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        :D:D:D:D:D
        سفارت عربستان در بغداد پس از ۲۵ سال بازگشایی می‌شود
        رسانه‌های رسمی عربستان می‌گویند که هیاتی در هفته آینده به عراق سفر خواهد کرد تا پس از ۲۵ سال، مقدمات بازگشایی سفارتخانه این کشور در بغداد را فراهم کند. عربستان می‌گوید همچنین یک کنسولگری در اربیل دایر خواهد کرد.
        عکس تزئینی است
        عکس تزئینی است
        به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از رسانه‌های رسمی عربستان سعودی، این کشور قصد دارد پس از ۲۵ سال سفارت خود را در بغداد بازگشایی کند. عربستان در سال ۱۹۹۰ و در پی حمله صدام حسین، رئیس‌جمهور وقت عراق به کویت، سفارت خود را تعطیل کرده بود.
        پس از سقوط صدام نیز، به علت قدرت گرفتن شیعیان در عراق و نزدیکی دولت این کشور به ایران، عربستان علاقه‌ای به نزدیک شدن به بغداد نداشت و دولت این کشور را به تبعیض علیه سنی‌های عراق متهم می‌کرد.
        خبرگزاری رسمی عربستان به نقل از یک منبع رسمی در وزارت امور خارجه این کشور گزارش داد که عربستان علاوه بر سفارت خود در بغداد، یک کنسولگری در اربیل، پایتخت اقلیم کردستان عراق، راه‌اندازی خواهد کرد.
        در حال حاضر نزدیکی دو کشور این امید را به وجود آورده که اتحاد منطقه‌ای علیه گروه تروریستی "دولت اسلامی" (داعش) تقویت شود. گرچه عربستان و برخی دیگر از کشورهای عربی منطقه متهم می‌شوند که در شکل‌گیری و تقویت پیکارجویان "دولت اسلامی" نقش داشته‌اند.
        پیش‌تر عبدالله العسکر، رئیس کمیته امور خارجی مجلس شورای عربستان توصیه کرده بود که این کشور برای "کمک به ملت عرب" و پس از غیبت طولانی در عراق و قدرت گرفتن ایران در این کشور، برای بهبود روابط تلاش کند.
        تلاش برای کاهش نفوذ ایران در عراق
        به نظر می‌رسد پس از روی کار آمدن حیدرالعبادی، نخست‌وزیر تازه عراق، عربستان سعودی محتاطانه به سمت بهبود روابط با این کشور گام برمی‌دارد.
        عربستان رابطه خوبی با نخست وزیر قبلی عراق نداشت. بر اساس اسناد ویکی‌لیکس، یک عضو ارشد خاندان آل سعود به سفیر ایالات متحده آمریکا گفته بود نوری مالکی عروسک ایران است و دولت‌اش تنها از شیعیان حمایت می‌کند.
        مصطفی علانی، تحلیلگر عراقی مسایل امنیتی که روابط نزدیکی با حکومت عربستان دارد، به خبرگزاری رویترز می‌گوید تصمیم عربستان بر اساس دو تغییر اتخاذ شده است؛ اول تغییر رهبری عراق و دوم خطر جنگجویان "دولت اسلامی".
        وی می‌افزاید که عربستان در نظر دارد روابط نزدیک‌تری با حیدر عبادی داشته باشد تا از نزدیک‌تر شدن وی به ایران جلوگیری کند و نفوذ جمهوری اسلامی در عراق را کاهش دهد.
        یک پستی بود مصاحبه با وزیر نفت عراق
        در انجا گفته بود از سیاست سعودیها حمایت میکند و تولیدش را کم نمیکند
        در واقع ریزش اخیر نفت بیشتر بخاطر رشد تولید عراق است بعد امرکیا تا عربتسان...چون ال سعود تولیدش را کم نکرد اضافه هم نکرده...
        در واقع عراقیها برادران خوبی بودند...برای ایران
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #1519
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          یک عده زور می زنند قیمت نفت کم نشود...
          مزدورانشان در لیبی...
          درافریقا بوکو حرام تشکیل شده انهم نیجریه نفت خیز...
          در عراق القاعده.. داعش...
          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          درگیری‌های خونین بر سر تصاحب پایانه‌های نفتی در لیبی
          درگیری برسر تصاحب پایانه‌های مهم نفتی لیبی چون پایانه "السدره" اوج گرفته است. رسانه‌های محلی این کشور گزارش داده‌اند که روز شنبه موشک‌هایی به ترمینال اصلی این پایانه اصابت کرد و در پی آن دو محافظ کشته شدند.
          Rakete trifft Öltank im Osten Libyens
          رسانه خبری "الواسط" گزارش داده است که شبه‌نظامیان اسلام‌گرای لیبی با حمله به پایانه نفتی لیبی در "السدره" ترمینال اصلی آن را منفجر کرده‌اند. شبه‌نظامیان می‌خواهند با اعمال خشونت هرچه بیشتر قدرت را در شرق لیبی به دست آورند.

          حمله جدید شبه‌نظامیان در حالی است که دوروز پیش ماموران آتش‌نشانی دولت مرکزی لیبی سرانجام موفق شدند آتش‌سوزی مهیب مخزن‌های میدان نفتی سیرت لیبی در شرق این کشور را خاموش کنند. شش مخزن از ۱۹ مخزن موجود در این پایانه نفتی گرفتار آتش شده‌ بودند.

          حمله ارتش دولت مرکزی به مصراته

          یکی از فرماندهان نیروهای دولتی که زیر نظر عبدالله الثنی، نخست‌وزیر لیبی می‌جنگند و از سوی مجامع بین‌المللی به رسمیت شناخته شده‌اند، اعلام کرد که جت‌های جنگنده نیروهای ملی‌گرای لیبی شهر بندری مصراته در غرب لیبی را که مرکز اسلام‌گرایان است، بمباران کردند.

          DW.DE

          پنج کشور آفریقایی خواهان استقرار نیروهای بین‌المللی در لیبی شدند
          پایگاه‌های تربیت تروریست "دولت اسلامی" در لیبی
          ژنرال دیوید رودریگز، فرمانده عملیات نظامی آمریکا در آفریقا، اعلام کرد جریان تروریستی موسوم به "دولت اسلامی" از نبود قدرت مرکزی در لیبی استفاده کرده و پایگاه‌های تربیت تروریست خود را در این کشور توسعه داده‌اند. (04.12.2014)
          "انصار شریعت" لیبی در فهرست ترور سازمان ملل ثبت شد
          سازمان ملل دو شاخه دیگر از گروه "انصار شریعت" را به عنوان تروریست در لیست سیاه خود افزود. پیشتر شاخه تونس این گروه در فهرست ترور سازمان ملل قرار گرفته بود. "انصار شریعت"َ دموکراسی را "کفر" می‌داند. (20.11.2014)
          درگیری‌های شدید میان ارتش لیبی و اسلام‌گرایان در بنغازی
          درگیری شدیدی بین ارتش لیبی و اسلامگرایان بر سر بنغازی دومین شهر لیبی آغاز شده است. شاهدان عینی از استقرار سلاح‌های سنگین، توپ، تانک و خمپاره‌اندازهای ارتش در این شهر خبر می‌دهند. نبردها در این شهر هم‌چنان ادامه دارند. (04.11.2014)
          گفته می‌شود در این حمله یک آکادمی نظامی اسلام‌گرایان هدف بوده است. لانا، خبرگزاری رسمی لیبی، در این باره گزارش داد که در پی این حمله دونفر زخمی شده‌اند. نیروهای وفادار به دولت مرکزی همچنین موفق شدند به اسلام‌گرایانی حمله کنند که حدود سه‌هفته پیش به پایانه نفتی در "السدره" موشک پرتاب کردند.

          یکی از بزرگترین گروه‌های سازمان یافته در لیبی، گروه "ارتش ملی لیبی" به رهبری ژنرال خلیفه حفتر است که از نظامیان دولت سابق و سیاستمداران سکولار تشکیل شده است. این گروه هدف خود را مبارزه با گروه‌های اسلام‌گرا معرفی کرده است.

          شهر بندری مصراته که در ۲۰۰ کیلومتری شرق طرابلس، پایتخت لیبی قرار دارد، شهری است که شورشیان مخالف دولت در آن قدرت فزاینده‌ای دارند. آنها موفق شده‌اند نیروهای دولت مرکزی، نمایندگان پارلمان و اعضای دولت را از طرابلس، پایتخت لیبی برانند و خود کنترل این شهر را به دست گیرند.

          از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی درگیری‌های شدیدی میان نیروهای دولتی و شبه‌نظامیان "فجر لیبی" در گرفته است. از آن زمان تا کنون میزان تولید نفت در این کشور به نصف میزان معمول کاهش یافته است.

          در این میان وزارت امور خارجه مصر نگران جان ۱۳ شهروند این کشور است که گفته می‌شود در شهر نفت‌خیز سیرت در لیبی ربوده شده‌اند. گفته می‌شود این افراد از شهروندان مسیحی قبطی مصر هستند.

          وخیم‌تر شدن دائمی اوضاع

          اوضاع لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی که معمر قذافی، دیکتاتور سابق این کشور سقوط کرد، به مراتب وخیم‌تر شده و پیشرفتی در جهت استقرار دمکراسی یا حاکمیت قانون به‌وجود نیامده است. ساختارهای دولتی در مقیاسی وسیع فروریخته‌اند و گروه‌های مسلح رقیب بر سر کنترل میدان‌ها و بندرهای نفتی با هم می‌جنگند. در لیبی در حال حاضر دو پارلمان و دو دولت وجود دارد.

          Rakete trifft Öltank im Osten Libyens
          پرتاب موشک به مخزن‌های نفتی لیبی اوج گرفته است
          سازمان ملل متحد اعلام کرده است که تنها از پایان ماه اوت سال گذشته میلادی صدها تن از غیرنظامیان لیبی جان خود را در درگیری‌های این کشور از دست داده‌اند و در جنگ میان گروه‌های رقیب جنایات جنگی مانند شکنجه و اعدام اتفاق افتاده است.

          جنگی که در حال حاضر میان متحدان سابق برای براندازی معمر قذافی در گرفته دست کم ۱۲۰ هزار کشته و بحرانی انسانی بر جا گذاشته است. سازمان ملل می‌گوید، در سراسر لیبی قانون و نظم از بین رفته و نقض حقوق بشر کماکان ادامه دارد بدون آنکه کسی برای پایان دادن آن کاری کند.
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #1520
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
            یدرخواست رئیس‌جمهوری ایران برای برگزاری همه‌پرسی


            رئیس‌جمهوری ایران خواستار اجرای اصلی از قانون اساسی شده است که بر برگزاری همه‌پرسی در مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی تأکید دارد.
            حسن روحانی که در همایش اقتصاد ایران سخن می‌گفت، تاکید کرد: "برای یک بار هم که شده، درباره مسئله بسیار مهم که ممکن است اختلافی هم باشد... [مسئله‌ای که] برای همه اهمیت دارد و در زندگی همه تاثیرگذار است، نظر مستقیم مردم پرسیده شود."
            به گفته رئیس جمهوری ایران، بر اساس قانون اساسی، مسایل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به جای این‌که در مجلس تصویب شود، باید مستقیم به آرای عمومی و همه‌پرسی گذاشته شود؛ اما آن‌طور که آقای روحانی گفته، "اکنون ۳۶ سال گذشته و یک بار هم این اصل قانون اساسی اجرا و عمل نشده است."
            آقای روحانی اشاره نکرد که از نظر او چه مسئله مهمی باید به همه‌پرسی گذاشته شود، اما توضیح داد که باید برای مدتی، بیشتر به اقتصاد توجه کرد و افزود، اقتصاد ایران بیشتر سیاسی است و با سیاست خارجی و داخلی در هم تنیده است.
            پرداخت یارانه و پرونده هسته‌ای دو تحول مناقشه‌برانگیز سال‌های گذشته، از موضوعاتی بوده که مقام‌ها و چهره‌های سیاسی ایران خواستار برگزاری همه‌پرسی درباره آن‌ها شده بودند. پنج سال پیش محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری وقت خواستار برگزاری رفراندوم درباره یارانه‌ها شد. جمعی از چهره‌های سیاسی ایران از جمله عبدالله نوری، وزیر کشور دوران اصلاحات هم خواستار برگزاری همه‌پرسی هسته‌ای شده بودند.
            فروردین ۱۳۵۸ در اولین همه‌پرسی جمهوری اسلامی ایران، نظام جمهوری اسلامی به همه‌پرسی گذاشته شد. بعد از آن دو مرتبه در سال‌های ۱۳۵۸ و ۱۳۶۸ قانون اساسی و بازنگری آن به رأی عمومی گذاشته شده است.
            'آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست'
            آقای روحانی در همایش 'اقتصاد ایران، راهکارهای دستیابی به رشد پایدار' درباره پرونده هسته‌ای ایران گفت: "کشور با انزوا نمی‌تواند رشد مستمر داشته باشد."
            او از "اصول و آرمان‌ها" دفاع کرده اما در عین حال گفته است که "مگر کسی در میز مذاکره بر سر اصول و آرمان‌ها بحث می‌کند؟ یک عده در توهمات زندگی می‌کنند. دنیای امروز بحث منافع است."
            به گفته آقای روحانی، در سیاست خارجی درباره اصول و آرمان‌ها بحث نمی‌شود؛ بلکه منافع دو طرف مطرح است.
            رئیس جمهوری ایران می‌گوید: "آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست، بلکه آرمان به مغز و قلب و اراده ما وصل است."
            او تصریح کرده است: "در توافق ژنو بخشی از تحریم‌ها در حوزه خودرو، پتروشیمی و کشتیرانی برطرف شد و بخشی از اموال بلوکه شده آزاد شد که در مقابل ما شفافیت بیشتری نشان دهیم و بگوییم فلان نوع غنی‌سازی که در حال حاضر به آن نیاز نداریم، برای مدتی متوقف می‌شود. آیا این کار به معنای زیر سوال رفتن آرمان‌ها و اصول ما است؟"
            'فرار بعضی نهادها از مالیات'
            حسن روحانی در بخش دیگری از سخنانش از اقتصاد رانتی و انحصاری در ایران انتقاد کرده و گفته است: "نمی‌شود یک نهاد کار اقتصادی بکند و مالیات ندهد، اما تا می‌گوییم فلان نهاد باید مالیات بدهد، بساطی درست می‌شود که می بینید."
            او تاکید کرد: "این دولت چیزی که بداند و بفهمد مصالح مردم است بدون واهمه از هیچکس و هیچ نهاد، اعلام خواهد کرد و به مردم خواهد گفت و اگر لازم باشد لایحه لازم را تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد کرد، اما بدانید برخی امور سیاست داخلی اش بسیار بسیار قوی است؛ بیش از آنچه فکر می کنید قوی است."...
            میخواهند گندی که زدند توسط مردم حل کنند بعد هم بگویند مردم مقصر بودند و سازش کردند
            محمد خاتمی مسئول تمام این المشنگ بازیهاست هر کس در تحریم یا جنگ کشته شود یا بمیرد بر اولیای دمش قصاص او واجب است و نه شخص دیگر چون او بود فتنه هسته را راه انداخت با ریاکاری و دغل بازی...
            وقتی دم از گفتگوی تمدن میزد در خفا غنی سازی میکرد
            بعد هم گفت من نبودم دیگران بودند
            خوب می رفتی اقلا مثل بازرگان استعفا می دادی
            منتها چسبید به صندلی قدرت بعد هم یک تعلیق فرمایشی کرد... در حالیکه باید انجا را تخریب میکرد...
            هزینه هسته شای شدن را باید خواص بدهند باید امثال عسگر اولادی استان قدس....بنیادها بدهند نه ملت...هرکس هم میخواهد در عراق یا ..بجنگد برود و از جیب خودش هزینه کند نه از مال ملت...
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #1521
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              شیخه موزه به دنبال نظام آموزشی بهتر در جهان
              شان کافلان
              بی‌بی‌سی
              3 ژانویه 2015 - 13 دی 1393
              به اشتراک گذاری

              شیخه موزه می‌گوید که آوارگان می‌توانند در سال‌ها در اردوگاه‌ها بمانند و باید خدمات آموزشی به آنها ارائه شود
              فراگیر شدن آموزش ابتدایی در سراسر جهان وعده‌ای است که دهه‌هاست مغفول مانده، اما شیخه موزه بنت ناصر می‌گوید که امکان محقق کردن آن در هفت سال آینده وجود دارد.
              عضو ارشد خاندان سلطنتی قطر و فعال عرصه آموزش می‌خواهد جامعه بین‌المللی را در راستای تأمین نیازهای آموزشی ۵۸ میلیون کودک بسیج کند که در سراسر جهان به مدرسه دسترسی ندارند.
              رهبران جهان در آستانه شروع هزاره قول دادند تا سال ۲۰۱۵ این هدف را محقق کنند، اما تقریبا قطعی است که در موعد مقرر به این وعده عمل نخواهد شد.
              این هدف حالا احتمالا به سال ۲۰۳۰ موکول خواهد شد، اما شیخه موزه که همسر امیر قبلی و مادر امیر فعلی قطر، این کشور ثروتمند خلیج فارس است، می‌گوید که ظرف نیمی از مدت باقی‌مانده تا سال ۲۰۳۰ هم می‌توان به این هدف رسید.
              شاید دلیل ادعایش این باشد که اعضای خاندان‌های سلطنتی دوست ندارند منتظر چیزی بمانند، اما شیخ موزه خواهان رسیدگی فوری‌تر به وضعیت موجود است.
              او می‌گوید: "این کار شدنی است، اما همه باید جدا به این کار دل بدهند. ما سیاست‌مدارانی لازم داریم که تأثیر آموزش بر کشورهایشان و اقتصادشان را درک کنند. به آموزش نباید به چشم مقوله‌ای تجملی نگاه کرد. آموزش اساس کار است."
              قدرت نرم؟
              اما این اتفاق چگونه خواهد افتاد؟

              کهن و مدرن: افق دوحه دائما در حال تغییر است
              شیخه موزه در کمیته‌های آموزشی سازمان ملل صاحب یک کرسی است، اما او علاوه بر این به منابع مالی عظیم قطر و ذخایر غنی نفت و گاز آن پشتگرم است.
              او خود کارزاری بنام 'آموزش بالاتر از هرچیز' راه اندازی کرده که هدفش به مدرسه فرستادن ۱۰ میلیون کودک دیگر با صرف هزینه‌ای حدود یک میلیارد دلار است. حدود یک‌سوم این مبلغ قرار است توسط قطر تأمین شود.
              اما چرا آموزش این‌قدر برای شیخه موزه، و کلا قطر اهیمت دارد؟ این کشور حاشیه خلیج فارس هزینه طیف گسترده‌ای از پروژه‌ها را در بیش از ۳۰ کشور جهان تأمین می‌کند.
              قطر در بسیاری از این کشورها هیچ منافع استراتژیک مشخصی ندارد. نیمی از کمک‌های مالی خارجی این کشور صرف آموزش می‌شود، که این نسبت به احتمال زیاد در میان کشورهای جهان بی‌نظیر است.
              برداشت غالب این است که دست و دل بازی قطر در زمینه آموزش نوعی قدرت نرم است، و باعث می‌شود که این کشور از طریق فرهنگ و آموزش بتواند اعمال نفوذ کند.
              اما شیخه موزه این موضوع را رد کرده و می‌گوید : "من هیچگاه از این دید به این موضوع نگاه نکرده ام. مردم همیشه فکر می‌کنند که کمک‌های خارجی کشورها حتما با منافع ملی آنها ارتباط دارد. آیا باید همیشه چنین باشد؟ من اینطور فکر نمی‌کنم. بنظر من مسأله بیشتر مسوولیت جهانی در قبال دیگران است."
              پس از نفت

              مونیکا، دختر مارتا مارک، یکی از دختران دانش‌آموزیست که در نیجریه ربوده شده اند. قطر از ثبت حملات علیه نهادهای آموزشی حمایت می‌کند
              او می‌گوید تأکید قطر بر مسأله آموزش کاملا انگیزه‌های عملی دارد و این کشور ناچار است برای زمانی که ذخایر نفت و گازش به اتمام می‌رسد برنامه‌ریزی کند. این امر مستلزم ایجاد نظامی آموزشی است که بتواند نیازهای اقتصادی مدرن و مبتنی بر دانش را تأمین کند.
              شیخه موزه گفت: "قصد من بنا کردن زیرساخت‌هایی مستحکم و قوی برای تحقیق و توسعه است. برای این منظور قطر به یک نظام آموزشی قوی‌تر احتیاج دارد."
              شیخه موزه رئیس بنیاد قطر است که وظیفه سنگین ایجاد نظام آموزشی از نقطه صفر را برعهده دارد. در حال حاضر ۹ دانشگاه در یک شهرک آموزشی ساخته شده است. این دانشگاه‌ها با مشارکت موسسات آمریکایی، فرانسوی و بریتانیایی تأسیس شده اند.
              چنین فضایی می‌تواند محلی برای بهم رسیدن غرب و شرق باشد، چرا که قطر در تقاطع مسیر میان قاره‌ها قرار گرفته است. اما شیخه موزه می‌گوید هدف لزوما این نیست. به گفته او هدف اصلی بنا نهادن نظام آموزشی به‌عنوان بیمه‌ای برای دورانی است که پول نفت و گاز تمام می‌شود.
              او می‌گوید: "راستش را بخواهید قرار نبود چنین اتفاقی بیفتد. ما نظام آموزشی‌مان را طوری طراحی نکردیم که پلی بین فرهنگ‌های مختلف باشد ... نگاهمان معطوف به داخل کشور بود."
              اما حالا بلند پروازی‌هایی در خارج از مرزهای کشور وجود دارد؛ آنهم در بسیاری از موارد در جاهایی که کمتر احتمال آن داده می‌شد.
              بسیاری از بچه‌هایی که از نعمت مدرسه محروم هستند در مناطق درگیر جنگ گرفتارند. شیخه موزه سعی می‌کند برای آوارگان این جنگ‌ها کمک جمع‌آوری کند. این آوارگان ممکن است سال‌های زیادی را در اردوگاه‌های "موقتی" بگذرانند، و هدف ارتقاء دسترسی آنها به آموزش است.
              'خشمگین و دلسرد'
              او که از اردوگاه‌های آوارگان در ترکیه و کنیا دیدن کرده، می‌گوید که خانواده‌های ساکن این اردوگاه‌ها ممکن است "احترام، غرور، اموال و خانه‌هایشان را از دست داده باشند"، اما نباید امکان دسترسی به آموزش را از دست بدهند.
              "از این وضعیت خشمگین و دلسرد می‌شوم، چون می‌شود در موردش کاری کرد. بنظر من این ناشی از غفلت ماست. فکر میکنم مردم سرگرم چیزهای دیگری هستند که بنظرشان مهم‌ترند. اما اینها انسان هستند و سزاوار حداقلی از کیفیت زندگی هستند."
              شیخه موزه حالا مشغول همکاری با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل برای فراهم کردن امکانات آموزشی در اردوگاه‌های آوارگان است.

              حق آموزش برای آوارگان: آوارگان سوری در کلاس‌های موقتی در ترکیه
              "تاکنون اولویت با تهیه سرپناه در وهله اول و غذا در وهله دوم بوده، و موارد دیگر در اولویت‌های بعدی قرار داشتند. من فکر می‌کنم که این بچه‌ها به آموزش نیاز دارند. من با پدر و مادرها صحبت کردم. آنها به اهمیت آموزش برای بچه‌هایشان واقفند."
              "آنها بطور روزمره گرفتار مشکلاتی هستند. بعضی‌هایشان نمی‌توانند دخترانشان را به مدرسه بفرستند، چون برق نیست. بچه‌ها باید کیلومترها راه بروند تا به مدرسه برسند. در طول مسیر ممکن است ربوده شوند یا هدف حمله قرار بگیرند. وضعیت وحشتناکی است."
              تأکید بر حمله‌ها به نهادهای آموزشی یکی دیگر از مواردی است که از آن غفلت شده، و یکی از اهداف کمک‌های مالی قطر جلوگیری از آنهاست.
              اما 'ائتلاف جهانی برای حفاظت از آموزش در مقابل حملات' بطور بی‌وقفه مشغول پیگیری این پدیده تلخ بوده، و ۱۰،۰۰۰ مورد خشونت علیه معلمان و دانش‌آموزان را ثبت کرده است.
              آموزش دختران

              شیخه موزه: "دخترها هم مثل پسرها به آموزش نیاز دارند"
              شیخه موزه نمی‌پذیرد که ریشه چنین حملاتی در "تضادهای میان فرهنگ‌ها" یا نوعی "برخورد تمدن‌ها" از منظری ایدئولوژیک است، و معتقد است که اینها عوارض جانبی منازعه و جنگ هستند.
              او معتقد است که چالش پیش‌رو متوقف کردن جنگ است و قطر از ایده جرم تلقی شدن اقدامات خشونت‌بار علیه آموزش از سوی سازمان ملل حمایت می‌کند: "ما در این راه موفق بوده ایم، اما مشکل این است که چنین قطعنامه‌هایی فاقد ضمانت اجرایی هستند."
              در حالی که گروه بوکوحرام سعی دارد در آموزش دختران اخلال کند، جایزه موسوم به 'وایز پرایز' (Wise Prize) که از سوی این کشور اسلامی محافظه‌کار اعطا می‌شود، از بنیاد خیریه‌ای حمایت کرد که برای دسترسی مساوی دختران به آموزش مبارزه می‌کند.
              آن کاتن، برنده جایزه، بنیاد کمفد (Camfed) را بنیان نهاده که در پنج کشور آفریقایی فعالیت می‌کند و هدفش کمک به دسترسی بهتر دختران به آموزش در رده متوسطه است.
              در زمینه تبعیض علیه دختران، شیخه موزه می‌گوید: "مسلم است که دخترها هم مثل پسرها به آموزش نیاز دارند."
              در قطر از تضادها گریزی نیست. این کشور بشدت سنتی است و هویت اسلامی پررنگی دارد، اما در عین حال محلی سرشار از تغییرات بی‌وقفه است، پر از فناوری‌های مدرن است، ایده‌ها و محصولات فرهنگی را وارد می‌کند، و افقش همواره در حال تغییر و تحول است.
              قطر شبه جزیره‌ای است که در دل خلیج فارس برآمده، و مثل دست کوچکی است که چیز گرانبهایی را نگاه داشته است. یک طرفش عربستان سعودی است، و درست آن‌سوی آب هم ایران واقع شده است. قطری‌ها به کمک مالی به افراطی‌های سوری متهم شده اند، اما در عین حال میزبان یک پایگاه هوایی عمده آمریکا هم هستند.
              عامل ایجاد تعادل
              آیا آموزش می‌توان راهی برای رفع عدم رواداری و تساهل باشد؟
              شیخه موزه می‌گوید که آموزش می‌تواند "ذهن‌ها را باز کند" و بر جهل غلبه کند. اما او پیام محکم‌تری هم دارد: "کلمه 'صلح' بیش از حد مورد استفاده قرار گرفته، و بار معنایی خود را از دست داده است. بنظر من آموزش می‌تواند به مردم برای درک مفهوم همزیستی کمک کند. ما به اینکه همدیگر را دوست داشته باشیم نیاز نداریم، ولی باید درک کنیم که در کنار هم زندگی می‌کنیم. باید با هم همزیستی کنیم."
              او می‌گوید که قطر در توسعه آموزش باید میان گشایش به‌سوی جهانی شدن و حفظ هویت بومی خود تعادل برقرار کند. او می‌افزاید "بعضی وقت‌ها جهانی شدن می‌تواند باعث محو هویت‌ها شود. اما هدف ما حفظ هر دو است."
              به زنی که همه‌چیز دارد چه می‌توانید بدهید؟ بنظر می‌رسد در این مورد جواب یک نظام آموزشی بهتر باشد.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

                #1522
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                دولت و سیف به بانکها و موسسات مذهبی سیاسی...و به قولی غیر مجاز اخطار داد
                راسشان هم صندوق مهر است مال بسیجیان
                اینها 100هزار میلیارد پول دارند
                زمان مموت امد گفت سود بانکها رباست باید کم شود
                در واقع این نقشه بود
                سود بانکها باید کم میشد
                تا پول برود در صندوق مهر امام رضا ...
                چرا برود چون مردم دنبال سود بیشترند و صندوق مهر روز شمار16درصد انموقع میداد به نظرم
                در واقع هدف محمود انتقال پول از بانکها به مهر بود
                باز هم سخن گهر بار معاویه را سرلوحه تفسیر ات خود در ملک عجم قرار دهید
                که من با شما نجنگیدم برای خواندن نماز روزه...جنگیدم با شما تا بر شما حکومت کنم...
                تمام انچه زمان مموت به عنوان مبارزه با ربا سود بانک.....انجام شد فقط هدفش همین بود
                حال این دولت شمشیر را اینها از رو کشیده....و اکثر این موسسات مالی هم مال برادران نظامی ... است....
                کما اینکه علاوه بر نقشه انتقال پول به موسسات بسیجی....یکبار گفتند بورس قمارخانه است بعد امدند اصل44را انجام دادند و کلی این وسط پول به جیب زدند
                رئیس بانک مرکزی اعلام کرد
                ۶ مانع فعالیت بانک‌ها/ ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت روی دست بانک‌ها/ ۱۵درصد نقدینگی در دست موسسات غیرمجاز

                رئیس بانک مرکزی با اشاره به ۶ مانع واسطه‌گری مالی بانک‌ها در ایران گفت: مطالبات معوق، تسهیلات تکلیفی، بدهی دولت به بانک‌ها، بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی، اوراق مشارکت منتشرشده و مؤسسات غیرمجاز، ۶ مانع واسطه‌گری مالی بانک‌هاست.
                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....BhhNI2i5.dpuf

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #1523
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  چون صادرات مایعات گاز ی و نفت در امرکیا ظاهرا ممنوع بود عرضه سنگین سبب ریزش شد....در داخل امریکا
                  منتها با این ازاد سازی مقدار یاز ان صرف صادرات میشود و قیمتهای خارج از امریکا را کاهش میدهد تا حد قیمتهای امریکا...و شاید سبب ریزش بیشتر در خود امریکا نشود...
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #1524
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    ktنفت در تایم ساعتی به حمایت شکسته بک کرد و ریخت
                    با30سنت اختلاف

                    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                    فعلا54.6 سقف شد
                    http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post575199
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #1525
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      حسن روحانی:
                      آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست / سر میز مذاکره نه آنها و نه ما راجع به آرمان و اصول بحث نمی‌کنیم / کشور با انزوا نمی‌تواند رشد مستمر داشته باشد/ برای مسائل مهم همه‌پرسی بگذاریم


                      مطرح کردن همه پرسی نکاتی دارد /:.winksmiley02.:/

                      نظر

                      • afsh134
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 45

                        #1526
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                        میخواهند گندی که زدند توسط مردم حل کنند بعد هم بگویند مردم مقصر بودند و سازش کردند
                        محمد خاتمی مسئول تمام این المشنگ بازیهاست هر کس در تحریم یا جنگ کشته شود یا بمیرد بر اولیای دمش قصاص او واجب است و نه شخص دیگر چون او بود فتنه هسته را راه انداخت با ریاکاری و دغل بازی...
                        وقتی دم از گفتگوی تمدن میزد در خفا غنی سازی میکرد
                        بعد هم گفت من نبودم دیگران بودند
                        خوب می رفتی اقلا مثل بازرگان استعفا می دادی
                        منتها چسبید به صندلی قدرت بعد هم یک تعلیق فرمایشی کرد... در حالیکه باید انجا را تخریب میکرد...
                        هزینه هسته شای شدن را باید خواص بدهند باید امثال عسگر اولادی استان قدس....بنیادها بدهند نه ملت...هرکس هم میخواهد در عراق یا ..بجنگد برود و از جیب خودش هزینه کند نه از مال ملت...
                        جناب تام كروز
                        لطفا به اين سوال جواب بده
                        شاه كه دوست امريكا بود
                        چي شد كه بعد از خروج از ايران-دولت امريكا بهش نامردي كرد و به امريكا راهش نداد

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #1527
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          در اصل توسط afsh134 پست شده است View Post
                          جناب تام كروز
                          لطفا به اين سوال جواب بده
                          شاه كه دوست امريكا بود
                          چي شد كه بعد از خروج از ايران-دولت امريكا بهش نامردي كرد و به امريكا راهش نداد

                          مگر خواست شما ملت ایران چنین نبود؟
                          مگر شما نبودید که بعد که راهش داد سفارتش را گرفتید گفت شاه را بدهد اعدامش کنیم
                          کار شما مثل خر ملا نصر الدین است اگر سوارش شوند میگویید بیچاره الاغ...پیاده شوند میگویید عجب نادانهایی چرا خودشان را خسته میکنند در حالیکه خر دارند:D
                          همه کارتان از روز ازل چنین بوده
                          دیروز معاون وزیر خارجه گفته امرکیا در جنگ با داعش جدی نیست چون نیروی زمینی وارد نکرده
                          10سال قبل میگفتند مردم مظلوم عراق در ابو قریب زندانی هستند ..مبارزه علیه اشغالگری تروریست نیست..انموقع زمان بوش نیروی زمینی امرکیا در عراق بود
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #1528
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            حسن روحانی:
                            آرمان ما به سانتریفیوژ وصل نیست / سر میز مذاکره نه آنها و نه ما راجع به آرمان و اصول بحث نمی‌کنیم / کشور با انزوا نمی‌تواند رشد مستمر داشته باشد/ برای مسائل مهم همه‌پرسی بگذاریم


                            مطرح کردن همه پرسی نکاتی دارد /:.winksmiley02.:/
                            یک مدت قبل روحانی گفت حق تغییر حاکمیت سرنوشت جزو حقوق مردم است
                            اینجا زدم
                            در واقع خاتمی بعد از 20سال به همان نتیجه رسید که بازرگان در بستر مرگ رسید ..
                            بازرگان فکر میکرد اسلام میتواند سیاسی هم باشد وقت مردن گفت این دین اصلا به درد سیاست نمیخورد...
                            روحانی وقتی امرکیا و یهودیها گفتندش با پشتوانه مردم تغییر ات بده گفت نه مسالمت امیز پیشنهادشان این بود با پشتوانه ای که داشت عین اوکراین کار را تمام کرد نتیجه این شد سال88عین موش افتاد در هچل..باز دست به دامن انگلیس دراز کرد که غلط کردیم حق با شما بود
                            عظیمترین جنگ قدرت 100سال اخیر بعد از اعدام شیخ فضل الله نوری بینن حامیان غرب و حامیان روس که نظامیان هستند بعد از فوت اقا و یا قبل ان رخ میدهد ...
                            انوقت مغنیان تحلیل نما میگویند پی بر ای بالای4 حباب نیست
                            ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                            البته این شیاطین قصد دارند بگویند ملت به تعلیق هسته رای دادند نه اقا جام زهر خورده نه دولت کوتاهی کرده....
                            اگر چنین است پس ان17میلیون ملت که اصلا رای ندادند وقتی اقا تکلیف کرد که کسانیکه نظام هم قبول ندارند..و ان عده که به روحانی از ترس تحرمی رای دادند تکلیفشان چه میشود این خودش رفراندوم نبود
                            جلیلی 4میلیون رای در قبال17میلیون نفر که اصلا رای ندادند و17میلیون رای خود روحانی ....با چه رویی رفراندوم میگذارند
                            آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/01/05, 01:10.
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #1529
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              جواد کریمی قدوسی: پیشنهاد انتقال ذخایراورانیوم در مسقط ارائه شد
                              در حالی‌که توافق بر سر انتقال دخایر غنی‌شده اورانیوم ایران از سوی وزارت خارجه تکذیب شده، یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید این پیشنهاد و نظارت بر آزمایش‌های موشکی ایران در مذاکرات عمان طرح شده بودند.

                              جواد قدوسی، نماینده اصولگرای مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران در گفت‌وگو با وبسایت «رجانیوز» عنوان کرده که پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به کشوری ثالث، در مذاکرات مسقط مطرح شده‌اند.
                              قدوسی گفته که آمریکایی‌ها در مسقط یک طرح ۸ صفحه‌ای ارائه داده بودند که بدترین طرح از ابتدا تا به حال بود: «در یکی از بندهای آن که موسوم به طرح نتانیاهوست آورده‌اند که مواد غنی‌شده زیر ۵ درصد به یک کشور ثالث انتقال یابد. خودشان پیشنهاد دادند که این کشورروسیه باشد و بعدها هم هیچ زمانی نباید بیش از ۱۳۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده در جمهوری اسلامی باشد.»
                              نماینده اصولگرای مشهد با اشاره به "زیاده‌خواهی" آمریکایی‌ها افزوده که آنها حتی خواسته‌اند تست‌های موشکی جمهوری اسلامی را زیر نظر خود بگیرند: «از آمریکا برای بازرسی بیایند تا بر آزمایش‌های موشکی ایران نظارت کنند.»
                              جواد کریمی قدوسی به "رجانیوز" گفته که مجلس این سوالات را از تیم مذاکره‌کننده پرسیده و برای توافق نهایی دست بسته نیست. او اعلام کرده که جواد ظریف روز سه‌شنبه ۱۶ دی به مجلس خواهد آمد تا در جلسه‌ای یک ساعته به تمامی سوالات نمایندگان در این زمینه جواب دهد.
                              بیشتر بخوانید: ایران گزارش آسوشیتدپرس مبنی برتوافق با آمریکا را رد کرد
                              نماینده مشهد گفته که تیم مذاکره‌کننده در قبال بحث تعطیلی سایت فوردو و رآکتور هسته‌ای اراک، پاسخ محکمی به طرف مقابل داده و توافقی با کسی نکرده است: «طرف غربی می‌داند که این موضوعات از خطوط قرمز ماست که به هیچ وجه نمی‌شود از آن عدول کرد.»
                              او تاکید کرده که حتی اگر یک درهزار، چنین توافقی صورت بگیرد «مردم قبل از رسیدن پای تیم مذاکره‌کننده به میدان آزادی، توافق را به آتش خواهند کشید.»
                              عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزوده است: «همه موظف هستند که اگر حس کردند قرار است از خطوط قرمز عبوری صورت بگیرد، به مردم و صدا و سیما و نمایندگان اطلاع دهند.»
                              مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ برای دستیابی به توافق جامع تا دهم تیرماه ۱۳۹۴ تمدید شده است. اختلاف اساسی بر سر غنی‌سازی اورانیوم و تعداد سانتریفوژهاست. آمریکا اصرار دارد میزان ذخایر اورانیوم ایران به زیر سطحی برسد که تکافوی ساخت بمب را نکند و شمار سانتریفوژها هم به نصف میزان موجود یعنی ۴۵۰۰ دستگاه یا کمتر برسد.
                              قدوسی در حالی از مواجهه مردم با هر توافق اتمی احتمالی خبر می‌دهد که پس از معاهده موقت ژنو، مردم و به ویژه جوانان استقبال گسترده‌ای از تیم مذاکره کننده ایران در فرودگاه به عمل آوردند و شعار «یا حسین، شیخ حسن، میرحسین» سر دادند.
                              بیشتر بخوانید: تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران به تهران بازگشت
                              جواد کریمی قدوسی پیش از این و در پنجم تیر ۱۳۹۳ در همایشی در مشهد گفته بود که دولت روحانی پوششی برای براندازی نظام است. این عضو جبهه پایداری و فراکسیون اصولگرایان مجلس، به طیف اصولگرایان تندرو و نزدیک به سپاه پاسداران تعلق دارد.
                              شورایعالی امنیت ملی ایران از قدوسی به خاطراهانت به دولت شکایت کرده است.
                              مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به خبر آسوشیتدپرس مبنی بر توافق اتمی با آمریکا گفته بود که این فضاسازی‌ها با اغراض خاص سیاسی صورت می‌گیرند و هدف اصلی آنها تخریب فضای مذاکرات و پیچیده‌تر کردن حل و فصل موضوعات است.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #1530
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                ظاهرا تیمی از سیا سه ماه قبل در سوریه با اسدیها دیدار کردند در مبارزه با داعش....
                                اسد هم امروز از حمایت غرب گفته....
                                اگر این امر با چرخش فکری اسد در مورد اسرائیل باشد چه شود....در واقع نور علی نور شود..
                                از عجایب روزگار این است نظام ضد دین سایسی و سکولار مثل سوریه...با اسرائیل صلح نمیکند البته دشمنی خاصی هم نمیکند بجز ندارکچی حزب الله....و در عین حال ایران هم با ان رابطه خوبی دارد...انهم نظامی با دین سیاسی و ضد سکولاریسم و ازادی های جنس یکه در سوریه ازاد است...
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X