جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

    #16
    «مپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا : شناخت کافی از رهبر جدید کره شمالی نداریم


    دمپسی که با خبرگزاری آسوشیتدپرس مصاحبه میکرد، گفت کره شمالی از الگوی تهدیدات لفظی بدون دست زدن به اقدام نظامی پیروی میکند.

    وی افزود «کیم جونگ اون» رهبر جوان کره شمالی است که آمریکا شناخت کاملی از او ندارد.
    تهدید هستهای علیه آمریکا هم امر تازهای است و ضمنا آمریکا نمیداند که کرهشمالی واقعا به این توان رسیده است که خاک آمریکا را هدف حمله هستهای قرار دهد یا خیر.

    نمیخواهم بگویم که چیزی وجود دارد که مرا به این عقیده وادارد که قضیه این بار فرق دارد... اگرچه همانطور که همیشه گفتهایم، دیدگاه ما نسبت به کره شمالی کمی مبهم است، قبلا رهبر آنها و قدرت نفوذش را کمی بیشتر از الان میشناختیم.

    به همین جهت هست که چرخه اخیر کمی غیرقابل پیشبینی است، این هم به خاطر او (رهبر کره شمالی) است. ما کمتر او را میشناسیم. اما الگویی که او دنبال میکند بسیار مشابه (الگوی رهبر قبلی) است.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #17
      همه احتمالات در مورد جنگ شدن و نشدن در مباحث در نظر گرفته میشه....
      ولی یک احتمال هم میتونه مطرح باشه و اون اینکه.....
      رییس جمهور فعلی کره شمالی یک جوان است که خانم جوانی هم دارد.
      ممکنه همه این هارت و پورتها برای گرفتن امتیازی از غرب باشد و سپس
      تحویل دادن همه چیز به غرب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      - - - Updated - - -

      همه احتمالات در مورد جنگ شدن و نشدن در مباحث در نظر گرفته میشه....
      ولی یک احتمال هم میتونه مطرح باشه و اون اینکه.....
      رییس جمهور فعلی کره شمالی یک جوان است که خانم جوانی هم دارد.
      ممکنه همه این هارت و پورتها برای گرفتن امتیازی از غرب باشد و سپس
      تحویل دادن همه چیز به غرب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

        #18
        برای شناخت بهتر این دیونه و یا شاید هم از افراد پشت صحنه و گردانندگان اصلی کره شمالی ، خوندن این مطلب که مربوط به بیش از یکسال پیش هست میتونه مفید باشه

        با درگذشت "کیم جونگ ایل" بحث بر سر جانشینی وی بالا گرفته و هر چند در یکسال گذشته خبرهای متعددی درباره انتخاب "کیم جونگ اون" به عنوان رهبر آتی کره شمالی منتشر شده اما در این میان شایعات حکایت از اداره سئول بدست خواهر ایل به دلیل بی تجربه بودن "اون" دارد.
        پیش از یک سال است که رسانه های جهان و بویژه رسانه های کره جنوبی از "کیم جونگ اون" به عنوان رهبر آتی کره شمالی یاد می کنند.
        اطلاعات بسیار اندکی در مورد کیم جونگ اون که گفته میشود حدود ۲۸ سال دارد و در سوئیس تحصیل کرده وجود دارد. وی دو برادر بزرگ دیگر نیز دارد اما کیم جونگ ایل بسیار تمایل داشته که کوچکترین فرزندش جانشینش شود.


        سرویسهای جاسوسی کره جنوبی اعلام کرده اند که سناریوی انتخاب کیم جونگ اون به جای پدر، اقدامی عملی است زیرا او در میان سه پسر کیم جونگ ایل، شایسته ترین فرد برای تصدی این پست است. اما در سال 87 و در زمان اعلام خبر بیماری کیم جونگ ایل روزنامه تایمز انگلیس در خبری از انتخاب شوهر خواهر کیم جونگ ایل به عنوان رهبر کره شمالی خبر داد و نوشت: در پی ابتلای "کیم جونگ ایل" رهبر کره شمالی به یک بیماری جدی، این کشور توسط شوهر خواهر وی اداره می شود.
        بر همین اساس گزارشهایی در دست است که نشان می دهد در این دوره تصمیمات اصلی کره شمالی توسط "چانگ سانگ تاک" اتخاذ شده است. سانگ تاک هم اکنون 64 سال سن دارد و رئیس پلیس مخفی کره شمالی محسوب می شود. او شوهر خواهر کوچک کیم جونگ ایل است.
        یادآور می شود "کیم جونگ اون" در کنگره ملی حزب کمونیست کره شمالی که در سال 89 برگزار شد، به عنوان عضو ارشد کمیته مرکزی حزب کمونیست و جانشین رئیس کمیسیون نظامی این کشور انتخاب شد.
        اما کارشناسان اعلام کردند با توجه به اینکه جوانترین پسر کیم جونگ ایل در سن حدود ۲۸ سالگی قرار دارد و بی تجربه است، خواهر ۶۴ ساله رهبر کره شمالی ممکن است برای نظارت به انتقال قدرت در صورتی که کیم جونگ ایل فوت کند، منصوب شده باشد.
        چونگ سئونگ چانگ یک عضو برجسته موسسه سجونگ در سئول گفت: این احتمال وجود دارد که خواهر کیم جونگ ایل نقش هماهنگ کننده برای تضمین این انتقال قدرت را ایفا کند.


        گفته میشود که خواهر بزرگ کیم جونگ ایل و همسرش که معاون رییس کمیسیون دفاع ملی کره است احتمالا به عنوان محافظان از کیم جونگ اون تا زمان به قدرت رسیدنش فعالیت کنند.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

        نظر

        • MOSTAFA
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 989

          #19
          روشنگری شریعتمداری درباره پشتپرده تهديد اتمي كرهشمالي
          اشاره به خطر ايران با استناد به آزمايش هسته اي كره شمالي به اندازه اي پرحجم است كه انگار جمهوري اسلامي ايران دست به آزمايش هسته اي - از نوع انفجار براي توليد سلاح اتمي- زده است! و اين احتمال را قوت مي بخشد كه ماجراي اخير و تبليغات پر سر و صداي غرب درباره خطر حمله اتمي كره شمالي فقط يك بازي مسخره و صحنه سازي براي توهم پراكني نسبت به تلاش ايران براي توليد سلاح هسته اي باشد.

          صراط: حسين شريعتمداري، مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان "از آلماتي تا پيونگ يانگ!" نوشت:

          شايد تيتر يادداشت پيش روي در نگاه اول، «عجيب»! تلقي شود و اين پرسش احتمالي را در پي داشته باشد كه ميان مذاكرات ايران و كشورهاي 1+5 در «آلماتي» پايتخت قزاقستان و مناقشه اي كه اين روزها به بهانه آزمايش بمب اتمي در كره شمالي، ميان واشنگتن و «پيونگ يانگ» در جريان است چه رابطه اي مي توان يافت؟! ولي اين ماجرا، از زاويه ديگري نيز قابل بررسي است و درباره مناقشه اخير در شبه جزيره كره، احتمال ديگري نيز در ميان است. احتمالي كه اگر هم درصد آن اندك باشد، به دليل اهميت موضوع نبايد از كنار آن به سادگي عبور كرد و در اين باره گفتني هايي هست؛

          1- روز يكشنبه هفته جاري- 18/1/92- طي يادداشتي در كيهان و با عنوان «دو خط موازي كه يكديگر را قطع كردند!» با اشاره به شواهد و ارائه اسنادي به نقل از مقامات رسمي آمريكايي و اروپايي آورده بوديم كه آمريكا در چالش هسته اي 10 ساله خود با ايران به بن بست رسيده است و خط تحريم اگرچه براي جمهوري اسلامي ايران مشكلاتي درپي داشته است ولي برخلاف انتظار آمريكا نه فقط آنگونه كه خانم كلينتون ادعا مي كرد و نتانياهو، آرزوي آن را در سر مي پروراند، تحريم ها «فلج اقتصادي» ايران را به دنبال نداشته و مانع ادامه فعاليت هسته اي و پيشرفت خيزش گونه علمي و تكنولوژيك كشورمان نشده است، بلكه بحران اقتصادي بي سابقه آمريكا طي 50 سال اخير (اعتراف «گيتنر» وزير خزانه داري آمريكا) و بحران مشابه در اروپا، باعث شده است كه به جاي ايران، آمريكا و متحدان اروپايي آن در آستانه فلج اقتصادي قرار گيرند تا آنجا كه «هاآرتص» با عصبانيت مي نويسد «آرامش در ايران، دهن كجي به تحريم هاست»، گاردين توضيح مي دهد كه «بحران اقتصادي غرب، تحريم ها را به نفع ايران رقم زده است» واشنگتن پست طي گزارشي نتيجه مي گيرد كه «دود تحريم ها به چشم آمريكا رفته است» و اين همه در حالي است كه ايستادگي و مقاومت 10 ساله ايران در برابر باج خواهي آمريكا و متحدانش، الگوي عزت آفريني از «مقاومت پيروز» را به دنياي برانگيخته و ملتهب كنوني- جنبش ضد سرمايه داري وال استريت در غرب و بيداري اسلامي در منطقه- پمپاژ كرده است..

          با اين اشاره مختصر كه در يادداشت مورد اشاره كيهان با توضيح و تفصيل بيشتر آمده بود مي توان نتيجه گرفت كه «آمريكا اگر به چالش هسته اي پايان بدهد، الگوي ديگري از پيروزي برخاسته از مقاومت را به نام جمهوري اسلامي ايران ثبت كرده است. الگويي كه موج فراگير بيداري اسلامي را شتاب بيشتري مي دهد و چنانچه به چالش هسته اي ادامه بدهد، اين چالش در حالي كه اهرم تحريم ها از كار افتاده و يا لااقل كند شده است، نتيجه از قبل طراحي شده و مطلوب آمريكا را در پي نخواهد داشت.»

          2- حضور پرقدرت و مثال زدني تيم مذاكره كننده كشورمان در مذاكرات هسته اي با گروه كشورهاي 1+5 كه با استدلال قوي، اسناد فني و حقوقي مستحكم -FIRM DOCUMENTS- همراه بوده است، آخرين اميدهاي حريف را براي چانه زني هاي يكسويه در مذاكرات، بر باد داده است. گفتني است در جريان مذاكرات جانبي «آلماتي 2»، نمايندگان 1+5 در مقابل استدلال قوي و اسناد فني و حقوقي مستحكمي كه دكتر جليلي ارائه كرده بود، آچمز شده و چاره اي جز اعتراف ضمني نداشتند و هنگامي كه نماينده انگليس براي تغيير فضا، سؤالي را پيش كشيد و دكتر جليلي آغاز به پاسخ كرد، خانم «وندي شرمن» نماينده آمريكا كه به جاي ماموريت اسمي كاترين اشتون، رهبري واقعي گروه 1+5 را برعهده دارد، دست نوشته اي پيش روي وي گذاشته و او را مجبور به سكوت كرد! و نماينده يكي ديگر از كشورهاي 1+5 در پاسخ به اين سؤال آقاي دكتر جليلي كه آيا نظر كنوني خود را در جلسه رسمي نيز مطرح خواهي كرد؟ گفت؛ از من چنين انتظاري نداشته باشيد!

          همين جا بايد متذكر شد كه قبل از مذاكرات آلماتي يك، با اطلاع از درخشش استدلال ها و استنادهاي تيم هسته اي كشورمان، طي يادداشتي با عنوان نقطه پايان كجاست؟!- 9/12/91- پيشنهاد كرده بوديم جمهوري اسلامي ايران متن مذاكرات را به صورت مكتوب و صوتي و تصويري در سطح جهان منتشر كند و آورده بوديم «اين اقدام مي تواند ترفند آمريكا و متحدانش و چنته خالي از قانون و منطق آنها را فاش كند» اين پيشنهاد اگرچه - نمي دانيم به چه علت- با موافقت مسئولان محترم كشورمان روبرو نشد ولي بلافاصله واكنش سراسيمه رسانه ها و مقامات رسمي حريف را برانگيخت. «آلن اير» سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در مصاحبه اي كه شتابزده به نظر مي رسيد گفت «نمي توان با حضور رسانه ها مذاكره كرد» و خبرگزاري فرانسه به نقل از «جو بايدن» معاون رئيس جمهور آمريكا نوشت كه وي در ملاقات با «فرانسوا اولاند» رئيس جمهور فرانسه بر ضرورت غيرعلني بودن مذاكرات تاكيد كرده است و شبكه بين المللي بي بي سي - B.B.C.WORLD- پيشنهاد علني بودن مذاكرات را ناممكن! توصيف كرد و... و صد البته هنوز هم دير نشده است، مخصوصا آن كه تيم هسته اي كشورمان در مذاكرات آلماتي 2 با درخشش استدلال ها و استنادهاي حقوقي، فني به مراتب برجسته تري حاضر شده است تا آنجا كه به نوشته واشنگتن پست، خانم اشتون بعد از پايان دور دوم مذاكرات و در حالي كه انتظار مي رفت در مقابل مستندات ارائه شده از سوي دكتر جليلي و تيم همراه وي، پاسخي ارائه كند، اعلام كرد؛ نمايندگان 1+5 به پايتخت هاي خود بازخواهند گشت و بعد از مشورت و رايزني، نتيجه- بخوانيد پاسخ استدلال ها و استنادهاي مستحكم جليلي- را در يك تماس تلفني به اطلاع ايشان خواهد رساند.

          همه شواهد كه به نمونه هايي از آن اشاره شد به وضوح نشان مي دهد كه انتشار متن مذاكرات «پاشنه آشيل» آمريكاست و معلوم نيست به چه علت تيم هسته اي كشورمان از آن اجتناب مي ورزد؟!

          3- اكنون به نكته آغازين اين نوشته بازمي گرديم و احتمال آن كه مناقشه اخير ميان آمريكا و كره شمالي يك «پروژه فريب» بوده و به منظور دامن زدن به ترفند «ايران هراسي» و زمينه سازي براي خروج آمريكا از بن بست در چالش هسته اي با ايران طراحي شده باشد را به ارزيابي مي نشينيم. قبل از ورود به اين ارزيابي بايد اشاره كرد كه؛

          آمريكا بيش از 7 هزار و 600 كلاهك هسته اي آماده نصب روي موشك هاي بالستيك و قاره پيما دارد و تاكنون 715 آزمايش هسته اي انجام داده است. فرانسه 300 كلاهك هسته اي آماده نصب داشته و تا امروز 210 بار دست به آزمايش هسته اي زده است و انگليس متحد ديگر آمريكا داراي 225 كلاهك هسته اي است و 45 بار آزمايش اتمي انجام داده است. رژيم صهيونيستي، صاحب نزديك به 200 كلاهك هسته اي است، اگرچه همواره تعداد واقعي كلاهك هاي هسته اي خود و تعداد آزمايش هاي اتمي انجام گرفته را پنهان نگه داشته است و اما، اين همه در حالي است كه كره شمالي كمتر از 10 كلاهك هسته اي دارد و تاكنون فقط 3 بار دست به آزمايش هسته اي زده است.

          اكنون جاي اين سؤال است كه آيا- حداكثر- 10 كلاهك هسته اي كره شمالي در مقابل 7 هزار و 600 كلاهك هسته اي آمريكا و مجموعه 725 كلاهك هسته اي آماده نصب متحدان استراتژيك آمريكا- فرانسه، انگليس و اسرائيل- در حد و اندازه اي هست كه تهديد كره شمالي به حمله هسته اي عليه آمريكا بتواند اينهمه سر و صدا و هياهوي آمريكا و متحدانش را در پي داشته باشد؟! مخصوصا آن كه آزمايش هسته اي اخير كره شمالي سومين آزمايش اتمي اين كشور است و 2 آزمايش قبلي كره شمالي فقط با اخم ديپلماتيك غرب روبرو شده و مذاكرات 6گانه- آمريكا، ژاپن، كره شمالي، كره جنوبي، چين و روسيه- را در پي داشت و اين حجم انبوه از هياهوي تبليغاتي را به دنبال نداشت!

          4- همزمان با هياهوي اخير درباره تهديد اتمي كره شمالي عليه آمريكا و كره جنوبي، دولتمردان آمريكايي، انگليسي، فرانسوي، رژيم صهيونيستي و رسانه هاي غربي با استناد به آنچه كه از آن با عنوان «خطر سلاح هسته اي كره شمالي عليه جامعه جهاني»! ياد مي كنند، درباره خطر دستيابي جمهوري اسلامي ايران هشدار مي دهند! نتانياهو يقه چاك مي دهد كه «خطر حمله اتمي كره شمالي، ضرورت برخورد قاطع با جمهوري اسلامي ايران را بيشتر از هر زمان ديگري گوشزد مي كند»! ديويد كامرون نخست وزير انگليس با اشاره به تهديد اتمي كره شمالي، از ضرورت مقابله با ايران اسلامي ياد مي كند و اوباما، اولاند و... اين ترجيع بند را تكرار مي كنند كه «تهديد اتمي كره شمالي براي غرب مي تواند يك هشدار جدي درباره دستيابي ايران به سلاح اتمي باشد»!

          اشاره به خطر ايران با استناد به آزمايش هسته اي كره شمالي به اندازه اي پرحجم است كه انگار جمهوري اسلامي ايران دست به آزمايش هسته اي
          - از نوع انفجار براي توليد سلاح اتمي- زده است! و اين احتمال را قوت مي بخشد كه ماجراي اخير و تبليغات پر سر و صداي غرب درباره خطر حمله اتمي كره شمالي فقط يك بازي مسخره و صحنه سازي براي توهم پراكني نسبت به تلاش ايران براي توليد سلاح هسته اي باشد. يعني دقيقا همان توهمي كه در چالش 10 ساله هسته اي و بازرسي هاي پي درپي و پيوسته آژانس از تاسيسات هسته اي ايران كمترين نشانه اي از آن به دست نيامده است.

          از اين روي و با توجه به موارد ياد شده، اين احتمال قوت مي گيرد كه آمريكا بعد از ناكامي در چالش هسته اي 10 ساله با ايران اسلامي، در پي آن است كه اين چالش را از «آلماتي» به «پيونگ يانگ» منتقل كند، چرا كه پشت ميز مذاكره بايد استدلال و سند فني و حقوقي ارائه كرد ولي در بازي اخير - به زعم آمريكا- هياهو و جنجال مي تواند جايگزين سند و استدلال شود!

          در اين ميان، آنچه به كره شمالي مربوط مي شود، اين كه مراقب پروژه فريب آمريكا باشد چرا كه شواهد موجود از احتمال اين فريب خوردگي حكايت مي كند و آنچه به ايران اسلامي مربوط است، اين كه، جمهوري اسلامي ايران، بن بست آمريكا و متحدانش و تلاش آنان براي خروج آبرومندانه از اين بن بست تحقيركننده را درك مي كند و به قول حضرت آقا تنها راه باقيمانده براي آمريكا، اعتراف به حق قانوني ايران اسلامي است و اين كه آمريكا و متحدانش در يك بازي دوسر باخت وارد شده اند كه راه خروجي غير از پذيرش باخت ندارد.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #20
            هشدار اوباما به کره شمالی: درصورت انجام اقدامات نامتعارف، برای محافظت از شهروندان آمریکا هرکاری انجام می دهم


            رییس جمهور آمریکا در نخستین موضع گیری خود پس از شدت یافتن بحران در شبه جزیره کره همچنین ضمن هشدار به کره شمالی از این کشور خواست به تهدیدات اتمی خود پایان دهد. اوباما تاکید کرد که در صورت اقدامات نامتعارف از سوی کره شمالی ، دولت او تمامی اقدامات لازم را برای محافظت از شهروندان آمریکا بکار می بندد.





            باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده، روز گذشته در دیدار با بان کی مون ، ابراز امیدواری کرد تنش ها در شبه جزیره کره از طریق دیپلماتیک حل و فصل شود. وی تاکید کرد: زمان آن فرا رسیده است که رهبران کره شمالی به رویکرد "جنگطلبانه"خود پایان دهند و تلاش کنند بحران در شبه جزیره کره به اتمام برسد.

            به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، رییس جمهور آمریکا در نخستین موضع گیری خود پس از شدت یافتن بحران در شبه جزیره کره همچنین ضمن هشدار به کره شمالی از این کشور خواست به تهدیدات اتمی خود پایان دهد. اوباما تاکید کرد که در صورت اقدامات نامتعارف از سوی کره شمالی ، دولت او تمامی اقدامات لازم را برای محافظت از شهروندان آمریکا بکار می بندد.

            اوباما گفت: «هیچ کسی خواهان جنگ در شبهجزیره کره نیست».

            به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این سخنان درحالی بیان می شود که نیروهای نظامی آمریکا و کره جنوبی برای مقابله با تهدیدات پیونگ یانگ در وضعیت آماده باش بهسرمیبرند.

            طی روزهای گذشته اخباری از خبرگزاری های کره شمالی منتشر شد مبنی بر اینکه این کشور تهدید کرده به آمریکا حمله پیشدستانه اتمی خواهد کرد و مقامات ارتش این کشور نیز به نیروهای ارتش دستور داده اند مواضع آمریکا در اقیانوس آرام و شبهجزیره کره هدف قرار دهند.

            در همین حال جان کری، وزیر امور خارجه ایالات متحده، عازم شرق آسیا شده است تا با مقامات کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن درباره تهدیدات کره شمالی گفتوگو کند.

            وزرای خارجه هشت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه 8 نیز روز گذشته به شدت نسبت به توسعه برنامه هستهای و تکنولوژی موشکهای بالستیک کره شمالی ابراز نگرانی کرده و تهدیدات این کشور را محکوم کردند.

            در بیانیهای که بعد از دیدار وزاری خارجه قدرتهای برتر اقتصادی جهان منتشر شد، این گروه به کره شمالی هشدار داده است که دست از اقدامات مخرب خود بردارد.

            کشورهای یاد شده در بیانیه خود با محکوم کردن اظهارات خشونتطلبانه رهبران پیونگ یانگ گفتهاند که این اقدامات تنها منجر به انزوای هرچه بیشتر کره شمالی خواهد شد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #21
              آمریکا: به هیچ وجه کره شمالی را به مثابه قدرت اتمی نمیپذیریم

              وزیر خارجه آمریکا در جریان دیدار خود از کره جنوبی در سئول گفت، آمریکا به هیچوجه کره شمالی را به عنوان قدرت اتمی نمیپذیرد. جان کری گفت، آمریکا از هیچ حمایتی، از جمله حمایت دفاعی از کره جنوبی دریغ نمیکند.

              وزیر خارجه آمریکا روز جمعه (۱۲ آوریل/ ۲۳ فروردین) در سئول، پایتخت کره جنوبی با اشاره به تهدیدهای اخیر کره شمالی اطمینان خاطر داد که آمریکا با تمام توان، از جمله در حوزه دفاعی از کره جنوبی حمایت خواهد کرد. وی گفت، ایالات متحده آمریکا به هیچ وجه کره شمالی را به عنوان قدرت هستهای نمیپذیرد.

              جان کری در عین حال به کره شمالی در مورد آزمایش یک موشک میان برد هشدار داد و این کشور را از انجام این کار بر حذر داشت.

              پیشاز این در گزارشی محرمانه از منابع اطلاعاتی آمریکا آمده بود، کره شمالی احتمالا در وضعیتی قرار دارد که قادر باشد موشکهای مجهز به کلاهکهای هستهای را شلیک کند.

              با این حال کارشناسان بر این نظرند که این کشور احتمالا از دانش و تکنیک لازم برای این کار برخوردار نیست.

              جان کری پس از دیدار با رئیس جمهور کره جنوبی و ۲۸ هزار نیروی آمریکایی مستقر در این کشور گفت: «شعارهایی که از کره شمالی میشنویم، تحت هر معیاری غیر قابل قبول است.»

              وزیر دفاع آمریکا با اشاره به آزمایش احتمالی یک موشک میانبرد توسط کره شمالی این اقدام را "اشتباهی عظیم" خواند و گفت، این آزمایش وضعیت موجود را وخیمتر میسازد. گفته میشود این موشک که قرار است توسط کره شمالی آزمایش شود ۳۵۰۰ کیلومتر برد دارد و میتواند، پایگاه آمریکا در جزیره گوام را هدف قرار دهد.

              جان کری به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی توصیه کرد که توجه خود را به پایان بخشیدن به مناقشه جلب کند. وی از چین خواست، فشار را بر متحد خود، کره شمالی افزایش دهد. جان کری شنبه (۱۳ آوریل) از پکن دیدار خواهد کرد و با مقامهای این کشور به گفتوگو خواهد نشست.

              اطلاعات محرمانه آمریکا


              رویترز مینویسد، دوگ لامبورن(Doug Lamborn)، نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در واشنگتن راجع به گزارش ماه گذشته (مارس) آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا (DIA) گفته است، طبق این گزارش، کره شمالی سلاحی اتمی تولید کرده که قابل حمل توسط موشکهای دوربرد است.

              وزارت دفاع آمریکا بیدرنگ اعلام کرد، رهبری پیونگیانگ به قابلیت نصب کلاهکهای اتمی بر روی موشکهای خود نرسیده و این موضوع "نادرست" است.

              آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا (DIA) پس از شروع جنگ عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. منتقدان به دلیل اصرار آژانس بر وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق از آن انتقاد میکردند.

              کره جنوبی تأکید کرده است، تصور نمیکند که کره شمالی از چنین توانمندی برخوردار باشد. چین، متحد کره شمالی تا کنون در این باره اظهار نظر نکرده است.

              کره شمالی تا کنون دست به سه آزمایش اتمی زده است. اما تا به حال هیچ نشانه موثقی در این باره به دست نیامده که این کشور توان ساخت کلاهک اتمی قابل نصب بر روی موشکهای دوربرد را داشته باشد.

              اخیرا تنش در شبه جزیره کره بالا گرفته است. کره شمالی که در پی سومین آزمایش هستهای خود با شدت گرفتن تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد روبرو شد، آمریکا و کره جنوبی را تهدید به حمله کرده است.

              یکی از نمایندگان دولت آمریکا میگوید، آمریکا تصور نمیکند که جنگی سریع در راه باشد. اما نگرانی ایالات متحده، "بیتجربگی سیاسی رهبر ۳۰ ساله کره شمالی" است.

              گزارشهای موجود، از افزایش جابجایی نیروهای کره شمالی حکایت ندارند. چین نیز گزارشهایی را که پیشتر در مورد تقویت نیروهای این کشور در مرز با کره شمالی منتشر شده بود، رد کرده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #22
                بیانیه عجیب کره شمالی: مترصد فرصتی مناسب برای آغاز جنگ با آمریکا هستیم + هشدار شدید به ژاپن


                پیونگ یانگ نسبت به آنچه نمایش قدرت نظامی برتر آمریکا خواند ابراز انزجار و در ادامه این اطلاعیه تصریح کرده است که مترصد فرصتی مناسب برای آغاز جنگ با آمریکاست. پیونگ یانگ همچنین ژاپن را به علت طرح های توکیو برای سرنگون کردن موشک های پرتاب شده از کره شمالی، تهدید کرد و به شینزو آبه نخست وزیر ژاپن هشدار داد بلندپروازی های خود را برای اشغال مجدد کره شمالی با همکاری آمریکا کنار بگذارد.


                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : خبرگزاری رسمی کره شمالی آمریکا را به گسیل داشتن سخت افزار جنگ اتمی به شبه جزیره کره متهم کرد.

                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از CCTV، خبرگزاری رسمی کره شمالی(کِی سی اِن اِی) به تازگی اعلامیه نسبتاً عجیبی را منتشر کرده است که ممکن است به افزایش خطرها در اوضاع هم اینک پرتنش شبه جزیره کره شود.

                این خبرگزاری در گزارش خود آمریکا را به « افکندن تجهیزات جنگ هسته ای بزرگ به داخل شبه جزیره کره» متهم و اعلام کرد آمریکا، زیردریایی هسته ای شِیِن (Cheyenne) خود را به همراه بمب افکن های B52 و 2A به کره جنوبی فرستاده و تب جنگ علیه کره شمالی به راه انداخته است.

                پیونگ یانگ نسبت به آنچه نمایش قدرت نظامی برتر آمریکا خواند ابراز انزجار و در ادامه این اطلاعیه تصریح کرده است که مترصد فرصتی مناسب برای آغاز جنگ با آمریکاست.

                پیونگ یانگ همچنین ژاپن را به علت طرح های توکیو برای سرنگون کردن موشک های پرتاب شده از کره شمالی، تهدید کرد و به شینزو آبه نخست وزیر ژاپن هشدار داد بلندپروازی های خود را برای اشغال مجدد کره شمالی با همکاری آمریکا کنار بگذارد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

                  #23
                  خدا وکیلی استادان مسلم هارت و پورتند:))
                  من تا حالا نسبت به بعضی خودی ها بدگمان بودم..:D
                  خدایا منو ببخش0:-)
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

                  نظر

                  • future
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 437

                    #24

                    بیانیه عجیب کره شمالی: مترصد فرصتی مناسب برای آغاز جنگ با آمریکا هستیم
                    خبرگزاری رسمی کره شمالی آمریکا را به گسیل داشتن سخت افزار جنگ اتمی به شبه جزیره کره متهم کرد.

                    به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از CCTV، خبرگزاری رسمی کره شمالی(کِی سی اِن اِی) به تازگی اعلامیه نسبتاً عجیبی را منتشر کرده است که ممکن است به افزایش خطرها در اوضاع هم اینک پرتنش شبه جزیره کره شود.

                    این خبرگزاری در گزارش خود آمریکا را به « افکندن تجهیزات جنگ هسته ای بزرگ به داخل شبه جزیره کره» متهم و اعلام کرد آمریکا، زیردریایی هسته ای شِیِن (Cheyenne) خود را به همراه بمب افکن های B52 و 2A به کره جنوبی فرستاده و تب جنگ علیه کره شمالی به راه انداخته است.

                    پیونگ یانگ نسبت به آنچه نمایش قدرت نظامی برتر آمریکا خواند ابراز انزجار و در ادامه این اطلاعیه تصریح کرده است که مترصد فرصتی مناسب برای آغاز جنگ با آمریکاست.

                    پیونگ یانگ همچنین ژاپن را به علت طرح های توکیو برای سرنگون کردن موشک های پرتاب شده از کره شمالی، تهدید کرد و به شینزو آبه نخست وزیر ژاپن هشدار داد بلندپروازی های خود را برای اشغال مجدد کره شمالی با همکاری آمریکا کنار بگذارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #25

                      پس از چند هفته تنش شدید و تبادل تهدیدات در شبه جزیره کره، به نظر می رسد اوضاع اندک اندک رو به آرام شدن گذاشته است. در این راستا، پس از تأکید وزیر خارجه آمریکا بر ترجیح گفت و گو و دیپلماسی برای حل این بحران، کره شمالی نیز شروط خود را برای برقراری روابط صلح آمیز با غرب اعلام کرده است.

                      به گزارش «تابناک»، رئیس دولت تشریفاتی کره شمالی اعلام کرده کشورش آماده برقراری روابط صلح آمیز با همه کشورهای جهان است؛ اما به شرطی که به عنوان یک دولت هسته ای (دارای سلاح هسته ای) پذیرفته شود. این در حالی است که ایالات متحده، ژاپن و چین، با وجود تلاش برای حل بحران کره، بر غیرهسته ای شدن این شبه جزیره اصرار دارند.

                      به نوشته سایت شبکه خبری «راشا تودی»، کره شمالی که با وجود تنش ها خود را برای مراسم بزرگداشت تولد «کیم ایل سونگ»، بنیانگذار این کشور آماده می کند، اعلام کرده آماده است روابط خود را بر «بر پایه ایده آل های صلح و حاکمیت» برقرار کرده و در تأمین امنیت و ثبات در آسیا و در سراسر جهان «به عنوان یک دولت هسته ای مسئول» مشارکت نماید.

                      با این حال، کیم یونگ نام اظهار داشته هر کشوری شایسته دوستی کره شمالی نیست و گفته «نیروهای دفاعی شکست ناپذیر این کشور که به نیروهای بازدارنده هسته ای مسلح هستند، بر اساس شرایط جنگی، مبارزه ای تمام عیار را علیه آمریکا انجام خواهند داد».

                      وی تأکید کرده: «ما از نظر کمی، توانایی سلاح هسته ای خود را – که گنجینه کره متحد است – گسترش خواهیم داد و به هیچ قیمتی حاضر نیستیم بر سر این سلاح های معامله کنیم».

                      این اظهارات در حالی مطرح می شود که جان کری، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته تأکید کرد در صورتی که کره شمالی اقداماتی در راستای رها کردن برنامه هسته ای خود انجام دهد، ایالات متحده مایل است با این کشور به تعامل بپردازد.

                      کری که در ژاپن به سر می برد، در جریان دیدار با همتای ژاپنی خود گفت: «به نظر من این واقعاً مایه تأسف است که این همه تمرکز و توجه در رسانه ها و جاهای دیگر بر موضوع جنگ معطوف است؛ در حالی که آنچه ما باید واقعاً درباره آن صحبت کنیم، امکان صلح است. من فکر می کنم چنین احتمالاتی وجود دارد».

                      «فومیو کیشیدا»، وزیر خارجه ژاپن نیز ضمن تأیید شرایط آمریکا برای مذاکره با کره شمالی، اظهار داشت: «نه ژاپن و نه ایالات متحده به هیچ وجه نمی توانند اجازه دهند کره شمالی سلاح هسته ای در اختیار داشته باشد».

                      تنها یک روز پیش، دولت چین نیز ضمن تأکید بر اهمیت برقراری صلح و ثبات در منطقه، از ضرورت غیرهسته ای شدن شبه جزیره کره سخن گفته بود.

                      به هر حال، به نظر می رسد همان گونه که پیش از این نیز تحلیلگران تأکید داشتند، دولت کره شمالی خود از پیامدهای اقدام نظامی احتمالی علیه آمریکا و متحدانش و به طور کلی امکان پذیر نبود این گونه اقدامات آگاه است و از تشدید تهدیدات خود، رسیدن به اهدافی سیاسی را دنبال می کند.

                      اکنون با اظهارات رئیس دولت کره شمالی، ماهیت این هدف سیاسی روشن و مشخص شده که کره شمالی خواهان به رسمیت شناخته شدن سلاح های هسته ای خود است. امری که البته پذیرش آن چه از سوی دشمنان غربی و چه دوستان شرقی کره شمالی تقریباً غیرممکن به نظر می رسد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #26
                        ريیسجمهور در بخش ديگري از سخنانش در پیامی به کشورهای شرق آسیا گفت: اکنون بین دو کره و چین و ژاپن حرف و اختلاف است و آنها برای حل مسائل خود تهدید به جنگ و بمب اتم میکنند و باید مسوولان آنها مثل گذشته هوشیار باشند. احمدينژاد ادامه داد: مسوولان کشورهای کره شمالی و جنوبی و چین و ژاپن بدانند دشمن میخواهد کشورهای آنها را تخریب کند. وی ادامه داد: دوستانه از آنها میخواهیم که خویشتنداری خود را حفظ کنند و مثل گذشته هوشمند باشند؛ ما نیز آمادگی خود را برای وساطت به منظور برگزاری گفتوگو میان آنها اعلام میکنیم.

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #27
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          سخنگوی اتحادیه اروپا مذاکرات اتمی با ایران را "مفید" خواند

                          سخنگوی اتحادیه اروپا آخرین دور مذاکرات کارشناسی میان ایران و شش قدرت جهانی در نیویورک را "مفید" قلمداد کرد. قرار است مذاکرات هسته‌ای هفته آینده در سطح مقامات بلندمرتبه هفت کشور در وین از سر گرفته شود.

                          اتحادیه اروپا در ساعات پایانی روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت/ ۷ مه) اعلام کرد که مذاکرات کارشناسی هسته‌ای میان نمایندگان ایران و شش قدرت جهانی که در روزهای ششم و هفتم مه (۱۶ و ۱۷ اردیبهشت) در نیویورک برگزار شد "مفید" بوده است. یکی از دیپلمات‌های غربی می‌گوید، آنها همچنان در تلاش‌اند تا اختلافات عمیق موجود درباره آینده قابلیت‌های هسته‌ای ایران را برطرف کنند.

                          به گزارش خبرگزاری رویترز٬ این اظهار نظرها پس از دو روز گفت‌وگوهای فشرده در سطح متخصصان در نیویورک بیان شد و قرار است در پی این مذاکرات حداکثر تا ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) توافقی نهایی میان ایران و شش قدرت جهانی اعم از آمریکا٬ فرانسه٬ بریتانیا٬ چین٬ روسیه و آلمان حاصل شود تا به یک دهه تنش بر سر برنامه بحث‌برانگیز هسته‌ای ایران پایان داده شود. دیپلمات‌های غربی می‌گویند هنوز چشم‌انداز توافق نهایی چندان روشن نیست.

                          سخنگوی اتحادیه اروپا در پایان این مذاکرات دوروزه در نیویورک گفت: «هدف از گفت‌وگوها تعمیق بیشتر دانش دو طرف نسبت به مسائل موجود بود و همچنین مشارکت در آماده‌سازی زمینه برای دور بعدی گفت‌وگوها که قرار است هفته آینده در وین در سطح مقامات ارشد و پیرامون توافق جامع برگزار شود.»

                          حرکت خرامان به سوی توافق جامع

                          یکی از دیپلمات‌های غربی که با توجه به حساسیت موضوع نخواست هویت‌اش فاش شود٬ در گفت‌وگو با رویترز گفت که ایران و شش قدرت جهانی در زمینه تبیین سناریوهایی برای حل‌‌و فصل اختلافات درباره رآکتور هسته‌ای اراک پیشرفت‌هایی داشته‌اند.

                          رآکتور اراک از بحث‌برانگیزترین موضوعات در جریان مذاکرات ایران و ۱+۵ بوده٬ چون حتی بدون اصلاح و تغییر عمده می‌تواند میزان قابل ‌توجهی پلوتونیوم مورد نیاز برای ساخت بمب هسته‌ای تولید کند.

                          به گفته این دیپلمات غربی، مساله دشوارتر در مسیر دست‌یابی به توافق جامع موضوع کلی غنی‌سازی اورانیوم و سانتریفیوژهای مرتبط با تحقیق و توسعه فعالیت‌های هسته‌ای در ایران است. با توجه به حساسیت بالای این مساله هم برای ایران و هم برای اسرائیل که از مهم‌ترین هم‌پیمانان آمریکا و از معترضان سرسخت توافق با ایران است٬ چالش پیش ‌روی طرفین مذاکره بزرگ‌تر هم می‌شود.

                          اسرائیل مصرانه می‌گوید در قالب توافق هسته‌ای با ایران٬ حق هرگونه غنی‌سازی باید از این کشور سلب شود٬ مساله‌ای که مقامات آمریکایی به وضوح با آن موافق نیستند و حصول توافق را به سخت‌گیری بر سر این موضوع ترجیح می‌دهند. دیپلمات‌های حاضر در مذاکرات هم به رویترز گفته‌اند که متوقف کردن همه فعالیت‌های مرتبط با غنی‌سازی در ایران واقع‌گرایانه به نظر نمی‌رسد.

                          پیش‌تر در هفته جاری سرگئی ریابکوف٬ معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که مقامات ارشد کشورهای طرف گفت‌وگو با ایران قرار است تدوین پیش‌نویسی برای یک توافق نهایی را آغاز کنند. به گفته او، در این توافق غنی‌سازی در ایران محدود خواهد شد و تحت نظارت دقیق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار خواهد گرفت. او تأکید کرد: «به‌عنوان نتیجه این دور از گفت‌وگوها٬ دست‌کم بخش‌هایی از متن مورد توافق طرفین در این دور تدوین خواهد شد.»

                          تحلیلگران و دیپلمات‌ها می‌گویند در هر دو طرف ماجرا اراده سیاسی لازم برای توافق وجود دارد٬ اما رفع اختلافات موجود دشوار است٬ به‌خصوص در زمینه ابعاد برنامه هسته‌ای و غنی‌سازی مجاز ایران در آینده. هدف اصلی قدرت‌های غربی این است که امکان توسعه تسلیحات هسته‌ای برای همیشه از ایران سلب شود.
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #28
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            تجمع هواداران احمدی‌نژاد در برابر وزارت کشور در اعتراض به بد‌حجابی

                            گروهی از زنان سیاهپوش در اعتراض به "بدحجابی" در میدان فاطمی تجمع کردند و شعار دادند. گفته می‌شود سازماندهی این تجمع را «حوزه علمیه آیت‌الله ایروانی» نزدیک به جبهه پایداری برعهده داشته است.
                            تجمع گروهی از زنان در اعتراض به «بدحجابی» در میدان فاطمی تهران مقابل وزارت کشور، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت

                            تجمع گروهی از زنان در اعتراض به «بدحجابی» در میدان فاطمی تهران مقابل وزارت کشور، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت

                            «ای مرد غیرتت کو/ حجاب همسرت کو؟» این شعار زنانی است که روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت/۷ مه) در میدان فاطمی در «محکومیت بی‌حجاب‌ها» فریاد سردادند. به گزارش خبرآنلاین، این تجمع در حالی برگزار شد که از سوی وزارت کشور مجوز نداشته است، و حاصلش ایجاد ترافیک سنگین در میدان فاطمی بوده است.

                            آخرین اخبار در این زمینه حاکی از تلاش پلیس برای متفرق زنان مزبور بوده است. تجمع روز چهارشنبه به جبهه پایداری نسبت داده شده و خبر آن را نیز خبرگزاری فارس منتشر كرده است.

                            خبرگزاری فارس که به سپاه پاسداران و نهادهای امنیتی نزدیک است، اعلام کرده بود که قرار است تجمع "عظیمی" در میدان فاطمی تهران علیه بدحجابی برگزار شود. تبلیغات گسترده‌ای نیز برای این تجمع صورت گرفته و بنرهای آن در همه جای شهر پخش شده بود.

                            گفته شده است که تجمع روز چهارشنبه از جمله برنامه‌های مخالفان دولت برای ایجاد بحران است

                            گفته شده است که تجمع روز چهارشنبه از جمله برنامه‌های مخالفان دولت برای ایجاد بحران است

                            هنوز از میزان «عظمت» این تجمع خبری منتشر نشده و خبرگزاری فارس در گزارشی کوتاه نوشت که حسین الله‌کرم و فرج‌الله سلحشور از "چهره‌های فرهنگی" بودند که در این تجمع حضور داشتند.


                            «بی‌اعتنایی»‌های محمود احمدی‌نژاد به «عفاف و حجاب»

                            هواداران محمود احمدی‌نژاد در شرایطی علیه "بدحجابی" برآشفته‌اند که خود او بارها از سوی اصولگرایان منتقد دولت‌اش به "لیبرالیسم فرهنگی" و بی‌اعتنایی به "عفاف و حجاب" متهم شده بود.

                            این "بی‌اعتنایی" برای برخی اصولگرایان آن‌قدر چشمگیر بود که علی مطهری، نماینده مجلس در نطق خود در مجلس هشتم وزیر کشور را تهدید کرد که اگر بخواهد در "راستای نظرات احمدی‌نژاد و مشایی" همچنان در اجرای "طرح عفاف و حجاب" تعلل کند، مجلس بعدی (مجلس نهم) وی را استیضاح خواهد کرد.

                            این تهدیدها هرگز به این معنا نبود که در دو دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد زنان از آزادی بیشتری در مسایل فرهنگی و آموزشی و اجتماعی برخوردار بودند یا به بهانه "بدحجابی" کم‌تر مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفتند.
                            در این روز اعتراض، گردشگران اروپایی بدحجاب از زنان محجبه عکس گرفتند

                            در این روز اعتراض، گردشگران اروپایی "بدحجاب" از زنان محجبه عکس گرفتند

                            "راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب" بخشی از طرحی بود که در دیماه ۱۳۸۴ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و مطابق آن ۲۶ وزارت‌خانه، نهاد و دستگاه اجرایی در تدوین و پیشبرد این "راهکارها" فعال شدند.
                            برخورد نیروی انتظامی، گشت‌های موتوری و مینی‌بوس‌ها گشت ارشاد با شهروندانی که پوشش آنها غیراسلامی خوانده می‌شود بخشی از این طرح بود.

                            ویدیو‌هایی که از این دوره در فضای مجازی منتشر شد، زنانی را نشان می‌داد که با توهین و تحقیر و حتی کتک به داخل این مینی‌بوس‌ها انداخته می‌شدند. صحنه‌هایی که هر سال و به‌ویژه با شروع فصل گرما در شهرهای بزرگ ایران تکرار شدند.

                            حسن روحانی شهریورماه سال گذشته از نیروی انتظامی خواست که اجرای قانون عفاف و حجاب را با "رویكرد اخلاقی، رعایت كرامت انسانی و به دور از هر گونه افراط و تفریط" پیگیری كند.


                            «برنامه این هفته تجمع علیه بدحجابی»

                            تجمع اعتراضی امروز (چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت) اما از جنس دیگری ارزیابی شده است. برخی رسانه‌ها آن را ادامه «دلواپسی» محافظه‌کاران دانسته‌اند. روزنامه «اعتماد» این تجمع را از ویژ‌ه برنامه‌های جبهه پایداری برای دولت حسن روحانی دانسته ‌و نوشته است:

                            «هفته را با تجمع دلواپسی شروع كردند و با تجمع اعتراضی به پایان می‌برند. وعده‌شان امروز ساعت ۱۶ میدان فاطمی است. می‌خواهند در اعتراض به بدحجابی تجمع كنند؛ تجمعاتی كه هشت سال به فكرشان خطور نكرده بود.»

                            این روزنامه می‌افزاید: «رییس دولت قبل مقابل ۲۹۰ نماینده مجلس ایستاد و مبارزه با بدحجابی را به سخره گرفت اما آن روزها اصلا به فكرشان هم نرسید كه بروند مقابل وزارت كشور تجمع كنند.»


                            "اعتماد" نوشته است که برگزاری این تجمع به همت «حوزه علمیه آیت‌الله ایروانی» است؛ «مدرسه علمیه‌‌ای كه ارادت خاصی به جبهه پایداری دارد. حالا برنامه این هفته مخالفان دولت، تجمع علیه بدحجابی است.»
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #29
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              اشپیگل: "واتس‌اَپ" و جنگ قدرت رئيس جمهور ایران

                              اختلاف میان حسن روحانی و محافظه‌کاران در ایران بر سر آزادی یا مسدود ماندن "واتس‌اَپ" مورد توجه رسانه‌های خارجی نیز قرار گرفته است. سایت آلمانی "اشپیگل آنلاین" از آن به عنوان جنگ قدرت در ایران نام برده است.

                              پس از موضع‌گیری حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در مورد اپلیکیشن "واتس‌اَپ" و تلاش او برای جلوگیری از فیلترینگ آن، سایت اینترنتی نشریه "اشپیگل" (اشپیگل آنلاین) بلافاصله واکنش نشان داده و آن را یک "پیروزی دیگر در مصاف با محافظه‌کاران تندرو" ارزیابی کرده است.

                              "اشپیگل" به سخنان عبدالصمد خرم‌آبادی، مشاور قضایی دادستان کل کشور و دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، اشاره کرده که با قرار دادن "واتس‌اَپ" در کنار "فیس‌بوک" بر لزوم مسدود کردن آن تاکید کرده است. "اشپیگل آنلاین" نوشته است که خرم‌آبادی از محافظه‌کاران تندرویی است که همیشه با "ایده‌های جدید برای سانسور توجه اذهان عمومی را به خود جلب می‌کند".

                              به نوشته این نشریه، این‌بار اما تلاش محافظه‌کارانی نظیر عبدالصمد خرم‌آبادی "با مقاومت وزارت ارتباطات ایران روبرو شده که در دست نزدیکان حسن روحانی است که فردی اعتدال‌گرا به شمار می‌رود".

                              "اشپیگل" آزادی ارتباطات اینترنتی در ایران را بخشی از جنگ قدرت میان جناح میانه‌رو و محافظه‌کاران تندرو در ایران دانسته است. در این رابطه می‌خوانیم: «جنگ قدرتی که از مذاکرات هسته‌ای تا "واتس‌آپ" را در بر می‌گیرد و تندروها در همه این عرصه‌ها روحانی را متهم به کوتاه آمدن می‌کنند.»

                              این نشریه آلمانی پیش‌بینی کرده است که در دور بعدی مذاکرات که هفته آینده آغاز خواهد شد، فشار تندروها نیز شدت بیشتری خواهد گرفت.

                              به نوشته "اشپیگل" تندروها به حسن روحانی هشدار داده‌اند که بیش از اندازه "قدرت خود را دست بالا نگیرد"، چون ریاست جمهوری تنها یکی از ارکان قدرت در ایران است.

                              "اشپیگل" در تحلیل خود می‌نویسد که وزنه قدرت روحانی تنها مربوط به صندلی ریاست جمهوری او نیست، بلکه "او سیاستمداری کارکشته با شبکه‌ای قوی" در ساختار قدرت است و از پشتیبانی روحانیون نیز بی‌نصیب نیست.
                              [استفاده از فیسبوک و توییتر تنها برای مردم عادی در ایران ممنوع است.]

                              استفاده از فیسبوک و توییتر تنها برای مردم عادی در ایران ممنوع است.


                              برگ‌های برنده روحانی

                              به باور نویسنده "اشپیگل"، اگر روحانی بتواند ایران را به توافقی پایدار در مناقشه اتمی برساند، تحریم‌ها برداشته خواهد شد و در این صورت او به یکی از وعده‌های انتخاباتی خود عمل کرده است.

                              نویسنده ادامه می‌دهد: «روحانی در مسائل اجتماعی هم وعده‌هایی داده است، اما این عرصه نیز صحنه یک نبرد تن به تن دائمی میان دو جناح است که در آن روحانی به پیروزی‌هایی هر چند کوچک دست یافته است.»

                              "اشپیگل" به آزادی برخی از زندانیان سیاسی ایران، بهتر شدن وضعیت حصر خانگی رهبران مخالفان و در عین حال به حمله به زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین اشاره کرده است.

                              "اشپیگل" جنگ قدرت "واتس‌آپی" رئیس جمهور را پایان یافته نمی‌داند و نوشته است که باید صبر کرد و دید که سنبه کدام طرف پرزورتر است و اینکه آیا وعده آزادی استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقق خواهد یافت یا نه: «استفاده از فیسبوک و توییتر هم‌چنان در ایران ممنوع است، اگرچه روحانی و تیمش آشکارا و روزانه پست‌های خود را در آن می‌گذارند.»
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #30
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                رواج "ازدواج سفید" در ایران؛ زندگی مشترک بر پایه تفاهم

                                در ایران شماری از زنان و مردان بدون ازدواج رسمی باهم زیر یک سقف زندگی می‌کنند. گفته می‌شود این شکل از زندگی مشترک بی سرو صدا در حال رواج یافتن است. با این حال جامعه هنوز تا پذیرفتن آن فاصله زیادی دارد.

                                "ازدواج سفید" نامی است ابتکاری که در سال‌های اخیر در ایران به انواع ازدواج اضافه شده است. عنوانی برای زندگی مشترک زن و مرد بدون خواندن خطبه عقد، چه دائمی، چه موقتی و بدون ثبت ‌رسمی آن در محضر. روزنامه "ابتکار" در شماره دیروز خود (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت / ۶ مه) گزارشی درباره این پدیده منتشر کرده است. این گزارش حاصل گفتگو با یک زوج جوان و یک جامعه‌شناس است.

                                در این گزارش آمده که این شکل از پیوند زن و مرد در ایران در سال‌های اخیر "به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است"، اما آماری درباره آن وجود ندارد، چون مخفیانه انجام می‌شود.

                                در این نوع از "ازدواج" افراد بدون جاری شدن خطبه عقد یا صیغه، زندگی مشترک خود را مانند یک زن و شوهر عادی شروع می‌کنند.

                                در گزارش به نقل از مژگان و حامد، دو جوانی که به این شکل زندگی مشترک را آغاز کرده‌اند، آمده است که "علاقه‌ای برای ثبت ازدواج‌شان ندارند". خانواده‌های هر دو نفر از این موضوع خبر دارند و آن را پذیرفته‌اند.

                                مژگان گفته است: «بعد از چند سال دیدیم که می‌توانیم با هم زندگی کنیم و از هر نظر با هم توافق نظر داریم. حتی هر دو اعتقادی به ازدواج نداشتیم به همین خاطر زمانی که با خانواده‌هایمان مطرح کردیم در ابتدا چندان راضی نبودند اما وقتی دیدند که ما تصمیم جدی گرفته‌ایم پذیرفتند.»

                                و حامد گفته است که نوع زندگی‌شان به گونه‌ای نیست که "هر کس وارد آن شود احساس کند همخانه" هستند و رفتار یک زن و شوهر معمولی را دارند.

                                از زبان حامد می‌شنویم: «صبح با هم به سر کار می‌رویم و بعد از ظهر به خانه می‌آیم و شام می‌خوریم. نه از رفیق بازی خبری است و نه دوران مجردی. خرج خانه را به صورتی درمی‌آوریم که مانند همخانه‌ها به اصطلاح به صورت "دنگی" نباشد بلکه هرکس هر آنقدر که در توان داشته باشد می‌گذارد و حتی یک حساب مشترک پس انداز داریم.»

                                زندگی مشترک زن و مرد در ایران هم‌چنان تابو است اگر در دفتری رسمی به عنوان ازدواج دائم ثبت نشده یا در برخی موارد زیر لوای صیغه (ازدواج موقت) "شرعی" نشده باشد. کسانی که به این نوع زندگی مشترک انتقاد دارند، این "معصیت" را نه انتخاب آزاد، که ناشی از فلاکت اقتصادی و بیکاری توانایی جوانان برای ازدواج رسمی می‌دانند.

                                بیشتر بخوانید: نگاهی به علل آمار "هشداردهنده" ازدواج و طلاق در ایران
                                [رابطه زن و مرد در ایران بدون ثبت رسمی تنها مخفیانه ممکن است. ]

                                رابطه زن و مرد در ایران بدون ثبت رسمی تنها مخفیانه ممکن است.


                                «ایران جای این‌جور کارها نیست»

                                گاهی برخواسته از جامعه مردسالار که به دختران هشدار می‌دهد وارد شدن به این نوع از رابطه به زیان آن‌هاست.

                                گزارشگر به سراغ یک کارشناس هم رفته است که می‌گوید این تحولات "برخلاف جوامع غربی به ضرر دختران ایرانی است".

                                مصطفی اقلیما، رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران، درباره موارد زندگی مشترک بدون ثبت رسمی گفته است: «بیشتر از ۹۰ درصد رابطه دختر و پسر‌ها به ازدواج نمی‌رسد؛ چون معمولا خود پسر یا خانواده او حاضر نمی‌شوند چنین دختری که با پسرش در ارتباط است را برای پسر خود بگیرند. آن درصد باقیمانده نیز اگر به ازدواج ختم شود به این خاطر بوده که دختر از نظر سطح خانوادگی و مالی بالا‌تر از خانواده پسر است و پسر به این دلیل ازدواج می‌کند تا از امکانات دختر و خانواده‌اش به نفع خود بهره ببرد.»

                                به گفته اقلیما، در این نگاه، دختری که با پسری در ارتباط بوده، قابل "گرفتن برای پسر خود" نیست. یا اگر هم قابل باشد به خاطر وضع مالی خانواده دختر است. او معتقد است که "در ایران جای" این جور کارها نیست و "چنین اتفاقی موجب فروریختن فرهنگی خواهد شد".

                                تفاهمی دو طرفه

                                زمینه‌ساز زندگی بدون ازدواج رسمی در کشورهای پیشرفته قبل از هرچیز مبارزه زنان برای برابری حقوقی و اجتماعی و وارد شدن آنان به بازار کار بوده است. استقلال مالی زن به او این امکان را داده که با آزادی عمل بیشتری شریک زندگی خود را و نوع زندگی با او را انتخاب کند.

                                امروزه زندگی مشترک بدون ازدواج رسمی تفاهمی دوطرفه است که جدایی در آن نه به "زیان" زن و نه به "زیان" مرد تمام می‌شود؛ "زیان" با معیاری که در جوامعی مانند ایران دیده می‌شود به معنای "دختری که با مرد دیگری رابطه داشته" یا به عبارتی "دست اول" نبوده است.

                                در این نگاه زندگی زیر یک سقف بدون ازدواج رسمی "بی‌مسئولیتی" است که تاوانش را در نهایت زن می‌دهد. قابل تامل آن است که با وجود متداول بودن این طرز فکر در ایران، در گزارش "ابتکار" سخن از رواج چشمگیر این شکل از زندگی مشترک در میان نسل جوان ایران است. بیشتر بخوانید

                                این گونه زندگی مشترک مدت‌هاست که در کشورهای غرب رواج دارد. آمار اداره ثبت احوال آلمان نشان می‌دهد که شمار ازدواج‌‌ها در این کشور در سال ۱۹۵۰ بیش از ۷۵۰ هزار در سال بوده است و در سال ۲۰۱۲ به کمتر از نصف این رقم رسیده است.

                                یکی از سرشناس‌‌ترین آلمانی‌هایی که با شریک زندگی خود بدون ازدواج رسمی به سر می‌برد، یوآخیم گاوک، رئیس جمهوری آلمان است.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X