جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #1351
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    خرم سلطان این شیر مرد حریم سلطان دارد می میرد روحش شاد
    عجب زنی بود به تنهایی امپراطور ی عثمانی را پاشاند....روحش شاد:D
    آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/11/26, 00:03.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #1352
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      در دور قبل ظاهرا 400میلیون دلار ایران میدادند الان700
      هرچند بهتر بود بیشتر میگرفتند
      وقتی نفت ریخت گفتم برای حمایت از دولت اصلاحات مقداری پول بیشتری ممکن است بدهند
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #1353
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        شاخص کل72500کفش است فعلا
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

          #1354
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          سوالت مثل این بگویی چه خبر بعد بگویی دیگه چه خبر...
          جوابش این است از صفحه اول تاپیک را بخوانید....:D
          مموت موجودی عجیب بود هر طور بخواهی میتوانم تفسیرش کنم
          یک کارش این بود اواخر دولتش قبل تحریم یهو گفت باید مبادله سوخت با خارج کنیم اقا نگذاشت اینهم لج افتاد د ر واقع خوب تشخیص داد کی باید تعلیق کند ولی قطار هسته ای که راه انداخت ترمزش برید خودش را له کرد...
          در بهم زدن اقتصاد عمدا یا سهوا خدمت کرد به مردم میتوانست براحتی تورم دلار را در 2000کنترل کند اینطور روحانی رای نمیاورد ولی ول کرد ..هرچند مبارزه کرد برای کاهش دلار ابتدا ولی معلوم نبود ایا واقعا مخالف بود یا کلکش....چون در1500میگفت دلار900بعد در3000میگفت تحریم هستیم دلار4000شاید بشود...
          حالا این موجود چطور هوادارانش سپاه پاسداران هستند برای ما مفهوم نیست کسیکه مشایی را داشت با مکتب ایرانی...
          ایا این فرقه هنوز طرفدار در سپاه دارد و قصد بر چیدن روحانیون دارد ؟ یا مشایی استثنا بوده
          خدا داند...
          چون در طرح برانداز یاخیر روحانی از500نفر از حامیان احمدی در سپاه گفته که علیه اش توطئه میکنند بر فرض صحت...چطور اینها احمدی را با افکار ملی گرا قبول دارند
          چون جویای حقیقت هستم، از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنم، این تاپیک که سهله، کل اینترنت و خبرگزاری ها و مشاهدات رو زیر و رو میکنم تا به حقیقت ماجرا پی ببرم

          از این پاسخگویی سپاسگزارم و جوابم را گرفتم

          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          از چی دفاع کنیم؟
          در برابر کی؟
          چی؟
          مثل این است میگویند نفت تمام میشود باید اتمی شویم...حالا تا تمام شود...
          در صحنه جهان چرا خوار خفیف هستیم؟یعنی مگر از خارج کاری کردند خوار شدیم؟یا از داخل کاری کردیم که از خارج چنین شدیم
          اگر تمایل داشته باشید، (من مدتیه خودم با علاقه شخصی دارم نکاتی از اتفاقات این چند ساله که مجبور شده ام حتی بعضاً تا دوره رضا شاه برگردم عقب)، میخوام بدونم که اتفاقات 84 تا 92 را چگونه باید طبقه بندی کرد و جایگاه ایران را در پهنه بین المللی چگونه باید ارزیابی کرد، چه مردمی و چه دولتی؟

          بذارید منظورم رو واضح تر بیان میکنم

          ما یه جامعه مذهبی داریم که از نظر من همین عامل، خودش نشانه نابخردی است، الباقی فاکتور! حالا سیاستمداری که خودش خوب میدونه که داره برپایه یک دروغ بسیار بسیار بزرگ حکمرانی میکنه، واقعاً اینقدر احمقه که انگشت توی چشم خودش بکنه و به خودش آزار برسونه!

          چیزی که ما از جامعه ایرانی داریم میبینم، تقریباً میشه گفت در سراسر دنیا بینظیره و اون هم ناشی از ریا، دروغ و تظاهری میشه که بواسطه همان کتمان حقیقت و لاپوشونی های مستمر دینی، مجبورند مثل قضیه شتر دزده، با هر وسیله ای، صدای مخالف رو بخوابونند!

          حاصلش فعلاً شده جامعه ای سر خورده و به غایت عقده ای و ناقص که حتی با 10 درصد توانایی های خود هم آشتی نیستند! ما حتی خودمون رو خارج از کشور هم نمیتونیم تحمل کنیم و با هم دشمنیم، چه برسه تو داخل که همگی نقاب دارند!

          با این مقدمه، سئوال اصلیم اینه! چقدر این حال و روز، ناشی از فشار بیرونی (فرض ابرقدرتهایی مثل آمریکا) و چقدر ناشی از حماقتهای درونی (عاقبت نیاندیشی بخاطر سوتی های مکرر) است.

          مثلاً، واقعاً چرا کسی به فکر پارس جنوبی و هدر رفت انرژی به نفع قطر نیست؟ آخه این دیگه حماقت نیست اسمش، خیانته!!!!! هر بچه 7-8 ساله ای میدونه که وقتی غذایی رو با کسی شریکه، باید تا میتونه سریعتر بخوره تا لا اقل سرش بیکلاه نمونه و دنبال کار دیگه ای نمیره تا سهمش خورده نشه، بعد ما اینجا ، بجای اینکه به فکر این باشیم سهم بیشتری از این میادین مشترک ببریم، میایم تو مجلس دغدغه امون میشه، حجاب، امر به معروف، چند همسری، حقوق مادام العمر مجلسیان، ماهواره، اینترنت، وایبر و ............

          آخه این از خیانت هم دیگه اونور تره؟؟؟؟؟؟؟؟

          حقیقت چیه؟ من نمیتونم به جواب اینکه احمقند قناعت کنم، چون افراد باهوش زیاد هستند، خیانت معقول ترین و نزدیکترین پاسخی است که میشه داد.

          و باز مثالی دیگر، انحلال سازمان برنامه و بودجه زمان اجمدی نژاد سال 86 که این یکی دیگه اصلاً مو لا درزش نمیره فقط و فقط و فقط قصدشون دزدی های کلان بوده و لاغیر!!!!

          نظر شما ؟

          البته اگر حواله به صفحات تایپک میدهید، دارم همین الان مرور گذشته ها رو انجام میدم

          با سپاس

          نظر

          • parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

            #1355
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            Sadegh Zibakalam
            16 hrs ·
            حسب ظاهرش «توافق بزرگ» موردانتظار، حاصل نشد. در ظاهر، طرفين صرفا به ادامه مذاکرات براي هفت ماه ديگر يعني تا 10تير راي دادند. از جنبه آشکار، طرفين اعلام کردند مذاکرات سازنده و مفيد بوده است و درخصوص بسياري از موارد اختلاف، پيشرفت هايي صورت گرفته است. همچنين طرفين مي گويند موارد مورد اختلاف اساسي همچنان پابرجاست و ... .
            اما در عين حال در طي اين 15ماه، يک تحول اساسي ديگر هم صورت گرفت که «حسب ظاهرش» هيچ يک از طرفين سخني پيرامون آن نمي گويند. آن هم عبارت است از موفقيت و پيروزي واقع بيني، تعقل و عملگرايي. اين 15ماه مذاکرات نفسگير نشان داد که نه ايران «محور شرارت» بود که آمريکايي ها تصور مي کردند و اصرار داشتند که به دنيا بقبولانند و نه ايالات متحده آن تضادهاي غيرقابل حلي را که بسياري در ايران تصور مي کنند با ما دارد. اين 15ماه مذاکره نشان داد که بر خلاف بسياري از تصوير و تصورات ما، آمريکايي ها نه به دنبال تغيير رژيم در ايران هستند نه به دنبال حمله نظامي و نه بسياري از تفسير و تصورات ديگري که خيلي از ما ايرانيان با آنها خو کرده ايم، مانند گذشته است. متقابلابراي بسياري از آمريکايي ها هم که 35سال است به ايران به چشم يک دشمن و عامل بحران و بي ثباتي در منطقه مي نگرند، اين ذهنيت به مقدار زيادي ترک برداشت.
            آمريکايي ها متوجه شدند که اتفاقا برخي از جريانات درون ايران، نه اصراري بر دشمني يکجانبه با آمريکا دارند و نه آنطور که غربي ها و بسياري از آمريکاييان مي گويند به دنبال دخالت در کشورهاي ديگر هستند چه رسد به اينکه خواسته باشند حکومت ها و رژيم هاي کشورهاي ديگر را تغيير داده و در يک کلام، عامل بي ثباتي در منطقه باشند. ثمره مهم اين يک سال واندي مذاکره رو در رو اين بود که آمريکايي ها متوجه شدند اشتباهي که 16سال پيش از روز دوم خرداد76 و آغاز رياست جمهوري سيد محمد خاتمي مرتکب شدند را ديگر تکرار نکنند. آنان بعد از خاتمي به عينه ديدند شاخه زيتوني که رييس جمهور اصلاح طلب ايران در دست گرفته بود چقدر با پيش زمينه هايي که از ايران در ذهن داشتند فاصله داشت. اما آنان اين اشتباه تاريخي را مرتکب شدند و بدون آنکه فرصت و شانسي به صداي اعتدال، اصلاحات و ميانه روي که از ايران برخاسته بود بدهند، با عجله پاي بر روي شاخه زيتون خاتمي گذاشتند و از روي آن رد شدند. دست کم برخي آمريکايي ها مراقب هستند آن اشتباه را بار ديگر تکرار نکنند. به همين دليل است که بعد از صد ها ساعت مذاکرات نفسگير نگذاشتند باب مذاکرات بسته شود و آنان بودند که در آخرين لحظه، پيشنهاد تمديد مذاکرات تا تيرماه را ارايه کردند.
            آمريکايي ها براي نخستين بار متوجه شده اند دولتي در ايران بر سر کار آمده که با تمام وجود مي خواهد گره پرونده هسته اي را با واقع بيني و حفظ و حراست از منافع و مصالح مردم و نظام حل وفصل کند. آنان ديدند تيم مذاکره کننده ايراني جدي و مصمم پشت ميز مذاکره آمده و به قول آقاي دکتر ولايتي در جريان مناظره هاي انتخاباتي سال گذشته، «براي دادن درس اخلاق، خواندن بيانيه يا طرح مديريت جهاني» به پاي ميز مذاکره نيامده است. آنها درک کردند ظريف و روحاني، سوداي بهره برداري سياسي از موضوع هسته اي را ندارند. روشن است که آمريکايي ها نمي خواهند اين فرصت را از دست بدهند. توافقاتي که تاکنون از جانب تيم مذاکره کننده ايراني صورت گرفته، بالاترين گواه براي غرب است که ايران واقعا نه به دنبال سلاح هسته اي است و نه به مساله هسته اي به عنوان آوردگاهي براي ستيز با غرب مي نگرد. هفت ماه آينده، هم براي ايران و هم براي آمريکا، مهم است. تهران مي تواند دريابد که آيا واشنگتن فقط به دنبال بهانه گيري هسته اي است و اين موضوع برايش خاکريز نخست و پلکاني براي بالارفتن از اهداف ديگر است. آمريکايي ها هم مي توانند به آنچه برايشان درخصوص صداقت طرف ايراني به صورت حدس وگمان حاصل شده يقين کامل تري پيدا کنند. اتفاقا و برخلاف تصور بسياري، اين هفت ماه نه به نفع تندروهاي ماست نه تندروهاي واشنگتن.

            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #1356
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              شرکت توتال به فساد مالی در قرارداد با ایران متهم شد

              • 25 نوامبر 2014 - 04 آذر 1393



              سال گذشته آمریکا شرکت توتال را متهم کرد که حدود ۶۰ میلیون دلار به یک مقام‌ ایرانی رشوه داده است دفتر دادستانی پاریس روز سه‌شنبه ۲۵ نوامبر اعلام کرد که شرکت نفتی توتال فرانسه به اتهام فساد مالی در ارتباط با قراردادهایی که حدود بیست سال پیش با ایران بسته به دادگاه می‌رود.
              اواخر بهار سال گذشته شرکت توتال مجبور شد جریمه‌ای معادل ۳۹۸ میلیون دلار برای حل و فصل اتهامات مربوط به پرداخت رشوه به یک مقام‌ ایرانی، به دولت و کمیسیون اوراق بهادار و بورس آمریکا پرداخت کند.

              توتال که به دلیل حضور در بازار سهام نیویورک موظف به رعایت قوانین آمریکاست، متهم شده بود که بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۴ میلادی (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳ خورشیدی) از طریق واسطه‌هایش، حدود ۶۰ میلیون دلار به یک مقام‌ ایرانی رشوه داده تا قرارداد توسعه چند میدان نفت و گاز را به دست آورد.
              هم‌زمان با تحقیقات دولت آمریکا، دادستانی فرانسه هم سال گذشته توصیه کرد که شرکت توتال و مدیرعامل وقتش کریستف دمارژری در دادگاه محاکمه شوند.
              آقای دمارژری حدود یک ماه پیش در سانحه‌ای در یکی از فرودگاه‌های مسکو کشته شد.

              او در سال ۲۰۰۷ میلادی و در پی مطرح شدن این پرونده به مدت ۳۶ ساعت مورد بازجویی پلیس فرانسه قرار گرفت.
              مدیر عامل وقت توتال یک ماه پیش در سانحه‌ای کشته شد دادستانی پاریس در آن زمان اعلام کرد که یکی از شرایط آزادی آقای دمارژوری این است که با اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور سابق ایران و پسرش ، مهدی هاشمی تماس برقرار نکند.

              مهدی هاشمی در آن زمان ارتباط با این پرونده را تکذیب کرد.

              در آن زمان در بیانیه دادستانی فرانسه نام عباس یزدی و بیژن دادفر به عنوان واسطه‌های پرداخت رشوه از سوی توتال مطرح شده بود.
              نام عباس یزدان‌پناه یزدی در چند پرونده مربوط به معاملات نفتی و گازی شرکت‌های خارجی با ایران از جمله قرارداد کرسنت به عنوان دلال و واسطه مقام‌های وقت و افراد صاحب نفوذ در ایران مطرح شد.
              او تابستان سال گذشته و چند ساعت بعد از آن که از طریق ارتباط ویدیویی در دادگاه رسیدگی به یک پرونده بین‌المللی در لاهه شهادت داد، در دوبی ناپدید شد.
              به گزارش لوموند دادستانی پاریس امروز علیه "دو واسطه ایرانی" هم در این پرونده اقامه دعوی کرده است.
              گفته می‌شود که ۱۶ میلیون دلار از رشوه ادعایی توتال در سال ۱۹۹۵ تحت عنوان ارائه "خدمات مشاوره" و برای ورود مجدد توتال به بازار ایران و همکاری با شرکت ملی نفت ایران در بهره برداری از میدان های نفتی سیری A و E پرداخت شده است.
              توتال همچنین متهم است که در سال ۱۹۹۷ برای توسعه بخشی از میدان گازی پارس جنوبی ۴۴ میلیون دلار رشوه پرداخته است.

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #1357
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                چون جویای حقیقت هستم، از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنم، این تاپیک که سهله، کل اینترنت و خبرگزاری ها و مشاهدات رو زیر و رو میکنم تا به حقیقت ماجرا پی ببرم

                از این پاسخگویی سپاسگزارم و جوابم را گرفتم



                اگر تمایل داشته باشید، (من مدتیه خودم با علاقه شخصی دارم نکاتی از اتفاقات این چند ساله که مجبور شده ام حتی بعضاً تا دوره رضا شاه برگردم عقب)، میخوام بدونم که اتفاقات 84 تا 92 را چگونه باید طبقه بندی کرد و جایگاه ایران را در پهنه بین المللی چگونه باید ارزیابی کرد، چه مردمی و چه دولتی؟

                بذارید منظورم رو واضح تر بیان میکنم

                ما یه جامعه مذهبی داریم که از نظر من همین عامل، خودش نشانه نابخردی است، الباقی فاکتور! حالا سیاستمداری که خودش خوب میدونه که داره برپایه یک دروغ بسیار بسیار بزرگ حکمرانی میکنه، واقعاً اینقدر احمقه که انگشت توی چشم خودش بکنه و به خودش آزار برسونه!

                چیزی که ما از جامعه ایرانی داریم میبینم، تقریباً میشه گفت در سراسر دنیا بینظیره و اون هم ناشی از ریا، دروغ و تظاهری میشه که بواسطه همان کتمان حقیقت و لاپوشونی های مستمر دینی، مجبورند مثل قضیه شتر دزده، با هر وسیله ای، صدای مخالف رو بخوابونند!

                حاصلش فعلاً شده جامعه ای سر خورده و به غایت عقده ای و ناقص که حتی با 10 درصد توانایی های خود هم آشتی نیستند! ما حتی خودمون رو خارج از کشور هم نمیتونیم تحمل کنیم و با هم دشمنیم، چه برسه تو داخل که همگی نقاب دارند!

                با این مقدمه، سئوال اصلیم اینه! چقدر این حال و روز، ناشی از فشار بیرونی (فرض ابرقدرتهایی مثل آمریکا) و چقدر ناشی از حماقتهای درونی (عاقبت نیاندیشی بخاطر سوتی های مکرر) است.

                مثلاً، واقعاً چرا کسی به فکر پارس جنوبی و هدر رفت انرژی به نفع قطر نیست؟ آخه این دیگه حماقت نیست اسمش، خیانته!!!!! هر بچه 7-8 ساله ای میدونه که وقتی غذایی رو با کسی شریکه، باید تا میتونه سریعتر بخوره تا لا اقل سرش بیکلاه نمونه و دنبال کار دیگه ای نمیره تا سهمش خورده نشه، بعد ما اینجا ، بجای اینکه به فکر این باشیم سهم بیشتری از این میادین مشترک ببریم، میایم تو مجلس دغدغه امون میشه، حجاب، امر به معروف، چند همسری، حقوق مادام العمر مجلسیان، ماهواره، اینترنت، وایبر و ............

                آخه این از خیانت هم دیگه اونور تره؟؟؟؟؟؟؟؟

                حقیقت چیه؟ من نمیتونم به جواب اینکه احمقند قناعت کنم، چون افراد باهوش زیاد هستند، خیانت معقول ترین و نزدیکترین پاسخی است که میشه داد.

                و باز مثالی دیگر، انحلال سازمان برنامه و بودجه زمان اجمدی نژاد سال 86 که این یکی دیگه اصلاً مو لا درزش نمیره فقط و فقط و فقط قصدشون دزدی های کلان بوده و لاغیر!!!!

                نظر شما ؟

                البته اگر حواله به صفحات تایپک میدهید، دارم همین الان مرور گذشته ها رو انجام میدم

                با سپاس
                معمولا در تاریخ خواندن نیم قرن هیچ کس نمیتواند چی شد چی بود حق با کی بود....
                چون در بطن انی و تاثیر پذیر ...مثلا می شود به زور الان تشخیص داد قاجار خوب بود یا نه انهم مشخص نیست ...
                چه برسد الان زمان مموت را بررسی کنید
                از بالا به پایین بیایید نه از پایین به بالا....
                اول از دنیا میخواهید 500یا1000یا2500سال قبل زندگی کنید یا الان؟
                بر فرض شما در زمان المان نازی به دنیا امدید و یک مهندس فولادید ..ایا سعی میکنید کارخانجات المانها تولید بیشتری کنند؟ ایا سر موقع سر کار می روید و باتمام توان اختراع اکتشاف میکنید؟
                ایران و غرب مشکل2500ساله دارند...حتی با اینکه ایران دو بار توسط مغولها و عربها شخم خورد..ان عرب زادگان و...امدند ادعای ایرانی شدن کردندووومثلا عربهای ساکن ایران در سپاه ابومسلم به عربهای شام اموی در جنگ میگفتند عرب سوسمار خوار...:D
                اختلاف ایران غرب دیرینه است و در زیر مشهود
                اگر مذهب نباشد بجای بلوف یهو به مرحله عمل می رسید...
                چون اینها توهم بار قدرتی دارند و زیاد داد قال میکنند مثل بستن هرمز..ولی اگر مذهب نظام ملی گرایشان در عمل هرمز را می بست و با توسعه پارس جنوبی...خودش را روسیه یا چین دوم میکرد ولی خودش را به سمت کشورهایی مثل اسکاندیناوی کانادا انگلیس...و دیگر کشورهای دموکرات نمی برد


                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #1358
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  ممنون بابت عکس ها، ایده جالبیه و تا حالا باهاش برخورد نکرده بودم. البته شرایط اقلیمی هم میتونه دخیل باشه، مثل آفتاب سوزان عربستان، اما هندی ها هم لخت و پتی هستند یا آفریقایی ها حتی اگر بخواهیم به اینگونه تفاوت ها بپردازیم. ولی من میخوام جریانات حاضر رو رمزگشایی کنم، حالا با تاثیر عمیق و ریشه ای فرهنگ یا مذهب، یا تکنولوژی روز.

                  من تا صفحه 100 تاپیک رفتم عقب (100-135) و خیلی چیزها دستگیرم شد. همچنین نزدیکی افکار و عقاید خودم و شما رو توش تشخیص دادم و فقط نحوه ابراز فرق میکنه!

                  سئوال واضح من این بود که بی پاسخ ماند، حرکات سیاسی ای که بیشتر به خیانت میماند تا حماقت! چرا؟ و 2 مثال زدم، عدم توسعه پارس جنوبی و انحلال سازمان برنامه و بودجه تو زمان مموتی!

                  مثالهای بسیار دیگر!

                  - حمله به سفارت آمریکا در 13 آبان که دلیلش رو الآن میدونم و چیزی نبود جز تکصدایی و دیکتاتوری تایر به سرها!
                  - کشتن افرادی هم نوع و هم فکر و هم قشر، مثل طالقانی، بهشتی، سید احمد و خانه نشین کردن برخی دیگر، مثل منتظری برای قبضه کردن قدرت!
                  - لشکر کشی و انگولک همسایه ها برای صدور اسلام. (جنگ عراق که تسویه شخصی با صدام بود البته)
                  - تلاش برای دسترسی به بمب اتم پس از ناکامی در جنگ عراق فسقلی! (شروع تحرکات هسته ای شدن که تو زمان خاتمی لو رفت)
                  - تبانی برای خارج نشدن قدرت و شراکت با افراد جدید در ماجرای قالب کردن رهبر فرضانه به ملت، بدون داشتن صلاحیت لازم! (آن خاطره و خواب بین تنفس شورای خبرگان و قصه هاشمی)
                  - تقلب گسترده سال 84 برای جبران مافات گذشته و تصاحب دوباره قدرت توسط آلت دست قدرت ملاها، یعنی 4پا! (چرت 2 ساعته و دستکاری نتایج و قالب کردن مموتی با دگنک 4پا)
                  - کودتای 88 و تحکیم و تثبیت قدرت نظامی و تسلط بر ملاها! (جلوگیری از افشای دزدی ها و غارتها که اخرش هم تو 92 شکست خوردند)
                  - انگولک کردن غرب، بالا رفتن از دیوار سفارت، چنگ و دندان نشان دادن به غرب برای دیوانه نشان دادن ملت تشنه به خون کافران در دوره مموتی با اصطلاح ترمز قطار توسعه و اتمی را کنیدم انداختیم دور! در حقیقت ایجاد عمدی تنش و داشتن مستمسک برای بستن فضای اجتماع، هر چه بیشتر از پیش و امنیتی کردن حکومت!

                  اینها سرفصل های مهم تاریخ معاصر سیاسی ماست که همگی ریشه های حیله گری توش هست با اهداف مشخص.

                  سئوال رو قدری بازتر میکنم.

                  با این پیشینه که خود بهتر و بیشتر بر آن اشراف دارید، چقدر از این اقدامات با همکاری یک مؤتلف خارجی است، چقدر تبانی بین گروه های داخلی؟

                  مثلا تو ماجرای سیزده آبان 58، من ردی از دخالت خارجی پیدا نکردم، ولی همه چیز به نفع آمریکا و ضد ایران تمام شد. آیا این از حماقت ناشی شد؟ (کسیکه توانست سر رقبا رو بکنه زیر آب و انقلاب 57 را لیدری کنه، آدم کمی نیست!) یا نسخه از جای دیگر پیچیده شد؟

                  میشه قدری از نظرات خودتون رو در این موارد توضیح بدید، یا لا اقل در مورد ماجرای سیزده آبان که انقلاب دوم نامیده شد، زوایای پنهانش را آشکار کنید!؟

                  با سپاس فراوان

                  (دارم میرم صفحات زیر 100 رو مرور کنم)

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #1359
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                    ممنون بابت عکس ها، ایده جالبیه و تا حالا باهاش برخورد نکرده بودم. البته شرایط اقلیمی هم میتونه دخیل باشه، مثل آفتاب سوزان عربستان، اما هندی ها هم لخت و پتی هستند یا آفریقایی ها حتی اگر بخواهیم به اینگونه تفاوت ها بپردازیم. ولی من میخوام جریانات حاضر رو رمزگشایی کنم، حالا با تاثیر عمیق و ریشه ای فرهنگ یا مذهب، یا تکنولوژی روز.

                    من تا صفحه 100 تاپیک رفتم عقب (100-135) و خیلی چیزها دستگیرم شد. همچنین نزدیکی افکار و عقاید خودم و شما رو توش تشخیص دادم و فقط نحوه ابراز فرق میکنه!


                    )
                    نیاز به خواندن صفحات نیست..شوخی کردم بیشتر خواندن را...
                    همش تکراری است ...
                    حوادثم تکراری است ...
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #1360
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      یک سوال چرا13 ابان به نفع امریکا شد؟
                      معمولا میگویند به نفع شوروی شد
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #1361
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        ممنون بابت عکس ها، ایده جالبیه و تا حالا باهاش برخورد نکرده بودم. البته شرایط اقلیمی هم میتونه دخیل باشه، مثل آفتاب سوزان عربستان، اما هندی ها هم لخت و پتی هستند یا آفریقایی ها حتی اگر بخواهیم به اینگونه تفاوت ها بپردازیم. ولی من میخوام جریانات حاضر رو رمزگشایی کنم، حالا با تاثیر عمیق و ریشه ای فرهنگ یا مذهب، یا تکنولوژی روز.

                        )
                        شرایط اقلیمی کیلویی چند است
                        در کانادا و اسکاندیناوی سرد مردم بی حجابند ..از ترکیه تا مالزی ایران محجب...زن مرد....
                        آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/11/26, 23:28.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #1362
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          توان تقلید پذیری زیاد است در ایران
                          منتها اگر راه درست بروند
                          همیشه ایرانیها دنباله رو و کمال دهنده دیگر تمدنها بودند و خودشان مبدع تمدن نبودند
                          در واقع وزیران خوب بودند ولی شاه نه
                          مثلا برمکیان هارون الرشید را هارون کردند
                          یا نیمی از تمدن مسلمانان قرن3 دست ایرانیها بود...
                          الان هم در کشورهای منطقه مسلمانند بهترینشان از نظر دنباله روی غرب ایرانیها هستند
                          یکی از مشکلات امریکا همین است اقلیت نظامی اکثریتی را گرو گرفته...در واقع میگوید بجنگید اینها کشته شوند و کینه شان از امرکیا بیشتر شود...تا درس عبرتی شود دنباله روی دموکراسی غربی و ..نکنند و فتنه نکنند...
                          منظورم هم نسل جدید است هرچقدر موشک اتم ساخته شود اثرش در مقابل من و تو فارسی 1 از بین می برد....البته نحوه استفاده غرب از اینترنت و ماهوره در این نبرد افتضاح است و میتوان بازده سه برابری گرفت...
                          بزرگترنی مشکل اگاهی مردم است برای حاکمیت
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

                            #1363
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            نیاز به خواندن صفحات نیست..شوخی کردم بیشتر خواندن را...
                            همش تکراری است ...
                            حوادثم تکراری است ...
                            خیلی جالبه حرفای شما و هر چند کاملاً تازگی نداره، اما از خوندنش لذت میبرم

                            اصولاً آدمها به مسایل دقیق نمیشوند و گاه بارهای بعدی، 2 باره، 3 باره و حتی بیشتر، تازه دوزاریشون میافته چه خبر بوده. شاید داغ بودن اولش، شاید عقل تو کله نبود، اما حضور و حال میطلبه برای درک مطالب... به هر حال دارم میخونم و کیف میکنم

                            مرسی

                            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            یک سوال چرا13 ابان به نفع امریکا شد؟
                            معمولا میگویند به نفع شوروی شد
                            اثرش روی شوروی رو بررسی نکرده ام، البته اظهر من الشمس است که شوروی نفوذش روی ایران و بعد هم روسیه خیلی زیاد بوده و هست، ولی آمریکا هم از ایران هراسی ایران خیلی استفاده ها برد


                            اول دارایی های کلان ایران را بلوکه کرد (هر چند نه زیاد، ولی قلدری خودش رو ثابت کرده به جهانیان)
                            بعد کلی اسلحه تو غائله ایران با عراق کرد تو پاچه تمامی کشورهای منطقه با ایران هراسی و اینکه ایران کشوری نامرد و خیانتکار سیاسی است که حتی به مصونیت سیاسی هم اهمیت نمیدهد، وای به روزی که قدرت هم داشته باشد
                            دست آخر هم چنان ایران را منزوی کرد که فقط خودش میتونه از این وضعیت درش بیاره

                            بابا، نا سلامتی من سوال کردم، من اگه میدونستم که از شما نمیپرسیدم که، یه چیزایی اینور و انور خوندم، دارم بیشتر حلاجی میکنم تا درکش کنم.

                            قدر مسلم تو اون ماجرا، ایران تو پهنه جهانی بازنده کامل شد و هنوز هم هیچ آبرویی نداره، همونی که گفتم خوار و خفیف شدیم و این لکه ننگ حالا حالا ها پاک نمیشه

                            آخه این چکاری بود کردند؟ آیا همفکری روسها دخیل بوده تو ماجرا؟



                            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            شرایط اقلیمی کیلویی چند است
                            در کانادا و اسکاندیناوی سرد مردم بی حجابند ..از ترکیه تا مالزی ایران محجب...زن مرد....
                            من خودم اشاره کردم که شاید اقلیمی و مثال آوردم که حتی هندی و آفریقایی ها لخت و پتی هستند،

                            چینی ها هم سبک و سیاق خودشون رو تو پوشش دارند، مثل ژاپنی ها که کاملا و مرد و زن پوشیده هستند، اما اونها چیزی از غرب کم ندارند
                            !!
                            حتی مدتهاست و الان بیش از 20-30 ساله که چینی ها تو تمامی مکاتب غربی نفوذ کرده اند و غربیها ازشون بعنوان خرد خاور دور یاد میکنند و قابل احترامه براشون، مثل هنرهای رزمی، تای چی، فنگ شویی، یین و یانگ، کنفسیوس و لائوتزو و بسیاری دیگر از خردمندان و خردمندی های شرق و شرق دور که از غربیها سرتر نباشند، قطعاً کمتر نیستند

                            یکی از ترس های غرب و آمریکا هم همین ارزشهاست که حال که چین در حال قدرت گرفتنه، از لحاظ ایدئولوژیک هم ممکنه مغلوبش بشه ولی خب غربی ها هم بیکار ننشسته اند و با جادوی سینما و تبلیغات و تکنولوژی و دیجیتال، فعلا سوار کار هستند.... هنوز چین خیلی کار داره تا از لحاظ تکنولوژیک به پای غرب برسه و همین نقطه ضعف اساسیشه، اما با هوش و پشتکار فراوان و بی مثالشون، قطعاً این گپ پر خواهد شد

                            به هر حال دارم همچنان پست هات رو میخونم و الان صفحه 60 ام هستم

                            مرسی بابت همش

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #1364
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              ژنرال دمپسی در عراق؛ تدارک گسترش عملیات علیه "دولت اسلامی"
                              ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، در سفری غیرمنتظره به عراق رفته تا عملیات نظامی علیه "دولت اسلامی" را سرعت بخشد. دمپسی در این سفر درباره فاز بعدی عملیات با عراقی‌ها گفت‌وگو خواهد کرد.
                              .
                              موصل کم کم فتح خواهد شد
                              وزری دفاع سنی عراق توانسته حمایت عشایر سنی را جلب کند و عقبه داعش را ضربه بزند....
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #1365
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                                چینی ها هم سبک و سیاق خودشون رو تو پوشش دارند، مثل ژاپنی ها که کاملا و مرد و زن پوشیده هستند، اما اونها چیزی از غرب کم ندارند[/B]!!
                                حتی مدتهاست و الان بیش از 20-30 ساله که چینی ها تو تمامی مکاتب غربی نفوذ کرده اند و غربیها ازشون بعنوان خرد خاور دور یاد میکنند و قابل احترامه براشون، مثل هنرهای رزمی، تای چی، فنگ شویی، یین و یانگ، کنفسیوس و لائوتزو و بسیاری دیگر از خردمندان و خردمندی های شرق و شرق دور که از غربیها سرتر نباشند، قطعاً کمتر نیستند

                                یکی از ترس های غرب و آمریکا هم همین ارزشهاست که حال که چین در حال قدرت گرفتنه، از لحاظ ایدئولوژیک هم ممکنه مغلوبش بشه ولی خب غربی ها هم بیکار ننشسته اند و با جادوی سینما و تبلیغات و تکنولوژی و دیجیتال، فعلا سوار کار هستند.... هنوز چین خیلی کار داره تا از لحاظ تکنولوژیک به پای غرب برسه و همین نقطه ضعف اساسیشه، اما با هوش و پشتکار فراوان و بی مثالشون، قطعاً این گپ پر خواهد شد

                                به هر حال دارم همچنان پست هات رو میخونم و الان صفحه 60 ام هستم

                                مرسی بابت همش
                                اصلا چنین نیست
                                فرهنگ ژاپن کجا امریکا کجا....
                                ژاپن کره ادم شدنشان از برکت امریکا بود و گرنه صدها هزار نفر زنده بگور کردند در چین کره اینها
                                خردمند فرق میکند با فرهنگ عمومی ...مولوی سعدی...هم در ایران بودند
                                هرگز ارزشهای امریکایی مقهور ارزشهای کهنه تمدنهای قدیمی کهن چین هند ایرران نمی شود....جوانان در سراسر جهان سمت انور می روند جوانان چین سمت ارزشهای امریکایی میروند نه اجدادشان....فرهنگ کره جنوبی غربی شده ..ژاپن نیز هم ....مثل موسیقی سنتی است در مقابل موسیقی های پاپ و....
                                چین و...هرگز به پای امرکیا نمی رسند همین رشدشان از داشتن رابطه با امریکا بود...اینها لبه بحران اقتصادی هستند سرمایه دراان چین بعد پول دار شدن سمت امریکا می روند
                                فرهنگ انگلیسها 100سال از فرهنگ اروپا بالاتر است الباق یدنیا هیچ....
                                اصلا فکر کن چرا نیوزلند استر الیا کانادا...پولشان جهانی است و معتبر و ایران عرب چین نا معتبر....
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X