جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #31
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    آیا پایان بحران اقتصادی یونان نزدیک است؟

    نشانه‌های امیدوارکننده در یونان به تدریج دیده می‌شوند

    از سال ۲۰۱۲، یونان، مرد بیمار اروپا با دریافت اقساط یک وام ۲۴۰ میلیارد یورویی دوام آورده است. اکنون رهبران اروپا از سرزنش یونان به دلیل عدم پافشاری بر اجرای برنامه اصلاحات، دست برداشته اند و هنگامی که وزیران دارایی منطقه یورو اخیرا در آتن پایتخت یونان جمع شدند، بهبود وضعیت اقتصادی و تلاش های زیاد یونان برای این که واجد شرایط دریافت یک قسط بزرگ ۸.۳ میلیارد یورویی باشد را ستودند.

    این قسط در سه نوبت به یونان داده خواهد شد.
    مطالب مرتبط

    "یونان ۱۰ میلیارد یورو دیگر می خواهد"
    وزیر دارایی آلمان اصلاحات اقتصادی یونان را تحسین کرد

    موضوعات مرتبط

    گزارش و تحلیل،
    اروپا،
    اقتصاد جهان

    با توجه به برگزاری انتخابات محلی یونان و نیز انتخابات اتحادیه اروپا در ماه مه، این تشویق ها موجب افزایش اعتماد دولت یونان می شود. آنتونیس ساماراس، نخست وزیر یونان می‌داند که نتیجه این انتخابات بستگی به این دارد که تا چه حد یونانی ها احساس می کنند وضعیت در حال بهتر شدن است. او آینده کاری خود و نیز ادامه کار دولتش را مشروط بر این کرده که یونان را از بزرگ ترین بحران اقتصادی در تاریخ این کشور، نجات دهد.

    حزب مخالف چپگرای سیریزا، بر روی مصائبی که یونانی ها تا کنون تحمل کرده اند، سرمایه گذاری کرده است. چهار سال ریاضت اقتصادی که منجر به نرخ ۲۷درصدی بیکاری گردید سبب شد این حزب که مخالف تضمین بدهی‌های کشور توسط اتحادیه اروپا است، در تمام نظرسنجی های اخیر، بیشترین طرفدار را داشته باشد. احتمال می رود که در انتخابات ماه مه مخالفت با برنامه صرفه جویی های دولت، به رای های اعتراضی زیادی بیانجامد.

    ولی پس از مشاهده چند نشانه مثبت اقتصادی، حزب محافظه کار "دموکراسی جدید" آقای ساماراس در یکی از نظرسنجی ها کمی بر حزب سیریزا پیشی گرفته و به نظر می رسد ناگهان بخت با نخست وزیر یونان یار شده است.

    وزیر دارایی آلمان در آتن

    نشانه های امیدوارکننده به تدریج دیده می شود. پیش بینی می شود در سال جاری میلادی، یونان از یک رکود اقتصادی شش ساله خارج شود، کسری بودجه، البته بدون در نظر گرفتن بهره وام ها، از بین رفته و برای اولین بار از سال ۲۰۱۰ آتن خود را برای بازگشت به بازارهای مالی آماده می کند.

    دولت یونان امیدوار است که برنامه اصلاحات، رهبران کشورهای منطقه یورو را راضی کند که با تمدید مدت بازپرداخت بدهی های یونان یا کاهش نرخ بهره این بدهی ها، از فشاری که بدهی ها به دولت یونان وارد می کند، بکاهند.

    ولی اکثر یونانی ها از آمار گیج کننده اقصاد کلان سر در نمی آورند و فقط به آمار بیکاری فکر می کنند. در حال حاضر از هر سه نفر یک نفر با خطر فقر مواجه است.

    در میدان سینتاگما، دیگر از صدای کپسول های گاز اشک آور و دود بمب های بنزینی خبری نیست ولی اعتراضات ادامه دارد و از مردم دعوت می‌شود که در اعتصاب عمومی شرکت کنند.

    تا هنگامی که از نرخ بیکاری کاسته نشده و اکثریت مردم بهبود ملموسی مشاهده نکنند، لبخندهای وزیران دارایی کشورهای منطقه یورو در مردم یونان کارگر واقع نخواهد شد و دولت هنوز با خطر ریختن رای منفی مردم در صندوق های انتخابات مواجه خواهد بود.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #32
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      خوب با یک تحریم اولیه روسها گیج شدند...طوریکه پوتین امروز گفته دیگر رفراندوم جدایی نگذارید
      این گربه کاغذی است که ابر قدرت می نامیدنش....براحتی رشد اقتصادیش با یک تحرمی یک درصد افتاد....قبلا هم غلط اضافی کرد به گرجستان حمله کرد کسری بودجه اورد....
      انهم در دو هفته جنگ....
      حالا در تهران عده ای نشتسه اند میگویند ما تحرمی بشو نیستیم به نفت گاز ما محتاج است جهان....
      جالبیش این بود روسها10میلیون بشکه نفت و 5ملیارد مترگاز صادرات دارند...البته اگر صادر نکنند خودشان از گرسنگی میمیرند تا اروپاییها....
      از ان مسخره تر این است بعد از اینکه تز ما تحریم بشو نیستیم شکست خورد و در دو سال اقتصاد کشور تار مار شد بجای اینکه بگویند غلط کردیم باز میگویند امرکیا برای مهار روسیه به ما محتاج است....
      عجب....
      100اید 90هم پیش اید وقتی براحتی روسها با تولید ناخالص2هزار ملیاردی تحریم کنند شماها با تولید 100ملیاردی که یک ششم تا یک بیستم روسها هستید راحت تر تحریم می شوید...
      هرچند جنگ امریکا و روسها بیشتر صوری و ظاهری است تا عمیق....چن اختلاف اقتصادی است نه فرهنگی ایدئو لولژی مثل زمان کمونیست....پئتین هم نیاز به قدرت نمایی داشت تا جلوی کمونیستهای سابق بایستد نگویند اینقدر ما خوار شدیم....
      عصر موشک پرانی مربوط به نیم قرن قبل است وولی حکام تهران یک صد سالی از دنیا عقبند.....موشکهایی که هر روز به هوا می زنند فقط به هوا و دشمن فرضی خواهد خورد....و لا غیر....چچون دشمن واقعی با یک تحریم تمام حقوق ان موشک ساز کوشک انداز را یک سوم کرد و باز میتواند چنین کند....طوریکه حقوق ملیونی نظامیان قدرت خریدش به کاسه غذایی نخواهد رسید....

      دیروز امرکیا اعلان کرده نیروی نظامی برای ربایندگان دختران در نیجریه نمی فرستد....و کار اطلاعاتی میکند... در واقع سیاست امرکیا بعد از اوباما عدم نظامیگیری است....چون دیگر برایش مهم نیتس برای همین در لیبی ناتو دخالت نه امرکیا در سوریه هیچکدام....میگویند انقدر خودشان بکشند تا خسته شوند.....انوقت ملت فکر میکنند جهان دو قطبی شده است....:Dدیگر با وجود منابع نفت گاز شل نیازی به منطقه نیست....و امنیت انرژی جهانی تامین می شود...کشورهایی مثل عربستان با تحرمی نفتی دهه70و ایران مدعی بستن هرمز که میخواستند جلوی تمدن بگیرند خودشان از قطار تمدن پیاده شدند....و قطار تمدن با تمام توان خواهد تاخت....

      در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      صندوق بین‌المللی پول: اقتصاد روسیه وارد دوره رکودی شده است
      به روز شده: 12:37 گرينويچ - چهارشنبه 30 آوريل 2014 - 10 اردیبهشت 1393


      ا
      چاپ مطلب

      تحریم‌های بین‌المللی وضع شده علیه روسیه بر سر بحران اوکراین به اقتصاد روسیه آسیب می‌رساند

      صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی روسیه برای سال جاری میلادی را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.

      آنتونیو اسپیلیمبرگو، از مقامات ارشد صندوق بین‌المللی پول در مسکو گفته است که پیش‌بینی نرخ رشد اقتصادی روسیه در سال جاری به دو دهم درصد کاهش یافته است.
      مطالب مرتبط

      چه کشوری از مجازات اقتصادی روسیه ضرر خواهد کرد؟

      موضوعات مرتبط

      روسیه

      پیشتر، این نهاد مالی بین‌المللی پیش‌بینی کرده بود که رشد اقتصادی روسیه در سال جاری ۱.۳ درصد باشد. دلیل کاهش پیش بینی رشد اقتصادی روسیه در سال جاری این است که براساس آمار منتشر شده، اقتصاد این کشور طی سه ماهه اول سال با رشد منفی مواجه بوده است.

      از آنجا که رشد اقتصادی روسیه در سه ماهه قبل از آن هم منفی بوده، آقای اسپیلمبرگو گفته است که اقتصاد این کشور "از لحاظ تعریف فنی" در رکود به سر می‌برد.

      معمولا رشد منفی اقتصادی در دو دوره سه ماهه متوالی "رکود اقتصادی" تعریف می‌شود.

      این مقام صندوق بین‌المللی پول به خبرنگاران گفت که تحریم‌های بین‌المللی وضع شده علیه روسیه بر سر بحران اوکراین به اقتصاد روسیه آسیب بیشتری خواهد رساند.

      آقای اسپیلیمبرگو افزوده است که شرایط کنونی باعث کاستن از تمایل سرمایه گذاران خارجی به سرمایه گذاری در روسیه می شود و رشد اقتصادی این کشور را به مخاطره می‌اندازد.

      صندوق بین‌المللی پول همچنین گفته است که در طول سال جاری، صد میلیارد دلار سرمایه از روسیه خارج خواهد شد. مقامات روسیه نیز نسبت به خروج سریع سرمایه از این کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

      به گفته صندوق بین‌المللی پول، اقتصاد روسیه در سال آینده تنها یک درصد رشد خواهد داشت.

      درخبری دیگر در همین زمینه، موسسه اعتبارسنجی "استاندارد و پور" اخیرا رتبه روسیه را تنزل داد و درجه اعتبار این کشور را تنها اندکی بالاتر از "بی‌ارزش" ثبت کرد.

      هفته پیش بانک مرکزی روسیه به منظور جلوگیری از سقوط ارزش روبل، نرخ بهره پایه را از ۷ درصد به ۷.۵ درصد افزایش داد. ارزش برابری روبل در برابر دلار آمریکا طی چهار ماهه گذشته هشت درصد کاهش یافته است. افزایش نرخ بهره یکی از سیاست هایی است که به منظور جلب نظر سپرده گذاران خارجی و در نتیجه، افزایش تقاضا برای پول ملی و افزایش نرخ برابری آن اتخاذ می‌شود.

      صندوق بین‌المللی پول گفته است که افزایش نرخ بهره باعث کاهش نرخ تورم می‌شود اما نمی‌تواند جلوی افزایش قیمت مواد مصرفی را بگیرد. در سال ۲۰۱۴، ارزش مواد مصرفی در روسیه بیش از ۶ درصد افزایش داشته است.
      .
      آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/05/08, 11:14.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #33
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        ایران: برای انتقال پول محصولات پتروشیمی صادراتی مشکل داریم
        به روز شده: 12:04 گرينويچ - چهارشنبه 07 مه 2014 - 17 اردیبهشت 1393

        فیسبوک
        تویتر
        Google+
        به اشتراک بگذارید
        ارسال صفحه
        چاپ مطلب

        همزمان با اعلام آمادگی دوباره ایران برای صاردات گاز به اروپا، مقامات دولتی می گویند با آنکه براساس توافق ژنو بین ایران و گروه پنج بعلاوه یک (آمریکا، روسیه؛ چین؛ بریتانیا، فرانسه و آلمان) صادرات محصولات پتروشیمی آزاد شده است اما هنوز انتقال پول حاصل از صادرات به ایران با مشکل مواجه است.
        مطالب مرتبط

        وزیر نفت ایران: شر تحریم‌ها را از سر مردم باز می‌کنیم
        وزیر نفت ایران از آمادگی ایران برای صادرات گاز به اروپا خبر داد
        روسیه قیمت گاز صادراتی به اوکراین را یک سوم افزایش داد

        موضوعات مرتبط

        اقتصاد ایران

        علی ماجدی، معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت ایران گفته است "پس از توافق ژنو صادرات محصولات پتروشیمی آزاد شده و از نظر بیمه محموله‌ها نیز مشکلی وجود ندارد اما در دریافت ها و پرداخت ها مشکلاتی وجود دارد که علت آن احتیاط برخی از بانک‌های بین‌المللی است."

        به گفته آقای ماجدی برخی بانک‌های بین‌المللی در زمینه صادرات محصولات پتروشیمی "تمایل ندارند این معاملات را انجام دهند البته ما این موضوع را به وزارت خارجه منعکس کردیم که چرا برخی از بانک‌های خارجی از همکاری با ما امتناع می‌کنند که آنها پاسخ دادند نمی‌توان بانکها را به انجام کاری مجبور کرد."

        در پی توافق ژنو بر سر پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی، تحریم صادرات محصولات پتروشیمی برداشته شده است ولی ایران می گوید بخشی از مشکلات همچنان پابرجاست.

        مشکل اصلی در این بخش، محدودیت انتقال ارز از خارج به ایران به دلیل تحریم مالی بین‌المللی است که باعث شده ایران نتواند حتی پول فروش نفت خود را هم از خریداران خارجی دریافت کند.

        براساس توافق ژنو، کشورهای گروه ١+٥ موافقت کردند تا در برابر تعلیق بخشی از فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی، از تشدید تحریم علیه ایران خودداری ورزند و به جمهوری اسلامی اجازه دهند از مبلغی معادل بیش از چهار میلیارد از دارایی مسدود شده خود در خارج را مورد استفاده قرار دهد.

        مذاکرات دو طرف برای دستیابی به توافق نهایی ادامه دارد.

        به نظر می‌رسد تا زمان دستیابی به توافق نهایی و برداشته شدن تحریم‌ها این مشکل حل نخواهد شد. برای همین هم دولت ایران می‌کوشد با دستیابی به توافق نهایی با گروه پنج بعلاوه یک، مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های خارجی را کاهش دهد.

        صادرات محصولات پتروشیمی یکی از مهمترین منابع درامدهای ارزی ایران پس از صادرات نفت خام است.

        وزارت نفت ایران امیدوار است که صادرات محصولات پتروشیمی امسال به ۱۴ میلیارد دلار برسد.
        آمادگی دوباره برای صادرات گاز به اروپا

        با وجود اینکه مشکلات ناشی از تحریم های خارجی هنوز مرتفع نشده، وزارت نفت ایران مجددا آمادگی خود را برای صادرات گاز به اروپا اعلام کرده است.

        "امکان صادرات گاز از چهار تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز به اروپا را داریم"

        علی ماجدی معاون بین الملل و بازرگانی وزارت نفت ایران

        آقای ماجدی می‌گوید که در دولت محمد خاتمی "مذاکرات مقدماتی" برای صدور گاز به اروپا انجام شده بود اما "تاکنون این مذاکرات به نتیجه خاصی منجر نشده است."

        ایران می‌ گوید از سه مسیر (ترکیه، عراق و ارمنستان) می‌تواند به اروپا گاز برساند.

        ایران هم اکنون از طریق خط لوله به ترکیه گاز صادر می‌کند اما این خط لوله برای صادرات گاز به اروپا ظرفیت کافی ندارد.

        معاون وزیر نفت ایران می‌گوید که با ساخت یک خط لوله ۶۰۰ کیلومتری تا مرز ترکیه "امکان صاردات گاز با حجم بالا ممکن می‌شود."

        آقای ماجدی می گوید که ایران "امکان صادرات گاز از چهار میلیون مترمکعب تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز" را دارد.

        پیش از این بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت هم گفته بود که با توسعه میدان گازی پارس جنوبی ایران آمادگی خواهد داشت تا بخشی از نیاز مصرفی گاز اروپا را تامین کند.

        در پی بحرانی شدن روابط روسیه با اروپا، این احتمال قوت گرفته که ایران می‌خواهد از فرصت پیش آمده برای جلب نظر اروپا استفاده کند. اروپا در حال حاضر بخشی از گاز مصرفی خود را از روسیه تامین می‌کند اما بحران اوکراین باعث نگرانی در مورد وابستگی اروپای غربی به گاز روسیه شده است.

        در عین حال، آقای ماجدی تاکید کرده که "اگر اروپا خواهان واردات گاز از ایران باشد هم حق ایران و هم حق اروپاست و اجحافی در حق کشور ثالث صورت نگرفته است."

        به گفته آقای ماجدی، این که "گفته شود ایران با صادرات گاز به اروپا روسیه را دور زده است برداشتی اشتباه است چرا که سیاست صادرات گاز سیاست بلندمدت است مخصوصا اگر صادرات گاز با خط لوله انجام شود. اگر قرار باشد گاز ایران به اروپا صادر شود حداقل باید ۲ تا ۳ سال روی این موضوع مذاکره صورت گیرد."
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #34
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          در مذاکرات قرار شده تحریمها معلق شود طوریکه امرکیا اگر بخواهد اجرا کند نیازی به رای سازمان ملل و قطعنامه نخواهد بود
          شایع است 10تا 50سال هم بازدید سر زده الحاقی را ایران اجرا کند....
          در هر حال نتیجه به این است ارزیابی غرب از قدرت هاشمی چقدر است و اینکه از او در مقابل نظامیان حمایت کند یا خیر....اصلاحات الان به مویی بند است اگر امرکیا حال ندهد در جا کل مملکت و اصلاحاتش فرو می ریزد...
          هاشمی اگر هسته ای را نیم بند احتمالا حل کند باید سریعتر خیز برد ارد برای گرفتن مجلسین...یعنی مجلس شورا..و خبرگان.....اگر اشتباه دهه 70را انجام دهد مثل خاتمی که هر چقدر غربیها به انها گفتند بروید جلو تا کله پا نشوید گفتند در چارچوب قانون ....این دفعه دیگر شانسی نخواهند داشت ....هر ان ممکن است ده سال دیگر احمدی نژاد دیگر بسازند و بیاورند.....که مسلما محمود بعدی عیوب محمود فعلی را برایشان نخواهد داشت و وفادار به نظامیان خواهد بود....
          در واقع هاشمی فرصت چندانی برای تعیین تکلیف نظامیان و سیاست ندارد ....اگر تا وقتی خودش و رهبری در قید حیات است انها را تعیین تکلیف نکند این بیماری نظامیگری در سیاست تا صدها سال خواهد بود....
          هاشمی در انتخاباات خبرگان باید 10میلیون رای تهران بیاورد...ولو از همه کشور مردم بروند تهران....:D
          احمدی نژاد هم شده اینه عبرت..او اخرنی و اولین ریس جمهوری بوده که رسما از جنگ با اسرائیل حمایت و اغاز کرده است و دیگر چنین کسی نخواهد امد و نیامده...و نفی هولاکاست هم دیگر انجام نخواهد شد.....اینکه او به خواست نظامیان مبنی بر این دو کار گردن نهاد چیزی که قبل از او کسی عمل نمیکرد گناه نابخشودنی است...قبلا قرار بود بروند داد بیداد کنند در خیابان قرار نبود کار عملی مثل جنگ تهاجمی در غزه لبنان نه دفاعی انجام دهند....ولو مموت پا راد راز کرد....اگر مناظرات 88 باز پخش شود... موسوی فقط سر یک چیز مثل بید می لرزید انهم نه تورم بکیاری..بلکه نفی هولاکاست بود چون میدانستند هرکس با اینها درافتاد ور افتاد....هاشمی سیاستمدارتر است هیچوقت نگفته و نمیگوید اسرائیل از بین برود ..میگوید فلسطینیها به حقشان برسند ....این خیلی فرق دارد با اینکه گفته شود دولت و مردم اسرائیل باید از بین بروند....حتی مشایی سعی کرد ممردم اسرائیل رااز دولتش جدا کند که در نطفه خفه کردنش....
          در واقع سکوتی که سارائیل در ان دو جنگ کرد و عدم جنگ فراگیر....نطفه تحرمیها بسته شد....که شمااروپاییها هرچقدر نفت میخرید از ایران بمب موشک می شود سمت غرب....
          آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/05/08, 11:36.
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #35
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            انس هم نتوانست تثبیت شود بالا ریخته
            ببینم این دفعه کفش را میشکند یا نه

            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #36
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              در مخابرات 43.5تقسیم شده ظاهرا
              سهامداران هم داد قال کردند که چرا سودش با تورم بالا نرفته....
              نوبخت گفته دلار را تک نرخی میکنیم روی2650..بعد هم گفته دولت با عرضه ارز قیمت را کاهش میدهد...عجب همین دیروز سیف گفت ما دخالت نمیکنیم در بازار.....
              اگر مذاکرات مثبت شد و کاهش ارز....بازار باید بچرخد روی سههام ریالی از بانک ...رایانه خودرو....و لی از انجا که بعید است دل بکنند اینها از دلار 3200تک نرخی کردنشان هم به نفع واردات می شود چون تجار با دلار 3200جنس خریدند....
              کلهم اگر تحریم را بردارند دولت فعلی ظرف یکی دو. سال اندازه کل دولت قبلی درامد دارد و باید نقدینگی را به یک ملیون ملیارد برساند برای خرج کردن یان درامد.... در واقع اخرش همان کار که مموت کرد مجبورند بکنند
              مموت سالی 100ملیارد دلار 1000تومن در 6سال اول داشت بجز این دو سال اخر تحریم می شود حدود 600هزار ملیارد تومان
              الان 100ملیارد دارایی بل وک شده هست اگر هم نفت ازاد شود 100ملیارد هم ان ..با دلار 3200تومان م شود 650هزار ملیارد تومان در امد دولت در سال اول رفع کامل تحریم...البته اگر توافق ادم وار انجام شود....
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #37
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                ده‌ سال حبس و هزار ضربه شلاق برای وبلاگ نویس عربستانی

                رئیف بدوی، وبلاگ نویس عربستانی به اتهام به راه انداختن بحث اینترنتی در باره سیاست و اسلام در عربستان سعودی به هزار ضربه شلاق و ده سال حبس محکوم شده است. سازمان های حقوق بشری رای دادگاه را نقض حقوق بشر خواندند.


                در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی رئیف بدوی، وبلاگ نویس عربستانی در دادگاه اول به هفت سال زندان و ۶۰۰ ضربه شلاق محکوم شده بود. اتهام او اهانت به اسلام بود.

                اکنون دادگاه تجدیدنظر در شهر ساحلی جده درجه محکومیت را بالا برده است. قاضی دادگاه روز پنج‌شنبه (۱۸ اردیبهشت / ۸ مه) این وبلاگ نویس را به ۱۰ سال زندان و هزار ضربه شلاق محکوم کرد. رئیف بدوی همچنین مجبور است برای این اهانت جریمه‌ای معادل ۲۰۰ هزار یورو به دادگاه بپردازد.

                اتهام رئیف بدوی

                رئیف بدوی، وبلاگ نویس عربستانی متهم شده بود که در اینترنت بحثی را برانگیخته است در باره رابطه سیاست و دین در عربستان سعودی. او در سال ۲۰۰۸ "شبکه لیبرال‌های آزاد عربستان سعودی" را تاسیس کرد و همین امر سبب شد که زیرنظر نهاهای محافظه‌کار در عربستان سعودی قرار گیرد.

                بدوی چندین بار توسط پلیس عقیدتی عربستان دستگیر شد. در سال ۲۰۰۹ حق سفر از او گرفته شد و حساب‌های بانکی‌اش نیز مسدود شدند. دلیل این احکام مقاله‌ای از او بود که در آن شورای نگهبان عربستان متهم به نقض حقوق بشر شده بود.

                قوه قضائیه عربستان در سال ۲۰۱۱ او را متهم کرد که به فقهای این کشور توهین کرده و ارزش‌های اسلامی را نمی‌پذیرد. عبدالرحمان البارک، یکی از مراجع دینی این کشور نیز در ماه مارس ۲۰۱۲ او را به ارتداد محکوم کرد.

                عبدالرحمان البارک گفت که بدوی مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و بی‌دینان را برابر دانسته است. وی ادامه داد که این نظر بدوی نباید بدون پاسخ بماند و او باید "همان گونه که حقش است، محکوم و به سزای اعمالش برسد."

                این وبلاگ‌نویس اما از این اتهام‌ها هراسی به دل راه نداد و هفتم ماه مه ۲۰۱۲ را "روز لیبرال‌های عربستان سعودی" نامید. خواست او مخالفت عمومی در این روز با سیاسی شدن اسلام بود.

                این اقدام رئیف بدوی سبب خشم نهادهای عربستانی شد. او در هفدهم ژوئن سال ۲۰۱۲ دستگیر شد و ماموران وب‌سایتی را که به راه انداخته بود بستند. همسر و سه فرزند او به بیروت گریختند. در روزهای پایانی ماه دسامبر سال ۲۰۱۲ محاکمه او آغاز شد.

                نهادهای عربستان رئیف بدوی را به ارتداد متهم کردند. در صورت تایید این اتهام او به مرگ محکوم می‌شد. او اما در جلسات دادگاه با بیان سه باره شهادت اعلام کرد که به دین اسلام اعتقاد داشته و دارد.

                انتقاد سازمان‌های حقوق بشری

                دادگاه تجدیدنظر روز پنج‌شنبه (۱۸ اردیبهشت / ۸ مه) به هنگام اعلام حکم دادگاه اعلام کرد در این امر شکی نیست که بدوی یک وب سایت اینترنتی غیرقانونی به راه انداخته و به پخش تفکرات لیبرالی مشغول بوده است.

                سازمان‌های حقوق بشری به شدت به این حکم دادگاه تجدیدنظر عربستان انتقاد کردند. فیلیپ لوتر، رئیس بخش خاورمیانه سازمان عفو بین‌الملل در این باره گفت: «او یک زندانی سیاسی است که هیچ خطایی مرتکب نشده و از راه صلح‌آمیز و از حق آزادی بیان استفاده کرده است.»

                رئیس بخش خاورمیانه سازمان عفو بین‌الملل به همین دلیل خواستار آزادی هرچه زودتر رئیف بدوی از زندان شد.
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #38
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  همکاری‌های نفتی ایران و ونزوئلا به حال تعلیق در آمد

                  همراه با تعطیلی دفتر شرکت ملی نفت ایران در ونزوئلا، همکاری‌های نفتی ایران و این کشور به حال تعلیق در آمد. ونزوئلا پس از بولیوی دومین کشور آمریکای جنوبی است که همکاری‌های نفتی ایران با آن پایان می‌گیرد.

                  "محمدجواد شمس" مدیرعامل شرکت پتروپارس، وابسته به شرکت ملی نفت ایران روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت/ ۷ مه) به خبرگزاری مهر اعلام کرد، فعالیت‌های نفتی مشترک این شرکت با ونزوئلا "به طور کامل متوقف شده است."

                  وی با اشاره به اینکه مذاکرات این شرکت و شرکت ملی نفت ونزوئلا (PDVSA) در نهایت منجر به همکاری‌های مشترک نشد گفته، دفتر شرکت پتروپارس در ونزوئلا تعطیل شده است. شمس در توضیح علت این قطع همکاری گفته، با وجود آمادگی شرکت پتروپارس برای همکاری با ونزوئلا در زمینه پروژه‌های مشترک نفت و گاز و مذاکرات دو طرف "اما هر زمان که قرار بود فعالیتی انجام شود طرف ونزوئلایی درخواست‌های جدیدی مطرح می‌کرد."

                  "ایران تنها امتیازدهنده بود"

                  امیرعباس سلطانی، عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به لغو قرارداد ایران و ونزوئلا به وب‌سایت "تدبیر" گفته است: «در دولت قبلی قراردادهایی بسته شد که متأسفانه ایران فقط امتیازدهنده بود.» او برخی قراردادهای دولت محمود احمدی‌نژاد را "نامطمئن" خواند و اظهار داشت، در این قراردادها "بیشترین امتیاز از ایران گرفته می‌شد و در مقابل کمترین امتیاز به طرف ایرانی داده می‌شد."
                  بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران

                  بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران

                  این نماینده مجلس گفت: «حتی پس از بستن قرارداد مثلا با کشورهایی مانند ونزوئلا طرف ایرانی از بخشی از امتیازهای خود گذشت می‌کرد و در واقع پولی از کشور خارجی به ایران پرداخت نمی‌شد.»

                  او با بیان این که وزارت نفت در حال حاضر می‌خواهد جلوی "سوء استفاده" برخی از کشورها از "حسن نیت" ایران را بگیرد تاکید کرد که باید به دنبال جایگزین بود. وی ابراز امیدواری کرد که دولت حسن روحانی "اشتباهات دولت قبل در زمینه قراردادهای نفتی را تکرار نکند."

                  قراردادهای ایران و ونزوئلا

                  شرکت پتروپارس ایران پیش از این با شرکت دولتی نفت ونزوئلا تعدادی توافق‌نامه ‌و قرارداد همکاری مشترک امضا کرده بود. این توافق‌نامه‌ها از جمله در زمینه تولید نفت از برخی مخازن نفت سنگین ونزوئلا، توسعه مشترک میدان گازی "رافائل اوردانتا" در شمال خلیج ونزوئلا و توسعه بلوک هفتم این میدان نفتی امضا شدند.

                  توسعه میدان نفتی فوق سنگین "دوبکوبی" و احداث پالایشگاهی در سوریه با مشارکت ونزوئلا و تأسیس کارخانه تولید گاز مایع "ال ان جی" در ونزوئلا نیز از دیگر موارد توافق میان دو کشور بود.

                  تعطیلی دفتر ایران در بولیوی

                  دفتر شرکت ملی نفت ایران در ونزوئلا دومین دفتر نفتی جمهوری اسلامی در آمریکای جنوبی است که بسته می‌شود. در فروردین ماه سال جاری (۱۳۹۳) نیز با دستور وزیر نفت ایران، دفتر شرکت ملی نفت ایران در بولیوی تعطیل شد.

                  "رکن‌الدین جوادی" مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در آن زمان پروژه‌های بولیوی را "غیر اقتصادی" اعلام کرد و گفت، "این پروژه توجیه اقتصادی نداشت و بیشتر به پشتوانه اهداف سیاسی دنبال می‌شد."

                  هفته گذشته نیز وزیر نفت ایران شرکت ملی نفت چین (CNPCI) را از میدان نفتی آزادگان خلع ید کرد.
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #39
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    رفسنجانی: گسترش بیماری‌های روانی در جامعه را باید جدی گرفت

                    گسترش بیماری‌های روانی در جامعه ایران از چشم هاشمی رفسنجانی نیز به دور نمانده. وی در این رابطه هشدار داد ولی به علت‌های آن اشاره نکرد. کارشناسان فشارهای اجتماعی یک نظام ایدئولوژیک را دلیل این اختلالات روانی می‌دانند.
                    هاشمی رفسنجانی می‌گوید: دل چو آرام نباشد، ز تن آرام مجوی. می‌پرسیم آیا دل جوانان و زنان ایران آرام است؟ مسئول کیست؟

                    هاشمی رفسنجانی می‌گوید: "دل چو آرام نباشد، ز تن آرام مجوی." می‌پرسیم آیا دل جوانان و زنان ایران آرام است؟ مسئول کیست؟

                    اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور نسبت به افزایش بیماری‌های روانی در جامعه ایران هشدار داد و گفت که این مسئله را باید جدی گرفت.

                    به گزارش خبرگزاری ایرنا، از نظر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام "به جای هزینه‌های بالای درمان، باید به سوی پیشگیری" رفت که "هم هزینه کم دارد و هم عواقب بیماری را ندارد".

                    این هشداری است که سیاستمدار معتدلی مانند هاشمی رفسنجانی به زبان آورده؛ هشداری که با سکوت تاکنونی دولت‌مردان محافظه‌کار در ارتباط با این واقعیت تأسف‌بار اجتماعی توأم است.

                    ولی با این حال هاشمی رفسنجانی اشاره نکرد که گسترش فزاینده بیماری‌های روانی در ایران ناشی از کدام عامل‌ها است؛ آن‌هم از نظر کارشناسان، در جامعه‌‌ی بسته‌ای مانند جمهوری اسلامی که برای جوانان و به‌ویژه زنان، محدودهای بسیار اجتماعی و "اخلاقی" قائل است و فضایی برای شادی و نشاط برای انسان‌ها باقی نمی‌گذارد.

                    دکتر احمد جلیلی، رئیس منتخب انجمن علمی روانپزشکان در ایران، در مصاحبه روز یکشنبه ۴ اسفند ۹۲ با سایت "فرارو" آمار جدید بیماران روانی در ایران را ۲۵ درصد افراد بزرگسال ذکر کرده است.

                    بیشتر بخوانید: از هر چهار ایرانی یک نفر "اختلال روانی" دارد

                    پیش از او نیز دکتر رضا میرسپاسی، رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران، گفته بود که اختلالات روانی در ایران رتبه بالایی از بار بیماری‌ها را در بر دارد. او از حدود ۲۰ تا ۲۳ درصد افراد بزرگسال (۱۵ تا ۶۴ سال) مبتلا به بیماری روانی یاد کرده بود.

                    اما دکتر احمد جلیلی آمار ۲۰ تا ۲۳ درصدی بیماران روانی را مربوط به سال ۹۱ خواند و گفت بنا بر آمارگیری‌ای که به صورت تحقیق میدانی و برمبنای پرسشنامه در تهران و شهرستان‌ها شده، شمار بیماران روانی (تا ۲۵ درصد افراد بزرگسال جامعه افزایش یافته است.) افزایش یافته و به ۲۵ درصد رسیده است.

                    طبق آماری نیز که عباسعلی ناصحی، مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت، عرضه کرده بود، میزان بیماری‌های روانی میان زنان حدود ۶ درصد بیشتر از مردان است.

                    مهدی تهران‌دوست، رئیس انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان، در سال ۹۱ در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا گفته بود که ۱۵ تا ۲۵ درصد افراد زیر ۱۸ سال در ایران دچار مشکلات روانی هستند.

                    محمدباقر لاریجانی، رئیس شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت، در پنجمین همایش بین‌المللی روانپزشکی کودک و نوجوان در سال ۹۱ گفته بود: «آخرین مطالعات انجام شده درباره وضعیت سلامت روان کودکان (مربوط به سال‌های ۸۸ تا ۸۹) نشان می‌دهد در برخی مناطق کشور، ۵۰ درصد کودکان دچار غمگینی و ناامیدی و ۳۷ درصد کودکان دچار نگرانی و اضطراب هستند.»

                    بیشتر بخوانید: "عصبانی نیستم"؛ هشداری سینمایی درباره وضعیت اجتماعی ایران



                    نظر کارشناسان علت‌گسترش بیما‌ری‌های روانی

                    دبیر انجمن روانپزشکان ایران در سال ۱۳۸۶ در همایش سالانه این انجمن گفته بود که وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد در بروز بیماری‌های روانی بسیار موثرند.

                    جامعه‌شناسان نیز می‌گویند که رواج اضطراب، افسردگی، انزوا و بی‌عملی یا پرخاشگری و ستیزه‌جویی، در اغلب موارد ناشی از ناروایی‌ها و نابسامانی‌های اجتماعی هستند.

                    دکتر فرامرز قره‌باغی، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه پیش از این به دویچه‌وله گفته بود که اجبارهای اجتماعی و اقتصادی برای قراردادن افراد در چارچوبی ایدئولوژیک و از پیش تعیین‌شده یکی از مهم‌ترین دلایل به هم خوردن تعادل روحی افراد هستند.

                    وی می‌‌گوید: «بسیاری از روی مصلحت در بیرون از خانه با ایدئولوژی حاکم دست به سازش می‌زنند و تظاهر می‌کنند. مثال رعایت حجاب عمومی‌ترین نمونه است که چون اجباری است همه از آن تبعیت می‌کنند در حالی‌که این تبعیت به معنای قبول آن نیست.»

                    صاحب‌نظران بسیاری هشدار داده‌اند که نظام ایدئولوژیک حاکم بر جمهوری اسلامی از شهروندان ایرانی انسا‌ن‌هایی دوشخصیتی ساخته است؛ تا جایی که در بطن جامعه، مردم با شرمساری از خصلت دوگانه خود سخن می‌گویند که حکومت به آن‌ها تحمیل کرده است.

                    بیشتر بخوانید: نرخ تأمل‌برانگیز افسردگی در میان جوانان ایرانی

                    محمدتقی حسن‌زاده، رییس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان ایران تاکید کرده که تفاوت معناداری میان دختران و پسران در نتایج این تحقیق دیده نمی‌شود اما دختران بیشتر از پسران مبتلا به افسردگی هستند و نزد پسران اختلال تفکر پارانوئیدی بیشتر است. او یادآوری کرده که این اختلالات ریشه‌در آسیب‌های اجتماعی دارند.

                    از نگاه بسیاری جامعه‌شناسان و روانشناسان، احساس عدم تناسب بین نیازها، آرزوها و هدف‌های جوانان از مهم‌ترین زمینه‌های بروز سرخوردگی، افسردگی یا پرخاشگری نزد آنهاست.

                    جوان به شادی، تحرک، شغل، آموزش، تفریح یا امنیت روحی نیاز دارد. سرخوشی از ویژگی‌های عهد شباب است اما غالب جوانان ایرانی از نبود فضای شاد و محرومیت از ساده‌ترین حقوق خود در رنجند.
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #40
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      لیبرالیسم پایش به سرزمین وحی عربستان رسیده است و در اختناق کامل جرقه هایی زده می شود.....
                      اینترنت از زمین ماهواره ها از اسمان .مغزهای متوهمین را مثل دو سنگ اسیاب خرد میکند ..نسل بعدی خاورمیانه نسلی غیر خرافی از این نسل امروز و هزار ساله خواهند بود.....فرزندان راه اجد اد خرافی را طی نخواهند کرد.....فاصله سند تا اقیانوس اطلس ....
                      هاشمی هم گفته مردم مغزشان تاب برداشت از اینهمه مشکلات.....خوب خودش تازه به این نتیجه رسیده ظاهرا....بی کفایتی دهها ساله را مدام گردن این دولت ان دولت می اندازند....
                      زنگنه علاوه بر چین قراردادهای ونزوئلا را کنسل کرد... دیر یا زود حق به حقدار می رسد ..بازارهای ایران نفت ایران باید شیرش سمت جهان غرب باز شود....
                      غرب باید فشار اورد این نظام تعرفه مسخره را از کار باندازد وقتی شرکت خودروی المانی مثلا ده درصد روی ساخت این خودرو سود میکند غلط میکند وزیر صنایع ایران تعرفه100درصدی میگذارد و چند برابر شرکت المانی سود میکند..یا باید واردات ممنوع شود یا تعرفه برداشته شود....مافیای تولید کننده های خودرو ..مواد غذایی ....بانکها باید فروپاشد....
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #41
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        خصوصی ساز یگفته صد هزار ملیاردی امسال میخواهد سهم واگذار کند و پرونده خصوصی کردن را ببندد...
                        احتمالا بیاد امسال باید دولت جدید بورس را مثبت کند که بخشی از این سهام را انجا واگذار کند.....یحتمل دیدند بازار هیجانی است سال قبل اگر بخواهند واگذار کنند قیمتهای عرضه انقدر بالا میشود سودی نمی کنند بازار را خراب کردند به قول خودشان حباب شکستند....در واقع به نفع کشور بود قیمت عرضه بالا باشد ولی یحتمل قرار است عین دولت قبلی واگذاریها به خودیها برسد ....
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #42
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          سخنگوی اتحادیه اروپا مذاکرات اتمی با ایران را "مفید" خواند

                          سخنگوی اتحادیه اروپا آخرین دور مذاکرات کارشناسی میان ایران و شش قدرت جهانی در نیویورک را "مفید" قلمداد کرد. قرار است مذاکرات هسته‌ای هفته آینده در سطح مقامات بلندمرتبه هفت کشور در وین از سر گرفته شود.

                          اتحادیه اروپا در ساعات پایانی روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت/ ۷ مه) اعلام کرد که مذاکرات کارشناسی هسته‌ای میان نمایندگان ایران و شش قدرت جهانی که در روزهای ششم و هفتم مه (۱۶ و ۱۷ اردیبهشت) در نیویورک برگزار شد "مفید" بوده است. یکی از دیپلمات‌های غربی می‌گوید، آنها همچنان در تلاش‌اند تا اختلافات عمیق موجود درباره آینده قابلیت‌های هسته‌ای ایران را برطرف کنند.

                          به گزارش خبرگزاری رویترز٬ این اظهار نظرها پس از دو روز گفت‌وگوهای فشرده در سطح متخصصان در نیویورک بیان شد و قرار است در پی این مذاکرات حداکثر تا ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) توافقی نهایی میان ایران و شش قدرت جهانی اعم از آمریکا٬ فرانسه٬ بریتانیا٬ چین٬ روسیه و آلمان حاصل شود تا به یک دهه تنش بر سر برنامه بحث‌برانگیز هسته‌ای ایران پایان داده شود. دیپلمات‌های غربی می‌گویند هنوز چشم‌انداز توافق نهایی چندان روشن نیست.

                          سخنگوی اتحادیه اروپا در پایان این مذاکرات دوروزه در نیویورک گفت: «هدف از گفت‌وگوها تعمیق بیشتر دانش دو طرف نسبت به مسائل موجود بود و همچنین مشارکت در آماده‌سازی زمینه برای دور بعدی گفت‌وگوها که قرار است هفته آینده در وین در سطح مقامات ارشد و پیرامون توافق جامع برگزار شود.»

                          حرکت خرامان به سوی توافق جامع

                          یکی از دیپلمات‌های غربی که با توجه به حساسیت موضوع نخواست هویت‌اش فاش شود٬ در گفت‌وگو با رویترز گفت که ایران و شش قدرت جهانی در زمینه تبیین سناریوهایی برای حل‌‌و فصل اختلافات درباره رآکتور هسته‌ای اراک پیشرفت‌هایی داشته‌اند.

                          رآکتور اراک از بحث‌برانگیزترین موضوعات در جریان مذاکرات ایران و ۱+۵ بوده٬ چون حتی بدون اصلاح و تغییر عمده می‌تواند میزان قابل ‌توجهی پلوتونیوم مورد نیاز برای ساخت بمب هسته‌ای تولید کند.

                          به گفته این دیپلمات غربی، مساله دشوارتر در مسیر دست‌یابی به توافق جامع موضوع کلی غنی‌سازی اورانیوم و سانتریفیوژهای مرتبط با تحقیق و توسعه فعالیت‌های هسته‌ای در ایران است. با توجه به حساسیت بالای این مساله هم برای ایران و هم برای اسرائیل که از مهم‌ترین هم‌پیمانان آمریکا و از معترضان سرسخت توافق با ایران است٬ چالش پیش ‌روی طرفین مذاکره بزرگ‌تر هم می‌شود.

                          اسرائیل مصرانه می‌گوید در قالب توافق هسته‌ای با ایران٬ حق هرگونه غنی‌سازی باید از این کشور سلب شود٬ مساله‌ای که مقامات آمریکایی به وضوح با آن موافق نیستند و حصول توافق را به سخت‌گیری بر سر این موضوع ترجیح می‌دهند. دیپلمات‌های حاضر در مذاکرات هم به رویترز گفته‌اند که متوقف کردن همه فعالیت‌های مرتبط با غنی‌سازی در ایران واقع‌گرایانه به نظر نمی‌رسد.

                          پیش‌تر در هفته جاری سرگئی ریابکوف٬ معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که مقامات ارشد کشورهای طرف گفت‌وگو با ایران قرار است تدوین پیش‌نویسی برای یک توافق نهایی را آغاز کنند. به گفته او، در این توافق غنی‌سازی در ایران محدود خواهد شد و تحت نظارت دقیق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار خواهد گرفت. او تأکید کرد: «به‌عنوان نتیجه این دور از گفت‌وگوها٬ دست‌کم بخش‌هایی از متن مورد توافق طرفین در این دور تدوین خواهد شد.»

                          تحلیلگران و دیپلمات‌ها می‌گویند در هر دو طرف ماجرا اراده سیاسی لازم برای توافق وجود دارد٬ اما رفع اختلافات موجود دشوار است٬ به‌خصوص در زمینه ابعاد برنامه هسته‌ای و غنی‌سازی مجاز ایران در آینده. هدف اصلی قدرت‌های غربی این است که امکان توسعه تسلیحات هسته‌ای برای همیشه از ایران سلب شود.
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #43
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            آیا دختران ربوده شده نیجریه پیدا می‌شوند؟


                            گروه پیکارجوی اسلامگرای بوکو حرام در نیجریه، در روز ۱۴ آوریل، ۲۰۰ دختر دانش آموز را از یک مدرسه شبانه روزی در شهر چیبوک در شمال این کشور ربوده است. تخمین زده می‌شود که بیش از ۲۰۰ پیکارجوی مسلح در نیمه شب برای دزدیدن آذوقه و ربودن این دختران به این مدرسه هجوم آوردند.
                            چرا این دختران ربوده شدند؟
                            مطالب مرتبط

                            دولت نیجریه بوکو حرام را مسئول کشتار مردم در بازار دانست
                            نیجریه برای یافتن بیش از ۲۰۰ دختر ربوده شده جایزه تعیین کرد
                            هشت دختر دیگر در نیجریه ربوده شدند

                            لینک‌های مرتبط
                            موضوعات مرتبط

                            گزارش و تحلیل،
                            آفریقا

                            بوکو حرام در زبان محلی هوسایی یعنی "آموزش غربی حرام" است. بنابراین این آدم ربایی نشان دهنده عمق نفرت این گروه از تحصیلات به سبک غربی است. بعلاوه از جمله آموزه های اسلامی سنتی این گروه این است که جای زنان در خانه است.

                            این گروه پیکارجو پیش از این نیز به مدرسه‌ها حمله کرده‌اند. مدرسه چیبوک، که در میانه برگزاری امتحانات آخر سال برای دانش آموزان دختر مسلمان و مسیحی بود، یکی از تنها مدرسه‌های استان دورافتاده برنو بود که در این زمان همچنان باز بوده و فاقد تدابیر امنیتی برای شب‌ها بوده است.
                            آیا بوکو حرام پیش از این نیز دختران را ربوده است؟

                            هنگامی که بوکو حرام در ماه مارس به یک مدرسه شبانه روزی در یوبه حمله کرد، دست کم ۲۹ مرد را کشت – ولی به دختران رحم کرد و در عوض به آن‌ها دستور داد که به خانه رفته و ازدواج کنند.

                            برخی تحلیلگران معتقدند که بوکو حرام احساس می‌کند که به این دستور بی توجهی شده و آدم ربایی در چیبوک اقدامی انتقامجویانه برای تأکید بر اراده آن‌ها بوده است.

                            با این حال این‌گونه آدم ربایی ها بی سابقه نیست – در ماه مارس ۲۰۱۳، بوکو حرام با انتشار ویدیویی اعلام کرد که در پاسخ به دستگیری همسران و فرزندان اعضای این گروه، چندین زن و کودک – از جمله دختران نوجوان – را ربوده است. در آن زمان این‌ گروه اعلام کرد که با این افراد بعنوان برده رفتار خواهد کرد – چیزی که درباره دختران چیبوک نیز گفته شده است. این موضوع باعث گمانه زنی ها درباره آن شده است که بوکو حرام معتقد به این اعتقاد قدیمی اسلامی است که زنانی که در جنگ دستگیر می‌شوند، بخشی از "غنائم جنگی" به حساب می‌آیند.
                            آیا تا کنون هیچ کدام از گروگان های بوکو حرام آزاد شده‌اند؟

                            جیکوب زن، تحلیلگر مسائل بوکو حرام در ایالات متحده، می‌گوید که در چند مورد "معامله های پایاپای" صورت گرفته که در طی آن هر دو طرف، پیکارجویان و نیروهای امنیتی، افراد تحت بازداشت خود را آزاد کرده‌اند.

                            در ماه فوریه ۲۰۱۳، بوکو حرام یک خانواده ۷ نفره فرانسوی با چهار کودک ۵ تا ۱۲ ساله را، در حالی که مشغول بازدید از یک پارک جنگلی در کشور همسایه کامرون بودند، ربود. آن‌ها اندکی بعد آزاد شدند.

                            در آن زمان خبرگزاری رویترز گزارش کرد که شاهد یک سند دولتی بوده که نشان می‌داده برای آزادی این خانواده ۳ میلیون دلار خون بها پرداخت شده است. دولت های فرانسه و کامرون این ادعا را تکذیب کردند. در ماه ژانویه امسال، ژرژ وان دن بوش، کشیش فرانسوی، پس از طی نزدیک به هفت هفته در اسارت بوکو حرام، آزاد شد. این بار نیز فرانسه پرداخت خون بها را تکذیب کرد.
                            چه اقدامی برای آزادی دختران دانش آموز در دست انجام است؟

                            دولت می‌گوید که با احتیاط در حال اقدام است و قصد ندارد کاری کند که باعث شود ربایندگان این دختران را بکشند.

                            در ماه مارس ۲۰۱۳، یک گروه پیکارجوی دیگر در نیجریه به نام جماعت انصار المسلمين في بلاد السودان، هفت گروگان خارجی از جمله یک تبعه بریتانیا را پس از متهم کردن نیروهای بریتانیایی و نیجریه ای به تلاش برای آزادسازی آن‌ها، به قتل رساند. مشکل اصلی دولت نیجریه این است که سرویس های امنیتی این کشور تا کنون در نفوذ به‌ بوکو حرام ناکام بوده‌اند – این در حالی است که این گروه در نفوذ به سرویس های امنیتی موفق بوده است. بنابراین احتمال دسترسی دولت به اطلاعات داخلی درباره فعالیت‌های این گروه ناچیز است.

                            ایالات متحده پیشنهاد کرده تا گروهی متخصص، شامل سربازان و کارشناسان مذاکره با گروگانگیران، را برای کمک به نیجریه بفرستد. بریتانیا نیز می‌گوید که به این کشور کمک می‌کند. تصویربرداری هوایی و ماهواره ای در این مورد فایده چندانی ندارد، چرا که این منطقه پوشیده از جنگل های انبوه است.
                            دختران ممکن است کجا باشند؟

                            آدم ربایان احتمالاً در قالب ده‌ها دسته متفرق شده‌اند که هر کدام یک یا دو دختر را با خود به همراه دارند. گمان می‌رود که آن‌ها اکنون در جنگل ۶۰ هزار کیلومتر مربعی سامبیسا، مخفیگاه اصلی شان در نزدیکی مرز کامرون، پراکنده شده‌اند.

                            جیکوب زن می‌گوید که آزادسازی این دختران ممکن است بیش از یک دهه به طول بیانجامد. او وضعیت نیجریه را به اوگاندا تشبیه می‌کند. در آنجا "ارتش مقاومت خدا" (ال آر اِی) که برای برقراری حکومتی مسیحی مبارزه می‌کند، در ربودن کودکان و استفاده از آن‌ها بعنوان سرباز، برده جنسی و خدمتکار خبره شده است. آدم ربایان ال آر ای در جنگل های انبوه و مناطق مرزی به راحتی با کودکان ربوده شده عبور و مرور می‌کنند. برخی از این کودکان موفق به فرار می‌شوند؛ برخی دیگر نیز طی معامله های صلح آزاد می‌شوند، ولی بسیاری از آن‌ها تمام عمر خود را در اسارت سپری می‌کنند.
                            چرا تشخیص تعداد دختران گم شده انقدر سخت است؟

                            پنجاه و هشت دختر فرار کرده‌اند؛ برخی از آن‌ها از پشت کامیون هایی که در آن‌ها حمل می‌شدند به پایین پریده اند. یکی از آن‌ها به بی بی سی می‌گوید: "ما به جنگل پناه بردیم و تا طلوع آفتاب در آنجا ماندیم تا اینکه بتوانیم به خانه بازگردیم."

                            خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرده است که یک گروه میانجی با ربایندگان در ارتباط است. آن‌ها می‌گویند که دو نفر از دانش آموزان در اثر گزیدگی توسط مار جان باخته اند و ۱۱ نفر از آن‌ها بیمارند. ولی تعداد دخترانی که همچنان در اسارتند مشخص نیست. کودکان مناطق اطراف در زمانی که بوکو حرام به این مدرسه حمله کرده بود، سر جلسه امتحانات خود بودند. اسناد مدرسه در طول حمله به آتش کشیده شده است و به گفته مسئولان، این موضوع تشخیص تعداد کودکان ربوده شده را سخت می‌کند. مسئولان همچنین می‌گویند که ممکن است تعداد بیشتری از کودکان فرار کرده باشند، ولی والدین آنها بازگشتشان را به مقامات گزارش نداده باشند.
                            واکنش مردم نیجریه چگونه بوده است؟

                            همراه با خشم.

                            جامعه نیجریه دارای گسست های عمیق مذهبی و قومیتی است، ولی تمام گروه‌های اصلی آن در جهت فشار آوردن به دولت برای آزادسازی این کودکان متحد شده‌اند.

                            در شبکه‌های اجتماعی اعتراضاتی با هشتگ #BringBackOurGirls سازماندهی شده است. منتقدان رئیس جمهور گودلاک جاناتان می‌گویند که دولت در برخورد با مسأله ناتوان بوده و او باید، به جای نامزد شدن دوباره در انتخابات سال دیگر، استعفا بدهد. متحدان او در پاسخ می‌گویند که آدم ربایی در استان تحت کنترل مخالفان او اتفاق افتاده و این بیشتر نشان دهنده ضعف مخالفان است تا دولت فدرال.
                            آیا کار دیگری از دست دولت بر نمی‌آید؟

                            در ماه مارس ۲۰۱۳، گودلاک جاناتان در سه استان مورد تهاجم (برنو، یوبه و آداماوا) اعلام وضعیت اضطراری کرد، ولی بوکو حرام پاسخ این اقدام را با تشدید حملات خود داد و از آن زمان حملات به خونین‌ترین مرحله خود رسیده است. تنها امسال بیش از ۱۵۰۰ نفر در خشونت ها جان باخته اند. نیروهای دولتی می‌گویند که از کمبود منابع رنج می‌برند و فاقد تسلیحات کافی برای مقابله با بوکو حرام اند.

                            این گروه نه تنها مانند یک جنبش چریکی عمل می‌کند، بلکه به یک ارتش دارای نیروی زمینی نیز شبیه است. صدها نفر از سربازان این گروه، به همراه کامیون های نظامی و زره پوش های مجهز به تیربار در روستاها رژه رفته‌اند. بنابراین می‌توان گفت که این گروه دارای زرادخانه ای است شبیه به آنچه که در یک ارتش ملی یافت می‌شود.
                            آنها چگونه انقدر قدرتمند شدند؟

                            مشخص نیست که بوکو حرام تسلیحات و منابع مالی خود را از کجا تأمین می‌کند – ممکن است بخشی از این پول از ربایندگی های اخیر افراد خارجی بدست آمده باشد. دولت معتقد است که برخی سیاستمداران و نیروهای امنیتی خائن از این گروه حمایت می‌کنند – و اینکه آن‌ها با گروه‌های جهادی مانند الشباب در سومالی و القاعده در مغرب اسلامی نیز وارد ائتلاف شده‌اند.

                            با اینکه برخی این ادعا را زیر سؤال می‌برند، پیچیده‌تر شدن حملات این گروه – از جمله بمب گذاری و ترور افراد – نشان می‌دهد که آن‌ها از خارج آموزش داده شده‌اند. همچنین بنا بر گزارش های تأیید نشده آن‌ها از میان افراد فقیر کشورهای همسایه، از جمله چاد و نیجر، عضوگیری کرده و به آن‌ها در ازای مبارزه حقوق می‌دهند.
                            زندگی روزمره در شمال شرق نیجریه چگونه است؟

                            نیجریه بزرگترین اقتصاد آفریقا و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان است، ولی شمال شرقی این کشور – که بیشتر جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند – نسبت به سایر کشور کمتر توسعه یافته است. اکنون نیز پولی که باید صرف توسعه زیرساخت ها می‌شد، خرج بودجه فزاینده امنیتی و بازسازی خانه‌های آسیب دیده در حملات پیکارجویان می‌شود.

                            دولت می‌گوید که این حملات از ابتدای امسال باعث آواره شدن حدود ۲۵۰ هزار نفر شده است و بیش از ۳ میلیون نفر با بحران انسانی مواجه شده‌اند.

                            بوکو حرام حملات شدیدی را متوجه روستاها کرده و طی آن‌ها به قتل و غارت و سوزاندن خانه‌ها در جوامع مسیحی و مسلمان اقدام می‌کند. این گروه همچنین در شهرهای کوچک به بازارها برای آذوقه، به بانک ها برای پول و به پاسگاه های پلیس برای اسلحه، حمله می‌کند.
                            آیا بوکو حرام در نیجریه پشتوانه اجتماعی دارد؟

                            زمانی که این گروه در سال ۲۰۰۲ و در شهر شمالی میدوگوری بعنوان یک فرقه مذهبی سر برآورد، توانست با سرمایه‌گذاری روی خشم و نارضایتی عمومی از فساد، فقر و تصور به حاشیه رانده شدن شمال از سوی دولت فدرال، محبوبیت زیادی کسب کند. با این حال پس از چرخش به سوی روش‌های ستیزه جویانه، ترور رهبران مسلمان میانه رو و بمب گذاری در کلیساها و اماکن عمومی، بیشتر این محبوبیت از میان رفت.

                            اکنون گفته می‌شود که بیشتر سربازان بوکو حرام متعلق به گروه قومیتی کانوری اند که خاستگاه رهبر این گروه، ابوبکر شیکاو، است. او از سلف خود، محمد یوسف که در سال ۲۰۰۹ توسط نیروهای امنیتی کشته شد، بسیار ستیزه‌جو تر است. ایالات متحده برای هرگونه اطلاعات درباره محل اختفای ابوبکر شیکاو ۷ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #44
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              این گروه بوکو حرام که رد نیجریه مدارس را اتش می زند و مخالف غرب است یاداور ایران سالهای1300 است ...زیاد تعجب نکنید از کارهای شانموقع هم که مدرسه بجای مکتب خانه باب شد در ایران انجا را اتش می زدند د ر واقع اوایل زمان رضا شاه بود.....و الان مدرسه سازی به سبک غرب عادی شده علتش ان است مردم اول مخالفت میکنند بعد همان چیز عادی می شود ....مثل رای دادن زنها
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #45
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                4سال قبل نوشتم قراردادهای صدرا را موریانه میخورد و جز کلمه تحریم باقی نخواهد ماند
                                انموقع مموت هزاران ملیارد تومان قرار داد کگذایی با صدرا خاتم ...می بست....
                                ان قرار دادها در مرحله خاکبرداری ماند و بجز بتن ریزی هیچ کار یانجام نشد هر چند خاتم بجز ان کاری بلد نبود...چون فقط خاکریز سازی بلد بودند
                                بدون تجهیزات غربی هیچ صنعتی در ایران دوام ندارد.....نفت گاز بماند ادعای بومی سازی صنعت خودرو که در بازدید رهبر از یاران خودرو طی دروغ شاخ داری به ایشان گفته شد دروغی ساخته پرداخته مشتی مدیر زبان نفهم بود که به مقامات بالا گفته می شد...تحرمی و صفر شدن تولید خودرو نشان داد اینها یک ژ یان هم قادر به ساختش نیستند.....شرکتهای تولیدی مثل خودرو تله پول برای چاپید ن مرد م با رانت عظیم تعرفه هست....
                                در متن زیر اعتراف شده یک خط لوله گاز با انهمه هزینه اخرش به بهره برداری نرسید....
                                در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                قرار ومدار احمدی نژاد و زرداری به کجا رسید


                                علی ماجدی معاون بین الملل و بازرگانی وزارت نفت ایران پاکستان را متهم کرده که در قرارداد صادرات گاز "تخلف" کرده و افزوده است که "تردیدی در این زمینه وجود ندارد."

                                آقای ماجدی گفته است پاکستانی ها دلیل تاخیر در تکمیل خط لوله را تحریم های خارجی علیه ایران عنوان می کنند در حالیکه، به گفته او، زمانی که پاکستان قرارداد صادرات گاز را امضا کرد "تحریم ها وجود داشت."

                                اسفند ماه سال ۱۳۹۱ و چند ماه پیش از آنکه محمود احمدی نژاد رئیس جمهور وقت ایران قبای ریاست از تن درآورد آصف علی زرداری رئیس جمهور وقت پاکستان را به مرز ایران وپاکستان در منطقه چابهار دعوت کرد و طی مراسمی با حضور دو رئیس جمهوری، عملیات ساخت خط لوله گاز صادراتی ایران به پاکستان با اسم رمز "الله اکبر" آغاز شد.

                                در این مراسم، تعدادی کبوتر هم به نشانه صلح و دوستی در آسمان رها شد و گروهی هم رقص محلی سیستان و بلوچستان را در حضور مقامات ارشد دو کشور اجرا کردند. آقای احمدی نژاد ضمن تشکر از همتای پاکستانی اش گفت" شهادت می دهم که آقای زرداری به صورت استثنایی و ویژه این موضوع را پیگیری می کردند."

                                حالا نه آقای احمدی نژاد بر سر کار است ونه آقای زرداری. هر دو رفته اند و پروژه ای خط لوله موسوم به "صلح" در مرز ایران و پاکستان هم همانجایی که شروع شده بود، متوقف مانده است.

                                "حالا نه آقای احمدی نژاد کاره ای هست ونه آقای زرداری. هر دو رفته اند و پروژه ای خط لوله "صلح" در مرز ایران و پاکستان همانجایی که شروع شده بود، متوقف مانده است."

                                طرح خط لوله صلح که قرار بود گاز صادراتی ایران را به پاکستان و از آنجا به هند برساند، دو دهه پیش مطرح شد ولی هندی ها ابتدا به دلیل بدگمانی نسبت به پاکستان و بعدها به خاطر بروز برخی اختلافها در زمینه قیمت گذاری و بالاخره تحت فشار تحریمهای خارجی علیه جمهوری اسلامی، از مذاکرات سه جانبه کنار کشیدند و ایران ماند وپاکستان.

                                پیش بینی اولیه این بود که خط لوله ای ۲۷۰۰ کیلومتری ساخته شود و روزانه ۱۵۰ میلیون متر مکعب گاز ایران را به هند و پاکستان صادر کند. براساس این طرح، قرار بود۹۰ میلیون متر مکعب گاز سهم هند و ۶۰ میلیون متر مکعب سهم پاکستان باشد.

                                ایران برای قراردادی که تا به حال دو میلیارد دلار برایش آب خورده و برای تکمیلش یک میلیارد دلار دیگر لازم دارد، خیلی هم به آینده این پروژه نصف و نیمه دل نبسته و برای آن سرو دست نمی شکند. شاید برای این است که بیژن زنگنه وزیر نفت ایران پیشتر گفته بود که "امیدی به قرارداد گاز پاکستان ندارم و اجرای خط لوله صلح بدون کشورهایی همچون چین و هند توجیه اقتصادی ندارد."

                                اگر چه وزیر نفت ایران می گوید که به قرارداد خرداد سال ۱۳۸۸ با پاکستان برای صادرات روزانه ۲۱.۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی پایبند است اما به نظر می رسد که دولت حسن روحانی دیگر مثل دولت آقای احمدی نژاد فقط به فکر شکست دادن آمریکا در صحنه جهانی و بی ثمر نشان دادن تحریم های بین المللی نیست و مزایا اقتصادی را بر تبلیغات سیاسی صرف ترجیح می دهد.

                                آن زمان آقایان احمدی نژاد و زرداری به همراه مقامات ارشد دو کشور در میان کلی ماشین آلات و لوله های عظیم در مرز ایران و پاکستان دست در دست یکدیگر جشن گرفته بودند و صداهایی از آمریکا و دیگر نقاط جهان بلند بود که پاکستان دارد تحریم ها را نادیده می گیرد. در سوی دیگر اما ایران از این که رئیس جمهور پاکستان با نادیده گرفتن تحریم ها رسما در مراسم حاضر شده بود به خود می بالید و آن را یک پیروزی بزرگ سیاسی در صحنه بین المللی به خصوص در مقابله با آمریکا می دانست.

                                احمدی نژاد در مراسم شروع ساخت خط لوله صلح گفت"شهادت می دهم که آقای زرداری به صورت استثنایی و ویژه این موضوع را پیگیری می کردند."

                                شاید برای همین بود که ایران به رسم قدرشناسی حتی حاضر شد ۵۰۰ میلیون دلار برای ساخت خط لوله اختصاص بدهد اگر چه حالا می گوید که به دلیل تحریم ها نمی تواند کمکی به پاکستان بکند.

                                کارگران قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران که خط لوله دو میلیارد دلاری را از عسلویه به ایرانشهر ساخته بود، در میدانی پر از لوله و ماشین آلات مراسم نمادین جوشکاری لوله ها را آغاز کردند که بر روی آنها پرچم دو کشور نقش بسته بود.

                                آن موقع چند سالی از امضای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان می گذشت و قرار بود دو سال بعد، طی مراسم رسمی در نقطه مرزی شیرهای گاز صادراتی ایران به پاکستان باز شود.

                                یک سال و اندی بعد از آن مراسم نمادین، حالا وزارت نفت ایران می گوید که ۹۰۰ کیلومتر از خط لوله گاز صادراتی در داخل ایران را برای همین منظور ساخته اما کشور همسایه به بهانه تحریم ها حتی یک متر هم از ۷۸۰ کیلومتری در خاکش را نساخته است. طبیعتا، وصل و باز کردن شیر گاز در مرز دو کشور هم موضوعیت ندارد.

                                زمانی بود که مقامات دو کشور دم مرز خوش و بش می کردند و وعده می دادند که دو سال بعد، یعنی تا همین چند ماه دیگر کار تمام شده باشد ولی حالا همه چیز ظاهرا هنوز در نقطه صفر است همان نقطه مرزی که جشن جوش دادن لوله ها با حضور مقامات دو کشور برگزار شد.

                                ایران حالا امیدوار است تا چند روز دیگر که نواز شریف نخست وزیر پاکستان به تهران می آید بتواند در باره خط لوله گاز صادراتی با و مذاکره و شاید طرف پاکستانی را متقاعد کند تا به قراردادی که بسته عمل کند و کار به شکایت و داوری نکشد
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X