جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #271
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
    نکته اصلى همينجاست. من خودم در سيستم بانکى شاغلم. بدهى مشکوک الوصول داره منتها تو گزارشش نياورده. کارش به کميسيون اصل نود هم کشيده شده.
    منظورتان طلب مشکوک الوصول است؟
    بدهی یعنی وام داده نمیتواند پس بگیرد...
    اگر خودش وام گرفته باشد این دیگر مشکوک یست عیان است بالاخره باید یک روزی در یک گزارشی گرفتنش امده باشد
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #272
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      انتقاد فرانسه از جریمه بانک ''بی‌ان‌پی پاریباس'' توسط آمریکا

      وزیر امورخارجه فرانسه می‌گوید که جریمه ۱۰ میلیارد دلاری یک بانک فرانسوی توسط ایالات متحده آمریکا می‌تواند بر مذاکرات تجارت آزاد میان آمریکا و اروپا تأثیر منفی بگذارد. بانک بی‌ان‌پی متهم به نقض تحریم‌های آمریکا است.
      Frankreich - Außenminister Laurent Fabius

      لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه سه‌شنبه (۱۳ خرداد/سوم ژوئن)، دو روز پیش از سفر باراک اوباما به پاریس هشدار داد که اقدام‌های مشابه جریمه بانک ''بی‌ان‌پی پاریباس'' فرانسه توسط آمریکا ممکن است بر مذاکرات تجارت آزاد کشورهای دو سوی اقیانوس اطلس تأثیر منفی داشته باشد.

      فابیوس در گفت‌وگو با شبکه دو فرانسه گفت: «اگر تخلفی از سوی بانک فرانسوی رخ داده باید جریمه‌ای متناسب و منطقی در نظر گرفته شود. به گفته وزیر امورخارجه فرانسه جریمه ۱۰ میلیارد دلاری اعلام شده منطقی نیست.»

      هشدار نسبت به عواقب احتمالی جریمه بانک "بی ان پی پاریباس" بر روابط تجاری میان اروپا و آمریکا، راهی برای فرانسه است تا بر تصمیم ایالات متحده تاثیر بگذارد. هر توافق تجاری با آمریکا باید مورد تأیید پارلمان‌فرانسه و دیگر مجالس ملی دیگر اعضای اتحادیه اروپا قرار بگیرد.

      تخلفات بانک فرانسوی

      بانک "بی ان پی پاریباس" متهم است که در فاصله سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ بدون موافقت آمریکا با ایران، سودان و کوبا معاملات تجاری به دلار داشته است.

      روزنامه وال‌استریت ژورنال هفته گذشته در گزارشی تصریح کرد که به نظر می‌رسد بانک "بی ان پی پاریباس" فرانسه اتهامات خود مبنی بر نقض قوانین ایالات متحده آمریکا را پذیرفته است.

      وزیر خارجه فرانسه اقدام‌های یک‌جانبه آمریکا را قابل پذیرش نمی‌داند

      وزیر خارجه فرانسه اقدام‌های یک‌جانبه آمریکا را قابل پذیرش نمی‌داند

      بنابر این گزارش نمایندگان این بانک در مذاکره با مقامات وزارت دادگستری آمریکا تلاش کرده‌اند با پرداخت مبلغی کمتر از هشت میلیارد دلار جریمه، پرونده اتهامات خود را حل و فصل کنند.

      وزارت دادگستری آمریکا خواستار پرداخت مبلغی بیش از ۱۰ میلیارد دلار جریمه از سوی این بانک فرانسوی شده است.

      به گفته کارشناسان اقتصادی اگر وزارت دادگستری آمریکا و نمایندگان این بانک در مورد مبلغ جریمه مطرح شده به توافق قطعی نرسند، بانک"بی ان پی پاریباس" از حق انتقال پول به آمریکا یا از آمریکا محروم می‌شود.

      جریمه بانکی در مذاکرات اوباما - اولاند

      به گزارش خبرگزاری رویترز باراک اوباما، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در حالی روز پنجشنبه به دیدار همتای فرانسوی خود خواهد رفت که دو کشور بر سر تحولات سوریه و همچنین بی علاقگی فرانسه به لغو قرارداد فروش هلیکوپتر به روسیه اختلاف نظر دارند.

      به گفته مقامات فرانسوی، فرانسوا اولاند موضوع جریمه بانک "بی ان پی پاریباس" در مذاکراتش با باراک اوباما مطرح خواهد کرد.

      از سوی جبهه ملی فرانسه که یک حزب دست راستی است نیز از این جریمه به شدت انتقاد کرده و می‌گوید دولت باید از منافع ملی فرانسه دفاع کند. این حزب که در انتخابات پارلمان اروپا در ماه گذشته موفقیت چشمگیری کسب کرد، دولت را متهم به کوتاهی در این مورد کرده است.

      در همین حال وزیر امور خارجه فرانسه می‌گوید که این کشور نمی‌تواند بپذیرد که آمریکا به عنوان یک شریک اقتصادی تنها بر اساس منافع خود عمل کند. به گفته لوران فابیوس این یک سوال کاملاً جدی است که آیا آمریکا می‌خواهد بر اساس همکاری متقابل عمل کند و یا اقدام‌های یک جانبه.

      جریمه در نظر گرفته شده برای بانک فرانسوی "بی ان پی پاریباس" کمی کمتر از سود این بانک در سال ۲۰۱۳ است. به گفته کارشناسان اقتصادی این نگرانی وجود دارد که اگر این بانک این جریمه را پرداخت کند ناچار خواهد بود سود سهام کمتری به سهامداران خود پرداخت و از بازارهای مالی استقراض کند.
      hdkاین جرایم سنگین سبب می شود هزینه ارتباط با ایران بسیار زیاد شود و کشورها قیدش را بزنند
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #273
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        گرجستان در کشورهایی که قرار است امرکیا حضور داشته باشد مهم است چون بیخ گوش ایران است
        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        hdkااوباما خواهان تشدید حضور نظامی آمریکا در اروپا شد

        رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که کشورش طرحی برای کمک نظامی به کشورهای اروپای شرقی تهیه کرده است. در این راستا نیروهای ایالات متحده در اروپا حضور چشمگیرتری خواهند داشت. اوباما با رئیس جمهور منتخب اوکراین نیز دیدار می‌کند.
        رئیس جمهور ایلات متحده روز سه‌شبنه (۳ ژوئن / ۱۳ خرداد) در جریان سفر سه‌روزه خود به اروپا وارد ورشو شد. او در پایتخت لهستان از طرحی سخن گفت که به گفته او ضریب امنیت در اروپا را بالا خواهد برد. هزینه این طرح تا یک میلیارد دلار خواهد بود.
        به گفته‌ی باراک اوباما، قرار است در این راستا نیروهای زمینی، هوایی و دریایی کشورهای هم‌پیمان در شرق اروپا تقویت شوند.
        علاوه بر این، مشارکت نیروی دریایی آمریکا در ماموریت‌های نیروهای نظامی وابسته به ناتو در دریای سیاه و دریای مدیترانه بیشتر خواهد شد.
        در چارجوب این طرح، همچنین ارتش‌های کشورهای اروپایی که عضو "پیمان آتلانتیک شمالی" (ناتو) نیستند، مانند اوکراین، گرجستان و مولداوی، از پشتیبانی ایالات متحده برخوردار می‌شوند و توانایی این کشورهای برای همکاری بیشتر با آمریکا افزایش می‌یابد.
        اوباما قرار است که برای این طرح از کنگره تقاضای کمک کند.
        رئیس جمهور ایالات متحده در دیدار با برونیسلاو کوموروسکی، رئیس جمهور لهستان تاکید کرد که ایالات متحده نسبت به امنیت لهستان و دیگر کشورهای اروپای شرقی متعهد است.
        ایالات متحده پس از آغاز بحران اوکراین شماری جت جنگنده‌ی اف ۱۶ و در ماه آوریل ۱۵۰ سرباز را برای شرکت در مانورهای نظامی به لهستان فرستاد.
        واکنش دبیرکل ناتو
        آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل ناتو در حاشیه نشست این سازمان نظامی در بروکسل، از اینکه «آمریکا در ایجاد اقدامات امنیتی نقشی راهبردی» به‌عهده گرفته است، استقبال کرد. در این نشست، تقویت نیروهای ناتو در لهستان یکی از موضوعات مورد بحث وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو است. دولت لهستان که از هم‌پیمانان خود در ناتو خواسته است، برای مقابله با دست‌درازی‌های احتمالی روسیه، نیروهای نظامی در مرزهای شرقی لهستان را تقویت کنند.
        راسموسن تاکید کرد که در حال حاضر ناتو در این رابطه اقدام نخواهد کرد اما احتمال دارد که در نشست آینده‌ خود در ماه سپتامبر سال جاری در این زمینه تصمیماتی اتخاذ کند. او گفت: «ما باید آمادگی، سرعت‌عمل و تحرک در تصمیم‌گیری ناتو را بالا ببریم».
        اوباما و برونیسلاو کوموروسکی، رئیس جمهور لهستان در کنار جنگنده‌های اف ۱۶ آمریکایی در لهستان

        اوباما و برونیسلاو کوموروسکی، رئیس جمهور لهستان در کنار جنگنده‌های "اف ۱۶ آمریکایی" در لهستان
        همبستگی آلمان
        اورزولا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان نیز در حاشیه نشست ناتو در بروکسل تاکید کرد که هم‌پیمانان شرقی ناتو می‌توانند روی همبستگی دیگر اعضای این پیمان نظامی حساب کنند.
        فون درلاین علاوه بر شرکت در نشست اصلی ناتو، در نشست‌های مشورتی با همتایان لهستانی و دانمارکی خود در باره تقویت نیروهای آلمانی و دانمارکی در پایگاه نظامی اشتتین، واقع در شمال شرقی لهستان هم مذاکره می‌کند. در این پایگاه ۲۵۰ نظامی از آلمان، دانمارک و لهستان مستقر هستند.
        تقویت نیروهای پایگاه اشتتین هشداری به روسیه محسوب خواهد شد.
        بیشتر بخوانید: اوکراین؛ ادامه جنگ و گفت‌وگوها
        ادامه سفر اوباما
        رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه (۱۴ خرداد) در ورشو با رئیس جمهور منتخب اوکراین، پوروشنکو دیدار می‌کند و پس از آن به بلژیک و فرانسه خواهد رفت.
        اوباما در بلژیک با سران هفت کشور صنعتی جهان (جی-هفت) به مذاکره خواهد نشست و در فرانسه در مراسم هفتادمین سالگرد ورود نیروهای متفقین به نرماندی شرکت خواهد کرد.
        نیروهای متفقین نبرد زمینی خود با سربازان آلمان نازی را از نرماندی آغاز کردند و تا فتح برلین پیش رفتند
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #274
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          اظهارات ضد و نقیض در مورد جریمه ۱۸ میلیاردی قرارداد کرسنت

          یک مقام مسئول وزارت نفت ایران می‌گوید که هنوز رأی دادگاه پرونده کرسنت صادر نشده است. پیش‌تر وزیر صنعت و معدن گفته بود که دادگاه لاهه ایران را به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار به طرف اماراتی این قرارداد محکوم کرده است.
          Iran Erdgas

          اکبر نعمت‌اللهی، مدیر روابط عمومی وزارت نفت ایران، روز دوشنبه (۱۲ خرداد/ دوم ژوئن) به خبرگزاری ''نسیم'' گفت: «هنوز هیچ رأیی در خصوص پرونده کرنست به ما ابلاغ نشده است.»

          وی افزود: «بی‌شک اگر رأیی صادر می‌شد، در رسانه‌های بین‌المللی منعکس می‌شد.»

          مدیر روابط عمومی وزارت نفت با بیان اینکه پیگیری این پرونده بر عهده وزارت نفت و شورای عالی امنیت ملی است، افزود: «بر همین اساس، هر گونه اطلاع‌رسانی در این رابطه، باید از طریق این دستگاه‌های متولی صورت گیرد و این قضیه ارتباطی به وزارت صنعت ندارد.»

          ماجرای نا فرجام کرسنت

          مذاكرات برای فروش گاز ایران به امارات از سال ۱۹۹۷ (۱۳۷۶) آغاز و در نهایت به امضای قرارداد كرسنت در سال ۲۰۰۱ (۱۳۸۰) منجر شد. بر اساس این قرارداد، بنا شد ایران به مدت ۲۵ سال روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز به امارات صادر کند.

          اما پس از روی کار آمدن دولت محمود احمدی‌نژاد با اعتراضاتی که در داخل ایران نسبت به آن صورت گرفت، این قرارداد هیچگاه اجرا نشد.
          قرارداد کرسنت با روی کار آمدن محمد احمدی‌نژاد اجرا نشد

          قرارداد کرسنت با روی کار آمدن محمد احمدی‌نژاد اجرا نشد

          بهمن ماه سال ۱۳۸۴ در اولین سال ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد، محمدرضا رحیمی، رئیس وقت دیوان محاسبات کشور، در یک کنفرانس خبری قرارداد کرسنت را مصداق بزرگترین فساد اقتصادی دانست و امضاکنندگان آن را به پرداخت رشوه و دلالی متهم کرد.

          بیژن زنگنه که در زمان امضای این قرارداد، وزیر نفت بود در واکنش به این خبر اظهار داشت: «در مساله کرسنت جریان‌های دلالی مهمی‌را در آن دخیل می‌دانم و خیلی هم مایل نیستم که مساله را باز کنم ولی یک جریان قوی در منطقه ما وجود دارد که تصمیم دارد تا از صدور گاز طبیعی ایران به امارات متحده عربی جلوگیری کند.»

          تردید در مورد جریمه ۱۸ میلیارد دلاری ایران

          پس از سال‌های کش و قوس روز (۱۲ خرداد/۲ ژوئن) وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت حسن خبر داد که ایران در پرونده قرارداد گازی کرسنت از سوی دادگاه بین‌المللی لاهه محکوم شده است.

          به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نعمت‌زاده در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: «علیرغم اینکه بارها از طریق برخی کانال‌ها، برگزاری دادگاه کرسنت را که به ضرر ایران تمام می شد، عقب انداختم اما بالاخره دادگاه ایران را به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار جریمه محکوم کرد.»

          وی افزود: «بر همین اساس، نه تنها ایران عایدی از فروش گازش نداشت، بلکه محکوم به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار جریمه هم شد.»

          با وجود این به نظر می‌رسد در دولت ایران در مورد صدور این حکم اختلاف نظر وجود دارد. اما می‌توان انتظار داشت زمان زیادی برای روشن شدن این موضوع به طول نخواهد انجامید.
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #275
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            نظر سنجی بی‌بی‌سی: ایران کمترین محبوبیت را در میان جهانیان دارد


            محبوبیت روسیه در نظرسنجی بی‌بی‌سی به کمترین حد در نه سال گذشته رسیده است

            بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده به وسیله سرویس جهانی بی‌بی‌سی، چهره روسیه در انظار عمومی ۲۴ کشور جهان منفی‌تر از سال گذشته شده است و ایران کمترین محبوبیت را در میان جهانیان دارد.

            بر اساس این نظرسنجی که پیش از بروز تنش با اوکراین بر سر شبه‌جزیره کریمه انجام شده، محبوبیت روسیه در کشورهای مورد مطالعه به پایین‌ترین حد از سال ۲۰۰۵ رسیده است.
            موضوعات مرتبط

            روسیه

            جایگاه آمریکا و اتحادیه اروپا نیز در این نظرسنجی تقلیل یافته است.

            از سوی دیگر، ایران، پاکستان و کره شمالی کمترین میزان محبوبیت را دارند.

            نگرش منفی پاسخ دهندگان به ایران ۶۰ درصد عنوان شده است.

            محبوبیت کره شمالی و پاکستان در این نظرسنجی از ایران کمی بیشتر است.

            این سه کشور بیشترین پوشش منفی را در رسانه‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

            نظرسنجی بی‌بی‌سی به وسیله موسسه‌های نظرسنجی گلوب اسکن و پیپا انجام شده است.

            در این نظرسنجی از ۲۴ هزار و ۵۴۲ نفر در ۲۴ کشور جهان خواسته شد تا نظر خود را نسبت به ۱۶ کشور و اتحادیه اروپا بیان کنند.

            بر این اساس، ۴۵ درصد از پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی، به روسیه نگاه منفی داشته‌اند.

            تنها ۳۱ درصد پاسخ دهندگان به روسیه نظر مثبت داشته اند.

            بیشترین کاهش محبوبیت روسیه در کنیا، اسپانیا، برزیل و کانادا دیده شد.

            از محبوبیت آمریکا نیز نزد شهروندان اسپانیا، برزیل و آلمان کاسته شده است.

            به گفته لیونل بلیه، از کارشناسان موسسه گلوب اسکن، بیشترین نگاه منفی به آمریکا در کشورهایی ثبت شد که بیشتر فعالیت های شنود الکترونیک ایالات متحده در آن صورت گرفته است.

            آلمان با ۶۰ درصد محبوبیت، همچنان محبوب‌ترین کشور در فهرست نظرسنجی بی‌بی‌سی است.

            پس از آلمان، کانادا محبوب‌ترین کشور است.

            این نظرسنجی از سال ۲۰۰۵ به صورت سالانه انجام شده است.
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • هیرکان
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 172

              #276
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              یک نفر از رجل رده بالای سیاسی که الان اسمش رو حضور ذهن ندارم گفته بود: طیب نیا گزینه انتخابی و معرفی شده دکتر عارف برای وزارت اقتصاد بوده است!!!...............نظر شما چیست؟

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #277
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                یک فیلمی بی بی سی پخش کرد در مورد تبعیض در شیعیان عربستان.....
                نتیجه این شد نه کسی از دیوار سفارتش بالا رفت نه دولتش روابطش قطع کرد نه فحش فحش کشی شد....هیچ کس هم در عربستان داد قال نکرد روباه پیر دارد تفرقه می اندازد
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #278
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  اینهم از روسیه ..که اند اختنش از گروه8بیرون.....
                  تازه روسها10میلیون بشکه نفت و50ملیارد مترگاز اروپا را تامین میکنند ...انقوت ایران یک دهم این مقدار صادرات دارد وقتی روسیه حذف شود یعنی حذف ایران راحتت تر بوده است
                  در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                  اولتیماتوم گروه۷ به پوتین؛ ثبات در شرق اوکراین یا تحریم بیشتر

                  رهبران هفت کشور صنعتی جهان تهدید کردند که در صورتی که روسیه برای بازگردادن ثبات به شرق اوکراین تلاش نکند با تحریم‌های بیشتری روبرو خواهد شد. دولت اوکراین در شرق این کشور با شبه نظامیان طرفدار روسیه درگیر است.

                  رهبران هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت (G7) روز چهارشنبه (۱۴ خرداد / چهارم ژوئن) تهدید کردند که تحریم‌های شدیدتری را علیه روسیه اعمال خواهند کرد اگر این کشور برای بازگرداندن ثبات به شرق اوکراین تلاش نکند.

                  رهبران گروه ۷ پس از دیدار شامگاه چهارشنبه در بروکسل، در بیانیه مشترکی تصریح کردند که آماده تشدید تحریم‌های هدفمند و اقدام‌ها محدودکننده اضافی قابل‌توجهی علیه روسیه هستند.

                  در حالی که مردم اوکراین ماه گذشته یک رئیس‌جمهور تازه برگزیدند، اوضاع در شرق این کشور همچنان بحرانی است. در مناطقی در نزدیکی مرز روسیه، گروه‌های مسلح هوادار روسیه به نیروهای دولتی اوکراین حمله کرده‌اند. این نیروها همچنین برخی ساختمان‌های دولتی را در آشغال خود دارند.

                  آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان پس از اولین روز از گفت‌وگوهای سران گروه۷ در جمع خبرنگاران گفت: «ما تحمل بی‌ثباتی بیشتر در اوکراین را نداریم». او اضافه کرد: «ما نقش روسیه را در ایجاد ثبات در اوکراین دوباره و دوباره بررسی خواهیم کرد و اگر به نتایج روشنی نرسیم، تحریم‌های بیشتری روی میز خواهد بود.»

                  صدر اعظم آلمان به اعمال محدودیت‌هایی در بخش تجاری، مالی و انرژی اشاره کرد.

                  نگرانی روسیه از تحریم‌های بیشتر

                  تاکنون ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپای در چند مرحله تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کرده‌اند که شامل ممنوعیت سفر برخی مقامات و مسدود کردن دارایی‌های آن‌ها بوده است.

                  به باور ناظران نشانه‌هایی دیده می‌شود که روسیه در جهت کاهش خطر تحریم‌های بیشتر، همکاری‌هایی را از خود نشان داده است اما بیانیه روز چهارشنبه بیانگر آن است که غرب هنوز از عمل‌کرد پوتین برای آرام کردن اوضاع در شرق اوکراین راضی نیست.


                  آمریکا، بریتانیا، کانادا، آلمان، فرانسه، ایتالیا و ژاپن اعضای گروه ۷ هستند. پیشتر این گروه با عنوان G8 شناخته می‌شد اما روسیه با اشغال شبه جزیره کریمه الحاق آن به خاک خود، از باشگاه قدرت‌های صنعتی جهان اخراج شد.

                  از سال ۱۹۹۷ که روسیه به گروه ۷ پیوست، این اولین جلسه بدون حضور این کشور است که برگزار می‌شود. قرار بود این جلسات در شهر سوچی روسیه برگزار شود که بحران اوکراین و آشغال کریمه توسط روسیه مانع از تحقق آن شد.

                  اظهارات تند اوباما علیه مقامات روسیه

                  در رخدادی دیگر باراک اوباما که در مراسم بیست و پنجمین سالگرد سقوط کمونیسم در ورشو پایتخت لهستان شرکت کرده بود، روسیه را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

                  رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، در سخنرانی خود در این مراسم با انتقاد از اشغال کریمه توسط روسیه، اقدام‌های مقام‌های کرملین را «ترفندهای کثیف قرن بیستمی» خواند که در قرن ۲۱ جایی ندارند.

                  وی همچنین روز چهارشنبه، با پترو پوروشنکو، رئیس جمهور تازه اوکراین دیدار و گفت‌وگو کرد. رئیس جمهور آمریکا در این دیدار که در ورشو صورت گرفت گفت که اوکراین باید از گاز روسیه بی‌نیاز شود.

                  اوباما با اشاره به حمایت کشورش از تجهیز نظامی اوکراین، پیروزی پوروشنکو را در انتخابات سراسری اوکراین را "خردمندانه" خواند.
                  آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/06/05, 09:47.
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #279
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                    ا
                    آیت‌الله خامنه‌ای به کشورهای اروپا در ارتباط با نحوه روابطشان با آمریکا هشدار داد


                    سخنرانی رهبر ایران در آرامگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی انجام شده

                    آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی در مراسم سالگرد درگذشت آیت الله خمینی، موسس جمهوری اسلامی طی یک سخنرانی انتقاداتی را متوجه آمریکا کرده است.

                    سخنرانی آیت الله خامنه‌ای با بیست و پنجمین سالگرد انتخاب او به رهبری ایران همزمان بوده است.
                    موضوعات مرتبط

                    آیت الله خامنه ای،
                    سیاست ایران

                    آیت الله خامنه ای در این سخنرانی کشورها از دیدگاه آمریکا را به سه بخش "کشورهای گوش به فرمان"، "دولتها و جریانهایی که فعلا با آنها مدارا می شود" و "دولتها و جریانهای نافرمان" تقسیم کرده و گفته کشورهایی اروپایی برای آمریکا در دسته دوم قرار دارد.

                    آقای خامنه ای گفته "آمریکا به دلیل منافع مشترک، فعلا با این کشورها مدارا می کند اما اگر فرصتی پیدا کند خنجر را به قلب آنها فرو خواهد کرد. البته آمریکاییها در عین مدارای منفعت طلبانه با اروپا، از زندگی خصوصی شهروندان و مقامات اروپایی جاسوسی می کنند و حتی حاضر به عذرخواهی هم نیستند."

                    "آمریکاییها در عین مدارای منفعت طلبانه با اروپا، از زندگی خصوصی شهروندان و مقامات اروپایی جاسوسی می کنند و حتی حاضر به عذرخواهی هم نیستند"

                    رهبر ایران

                    آیت الله خامنه ای از کشورهای اروپایی انتقاد کرده و گفته "اروپایی ها به دلیل خدمت به منافع آمریکا خطای راهبردی بزرگی مرتکب شده اند که برخلاف منافع ملی آنهاست."

                    او به طور تلویحی به وقایع اوکراین اشاره کرده و گفته "نمونه ای از این رفتار، امروز در بخشی از اروپا به روشنی دیده می شود البته ما قضاوتی در این زمینه نداریم اما سناتورهای آمریکایی در میان تظاهرات خیابانی معترضین واقعا چه کار می‌کنند."

                    انتقاد آیت الله خامنه ای از رویکرد اروپا به آمریکا، با سفر باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده به سه کشور اروپایی لهستان، فرانسه و بلژیک همزمان است.

                    به گفته رهبر ایران "نحوه مواجهه‌ آمریکا با دولتهای سرسپرده و گوش به فرمان، حمایت کامل، همه جانبه و توجیه رفتارهای زشت آنها در جامعه جهانی است، البته در قبال این حمایت بی دریغ، به نفع منافع خود، آنها را می دوشند."

                    آقای خامنه ای رویکرد آمریکا در برابر کشورهای "مستقل و باج نده" را "ایجاد اختلاف و دوگانگی در رأس حاکمیت ها و ایجاد انحراف در مبانی ایمانی و اعتقادی مردم" خوانده و گفته "آمریکایی ها در قبال ملت ایران در همه این عرصه ها شکست خوردند و توطئه های آنان از جمله کودتای نظامی، حمایت از فتنه‌گران، تلاش برای کشاندن بخشی از مردم به خیابانها و ایجاد شکاف در میان مسئولین، به دلیل ایمان و بیداری ملت ناکام ماند."

                    در جریان سخنرانی رهبر ایران، روسای سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دبیر شورای نگهبان، رئیس مجلس خبرگان و حسن خمینی، نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی هم حضور داشتند.
                    fudnبعید است دیگر اجازه داده شود کسانی مثل دوم خرداد انقدر قدرت بگیرند که سبب دو دستگی در راس شود ...البته طبق سخنان رهبری....
                    برای همین هاشمی رد صلاحیت شد و به روحانی که مطیعتر بود اجازه ورود د اده شد
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #280
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      تهدید تلویحی رسایی؛ برزیل نروم می‌روم همایش دلواپسان

                      جنجال بر سر اعزام رسایی به برزیل به منظور "تحقیق درباره فساد در فوتبال ایران" همچنان ادامه دارد. او تلویحا تهدید کرده که اگر به سفر برزیل نرود در همایش‌های "ما دلواپسیم" در استان‌های مختلف شرکت می‌کند.

                      سایت خبری "انتخاب" دهم خرداد کپی نامه‌ای به امضای مدیرکل تشریفات مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیرکل امور کنسولی وزارت امور خارجه را منتشر کرد که موضوع آن "تحویل گذرنامه سیاسی، خدمت و یادداشت جهت اخذ روادید" برای دو عضو کمیته ارتقاء سلامت اداری مجلس است.

                      حمید رسایی، عضو فراکسیون روحانیان مجلس، یکی از این دو نفر است که مطابق این نامه قرار شده برای حضور در مسابقات جام جهانی فوتبال برزیل به این کشور سفر کند.

                      ماموریت کاری "طلبه کوچک" در برزیل

                      عضو جبهه پایداری از حامیان سرسخت دولت قبل و از منتقدان تندروی دولت حسن روحانی محسوب می‌شود. او از سخنرانان اصلی همایش‌هایی است که با عنوان "ما دلواپسیم" علیه مذاکرات هسته‌ای و توافق‌نامه ژنو برگزار می‌شود.

                      حمید رسایی چهارشنبه (۱۴ خرداد/ ۴ ژوئن) در یادداشتی که در سایت اینترنتی خود منتشر کرد سفر به برزیل را یک ماموریت کاری "از طرف مجلس به عنوان مسئول پرونده فساد در فوتبال" خواند.

                      عضو فراکسیون روحانیان مجلس در واکنش به بازتاب رسانه‌ای سفر احتمالی‌اش به برزیل نوشت: «با صدایی رسا به این هوچی‌گرها می‌گویم كه تمام تیترهایتان برایم پشیزی ارزش ندارد تا رفتن یا نرفتن به مأموریت کاری مجلس را بر اساس آن تنظیم كنم. اگر تكلیف اداری‌ام باشد حتما به سفر جام جهانی خواهم رفت.»

                      رسایی می‌نویسد فعلا قصد ندارد درباره سفرش توضیحی بدهد اما تا چند روز دیگر و با قطعی شدن سفر به برزیل "در خصوص پشت پرده این همه دست و پا زدن برای تخریب این طلبه كوچك" خواهد نوشت.

                      رسایی، مامور بررسی فساد در برزیل

                      به گزارش خبرگزاری فارس محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، درباره علت اعزام این نماینده به برزیل گفته است: «آقای رسایی به عنوان رئیس کمیته مبارزه با مفاسد و همچنین مسئول پرونده فساد در فوتبال توسط کمیسیون اصل ۹۰ و مجلس به برزیل سفر می‌کند.»

                      به گفته‌ی پورمختار در بررسی‌های کمیسیون، مجموعه گزارش‌هایی مربوط به جام جهانی نیز وجود دارد که به همین دلیل تصمیم گرفته شد رسایی برای بررسی مسائل به برزیل اعزام شود.
                      تیم ملی فوتبال ایران

                      تیم ملی فوتبال ایران


                      محمدرضا تابش، نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس، به "انتخاب" گفت که در این کمیسیون در مورد اعزام چند نفر از اعضا به مسابقات جام جهانی بحث و قرار بر این شد تا با توافق وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به برزیل بروند، اما صحبتی از رسایی نبود.

                      تابش به کنایه می‌افزاید شاید رسایی که مالک هفته‌نامه "۹ دی" است قصد دارد به عنوان خبرنگار به برزیل برود و هزینه سفرش را این نشریه می‌پردازد. "۹ دی" اسفند ماه سال پیش توقیف شد که علت آن به گفته رسایی انتقاد از توافق ژنو بود.

                      افشاگری درباره سفر خارجی دیگران

                      عضو جبهه پایداری در یادداشت خود تاکید می‌کند که درخواست اعزام او به برزیل توسط رئیس کمیسیون اصل نود انجام شده و کمیته بررسی سفرهای خارجی نمایندگان در هیئت رئیسه نیز با آن موافقت کرده است.

                      در این یادداشت که زیر عنوان "سفری بزرگ‌نمایی شد تا سفرهای دیگری دیده نشود" انتشار یافته آمده است: «همین الان كه شما این یادداشت را می‌خوانید، بیش از ۴۰ تن از نمایندگان مجلس از كمیسیون‌های مختلف در سفر خارجی بسر می‌برند.»

                      رسایی در ادامه محمدرضا تابش را متهم می‌کند که "بدون نظر كمیته سفرهای خارجی نمایندگان و تنها با نظر مساعد دولت‌مردان" به سفرهای "پنهانی و مکرر" رفته و حدود دو ماه پیش با وزیر اقتصاد در آمریکا و آلمان بوده است.

                      عضو فراکسیون روحانیان با انتشار چند عکس از تابش و وزیر اقتصاد که به ادعای او مربوط به "گشت و گذار در ۶۰ کلیومتری فرانکفورت و در کنار رود راین" تلویحا این نماینده اصلاح‌طلب مجلس را تهدید می‌کند: «تصاویر مربوط به آمریکا و ملاقات‌های صورت گرفته در آن قبله آمال را حضورا تقدیم می‌کنم.»

                      یا سفر برزیل یا همایش دلواپسان

                      حمید رسایی در پایان یادداشت خود نوشت: «اگر تكلیف اداری‌ام باشد حتما به سفر جام جهانی خواهم رفت و اگر تكلیفم این نباشد، در ایران می‌مانم تا در كنار دوستان دیگر به دعوت‌های متعدد برای برگزاری همایش‌های مردمی "ما دلواپسیم" در استان‌های مختلف پاسخ مثبت بدهم و تلاش كنیم تا تیم مذاكره كننده دیپلماسی كشور در ادامه مسیر مذاكرات، سر بلند بیرون بیاید و مانند توافقنامه ژنو ۲۸ گل نخورد.»

                      تجمعی از دلواپسان

                      تجمعی از "دلواپسان"

                      bسایت خبری "فرارو" این اظهارات رسایی را نوعی تهدید ارزیابی کرده، می‌نویسد: «شاید این نماینده مجلس باز هم در این بخش از سخنان خود به دنبال گروکشی بوده است که اگر این سفر انجام نشود علیه تیم مذاکره کننده هسته‌ای فعالیت خواهد کرد.»

                      رسایی بارها همراه با رئیس و اعضای دولت قبل به آمریکا و کشورهای اروپایی سفر کرده که برخی از آنها، از جمله سفر به نیویورک همراه با محمود احمدی‌نژاد با حاشیه‌های فراوانی همراه بوده‌اند.

                      از زمان تشکیل دولت یازدهم رسایی نقشی محوری در طرح سوال از وزیران دولت و کشاندن اعضای کابینه به مجلس داشته است. دادن اخطار به وزیر ارشاد، علی جنتی، پس از طرح سوال رسایی از او در مجلس انجام شد.
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #281
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        اروپا و آمریکا: ایران به ابهام‌های برنامه اتمی خود پاسخ دهد

                        اتحادیه اروپا و آمریکا در بیانیه مشترکی که پس از گفتگو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتشار داده‌اند، از همکاری بیشتر ایران و آژانس استقبال کرده‌اند. بااین‌حال آنها خواستار "پیشرفتی جدی" و سریع در رفع ابهام‌ها شده‌اند.

                        اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا در بیانیه‌ی مشترکی که روز چهارشنبه (۱۴ خرداد/۴ ژوئیه) منتشر کردند خواستار آن شدند که ایران هرچه سریع‌تر به ابهامات و سوال‌هایی جواب دهد که در مورد برنامه‌ی اتمی این کشور بی‌پاسخ مانده است.

                        اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا در این بیانیه همراه با استقبال از توافق ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و همکاری این کشور با بازرسان بر سر رفع ابهام‌ها، تاکید کرده‌اند که خواستار "پیشرفت سریع‌تر" در حل چالش‌ها و پاسخ به ابهامات‌اند.

                        نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا این بیانیه را بعد از دیدار با هیئت رئیسه‌ی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین منتشر کردند و تاکید کردند که امیدوارند در آینده‌ی نزدیک شاهد "پیشرفتی ملموس" باشند.

                        جوزف مک‌مانوس، نماینده‌ی دفتر واشنگتن آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گفتگو با خبرگزاری آلمان از موافقت ایران برای همکاری با بازرسان بر سر ابهام‌هایی که مطرح است، استقبال کرد. او گفت: «این آغاز قدم‌های مثبت دیگری رو به جلو است و ما ایران را تشویق می‌کنیم که این همکاری را گسترده‌تر کند.»

                        بعد از سال‌ها ایران بالاخره به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه داده است که به برخی اسناد درباره‌ی فعالیت‌هایی که می‌تواند منجر به تولید سلاح اتمی نیز شود، دسترسی پیدا کنند. ایران همچنین اعلام آمادگی کرده است که به بازرسان اجازه دهد به اسناد برخی آزمایش‌ها دسترسی داشته باشند که می‌تواند منجر به ساخت سلاح با قابلیت تخریب بالا شود.

                        آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اتحادیه اروپا و آمریکا خواستار آن‌اند که ایران به بازرسان اجازه‌ی بازدید از تاسیسات "پارچین" و دسترسی به اسناد این تاسیسات را بدهد. ایران هنوز با این خواسته موافقت نکرده است.

                        ایران در آخرین دور مذاکرات هسته‌ای در وین در ماه مه گذشته اعلام کرد که این کشور حاضر نیست از تعداد سانتریفوژهای تاسیسات خود کم کند و خواهان تولید سوخت هسته‌ای برای نیروگاه اتمی بوشهر شد. این دو خواسته چالشی جدید در توافق اتمی به وجود آورده است. دیپلمات‌های مذاکره‌کننده غربی می‌گویند بعید است که کشورهای ۱+۵ با این خواسته‌های ایران موافقت کنند.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #282
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                          امهدوی کنی در بیمارستان بستری شد

                          آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان، در پی تشدید عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد. برخی رسانه‌های ایران نوشته‌اند مهدوی کنی به دنبال حمله قلبی به کما رفته است.

                          خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از داماد آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی خبر داده که حال رئیس مجلس خبرگان مساعد نیست و در بیمارستان بستری شده است. مهدوی کنی هم‌اکنون ۸۳ سال دارد. او از اواخر سال ۱۳۸۹ ریاست مجلس خبرگان را بر عهده داشته است. مهدوی کنی از پیش از تصدی این سمت، قادر به حرکت نبود و روی صندلی چرخ‌دار جابجا می‌شد.

                          برخی رسانه‌های ایران نوشته‌اند که مهدوی کنی پس از حمله قلبی به کما رفته است. اما ابراهیم انصاریان، رئیس دفتر او، به خبرگزاری ایسنا گفته است که "ایشان به کما نرفته‌اند اما عارضه قلبی‌ای که داشتند، تشدید شده است".

                          خبرگزاری ایسنا هم‌چنین خبر داده که حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، در بیمارستان از آیت‌الله مهدوی کنی عیادت کرده است.

                          از آغاز تاسیس نظام "جمهوری اسلامی" در ایران مهدوی کنی از روحانیون با نفوذ این نظام بود. عضویت در حلقه اولیه "شورای انقلاب"، سرپرستی کمیته‌های انقلاب اسلامی، نهادهای مسلحی که بعدها به نیروی انتظامی و سپاه پاسداران تبدیل شدند، عضویت در شورای نگهبان، وزیر کشور در دولت‌های رجایی و باهنر و نیز نخست‌وزیری پس از ترور محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر، شماری از سمت‌های او در جمهوری اسلامی بود.

                          در اواخر سال ۱۳۸۹ با تلاش اصول‌گرایان نزدیک به آیت‌الله خامنه‌ای برای کنار گذاشتن اکبر هاشمی رفسنجانی از ریاست مجلس خبرگان، مهدوی کنی در حالی‌که از سلامت جسمی برخوردار نبود و با صندلی چرخ‌دار حرکت می‌کرد، به ریاست مجلس خبرگان انتخاب شد.
                          .
                          اگر هاشمی به ریاست خبرگان بعد از مرگ کنی انتخاب نشود فاتحه جمهوریت نظام باید خوانده شود
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #283
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            وضعیت بحرانی' صنعت خودروی ایران


                            مرکز پژوهش‌های مجلس ایران وضعیت صنعت خودروی ایران را "بحرانی" توصیف کرده و پیشنهاد داده است که برای بیرون آمدن از این وضعیت باید استراتژی این صنعت به طور "جدی و اساسی" بازنگری شود.
                            مطالب مرتبط

                            واردات خودرو به ایران چهار برابر شد
                            سردار رادان: برای کارآفرینی چند نفر نباید چندصد نفر را راهی گورستان کنیم
                            تولید خودرو در ایران در سال ٩٢ یک پنجم پایین آمد

                            لینک‌های مرتبط
                            موضوعات مرتبط

                            اقتصاد ایران،
                            گزارش و تحلیل

                            در گزارش مفصل مرکز پژوهشهای مجلس که بازوی تحقیقاتی نمایندگان به حساب می آید، برای نشان دادن حال و روز صنعت خودروی ایران، این صنعت به پنج دوره تقسیم شده است.

                            دوره اول از شکل گیری صنعت خودرو سازی در سال ۱۳۳۶ خورشیدی شروع می شود و دو سال بعد از انقلاب ادامه می یابد.

                            بعد از آن در دوره جنگ هشت ساله جنگ با عراق این صنعت دچار "رکود شدید"ی می شود ولی بعد از پایان جنگ دولت برای رسیدن به خودکفایی توجه ویژه ای به این صنعت دارد و افزایش تولد خودرو در داخل کشور را جزو برنامه های خود قرار می دهد.

                            این دوره تا سال ۱۳۸۴ یعنی زمان به قدرت رسیدن محمود احمدی نژاد ادامه یافت. اما پس از آن دوره ای آغاز می شود که تا سال ۱۳۹۰ که مرکز پژوهشهای مجلس آن را "پیری زودهنگام" صنعت خودرو توصیف می کند، ادامه می یابد. در این دوره تولید خودرو به یک میلیون ۶۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و رشد خیره کننده ای داشت.

                            "اولین مشکل این صنعت بالا بودن قیمت تمام شده خودروهای داخلی است که کارخانه های تولید کننده آنها تحت حمایت دولت اداره می شود و مدیران آنها از سوی دولت انتخاب می شوند"

                            بعد از آن دوره ای دو ساله تا سال ۱۳۹۲ آغاز می شود که کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس از آن به عنوان "دوره افول تولید" یاد می کنند و تولید خودرو یکباره به کمتر از ۶۰۰ هزار دستگاه در سال می رسد. این یعنی تولید میزان تولید خودرو به میزان یک دهه پیشتر، یعنی سال ۱۳۸۱ برگشت.

                            گزارش انجمن خودروسازان نشان می دهد که سال گذشته خودروسازان ایرانی دو هزار میلیارد تومان زیان داده اند و اکنون تلاش دارند تا قیمت خودرو را افزایش دهند. اما مخالفت بر سر افزایش قیمت، در سطح گستره ای وجود دارد و احمد نعمت بخش، دبیر انجمن خودروسازان گفته است که "در صورت تداوم عرضه خودرو با قیمت‌های کنونی، خسارت خودروسازان در سال جاری بیش از سال گذشته خواهد بود."

                            این در حالی است که یکی از مشکلات فعلی صنعت خودرو کمبود نقدینگی است و به دلیل بالا بودن نرخ سود بانکی و طولانی بودن پروسه دریافت وام، شرکت های خودروسازی قادر به تامین منابع مالی خود نیستند.
                            تحریم؛ پاشنه آشیل صنعت خودرو

                            بررسی های آماری نشان می دهد که صنعت خودرو به دلیل وابستگی شدید به خارج، بعد از شروع تحریم های بین المللی دچار افت تولید شد و مرکز پژوهشها می گوید که برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی در آینده چه باید کرد.

                            این گزارش با بررسی وضعیت این صنعت می گوید که اولین مشکل این صنعت بالا بودن قیمت تمام شده خودروهای داخلی است که تحت حمایت دولت تولید می شوند و مدیران شرکت های خودروسازی از سوی دولت انتخاب می شوند که عمدتا با تغییر دولت ها نیز تغییر می کنند.

                            مشتریان داخلی قدرت انتخاب محدودی دارند و ناچار به خرید خودروهای داخلی بی کیفیت هستند

                            بخشی از صنعت خودرو خصوصی شده است، اما هنوز بنابر قوانین موجود دولت می تواند ۲۰ درصد از سهام این صنایع را در دست داشته باشد و به نظر مرکز تحقیقاتی وابسته به مجلس باید این قانون لغو شود.

                            خودروسازان ایرانی عمدتا در بازاری بدون رقابت فعالیت می کنند و به دلیل بالا بودن تعرفه واردات خودرو، مشتریان داخلی قدرت انتخاب محدودی دارند و ناچار به خرید خودروهای داخلی هستند. از همین رو توجه چندانی به تکنولوژی های جدید نمی شود و تولید خودروهای بی کیفیت و غیرقابل رقابت همچنان ادامه دارد.

                            مرکز پژوهشهای مجلس می گوید خودروهایی که در ایران تولید می شوند "۲۰ تا ۳۰ سال پیش در کشورهای پیشرفته تولید و استفاده می شده اند." و عمده خلاقیتی که در خوردوهای داخلی صورت گرفته "تغییر در چراغ، سپر و نهایتا برداشتن موتور یک خودرو و سوار کردن آن روی خودروی دیگر است."

                            در سالهای اخیر خودروسازان "امکانات اولیه ای نظیر کیسه هوا، ترمز ضد قفل (ABS)، فرمان هیدرولیک و کولر و... به صورت آپشن با دریافت هزینه بیشتر بر روی خودرو" نصب می کنند.

                            این در حالی است که اگر در کشورهای پیشرفته خودرویی یکی از همین امکانات را نداشته باشد "به دلیل کاهش تقاضا، بازار خود را از دست خواهد داد."
                            خصوصی سازی واقعی صنعت خودرو

                            "صنعت خودروسازی ایران در شرایط خوبی به سر نمی برد و توانایی رقابت با تولیدکنندگان خارجی را نخواهد داشت مگر این که با اتخاذ تصمیمات استراتژیک و کارشناسی شده، تغییرات بنیادی در این صنعت به وجود آید"

                            مرکز پژوهشهای مجلس ایران

                            در سال های اخیر خودروسازان ایرانی سعی کرده اند تا در کشورهایی نظیر سوریه، بلاروس، آذربایجان، ونزوئلا و سنگال واحدهایی برای تولید خودرو ایجاد کنند، اما به نظر مرکز پژوهشهای مجلس، این کار بدون ایجاد جایگاه های خدمات پس از فروش که "به سرمایه گذاری عظیم" نیاز دارد و امکان ورود رقبای خارجی که محصولات ایرانی توانایی رقابت با آنها را ندارند، در شرایط فعلی مناسب نیست.

                            کشورهایی که ایران در آنها خط تولید خودرو راه اندازی کرده عمدتا "دارای رابطه سیاسی خوب، قوانین گمرکی مناسب و صنعت خودروسازی ضعیف هستند در حالی که ایجاد خط تولید در کشورهای دیگر زمانی مناسب است که "با افزایش تولید، کاهش هزینه های ثابت و افزایش کیفیت، موجبات ایجاد رقابت و پایداری در عرصه جهانی فراهم شود."

                            پیشنهاد شده که صنعت خودرو به بخش خصوصی واقعی واگذار شود و با کاهش پلکانی تعرفه واردات خودرو، سازندگان داخلی به "ارتقای کیفی خودرو و افزایش رقابت پذیری" وادار شوند.

                            کلیک مرکز پژوهشهای مجلس تاکید می کند که "صنعت خودروسازی ایران در شرایط خوبی به سر نمی برد و توانایی رقابت با تولیدکنندگان خارجی را نخواهد داشت مگر این که با اتخاذ تصمیمات استراتژیک و کارشناسی شده، تغییرات بنیادی در این صنعت به وجود آید."

                            از نیازهای اولیه جهانی شدن صنعت خودرو "تولید بالا و محصول قابل رقابت" است و برای همین هم شرکت های بزرگ خودروسازی با همدیگر ادغام شدند ولی به عقیده کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس در شرایط فعلی با مدیریت دولتی و قوانین دست و پاگیر ادغام شرکت های خودروساز داخلی کمک چندانی به این صنعت نمی کند و باید "ساختار صنعت خودروسازی اصلاح شود."
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • amirhossein
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 74

                              #284
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              اگر هاشمی به ریاست خبرگان بعد از مرگ کنی انتخاب نشود فاتحه جمهوریت نظام باید خوانده شود
                              از بین آقایان هاشمی شاهرودی و آملی لاریجانی و با احتمال ضعیف آقای جنتی (درصورت نپذیرفتن دو نفر قبلی ) یکی به ریاست منصوب می شود. با فوت یا خانه نشینی آقای مهدوی کنی، گزینه اصلی جانشینی برای دوران گذار،خارج می شود.
                              بازگشت آقای رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، به منزله وقوع تغییرات بنبادی در سیاست ها می باشد.
                              آخرین ویرایش توسط amirhossein؛ 2014/06/05, 14:10.

                              نظر

                              • هیرکان
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 172

                                #285
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                طیب نیا برای چی داره اینطور با بازار بورس دشمنی میکنه!!؟....... یک نفر از رجل رده بالای سیاسی که الان اسمش رو حضور ذهن ندارم گفته بود: طیب نیا گزینه انتخابی و معرفی شده دکتر عارف برای وزارت اقتصاد دولت روحانی بوده است!!!.............یعنی دکتر عارف گند زدش به مملکت ما با این انتخاب 8 ریشتری خودش..........نظر شما دوستان در مورد این حرف چیست؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X