جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
    حدود 15 سال پیش تو امریکا یکی از همین شاهزاده های عربستانی که داشت مدرک دکترا ریاضیات میگرفت به کنیز ش (فکر کنم فیلیپینی یا اندونزیایی بود)تجاوز کرده بود و کار به دادگاه کشیده بود دادگاه امریکا 28 سال زندان براش بریدهبود اون شاهزاده در سن 28 سالگی به 28 سال زندان محکوم شد که وقتی از زندان بیاد بیرون یک مرد 56 ساله است که جوانی ومیانسالی اش تمام شده وزندگیش به تباهی رفته . معلومه برخی از اینها فقط برای عیش ونوش وکثافت کاری میان عراق وسوریه . واکثرا اونها هم از لحاظ سطح سواد پایین هستند وتعدادی هم که تحصیل کرده هستند شناخت درستی از اسلام ندارند و بوسیله مبلغان وهابی مسلمان شده اند واسلامشان از انها است (مثل اسلامی که اوایل اسلام مردم شام بوسیله معاویه گرفتند وهر چه او گفته بود او پذیرفته بودند حتی مردم را روز چهارشنبه به نماز جمعه میاوردن . حتی مطلبی را میخواندم از از زمان که روزی یکی از یاران امیرالمومنین بعد از جنگ صفین به شام میرود یک مرد شامی شتر او را میگیرد ومیگوید این ناقه (شتر ماده)من است و50 تا شاهد هم میاورد پیش معاویه در کاخ سبز که این ناقه من است هر چه مرد کوفی میگوید بابا این جمل (شتر نر )است اینها حرف خودشان را میزنن یعنی بلا نسبت عورت اون رو نمیبینید!خلاصه معاویه به اشاره به او میفهماند شتر را بده بره با من . معاویه خسارت اون مرد کوفی را میدهد ومیگوید سلام مرا به ابا الحسن(کنیه امیرالمومنین علی علیه السلام)برسان وبگو من 100 هزار شمشیر زن دارم که شهادت میدهن که شتر نر ماده است وگوش به فرمان من هستند توچند نفر از اینها در لشکرت داری؟بله مسئله این هست که همانطور که مردم شام اهل بیت را نمیشناختند ودر قنوت نماز علی (ع) را نفرین میکردن به مدت 80 سال تا خلیفه عبدالعزیز این بدعت را لغو کرد حالا هم این چنین است قدرت رسانه(پول حرف اول را میزند که ان هم عربستان زیاد دارد وتوانسته با تربیت مبلغان وتاسیس مدارس مذهبی در کشورهای اسلامی بخصوص شرق مثل پاکستان واندونزی ومالزی و...سنیهای حنفی وحنبلی را وهابی کند واز سن پایین جذب مدارس میشوند وچون اکثر این خانواده ها فقیر هم هستند بطور شبانه روزی در انجا تربیت میشوند .و الت دست اربابانشان میشوند وگاهی اوقات هم برخی از انها بعد مدتی توهم قدرت برشان برمیدارد وعلیه اربابشان هم طغیان وسرکشی میکنن.
    کلهم در توهم هستید کدام خری می رود برای عیش نوش بجنگد....بالای هزار نفرکمر بند انتحاری بستند عملیات شهادت طلبانه کردند لابد این هم عیش نوششان بوده...
    اسلام عربستان شبیه تراست به صدر اسلام تا ایران....
    هیچ جا هم..برای عیش نوش و سکس مثل ایران نیست 35هزار ازدواج 15سال سال قبل رخ داده امار فحشاش بماند
    ان شامی هم میدانست شتر نر است لجباز بود مثل بعضی میگوییم اذان را کی گفت اول بار میگویند محمد میگوییم اشهد ان علی.....در ان بود میگویند نه..میگوییم زمان خلافت علی چنین چیزی بود ی بود میگویند نه...پس شما از کجاتان اوردید.....؟اگر زمان محمد اشهد ان علی....بود در اذان مردم بعد از فوتش گیج نمی شدند بروند سمت ابوبکر
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
      طرح خاورميانه بوشهر و خوزستان رو هم شامل ميشه. اگه اشتباه نکنم جزء عراق شيعى قرار ميگيرن. خدا به داد برسه کل ايران از گشنگى ميميريم.
      راستى گويا عبداله عبداله هم رأى نياورده. گفته تقلب شده کوتاه نمياد. بوى تجزيه افغانستان هم به مشام ميرسه.
      اینهم توهم است ..مردم عراق میتوانستند مثل ادم زندگی کنند ..شبیه کره ژاپن که اشغال شد ......ولی مقاومت کردند.....در واقع دخالتهای ایران و اسلامی فکر کردن مردمش نگذاشت....اگر بت پرست بودایی بودند کره شده بودند....خوزستان بخواهد حرکتی کند از صفحه زمین محو می شوند....تازه جدا شود مردم قدر پول میدانند کسی توهم نیم زند تهران از دیوار سفارت بالا رود....
      انچه عراق را تجزیه کرد دخالت ایران بود و اوردن مالکی.....
      tom cruise in face book

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        کلهم در توهم هستید کدام خری می رود برای عیش نوش بجنگد....بالای هزار نفرکمر بند انتحاری بستند عملیات شهادت طلبانه کردند لابد این هم عیش نوششان بوده...
        اسلام عربستان شبیه تراست به صدر اسلام تا ایران....
        هیچ جا هم..برای عیش نوش و سکس مثل ایران نیست 35هزار ازدواج 15سال سال قبل رخ داده امار فحشاش بماند
        ان شامی هم میدانست شتر نر است لجباز بود مثل بعضی میگوییم اذان را کی گفت اول بار میگویند محمد میگوییم اشهد ان علی.....در ان بود میگویند نه..میگوییم زمان خلافت علی چنین چیزی بود ی بود میگویند نه...پس شما از کجاتان اوردید.....؟اگر زمان محمد اشهد ان علی....بود در اذان مردم بعد از فوتش گیج نمی شدند بروند سمت ابوبکر
        مردم مدینه اگر سمت ابوبکر رفتن به خاطر این بود که میدانستند امیرالمومنین علی علیه السلام اهل عدالت است و فرقی بین تازه مسلمان وغیر ان قایل نیست از ترس عدالت ایشان رفتن همانگونه که طلحه وزبیر وقتی دیدند که به حکومت بصره وکوفه نمیرسند به سمت عایشه رفتن جواب شما را هم دادم که وقتی تازه مسلمانی که از اسلام هیچ نمیداند به وسیله مبلغان وهابی به دین اسلام گرویده میشوند ودر مخ انها را شستشو میدهن که اگر خودت را منفجر کنی وتعدادی رافضی (شیعه )را با خود بکشی مستقیم وارد بهشت میشوی ومهمان آقا رسول الله میشوی ان هم جوان که پر از شور است وکمترین دلبستگی به دنیا دارد معلوم است مگر در زمان جنگ خودمان کم بودند افرادی که در برخی عملیات ها وارد میدان مین میشدن که جان بقیه سالم بماند .که این فداکاری بود .متاسفانه شما برای خودتان یک حصار درست کرده اید واز داخل ان به تمام قضایا نگاه میکنید که برخی درست میباشد ولی بیش از اندازه به ان طرف غش کرده اید در همان زمان بعد رحلت پیامبر قبیله ای بخاطر عدم بیعت با ابوبکر واینکه حکومت را متعلق به علی (ع) میدانست به دست خالدبن ولید قتل عام شدن و زن رئیس قبیله توسط خالد مورد تجاوز واقع شد .!!در مورد سکس هم بسیاری از کشورها مثل زمان شاه مکانهای خاصی را درست کرزده اند ومنبع درامد هم از ان جا دارند .در زمان حیات امام حسن (ع)مردی شامی امد مدینه وسراغ ایشان را گرفت وهنگامی که ایشان را پیدا کرد شروع به ناسزا وفحش های بد داد اطرافیان امام قصد ادب کردن او را داشتن ولی ایشان مانع شد وسپس از او پرسید برادر شامی اگر خسته ای وگرسنه هستی به منزل ما بیا واگر قرصی داری بنده قرض شما را بدهم وادامه که مرد شامی هاج وماج ماند که شرمنده شد وبه پای امام افتاد وطلب مغفرت کرد وگفت در شام شما را به ما اینچنین شنا سانده اند .ویا در قضایای ورود اسرا به شام مگر امام سجاد (ع) به ان مرد شامی که ناسزار میداد نگفت از قران چه میدانی گفت از حفظ هستم که امام به برخی ایات اشاره کرد وگفت ان اهل بیت ما هستیم وما فرزندان پیامبر هستیم .ویا هنگامی که علی (ع)در محراب مسجد شهید میشود واین خبر به شام رسید مردم شام تعجب کردن وگفتن مگر علی نماز هم میخوانده !!اری تا 80 سال در هر نمازی در قنوتش لعن ودشنام به اقا علی (ع)اینها میفرستادن .یا همان مسلمانان 120 هزار نفرشان در غدیر خم بیعت کردن وحتی خلفا جزو اولین نفرات بودن وحتی شخصی که شدیدا ناراحت شده بود واعتراض کرد به پیامبر گفت اگر این دستور خداست بگو یک عذاب بفرستد ومرا بکشد .که سریعا عذابی نازل شد ودر دم هلاک شد .همین حالا یکی از مفتیان وهابی که نابینا هم است افتخار میکند که 40 سال است که چشمش به قبر پیامبر نیفتاده است!!!اینها در کشورهای مثل پاکستان از کودکان 4ساله به بالا استفاده میکنن واموزش کشتن میدهن ودیگر این فرد فکر میکند ثواب میکند اینها که عملیات انتحاری انجام میدهن کمترین سواد قرانی ندارن زیرا در قران کشتن بندگان خدا (نه مسلمان )حرام است وصریحا امده کشتن یک نفر مساوی وبرابر کشتن تمام مسلمانان است . این وهابی ها زاییده انگلستان هستند به وسیله مستر همفر انگلیسی وطلبه جوانی به نام عبدالواهاب که فبیله ال سعود در نجران به کمک انها امد وقدرت گرفتن ودر نهایت از حدود 90 سال پیش توانستند حکومت فعلی را پایه گذاری کنند .

نظر

• عارف
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 229

از دوستان عزیز خواهش می کنم یا اسم این تاپیک رو عوض کنید یا اینکه این تاپیک رو آپدیت نکنید.

به شخصه بعد از مدتی که وارد سایت شدم وقتی دیدم این تاپیک بالاست فکر کردم دوباره کره شمالی جنگ راه انداخته و مجبور شدم تعداد زیادی از صفحات تاپیک رو باز کنم تا متوجه بشم که خبری نیست.

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

hdk این داستانهای تکراری را صد بار ساخته اند طوریکه سازنده باورش شده...چه گلی شما به سر مملکت زدید که وهابی نیستید....اگر رضا شاه و رواج غربگرایی نبود اینجا حجاز دوم بود ....
            این مردم مدینه را میگویی صد بار قران مهاجر انصار را ستوده .....منتها اینها از نظر تو خر هایی هستند که عدالت .را رها کرده رفتند سراغ ابوبکر.....لابد خدا اشتباه کرده ....تمام احادیث کرامات عینا در مورد خلفای دیگر هم است حتی بهتر از ان در مورد صوفیه و......
            اما جنگ ایران اری کم بودند افراد فدفداکار. صد نفر یا هزار نفر؟..و بیتشر از روستاها بودند ..در فقر بودند.....ثروتمند نبودند مثل اتباع سعودی....بن لادن ملیاردر بود....و کل اتباع سعودی در القاعده وضعشان از مردم متوسط ایران بهتر است ......تازه دیگر در ایران چنین کسانی یافت نمی شود چون انموقع جو چنتین بود
            یکی از چنین کسانی که فداکار می نامی جلیلی است که پدر مردم دراورد
            وهابیت 700سال قدمت دراد اینهم توهمات توست.....چطور انتونی شرلی که شاه عباس را مجهز به سلاح اتشین کرد سازنده مذهب شیعه نیست؟وهابیت از روزی امده با اسرائیل امرکیا انگلیس مستقیم جنگیده دست نشانده است؟ چون ایرانیها عرضه شلیک یک گلوله به انگلی سامریکا اسرئیل ندارند ...نمی توانند ببینند اهل سنت اینقدر در عمل به جنگ جلو افتادند لو هستند و خودشان فقط بلوف می زنند ....
            مردم مدینه اگر سمت ابوبکر رفتن به خاطر این بود که میدانستند امیرالمومنین علی علیه السلام اهل عدالت است و فرقی بین تازه مسلمان وغیر ان قایل نیست از ترس عدالت ایشان رفتن همانگونه که طلحه وزبیر وقتی دیدند که به حکومت بصره وکوفه نمیرسند به سمت عایشه رفتن جواب شما را هم دادم که وقتی تازه مسلمانی که از اسلام هیچ نمیداند به وسیله مبلغان وهابی به دین اسلام گرویده میشوند ودر مخ انها را شستشو میدهن که اگر خودت را منفجر کنی وتعدادی رافضی (شیعه )را با خود بکشی مستقیم وارد بهشت میشوی ومهمان آقا رسول الله میشوی ان هم جوان که پر از شور است وکمترین دلبستگی به دنیا دارد معلوم است مگر در زمان جنگ خودمان کم بودند افرادی که در برخی عملیات ها وارد میدان مین میشدن که جان بقیه سالم بماند .که این فداکاری بود .متاسفانه شما برای خودتان یک حصار درست کرده اید واز داخل ان به تمام قضایا نگاه میکنید که برخی درست میباشد ولی بیش از اندازه به ان طرف غش کرده اید در همان زمان بعد رحلت پیامبر قبیله ای بخاطر عدم بیعت با ابوبکر واینکه حکومت را متعلق به علی (ع) میدانست به دست خالدبن ولید قتل عام شدن و زن رئیس قبیله توسط خالد مورد تجاوز واقع شد .!!در مورد سکس هم بسیاری از کشورها مثل زمان شاه مکانهای خاصی را درست کرزده اند ومنبع درامد هم از ان جا دارند .در زمان حیات امام حسن (ع)مردی شامی امد مدینه وسراغ ایشان را گرفت وهنگامی که ایشان را پیدا کرد شروع به ناسزا وفحش های بد داد اطرافیان امام قصد ادب کردن او را داشتن ولی ایشان مانع شد وسپس از او پرسید برادر شامی اگر خسته ای وگرسنه هستی به منزل ما بیا واگر قرصی داری بنده قرض شما را بدهم وادامه که مرد شامی هاج وماج ماند که شرمنده شد وبه پای امام افتاد وطلب مغفرت کرد وگفت در شام شما را به ما اینچنین شنا سانده اند .ویا در قضایای ورود اسرا به شام مگر امام سجاد (ع) به ان مرد شامی که ناسزار میداد نگفت از قران چه میدانی گفت از حفظ هستم که امام به برخی ایات اشاره کرد وگفت ان اهل بیت ما هستیم وما فرزندان پیامبر هستیم .ویا هنگامی که علی (ع)در محراب مسجد شهید میشود واین خبر به شام رسید مردم شام تعجب کردن وگفتن مگر علی نماز هم میخوانده !!اری تا 80 سال در هر نمازی در قنوتش لعن ودشنام به اقا علی (ع)اینها میفرستادن .یا همان مسلمانان 120 هزار نفرشان در غدیر خم بیعت کردن وحتی خلفا جزو اولین نفرات بودن وحتی شخصی که شدیدا ناراحت شده بود واعتراض کرد به پیامبر گفت اگر این دستور خداست بگو یک عذاب بفرستد ومرا بکشد .که سریعا عذابی نازل شد ودر دم هلاک شد .همین حالا یکی از مفتیان وهابی که نابینا هم است افتخار میکند که 40 سال است که چشمش به قبر پیامبر نیفتاده است!!!اینها در کشورهای مثل پاکستان از کودکان 4ساله به بالا استفاده میکنن واموزش کشتن میدهن ودیگر این فرد فکر میکند ثواب میکند اینها که عملیات انتحاری انجام میدهن کمترین سواد قرانی ندارن زیرا در قران کشتن بندگان خدا (نه مسلمان )حرام است وصریحا امده کشتن یک نفر مساوی وبرابر کشتن تمام مسلمانان است . این وهابی ها زاییده انگلستان هستند به وسیله مستر همفر انگلیسی وطلبه جوانی به نام عبدالواهاب که فبیله ال سعود در نجران به کمک انها امد وقدرت گرفتن ودر نهایت از حدود 90 سال پیش توانستند حکومت فعلی را پایه گذاری کنند .
            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

در اصل توسط عارف پست شده است View Post
              از دوستان عزیز خواهش می کنم یا اسم این تاپیک رو عوض کنید یا اینکه این تاپیک رو آپدیت نکنید.

به شخصه بعد از مدتی که وارد سایت شدم وقتی دیدم این تاپیک بالاست فکر کردم دوباره کره شمالی جنگ راه انداخته و مجبور شدم تعداد زیادی از صفحات تاپیک رو باز کنم تا متوجه بشم که خبری نیست.
              تازه مصدقم رفته .....
              یعنی شما اینقدر بی خبرید از جهان......
              tom cruise in face book

نظر

• ابوذر
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 614

hdk این داستانهای تکراری را صد بار ساخته اند طوریکه سازنده باورش شده...چه گلی شما به سر مملکت زدید که وهابی نیستید....اگر رضا شاه و رواج غربگرایی نبود اینجا حجاز دوم بود ....
                این مردم مدینه را میگویی صد بار قران مهاجر انصار را ستوده .....منتها اینها از نظر تو خر هایی هستند که عدالت .را رها کرده رفتند سراغ ابوبکر.....لابد خدا اشتباه کرده ....تمام احادیث کرامات عینا در مورد خلفای دیگر هم است حتی بهتر از ان در مورد صوفیه و......
                اما جنگ ایران اری کم بودند افراد فدفداکار. صد نفر یا هزار نفر؟..و بیتشر از روستاها بودند ..در فقر بودند.....ثروتمند نبودند مثل اتباع سعودی....بن لادن ملیاردر بود....و کل اتباع سعودی در القاعده وضعشان از مردم متوسط ایران بهتر است ......تازه دیگر در ایران چنین کسانی یافت نمی شود چون انموقع جو چنتین بود
                یکی از چنین کسانی که فداکار می نامی جلیلی است که پدر مردم دراورد
                وهابیت 700سال قدمت دراد اینهم توهمات توست.....چطور انتونی شرلی که شاه عباس را مجهز به سلاح اتشین کرد سازنده مذهب شیعه نیست؟وهابیت از روزی امده با اسرائیل امرکیا انگلیس مستقیم جنگیده دست نشانده است؟ چون ایرانیها عرضه شلیک یک گلوله به انگلی سامریکا اسرئیل ندارند ...نمی توانند ببینند اهل سنت اینقدر در عمل به جنگ جلو افتادند لو هستند و خودشان فقط بلوف می زنند ....
                همان که گفتم شما یکسری فرضیاتی برای خودتان دارید وبراساس انها فکر میکنید اینکه قران چندین بار گفته که پیامبر از شما اجر وپاداشی نمیخواهد جزئ مودت ودوستی اهل بیت را کنار گذاشته اید زیرا همین اهالی مدینه در ماجرای خلافت سکوت کردن وفاجعه امیزتر انکه خانه دختر رسوال الله را اتش زدن وطفلش را که در رحم داشت کشتند وهم چنین خودش را بله پیامبر هم به زبیر میگفت سیف السلام ولی همین سیف السلا م که حتی در ماجرای خلافت طرف علی (ع) را گرفت فریقته مال دنیا شد و در مقابل ایشان شمشیر بدست گرفت همان قران هم مردم مدینه را در جنگ احد شدیدا توبیخ میکند که اگر تمام شما هم دین خدا وپیامبرش را رها کنید هیچ ضرری به ما نمیرسد ویا اگر پیامبر کشته شود شما دوباره به دین قبلی وبت پرستی روی میاورید شما فقط جاهایکه باب میل خوداتن است را استخراج میکنید من هم با توجه به مطالعات کمی 20 سال پیش داشته ام جواب شما را دادم بهتر است شما در مورد مسایل دین با یک اسلام شناس بحث وگفتگو کنید نه انکه یک طرفه افکار خود را دراین تاپیک منتشر کنید.

نظر

• عارف
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 229

تازه مصدقم رفته .....
                  یعنی شما اینقدر بی خبرید از جهان......
                  نه دوست من، خیلی هم بی خبر نیستم

معمولا قبل از خواب اخبار رو چک می کنم!

فکر کردم از دیشب تا حالا شاید کره شمالی جنگ شده باشه!

به هر حال تاپیک هایی که عنوانش با مطالبش نمی خونه اعتبار سایت رو میارن پایین.

من فوقش ماهی یک بار به این سایت سر می زنم، برای خودتون گفتم.

موفق باشید

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

رهبر گفته190هزار ساتریفیوز می خواهیم ...
                    ببینیم مذاکره چه شود
                    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

همان که گفتم شما یکسری فرضیاتی برای خودتان دارید وبراساس انها فکر میکنید اینکه قران چندین بار گفته که پیامبر از شما اجر وپاداشی نمیخواهد جزئ مودت ودوستی اهل بیت را کنار گذاشته اید زیرا همین اهالی مدینه در ماجرای خلافت سکوت کردن وفاجعه امیزتر انکه خانه دختر رسوال الله را اتش زدن وطفلش را که در رحم داشت کشتند وهم چنین خودش را بله پیامبر هم به زبیر میگفت سیف السلام ولی همین سیف السلا م که حتی در ماجرای خلافت طرف علی (ع) را گرفت فریقته مال دنیا شد و در مقابل ایشان شمشیر بدست گرفت همان قران هم مردم مدینه را در جنگ احد شدیدا توبیخ میکند که اگر تمام شما هم دین خدا وپیامبرش را رها کنید هیچ ضرری به ما نمیرسد ویا اگر پیامبر کشته شود شما دوباره به دین قبلی وبت پرستی روی میاورید شما فقط جاهایکه باب میل خوداتن است را استخراج میکنید من هم با توجه به مطالعات کمی 20 سال پیش داشته ام جواب شما را دادم بهتر است شما در مورد مسایل دین با یک اسلام شناس بحث وگفتگو کنید نه انکه یک طرفه افکار خود را دراین تاپیک منتشر کنید.
                      من خودم اسلام شناسم ...
                      این داستانها به ما ربط ندارد مشکل سقیفه و غدیر به خودشان ربط دارد ما میخواهیم زندگی کنیم.....حق هر کس را خوردند مشکل خودش است
                      طبق سخن تو پیامبر اشتباه کرد در مورد زبیر.....ان قران هم گفته زنان محمد مثل عایشه ام المو منینند.....پس سعی نکن با ذی القربی ما را بفریبی.....
                      صد بار مهاجرین ستوده شدند ....توبیخ کردن فراریان در احد ربطی به باقی مهاجرین و انصار ندارد ...
                      انحراف هر مکتبی بر عهده اورنده ان مکتب است و لاغیر.....کسی مشکل پراید را نمیگوید تقصیر کمپانی امریکایی فورد است
                      هرکسی در این مکتب باشد بیشتر از هدایت گمراه میشود همین شاخه شیعه در ایران سوریه دیدیم. حتی قم نجف هم رقیب دیرینه همند .هرکس هم فکر میکند اینها منحرفند عقلش باید شک کرد....چون منطبقند نه منحرف از اسلام
                      بجز کشورهایی که رفتند سمت غرب و اسلام را رهاکردند هیچ پیشررفتی در کشورهای اسلامی نیست مثل مالزی و ترکیه و....بوسنی ....
                      وضعیت ایران عربتسان عیان است
                      در خاورمیانه انسانهای مریض روانی هستند که فکر میکنند حقیقت وجود دارند و حقیقت هم انهایند و همه هم گمراهند...خصوصا ایران عربستان
                      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

بورس ایران شده شبیه خارج....
                        اول ژانویه نزولش شروع شده اول جولای صعوئدش
                        با این حساب قیمتهای 9تیر تکرار نمی شود.....چون مذاکرات هم منفی شود مثبتی که رفته مقداری بر میگردد
                        tom cruise in face book

نظر

• arminarmin
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 108

Top diplomats to join Iranian nuclear talks by weekend: diplomatic source
                          English.news.cn 2014-07-08 02:39:40

VIENNA, July 7 (Xinhua) -- Some foreign ministers of the P5+1 group (the five permanent members of the UN Security Council plus Germany) are expected to meet here on Friday to promote the final round of Iranian nuclear talks, diplomatic source told Xinhua on Monday.
                          Racing with the clock, the final round of Iranian nuclear talks made little progress in the first week's negotiations, as the substantial gaps remain unresolved.
                          Diplomatic source told Xihua that U.S. Secretary of State John Kerry may join the foreign minister meeting following his scheduled trip to China.
                          But except Kerry, it is still unclear which countries would join the meeting by the end of this week.

ظاهرا خبرهایی هست تامی. بیخودی کری وین نمیره. البته اگه بره

نظر

• ابوذر
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 614

من خودم اسلام شناسم ...
                            این داستانها به ما ربط ندارد مشکل سقیفه و غدیر به خودشان ربط دارد ما میخواهیم زندگی کنیم.....حق هر کس را خوردند مشکل خودش است
                            طبق سخن تو پیامبر اشتباه کرد در مورد زبیر.....ان قران هم گفته زنان محمد مثل عایشه ام المو منینند.....پس سعی نکن با ذی القربی ما را بفریبی.....
                            صد بار مهاجرین ستوده شدند ....توبیخ کردن فراریان در احد ربطی به باقی مهاجرین و انصار ندارد ...
                            انحراف هر مکتبی بر عهده اورنده ان مکتب است و لاغیر.....کسی مشکل پراید را نمیگوید تقصیر کمپانی امریکایی فورد است
                            هرکسی در این مکتب باشد بیشتر از هدایت گمراه میشود همین شاخه شیعه در ایران سوریه دیدیم. حتی قم نجف هم رقیب دیرینه همند .هرکس هم فکر میکند اینها منحرفند عقلش باید شک کرد....چون منطبقند نه منحرف از اسلام
                            بجز کشورهایی که رفتند سمت غرب و اسلام را رهاکردند هیچ پیشررفتی در کشورهای اسلامی نیست مثل مالزی و ترکیه و....بوسنی ....
                            وضعیت ایران عربتسان عیان است
                            در خاورمیانه انسانهای مریض روانی هستند که فکر میکنند حقیقت وجود دارند و حقیقت هم انهایند و همه هم گمراهند...خصوصا ایران عربستان
                            مشکل شما اینه جای که به نفع شماست قران وروایات را قبول داری جای که به ضرر شماست میگی به ماچه ؟نشد تمام مشکل انسانهای کره زمین برمیگردد به غبه نپذیرفتن غدیر و ماجرای سقیفه چون اسلام در جاده واقعی ان قرار نگرفت واز مسیر خارج شد چون در ان صورت هر شخصی به حقش میرسید ودیگر ظلم وبیداد برطرف میشد وکسی نمیتوانست ادعای حق بودن کند در حالی که باطل است در مورد زبیر همان رسوال الله به اوگفت زبیر تو روزی با همین شمشیر در مقابل علی قرار میگیری در حالی که علی حق است که زبیر گفت نعوذ بالله محال است که در جنگ جمل با یاد اوری این مطلب به زبیر توسط علی (ع) از صف لشکر هم زبیر وهم طلحه جدا شدند که طلحه توسط بسرش از پشت بوسیله تیری کشته شد وزبیر توسط یک عرب تند رو کشته شد که علی (ع) او را مجازات کرد در مورد عایشع هم که عیان است ایشان دستور پیامبر را در مورد خانه نشینی ترک کرد ولشکر کشی کرد وخون هزاران مسلمان را ریخت وپیامبر به اوهم گفته بود که در محلی سگهای به سمت تو میایند وپارس میکنند واتفاق هم افتاد که محمد بن طلحه رفت کلی شاهد دروغی اورد که اینجا فلان محل نیست !!اختلاف قم ونجف هم در مورد تشکیل حکومت است البته حوزه قم هم تعدادزیادی اعتقاد شان مثل نجف است ومیگویند ما نباید خودمان تشکیل حکومت دهیم طبق روایاتی که از امام صادق (ع) رسیده است .چرا که فقط امام معصوم میتواند تشکیل حکومت دهد وقسط وعدل را برپا کند وجلوی ظلم را بگیرد اما در مورد اسلا بهتر است کمی تاریخ اسلام بخصوص در مورد حکومت مسلمانان در اسپانیا(اندلس) که اوج تمدن اسلامی بود (ما درایران تا بعداز انقلاب در بسیاری ازخانه ها حمام نداشتیم وحمام عمومی میرفتن ولی در اندلس خانه ها حمام داشتن)چون از بقیه بلاد دور بود وجنگی نبود .ودانشمندان بزرگی در ان دوران وجود داشتند ولی متاسفانه حکومتهای فاسد وجنگها باعث شد منابع به هدر برود وهمان مسحیان با ترجمه کتب مسلمانان در ان زمان شروع به پیشرفت کنن وما در جا بزنیم . اسلا م در مورد تعلیم وعلم میگوید حکمت گمشده مومن است هر کجا ان رابیلبد سراغ ان میرود وفرا میگیرد ویا دستور پیامبر در جنگ بدر که هر اسیری که به 10 مسلمان سواد یاد دهد ازاد است وحتی یکی از 3 شاخص برتری قران علم است که میفرماید ایا کسانی که میدانن با کسانی که نمیدانن برابرن ؟مشکل اسلام نیست مشکل ما مسلمانان هستیم وحکومتهای فاسد ما همانطور که در قرون وسطی حومتهای اروپای در فسق وفجور وظلم به رعیت بودن وپاپ هر کاری دوست داشت میکرد تا رنسانس بوجود امد وشرع به حرکت کردن ولی قبل از ان این مسلمالنان بودن که حرف اول را میزدن واین پیش بینی قران است که درز اخر زمان حکومت به مستضعفین (اهل ایمان وکسانی که به انها ظلم شده ) میرسد که اوج شک.فایی بشریت است که اگر تا ان زمان تمام علوم را 27 حرف حساب کنیم 2 حرف ان کشف شده وبقیه ان مربوط به ان دوران میشود دورانیکه با ظهر منجی بشیریت اغاز میشود وتمام ادیان ان را قبول دارن.
                            آخرین ویرایش توسط ابوذر؛ 2014/07/08, 11:57.

نظر

• vahid091
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 86

اینهم توهم است ..مردم عراق میتوانستند مثل ادم زندگی کنند ..شبیه کره ژاپن که اشغال شد ......ولی مقاومت کردند.....در واقع دخالتهای ایران و اسلامی فکر کردن مردمش نگذاشت....اگر بت پرست بودایی بودند کره شده بودند....خوزستان بخواهد حرکتی کند از صفحه زمین محو می شوند....تازه جدا شود مردم قدر پول میدانند کسی توهم نیم زند تهران از دیوار سفارت بالا رود....
                              انچه عراق را تجزیه کرد دخالت ایران بود و اوردن مالکی.....
                              چى توهمه؟ اگه مذاکرات شکست بخوره، اگه فشار تحريمها در طى چند ين سال باعث عدم مشروعيت نظام و تضعيف حکومت مرکزى بشه، اگه بحث حمله نظامى جدى بشه و... در اون صورت چه نيرويى ميخواد خوزستان رو با خاک يکسان کنه؟ فراموش نکن همين ترس از دخالت نظامى غرب بود که ايران رو پاى ميز مذاکره نشوند و باعث شد سال 88 همه معترضين رو تو خيابون هاى تهران مثل گوسفند سر نبرند.

نظر

• روندشناس
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1057

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
                                چى توهمه؟ اگه مذاکرات شکست بخوره، اگه فشار تحريمها در طى چند ين سال باعث عدم مشروعيت نظام و تضعيف حکومت مرکزى بشه، اگه بحث حمله نظامى جدى بشه و... در اون صورت چه نيرويى ميخواد خوزستان رو با خاک يکسان کنه؟ فراموش نکن همين ترس از دخالت نظامى غرب بود که ايران رو پاى ميز مذاکره نشوند و باعث شد سال 88 همه معترضين رو تو خيابون هاى تهران مثل گوسفند سر نبرند.
                                دوست عزیز اصلا ترس از جنگ نبوده و اینها مطمئن هستند اونها به هیچ وجه چنین جسارتی نمی کنند نتونستند سوریه را از پا در بیاورند با این همه عناصر سست داخلی بدان که تحریم اقتصادی که نتونی هیچ جابه جایی پول و مالی و بیمه داشته باشی از صدتا محاصره و جنگ بدتر هست. تازه جنگ بشود شرایط ایران بهتر می شود تا تحریم حداقل یک انتقام سخت میگیرد و لی در تحریم اقتصادی جایش به جایی بند نیست حتی چین و روسیه هم به فکر خودشانند.

نظر

در حال کار...
                                X