جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMIR BOURSE
    عضو عادی
    • May 2013
    • 67

    #1291
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    وزير نفت: براي جبران کاهش بهاي نفت، ماليات را زياد مي‌کنيم

    نظر

    • kariz9220
      عضو جدید
      • Sep 2013
      • 4

      #1292
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      این تاپیکه مسخره با این اسم چرتشو ببندید بابا

      نظر

      • majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

        #1293
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        در اصل توسط AMIR BOURSE پست شده است View Post
        نامه زيباكلام به تركان: بعيد مي‌دانم در "آب‌گوشت بزپاش" و "قرمه‌سبزي" هم توان رقابت داشته باشيم.

        صادق زيباكلام، استاد علوم سياسي دانشگاه تهران، در نامه‌اي سرگشاده به اكبر تركان، مشاور ارشد حسن روحاني، از اظهارات کنايه‌آميز او مبني بر اين‌که ايران به جز «آب‌گوشت بزپاش» و «قرمه‌سبزي»، توانايي رقابت در هيچ صنعتي را ندارد، دفاع کرد.
        آقاي زيباكلام در بخشي از اين نامه نوشته: «کدام توليد ساخت ايران مي‌تواند چه به لحاظ قيمت و چه به لحاظ کيفيت با مشابه ترک، مالزي يا حتي چين رقابت نمايد؟ بماند توليدات ساخت اروپا و آمريكا. في‌الواقع تنها عاملي که باعث سر پا ماندن صنايع ما مي‌شود انحصار و انحصار و باز هم انحصار دولتي است. يعني جلوگيري از واردات کالاهاي مشابه خارجي. به مجرد واردات هر نوع کالايي، فرياد توليدكنندگان داخلي بلند مي‌شود که چرا دولت جلوي واردات را نمي‌گيرد. علي‌رغم آن‌که واردكنندگان، ماليات بالايي هم مي‌پردازند مع ذالک باز هم توليدات داخلي نمي‌توانند با مشابه خارجي رقابت نمايند. اين تازه در شرايطي است که ما هنوز به "سازمان تجارت جهاني" نپيوسته‌ايم.»
        او سپس با اشاره به عدم پذيرفته شدن ايران در سازمان جهاني، تاكيد مي‌کند که در صورت راهيابي ايران به اين سازمان، "بخش اعظم صنايع کشور" تعطيل خواهند شد: «جناب تركان، آن‌چه بسياري از کساني که به جنابعالي يورش آورده‌اند نمي‌دانند آن است که زماني که سرانجام ما به اين سازمان بپيونديم (في‌الواقع ما چندين سال است که درخواست عضويت داده‌ايم اما تا کنون با عضويت‌مان موافقت نشده)، ديگر حق نخواهيم داشت مطابق مقررات تجارت جهاني جلوي واردات کالا به کشورمان را بگيريم. اگر توليدات داخل بر همين سياق حمايت دولت به حيات‌شان ادامه دهند هيچکدام‌شان از پتروشيمي، آهن و فولاد، آلومينيوم و مس گرفته تا خودرو، پارچه، لاستيک و پلاستيک، تا... قادر نخواهند بود با مشابه خارجي چه از نظر قيمت و چه از لحاظ کيفيت رقابت کنند. دعا کنيم آمريكا و ساير مخالفان پيوستن ايران به "سازمان تجارت جهاني" همچنان به مخالفت‌شان ادامه دهند.»
        وي در پايان نامه‌اش خطاب به تركان مي‌نويسد: «جناب‌عالي خيلي خوش‌بين هستيد و مي‌فرماييد در "خورش قرمه سبزي و آبگوشت بزباش فقط قادر به رقابت هستيم". نمي‌دانم آخرين بار که به قصابي تشريف برديد کي بود. ظاهرا مي‌بايستي خيلي وقت‌ها پيش بوده باشد. جناب تركان، با قيمتي که گوشت در ايران پيدا کرده بنده ترديد جدي دارم که حتي در آن دو حوزه هم با قرمه‌سبزي و بزباش ترک يا چيني بتوانيم رقابت نماييم.»
        زیبا کلام باید در تمام مسائل دخالت کنه؟:.thumbsdownsmileyan
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

        نظر

        • کورش
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 42

          #1294
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          در اصل توسط kariz9220 پست شده است View Post
          این تاپیکه مسخره با این اسم چرتشو ببندید بابا
          دوست گرامی این تایپیک خواننده های خودرا دارد شما خوشتان نمی آید می توانید وارد تایپیک نشوید ودرست نیست حکم
          به بسته شدن تایپیک بدهید

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #1295
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            انتقاد تند مرکل از سیاست‌های پوتین در شرق اروپا
            صدراعظم آلمان از جهت‌گیری مسکو در شرق اروپا و منطقه بالکان به شدت انتقاد کرد و غرب را به برخوردی هماهنگ با کرملین فراخواند. سندی محرمانه نشان می‌دهد که دولت آلمان نگران اعمال نفوذ مسکو بر کشورهای شرق اروپا است.
            آنگلا مرکل با ولادیمیر پوتین در حاشیه نشست گروه ۲۰ دیدار و گفت‌وگو کرد
            آنگلا مرکل با ولادیمیر پوتین در حاشیه نشست گروه ۲۰ دیدار و گفت‌وگو کرد
            ظاهرا گفت‌وگوی محرمانه صدراعظم آلمان با رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰ در استرالیا چندان نتیجه‌بخش نبوده، در غیر این صورت آنگلا مرکل این‌چنین با صراحت از سیاست‌های روسیه در شرق اروپا انتقاد نمی‌کرد.

            صدراعظم آلمان که همچنان در استرالیا به سر می‌برد، در یک سخنرانی در شهر سیدنی نسبت به شعله‌ورشدن آتشی فراگیر در شرق اروپا، در پی بحران اوکراین هشدار داد. او با اشاره به سرنگونی هواپیمای "MH17" خطوط هوایی مالزی در تابستان گذشته در آسمان اوکراین، تأکید کرد که بحران شرق این کشور در واقعیت مسئله‌ای فرامنطقه‌ای است.

            مرکل به صدها مخاطب خود در یکی از مشهورترین اتاق‌های فکر استرالیا در عرصه سیاست بین‌المللی (Lowy-Institut) گفت که مسکو تحت تأثیر الگوهای فکری قدیم، اوکراین را حوزه نفوذ خود برمی‌شمرد و با همین توجیه حقوق بین‌المللی را پایمال می‌کند: «چنین برخوردی پس از دو جنگ جهانی هولناک و جنگ سرد صلح اروپا را تهدید می‌کند. این روند با گسترش نفوذ روسیه در بی‌ثبات کردن اوکراین ادامه می‌یابد».

            نگاه نگران برلین به بالکان

            آنگلا مرکل در سخنرانی خود در سیدنی هشدار داد که پوتین ممکن است در مولداوی، صربستان یا گرجستان هم سیاستی مشابه را در پیش بگیرد.
            مجموعه مطالب در مورد بحران اوکراین

            در یک سند محرمانه‌ی وزارت خارجه آلمان که تحریریه "اشپیگل" آن را در اختیار دارد نیز تأکید شده که برلین نگران سیاستی خصمانه و ضد غربی از سوی روسیه در منطقه بالکان است. بر این اساس، مسکو تلاش می‌کند با همکاری‌های نظامی تنگاتنگ و استفاده از اهرم صادرات گاز، صربستان را هر چه بیشتر به سمت خود بکشد. کرملین در قبال بوسنی-هرزگوین هم جهت‌گیری مشابهی دارد.

            DW.DE

            پوتین اجلاس سران گروه ۲۰ را پیش از موعد ترک کرد
            ملاقات سران آلمان و روسیه در گفت‌وگویی محرمانه و طولانی
            اوباما "تجاوزطلبی روسیه" را تهدیدی برای جهان دانست
            فرانسه روند تحویل کشتی‌های جنگی به مسکو را متوقف کرد
            نخست‌ وزیر بریتانیا روسیه را به تحریم‌های بیشتر تهدید کرد
            در سند یادشده آمده که کشورهای غرب بالکان برای روسیه اهمیت استراتژیک دارند: «هدف پوتین این است که کشورهای حوزه بالکان را چنان زیر فشار بگیرد که یا از پیوستن به اتحادیه اروپا منصرف شوند یا به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا بر مصوبات اتحادیه به سود روسیه تأثیر بگذارند».

            چنین رویکردی غرب را به صف‌آرایی منظم در برابر مسکو تشویق می‌کند؛ موضوعی که در نشست گروه ۲۰ هم محرز بود. آنگلا مرکل در سیدنی بار دیگر کشورهای غربی را فراخواند با سیاستی واحد به موضع‌گیری مسکو در قبال اوکراین واکنش نشان دهند.

            او در عین حال علاقه‌ای به استفاده از گزینه نظامی نشان نمی‌دهد. به زعم صدراعظم آلمان، اروپا قدرتی اقتصادی است و می‌تواند از این وزنه برای فشار بر مسکو استفاده کند و همزمان باید آماده پذیرش پی‌آمدهای تلخ آن هم باشد. مرکل در عین حال امید ندارد که اختلاف با روسیه در کوتاه‌مدت رفع شود.

            وزیران خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه (۱۷ نوامبر/ ۲۶ آبان) گرد هم می‌آیند تا در مورد بحران اوکراین رایزنی کنند. گسترش تحریم‌ها علیه روسیه به احتمال یکی از موضوعاتی است که در مورد آن بحث خواهد شد
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #1296
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              روبات‌ها و پهپادها ارتش آمریکا را دگرگون می‌سازند
              ایالات متحده آمریکا قصد دارد با یکسری اصلاحات، نیروهای نظامی خود را دگرگون کند. قرار است استفاده از روبات‌ها، پهپادها و موشک‌های مافوق‌ صوت در ارتش آمریکا تحولاتی ایجاد کنند که از زمان بمب اتمی تا کنون دیده نشده است.

              آمریکا قصد ندارد برتری نظامی در پهنه فن‌آوری تسلیحاتی را به رقیبان خود چین یا روسیه واگذارد. چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که ارتش این کشور به گونه‌ای بنیادین نوسازی خواهد شد. پیش از این، از نوسازی زرادخانه اتمی آمریکا نیز سخن رفته بود.

              به گفته رئیس پنتاگون، ایالات متحده آمریکا نمی‌تواند بنا را بر این فرض بگذارد که برتری نظامی به دست آمده خود از جنگ سرد را همچنان حفظ خواهد کرد. هیگل گفت: «در حالی که ما درگیر دو جنگ بودیم، رقیبان بالقوه ما ارتش‌های خود را مدرنیزه کردند».

              "ابتکار نوآوری دفاعی"

              آمریکا در سال‌های گذشته ۱۳ سال درگیر جنگ بود و با اینکه ناچار است بودجه خود را کاهش دهد، همزمان تصمیم دارد برتری نظامی خود را افزایش دهد یا دست‌کم آن را حفظ کند. به گفته هیگل وگرنه "جهان برای آمریکا و ساکنان آن بی‌ثبات‌تر و خطرناک‌تر می‌شود، حتی به مراتب تهدیدآمیزتر از جنگ جهانی دوم".

              چاک هیگل روز شنبه (۱۵ نوامبر) در کنفرانسی در نزدیکی لس‌آنجلس گفت، نوسازی ارتش آمریکا تحت عنوان "ابتکار نوآوری دفاعی" جریان خواهد یافت. قرار است در این چارچوب، فن‌آوری روباتیک و مینیاتوریزه کردن و پردازش داده‌ها تکامل یابند.

              به گزارش "آسوشیتدپرس"، برخی دیگر از مقامات وزارت دفاع آمریکا گفته‌اند که اولویت‌های پنتاگون در این زمینه از جمله موشک‌های دوربرد و جنگ‌افزارهای مافوق‌صوت و برنامه‌های گسترده برای تامین امنیت اینترنت و همچنین سیستم‌های تسلیحاتی بی‌سرنشین یا پهپادها هستند.
              تصویری از پهپاد غول‌آسای فالکون HTV-2 با سرعت مافوق صوت
              تصویری از پهپاد غول‌آسای فالکون HTV-2 با سرعت مافوق صوت

              دانشگاه‌ها و شرکت‌ها در خدمت پروژه نوسازی

              هیگل در کنفرانس یادشده اعلام کرد که اکنون وزارت دفاع آمریکا قصد دارد با برنامه‌های خود به سراغ شرکت‌ها و دانشگاه‌ها برود و آنها را برای تحقق این برنامه‌ها به همکاری بطلبد. او ابراز امیدواری کرد که با این برنامه‌ها آمریکا بار دیگر به جهشی تکنیکی دست یابد که با بمب اتمی در دهه پنجاه میلادی، و سپس سلاح‌های هدف‌زن دقیق و نیز فن‌آوری سیستم‌های تسلیحاتی رادارگریز در دهه هفتاد میلادی دست یافته بود.

              به گزارش "وال استریت ژورنال" هیگل افزوده است: «در آینده نزدیک خوشفکرترین افراد از درون دولت و بیرون از آن دعوت خواهند شد تا روی یک برگ کاغذ سفید ثبت کنند، کدام تکنولوژی‌ها و سیستم‌ها باید در سه تا پنج سال آینده ساخته شوند».

              هیگل به هزینه‌ای که باید برای تکنیک‌های تازه صرف کرد اشاره‌ای نکرده است. آنچه مسلم است این است که این ابتکار برای نوسازی بنیادین ارتش آمریکا در طول زمان همواره روشن‌تر بر روی بودجه وزارتخانه او تاثیر خواهد گذاشت.

              روسیه اخیرا اعلام کرده بود که تا پایان سال جاری دکترین نظامی جدید خود را منتشر خواهد ساخت. کشورهای غربی در ماجرای بحران اوکراین شاهد تمرینات منظم نیروی هوایی روسیه بودند و شمار آنها را غیرعادی خواندند.

              چین نیز سال‌هاست که در زمینه تسلیحاتی با گام‌های غول‌آسا پیش می‌آید. منابع غربی گفته‌اند که "ارتش خلق چین" در آغاز سال جاری به آزمایش یک موشک مافوق صوت دست زده است.

              چین هم‌اکنون با بودجه نظامی سالانه ۱۴۳ میلیارد دلاری خود، پس از ایالات متحده آمریکا (۷۱۱ میلیارد دلار) در جایگاه دوم قرار دارد.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #1297
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                در اصل توسط کورش پست شده است View Post
                دوست گرامی این تایپیک خواننده های خودرا دارد شما خوشتان نمی آید می توانید وارد تایپیک نشوید ودرست نیست حکم
                به بسته شدن تایپیک بدهید
                بعضی چند تا ای دارند رویشان نمی شود با ای دی اصلی بنویسند...
                کسانیکه هر روز این فرم پست می زنند این تاپیک را نمی بینند بخش ازاده..بعضی دو تا پست زدند اینجا را پیدا میکنند
                :D
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #1298
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  باز هم گیوند جنگ روسیه امرکیا لفظی است و توافق پشت پرده است
                  جالب است المان بیشترین ضربه را از تحریم روس میخورد ولی بازم از ارزشهایش عقب نمی نشیند
                  ملت به اوکراین میگویند سرما را میخورند اقتصاد و کمکهای مالی روس قطع می شود...ولی حاضر نیتسند بروند زیر پرچم روسیه...
                  حالا بماند عده ای نفت گاز دارند...از ترس دموکراسی غربی میروند زیر پرچم اینها
                  در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                  انتقاد تند مرکل از سیاست‌های پوتین در شرق اروپا
                  صدراعظم آلمان از جهت‌گیری مسکو در شرق اروپا و منطقه بالکان به شدت انتقاد کرد و غرب را به برخوردی هماهنگ با کرملین فراخواند. سندی محرمانه نشان می‌دهد که دولت آلمان نگران اعمال نفوذ مسکو بر کشورهای شرق اروپا است.
                  آنگلا مرکل با ولادیمیر پوتین در حاشیه نشست گروه ۲۰ دیدار و گفت‌وگو کرد
                  آنگلا مرکل با ولادیمیر پوتین در حاشیه نشست گروه ۲۰ دیدار و گفت‌وگو کرد
                  ظاهرا گفت‌وگوی محرمانه صدراعظم آلمان با رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰ در استرالیا چندان نتیجه‌بخش نبوده، در غیر این صورت آنگلا مرکل این‌چنین با صراحت از سیاست‌های روسیه در شرق اروپا انتقاد نمی‌کرد.

                  صدراعظم آلمان که همچنان در استرالیا به سر می‌برد، در یک سخنرانی در شهر سیدنی نسبت به شعله‌ورشدن آتشی فراگیر در شرق اروپا، در پی بحران اوکراین هشدار داد. او با اشاره به سرنگونی هواپیمای "MH17" خطوط هوایی مالزی در تابستان گذشته در آسمان اوکراین، تأکید کرد که بحران شرق این کشور در واقعیت مسئله‌ای فرامنطقه‌ای است.

                  مرکل به صدها مخاطب خود در یکی از مشهورترین اتاق‌های فکر استرالیا در عرصه سیاست بین‌المللی (Lowy-Institut) گفت که مسکو تحت تأثیر الگوهای فکری قدیم، اوکراین را حوزه نفوذ خود برمی‌شمرد و با همین توجیه حقوق بین‌المللی را پایمال می‌کند: «چنین برخوردی پس از دو جنگ جهانی هولناک و جنگ سرد صلح اروپا را تهدید می‌کند. این روند با گسترش نفوذ روسیه در بی‌ثبات کردن اوکراین ادامه می‌یابد».

                  نگاه نگران برلین به بالکان

                  آنگلا مرکل در سخنرانی خود در سیدنی هشدار داد که پوتین ممکن است در مولداوی، صربستان یا گرجستان هم سیاستی مشابه را در پیش بگیرد.
                  مجموعه مطالب در مورد بحران اوکراین

                  در یک سند محرمانه‌ی وزارت خارجه آلمان که تحریریه "اشپیگل" آن را در اختیار دارد نیز تأکید شده که برلین نگران سیاستی خصمانه و ضد غربی از سوی روسیه در منطقه بالکان است. بر این اساس، مسکو تلاش می‌کند با همکاری‌های نظامی تنگاتنگ و استفاده از اهرم صادرات گاز، صربستان را هر چه بیشتر به سمت خود بکشد. کرملین در قبال بوسنی-هرزگوین هم جهت‌گیری مشابهی دارد.

                  DW.DE

                  پوتین اجلاس سران گروه ۲۰ را پیش از موعد ترک کرد
                  ملاقات سران آلمان و روسیه در گفت‌وگویی محرمانه و طولانی
                  اوباما "تجاوزطلبی روسیه" را تهدیدی برای جهان دانست
                  فرانسه روند تحویل کشتی‌های جنگی به مسکو را متوقف کرد
                  نخست‌ وزیر بریتانیا روسیه را به تحریم‌های بیشتر تهدید کرد
                  در سند یادشده آمده که کشورهای غرب بالکان برای روسیه اهمیت استراتژیک دارند: «هدف پوتین این است که کشورهای حوزه بالکان را چنان زیر فشار بگیرد که یا از پیوستن به اتحادیه اروپا منصرف شوند یا به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا بر مصوبات اتحادیه به سود روسیه تأثیر بگذارند».

                  چنین رویکردی غرب را به صف‌آرایی منظم در برابر مسکو تشویق می‌کند؛ موضوعی که در نشست گروه ۲۰ هم محرز بود. آنگلا مرکل در سیدنی بار دیگر کشورهای غربی را فراخواند با سیاستی واحد به موضع‌گیری مسکو در قبال اوکراین واکنش نشان دهند.

                  او در عین حال علاقه‌ای به استفاده از گزینه نظامی نشان نمی‌دهد. به زعم صدراعظم آلمان، اروپا قدرتی اقتصادی است و می‌تواند از این وزنه برای فشار بر مسکو استفاده کند و همزمان باید آماده پذیرش پی‌آمدهای تلخ آن هم باشد. مرکل در عین حال امید ندارد که اختلاف با روسیه در کوتاه‌مدت رفع شود.

                  وزیران خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه (۱۷ نوامبر/ ۲۶ آبان) گرد هم می‌آیند تا در مورد بحران اوکراین رایزنی کنند. گسترش تحریم‌ها علیه روسیه به احتمال یکی از موضوعاتی است که در مورد آن بحث خواهد شد
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • ارزو
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 272

                    #1299
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                    بعضی چند تا ای دارند رویشان نمی شود با ای دی اصلی بنویسند...
                    کسانیکه هر روز این فرم پست می زنند این تاپیک را نمی بینند بخش ازاده..بعضی دو تا پست زدند اینجا را پیدا میکنند
                    :D
                    سلام
                    خوبید
                    واقعا بعضی از دوستان تازه وارد معجونن
                    طرف 4 تا مطلب ارسال کرده یکیش بستن این تاپیکه
                    حالا ایدی دوم سوم چهارمش باشه مهم نیست
                    حداقل 50 پست بزار مردم ببینن خودت چه مرده حلاجی بعدش هم نمی خواد حکم و مکم بکنید

                    نظر

                    • mesbah1989
                      Banned
                      • Oct 2014
                      • 403

                      #1300
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      کد خبر: ۴۵۰۱۱۹
                      تاریخ انتشار:
                      ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۸
                      -
                      17 November 2014
                      هفته گذشته مراسم ترحیم مادر محمدرضا رحیمی در مسجد نور تهران برگزار شد که حاشیه‌هایی را در بر داشت. از حضور محمود احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم‌مشایی گرفته تا حضور علوی وزیر اطلاعات دولت یازدهم. همچنین حضور تابش خواهرزاده سیدمحمد خاتمی و قرائت پیام تسلیت محمدرضا عارف موضوعاتی بودند که برای اهل رسانه و سیاست اهمیت ویژه‌ای داشت اما چیزی که در این میان به‌رغم اهمیت ویژه، کمتر در رسانه‌ها منتشر شد، دفاع تمام‌قد حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی رئیس دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور از رحیمی بود که در میان شگفتی حضار به عنوان سخنران مراسم ختم در پشت تریبون قرار گرفته بود.

                      به گزارش ایسنا، «جمهوریت» با این مقدمه نوشت: تقوی پس از آنکه سخنانی را در باب جایگاه مادر بیان کرد، به یک‌باره به دفاع از رحیمی پرداخت و او را خادمی دانست که ناآگاهانه یا مغرضانه خدماتش به نظام نادیده انگاشته شده است.

                      تقوی سپس رحیمی را نیرویی مخلص، ولایی و خادم نامید که «عده‌ای» می‌خواهند از تداوم خدمات او جلوگیری کنند.

                      این نخستین بار است که کسی به غیر از رئیس دولت دهم از رحیمی دفاع همه‌جانبه می‌کند. شاید بیان این سخنان به منزله مرحله جدیدی در پرونده محمدرضا رحیمی باشد.

                      رئیس دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور در خصوص والده محمدرضا رحیمی و ستایش مقام مادر تصریح کرد: برادر عزیز و بزرگوارم جناب آقای دکتر رحیمی خاطره‌ای را سال‌ها قبل برای من نقل کرده بودند که وقتی مقام معظم رهبری مورد سوء قصد قرار گرفتند و خبر آن منتشر شد، مادر ایشان که در یکی از شهرهای کوچک کشور که اغلب زندگی مردم، زندگی محرومین است، چند مرغ و خروسی را که داشتند نذر حضرت آقا می‌کنند برای شفای ایشان تا بتوانند به اندازة بضاعت و توان خودشان، ارتباط خود را با ولایت حفظ کنند. این مادر مؤمنه، فرزندانی را تربیت کرد که در زمان جنگ و جبهه و در روز خدمت، حضور یافتند.

                      تقوی سپس در خصوص معاون اول دولت دهم گفت: جناب آقای رحیمی در دولت گذشته خدمات شایانی کردند. بماند که عده‌ای فضایی ایجاد می‌کنند که خدمات را نادیده می‌گیرند و یک عده از انسان‌ها را رمی می‌کنند و مورد هدف قرار می‌دهند که بسیاری از این مسائل یا ناآگاهانه است یا مغرضانه. بعضی‌ها نمی‌دانند، بعضی‌ها هم مغرضانه عمل می‌کنند. خدمات بسیار ارزشمندی در دولت‌های گذشته انجام شد. در طول دوران انقلاب، خدمتگزاران صدیقی خدمت کردند. ما 800 امام جمعه داریم و بنده با مردم و ائمه جمعه 800 شهر در ارتباطم. خدمات بسیار ارزشمندی انجام شده است. چرا بعضی‌ها این خدمات را نادیده می‌گیرند؟ امان از آن فکر بیمار و دل سیاهی که چنین می‌کند! این همه مدیر متدین، ارزشمند و حزب‌اللهی خدمت کردند. آقای رحیمی هم در جمع این خدمتگزاران مخلص خدمت کرد. هیچ موقع هم مدعی نبود.

                      این روحانی برجسته که این روزها مامور وحدت اصولگرایان شده است در ادامه گفت: من ایشان را 30 سال است می‌شناسم. من ایشان را کاملا می‌شناسم. از دوره‌ای که مجلس بودیم و بعد از مجلس در دوره‌ای که مسئولیت معاون اول را داشتند. ما مدام با ایشان کار می‌کردیم در نهاد نماز جمعه. همیشه در دولت‌ها نیروهای مخلص فراوان بوده‌اند. قدر این نیروها را باید بدانیم. نیروهایی که برای خدا کار کردند و کار می‌کنند و زحمت می‌کشند. ایشان در یک خانواده مؤمن تربیت شده و رشد کرده و همینطور برادران و خواهران ایشان که همگی در خدمت این انقلاب بوده‌اند. به هر حال اینچنین مادری طبیعی است که فرزندان خدمتگزاری هم تحویل جامعه بدهد که تحویل دادند و خدمت کردند و زحمت کشیدند. خداوند از همة آنها به شایستگی قبول کند.

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #1301
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        لاریجانی: بهانه‌جویی‌های آمریکا می‌تواند مانعی در مذاکرات باشد
                        5 ساعت پیش
                        به اشتراک گذاری

                        علی لاریجانی امروز میزبان همتای روسی خود بود. روسیه یکی از شش قدرت جهانی است که سرگرم مذاکره اتمی با ایران است
                        علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران در دیدار با رئیس دومای دولتی روسیه که به تهران سفر کرده، گفته است: "برخی بهانه‌جویی‌های آمریکا و غرب می‌تواند به صورت مانعی بر سر راه مذاکرات هسته ای باشد."
                        آقای لاریجانی در عین حال اشاره کرده که علیرغم آنچه او "بهانه جویی" خوانده "مذاکرات هسته‌ای ایران مسیر رو به رشدی طی می‌کند."
                        از پایان آخرین دور مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ که در مسقط پایتخت عمان برگزار شد، این دومین اشاره مقام های بلندپایه ایرانی همچون حسن روحانی رئیس جمهور و آقای لاریجانی "به برخی کارشکنی ها و بهانه جویی ها" در مذاکرات اتمی است.
                        تحلیلی از مذاکره‌کننده پیشین ایران: چگونه می‌توان به توافق رسید
                        اشاراتی به مذاکرات مسقط و 'یک معاهده ترکمنچای هسته‌ای'
                        پیش از نشست گروه ۱+۵ در عمان، محمدجواد ظریف و جان کری وزرای خارجه ایران و آمریکا با حضور کاترین اشتون مذاکره کننده اتحادیه اروپا در مسقط با صورت سه جانبه گفت و گو کرده بودند.
                        محتوی این گفت و گوها از سوی منابع رسمی منتشر نشد، اما خبرگزاری تسنیم در گفت و گو با ابراهیم کارخانه‌، نماینده مجلس و رئیس کمیته هسته‌ای پارلمان ایران به جزئیاتی از این نشست اشاره کرده است.
                        حمایت محمدرضا نقدی از گروه مذاکره کننده اتمی

                        محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در واکنش به تحولات اخیر در موضوع اتمی ایران گفته در قبال این پرونده "دو حالت وجود دارد، یکی اینکه تیم مذاکره‌کننده حقوق ملت ما را اعاده کنند و به یک توافق خوب برسند که همه ما حامی هستیم. حالت دوم این است که تیم مذاکره‌کننده ببیند حق ایران در حال پایمال شدن است و مذاکره را کنار بگذارد و تن به توافق ندهد که باز هم بسیج و همه مردم حمایت کامل خواهند کرد اما اگر خدای ناکرده حق مردم ضایع شود هیچ کس حمایت نمی‌کند."
                        آقای کارخانه در این مصاحبه گفته "آمریکایی‌ها در اقدامی گستاخانه با ارائه پیشنهادات ۸ صفحه‌ای در مذاکرات مسقط، معادلات مذاکرات را به هم ریختند. پیشنهاد ۸ صفحه‌ای آمریکا در مسقط یک معاهده ترکمنچای هسته‌ای است که بدون شک تیم مذاکره‌کننده هرگز زیر بار آن نخواهد رفت."
                        به گفته آقای کارخانه "طرح آمریکایی‌ها برای محدود کردن تعداد سانتریفیوژها در حد چرخش دکوری و حیات نباتی و توقف تحقیق و توسعه در حد سانتریفیوژهای نسل کهنه (نسل یک) و تعطیلی طولانی مدت آب سنگین اراک به بهانه بازطراحی و تغییر ماهیت به آب سبک و اعلام بازرسی‌های نامحدود و سرزده از تمامی تاسیسات هسته‌ای و در امتداد آن از تاسیسات نظامی است."
                        آقای کارخانه می گوید: "شایسته است رئیس‌جمهور کشورمان اعلام کند که ما به هر بهایی به دنبال توافق نیستیم."
                        حسن روحانی رئیس جمهور ایران پس از پایان مذاکرات مسقط هشدار داده بود که "امیدواریم همه کشورهای عضو گروه ۱+۵ و به ویژه آمریکا که گاهی در مذاکرات به دنبال زیاده خواهی است، متوجه شرایط باشند" و گفته بود که ایران "نگرانی های منطقی" طرف های مذاکره را در نظر گرفته و "تعدیل های لازم را در درخواست هایش" انجام داده است.
                        دور دهم مذاکرات بین ایران و قدرت های جهانی فردا ۱۸ نوامبر در وین آغاز می شود. مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع اتمی با هدف حل و فصل نهایی پرونده ایران روز سوم آذر (۲۴نوامبر) است.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #1302
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          حضور سنگین مردم در سوگواری پاشایی...یک زنگ خطر است برای حاکمیت که ارزشهای مردم تغییر کرده است
                          رکورد حضور مردم از رکود حضور در بزرگترین عزاداری مداحان مراجع...شهیدان..فراتر رفته است...و شاید بعد از تشییع اقای خمینی بزرگترنی بوده است
                          نسل جدید همانطور که وعده داده شده بود هرگز راه پدرانشان نخواهند رفت...
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #1303
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            hاگر غنی ساز یحق همه کشورهاست پس چرا عربستان میگوید اگر ایران غنی کند ما نیز باید بکنیم....
                            یکبار هم نوشتم بمب اتم ایران هیچ خطری برای امریکا ندارد و امریکا یک صد بمب اتم بخورد باز هم ابر قدرت است با فاصله زیاد
                            کشورهای عرب و ترکیه اگر ایران به این ماجرا ادامه دهد دنبال بمب میروند انوقت تعادل نظامی قطعا به سود انها خواهد بود
                            انوقت اقایان بدوند پیش سازمان ملل که جلو وهابیون را بگیرید ....:D
                            تنها راه صلح در خاورمیانه نیز همین است همه کشورها باهم اتمی شوند انوقت دیگر هوس توسعه طلبی کسی نمیکند
                            در اصل توسط Hessam پست شده است View Post

                            ترکی الفیصل: عربستان هم باید غنی سازی کند

                            رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفته کشورش خواستار همان امتیازاتی است که در مذاکرات هسته‌ای به ایران داده می‌شود.
                            کد خبر: ۴۵۰۰۲۷
                            تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳ - 17 November 2014
                            رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفته کشورش خواستار همان امتیازاتی است که در مذاکرات هسته‌ای به ایران داده می‌شود.

                            به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ شاهزاده "تُرکی الفیصل"، رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در اظهاراتی در نشستی در اندیشکده بروکینگز گفت کشورش خواستار همان امتیازاتی است که در مذاکرات هسته‌ای به ایران داده می‌شود.

                            بر اساس این گزارش، ترکی الفیصل گفته است: "ما این برنامه انرژی اتمی عظیم را داریم. در صورتی که ایران، امتیازی به دست بیاورد گزینه‌هایی که پیش رویمان قرار دارد را بررسی کرده و آنچه برای ما بهترین است را انتخاب می‌کنیم."

                            وی در ادامه افزود یکی از این گزینه‌ها، دست یافتن به فناوری غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان است.
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #1304
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              غبشهر جالب است شرکتی است هرطور بخواهند گزارش میدهد ظاهرا...
                              الان قیمت روغن خام در سه ماهه اخر را دیدم 20درصد بالاتر از ماههای قبل گرفته و در همین مدت قیمت جهانی هم ریخته
                              در واقع 80میلیاررد هزنیه را کاذب زیاد کرده است
                              میشود سهمی80تومن
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #1305
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                چرا داعش، عربستان سعودی را تهدید کرد؟
                                فرانک گاردنر
                                خبرنگار امور امنیتی بی‌بی‌سی
                                2 ساعت پیش
                                به اشتراک گذاری

                                دولت اسلامی حاکمیت و اقتدار ملک عبدالله (نفر وسط) را به رسمیت نمی‌شناسد
                                ظاهرا رهبری دولت اسلامی (یا داعش) خیال آرام نشستن ندارد.
                                هفته‌ای که گذشت پیغامی صوتی منتشر شد منسوب به ابوبکر بغدادی. در این پیام ۱۷ دقیقه‌ای دولت اسلامی بیش از همه به عربستان سعودی پرداخت، کشوری که زادگاه اسلام و بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده نفت جهان است.
                                البته گوینده از نام رسمی 'عربستان سعودی' استفاده نمی‌کند، چرا که این نام برآمده از نام قبیله حاکم بر عربستان یعنی آل سعود است، که دولت اسلامی حاکمیت‌اش را به رسمیت نمی‌شناسد. در عوض از این سرزمین به عنوان "بلاد الحرمین" یاد می‌کند، یعنی سرزمین دو مکان مقدس – مکه و مدینه.
                                گوینده از هواداران دولت اسلامی در عربستان سعودی که شمارشان رو به افزایش است می‌خواهد به اهدافی که نام می‌برد حمله کنند. اولین هدف، اقلیت شیعه عربستان است که در بخش شرقی و نفت‌خیز زندگی می‌کنند. سلفی‌های تندرو، شیعه‌ها را کافر می‌دانند.
                                اختلاف‌های فرقه‌ای که بعد از شورش‌های عراق در خاورمیانه راه‌افتاده آنچنان عمیق است که بسیاری از سعودی‌ها دولت اسلامی را نه به چشم ترویست و غارت‌گر، که به عنوان مدافع دلیر اسلام سنی در برابر پیش‌روی ایران و متحدان شیعه‌اش نگاه می‌کنند.
                                مقام‌های سعودی مدت‌هاست هشدار می‌دهند که کشورشان هدف اول دولت اسلامی است.

                                مکه و مدینه، مدفن پیامبر اسلام، در عربستان سعودی واقع شده‌اند
                                از تابستان امسال که داعش نامش را به دولت اسلامی تغییر داد و تأسیس خلافت را اعلام کرد، می‌شد پیش‌بینی کرد که دیر یا زود سراغ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین کشور منطقه برود. بی‌دلیل نیست که مفتی اعظم عربستان هم دولت اسلامی را "بزرگ‌ترین دشمن اسلام" خوانده بود.
                                اخیرا یک سعودی نزدیک به دولت این کشور در سرمقاله‌ای در نیویورک تایمز نوشته بود: "عربستان سعودی تنها قدرت منطقه است که توان و مشروعیت شکست دولت اسلامی را دارد."
                                تکذیب تقصیر
                                این در حالی است که خیلی‌ها، مقام‌های سعودی را مقصر رشد سریع دولت اسلامی می‌دانند، هم به‌خاطر حمایت مالی، هم صادر کردن نسخه‌ای از اسلام که اهل مدارا نیست و سنگ بنای جهاد همراه با خشونت شده.
                                دولت سعودی البته هر تقصیری در ظهور و رشد دولت اسلامی را به شدت تکذیب می‌کند و آن را نتیجه آشوب به‌پا شده از جنگ داخلی سوریه و سیاست‌های تبعیض‌آمیز دولت شیعه عراق علیه سنی‌های آن کشور می‌داند. مقام‌های سعودی به این نکته اشاره می‌کنند که در خاک خودشان سه سال درگیر جنگی سخت با شورشیان القاعده بوده‌اند، جنگی که صدها کشته داده اما در آن پیروز شده‌اند.
                                اما واقعیت این است که امروز دولت سعودی در موقعیتی دشوار قرار گرفته.

                                پیام منسوب به ابوبکر بغدادی نشان از چرخش نگاه دولت اسلامی به سوی عربستان دارد
                                نیروی هوایی‌ عربستان در قالب ائتلاف تحت رهبری آمریکا در صدها حمله علیه مواضع دولت اسلامی در سوریه شرکت داشته – اقدامی که مردم عربستان به‌شدت با آن مخالفند. تا جایی که گفته می‌شود یکی از شاهزاده‌های سعودی که خلبان جنگنده اف-۱۵ است و در عملیات علیه دولت اسلامی شرکت داشته، تهدید به مرگ شده.
                                بنا به تخمین‌ها، بیش از دو هزار شهروند عربستان به نیروهای دولت اسلامی پیوسته‌اند و با خود ایدئولوژی افراطی موسوم به "تکفیری" را آورده‌اند – اندیشه‌ای که اهل مدارا نیست و بخش‌های بزرگی از جامعه را با سوءظن نگاه می‌کند.
                                مقام‌های سعودی – مثل دولت‌های کویت و قطر – به آسانی نمی‌توانند جلوی کمک مالی اتباع کشورشان را به دولت اسلامی بگیرند.
                                علاوه بر این‌ها، وضعیت در مزر جنوبی عربستان با یمن هم روز به روز وخیم‌تر می‌شود. جریان از این قرار است که شماری از تندروهای سعودی که در دوره‌های بازپروری تعهد داده بودند سراغ خشونت نروند، پس از آزادی به القاعده پیوسته‌اند.
                                بعید است دولت اسلامی مستقیم به عربستان سعودی حمله کند، چرا که ارتشی مجهز به میلیاردها دلار سلاح وارداتی از غرب، از مرزهای شمالی این کشور محافظت می‌کند.
                                در حقیقت خطر خطر خشونت‌های پراکنده از درون مرزهای کشور است: خطر بمب‌گذاری، تیراندازی و آدم‌ربایی که محکی خواهد بود برای دستگاه اطلاعاتی داخلی عربستان.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X